الله:
افضل الدین خیرخواه.. قاریان افضل ایران:
7383:
💢انقلاب مردمی و جمهوریت انقلاب
🔹در تاریخ انقلابهای دنیا، رهبران پیروز انقلاب، حکومت مورد نظر خود را در کشور اعمال کردهاند، اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) بلافاصله بحث رفراندوم تعیین نوع حکومت را مطرح فرمودند: «سیدصادق طباطبایی» که از مجریان رفراندوم انتخاب نوع حکومت بوده، میگوید: «به امام خمینی(ره) عرض کردم: حالا که دنیا شما، رهبری شما و این انقلاب به این عظمت را پذیرفته و به رسمیت شناخته است، چه نیازی به رفراندوم داریم؟ من مطمئن هستم اگر شما «جمهوری اسلامی» را به عنوان نظام سیاسی کشور اعلام کنید، هم مردم ما و هم دنیا آن را خواهند پذیرفت.
🔸ایشان در جواب گفتند شما الان نمیفهمید. پنجاه سال دیگر خواهند گفت با سوءاستفاده از احساسات مردم، نظام مورد نظر خود را بر مردم تحمیل کردند. نه، حتماً باید رأیگیری شود و دقیقاً تعداد مخالف و موافق معین شود.»
🔹واژه «جمهوری اسلامی» از سوی امام راحل برای نخستین بار در ۲۲ مهرماه ۱۳۵۷ زمانی که در فرانسه بودند، در مصاحبه با خبرنگار «فیگارو» مطرح شد. ایشان در پاسخ به این پرسش که «عمل شما دارای چه جهتی است و چه رژیمی را میخواهید جانشین رژیم شاه کنید؟» برای نخستین بار نوع حکومت اسلامی را جمهوری اسلامی معرفی کردند. (صحیفه نور، ج ۲، ص ۳۶).
🔸ایشان در جواب خبرنگار «تایمز لندن» هم گفتند: «ما جمهوری اسلامی را اعلام کردهایم و ملت با راهپیماییهای مکرر به آن رأی دادهاند، حکومتی متکی به آرای ملت و مبتنی بر قواعد و موازین اسلامی.»(همان، ج۴، ص۱۶۹) و در پاسخ به پرسش خبرنگار روزنامه «گاردین» که از نوع حکومت میپرسد، میفرمایند: «ما خواهان استقرار یک جمهوری اسلامی هستیم و آن حکومتی است متکی به آرای عمومی.» (همان، ج۲، ص۲۶)
🔹همچنین ایشان در پاسخ به پرسش خبرنگار «لوموند» که پرسیده بود: «حضرت عالی میفرمایید که بایستی در ایران، جمهوری اسلامی استقرار پیدا کند، نظر شما بر پایه سوسیالیسم است؟ مشروطیت است؟ بر انتخاباتی استوار است؟ دموکراتیک است؟ چگونه است؟» فرمودند: «اما جمهوری به همان معنایی که همه جا جمهوری است، اینکه ما جمهوری اسلامی میگوییم، برای این است که هم شرایط منتخب و هم احکامی که در ایران جاری شده است، اینها بر اسلام متکی است، لکن انتخاب با ملت است. طرز جمهوری هم همان جمهوری است که همه جا هست.» (همان، ج۲، ص۳۵۱)
🔸شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» بیانکننده اهداف مردم در مقابله با رژیم ستمشاهی و مقصد آنان از مبارزه بود که با طرح عنوان جمهوری اسلامی از سوی حضرت امام(ره) به شعار مردم تبدیل شد.
🔹امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی از ابتدای پیروزی، به دور از قدرتطلبی و سهمخواهی و با صداقتی بینظیر بر شعارها و خواستههای اصیل انقلاب مؤمن بودهاند و تمامی مسئولان نظام، مستقیم یا غیرمستقیم با رجوع به آرا و مشارکت مردم انتخاب شدهاند.
وووووووو
💢روح جاری مردمسالاری دینی
🔹«انتخابات» عرصه میدانداری مردم در امر سیاستورزی و تلاش برای برگزیدن کارگزارانی است که برای مدتی معین در چارچوب اختیاراتی که قانون مشخص کرده است، بر صندلی قدرت خواهند نشست. این امر را میتوان مهمترین تجلی مردمسالاری دینی دانست که در آن همه مسئولان از صدر تا ذیل، مستقیم یا غیرمستقیم با انتخاب مردم برگزیده میشوند. اما مفهوم مردمسالاری دینی به جایگاه رفیعتری از حضور مردم در حکمرانی اشاره دارد و این مسئله تنها بعدی از آن را بازنمایی میکند. حقیقت آن است که مردم در پیروزی، تداوم و شکوفایی انقلاب اسلامی نقش اساسی را بر عهده داشتهاند و به واقع مهمترین منبع انرژی و حرکت نظام اسلامی «مردم» هستند.
🔸انقلاب اسلامی برخلاف بسیاری از انقلابات مشهور قرون جدید که یا مبتنی بر منافع طبقاتی شکل گرفتهاند یا از طریق بخش خاصی از جامعه هدایت و حمایت شدهاند و اهداف خاص قشری، طبقاتی، فرقهای را هدف قرار دادهاند، نهضتی بود که اهداف خود را منافع همه اقشار و طبقات و تودههای ملت با همه اعتقادها و گرایشهای مذهبی قرار داد. لذا با حضور همه تودهها شکل گرفت و همه چیز در اختیار و اراده مردم بود و اینگونه بود که نظام مردمسالاری دینی شکل گرفت.
🔹از نمادهای مردمسالار بودن نظام اسلامی نگاه خدمتگزار بودن مسئولان در برابر مردم است. نظام اسلامی مسئول را خادم و وکیل ملت دانسته و برای آن نوعی تفوق و برتری قائل نیست؛ از این رو مسئولان باید در برابر مردم پاسخگو باشند. این پاسخگویی در برابر ملت کلید مهار قدرت و خودکامگی است که یکی از مؤلفههای اساسی در آموزههای حضرت امام(ره) نیز به شمار میآید.
🔸مشورت با مردم و بهرهبرداری از فكر و عمل مردم در اعتلای كشور نیز نماد دیگری از جلوههای مردمسالاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی است. به این معنا که مردم در عرصههای ساختن کشور بازیگر اصلی به شمار آمده و علم و توان و استعداد آنهاست که قرار است نظام اسلامی را شکل دهد.
🔹عنصر دیگری که از جایگاه رفیع مردم در نظام مردمسالاری دینی حکایت دارد، اهمیت آگاهسازی دائمی مردم از حوادث و تحولات سیاسی – اجتماعی و تصمیمگیریها و اتفاقات نظام سیاسی است.
🔸اغلب نظامهای سیاسی مدعی دموکراسی امروزه ترجیح میدهند با نوعی غفلتزایی مردم را از روند حوادث و اتفاقات کشورشان بیاطلاع نگه دارند و در سایه این بیخبری منافع فردی، حزبی و طبقاتی خود را پیگیری کنند. این در حالی است که بنیانهای فکری انقلاب اسلامی برخلاف این نگرش بر اطلاعسازی و آگاهیبخشی دائم مردم به منزله رکن اصلی جامعه اسلامی بنا نهاده شده است.
#انتخابات
#قاریان افضل ایران..
هدایت شده از روابط،عمومی عقیدتی سیاسی پلیس آگاهی فاتب
🧡جمله هایی که تو دعوا نباید به همسرت بگی :
1️⃣ "باید جدا بشیم"
جدایی یک تصمیم سخت و بسیار منطقی هستش، زمان عصبانیت که ضربان قلبت ۱۲۰ به بالاعه زمان خوبی برای تصمیم گیری نیست!
2️⃣ "کاش مجرد بودم و هیچوقت وارد این زندگی نمیشدم"
گفتن این جمله به معنای نادیده گرفتن کل خاطرات و لحظات خوبتون هست و اثر منفی میزاره روی رابطتتون
3️⃣ "از فلانی یاد بگیر ببین چیکار کرده"
کلا مقایسه کردن، احساس ناکافی بودن به طرف مقابل میده و مشاجره رو شدیدتر میکنه
4️⃣ "بسه دیگه یکبار در این مورد صحبت کردیم دیگه خسته شدم"
تحقیقات نشون داده ۶۹درصد مشکلات زوج های موفق غیرقابل حله اما میشه در موردشون گفتگوی سالم داشت
5️⃣ "سکوت کردن"
بله درسته! سکوت کردن هم خودش یک جوابه و به این معناست که انقدر اهمیت نداره که من گوش کنم یا جواب بدم!
#خانواده
هدایت شده از روابط،عمومی عقیدتی سیاسی پلیس آگاهی فاتب
آیه198🌹ازسوره آل عمران 🌹
لكِنِ الَّذِينَ اتَّقَوْا رَبَّهُمْ لَهُمْ جَنَّاتٌ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهارُ خالِدِينَ فِيها نُزُلًا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ وَ ما عِنْدَ اللَّهِ خَيْرٌ لِلْأَبْرارِ
لكن براى كسانى كه نسبت به پروردگارشان پروا داشته باشند، باغهايى است كه نهرها از زير درختانش جارى است. آنان براى هميشه در آنجا هستند و اين پذيرايى (اوّليه) از جانب خداوند است و آنچه نزد خداست، براى نيكان بهتر است
آیه198🌹ازسوره آل عمران 🌹
لكِنِ = ولی
الَّذِينَ =آنان که
اتَّقَوْا =پرواکردند
رَبَّهُمْ =ازپروردگارشان
لَهُمْ =برای آنهاست
جَنَّاتٌ=باغستان هایی که
تَجْرِي =روان است
مِنْ=از
تَحْتِهَا=دامن آنها
الْأَنْهارُ=رودها
خالِدِينَ =جاودانند
فِيها=درآن
نُزُلًا =به مهماني
مِنْ= از
عِنْدِ=نزد
اللَّهِ =الله
وَ ما =و آنچه
عِنْدَ =نزد
اللَّهِ=الله است
خَيْرٌ=بهتر است
لِلْأَبْرارِ=برای نیکان
🍃
عصری داشتم میرفتم خیابون، پسرم که روی مبل دراز کشیده بود تا فهمید دارم میرم بیرون گفت: مامان فردا ورزش دارم آقامون گفته حتماً با کفش مناسب بریم. یه جفت کفش ورزشی هم برای من بخر. گفتم پس پاشو حاضر شو خودتم بیا. گفت: حال ندارم مامان خودت بگیر دیگه.
خریدهامو انجام دادم. یه کفش هم برای پسرم خریدم. وقتی از توی کارتن درش آورد بی اختیار پرتش کرد سمتم. ماماااان! این چیه آخه؟؟؟ صد رحمت به کفشهای میرزا نوروز.😠
بعدش هم رفت توی اتاقش.
منم کفش رو از کارتن درآوردم. جفت کردمدگذاشتم جلوی در که صبح بپوشه. فقط یه یادداشت نوشتم گذاشتم داخل کفشش.
کسی که زحمت انتخاب را نمیکشد، باید تسلیم انتخاب دیگران باشد.