فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فضای سایبر؛ محیط زیست جدید انسانها
⭕️چرا باید سواد رسانه ای خود را ارتقا دهیم؟
🎙 سید علیرضا آلداود
#مهارت_های_زندگی
#تربیت_رسانه_ای
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
🔷یک پژوهشگر فضای مجازی تاکید کرد:
💠نقض قاعده «نفی سبیل» در فضای مجازی/فقه باید بروزرسانی شود
💠آل داود با بیان اینکه قائده نفی سبیل به وضوح در فضای مجازی نقض شده است، گفت: در فضای مجازی با مباحث فقهی جدید مانند لایک حرام(پسندیدن حرام) روبرو هستیم که نمی توان با مسائل قدیمی آنها را مدیریت کرد لذا باید فقه این فضا عرضه شود.
💠سید علیرضا آل داود در گفت وگو با خبرنگار گروه اندیشه خبرگزاری شبستان با بیان اینکه متاسفانه هنوز رساله فقه فضای مجازی نداریم، اظهار کرد: با وجود اینکه سال های متمادی از ورود اینترنت به کشور گذشته بحث بسیار مهم فقه فضای مجازی در کشور بسیار مغفول مانده در حالی که آموختن احکام شرعی فقه فضای مجازی واجب و ضروری است.
💠مدرس سواد رسانه ای ادامه داد: یکی از مشکلات جدی امروز فضای مجازی که بی اخلاقی و انواع منکرات در آن به وفور دیده می شود، عدم رعایت احکام فقهی واجب، حرام، مستحب، مکروه و مباح است در حالی که اگر این احکام رعایت شود به ارتقای اخلاق و نائل شدن به جامعه مدنی و تمدن اسلامی در این فضا منجر می شود.
💠وی تصریح کرد: به عنوان مثال اگر به کسی یا افرادی در فضای مجازی تهمت زده شود، یا در این فضا پشت سر کسی غیبت شود و یا افراد مرتکب انجام سایر گناهان کبیره شوند وظیفه سایر مخاطبان در این فضا است که نهی از منکر کرده و واجب است در چنین شرایطی از فردی که حقش تضییع شده دفاع نمایند و آبرویش را حفظ کنند.
💠آل داود اضافه کرد: مطابق با احادیث معتبر و مسائل مطرح شده در فقه اسلامی، حفظ عِرض مومن از حرمت کعبه بالاتر است و هتاکی نسبت به مومن باعث عدم استجابت دعا و حدود شرعی می شود.
🌐http://shabestan.ir/detail/News/745545
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا غصه میخوری...؟!
ما امام زمان(عج) داریم...😍
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
🔴جنگ روایتها به زبان ساده:
⭕️نقل است که در سنتر پارک نیویورک سگی بهکودکی حمله میکند، مردی که شاهد حادثه بود برای نجات کودک، خود را بهروی سگ میاندازد و او را خفه میکند. ...خبرنگار نیویورک تایمز که ماجرا را از نزدیک میبیند بهمرد میگوید: فردا تیتر اول نیویورک تایمزاین است: "مرد شجاع نیویورکی جان پسری را نجات داد".
⭕️مرد در جواب خبرنگار میگوید: "من نیویورکی نیستم" خبرنگار میگوید پس تیتر میزنیم: "آمریکایی قهرمان جان پسری را نجات داد".
⭕️مرد میگوید: "ولی من آمریکایی نیستم، پاکستانیام".
🔷فردا تیتر نیویورک تایمز این چنین شد: "یک مسلمان متعصب سگی را در سنتر پارک خفه کرد! افبیآی احتمال میدهد القاعده در این جنایت دخیل باشد...
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
🔴جنگ ترکیبی آمریکاییها ضد ایران اسلامی
🔷استفاده از تکنیکهای جنگ شناختی به خصوص توسط حکومت آمریکا سبقهای طولانی دارد. به عنوان مثال، در دهه 1970 و در بحبوحه جنگ سرد میان شوروی و آمریکا یکی از وظایف کمیتهای به نام «کمیته خطرات فعلی»، به زانو در آوردن دشمن از طریق جنگ نرم و تبلیغات و هجمههای رسانهای بود. بعد از فروپاشی شوروری فعالیت این کمیته برای مدتی معلق شد، اما بعد از حوادث 11 سپتامبر 2001 گروهی از اعضای این کمیته بار دیگر گرد هم آمدهاند تا همان فعالیتها علیه شوروی را علیه دیگر کشورهای دشمن با آمریکا نظیر چین، روسیه و ایران در پیش بگیرند.
🔷«مارک پالمر»، یکی از تئوریپردازان این کمیته است که در حوزه ایران فعالیت میکند. او تئوری «تغییر صلحآمیز حکومت در ایران» را مطرح کرده و با اذعان به اینکه جنگ نظامی علیه تهران، نه امکانپذیر است و نه اثربخش خواهد بود طی گزارشی در سال 2004، پانزده راهکار که محور اکثر آنها را جنگ نرم تبلیغاتی تشکیل میدهد برای تغییر نظام حاکمیتی ایران از درون پیشنهاد داده است.
🔷برخی از راهکارهایی که پالمر در گزارش خود برای تغییر «صلحآمیز» نظام حاکمیتی ایران مطرح کرده موارد زیر هستند: بهره گرفتن از ضعفهای اقتصادی و اختلافات درونی در ایران، دامن زدن به نافرمانیهای مدنی در تشکلهای دانشجویی و نهادهای غیردولتی، تأسیس شبکههای رادیویی و تلویزیونی برای مخاطبان ایرانی، حمایت از مخالفان ایران و فرستادن افرادی در قالب جهانگرد برای پیوستن به نافرمانیهای مدنی، تسهیل فعالیت NGOها در داخل ایران، دعوت از جوانان ایرانی برای حضور در سمینارهای کوچک و غیره.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست میگفت شهید حاج قاسم عزیز که پیش از شهادت، باید شهید باشی...
شهید #رئیسی و شهید #امیرعبداللهیان شهیدانه زیستند و عاقبتشان ختم به شهادت شد
۲ ویدئو را ببینید
شادی روحشان صلوات هدیه کنید 🌹🖤
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
ظاهراً در همین ب بسم الله #انتخابات بعضیها اخلاق و جوانمردی را با هم باختن و دنبالهرو بنفشها شدن...
مردم به کمتر از اخلاق و جوانمردی شهید #رئیسی راضی نمیشن!
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
🔴 جنبشهای بی سر در جنگ ترکیبی
⭕️درجنگ ترکیبی ۱۴۰۱ علیه ایران، دشمنان مُرکب مانند آمریکا،رژیم صهیونیستی، تروئیکای اروپایی یعنی انگلیس، فرانسه و آلمان با کمک کشورهایی مثل عربستان و آلبانی و ترکیب ابزارهای سایبری،اقتصادی،تروریستی، اطلاعاتی و.... وارد شده و به دنبال پیشروی بودند. دشمن در این جنگ سعی کرد همه حوزه ها را فعال کند و چنانچه در یک حوزه خاص موفق به پیشروی نشد و یا شکست خورد، حوزههای دیگر را نیز عملیاتی سازد.
⭕️برخی از صاحبنظران خارجی از جنگ ترکیبی دشمن علیه ایران بهعنوان «جنبش بیسَر» یاد می کنند. در ادبیات رسانه ای، معمولا جنبشهای بیسر به «اعتراضات فاقد رهبر» گفته می شود و شبکههای اجتماعی و فضای مجازی در عمل نقش ارتباطی، رهبری و هدایت معترضان را بر عهده میگیرند. جنبش های بی سر، باعث تغییر حکومت نمی شود اما موجب ویرانی کشور، بی ثباتی، ناامنی، قتل و خشونت می گردد. ضدانقلاب و سرویسهای اطلاعاتی دشمن نیز در جنگ ترکیبی علیه ایران، توان ایجاد یک بحران یا آشوب گسترده را نداشتند اما از فرصتهایی برای ابراز وجود و جذب معترضین از مسیر دروغ پردازی و سیاه نمایی استفاده کردند. درواقع ضدانقلاب «پروژهی ویرانسازی کشور» را در دستور کار داشت و می خواست با ایجاد جنگ داخلی، از مدل استفاده شده غربی ها در سوریه و عراق و لیبی و افغانستان و یمن استفاده کند.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
در عصری هستیم که پلتفرمها+محتوا و خبر تبدیل به سلاحهای جنگ شناختی و مهمات آن شدهاند.
یکی از مهمترین راههای مقابله استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از تولید و نشر گسترده اخبار جعلی است.
راهکار بعدی ارتقای سواد رسانهای مدیران، مسئولان و مردم در استفاده از فضای مجازی و رسانه است...
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
وصیت نامه شهید حسین ثامنی
ای مسئولین توجه داشته باشید امروز مسئولیت حفاظت از خون شهیدان در درجه اول به عهده شماست مبادا بین صحبت و رفتارتان با این ملت شهیدپرور با مقامات بالاتر فرق کند. خود را عاقل و متعهد و حافظ اسلام و دیگران را بدخواه و جاهل ندانید، در خود بیشتر دقت کنید، مبادا جلوی خدمت مخلصان را بگیرید.
دقت کنید با نیروهای مخلص بسیج جزء با منطق و دلیل به هیچ زبان دیگر سخن نگوئید.
شرمنده دوستان شهیدم و درگه حق تعالی.۲۸/۱۲/۶۳
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
آرمان و روحالله رفتند که آرمانِ روحالله بماند
#جشن_انقلاب
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
✅تفاوت نگاه رهبر معظم انقلاب و جوبایدن به دو رویداد
🔺در سال ۲۰۲۳ اغتشاشاتی در ایران اتفاق افتاد که با حمایت مقامات آمریکایی و غربی همراه شد. پایه و مبنای این اغتشاش ، دروغی بود که ساخته و پرداخته رسانه های حامی غرب بود.
🔺جو بایدن در هفتادوهفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در ۳۰ شهریور۱۴۰۱ مدعی شد: امروز ما در کنار شهروندان و زنان شجاع ایران میایستیم که اکنون در حال تظاهرات برای تضمین حقوق اولیه خود هستند.
وی مهر ماه نیز در بیانیه ای نوشت: «ایران بایستی به اعمال خشونت علیه شهروندان خودش که فقط بر اساس حقوق اساسی خودشان رفتار میکنند پایان دهد. میخواهم این را بدانید که که ما با شهروندان و زنان شجاع ایران هستیم.»
جو بایدن همچنین در جریان یک تجمع انتخاباتی در کالیفرنیا اظهار داشت: «نگران نباشید، ایران را آزاد خواهیم کرد. آنها خودشان به زودی ایران را آزاد خواهند کرد».
🔺اما رهبر معظم انقلاب چندین سال است که نامه هایی به دانشجویان و جوانان اروپا و آمریکا نوشته اند و امروز این نامهها به بار نشسته، و در سرتاسر آمریکا نصایح و پندهای آگاهی بخش معظم له موجبات بلوغ فکری و انسان دوستی دانشجویان را در کنار ساحت علم بارزتر و عینی ترکرده و این نتیجه تداوم گفتمان انقلاب اسلامی در دانشگاههای آمریکایی است.
🔺تأثیر نفوذ کلام مقام معظم رهبری در نامهای که به جوانان اروپایی نوشته بود، امروز مشخص شده است، مقام معظم رهبری در این نامه از جوانان اروپایی خواسته بود که در رابطه با انگیزه سیاه نمایی علیه اسلام خود تحقیق کنند. منشا تحولات اخیر در دانشگاههای آمریکا و اروپا نامه ۱۰ سال پیش مقام معظم رهبری به جوانان اروپایی است که سر منشا تحولات مناسبی در اروپا و آمریکا شده است.
🔺اغتشاشگران در ایران بر پایه یک دروغ ، بیش از صد نیروی امنیتی و پلیس ما را به شهادت رساندند که نشان از اوج خشونت طلبی این اعتراضات بود، اما امروز صدها دانشجو در سراسر دانشگاههای ایالات متحده دستگیر شدهاند، زیرا معترضان همچنان خواستار آتشبس در غزه و جلوگیری از کشتار بیرحمانه ماشین جنگی رژیم صهیونیستی و توقف کشتار غیر نظامیان و توقف آتش بس شدهاند.
🔺حال امام خامنه ای در نامه اخیر خطاب به دانشجویان و جوانان آمریکایی یک نقش تمدنی و تاریخی را به دانشجویان آمریکایی داده اند و فرمودند :« با حمایتتان از غزه هم اکنون در جهت درست از تاریخ ایستاده اید و بخشی از جبهه مقاومت را تشکیل دادید. شما هم اکنون بخشی از مقاومت و تاریخی که در حال رقم خوردن است، هستید.»
🔺این است تفاوت یک رهبر دینی با یک رهبر غیر دینی. یکی بر مبنای عقل و انسانیت و نگاه تمدنی از دانشجویان کشور دشمن یاد می کند و دیگری بر مبنای دروغ و کشاندن مردم ایران به ورطه سقوط انسانی و هرزگی مدعی است که در کنار زنان ایرانی ایستاده است.
✍سعید میرزایی
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
یادداشت/ سید علیرضا آلداود
🔴بازتولید ساختار اجتماعی از عادتوارههای افراد
◾️بوردیو جامعه شناس فرانسوی معتقد بود که الگوهایی نظیر الگوهای ادراک و طبقهبندی، فهم تام، احساس و کنش به افراد اجازه میدهد تا بدون تفکر حسابگرانه و غریزی و به صورت شهودی، راه حلهای نو برای موقعیتهای بدیع بیابند.
◾️این رفتارها و اطوار شخصی و ذوقها و شهودهای اخلاقی و عادات، بر فرصتهای دگرگون کنندهٔ زندگی شخص تأثیر میگذارد، در نتیجه عادتواره ساختار خود را مرهون جایگاه پیشین شخص در ساختار (قراردادهای) اجتماعی است و در عین حال مسیر زندگی آیندهٔ شخص متأثر از عادتواره است. پیر بوردیو بر این نظر است که بازتولید ساختار اجتماعی از عادوتوارههای افراد منتج میشود. (بوردیو، ۱۹۸۷)
◾️حال با توجه به فهم مفهوم عادتواره میتوان نتیجه گرفت حاکمیتی در عصر جنگ های سایبری-شناختی میتواند موفق عمل کند که با توجه به ارزشهای فرهنگی-اجتماعی و هویتی اصیل خود عادت واره ها را در ساختار ذهنی جامعه به صورت اقناعی و تعاملی با دو هدف ارتقای مقبولیت و مشروعیتش تبیین کند.
◾️در این جامعه مردم به صورت صحیح و دور از اخبار جعلی، محتوای یاس آور و تحقیر کننده، دور از حملات شناختی دشمن و رقیبش و… با ساختارهای آن حاکمیت تعامل کرده و ذهنشان توسط دشمن مهندسی نشده، اختلال شناختی محاسباتی و ادراکی نیز پیدا نمیکنند.
ادامه 👇
🌐 https://v-o-h.ir/?p=43789
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
الإمامُ عليٌّ عليه السلام:
عَرفْتُ اللّه َ سُبحانَهُ بفَسْخِ العَزائمِ ، و حَلِّ العُقودِ، و نَقْضِ الهِمَمِ
من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن ارادهها و خواستها شناختم.
#انتخابات
#ارتفاع_پیش_خدا
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
بر مبنای نظرسنجی دانشگاه شریف، بیشتر کاربران پیامرسانهای داخلی نگرانی نقض حریم خصوصی ندارند و فقط ۱۴٪ گفتهاند نگران «دسترسی به اطلاعات شخصی» هستند!
🔺این را بفرستید برای کسانی که میگویند مردم به محصولات داخلی اعتماد ندارند!…
🔻آنها یا از همین ۱۴٪ مدعی هستند یا عامل اصلی شکل گرفتن همین نگرانی در ۱۴٪ از کاربران!
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ -مهمترین فنون تبلیغ
#مهارت_های_زندگی
🎙 سخنران : سید علیرضا آلداود
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زائر امام رضا علیه السلام شوید
۲۳ ذیقعده روز زیارتی امام رضا علیه السلام
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا علیه السلام ❤️🌺
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
8⃣ استدلال غلط در مورد انصاف
#خطاهای_شناختی
🔸این مورد از خطاهای شناختی به سنجش رفتارها و موقعیتهای مختلف در مقیاس انصاف اشاره دارد. در واقع، در این خطای شناختی وقتی میبینیم افراد دیگر مثل ما درباره انصاف و در مورد یک رویداد استدلال نمیکنند، عصبانی میشویم. به عبارت دیگر، ما معتقدیم که میدانیم چه چیزی منصفانه و چه چیزی غیرعادی است و وقتی دیگران با نظرمان مخالفت میکنند، ناراحت میشویم.
🔸این نمونه از خطاهای شناختی موجب میشود تا به سمت بحث با افراد و موقعیتهای خاص سوق پیدا کنیم. به این دلیل که احساس میکنیم همه چیز باید مطابق با پارامترهای مد نظرمان «عادلانه» به نظر برسند. در حالی که انصاف، پارامتری نسبی بوده و هر فرد، نظر شخصی خود را در این باره میتواند داشته باشد. در ادامه با یک مثال، این مورد از خطاهای شناختی را بیشتر توضیح میدهیم.
🔴مثال
🔻هنگامی که همسرمان به خانه میآید، از او انتظار داریم که پیش از هر کاری به ما توجه کند و این کار را «عادلانه» میدانیم! زیرا تمام بعد از ظهر را مشغول آماده کردن شام بودهایم. با وجود این، همسرمان خسته به خانه میرسد و فقط میخواهد دوش گرفته و استراحت کند. او نیز بر این باور است که رفتار «عادلانه» این است که چند ساعتی را به دور از هرج و مرج محیط بیرون استراحت، و کمی بعد بتواند به همسرش توجه کافی کند و به جای حواس پرتی و خستگی، از صرف شام در کنار خانواده لذت ببرد.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
✅ خانم خالقی؛ خاتمی روی دیگری هم دارد!
💢مبنو خالقی نماینده مجلس دهم که بعد از انتخابات ردصلاحیت شد در یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت : خاتمی برای من یک اندیشه است؛ اندیشهای که شاید در برخی مفاهیم، در تلفیق بیامان دین و حکمرانی دموکراتیک، با او هم نوا نیستم اما بنیان تفکرش در گرامیداشت آزادیهای بنیادین بشر، کرامت انسانی، نظارت ملی بر حکمرانان و تعریف هویت شهروند در جامعه سیاسی، در جانم نشسته و بیرون نخواهد رفت. آنچه این سالها در سیستم اجرایی کشور در برخورد با جوانان و خصوصا زنان دیدهایم، فرسنگها از اندیشهای که بنیانش مبتنی بر گفتوگو و گرامیداشت آزادی اندیشه و عقیده بود، فاصله دارد. رفتاری که شکاف هر روزه اجتماعی را بیشتر میکند و وحدت ملی را دستخوش آسیب نموده است. تفکری که سرمایههای اجتماعی و نمادین را به حاشیه کشانده و بنیادگرایی را در وسط گود نشانده است. دال مرکزی اندیشه خاتمی، احترام به عقاید انسانی، حفظ ارزش دین، همگرایی ملی و ایجاد امید در نسل جوان بود. اندیشهای که به جای سیلی نواختن و پتو پیچ کردن دختران به اسم امر به معروف و قطع درخت و نادیده انگاشتن مخالف و ایجاد تنفر، لبخند میزد...
✅نکات تحلیلی :
🔺سید محمد خاتمی برای نسل جوانی که چندان با اندیشه های او آشنا نیستند، همین است که خانم مینو خالقی تعریف می کند.اما بررسی عملکرد و اندیشه های خاتمی چیزی فراتر از اینهاست.
🔺خاتمی که ما می شناسیم شاید در ظاهر لبخند می زند و کلمه های قلمبه سلمبه را با ژست روشنفکری بیان می کند ،اما فرسنگها با آن چیزی که توصیف می شود تفاوت دارد.
🔺ادعا می شود که خاتمی به عقاید انسانی و مخالف خود احترام می گذاشته ، اما گفته نمی شود که او چرا همراه با رفقایش از جامعه روحانیت بریدند. مگر بنای تحمل و مدارا از ویژگی های اندیشه خاتمی نبود؟ چرا خاتمی که به گفته نزدیکانش از ظرفیت بالایی برای تحمل مخالف برخوردار است، پس از تذکر رهبر حکیم انقلاب به مسئولان در خصوص «تهاجم فرهنگی» از مقام وزارت ارشاد استعفا داده و در استعفانامه خود منتقدانش را « کج اندیش» ، « بدخواه» ،«متحجر»،«بی انصاف» می خواند!
🔺ادعا می شود که خاتمی همگرایی ملی ایجاد کرده، اما نمی گویند این همگرایی به جای « رحما بینهم» ، « رحما علی الکفار» بوده است! به راستی چرا خاتمی در طول این سالها در برابر دشمنان هیچ واکنشی نداشته و برعکس در زمین دشمن فعالیت کرده است. آیا اخم نکردن و عدم مرز بندی با دشمن و حتی عناصر تجدید نظر طلبی که قصد براندازی نظام را داشته اند و در دوران اصلاحات برای رسیدن به هدفشان از هیچ تلاشی فروگذار نبودند را می توان همگرایی ملی دانست! خاتمی برای اینکه مبادا از تعداد هوادارانش کم شود، حتی جرات نکرد واژه اصلاحات را تعریف نماید! صادقانه بگویم او اصلاحات را نه از این باب که همگرایی ایجاد کند، بلکه از این باب که پایگاه اجتماعی اش را ازدست ندهد تعریف نمی کرد. آش خاتمی آنقدر شور شد که افرادی مثل حجاریان مدعی شده بودند : «جبهه اصلاحطلبان، از سروش تا گوگوش را شامل میشود». عبارتی که اخیرا از زبان مهدی نصیری و بیان ضرورت برداشتن فاصله میان تاجزاده و شاهزاده در اپوزیسیون مطرح شده است!
🔺آن همگرایی که شما مدعی آن هستید نیز در پرتو بلد بودن بازی دموکراسی توسط منتقدان خاتمی بود که بلافاصله شکست را در دوم خرداد ۷۶ پذیرفتند و پیام تبریک دادند نه اینکه مثل شما زیر میز بازی دموکراسی بزنند و منتخبین جریان رقیب را رییس جمهور کشور ندانند و شورش علیه جمهوریت راه بیندازند!
🔺از ادعای حفظ ارزش دین که دیگر برایتان نگویم که در دوران ایشان چه بلایی سر اسلام و دین آمد که برخی در پرتو شعارهای او می خواستند علیه خدا هم راهپیمایی راه بیندازند! عاشورا را مظهر خشونت طلبی و شهادت را زیر سئوال می بردند!
🔺آری ؛ چهره خندان خاتمی خیلی ها را فریب داده و خانم خالقی یکی از هزاران مورد است.همانهایی که سال ۱۳۷۶ هم به خاطر سید بودن خاتمی و ریش قشنگ و لبخند روی لبانش به او رأی دادند و شد آنچه نباید می شد .
✍سعید میرزایی
روزنامه اعتماد :: خاتمی اندیشهای که لبخند میزد
https://www.etemadnewspaper.ir/fa/main/detail/217734/%D8%AE%D8%A7%D8%AA%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%84%D8%A8%D8%AE%D9%86%D8%AF-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B2%D8%AF
#جریان_شناسی
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونستید مادر امام رضا (ع) فرانسوی بودن؟
مادر ائمه معصومین علیهم السلام اهل کدوم کشور بودند؟ حتما این کلیپ رو ببینید
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️گریه های مرحوم زارعی در روز تصویب برجام ۲۰ دقیقه ای در مجلس ناامید!
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید