فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠پیامبر اکرم(ص(ص):
آگـاه باشيد که مهـدي (عج) آنچه بگويد از پروردگارش ميگويد و به امـر ايمـان هشدار ميدهد.
📗بحارالانوار، ج37، ص213
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
❌💵 #نفقه 💵❌
✅باید بدانیم که در قوانین اسلامی،نفقه نیز مانند مهر وضع مخصوص به خود دارد و نباید با آنچه در دنیای غیر اسلامی می گذشته یا می گذرد یکی دانست.
✅اگر اسلام به مرد حق می داد که زن را در خدمت خود بگمارد و محصول کار و زحمت و بالاخره ثروتی که زن تولید می کند مال خود بداند،علت و فلسفه نفقه دادن مرد به زن روشن بود زیرا واضح است اگر انسان،حیوان یا انسان دیگری را مورد بهره برداری اقتصادی قرار دهد ناچار است مخارج زندگی او را نیز تامین کند.اگر گاریچی به اسب خود کاه و جو ندهد آن اسب برای او بارکشی نمی کند.
✅اما اسلام چنین حقی برای مرد قائل نیست;به زن حق داد #مالک شود،تحصیل ثروت کند و به مرد حق نداده در ثروتی که به او تعلق دارد تصرف کند;و در عین حال بر مرد لازم دانسته که بودجه خانواده را تامین کند،مخارج زن و فرزندان و نوکر و کلفت و مسکن و غیره را بپردازد،چرا و به چه علتی؟
✅متاسفانه غرب مآب های ما به هیچ وجه حاضر نیستند درباره این امور ذره ای فکر کنند;چشمها را به روی هم می گذارند و عین انتقاداتی را که غربیان بر سیستمهای حقوقی خودشان می کنند و البته آن انتقادات صحیح هم هست اینها در مورد سیستم حقوقی اسلامی ذکر می کنند.
✅واقعا اگر کسی بگوید نفقه زن در غرب تا قرن نوزدهم چیزی جز جیره خواری و نشانه بردگی زن نبوده است راست گفته است،زیرا وقتی که زن موظف باشد مجانا داخله زندگی مرد را اداره کند و حق مالکیت نداشته باشد،نفقه ای که به او داده می شود از نوع جیره ای است که به اسیر یا علوفه ای است که به حیوانات بارکش داده می شود.
✅اما اگر قانون بخصوصی در جهان پیدا شود که اداره داخله زندگی مرد را به عنوان یک وظیفه لازم از دوش زن بردارد و به او حق تحصیل ثروت و استقلال کامل اقتصادی بدهد،در عین حال او را از شرکت در بودجه خانوادگی معاف کند،ناچار فلسفه دیگری در نظر گرفته و باید در اطراف آن فلسفه تامل کرد.
╔═.🍃.════╗
@alamatha
╚════.🍃.═╝
http://eitaa.com/joinchat/3103653888C83153c787a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢وقتی #ولـی_فقیه نمیتونه وضع فعلی مملکت را اصلاح کنه چرا هست چرا نمیره؟
#استاد_ماندگاری
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
#ولادت_امام_حسین_(ع)
و #روز_پاسدارمبارک باد
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
👈مردی به امام حسین(ع) گفت:
نیکی کردن به آدم نا اهل، #فایدهای ندارد!
امام حسـین(ع) فرمودند:
نه! چنین نیست ؛ نیکی کردن، مانند بارانی تُند است که به #خوب و #بد میرسد.
📚بحارالانوار ، جلد ۷۵ ، صفحه ۱۱۷
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
🔸 #اتحاد_مردم در برابر اقدامات خصمانه آمریکا
کاخ سفید رسماً برنامه خود را برای اضافه کردن سپاه پاسداران به فهرست سازمانهای اصطلاحاً «تروریستی» خود اعلام کرد.
#من_یک_سپاهی_هستم
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
⭕️#محجوریت_زن_فرنگی تا نیمه دوم قرن نوزدهم
✅در شرح قانون مدنی ایران تالیف دکتر شایگان،صفحه 362 چنین نوشته شده:
🔰🔰🔰🔰
⭕️«استقلالی که زن در دارایی خود دارد و فقه شیعه از ابتدا آن را شناخته است،در حقوق یونان و رم و ژاپن و تا چندی پیش هم در حقوق غالب کشورها وجود نداشته;یعنی زن مثل صغیر و مجنون،محجور و از تصرف در اموال خود ممنوع بوده است.در انگلستان که سابقا شخصیت زن کاملا در شخصیت شوهر محو بود دو قانون،یکی در سال 1870 و دیگری در سال 1882 میلادی به اسم قانون مالکیت زن شوهردار،از زن رفع حجر نمود.
🔆🔆🔆
✅در ایتالیا قانون 1919 میلادی زن را از شمار محجورین خارج کرد.در قانون مدنی آلمان(1900 میلادی)و در قانون مدنی سویس(1907 میلادی)زن مثل شوهر خود اهلیت دارد.
✅ولی زن شوهردار در حقوق پرتغال و فرانسه هنوز در عداد محجورین است،گو که قانون 18 فوریه 1938 در فرانسه در حدودی حجر زن شوهردار را تعدیل کرده است.»
چنانکه ملاحظه می فرمایید هنوز یک قرن نمی گذرد از وقتی که اولین قانون استقلال مالی زن در مقابل شوهر(1882 در انگلستان)در اروپا تصویب شد و به اصطلاح از زن شوهردار رفع محجوریت شد.
#چرا_اروپا_ناگهان_استقلال_مالی داد⁉️
✅حالا چطور شد که در یک قرن چنین حادثه مهمی رخ داد؟آیا احساسات انسانی مردان اروپایی به غلیان آمد و به ظالمانه بودن کار خود پی بردند؟
⭕️⭕️⭕️
✅پاسخ این پرسش را از ویل دورانت بشنوید.وی در لذات فلسفه صفحه 158 بحثی تحت عنوان «علل »باز کرده است و در آنجا به اصطلاح علل آزادی زن را در اروپا شرح می دهد.
✨✨✨
🔴متاسفانه در آنجا به حقیقت وحشتناکی برمی خوریم.معلوم می شود زن اروپایی برای آزادی و حق مالکیت خود،از ماشین باید تشکر کند نه از آدم،و در مقابل چرخهای عظیم ماشین باید سر تعظیم فرود آورد نه در مقابل مردان اروپایی.آزمندی و حرص صاحبان کارخانه بود که برای اینکه سود بیشتری ببرند و مزد کمتری بدهند قانون استقلال اقتصادی را در مجلس انگلستان گذراند.
❌ویل دورانت می گوید:
«این واژگونی سریع عادات و رسوم محترم و قدیمتر از تاریخ مسیحیت را چگونه تعلیل کنیم؟علت عمومی این تغییر،فراوانی و تعدد ماشین آلات است.«آزادی » زن از عوارض انقلاب صنعتی است...
✅✅یک قرن پیش در انگلستان کار پیدا کردن بر مردان دشوار گشت.اما اعلانها از آنان می خواست که زنان و کودکان خود را به کارخانه ها بفرستند.کارفرمایان باید در اندیشه سود و سهام خود باشند و نباید خاطر خود را با اخلاق و رسوم حکومتها آشفته سازند.کسانی که ناآگاه بر«خانه براندازی »توطئه کردند کارخانه داران وطن دوست قرن نوزدهم انگلستان بودند.
❌نخستین قدم برای آزادی مادران بزرگ ما قانون 1882 بود.به موجب این قانون، زنان بریتانیای کبیر از آن پس از امتیاز بی سابقه ای برخوردار می شدند و آن اینکه پولی را که به دست می آوردند حق داشتند برای خود نگه دارند.این قانون اخلاقی عالی و مسیحی را کارخانه داران مجلس عوام وضع کردند تا بتوانند زنان انگلستان را به کارخانه ها بکشانند.
از آن سال تا به امسال سودجویی مقاومت ناپذیری آنان را از بندگی و جان کندن در خانه رهانیده،گرفتار بندگی و جان کندن در مغازه و کارخانه کرده است.»
چنانکه ملاحظه می فرمایید سرمایه داران و کارخانه داران انگلستان بودند که به خاطر منافع مادی این قدم را به نفع زن برداشتند.
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
http://eitaa.com/joinchat/3103653888C83153c787a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #نواب_اربعه چه کسانی بودند؟و توسط چه کسی معرفی می شدند؟
#استاد_جعفری
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
http://eitaa.com/joinchat/3103653888C83153c787a
#داستـان_پند_آموز
🔸با پیـرمــردِ مـــؤمنـی، درمسجــد نــشسته بـودم. زن جوانی صورت خود گرفته بود و برای درخواست ڪمڪ داخل خانهی خـدا شد.
🔹پــیرمــــــردِ مــــؤمـن٬ دســــت در جیب ڪرد و اسڪناس ارزشمندی به زن داد. دیگران هم دست او را خالی رد نڪردند و سڪهای دادند.
🔸جــــوانـی از او پـرسیــد: پــــول شیــرین است چگونه از این همه پول گذشتی؟ سڪه ای می دادی ڪافی بود!!
پیرمرد تبسمی ڪرد و گفت:پسرم صدقه٬ هفتاد نوع بلا را دفع میڪند.
🔹 از پـــول شیـــرینتـــر، جــــــــان و سلامتی من است ڪه اگر اینجا٬ از پولِ شیرین نگذرم، باید در ساختمانِ پزشڪان بروم و آنجا از پولِ شیرین بگذرم و شربت تلخ هم روی آن بنوشم تا خدا سلامتیِ شیرینِ من را برگرداند! بدان ڪه از پول شیرینتر، سلامتی٬ آبرو٬ فرزند صالح و آرامش است.
🔸 به فـــرمـایــش حضـــرت علـی (ع) چه زیاد است عبرت و چه ڪم است عبرتگیرنده.
وأَنْفِقُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلَا تُلْقُوا بِأَيْدِيكُمْ إِلَى التَّهْلُكَةِ ۛ وَأَحْسِنُوا ۛ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ
📔بقره آیهی 195
و (از مال خود) در راه خدا انفاق ڪنید و خود را با (دوری از انفاق) به مهلڪه و خطر در نیفڪنید و نیڪویی ڪنید ڪه خدا نیڪوڪاران را دوست میدارد.
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚لحظه ی باز کردن درب حرم مطهر #امام_حسین علیه السلام
💐✨زیارت مجازی بارگاه سید الشهدا (ع)تقدیم اعضای محتـرم کانال✨💐
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
#شنونده_غیـبـت
🔰آیت الله بهجت(ره) :
🔻 گناه شنونده غیبت ، مثل غیبت کننده است ، مگر اینکه در مقام انکار برآید و سخن آن شخص را قطع کند یا از مجلس برخیزد و اگر قدرت بر اینها نداشته باشد و در دل غضبناک گردد.
🔻 و اگر به زبان گوید:
ساکت شو ، اما در دل ، مایل و طالب باشد ، این از اهل #نفاق است.
🔻پس بر اهل دین لازم است که چنانچه غیبت مسلمانی را بشنوند در مقام انکار برآیند و آن را رد کنند ، والا مستوجب نکال (عقوب و عذاب) می گردند.
📚 معراج السعاده،ص۵۶۲
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب شبِ میلادِ علمدارِ حسین است
میلادِ گلِ فاطمه سردارِ حسین است...
#میلاد_حضرت_ابوالفضل_مبارک💐
╔═.🍃.═════╗
@alamatha
╚═════.🍃.═╝
✅... آري قائم مهدي از #نسل_علي است و از حيث خلقت و اخلاق و قيافه و هيبت شبيه ترين مردم است به عيسي ،
خداوند آنچه را كه به همه انبيا عطا فرموده است به او عطا فرمايد و بيشتر و برتر،
همانا از براي قائم كه از فرزندان علي است غيبتي است مانند غيبت يوسف و بازگشتي است همچون بازگشت عيسي بن مريم
و پس از آنكه مدتي غايب شد ظاهر ميشود در وقتي كه ستاره سرخ طلوع كرده و زوراء ويران شده و مزورة كه بغداد است فرو رفته ...
📘غیبت نعمانی،باب 10 ،روايت 4، ص 165
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
💵 #انواع_نفقه_در_اسلام 💵
💢در اسلام سه نوع نفقه وجود دارد:
⭕️✅نوع اول نفقه ای که مالک باید صرف مملوک خود بکند.مخارجی که مالک #حیوانات برای آنها می کند،از این قبیل است.ملاک این نوع نفقه مالکیت و مملوکیت است.
⭕️✅نوع دوم نفقه ای است که انسان باید صرف #فرزندان خود در حالی که صغیر یا فقیرند و یا صرف پدر و مادر خود که فقیرند بنماید.ملاک این نوع نفقه مالکیت و مملوکیت نیست، بلکه حقوقی است که طبیعتا فرزندان بر به وجود آورندگان خود پیدا می کنند و حقوقی است که پدر و مادر به حکم شرکت در ایجاد فرزند و به حکم زحماتی که در دوره کودکی فرزند خود متحمل شده اند بر فرزند پیدا می کنند.شرط این نوع از نفقه،ناتوان بودن شخص واجب النفقه است.
⭕️✅نوع سوم نفقه ای است که مرد در مورد #زن صرف می کند.ملاک این نوع از نفقه نه مالکیت و مملوکیت است و نه حق طبیعی به مفهومی که در نوع دوم گفته شد و نه عاجز بودن و ناتوان بودن و فقیر بودن زن.
زن فرضا میلیونر و دارای درآمد سرشاری باشد و مرد #ثروت و درآمد کمی داشته باشد، باز هم مرد باید بودجه خانوادگی و از آن جمله بودجه شخصی زن را تامین کند.
🔆🔅🔆
✅فرق دیگری که این نوع از نفقه با نوع اول و دوم دارد این است که در نوع اول و دوم اگر شخص از زیر بار وظیفه شانه خالی کند و نفقه ندهد گناهکار است اما تخلف وظیفه به صورت یک دین قابل مطالبه و استیفا درنمی آید یعنی جنبه حقوقی ندارد.
✅ولی در نوع سوم اگر از زیر بار وظیفه شانه خالی کند،زن حق دارد به صورت یک امر حقوقی اقامه دعوا کند و در صورت اثبات از مرد بگیرد.
✅⭕️#آیا_زن_امروز مهر و نفقه
نمی خواهد؟
✨🔆✨
✅گفتیم از نظر اسلام تامین بودجه کانون خانوادگی،از آن جمله مخارج شخصی زن به عهده مرد است.
زن از این نظر مسؤولیتی ندارد.
زن فرضا دارای ثروت هنگفتی بوده و چندین برابر شوهر دارایی داشته باشد،ملزم نیست در این بودجه شرکت کند.
شرکت زن در این بودجه،چه از لحاظ پولی که بخواهد خرج کند و چه از لحاظ کاری که بخواهد صرف کند،اختیاری و وابسته به میل و اراده خود اوست.
✅از نظر اسلام با اینکه بودجه زندگی زن جزء بودجه خانوادگی و بر عهده مرد است، مرد هیچ گونه تسلط اقتصادی و حق بهره برداری از نیرو و کار زن ندارد;نمی تواند او را استثمار کند.نفقه زن از این جهت مانند نفقه پدر و مادر است که در موارد خاصی بر عهده فرزند است اما فرزند در مقابل این وظیفه که انجام می دهد هیچ گونه حقی از نظر استخدام پدر و مادر پیدا نمی کند.
╔═.🍃.════╗
@alamatha
╚════.🍃.═╝
http://eitaa.com/joinchat/3103653888C83153c787a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆
💢مداحی با سلیقه دروصف شهیدان زنده"
🔅تقدیم به #جانبازان_مظلوم_شیمیایی
#روز_جانباز گرامی باد
╔═.🍃.═══════╗
@alamatha
╚═══════.🍃.═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #انتظار در زمان غیبت نشانه ایمان است
#استاد_کلباسی
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫🌸💫🌸💫🌸💫
میلاد سید الساجدین امـام زین العابدین بر محبان اهل بیت مبارک باد
💫🌸💫🌸💫🌸💫
از امام سجاد(ع)پرسیدند:
«چرا هنگامی که به #سفر می روید، خودتان را به دیگران معرفی نمی کنید؟ شما نوه ی رسول الله هستید»
امام فرمودند:
«دوست ندارم از #وابستگی به رسول خدا استفاده کنم تا #خدمتی به من کنند.»
#اسلام_و_آقازادگی
📚بحارالانوار ، جلد ۴۶، صفحه ۹۳
╔═.🍃.═════╗
@alamatha
╚═════.🍃.═╝
💠 لکَيْلا تَأْسَوْا عَلي ما فاتَکُمْ وَ لا تَفْرَحُوا بِما آتاکُمْ وَ اللَّهُ لا يُحِبُّ کُلَّ مُخْتالٍ فَخُورٍ
🔹 این بخاطر آن است که برای آنچه از دست داده اید #تأسف نخورید، و به آنچه به شما داده است دلبسته و #شادمان نباشید و خداوند هیچ متکبّر فخرفروشی را دوست ندارد!
📚آیه 23 سوره حدید
╔═.🍃.════╗
@alamatha
╚════.🍃.═╝
http://eitaa.com/joinchat/3103653888C83153c787a
💠امام باقر (ع) حضرت فرمود:
🔹همانا قائـم ما چون قیام کند مردم را به #امر_نوينی دعوت کند همونطور که رسول خدا (ص) دعوت فرمودند و #اسلام غریبانه آغاز شد و همچون آغازش به حال غربت باز خواهد گشت پس خوشا به حال غریبان.
🔸 عرض کردم: خداوند حال شما را اصلاح فرماید این را برای من شرح دهید. فرمود: [از آن جهت که] دعوت کننده ما دعوت نوینی را از سر مي گیرد همانطور که رسول الله (ص) دعوت فرمود.
📚غیبت نعمانی،باب 22، روایت 1، ص 378
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
💢 #قرآن_و_استقلال_اقتصادی_زن
✅اسلام در هزار و چهارصد سال پیش این قانون را گذراند و گفت: للرجال نصیب مما اکتسبوا و للنساء نصیب مما اکتسبن (1)
مردان را از آنچه کسب می کنند و به دست می آورند بهره ای است و زنان را از آنچه کسب می کنند و به دست می آورند بهره ای است.
🔅🔅🔅
✅قرآن مجید در آیه کریمه همان طوری که مردان را در نتایج کار و فعالیتشان ذی حق دانست،زنان را نیز در نتیجه کار و فعالیتشان ذی حق شمرد.
✨✨✨
✅در آیه دیگر فرمود: للرجال نصیب مما ترک الوالدان و الاقربون و للنساء نصیب مما ترک الوالدان و الاقربون (2)
یعنی مردان را از مالی که پدر و مادر و یا خویشاوندان بعد از مردن خود باقی می گذارند بهره ای است و زنان را هم از آنچه پدر و مادر و خویشاوندان از خود باقی می گذارند بهره ای است.
💫💫💫
✅این آیه حق ارث بردن زن را تثبیت کرد. #ارث بردن یا نبردن زن تاریخچه مفصلی دارد که به خواست خدا بعدا ذکر خواهیم کرد.عرب جاهلیت حاضر نبود به زن ارث بدهد، اما قرآن کریم این حق را برای زن تثبیت کرد.
🔆✨🔆
⭕️#یک_مقایسه❗️
✅پس قرآن کریم سیزده قرن قبل از اروپا به زن استقلال اقتصادی داد،با این تفاوت:
⬅️اولا انگیزه ای که سبب شد اسلام به زن استقلال اقتصادی بدهد جز جنبه های انسانی و عدالت دوستی و الهی اسلام نبوده.
در آنجا مطالبی از قبیل مطامع کارخانه داران انگلستان وجود نداشت که به خاطر پر کردن شکم خود این قانون را گذراندند،بعد با بوق و کرنا دنیا را پر کردند که ما حق زن را به رسمیت شناختیم و حقوق زن و مرد را مساوی دانستیم.
⬅️ثانیا اسلام به زن استقلال اقتصادی داد،اما به قول ویل دورانت خانه براندازی نکرد،اساس خانواده ها را متزلزل نکرد،زنان را علیه شوهران و دختران را علیه پدران به تمرد و عصیان وادار نکرد.اسلام با این دو آیه انقلاب عظیم اجتماعی به وجود آورد،اما آرام و بی ضرر و بی خطر.
⬅️ثالثا آنچه دنیای غرب کرد این بود که به قول ویل دورانت زن را از بندگی و جان کندن در خانه رهانید و گرفتار بندگی و جان کندن در مغازه و کارخانه کرد;یعنی اروپا غل و زنجیری از دست و پای زن باز کرد و غل و زنجیر دیگری که کمتر از اولی نبود به دست و پای او بست.
اما اسلام زن را از بندگی و بردگی مرد در خانه و مزارع و غیره رهانید و با الزام مرد به تامین بودجه اجتماع خانوادگی،هر نوع اجبار و الزامی را از دوش زن برای تامین مخارج خود و خانواده برداشت.زن از نظر اسلام در عین اینکه حق دارد طبق غریزه انسانی به تحصیل ثروت و حفظ و افزایش آن بپردازد، طوری نیست که جبر زندگی،او را تحت فشار قرار دهد و غرور و جمال و زیبایی راکه همیشه با اطمینان خاطر باید همراه[وی]باشد-از او بگیرد.
🔆⭕️🔆
‼️اما چه باید کرد;چشمها و گوشهای برخی نویسندگان ما بسته تر از آن است که در باره این حقایق مسلم تاریخی و فلسفی بیندیشند.
📚پی نوشت ها:
۱_نساء۳۲.
۲_نساء۷.
۳_اعراف۱۸۹.
🔆🔅🔆
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
http://eitaa.com/joinchat/3103653888C83153c787a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢اگه این کلیپ رو دیدین ولی باز #نمازتون از دستتون رفت ،باید به حالِ دلتون شک کنین!! ♥️✨
👈ببینید و نشر دهید
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
http://eitaa.com/joinchat/3103653888C83153c787a