4_5888790205976023238.mp3
5.42M
🎶 زمینه
دارن کم کم عاشقا میزنن
پرچم مشکی سر در خونهها
#حاج_حنیف_طاهری
گیرِتوگناهاتنیست!
گیرِتوکارایخوبیه
کهانجاممیدیولینمیگی:
«خدایافقطبهخاطرِتو!»
استادپناهیان
چونرهِکویِتوپرسم،
دلمازبیمتپد!
آنقدرذوقِسرکویِ
تودارمکهمپرس!🧡
اللهمعجللولیکالفرج
هشدار هشدار.mp3
4.01M
🔔 مهم و فوری💯
📣 چند نکتۀ مهم و هشدار اساسی دربارۀ انتخابات
‼️ گوش کنید و به گوش بقیه برسونید.
🎙#محسن_عباسی_ولدی
🗳 #انتخابات
چرا جبهه انقلاب پیروز نشد؟ - @mrtahlilgar.mp3
12.65M
🔗 چرا جبهه انقلاب پیروز نشد؟ / اشتباه تاریخی که پزشکیان را رئیس جمهور ایران کرد!
🎙 چرا جبهه انقلاب پیروز نشد؟ / نقطه قوت قدرتمند و مهم جبهه انقلاب که شاید کمتر حزب و گروهی در دنیا داشته باشد و در این انتخابات درک شد و باید تقویت شده و گسترش یابد/ جبهه انقلاب برای فتنه ای که در درون و علیهش به راه افتاده چه خواهد کرد؟ / آیا جبهه پایداری تا قیام قیامت امکان هرگونه پیروزی را از جبهه انقلاب خواهد گرفت؟ سخنی صریح با هرکسی که خود را عضو این جبهه میداند.
ویدیوها را در کانال اختصاصی شبنامه ببینید
👇🇮🇷
https://t.me/shabnameh110
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
@mrtahlilgar1
❌
#مهم | #تاسف
پزشکیان برنده قومیت گرایی نه صلاحیت!
با مشخص شدن ارای تفکیکی هر استان
باید عرض کنم پزشکیان انتخابات رو با
رای قومیتی و اهل سنت برد
🔹فقط در اذربایجان شرقی ۱/۵میلیون
🔹اختلاف رای (85% آرا پزشکیان)
🔸در اردبیل ۵۰۰هزار اختلاف رای(86% آرا)
🔹ارا اذربایجان غربی 1میلیون رای
🔹اختلاف (80٪ آرا)
فقط جمع این سه استان ترک زبان
۳میلیون رای میشه!!!!!!!!
🔹در سیستان ۳۰۰هزار اختلاف
🔸رای(حدود70% آرا) اینم رای مذهب گرایی
کل اختلاف رای جلیلی و پزشکیان:
2,846,224 رای
چه کسی فکر میکرد در سال 2024
میلادی کشور تمدنی ایران با آرای قومی
رئیس جمهورش مشخص بشه ::؟)🤔
#فتامل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 محرمی که بی او آغاز شد...
😭💔آقاسید پیش ارباب، برامون دعاکن
#شهید_رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📳 الان با ۷۳ درصد مخالف #پزشکیان چیکار کنیم آقای ظریف؟
🔺طبق استدلال احمقانه ظریف بخوام بهتون بگم: الان ۵۰ درصد که نیومدن، از ۵۰ درصد مونده هم که ۲۳ درصد به پزشکیان رأی ندادن، در نتیجه بیش از ۷۳ درصد مردم مخالف پزشکیانن.
یعنی ظریف در روز روشن ۵۰ درصدی که رای ندادهاند را هم به شکل ضمنی سهم خود و جناحش دانست!!
#انتخابات #جلیلی
☆○═════════┅
🔻آغاز دوبارهی دورهی افول ایران
🖊مهدی جمشیدی
۱. ما در دههی نود و به واسطهی دولت حسن روحانی، یک «برههی انحطاطی» را پشت سر گذاشتیم و میرفت که با گشایشهای رئیسی، وارد مقطع تاریخی جدیدی بشویم. بهواقع، یک دورهی جدید در حال شکلگیری بود و قدرت ایران، احیا و بازسازی شده بود و گرهها نیز در مسیر گشودن. با شهادت رئیسی و اینک، قدرتیابی پزشکیان، باید به صراحت گفت که دوباره به آن «گذشتهی سیاه» بازگشتهایم و دولت روحانی، بازتولید شده است. پزشکیان، هیچ فکر و نظر و ایدهای در دست ندارد، جز همانها که روحانی در طول هشت سال، همهی آنها را تجربه کرد. ما به گذشته بازگشتیم. باید باور کنیم که دورهی انحطاط تاریخی، آغاز شده است. پزشکیان، ایران را در «تعلیق» و «سرگردانی»، غوطهور خواهد کرد و نارضایتیهای اجتماعی، اوج خواهد گرفت. چهبسا حادثههای سالهای ۹۶ و ۹۸، دوباره تکرار شوند و بحران از پی بحران، گریبان ایران را بگیرد. روزهای بسیار تلخ و گزندهای در پیش است. ظرفیتها و فتوحاتی که در این مدت کوتاه سه ساله به دست آمدهاند، از دست خواهند رفت و بر حجم تضادها و کشمکشها و گسستها، افزوده خواهد شد. باید به حال ایران و قدرت تمدنیاش خون گریست که کسی همچون پزشکیان، بر کرسی ریاست جمهوریاش بنشیند. اندوختههای دولت پویای رئیسی، همچون پیکر او، خواهند سوخت و دردها و رنجها، دوباره متولد خواهند شد. ریاست شخصیت کارنابلد و متلاطم و فاقداندیشهای همچون پزشکیان، در ذات خودش، به معنی افتادن در ورطهی «بحران ملی» است.
۲. در دورهی انتخابات، حقایق آشکار شدند و بهروشنی، دو نوع نگاه در کنار یکدیگر قرار گرفتند و رقابت کردند. انتظار میرفت که جامعهی ایران، به حدی از «بلوغ فکری» و «رشد سیاسی» دست یافته باشد که انحطاط و تعالی را از یکدیگر بازشناسد و طعم تلخ آزموده را دوباره و چندباره، نچشد؛ ولی بیش از هفده میلیون نفر، اینچنین انتخاب کردند. خامی و ندانمکاری خویش را عیان کردند و نشان دادند که از نظر توان فهم و تحلیل سیاسی، در مرحلهی پیشاانتخاب قرار دارند. هیچ توجیهی وجود ندارد که یک نسخهی شکستخورده و بسیار پرهزینه، دوباره به ایران تحمیل بشود و مسیر غلط، تکرار گردد، جز اینکه جامعه، حتی «حافظهی تاریخی کوتاهمدت» نیز ندارد و عبرت نمیاندوزد. جامعهی نابالغ و کودکصفت که گرفتار تلاطمها و تذبذبهاست و یک مسیر را تا پایان طی نمیکند و از آنچه که بر او گذشته، درس نمیگیرد، رشد و پیشرفت نخواهد کرد و همچنان، سرگرم تکرار خطاهای تاریخی خویش است. این هفده میلیون نفر، ایرانی را که «نزدیک قله» بود بر «لبهی پرتگاه» نشاندند و هزینهی گزاف نادانی سیاسی خویش را بر بخش دیگر جامعه، تحمیل کردند. فقط نادان میتواند به نادان دیگر، رأی بدهد. تأمل کنید: یک جمع هفده میلیونی، از کسیکه به صراحت میگوید «نمیدانم»، توقع «تدبیر در سطح ملی» را دارند! روشن است که مردمسالاری، به سقوط و سفاهت کشیده شده که به این «بازی جاهلانه» تقلیل یافته است. این نوع مردمسالاری، عرصهی قدرتگیری قماربازان سیاسی است و شایستهی کودکصفتان بیبهره از تعقل.
۳. تأسفبارتر اینکه، این هفده میلیون نفر، اغلب همان کسانی هستند که هیچگاه، مسئولیت انتخابهای غلط خویش را نمیپذیرند و بهجای خویش، ساختار را متهم میشمارند. ساختار و بخشی از جامعه، هزینهی انتخابهای سیاسی اینان را میپردازد و از چالهای به چالهای دیگر میافتد، اما اینان در مواجهه با ناکارآمدیها و بحرانها، به سراغ «نقد ساختار» میروند و نه «ملامت خویش». به این ترتیب، در عین اینکه «انتخاب» میکنند، اما «مسئولیت» نمیپذیرند و با فرافکنی، به انتقاد و نفی رو میآورند. ما در این «چرخهی باطل» گرفتار شدیم که کسانی، انتخابهای نادرست خود را بر کرسی قدرت مینشانند، اما از ساختار، توقع پاسخگویی دارند. این خصوصیت جامعهی نابالغ است که میگریزد و با خودش و انتخابهایش روبرو نمیشود. جامعهای که در ناآگاهی و ندانمکاری، غوطهور است، ثبات و قرار ندارد و به تداوم تاریخیاش نمیاندیشد و در طرف درست تاریخ، نمیایستد. بعید نمیدانم که با این حجم از خطاکاری و ندانمکاری، ورق تقدیر تاریخی برگردد و بهجای ایران، فیالمثل، یمن در مرکز چرخش تمدنی بنشیند و ایران به حاشیه برود. ما فرصتهای تاریخی بسیاری را سوزاندیم و قدردان نعمت عظیم انقلاب، نبودیم. این «کفران نعمت»، عقوبتهایی داشته و پس از این هم خواهد داشت. نخستین نقطهی اصابت این عقوبتهای جمعی، زندگی روزمرهی ما خواهد بود. این انتخاب غلط، جان معیشت ما را خواهد گرفت. روزهای بسیار سخت و دشواری در پیش است و صدالبته، لیاقت ما بیش از این نیست. استحقاق ما، پزشکیان است نه رئیسی که خدا، او را از ما گرفت. دلم برای «میراث رئیسی» میسوزد که به دست پزشکیان خواهد سوخت.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ یادی کنیم از دیالوگ ماندگار متین سلطانخواه در سریال هفت سر اژدها
مردم خونه ، زمین، ماشین، کارخونه، مزارع و شرکت های ما رو میبینن، به ما هم میگن دزد!
اما در نهایت باز هم به ما رای میدن
﷽
| یادگاری نوید
بله!
محبت اگر واقعی باشد، شباهت میآورد...🌱
نوید از همان دسته معروف اصحاب آخر الزمانی سید الشهداء بود؛ همان ها که حتی اگر زبانشان نگوید، شباهت هایشان به حسین علیه السلام معرفیشان میکند.
درست است که نوید در آن عاشورای خونین سال ۶۱ حضور نداشت، اما مگر این نیست که زمان و مکان دربرابر آنانکه وصل به قدرت بینهایت الهی شدهاند اعتباراتی بیش نیست؟🕊
نوید دهه شصتی چشم به انتظار عاشورای خود حوالی ۱۵ آبان ۹۶ به کربلا رسید.
کربلا بود دیگر باز هم غریبانه باید برگزار بشود...🥺
و این نویدِ برآورده شدن همان آرزوی همیشگی نوید صفری بود.
شاید چون دوست داشت خیلی بیشتر شبیه آنها که عمری مهمان خانهشان بود بشود، اول اسیر شد، بعد به شهادت رسید و همچون حضرت ارباب ارواحنافداه سر از تنش جدا کردند...❤️🩹
روزها خبری از او نبود و بعد از چند روز گمنامی به شهر برگشت تا دوباره با مردم از شباهت هایش بگوید.
از اینکه انقلاب است که اینچنین فرزندانی را تربیت میکند که در قرن ۲۱ برای شبیه حسین شدن با هم مسابقه میگذارند❗️
نوید رفت اما برای ما خیلی چیزها به یادگار گذاشت؛ شبیه کلماتی که از جنس نورند و باید بارها و بارها خوانده بشوند✨✨
#آرمان_ما
#شهید_نوید_صفری
#سالگرد_شهادت