6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹پیامبراڪرم (صلی الله علیه و آله):
♦️هر کس دوست دارد خدا را ملاقات کند درحالیکه،ایمانش کامل و اسلامش نیکو باشد، پس #ولایت_حضرت_حجت_صاحب_الزمان منتظر را بپذیرد.
📚بحارالانوار، ج٣۶، ص٢٩۶
╔═.🍃.═════╗
@alamatha
╚═════.🍃.═╝
✴️ امام حسین(ع) از دیدگاه بزرگان و اندیشمندان جهان
⚫️ #پرفسور_ادوارد_براون؛ مستشرق و مورخ نامدار انگلیسی میگوید:
● آیا قلبی پیدا میشود که وقتی درباره #کربلا سخن میشنود آغشته به حزن و اندوه نگردد؟ حتی #غیرمسلمانان نیز نمیتوانند پاکی روحی را که این جنگ اسلامی در تحت لوای آن انجام گرفت انکار کنند! هرکس اندکی حس در نهاد خود داشته باشد نمیتواند از این غصه غم انگیز متاثر نشود.
● حادثه کربلا و #خون_فرزند_پیامبر و یادآوری عطش سخت وی و نعش نزدیکانش که اطرافش روی زمین افتاده بود، عواطف سستترین مردم را به هیجان آورد و روح ها را غمگین ساخت.
╔═.🍃.═══╗
@alamatha
╚═══.🍃.═╝
معنای وِتر مَوتور برای امام، چیست؟
✍ يكي از اوصافي كه براي امام حسين (ع) در بعضي از زیارتنامهها ذکرشده «الوتر الموتور» است. در بین معانیای که برای وتر و موتور آمده است، این معنا مناسبتر است که وتر به معناي فرد و موتور به معناي كسي كه افرادي از او کشتهشده باشد، يعني اي حسين يگانهاي كه ياران تو کشتهشدهاند.(1) زيرا حضرت در مقام شهادت، مانندي ندارد. از آغاز دنيا تاکنون مثل او، كسي مظلومانه چنين به قتل نرسيده و اینهمه مصيبت نديده است.
همچنين همه افراد او در کربلا كشته شدند، حتي طفل شيرخواره او، پس همه اصحاب ویارانش در کربلا روز عاشورا كشته شدند، ازاینرو حضرت «مَوتور» است. (2)
ممكن است گفته شود «الوتر الموتور» به معناي فرد و تنهاي بيهمتا و به زبان فارسي خودماني دُردانه است و به ويژگي خاص سيدالشهدا (ع) اشاره دارد. (3)
پینوشتها:
1. لسان العرب، ج 5، ص 273؛ كتاب العين، ج 8، ص 132.
2. شرح زيارت عاشورا.
3. فروغ شهادت، ص 389.
╔═.🍃.═══╗
@alamatha
╚═══.🍃.═╝
✴️ امام حسین(ع) از دیدگاه بزرگان و اندیشمندان جهان
🔹توماس مان(نویسنده بزرگ آلمانی)
اگر بین فداکاری مسیح و حسین «علیه السلام»مقایسه شود حتما فداکاری حسین «ع» پرمغزتر و با ارزشتر جلوه خواهد نمود؛ زیرا روزی که مسیح آماده فدا شدن گردید زن و فرزند نداشت و در فکر آنان نبود که بعد از او به چه سرنوشتی دچار خواهند شد، اما امام حسین «علیه السلام» زن و فرزند داشت و بعضی از آنان کودک خردسال بودند و احتیاج به پدر داشتند.
╔═.🍃.═══╗
@alamatha
╚═══.🍃.═╝
🔹 اَيْنَ الطّالِبُ بِدَمِ الْمَقْتُولِ بِكَرْبَلآءَ
كجاست خواهنده خون كشته در كربلا
فرازی از #دعای_ندبه
🍃أللَّہُمَ؏َـجِّڸْ لِوَلیِڪَ ألْفَـرَج
╔═.🍃.═══╗
@alamatha
╚═══.🍃.═╝
💠امیرالمؤمنین عليه السلام
💫اِنْتَظِرُوا الْفَرَجَ وَلا تَيْأَسُوا مِنْ رَوحِ اللّه ِ فَاِنَّ اَحَبَّ الاَعْمالِ اِلَى اللّه ِ عَزَّوَجَلَّ اِنْتَظارُ الْفَرَجِ
منتظر فرج باشيد، و از روح خدا مأيوس نشويد، كه محبوب ترين اعمال در پيشگاه خدا انتظار فـرج است.
📙بحارالأنوار، ج51، ص 123
╔═.🍃.════╗
@alamatha
╚════.🍃.═╝
💢رسول گرامی اسلام (ص):
در آخرالزمان ، سرزمین نجد ( اطراف ریاض عربستان ) مرکز ویرانی ها و فتنه ها گردد و " شاخ شیطان " نیز از همان جا ظهور نماید .
📚صحیح بخاری ، جلد ١ صفحه ٣۵١ حدیث ٩٩٠
💢رسول گرامی اسلام (ص):
از همان سرزمین نجد افرادی خواهند آمد که قرآن را تلاوت می نمایند در حالی که هیچ بهره و فهمی از آن نداشته و از نشانه های آن گروه این است که موهای سر خود را تراشیده و ریش خود را باقی می گذارند .
📚صحیح بخاری ، جلد ۶ ، صفحه ٢٧۴٨ ، حدیث ٧١٢٣
╔═.🍃.════╗
@alamatha
╚════.🍃.═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢صبرِ امام حسین بر زخمِ زبانِ آقازاده های ترسو ، گریه دارترینِ روضه هاست.
╔═.🍃.════╗
@alamatha
╚════.🍃.═╝
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️اجرای زیبایی از مراسم تعزیه
🥀السلام علیک یا قتیل العبرات
(کیفیت صوت:مناسب هندزفری)
╔═.🍃.═══╗
@alamatha
╚═══.🍃.═╝
📖 #ورود_به_کربلا
روز دوم ماه محرم سیدالشهدا علیه السلام به کربلا رسید سوال کردند که این محل را چه می نامند گفتند اینجا را طف می گویند امام پرسید نام دیگری نیز دارد؟ عرضه داشتند کربلا هم نامیده می شود. حضرت با شنیدن نام کربلا فرمود: اَلَّلهُمَّ اِنّی اَعوُذُ بِک مِنَ الْکرْبِ وَ الْبَلاءِ. سپس فرمود اينجا كرب و بلا و محل محنت و بلاست ، پس فرود آييد كه منزل و خيمه گاه ما اينجاست. اين زمين، محل ريختن خون ما است و در اين مكان قبرهای ما واقع می گردد. اينها را جدم محمد مصطفی صلی الله علیه و آله به من خبر داده است. روز سوم محرم اراضی کربلا توسط امام حسین علیه السلام از اهالی نینوا و غاضریه به شصت هزار درهم خریداری و به آنها تصدیق داده شد امام به آنها شرط نمود که مردم را برای زیارت قبرش راهنمایی و زوار را تا سه روز مهمان کنند.
بحارالأنوار، جلد ۴۴ صفحه ۳۸۶
╔═.🍃.═══╗
@alamatha
╚═══.🍃.═╝