⭕️سید علیرضا آلداود در گفتگو با خبرگزاری بین المللی قرآن مطرح کرد:
🔴توصیههایی برای ارتقای امنیت سایبری + صوت
💠یک کارشناس فضای مجازی ضمن توصیه به مخاطبان برای ارتقای امنیت سایبری گفت: اگر بهترین ابزارهای امنیتی دنیا را داشته باشید، اما یک مخاطب سادهلوح و زودباور باشید، خیلی راحت با طراحی عملیات مهندسی اجتماعی شما را فریب خواهند داد.
🔴سیدعلیرضا آلداود، کارشناس سواد رسانهای در گفتوگو با ایکنا درباره روشهای محافظت از ابزارهای دیجیتالی در برابر حملات احتمالی سایبری گفت: مهمترین موضوعی که مخاطبان باید مدنظر قرار دهند، این است که دانش و سواد دیجیتالی خود را برای کار با ابزارها و نرمافزارها و سختافزارها ارتقا دهند.
🌐 https://iqna.ir/fa/news/4103335
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
مقاله "نقش نرمافزار اجتماعی «تلگرام» در تبلیغات دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از منظر رای دهندگان" را بخوانید تا به نقش این جاسوس افزار در انتخابات ۹۶ پی ببرید! در آن انتخابات شهید جمهور بیشتر با تلگرام توسط روحانی و منافقین ترور شخصیت شد!
#همستر
https://nms.atu.ac.ir/article_7694.html
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
❤️ امیر المومنین علی علیهالسلام: از خدا همسری بخواهید كه اگر یاد پروردگار كردید، همراهیتان كند.
🌷حلول ماه ذی حجه و سالروز ازدواج امام علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) و روز ازدواج مبارک.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آسیبهای شبکههای اجتماعی
🎙 سید علیرضا آلداود
#مهارت_های_زندگی
#تربیت_رسانه_ای
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
🤯همستر بازی چه بلایی سر مغز انسان میگذارد؟
🚫منتظر این سوال از نوجوان امروز باشید که میگوید وقتی میتوانم در خانه زیر پتو، پول دربیاورم، مگر مغزم معیوب است که مهارتی یاد بگیرم و کار کنم و برای خودم خانواده و کشورم افتخار آفرین باشم. "اصالت لذت و سود" خطرناک ترین اتفاقی است که میتواند سراغ معتادان "همستر کامبت" بیاید. و البته امپراطوری دیجتالی در حال درگیر کردن تمامی ساحت های انسان با فضای مجازی است. 🚫
🔸با هر کلیک بر روی یک عکس امتیاز و سکه شما بیشتر میشود، و باید ساعت های بسیار زیادی بی وقفه انگشت مبارک و بیچاره خود را میلیون بار بر صفحه نمایشگر بزنید تا به مرحله بالاتر بروید، به امید آنکه شاید این سکه ها روزی برایتان درآمدی داشته باشد!
این اتفاق، خلاصه موجی است به نام "نات کوین" یا "همستر کامبت" که برخی از کاربران شبکه های اجتماعی را درگیر خود کرده است.
🔹کارشناسان زیادی از پشت پرده "همستر کامبت" گفته اند، کلاه برداری، نقص حریم خصوصی، افزایش کاربران تلگرام، پرت سازی حواس ها و... اما میخواهم در این چند خط خلاصه وار، گوشه ای از بلایی که این سناریو بر مغز انسان وارد میکند را بیان کنم.
🔸هنگامی که افراد در معرض محرکی لذت بخش قرار میگیرند، مغز شروع به افزایش آزادسازی نُرُترنسمیتر (پیام آور عصبی) دوپامین میکند و فعالیت مناطق مغزی مرتبط با دوپامین افزایش مییابد.
سیستم پاداش شامل مرکز لذت میباشد. در واقع وقتی اتفاقی لذت بخش برای شما اتفاق میفتد این مرکز فعال میشود و این حس تقویت میشود که آن عمل لذتبخش را دوباره انجام دهیم.
🔹در همین مبحث "شرطی شدن فعال"، یک روش یادگیری است که معمولاً به اسکینر (B.F. Skinner) نسبت داده میشود، که در آن پیامدهای یک پاسخ، احتمال تکرار آن را تعیین میکند. برای مثال اگر موش در جعبه اسکینر با فشار دادن یک اهرم غذا دریافت کند، سرعت و تعداد دفعات فشار دادن او افزایش مییابد. این روش معمولاً «تقویت مثبت» (Positive Reinforcement) نامیده میشود.
کاربر "همستر کامبت" هم باید مدام بر روی عکس موشی کلیک کند و وقتی پاداش ظاهری دریافت می کند این عمل را بارها و بارها تکرار میکند، او میداند که هر چقدر سرعت و تعداد دفعات را افزایش دهد پاداش بیشتری دریافت خواهد کرد.
🔸طبق نتایج علمی ، همین «لایکهای» ساده در فیسبوک، توییتر یا اینستاگرام موجب فعال شدن «مدار عصبی مرتبط با سیستم پاداش» در مغز میشود. زمانی که پست دوستانتان را لایک میکنید، دو منطقه از مغزتان به نامهای تگمنتوم شکمی و جسم مخطط یا استریاتوم فعال میشود که اولی بخش هیجانی است که مسئولیت آزادسازی دوپامین را دارد و دومی ورودیها را از قشر مغز دریافت میکند و نقش مهمی در پیادهسازی حافظه کوتاه مدت دارد.
وقتی لایک شدن که حتی سود مادی برای ما ندارد این مقدار بر مغز ما تاثیر میگذارد، افزایش دریافت سکه هایی دیجیتالی آن هم به صورت ثانیه ای چندین هزار برابر میتواند بر مغز ما تاثیر بگذارد.
🔹از طرفی دیگر این تغییر عملکردهای بیولوژیکی در مغز انسان، پیامد های بسیار زیادی در دستگاه محاسباتی انسان میگذارد، یکی از خطرات جنگ شناختی در حوزه دیجیتال، کمتر شدن فاصله خواسته یا آرزو تا تحقق آن است، یعنی به محض اراده میبایست نیاز واقعی یا کاذب، ذهنیت یا هوای نفس من به سرعت محقق شود. در این فرایند، صبر، تلاش، تفکر، مشورت، آموزش، تاب آوری دیگر معنایی ندارد و در مقابل، حرص، طمع، فردگرایی، تنبلی، ضعف اراده و در انسان تقویت میشود.
🔸در این فرایند برده های دیجیتالی تربیت میشوند که دیگر هیچ اراده ای از خود ندارند و مجبور هستند در چارچوب قوانین امپراتور دیجتالی حرکت کنند، انسان مسخ شده ای که در اثر شرطی شدن به شدت وابسته به ابزار دیجیتالی شده است و امپراتور دیجیتالی مدام در حال تغییر دستگاه محاسباتی، تغییر افکار و رفتار کاربرانشان هستند.
فرض کنید کاربر "همستر کامبت" بعد از دریافت امتیاز های زیاد، برای رفتن به مرحله بالاتر باید اقدامی غیر انسانی را انجام دهد، کاربری که دیگر "بی اراده" و "طمع کار" شده است، حاظر است سکه هایش را از دست بدهد و آن کار غیر انسانی را انجام ندهد!؟
🟢جا دارد در پایان این بخش اشاره ای به سخنان مرحوم آیت الله حائری شیرازی بپردازیم:
استعمار نو چه استعماری است؟ استعمار یعنی تعطیل فکر. نه به آن معنا که اجازه ندهد شما فکر کنید، بلکه به آن معنا که فرصت ندهد شما فکر کنید. آن هم نه به این صورت که اگر فکر کردید شما را بزند؛ نه، بلکه اجازه ندهد نیازها، شما را به فکر وادارد. می خواهد به مجرد اینکه نیازی پیدا کنید از شما رفع نیاز کند. این یعنی تعطیل فکر.
▫️ادامه دارد...
🖌محمد حسن عبدالصمد
کارشناس علوم شناختی و رسانه
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
✅سید علیرضا آل داود در گفتگوی تفصیلی با باشگاه خبرنگاران جوان:
⭕️ خطرات و تهدیدات فضای مجازی بیخ گوش فرزندان/ هدف گرفتن نسل آینده ایران در فضای مجازی
⭕️کودک آزاری برخط یعنی هر نوع اذیت و آزاری که در بستر فضای مجازی از طریق پیام رسانها، شبکههای اجتماعی، بازیهای برخط یا با استفاده از سرویسهای اینترنت اتفاق بیفتد و کودکان یا نوجوانان را در معرض قلدریهای اینترنتی، فریب و اغفال جنسی، آزار جنسی یا احساسی قرار بدهد.
📛لایوهای مستهجن زیر سن بلوغ، زنگ خطری برای والدین و مسئولان
⭕️ این پژوهشگر سواد رسانهای با اشاره به چنین مواردی که اخیر رخ داده گفت : در چند ماه گذشته شاهد چندین مورد از کودک آزاری برخط در داخل کشور بودیم. لایوهای اینستاگرامی و لایکی به شدت به محلی برای فریب کودکان و بهره کشیهای جنسی و غیر اخلاقی تبدیل شدهاند و متاسفانه در یک مورد آن شاهد بودیم که یک نوجوان پسر ۱۴ ساله که خود را تینیجر معرفی کرده بود به درخواست خودش در لایوی غیراخلاقی با یک اینفلوئنسر فعال در اینستاگرام مقیم ترکیه حاضر شد و آن صحبتهای بسیار عجیب، خطرناک و تاسف بار را بر زبان آورد.
👌ادامه خبر
🛑 https://www.yjc.ir/00W801
✅کانال هوش سفید، جدیدترین تحلیل های حوزه های حکمرانی رسانه ای سایبری انقلاب اسلامی، جنگ شناختی ادراکی ترکیبی و سواد و تربیت رسانه ای🙏
https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
💠تکنیک ساندویچ چیست؟
🔸 تا به حال برای شما پیش آمده است که بخواهید خبر ناخوشایند یا مطلب ناراحت ڪننده ای را به ڪسی بگویید و یا نڪتهای منفی را به دوستی متذڪر شوید ولی ندانید چگونه موضوع را عنوان ڪنید ڪه ڪمتر ناراحت یا دلخور شود؟
🔹متخصصان علوم رفتاری در این زمان تڪنیک ساندویچ را پیشنهاد میدهند.
به این طریق ڪه برای ڪم ڪردن اثر ناخوشایند یک پیام یا خبر منفی، آن را در میان دو عبارت یا خبر مثبت قرار داده و به مخاطب عرضه ڪنید.
🔻به این صورت:
«جمله مثبت، جمله منفی، جمله مثبت»
🔸به عنوان مثال: احمد تو دانش آموز سختڪوشی هستی، اگرچه نمره ریاضیت ڪمتر از سطح انتظاره، ولی در دروس فارسی و علوم نمرات عالی ڪسب ڪردی.
مامان، تو خیلی مهربونی، اگرچه گاهی به خاطر تذڪرهاے زیادت ناراحت میشم، ولی میدونم خیلی دوستم داری.
و...
🔹قرار دادن جمله منفی در بین دو جمله مثبت از شدت اثر تخریبی آن ڪم ڪرده و با اشاره به نڪات مثبت، فرد احساس میڪند فقط نڪات منفی دیده نشده، رعایت انصاف شده و به همین دلیل انگیزه بیشتری برای تغییر و بهبود شرایط خواهد داشت.
🔸این نڪته مهم را به خاطر بسپارید ڪه برای بیان نڪات مثبت لازم نیست اغراق ڪنید یا به دروغ ویژگی مثبتی را به ڪسی نسبت دهید، این ڪار اثر معڪوس خواهد گذاشت. هر ڪسی ویژگیهای مثبت فراوانی دارد ڪه با ڪمی دقت متوجه آنها خواهید شد.
📌رسانه ها با کمک این تکنیک میتوانند آسیب خبرهای بد و منفی را کاهش دهند .
#علوم_شناختی
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
کلاس سواد رسانه ای تا #انتخابات:1️⃣
نوع تکنیک: دروغ بزرگ
گوبلز مشاوره جنگ روانی هیتلر: هرچه دروغ بزرگتر باشد، مردم راحت تر آنرا میپذیرند
مثال:اشاره دروغ یکی از نامزد های انتخاباتی ۱۴۰۰به مدرک تحصیلی شهید رئیسی با هدف تخریب و اعتبار زدایی از وی
#سواد_رسانه_ای
#انتخابات۱۴۰۳
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
هر روز را با یاد شهدا آغاز کنیم
🌷 پاسدار شهید محمدعلی یزدان فر
🌷 تولد ۲۰ آذر ۱۳۳۴ تهران
🌷 شهادت ۳۰ فروردین ۱۳۶۱ منطقه عملیاتی دشت عباس
🌷 سن موقع شهادت ۲۷ سال
بخشهایی از #وصیت_نامه این شهید عزیز
✅ همسرم از تو میخواهم که سلاح حجاب را برگیری و بر دشمنان اسلام و قرآن یورش بری چون حجاب تو مشت محکمی بر پیکر پوسیدهی استعمار است
✅ بهوش باش مبادا در تربیت فرزندمان کوتاهی کنی زیرا آیندهی اسلام و امیدهای امام، همین فرزندان ماهستند که باید افرادی مومن، متعهد، باتقوا، تحویل جامعه دهیم زیرا اگر سستی کنیم فردای قیامت آتش دوزخ در انتظارمان هست
✅ همسرم به تمام کسانی که میخواهند خون شهدای اسلام را پایمال کنند بگو که اگر با فریادمان نتوانستیم آنها را رسوا کنیم با خونمان رسوایشان خواهیم کرد
✅ فرزندم مهدی عزیزم من از تو میخواهم که پیرو روح الله و سرباز بقیه الله باشی
✅ از تو میخواهم که تقوا را، پیشهی خود، سازی و از سن جوانی سعی کن که شبها بیشتر با خدای خود راز و نیاز کنی و نگذار که در نوجوانی و جوانی قلب رئوف و پاکت با مال حرام و سخن زشت آلوده شود
✅ گناه مکن و گناهان کوچک را هر قدر کوچک است بزرگ بشمار چون گناه، گناه است و عذاب سخت در پیش
✅ فرزندم هر وقت اسلام و قرآن احتیاج به خون داشت در دادن خون از دیگران سبقت بگیر و سعی کن که پیشقدم باشی
🤲 هدیه به ارواح طیبه شهدا، امام شهدا و شهدایی که امروز سالگرد شهادتشان میباشد و این شهید عزیز فاتحه باصلوات
🤲 دعای این شهیدعزیز بدرقه امروزتان ان شاء الله
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
29.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📱فرار از آسیبهای رسانهای
🎙 سید علیرضا آلداود
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیک نیوز و راههای مقابله با آن؛ مطالعات نشان میدهد که ۷۵ درصد مردم اخبار جعلی را باور میکنند!
⭕️ فیک نیوز یا خبر جعلی که به صورت سازمانی و حرفهای اغلب در بستر رسانههای اجتماعی و شبکههای ماهوارهای، جهت فریب کاربران و انحراف جامعه ساخته و پرداخته میشود، به یکی از تهدیدات مهم رسانهای در جوامع امروز تبدیل شده است!
◾️در صورت داشتن سواد رسانهای و شناخت کافی از رسانهها می توان در دام این خبرها و موضوعات جعلی نیفتاد!
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
رژیم مصرف رسانه یعنی مراقب خوراک هایی که رسانه ها برای ذهن و قلب ما می سازند باشیم:
3شرط مهم برای داشتن رژیم مصرف رسانه ها:
ارتقای مهارت، دانش و سواد
سالم بودن رسانه
استفاده محدود به میزان مورد نیاز
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
گویا بنده خدا ارتفاع نگرفته، سقوط کرد...
هر کسیکه شهید را تمسخر کند، قطعا سقوط خواهد کرد!
ان شا الله برای تمام ما درس عبرت باشد
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
سید علیرضا آلداود
گویا بنده خدا ارتفاع نگرفته، سقوط کرد... هر کسیکه شهید را تمسخر کند، قطعا سقوط خواهد کرد! ان شا الل
خبرهای غیر رسمی تأیید صلاحیتها نشان میدهد ان شا الله راه شهید آیت الله رئیسی با قوت ادامه پیدا خواهد کرد.
در میان تایید شده ها بر مبنای منویات و فرمایشات امام خامنهای حفظه الله تصمیم بگیریم.
مهمترین خصوصیات به نظر من:
رئیس جمهور باید ولایت پذیر و معتقد به مبانی انقلابی اسلامی باشد
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
اسامی نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به شرح ذیل است:
_مسعود پزشکیان
_مصطفی پورمحمدی
_سعید جلیلی
_علیرضا زاکانی
_امیرحسین قاضیزاده هاشمی
_محمدباقر قالیباف
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
کلاس سواد رسانه ای تا #انتخابات:2️⃣
نوع تکنیک:تحریک عواطف سواستفاده از عواطف، احساسات و ایجاد فضای هیجانی و اختلال در ادراک مخاطب برای تصمیم گیری از روی هیجان و نه از روی عقلانیت
مثال: خواندن شعر های حماسی محلی با گویش یکی از اقوام بزرگ ایرانی
#انتخابات_۱۴۰۳
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دو اصل طلایی در تربیت رسانهای
🎙 سید علیرضا آلداود
#مهارت_های_زندگی
#تربیت_رسانه_ای
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
در محضر نورانی شهدا باشیم
🌷 بسیجی شهید محمدصادق میرزائی جاهد
🌷 تولد ۲ مهر ۱۳۴۲ بهشهر
🌷 شهادت ۳۰ فروردین ۱۳۶۱ مریوان
🌷 سن موقع شهادت ۱۹ سال
بخشهایی از #وصیت_نامه این شهید عزیز
✅ به شما عزیزان توصیه می کنم تابع ولایت فقیه باشید؛چراکه تداوم راه شهدا در گرو تبعیت از امر ولایت فقیه است.
✅ نماز خود را اول وقت بخوانید که موجب در امان بودن از هول و ترس از مرگ می شود و شیطان را دور می سازد.
✅ در انتخاب دوست دقت کنید؛ چرا که دوست عاقل به ایمان و علم انسان می افزاید.
🤲 شادی ارواح طیبه شهدا و امام شهدا و این شهید عزیز فاتحه با صلوات
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
✅ تحلیل اقدام شورای نگهبان در تایید ۶ نامزد انتخابات ریاست جمهوری
🇮🇷 تایید صلاحیت ۴ نامزد اصولگرا ( جلیلی، قالیباف، قاضی زاده هاشمی و زاکانی ) و یک نامزد میانه رو ( پورمحمدی) و یک نامزد اصلاح طلب ( پزشکیان) حاوی چند نکته است :
💢شورای نگهبان تحت فشار و برای خوش آمد جریانات سیاسی، حتی دولتمردان، کسی را تایید صلاحیت نمی کند.
💢شورای نگهبان از همه طیف های معتقد به نظام و قانون اساسی نامزد تایید کرده است.لذا پیش بینی یک انتخابات پرشور می شود.
💢به ظاهر افراد بیشتری از اصولگرایان تایید شده اند و شاید گفته شود که شورای نگهبان هوای این جریان را بیشتر دارد. اما تعدد نامزدها در عین منافعی که دارد، اما ضررهایی دارد که از منافعش به مراتب خطرناک تر است و کار اجماع را برای آنها سخت و ضروری خواهد کرد.
💢تایید صلاحیت دکتر پزشکیان نشان از آن دارد که شورای نگهبان نگاه فراجناحی دارد.حالا باید منتظر بود تا ببینیم که آیا پایگاه اجتماعی اصلاح طلبان در انتخابات شرکت خواهند کرد یا خیر؟
💢عدم تایید صلاحیت افرادی مثل لاریجانی و احمدی نژاد و جهانگیری نشان از آن دارد که این افراد نسبت به سال ۱۴۰۰ هیچ تغییری نکرده اند.
✍سعید میرزایی
#جهاد_تبیین
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
💠اگر اضطراب اجتماعی دارید چگونه از شبکههای اجتماعی استفاده کنید
🔸اگر از نظر اجتماعی مضطرب هستید، راه حل این نیست که به طور کلی از شبکه های اجتماعی و ارتباطات آنلاین پرهیز کنید چرا که این کارهزینه بسیار زیادی برای شما خواهد داشت خصوصا در حال حاضر که عمده فعالیت های آموزشی و کاری از طریق ارتباط آنلاین انجام می شود و حضور افراد در شبکه های اجتماعی حیاتی است.
🔹حتی اگر در تعاملات اجتماعی رو در رو با اضطراب دست و پنجه نرم نکنید، ممکن است اضطراب آنلاین مانع از این شود که خود را بیشتر با دیگران به اشتراک بگذارید یا ارتباطات مثبت و عمیق تری با دیگران برقرار کنید. اگر میخواهید شبکه های اجتماعی استرس کمتری برای شما داشته باشند، در این درس چند توصیه مهم عملی، بر اساس تکنیک های رفتاری شناختی ارائه شده که می تواند برای افراد دارای اضطراب اجتماعی مفید باشد.
🔷پست شما یکی از هزاران پست است
برخی از جنبه های ارتباطی آنلاین برجسته است و این ممکن است اضطراب اجتماعی را افزایش دهد. یکی از این جنبه ها فرهنگ لایک یا "پسندیدن" است. وقتی مطلبی را ارسال می کنید و منتظر می مانید ببینید چه تعداد قلب یا انگشت شست دریافت می کند، ممکن است احساس شود که تعداد مشخصی به محبوبیت یا ارزش شما تعلق می گیرد. علاوه بر این ، این شماره عمومی است ، بنابراین اگر چیزی را به اشتراک بگذارید که دیگران ظاهراً آن را دوست ندارند ، یک رکورد باز برای آن وجود دارد که همه بتوانند آن را ببینند.
✍ سواد زندگی
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سنگین ترین جنگ نرم تاریخ بر ضد کشور ما
امام خامنهای:
هدف این است که تودههای مردم مورد اغوا قرار بگیرند امّا وسیلهی اغوای تودههای مردم، اغوای خواص است. امروز یکی از کارهای مهم، اغوای خواصّ جامعه است، [یعنی] کسانی که عنوانی دارند و امکانی دارند و احیاناً سوادی دارند و مانند اینها. چون وقتی خواص اغوا شدند، اگر به این خواصّ اغواشده فرصت داده بشود و امکان داده بشود، راحت تودهی مردم را اغوا خواهند کرد. یکی از سنگینترین جنگهای نرم تاریخ کشور ما امروز در همین زمینه در جریان است. دارند دائم با مزدورپروری، با حرامخوارسازی، با لطایفالحیل افرادی را حرامخوار میکنند؛ وقتی حرامخوار شد، مثل حیوان جلّال،دیگر خیلی مشکل میشود او را از حرامخواری دور کرد.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فردی که در این ویدئو صحبت میکند یک نظریه ساختارمند برای فروپاشی دولتها در زمان شوروی سابق را شرح میدهد.
او خود از ماموران ازشد کاگب در پروژه براندازی سیستماتیک بود که به روشنی، نقش سلبریتیهای اجتماعی، سیاسی و حتی جنسیتی برای تکمیل پروژه فروپاشی را توضیح میدهد
او پس از فرار از شوروی، آموزش و تجربیات خود را به دانشجویان و افسران اطلاعاتی آمریکا انتقال میدهد.
دیدن این فیلم باید با تامل و حوصله انجام شده و به خصوص به نمونههای تاریخی آن توجه شود. نمونههایی که طی سالهای اخیر توسط آمریکا تجربه و تکرار شده است
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
حبیب ابن مظاهر را فقط شنیده بودیم
اما غافل از آن بودیم که در هر عصری، کنار امام، نایب امام و ولی خدا یک حبیب ابن مظاهر هست...
همانقدر شجاع، مَرد، ولایت پذیر، ساده زیست و جان فدا و...
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید