🔷🔹 #بشارت_در_نهج_البلاغه
❇️ حضرت علی (علیه و آله السلام) در خطبه ۱۵۰ عبارات زیر را بیان فرموده اند که مترجمین و شارحین نهج البلاغه معتقدند این جملات، جملاتی است که بیانگر بشارت امیرالمؤمنین (ع) درباره ی ظهور امام عصر (عجل الله تعالی فرجه شریف) می باشد. حضرت علی (ع) می فرمایند:
✨و لا تستبطئوا ما یجیءُ به الغد ... و ما اقرب الیوم من تباشیر غد یا قوم! هذا ایان ورود کل موعود و دنو من طلعه ما لا تعرفون✨
"آنچه را که در آینده باید بیاید دیر مشمارید ... و چه #نزدیک است امروز ما به فردایی که سپیده آن خواهد دمید. ای مردم! زمان وقوع آنچه #وعده داده شده فرا رسیده است و آنچه از آن بی خبرید به تحقق نزدیک است"
(شیروانی. ۱۳۸۸.ص ۲۴۹)
👈🏻آنچه با توجه به معانی عبارات فوق مسلم است این است که حضرت امیر (ع) ظهور حضرت حجت (عج) را بشارت می دهند اما سؤالی که اینجا مطرح می شود این است که چرا امیرالمؤمنین (ع) به مخاطبان خود که قطعاً تا زمان ظهور حضرت مهدی (عج) از دنیا خواهند رفت می فرمایند: و لا تستبطئوا ما یجیءُ به الغد (آنچه را که در آینده باید بیاید دیر مشمارید) در حالیکه قیام امام مهدی (عج) مربوط به آینده می شود اما عبارت فوق به گونه ای بیان می گردد که گویی مخاطبین امیرالمؤمنین (ع) زمان ظهور امام زمان (عج) را درک خواهند کرد.
❓چرا حضرت علی (ع) به این صورت بیانات خود را عرضه داشته اند؟! آیا اشتباهی در عبارات ایشان بوجود آمده است؟!
👈🏻در پاسخ باید گفت که از شخصیت معصومین از جمله حضرت امیر (ع) اشتباه صادر نمی شود بلکه استفاده از عبارات مذکور توسط امام علی (ع) از آن روست که امام (ع) امام تمام امت و برای کلیه ی ادوار تاریخی است پس خطاب ایشان به حاضران در آن جمع، به منزله ی خطاب ایشان به تمام امت اسلامی است و دارای عمومیت و شمولیت زمانی و مکانی است و این مانند خطابهایی است که پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) با هم عصران خود داشته اند یا مثل خطابهایی است که قرآن کریم با مردم هم عصر حضرت محمد (ص) دارد در حالیکه در واقع مخاطب سخنان نبی اکرم (ص) و مصحف شریف، همه ی امت اسلامی تا روز رستاخیز می باشند. (میثم البحرانی. ۱۴۰۳ قمری. صص ۲۱۴-۲۱۳)
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
http://eitaa.com/joinchat/3103653888C83153c787a
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢مهمترین برنامه شیطان در آخرالزمان❗️
درو کردن مؤمنین در #آخرالزمان⚠️
کلیپی زیبا با سخنان شنیدنی استاد #عالی
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
http://eitaa.com/joinchat/3103653888C83153c787a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 تنها کسی که در قیامت حسرت نخواهد خورد!
🔷🔹از امام صادق علیه السلام پرسیدند:
#یوم_الحسره،کدام روز است که خدا می فرماید:
"بترسان ایشان را از روزحسرت"
حضرت جواب دادند:
👈🏻آن روز قیامت است که حتی نیکوکاران هم حسرت می خوردند که چرا بیشتر نیکی نکردند.
پرسیدند: آیا کسی هست که در آن روز حسرت نداشته باشد؟
حضرت فرمودند:
آری،کسی که در این دنیا مدام بر رسول خدا #صلوات فرستاده باشد.
📗 وسائل الشیعه/ج۷/ص۱۹۸
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
💢 #توصیف_امام_زمان عج در #نهج_البلاغه
1⃣ بخش اول
✅حضرت امیر(ع) در چند مورد اقدام به بیان اوصاف متعالی حضرت مهدی(عج) می کنند از جمله:
۱) در خطبه شماره ۱۰۰ امام علی(ع) می فرمایند:
✨آگاه باشید مثل آل محمد(ص) مثل ستارگان آسمان است. اگر ستارهای غروب کند. ستارهی دیگری طلوع خواهد کرد. (تا ظهور حضرت حجت(عج)✨
(نواب لاهیجانی. ۱۳۷۹.ص ۵۰۶)
👈🏻به نظر مترجمین و شارحین نهج البلاغه، عبارت فوق حضرت امیر(ع)، علاوه بر معرفی امامان معصوم(ع)، عنایت خاصی به معرفی امام دوازدهم(عج) داشته است.
👈🏻در جملات مذکور نهج البلاغه، حضرت علی(ع)، امامان شیعیان از جمله امام عصر(عج) را به #ستاره تشبیه فرموده اند. به نظر مترجمین و شارحین نهج البلاغه، بکارگیری این تشبیه دو دلیل دارد:
الف) یکی اینکه مردم در راه شناخت و اطاعت خدا، از انوار هدایت امامان معصوم(ع) بهره مند می شوند هم چنانکه مسافر در پیمودن راه، از ستارگان آسمان، روشنی و هدایت می گیرد. (انصاری قمی. ۱۳۴۵.ص ۲۶۳)
ب) مناسبت دیگر همان است که خود حضرت علی(ع) فرموده اند که حجت های خدا (ع) مثل ستارگان آسمان هستند که هر گاه یکی غروب کند، دیگری طلوع خواهد کرد پس در نتیجه جهان هیچ گاه از وجود حجت که مردم را بسوی خدا رهنمون باشد خالی نیست. (فیض الاسلام. ۱۳۵۱.ص ۲۹۶)
۲) حضرت امیر در خطبه ۱۸۲ می فرمایند:
✨"او باقی مانده ای از حجت های خدا و جانشینی از جانشینان پیامبر خداست."✨
👈🏻عبارت فوق عبارتی است که مترجمین و شارحین نهج البلاغه معتقدند در آن، امام علی(ع) به توصیف امام مهدی (عج) پرداخته اند. (شریعتی.ص ۱۲۳)
👈🏻نکته ای که در جمله مذکور خودنمایی می کند عبارت بقیه من بقایا حجته (او باقی مانده ای از حجت های خداست) می باشد که با آیه شریفه ی «بقیه الله خیرلکم ان کنتم مؤمنین» (باقیمانده ی خدا برای شما بهتر است اگر مومن باشید) که در آیه ی ۸۶ سوره هود می باشد، شباهت ظاهری و معنایی بسیار زیادی دارد، به گونه ای که مفسرین مصحف شریف قرآن معتقدند آیه فوق در وصف امام زمان (عج) نازل شده است که این مسئله اشراف کامل حضرت امیر(ع) بر قرآن و همچنین الهام پذیری ایشان از آیات آن کتاب مجید را به وضوح نشان می دهد. (زمانی. ۱۳۷۴. صص ۴۵۱-۴۵۰)
۳) امام علی (ع) باز در توصیف حضرت حجت (عج) در جایی دیگر از خطبه ۱۸۲ می فرمایند:
✨زره دانش بر تن دارد و با تمامی آداب و با توجه و معرفت کامل آن را فراگرفته است.✨ (دشتی. ۱۳۸۴.ص ۲۴۹)
👈🏻مفسرین و شارحین نهج البلاغه، عبارات فوق را در وصف امام غائب (عج) می دانند اما نکته ایی که در عبارات فوق خودنمایی می کند این است که حضرت امیر(ع) برای نشان دادن اینکه حضرت مهدی (عج) بر دانش اشراف دارند از لفظ «زره» استفاده کرده اند. در بیان علت بکارگیری این لفظ برای نشان دادن احاطه امام دوازدهم (عج) بر دانش توسط امیرالمؤمنین(ع) باید گفت که زره، رزمنده ی در حال جنگ را از گزند ضربات و زخم ها مصون می دارد پس اگر کسی زره دانش بر تن داشته باشد، قطعاً مراتب حکمت را شناخته و خود را از طریق زهد، از علایق دنیوی وارسته ساخته است. در نتیجه امیرالمؤمنین(ع) با بکارگیری این کلمه یعنی زره برای دانشی که حضرت مهدی (عج) دارای آن است، به صورتی بسیار زیبا و ظریف، علم و معرفتی که در نزد حضرت مهدی (عج) موجود است را به تصویر می کشند. (معادیخواه. ۱۳۷۳. صص ۲۱۶-۲۱۵)
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
http://eitaa.com/joinchat/3103653888C83153c787a
4_486262711055810860.mp3
2.31M
#کلیپ_صوتی
🔴 آگاهی حضرت از حال و هوای شیعیان...
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
♦️هشدار امروز "رهبر انقلاب" به مسئولان: چرا از واردات بیرویه و زائد جلوگیری نمیکنید؟/ ثروت بادآوردهی برخی افراد در اولویت است یا جوان بیکار کشور؟
🔹 یکی از راههای رونق تولید، جلوگیری از واردات زائد و بیرویه است. چرا مسئولان جلوگیری نمیکنند از این مسئله؟ یک کسانی با واردات تنفّس میکنند؛ ثروت بادآوردهشان وابسته به واردات است و نمیگذارند جلوی واردات زائد که #تولید_داخلی را به شکست میکشاند، گرفته شود. اینها در اولویتاند یا آن جوان بیکار کشور؟
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ این امامنا
کجاست امام ما
#استغاثه راه نزدیکی ظهور
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
http://eitaa.com/joinchat/3103653888C83153c787a
✅ آراستگی در منزل
✍شخصی که قصد یاری امام زمان را دارد، باید مجموعه سخنان اهل بیت را سر لوحه زندگی شخصی اش قرار دهد. یکی از توصیه های مهم اهل بیت به شیعیان، آراستگی و زیبایی در منزل و در کنار همسر است. این در حالی است که بسیاری از مردم، اهمیت بسیاری برای زیبایی و آراستگی در خارج از منزل قائل هستند، ولی وقتی که وارد منزل می شوند، اهمیتی به زیبایی و آراستگی خود نمی دهند.
👌یکی از توصیه های بسیار مهم امام کاظم به شیعیان این است که میفرمایند: آراستگی مرد برای همسرش از عوامل عفّت زن است.
📚 کتاب شریف مکارم الاخلاق، ص۹۷
╔═.🍃.══════╗
@alamatha
╚══════.🍃.═╝
http://eitaa.com/joinchat/3103653888C83153c787a