هر روز را با یاد شهدا آغاز کنیم
🌷 بسیجی شهید محمد اسماعیلی
🌷 تولد اول فروردین ۱۳۴۵ گلوگاه مازندران
🌷 شهادت ۲۹ دی ۱۳۶۵ شلمچه
🌷 سن موقع شهادت ۲۰ سال
بخشهایی از #وصیت_نامه این شهید عزیز
✅ خدایا، نیتم را خالص گردان و بعد جانم را بپذیر و خونم را مانند سیلی قرار ده تا دشمنان را غرق کند و ما را نیز چشمه ای قرار ده که تا درخت اسلام که ثمره اش ولایت فقیه است آبیاری شود و رشد کند.
✅ غیرتتان کجا رفته، یهودیان که پیامبر (ص) فرمود هیچ قومی مثل قوم یهود مرا اذیت نکردند. آنها قبله گاه اول مسلمین را تصرف کرده اند، ممالک اسلامی را یکی یکی و کم کم دارند تصرف می کنند، همه نشسته اند و یا همکاری می کنند. مگر نمی بینید که جهان را به چه روزی انداختند؟ مگر نمی بینید که مسلمین و مستضعفین را به خاک و خون کشیدند؟ مگر نمی بینید که می خواهند اسلام را از بین ببرند؟ و من نشستن را جایز ندانستم
🤲 شادی ارواح طیبه شهدا و امام شهدا و این شهید عزیز فاتحه با صلوات
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
🔷سواد اطلاعاتی
🔸به دلایل زیادی، مردم در فهمیدن اینکه چه اطلاعاتی را باید باور کنند مهارت ندارند و این نا آشنایی شامل همه مردم می شود. این امر به این دلیل است که کار شناسایی اطلاعات بد بسیار دشوار است.
🔹اگر بتوانید دروغ ها را بر اساس شواهد یا تجربه مستقیم خود بررسی کنید، از بین بردن دروغ ها بسیار آسان تر می شود. به همین دلیل است که هیچ کس در مورد چیزهای معمولی قابل مشاهده مانند رنگ چمن دروغ نمی گوید.
🔸متأسفانه ما نمی توانیم در اکثر موارد، صحت اطلاعات رسانه ها را به طور مستقیم تأیید کنیم. حتی اگر به داده های واقعی دسترسی داشته باشیم تقریباً هیچ یک از ما تخصص یا زمان لازم برای ارزیابی خوب آن را نداریم. در این رابطه به نظر می رسد که ذهن ما برای کوتاه کردن مسیر از #میانبرهای_شناختی استفاده می کند.
#میانبرهای_شناختی
🔹آسان بودن: یکی از این راه های روان شناختی #آسان_بودن است، یعنی هرچه پردازش اطلاعات آسان تر باشد، بیشتر به درستی آن باور داریم.
🔸توالی: یکی دیگر از روش های اکتشافی رایج #توالی است به این معنی که هر چه بیشتر با برخی اطلاعات مواجه شویم، بیشتر به صحت آن اعتقاد داریم.
🔹#تحریک_احساسات بیشتر الگوریتم هایی که آنچه را که می بینیم هدایت می کنند و همچنین سوگیریهای شناختی خودمان، اطلاعات هیجانانگیز یا تحریک کننده احساسات را به جای اطلاعات واقعی ترجیح می دهند. همچنین، افراد در رسانه های اجتماعی اغلب می خواهند به اهداف اجتماعی، مانند ارتباط با یک گروه یا تبلیغاتی برسند.
🔸 اگر این تمایلات را با این واقعیت ترکیب کنید که احساسات استدلال ما را کوتاه می کنند، به راحتی می توان دریافت که اخبار نادرستی که ما را عصبانی می کنند، یا برای گروه اجتماعی ما جذاب هستند، بسیار سریع تر و بسیار فراتر از یک حقیقت خسته کننده منتشر می شوند. این اتفاق باعث می شود بیشتر آن را ببینیم و این فرکانس افزایش یافته باعث می شود ما آن را بیشتر باور کنیم.
🔹 ما مطمئناً قادریم حقیقت یک چیز را بر اساس منطقی بودن آن ارزیابی کنیم. اما بدون دسترسی مستقیم به حقیقت، بهترین کاری که می توانیم انجام دهیم تجزیه و تحلیل و تفسیر اطلاعات افرادی است که ادعا می کنند آن دادهها را دارند. ما این کار را با مشاهده اینکه آیا اطلاعات آنها با سایر باورهای ما مطابقت دارد یا خیر، انجام می دهیم، زیرا باورهای ما تکه های مجزای دانش نیستند، بلکه از شبکه ای ضخیم از نظریه ها، ایده ها و مقدمات به هم پیوسته تشکیل شده اند.
🔸 کارهایی وجود دارد که ما می توانیم انجام دهیم و اصلی ترین آنها این است که از تعصبات خودمان آگاه باشیم. هنگامی که احساس می کنید نسبت به حقیقت موضوعی، احساس قوی دارید، این اغلب نشانه این است که شما در حال دستکاری واقعیت هستید. یک لحظه وقت بگذارید و خود را در جای درست قرار دهید و دوباره صحت اطلاعات را بررسی کنید. در ضمن خطا پذیری خود را بشناسید و متواضع باشید.
🔹در مواقعی که ابهام، درد و دشواری زیادی وجود دارد، هدایت احساسات، به ویژه احساسات منفی مانند ترس و خشم، بسیار ساده تر می شود. هر چه بیشتر بتوانیم پیوندهای محکم و قابل اعتمادی را با یکدیگر ایجاد کنیم، بیشتر می توانیم با دروغ ها و اغراق هایی که سعی در از هم پاشیدن ما دارند مبارزه کنیم.
#علوم_شناختی
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
🔷در برنامه مدیریت سیاسی كشور و مقابله با جنگ نرم رادیو گفتگو توسط سید علیرضا آلداود مطرح شد؛
🔴فضای مجازی در لیبرالترین كشورهای اروپایی قانونمند است/ ضرورت توجه به تنظیمگری فضای مجازی برای جلوگیری از فتنه دشمن
🔴جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی كه روی ادراك مخاطب اثر دارد، راهبرد مناسبی است و باتوجهبه اینكه فضای مجازی در لیبرالترین كشورهای اروپایی قانونمند است باید از ولنگاری فضای مجازی جلوگیری شود.
سید علیرضا آل داوود، كارشناس ارشد رسانه و فضای مجازی پیرامون مدیریت سیاسی كشور و مقابله با جنگ نرم با اعلام اینكه امروز با نوع پیچیدهتر و هوشمندتر از انواع جنگها روبرو هستیم بهعنوان جنگ شناختی و ادراكی اظهار كرد: نبرد شناختی، شكل پیچیدهتر جنگ نرم است و روی مدیریت برداشت و ادراك انسان از بستر فضای سایبر و سرویسهای آن برای تغییر ذائقه و رفتار كمك میگیرد.
وی افزود: این جنگ شناختی اهداف خطرناكی دارد؛ چون از تكنیكهای پیچیده استفاده میكند و اولین كاری كه در فضای جامعه انجام میدهد بهواسطه شبكههای اجتماعی تعاملی نوعی همنوایی با ارزشهای غربی ایجاد میكند؛ یعنی تعداد زیادی از افراد در جامعه كه مخاطب این محتواها در لایه فرامتن پیامها هستند را درگیر میسازد.
http://seda.ir/sh/?۴۷۳۵۳۸۸
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
14.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب: سند ۲۰۳۰ یعنی معلمان در کلاس درس برای غرب سرباز درست کنند...
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
دوقطبی سازی خوب، دوقطبی سازی بد
✍ سید علیرضا آلداود
بدیهی است که جنگ حق با باطل، خیر با شر، مومن با منافق، اسلام محمدی با اسلام آمریکایی، شیعه علوی با شیعه انگلیسی، اهل سنت با اهل سنت آمریکایی و...به هیچ عنوان دوقطبی سازی بد نیست و اتفاقا این مبارزه دستور قرآن است.
اما طبق فرمان صریح رهبر انقلاب در دیدار با بسیجیان که فرمودند: « از دوقطبیهای کاذب بپرهیزید. در کشور مدام دوقطبی درست میکنند: طرفدار زید، طرفدار عمرو؛ طرفدار فلان فکر، طرفدار [فلان]؛ این حرفها چیست! آن کسانی که مبانی شما را، اصول شما را، دین شما را، انقلاب شما را، ولایت فقیه را، این چیزها را قبول دارند، برادر شما هستند، حالا گیرم یک اختلافسلیقهای هم با شما داشته باشند. یکی از چیزهایی که انسان واقعاً باید از آن شِکوه کند و گله کند، بعضی از اظهارات در این فضای مجازی است؛ سر یک چیز بیخود، این به آن میپرد، آن به این میپرد! پرهیز کنید؛ شما که بسیجی هستید [این کار را] نکنید.»
دوقطبی سازی با این شاخصه های صریح که حضرت آقا اشاره کردند به طور قطع یا از روی جهالت است یا از روی نفاق و نفوذ
امید است تمام دوستان جبهه انقلاب بجای تخریب، غیبت، تهمت و دوقطبی سازیهای اشتباه و تنها غر زدن در صفحاتشان، اقدام عملی در جهت لبیک به حضرت آقا داشته باشند.
این روزها شاخص برای شناخت افراد شفافتر شده است.
با یکدیگر مهربان باشیم، دشمن جای دیگریست.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
28.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴عوارض بیدار شدن با آلارم موبایل!
🔸خیلی از ما عادت داریم تا بعد صدای آلارم موبایل ضربهای روی دکمه هشدار بزنیم و چند دقیقه بعد با آلارم دوباره بیدار بشیم، اما وقتی دوباره بیدار میشویم احساس خستگی بیشتری داریم!
🔹اگه دوست دارین بدونین این تنظیم دوباره آلارم و چند دقیقه خواب اضافه چه بلایی سر بدن شما میاره حتما این ویدیو تا انتها تماشا کنید
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
لوگو و کارت سازمان هوا و فضای پهلوی...😂
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 درآمدزایی حجاباستایلها با بلوز و شلوار!
Farsna
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
⭕️ماساژ پیام
🔸انواع بیشماری از فریب در انبوه اطلاعات و دانشی که هر روز از کارخانه کار فکری رسانه به بیرون جریان مییابد، دیده شده است که به «ماساژ پیام» معروف است.
🔻 چند نمونه از تاکتیکهای ماساژ پیام:
🔸 تاکتیک زمانبندی: در این نوع تاکتیک معمولترین رهیافت، به تأخیر انداختن ارسال پیام است تا حدی که دیگر پیامگیر نتواند کاری بکند.
🔹 تاکتیک قطره چکانی: در اینجا اطلاعات و دانش به جای آنکه در سندی واحد منتشر شود، در زمانهای گوناگون به مقدار کم منتقل میشود. در این شیوه الگوی رخدادها تجزیه میشود و از دید گیرنده مخفی میماند.
🔸 تاکتیک موجی: وقتی مردم شکایت میکنند که چرا از موضوعی بیاطلاع ماندهاند، رسانهها آنقدر مطلب را به صورت گسترده و افزایشی ارائه میدهند تا مردم در انبوه اطلاعات غرق شوند و دیگر نتوانند واقعیتهای اساسی را دریابند.
🔹 تاکتیک دروغ بزرگ: این تاکتیک توسط وزیر تبلیغات هیتلر، «یوزف گوبلز» شهرت یافت و بر این ایده مبتنی است که اگر دروغی به اندازه کافی بزرگ باشد، راحتتر از دروغهای کوچک باور میشود.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
24.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞برشهایی از مستند تلخ
" تهران پایتخت ایران است "
📍فِلاکت پایتخت، نِکبت تاجوتخت
📍ساخته سال ۱۳۴۶ به کارگردانی کامران شیردل؛ مستندی که نیمهکاره بدستور وزارت فرهنگ و هنر پهلوی توقیف شد!
📍پس از سرنگونی خفقان شاهنشاهی، نگاتیوهای این مستند برای تدوین نهایی در اختیار کارگردان قرار گرفت تا انتشار یابد.
✍ تاریخ پهلوی
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
🔸كارشناس حوزه فضای مجازی در برنامه زنده هشتگ گفتگو:
🔻دادههای كشور جزو منابع ملی هستند
🔗http://radiogoftogoo.ir/NewsDetails/?m=175156&n=1324599
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید