🌸🍃
ای اهل حرم میر و علمدار خوش آمد
سقای حسین سید و سالار خوش آمد
🔴 سالروز میلاد با سعـــادت حضرت
ابوالفضل العباس (ع) مبارک 😍
#میلاد_حضرت_ابوالفضل
🌸🍃@alfaezoon
🌕 همه ی شهداء ...
🌺 اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْعَبْدُ الصَّالِحُ الْمُطِيعُ لله وَ لِرَسُولِهِ وَ لأَِمِيرِالْمُؤْمِنِينَ وَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْنِ صَلَّي الله عَلَيْهِمْ وَ سَلَّمَ
💎امام سجاد علیه السلام :
رَحِمَ الله الْعَبَّاسَ فَلَقَدْ آثَرَ وَ أَبْلَی وَ فَدَی أَخَاهُ بِنَفْسِهِ حَتَّی قُطِعَتْ یَدَاهُ فَأَبْدَلَهُ الله عَزَّ وَ جَلَّ بِهِمَا جَنَاحَیْنِ یَطِیرُ بِهِمَا مَعَ الْمَلَائِکَةِ فِی الْجَنَّةِ کَمَا جَعَلَ لِجَعْفَرِ بْنِ أَبِی طَالِبٍ وَ إِنَّ لِلْعَبَّاسِ عِنْدَ الله تَبَارَکَ وَ تَعَالَی مَنْزِلَةً یَغْبِطُهُ بِهَا جَمِیعُ الشُّهَدَاءِ یَوْمَ الْقِیَامَةِ
🔶خدا حضرت عباس را رحمت کند! حقا که ایثار کرد و آزموده شد و جان خود را فدای برادرش کرد تا اینکه دستانش قطع شد و خداوند به جای آن دو دست، دو بال به او داد که با آن دو بال همراه با ملائکه در بهشت پرواز میکند. همان گونه که دو بال به جعفر بن ابیطالب عطا کرد. به راستی که عباس نزد خداوند تبارک و تعالی جایگاه و مقامی دارد که همه شهدا در روز قیامت به آن غبطه میخورند.
📚 امالی شیخ صدوق ص ۴۶۲
#اللهمعجللولیکالفرج
#اعتقادی
#حضرت_ابالفضل_علیه_السلام
#ملائکه
#جعفر_ابن_ابی_طالب_علیهما_السلام
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 #ویژه
🌹#ولادت_حضرت_سجاد(ع)
💐 #نماهنگ #سیدالساجدین
🌹عاقبت برات #حرم می سازیم
ما به ایوون طلات می نازیم❤️
🍃🌺🍃 #ولادت با سرسعادت امام سجاد (ع) مبارک باد 🍃🌺🍃
🌹 تبریک ولادت حضرت زین العابدین(ع)🌹
✅ولادت با سعادت حضرت زین العابدین(ع) را به ساحت مطهر بقیة الله الاعظم حضرت صاحب العصر الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و همه شیعیان تبریک می گوییم .
🔰علی بن حسین بن علی بن ابیطالب، معروف به امام سجاد و زینالعابدین (۳۸-۹۵ قمری)، چهارمین امام شیعیان می باشند. مدت امامت ایشان ۳۵ سال بوده است. امام سجاد (ع) در واقعه کربلا حاضر بودند ولی به علت بیماری در جنگ شرکت نداشتند.
زندگینامه امام سجاد (ع)
🌸 نام: علی بن حسین
🌸 پدر: امام حسین (ع)
🌸 مادر: شهربانو
🌸 تاریخ ولادت: ۵ شعبان یا ۱۵ جمادی الثانی، ۳۸ق.
🌸محل تولد: مدینه
🌸مدت امامت: ۳۴ سال (۶۱ تا ۹۵ق)
🌸 تاریخ شهادت: ۱۲ یا ۲۵ محرم، ۹۵ق
🌸 مدفن: قبرستان بقیع
🌸کنیه: ابوالحسن، ابوالحسین، ابومحمد، ابوعبداللّه
🌸 القاب: سجاد، زین العابدین، سیدالساجدین، ذوالثفنات،
🌸همسران: ام عبدالله و …
🌸فرزندان: محمد، عبدالله، حسن، حسین اکبر، زید، عمر، حسین اصغر، عبدالرحمن، سلیمان، علی، خدیجه، محمد اصغر، فاطمه، علّیه، ام کلثوم
قالَ السَّجادُ علیه السلام:
لایَقِلُّ عَمَلٌ مَعَ تَقْوى وَکَیْفَ یَقـِلُّ مایُتقَبَّلُ
[تحف العقول، ص 318.]
امام سجاد علیه السلام فرمود: کارى که با تقوا همراه باشد اندک نیست، چگونه آنچه مقبول خـدا قرار گرفته، انـدک محسـوب شـود.
بیش از دویست کتاب و مقاله پیرامون امام سجاد علیه السلام در سایت و نرم افزارهای قائمیه
قابل استفاده در موبایل های آندروید ، آیفون ، ویندوزفون ، ویندوز و ...
📚1- دانستنیها و کلیات امام زین العابدین سجاد (علیه السلام)
📕2- زندگینامه امام زین العابدین سجاد (علیه السلام)
📒3- سیره سجادیه امام زین العابدین سجاد (علیه السلام)
📙4- فضایل و مناقب سجادیه امام زین العابدین سجاد (علیه السلام)
📗5- ادعیه سجادیه امام زین العابدین سجاد (علیه السلام)
📘6- عبادت امام زین العابدین سجاد (علیه السلام)
📓7- سخنان امام زین العابدین سجاد (علیه السلام)
📕8- متن صحیفه سجادیه
📒9- ترجمه های صحیفه سجادیه
📓10- شرح های صحیفه سجادیه
📘11- معجزات امام زین العابدین سجاد (علیه السلام)
📙12- حکایات امام زین العابدین سجاد (علیه السلام)
📕13- شعر و مرثیه امام زین العابدین سجاد (علیه السلام)
📙14- کتابشناسی سجادیه امام زین العابدین سجاد (علیه السلام)
⭕️با انتشار اين صفحه در ثواب آن شريک شويد
🌐GHBOOK.IR
🆔@GHBOOK
@GHBookBot
زندگینامه امام سجاد
امام سجّاد(ع) حضرت علی بن الحسین ، ملقّب به سجّاد و زین العابدین، روز پنجم شعبان سال 38 هجرى یا 15 جمادى الاولى همان سال، در مدینه دیده به جهان گشود .مادر مکرّمه آن حضرت بنا بر منابع تاریخ اسلامى، غزاله از مردم سند یا سجستان که به سلافه یا سلامه نیز مشهور است، میباشد. ولى بعضى از منابع دیگر نام او را شهربانویه، شاه زنان ، شهرناز، جهان بانویه و خوله، یاد کرده اند.
امام سجّاد(ع) در بدترین زمان از زمان هایى که بر دوران رهبرى اهل بیت گذشت می زیست، چه، او با آغاز اوج انحرافى، معاصر بود که پس از وفات رسول اکرم (ص) روى داد.
امام(ع) با همه محنتها و بلاها که در روزگار جدّ بزرگوارش امیرالمؤمنین(ع) آغاز گردیده بود همزمان بود.
او سه سال پیش از شهادت امام على(ع) متولّد گردید، وقتى دیده به جهان گشود، جدّش امیرمؤمنان(ع)در خطِّ جهادِ جنگِ جمل، غرق گرفتارى بود و از آن پس با پدرش امام حسین(ع) در محنت و گرفتاریهاى فراوان او شریک بود. او همه این رنج ها را طى کرد و خود به طور مستقل رویاروى گرفتاریها قرار گرفت.
محنت و رنج او وقتى بالا گرفت که لشکریان یزید در مدینه وارد مسجد رسول اللّه شدند و اسب هاى خویش را در مسجد بستند، یعنى همان جایى که انتظار آن می رفت مکتب رسالت و افکار مکتبى در آنجا انتشار یابد، امّا برعکس، آن مکان مقدّس در عهد آن امام تقوا و فضیلت، به دست سپاه منحرف بنی امیّه افتاد و آنان ضمن تجاوز به نوامیس مردم مدینه و کشتار فراوان، بی پروایى را از حدّ گذراندند و حرمت مدفن مقدّس رسول اکرم(ص)و مسجدش را هتک نمودند.
امام سجّاد(ع) براى پیش راندن مسلمانان به سوى نفرت از بنی امیّه و افزودن مبارزه جویى با آنان، تلاش هاى مؤثّرى نمود. و هر گاه فرصتى به دست می آمد، مردم را بر ضدّ امویان تحریک می کرد. و با احتیاط، برنامه حاکمان منحرف را تحت نظر قرار می داد.
امام(ع) براى آگاهى مردم، اسلوب دعا را به کار برد، به طورى که دعاهاى آن حضرت، رویدادهاى عصر او را تفسیر می کند.
صحیفه سجّادیّه که به زبور آل محمّد مشهور است، اثر بی نظیرى است که در جهان اسلام، جز قرآن کریم و نهج البلاغه، کتابى به این عظمت و ارزش، پدید نیامده که پیوسته مورد توجه بزرگان و علما و مصنّفان باشد. از دیگر آثار ارزنده به جا مانده از امام سجّاد(ع)، مجموعه اى تربیتى و اخلاقى است به نام رساله حقوق که امام(ع) در آن وظایف گوناگون انسان را در برابر خدا و خود و دیگران، با بیانى شیوا و گویا بیان کرده است. مجموعه حقوقى که در این رساله ذکر شده جمعاً 51 حقّ میباشد.
از سنت های ارزنده آن حضرت که به ما رسیده صدقه دادن است ، مخصوصا صدقه وانفاق پنهانی نقل است قریب به چهار صد خانوار تحت حمایت آن حضرت زندگی می کردند و خیلی از آن افراد نمی دانستند که از چه محلی تامین می شوند تا بعد از شهادت آن بزرگوار متوجه شدند آن کمک ها از طرف ایشان بوده . وقتی از ایشان سوال میشد چرا مخفیانه انفاق می کنید ، می فرمود " چون صدقه قبل از آن که به فقیر برسد به دست خدا می رسد " . تقوا و خدا ترسی او زبان زد خاص وعام بود به حدی که زهری دانشمند معاصر آنحضرت می گوید در میان بنی هاشم شخصی برتر از او ندیدم وامام باقر(ع) می فرماید پدرم علی بن الحسین (ع) در یک روز هزار رکعت نماز می گذارد .روایت شده هنگام وضو رنگ رخسار مبارکش زرد می شد وقتی از حضرت سوال می کردند چرا این حالت بر شما عارض می شود می فرمودند " آیا میدانید در پیشگاه چه کسی می خواهم بایستم .
سرانجام آن حضرت چهل سال بعد از قضیه جانگداز کربلا که همراه بود با گریه برای شهدای کربلا و صبر بر مصیبتشان در روز 12 و یا 25 محرّم سال 95 هجرى، درمدینه، به دسیسه هشام بن عبدالملک، مسموم گردید و در 56 سالگى به شهادت رسید. ومزار شریف آن حضرت در مدینه در قبرستان بقیع میباشد.
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی (ره)
🔻« هر وقت میخواهید دعا کنید قبل ازینکه دعا کنید به خدا بگویید خدایا!
من از همه کسانی که غیبت من را کردند ، من را نارحت کردند گذشتم توهم از من بگذر
حتی در حدیث دارد اگر قدرت انتقام هم داری به شکرانه این اینکه قدرت پیدا کردی عفوش کن این را خطاب به کسانی که کینه ای هستند میگویم آن موقعی که تو هم در قیامت گیری
خدا به تو خطاب میکند چطور تو از یک خطای بنده من نگذشتی حالا من چگونه از اینهمه خطای تو بگذرم!؟»
@alfaezoon