🍃هرگاه مؤمن طغیان کند و گِلآلود شود، خداوند گودالی را سدّ راه او قرار میدهد، تا گِلهایش تهنشین شود و دوباره صاف شود؛
یعنی با حوادث و ابتلائات جلوی او سد میزند تا زلال شود.
⤴️حاج_اسماعیل_دولابی
@ala_allah
عبودیت
آن است که
بنده او باشی
به همه حال
چنانکه او
خداوند توست
به همه حال...
📚تذکرهالاولیا
@ala_allah
✨خداوند می فرماید :
هرچه دیدی هیچی مگو !
من هم هرچه دیدم هیچی نمیگم ...
یعنی تو در مصائب صبور باش
و چیزی نگو، منم در خطاهایت چیزی نمیگم !
هرچه درد را آشکارتر کنی، دوا دیرتر پیدا میشود.
اگر با ادب بودی و چیزی نگفتی راه را نشانت میدهد ...
باید زبانت را کنترل کنی ولو اینکه به تو سخت بگذرد ؛ چون با بیانش مشکلاتت رو چند برابر میکنی !
⤴️"حـــاج اسماعیــل دولابـی"
@ala_allah
⤵️آیتالله بهجت(ره):
اینهمه ابتلائات و گرفتاریهای ما، در اثر ناشکری و کفران نعمتهای ماست؛ زیرا خداوند سبحان میفرماید: «لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ؛
اگر سپاسگزاری کنید، قطعاً نعمت خود را برای شما زیاد میکنم؛ و اگر ناسپاسی کنید، بهراستی که عذاب من سخت و شدید است». (إبراهيم:٧)
📚 در محضر بهجت، ج۱، ص ۳۵۸
@ala_allah
⤵️مرحوم استاد صفایی :
سپاس حق را گفتن تنها به این نیست که بگوییم الحمدالله ، بلکه به این است آنچه که او داده در مسیر خود او به جریان بیندازیم و برای او از آن بهرهبرداری کنیم.
@ala_allah
⤵️دو نیرو در انسان وجود دارد...!
1- نیرو علمی:
این نیرو قابلیت شناخت را به انسان می دهد و معرفت زاست.
2- نیروی ارادی:
این نیرو قدرت انتخاب را به فرد می دهد.
از اولی برای شناخت خدا و از دومی برای حرکت به سوی عبادتش استفاده کنیم.👇
«فَأَقِمْ وَجْهَکَ لِلدِّینِ حَنِیفًا ۚ فِطْرَتَ اللَّهِ الَّتِی فَطَرَ النَّاسَ عَلَیْهَا ۚ لَا تَبْدِیلَ لِخَلْقِ اللَّهِ ۚ ذَٰلِکَ الدِّینُ الْقَیِّمُ وَلَکِنَّ أَکْثَرَ النَّاسِ لَا یَعْلَمُونَ».
ترجمه؛ «پس روى خود را با گرایش تمام به حقّ، به سوى این دین کن، با همان سرشتى که خدا مردم را بر آن سرشته است.
آفرینش خداى تغییرپذیر نیست، این است همان دین پایدار، ولى بیشتر مردم نمیدانند».
🍃سوره_روم_آیه_۳۰
@ala_allah
🌱آقا امام صادق(ع) فرمودن:
ایمان مثل یه نردبانه که آدمها پلهپله ازش بالا میرن. اونی که رو پله دومه نباید به کسی که رو پله اوله بگه تو ایمان نداری!
با کسی که رو پله پایینتر از تو ایستاده بیشتر از درک و طاقتش رفتار نکن!
با مهر و رفاقت دستش رو بگیر تا اونم بیاد بالا:)
📚الکافی، ۲، ۴۴
@ala_allah
✨روش اظهار دوستی با خدا
💐رسول اكرم (ص)فرمودند:
خداوند ميفرمايد: هيچ بنده اي با چيزي بهتر از انجام واجبات به من اظهار دوستي و محبت نكرده است و همانا بنده با انجام نوافل اظهار محبت و دوستي به من مينمايد تا آنجا كه محبوب من واقع ميشود، پس زماني كه من او را دوست بدارم گوش او ميشوم كه با آن ميشنود، چشم او ميشوم كه با آن ميبيند، زبان او ميشوم كه با آن سخن ميگويد، دست او ميشوم كه با آن ميگيرد و پاي او ميشوم كه با آن راه ميرود، اگر مرا بخواند اجابتش ميكنم و اگر چيزي از من بخواهد به او خواهم داد.
📚«المحاسن، ج ۱، ص ۴۵۴»
@ala_allah
✨علت عبادت چیست؟
✍از امام رضا (ع) پرسيدند: علت عبادت چيست؟
🦋 ايشان فرمودند: علتش اين است كه خدا را فراموش نكنيد و خدا در زندگی تان متجلی باشد. فقر خودتان را فراموش نكنيد و ادب برخورد با خدا را ترك نكنيد و از عوامل دور نشويد.
🌿🌺در ادب اجتماعی مراوده و ارتباط دوستی می آورد. وقتی با كسی رفت و آمد می كنی و بيشتر ارتباط داری، وابستگی بيشتری ايجاد می شود. نفس اين عبادت كه من روزی پنج بار در روز بايستم و تكبير بگويم و حمد و سوره بخوانم، ايجاد رابطه است.
انسان احساس هويتی ميكند. حتی گاهی بعضی ها كه آدمهای ريشه دار و تحصيل كرده هم هستند، می گويند: ما چند سال است كه از خدا چيزی را می خواهيم ولی هرچه دعا ميكنيم اجابت نمی شود. من هم ديگر كنار گذاشته ام. يعنی تصورش از دعا، اجابت است. در دعا هدف اجابت نيست.
روايت داريم: گاهی دعا ميكنيم و مستجاب می شود و خدا به فرشتگان می گويد: اين را ديرتر ابلاغ كنيد تا بنده با ما حرف بزند. من صدای او را دوست دارم. شما يك قفل محكم در مغازه زده ايد و بازهم می گوييد: دعا كن. قرص سردرد می خوريد وباز هم ميگوييد: دعا كن.
🦋در دعا هدف ارتباط است نه استجابت دعا. اين را بايد دقت كرد كه باعث يأس در مردم نشود.
⤴️دکتر رفیعی
@ala_allah
📹الهی
اگر کسی...
تو را به طلب یافت
من خود طلب از تو یافتم،
اگر کسی تو را به جُستن یافت
من به گریختن یافتم...
💫خداوندا...
چون وجود تو
پیش از طلب و طالب است
طالب از آن جهت در طلب است
که بیقراری بر او غالب است،
عجب آنست که یافت نقد شد
و طلب بر نخواست،
حق دیدهور شد و
پردهی عزت به جاست...
⤴️خواجهعبداللهانصاری
@ala_allah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹یکی از حکمت های
بلاها
👆👆👆👆👆👆
👌👌👌👌👌👌
✅✅✅✅✅✅
@ala_allah
🔻🔻10 نکته در خصوص سلامتی در قرآن
1 . بخورید و بیاشامید ; اما به اندازه کافی و لازم ; زیرا پرخوری و زیاده روی، سلامت شما را به خطر می اندازد; (اعراف/31) .
2 . همه دردها و ناراحتی های خود را می توانید با قرآن ریشه کن سازید; قرآن بخوانید و به آن عمل کنید و با روح قرآن مرتبط و همنوا گردید تا همه سیستم های روح و جسم شما در تعادل مطلوب خود قرار گیرند; (یونس/57 و اسراء/82) .
3 . در فرهنگ قرآنی، این خداوند است که بیماری ها را شفا می دهد و دیگران، وسیله و واسطه اند ; (شعرا/80) .
4 . اصل اول در سلامتی و صحت غذاها به فرموده قرآن، آن است که حلال و پاکیزه باشند .
این گونه غذا، می تواند مقدمات سلامتی را در بدن انسان فراهم نماید; اما این که یک ماده خوراکی واحد با ترکیبات غذایی ثابت و مشخص، در اثر حلال یا حرام بودن، دارای آثار متفاوتی بر سلامت انسان گردد، بحث علمی بسیار عمیقی می طلبد; (نحل/114 و بقره 168) . حلال یعنی چیزی که ممنوعیت شرعی ندارد و طیب یعنی چیزی که موافق طبع سالم انسانی باشد .
5 . بهترین نحوه تغذیه برای سلامت انسان که مورد سفارش قرآن کریم است، خوردن صبحانه و شام است ; یعنی غذای روزانه در دو وعده اصلی در اول روز و آخر روز صرف گردد . این شیوه غذا خوردن بهشتیان است که در سوره مریم، آیه 62 آمده است .
6 . به فرمان قرآن، مؤمنان شایسته ترین افراد در استفاده از نعمت های الهی - مانند غذاهای پاکیزه - می باشند . خداوند می فرماید: چه کسی این غذاهای پاکیزه را بر شما حرام کرده است؟ این ها زیبایی های زندگی دنیاست که خداوند برای بهترین بندگانش خلق نموده است . پس از نعمت های خداوند استفاده کنید; (اعراف/32 و مائده/87 و 88) . به قول امام علی (ع)، خداوند همان قدر از حرام شمردن آن چه حلال نموده است، ناراحت می شود که حرام او را نادیده بگیرید و مانند یک امر حلال انجام دهید .
7 . جالب است بدانید که خداوند مستقیما در قرآن به خوردن گوشت و ماهی و میوه اشاره می کند و آنها را از نعمت های زندگی بخش الهی برمی شمارد و از ما می خواهد که از آنها بخوریم که به ترتیب در سوره مائده آیه 1 و 96، سوره نحل، آیه 14 و سوره مؤمنون آیه 19 آمده است .
8 . مسئله خوراک در قرآن، آن قدر مهم است که در یک آیه مستقیما فرمان داده شده است که انسان با دقت و تامل در غذایی که می خورد، بنگرد; (عبس/24) ; یعنی این که یک انسان قرآنی، باید در نحوه تغذیه خود، نهایت دقت را داشته باشد
@ala_allah
🔴 در آخرالزمان هیچ کالایی بیارزشتر از قرآن نیست
🌕 در خطبه ۱۴۷ نهجالبلاغه، امیرالمومنین علی علیهالسلام درباره نشانههای آخرالزمان میفرمایند: «هر آينه، بعد از من بر شما روزگارى خواهد آمد كه در آن هيچ چيز پنهان تر از حق نباشد و هيچ چيز آشكاراتر از باطل نبوَد؛ و دروغ بستن به خدا و پيامبرش از هر چه رايج تر باشد. (این همان نشانه آخرالزمان است)؛ در نزد مردم آن زمان، کالایی بیارزشتر از قرآن نیست. اگر آن را چنانكه بايد بخوانند و باز كالايى پرسودتر از قرآن نخواهد بود، اگر معنيش را تحريف كنند.»
در آخرالزمان، قرآن و اهل قرآن میان مردم هستند ولی با مردم نیستند؛ زیرا که گمراهی با هدایت در یک جا جمع نمیشود.
@ala_allah
میگوینـد...؛
هرگاه به هرامامۍ"سلام"دهید...
خود آن امام
جوابـــــ سلامتان را میدهد!
ولۍاگرکسۍ بگوید:
"السلامعلیڪیافاطمهالزهراس🌹"
همهۍ امامان جوابش را میدهند ...
مۍگوینـــــد:
ڪه این فرد نام مادرمان را برده است !؟
[ السلامعلیکیافاطمةالزهراس]
@ala_allah
🖼 ای کاش نماز عید فطر خود را
در پشت سر تو اقتدا میکردم
#السلامعلیڪیابقیھاللہ ✋
☀️☀️☀️☀️
@ala_allah
✅نماز عید فطر و یادآوری ظهور امام عصر(ع)
در عید فطر مسلمانانی که یک ماه به عبادت خدا و انجام دستورات الهی پرداخته اند ، در مسجد و... جمع شده و نماز عید فطر می خوانند. در این نماز که 9 قنوت دارد ، مسلمانان بهترین خواسته ها و خیرها را از خالق هستی درخواست می کنند و از خدا می خواهند که هر خیری که به 14 معصوم عنایت کرده را به ما عطا کند و هر شری که از اهل بیت(ع) دور کرده، را از آنها نیز دور کند.
برای تحقق این خواسته ها ظهور ولی عصر(عج) لازم است پس باید در این روز مسلمانان از خدا ظهور منجی را بخواهند. عید فطر باید زمینه ساز ظهور امام عصر(ع) شود و یادآوری ظهور را برای منتظران داشته باشد.
#بحق_الزهرا_عجل_لولیک_الفرج
@ala_allah
⚪️روزه داران پرهیزکار یاران امام زمان(عج)
روزه داری و پرهیز از گناه و انجام کارهای نیکو برای رسیدن به تقوا است و چیزی که ما را به ظهور می رساند نیز رعایت تقوا است.
یاران قائم(عج) باید در رعایت تقوا کوشا باشند و روحیه انتظار را در خود نگاه دارد.
آنها باید همانطور که در ماه مبارک رمضان تقوا نگاه داشته اند، در عصر غیبت تقوا پیشه کنند تا عید ظهور را درک نمایند. رعایت تقوا چه در ماه مبارک رمضان چه در دوران غیبت امام زمان(عج) که به فیض یاری و درک برکات عصر ظهور ختم می شود، همه برای مومن سرشار از پیروزی و سعادتمندی است.
@ala_allah
🖼وظیفه منتظران بعد از یک ماه روزه داری
تقوایی که در ماه رمضان با روزه داری و افطاری و اطعام و اذکار و شب زنده داری ها به دست آمده و فرصت بهره مندی از عید فطر و عید ظهور را می دهد، باید حفظ شود وگرنه عمل ما تباه و گرفتار حبط می شود.
در ماه رمضان که درهای خدا بر روی ما باز شده است و ما تقوا پیشه کرده و کارهای نیک انجام می دهیم باید این دستاوردها را حفظ کنیم تا ذخر و شرف و مزیدی برای رسیدن به عصر ظهور امام زمان(عج) باشد. البته حفظ دستاوردهای عمل از انجام آن عمل سخت تر است.
بعد از ماه رمضان و در طول سال و طول عمر انگیزه های دوری از گناه را حفظ کنیم تا همانطور که به عید فطر رسیدیم به عید ظهور هم رسیده و از شادی آن بهره مند شویم.
#بحق_الزهرا_عجل_لولیک_الفرج
👆👆👆👆
@ala_allah
enc_16476154466543036864306.mp3
2.83M
🔊🔉دعای سلامتی
امام زمان ارواحنافداه
✨✨✨✨
👆👆👆👆
@ala_allah
حَیَّ عَلَی الله
📌 در جستجوی حکمت ▪️ «...قَدْ لَبِسَ لِلْحِكْمَةِ جُنَّتَهَا...» 🔸 امیرالمومنین در بخشی از خطبهٔ ۱۸
📌 غربت اسلام
▪️ «...فَهُوَ مُغْتَرِبٌ إِذَا اغْتَرَبَ الْإِسْلَامُ...بَقِيَّةٌ مِنْ بَقَايَا حُجَّتِهِ...»
🔸 در ادامهٔ خطبهٔ ۱۸۲، امام علی به دو مسئلهٔ دیگر اشاره میفرمایند: نخست این که، ایام غیبت امام مهدی را دوران غربت اسلام معرفی مینمایند، و این غربت اسلام را به شتری تشبيه میکنند که از راه رفتن باز مانده و گردن خود را به زمین چسبانده که کنایه از ضعف و ناتوانی است. و این مطلب اشاره به این موضوع دارد که در دوران غيبت امام عصر، اسلام و مسلمين در نهايت ضعف قرار مىگيرند و دشمنان از هر سو براى محو اسلام قيام مىکنند.
🔹 موضوع دوم این که امیرالمومنین در پایان این فراز از خطبه، میفرمایند او باقيماندهاى از حجّتهاى خدا است و خليفه و جانشينى از جانشينان پيامبرانِ اوست و همان گونه که به دست مىآيد جملههاى بالا مرجع ضميرى جز حضرت مهدى نمىتواند داشته باشد.
#مهدویت_در_نهجالبلاغه ۲۳
@ala_allah
✅در دعای زمان غیبت امام زمان علیه السلام میخوانیم:
بارالها! به واسطهﯼ غیبت طولانیش و بی خبری ما از او، یقین ما را سلب مکن...
و یاد، انتظار، ایمان، و قوّتِ #یقین ما را در ظهورش، و دعا و درود ما را بر او از خاطرمان مبر...
تا آن که طول غیبت ما را نا اُمید نسازد و #یقینِ ما در این باب مانند یقینِ ما در مورد قیام رسولت - که درود و رحمتت بر او باد - قرار بده.
📚کمال الدین: ۵۱۲ ح ۴۳
@ala_allah
🌐 سؤل و اُمنیه
🔹️ما یک سؤل داریم و یک اُمنیه؛ سُؤل، آن هدف اصلی زندگی است که برای آن زندگی میکنید، البته بعضیها که اصلاً در زندگیشان سؤل ندارند. از او میپرسید: «برای چه چیزی زندگی میکنی؟» وقتی سؤلش را میگوید میفهمید طرف هیچ فرقی با گوسفند ندارد! برای چه زندگی میکنید؟ هدفتان چیست؟ هدف این است که به سعادت بزرگ برسیم و این سعادت، ایستادن پای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف است. در دعای ندبه خطاب به امام زمان میگویید: «أُمْنِیَّةُ شَائِقٍ یَتَمَنَّى؛ تو آرزوی هر مشتاقی که آرزو کند ...»
🔸️اُمنیّه شوق میآورد. میگویید: «تو آن اُمنیّۀ من هستی که من اصلاً به شوق تو میآیم.» بهترین کارها، کار برای امام زمان است که ما را به خدا میرساند، بقیۀ کارها حاشیه است. ثوابی که کار کردن برای امام زمان دارد با هیچچیز قابل قیاس نیست. اصلاً برای امام حسین علیه السلام گریه میکنید که به امام زمان برسید. باید بفهمید که امام حسین، امام زمان وقت خودشان بودند.
📗برشی از کتاب_دیجیتال چگونه گناه نکنیم؟
@ala_allah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹تو رو خدا
امام زمان را فراموش نکنید؟؟؟
#بحق_الزهرا_عجل_لولیک_الفرج
👆👆👆👆👆👆👆
👌👌👌👌👌👌👌
✅✅✅✅✅✅✅
@ala_allah
Hadi-garsouei-www.Ziaossalehin.ir-Azomalbala-yani.mp3
13.4M
🔉🔊نواهنگ فوقالعاده محشر
بسیار سوزناک و فوقالعاده عالی
عظم البلا یعنی با صدای
سید هادی گرسویی
🎼عظم البلا یعنی عزیز فاطمه🌹 در بین ما نیست!
برح الخفا یعنی که جایی برای او در دیده ها نیست!
دردی دوا نیست
عظم البلا یعنی عزیز فاطمه🌹 در بین ما نیست!
برح الخفا یعنی که جایی برای او در دیده ها نیست!
آره دردی دوا نیست
#بحق_الزهرا_عجل_لولیک_الفرج
#بحق_الزهرا_عجل_لولیک_الفرج
#بحق_الزهرا_عجل_لولیک_الفرج
#پیشنهاد_دانلود 👌👌👌👌👌
⤴️از دست ندیها
😍😭😍😭😍😭😍😭😍😭
🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
@ala_allah