نماهنگ محبان تو هستیم.mp3
2.21M
یا فاطمه جان در دو جهان دل به تو بستیم
محبان تو هستیم محبان تو هستیم
ما بی سر و سامان و غلامان تو هستیم
محبان تو هستیم محبان تو هستیم
🎙 #سید_علی_مومنی
✳️ #جدید
#️⃣ #مناجات_با_حضرت_فاطمه_س
#️⃣ #فاطمیه
#️⃣ #استودیویی
.
|#اسلام_رحمانی🔍|
_بخشپنجم
⭕️ خشونت زدایی آنقدر در مرام طرفداران اسلام رحمانی جایگاه قابل توجهی دارد، که جا دارد بیش از این درباره آن گفت و نوشت.
اما اگر بخواهیم به اشکالات اساسی آن اشاره کنیم، دو مورد بسیار قابل توجه است:
🔵_ متفکرین اسلام رحمانی، با مطرح کردن «خشونت زدایی از اسلام» در برابر تهمت های همیشگی غرب به اسلام، به شیوهای انفعالی برخورد کرده اند و نه تنها ادعاهای پوچ آنها مبنی بر خشن بودن اسلام را پذیرفته اند که قدم در مسیر مورد تأیید آنها برای اصلاح_بخوانید تحریف_ گذاشتهاند.
در حالیکه در بخش های قبلی گذشت که خشونت شاخصه تاریخی اسلام است یا مسیحیت تحریف شده؟!
[ نیم نگاهی به جنگ جهانی اول و دوم و کشته شدن میلیون ها نفر، حتما برای رسیدن به پاسخ راهگشاست! ]
🔵_ دومین خطای راهبردی طرفداران اسلام رحمانی، نگاه افراطی به مسئله خشونت است؛ با اندکی تأمل، هر انسانی در مییابد که خشونت «همیشه» و «همه جا» بد نیست؛ بلکه اتفاقا در آنجا که خشونت به جاست، ترک خشونت، «بدترین» تصمیم است.
هنر دین اسلام دقیقا همین است که در عین گستره وسیع رحمت به خشونتِ بهجا نیز توجه کرده است؛ به عبارت دیگر میتوان گفت که رحمانیت اسلام، در موقعیتهایی علت اصلی برای خشم و غیرتمندی صحیح اسلامی میشود.
همان خدای مهربانی که به رحمت میان مؤمنان دستور داده است، به واسطه همان رحمتش، شدت در مقابل کفار را هم واجب کرده است.[ آیه ۲۹ سوره فتح ]
❌مشکل اصلی مدعیان اسلام رحمانی هم دقیقا همینجاست؛ مشی چند دهه اخیر طرفداران داخلی این تفکر نشان داده است که آنها دقیقا مسیری بر خلاف دستور خدا در پیش گرفته اند.
آنجا که حرف آمریکا و اروپا و فتنهگران و قانون شکنان و مخالفین نظام است، ژست دایه مهربانتر از مادر میگیرند.
*اما وقتی به بسیجیان مظلوم و بچه انقلابی هایی که تمام وجودشان را برای پیشرفت کشور و مردم گذاشته اند میرسند، از توهین و تخریب و تهمت کم نمیگذارند.
#ادامه_دارد
#اسلام_آمریکایی
#غیرِ_گفتمانی_انقلاب
.
[ #تحلیل_روز🗞]
مطالبه «وعده صادق ۳» درست یا غلط؟
🔻یکی از سوالهای پرتکرار فعالان انقلابی این است که آیا ما باید وعده صادق سه را از مسئولان مطالبه کنیم یا خیر؟
🔸عدهای معتقدند که برخی از صحبتهای رهبر انقلاب ضرورت مطالبه را تضعیف میکند مانند صحبت ایشان در نماز جمعه نصر که فرمودند «نه تعلل میکنیم و نه شتابزده عمل میکنیم» و یا در جای دیگر که فرمودند «مسئولین امر وظیفه خود را انجام خواهند داد». لذا نتیجه میگیرند که هرگونه مطالبه وعده صادق ۳ درست نیست و سکوت درستترین کار است. این حرف که درظاهر درست است اما در واقعیت معنی انفعال و بیتوجهی میدهد و فعال دغدغهمند انقلابی را دعوت به انفعال میکند.
🔹کار درست چیست؟ برای پاسخ به این سوال به نظر دو سطح را باید از هم تفکیک نمود: یکی سطح تصمیم گیری و راهبرد و دیگری سطح عملیات.
🔸در سطح عملیات که مسائلی همچون زمان و نحوه و کیفیت پاسخ و چیزهایی شبیه به این را مد نظر قرار میدهد، پیچیدگیها و نکات فراوانی دارد که در فضای عمومی قابل طرح و پیگیری نیست. شاید برای صرفاً معدودی از افرادی که تخصص و اطلاعات کافی دارند این موضوع قابل پیگیری باشد. اما برای عموم مردم، نخبگان و رسانهها قابل دنبال کردن نیست. به عبارت دیگر بیان حرف متقن و محکم به سختی امکانپذیر است. مشاهده هم میشود که بخش زیادی از مباحث مطرح شده در این سطح در فضای شبکههای اجتماعی غیردقیق بوده و همچنین مخاطره اصلی این نوع مباحث زیرسوال بردن توان نظامی و فرماندهی نظامی است که در شرایط حساس بسیار غلط و تضعیف جبهه خودی است. با این صحبت آیا همان سکوت و انفعال کار درست نیست؟ نه.
🔹در سطح تصمیمگیری و راهبرد، نقش مطالبه عمومی بسیار مهم و موثر است و نباید رها شود. برای توضیح این سطح به جمله تاریخی رهبر انقلاب در سال ۹۸ و حمله به پایگاه آمریکا در عراق باید توجه کرد. ایشان تاکید کردند که «فریاد انتقامی که از ملت بلند شد سوخت موشک های نابودگر پایگاه آمریکایی را تامین کرد». این جمله حقیقت مطالبهگری را روشن میکند و هنوز هم جاری است و میتوان گفت که مطالبه عمومی در سطح تصمیم گیری و راهبرد بسیار کلیدی و موثر است.
در مورد وعده صادق ۳ نیز این موضوع صدق میکند. نخبگان و عموم مردم باید به صورت مستمر لزوم تحقق وعده صادق ۳ را پیگیری کنند. این موضوع با توجه به صحبتهای رهبر انقلاب چند روز پس از گستاخی رژیم صهیونیستی به ایران اهمیت مضاعف هم پیدا میکند. ایشان تاکید کردند که: «بایستی خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد؛ اینها نسبت به ایران دچار خطای محاسباتیاند؛ اینها ایران را نمیشناسند، جوانان ایران را نمیشناسند، ملّت ایران را نمیشناسند، قدرت و توانایی و ابتکار و ارادهی ملّت ایران را هنوز نتوانستهاند درست بفهمند؛ این را ما باید به اینها بفهمانیم. کیفیّت کار را مسئولین ما باید تشخیص بدهند و درست بفهمند و آنچه صلاح این کشور و این ملّت است، آن را انجام بدهند».
🔻مهمترین کار در این سطح و در راستای مطالبه تحقق وعده صادق ۳، مقابله فکری و تبیینی با گزارههای مطرح شده در فضای افکار عمومی است که تضعیف کننده عملیات وعده صادق ۳ است. گزارههایی که از سوی نخبگان، رسانهها و برخی از مسئولین شنیده میشود که به نوعی تضعیف کننده تصمیم تحقق وعده صادق ۳ است. برای مثال وزیر امور خارجه با بیان اینکه حق ایران در پاسخ به گستاخی رژیم صهیونیستی محفوظ است تاکید میکند که البته آتش بس در لبنان را نیز در نظر خواهد گرفت. یا گزارههای دیگری که صحبت از نگرانی درباره تصاعد تنش در منطقه با وقوع وعده صادق ۳ میشود، و یا تحلیلهایی مبنی بر اینکه وضعیت اقتصادی اجازه تحقق وعده صادق ۳ را نمیدهد. برخی دیگر هم وعده صادق ۳ را مانع مذاکرات با کشورهای غربی بیان میکنند.
این موارد و مواردی شبیه به این گزارههایی هستند که در سطح تصمیم گیری و راهبرد تحقق وعده صادق ۳ را با اختلال مواجه میکنند. و جریان مطالبهگری برای تحقق وعده صادق ۳ باید با آنها مقابله کند و اجازه ندهد این گزارهها همچون موریانه نظام تصمیم گیری را دچار تردید و اختلال کند. طرح مستمر مطالبه وعده صادق ۳ در سطح کلان کمک میکند تا عرصه برای اثرگذاری حرفهای تضعیف کننده اراده اجرای عملیات وعده صادق ۳ تنگ شود.
🔹در جمعبندی باید گفت که مطالبه تحقق عملیات وعده صادق ۳ در سطح تصمیمگیری بسیار لازم و ضروری است و مقابله با گزارههایی که این راهبرد را مختل یا تضعیف میکنند عمل راهبردی در این مسیر است.
✍ مسعود براتی
🗞 روزنامه عصر ایرانیان
[ گفت: ما با شوق دلکندن ز دنیا دلخوشیم
گفتمش: هرکس به دنیا بست دل دیگر نکند ]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیاست جالب حافظ اسد (پدر بشار اسد) در زمان جنگ ایران و عراق به نقل از صدام حسین : آزادی فلسطین بدون ایرانی ها ممکن نیست!