فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چرا بجای 7 واکسن، روی 1 واکسن تمرکز نکردیم ولی زودتر در دسترس قرار بگیرد؟
♦️دکتر عابدینی دبیرکمیته علمی کشوری کرونا:بخاطر جهش های ویروسی، در سبد واکسیناسیون هر کشوری باید پلتفرم های مختلفی از واکسن وجود داشته باشد.
@Roshangari_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
▪️چرا با کمبود برق مواجه شدیم؟
🔻این روزها به دلیل افزایش تقاضای ناشی از گرمای بیسابقه هوا، کشور با حدود ۱۱۰۰۰ مگاوات کسری در تامین برق معادل حدود یک ششم کل ظرفیت نیروگاهی فعال مواجه شده است. علاوه بر افزایش تقاضای فصلی، چنین شرایطی را میتوان ناشی از این علتها نیز دانست:
🔹۱. با افزایش درجه حرارت هوا بازده نیروگاههای حرارتی و گازی تا حد زیادی کاهش مییابد چون علاوه بر کاهش میزان خالص انرژی تولیدی، بخش بزرگی از انرژی الکتریکی مجددا در سیستمهای خنکسازی نیروگاه مصرف میشود بنابراین نیروگاهها با مقادیری کمتر از ظرفیت اسمی خود امکان تولید دارند.
🔹۲. در سالهای اخیر به دلیل تحریمها، هم تعمیر و نگهداری نیروگاههای موجود بخوبی انجام نشده هم امکان سرمایهگذاری در ساخت نیروگاه و شبکه انتقال و توزیع فراهم نشده و شبکههای فرسوده هم امکان جایگزینی نیافتهاند. در چنین وضعیتی طبعا امکان بهرهبرداری حداکثر از ظرفیت شبکه وجود ندارد.
🔹۳. یکی از منابع جبران کسری برق در ساعتهای پیک تابستانی معمولا استفاده از ذخایر آبی سدها برای تولید برق بوده که امسال با کاهش بارندگیها وضعیت آبی کشور هم بحرانی شده و درصورت استفاده بیش از حد از این آب برای تولید برق ممکن است در ماههای آینده تامین آب شرب هم با مشکل مواجه شود.
🔹۴. رکود بخشهای مختلف باعث شده امکان واقعی شدن قیمت برق به عنوان یک کالای حیاتی نه در صنعت و کشاورزی و نه در مصارف خانگی ممکن نباشد. در سال ۲۰۱۹ براساس آمار آژانس جهانی انرژی، ایران ۵۳ میلیارد دلار در بخش مصرف برق یارانه پرداخته که بیشترین مقدار در بین همه کشورهای دنیاست. چنین حجم عظیمی از یارانه، هم روز به روز صنایع و کشاورزی و خدمات را به برق وابستهتر کرده و امکان واقعی کردن قیمت را کاهش داده و هم شانس سرمایهگذاری و توسعه در برق را به دلیل واقعی نبودن قیمتها به حداقل رسانده. دولت هم با چنین حجمی از یارانه عملا پولی برای سرمایهگذاری ندارد.
🔹۵. متاسفانه نبود الگوی مناسب برای مصرف برق و شلختگی کامل در به کارگیری فناوریهای جدید هم مزید بر علت شده است. اگر زمانی برنامه تشویق به استفاده از لامپ کم مصرف معضل پیک برق شبانگاهی را از بین برد در سالهای اخیر به دلیل ولنگاری سیاستی، گرایش به استفاده از کولرهای گازی که از نظر اقلیمی فقط برای مناطق گرم و مرطوب مثل حاشیه جنوبی خلیج فارس مناسب است سایر مناطق خشک و معتدل و حتی سردسیر را هم که سالها کولرهای آبی و پنکههای سقفی برای ایجاد دمای مطبوع کافی بود فرا گرفته که از مهمترین عوامل ایجاد اوج بار در اواسط روز و حتی اوایل شب است.
🔹۶. از نظر مدیریتی منهای یک دوره که وزیر نیرو (دکتر غفوری فرد) تخصص برق داشت در بقیه زمانها معمولا مدیریت وزارت نیرو توسط متخصصین آب تعیین شده و اولویت برای ساخت سد و نیروگاههای پرهزینه آبی بیشتر بوده درنتیجه توسعه نیروگاههای حرارتی و گازی و شبکههای برق بموقع انجام نشده.
🔹۷. علاوه بر استیلای مستمر مهندسین آب بر راس وزارتخانه، بخش برق هم متاسفانه بعد از شکلگیری اولیه بازار برق نتوانسته آنطور که پیشبینی میشد از پتانسیل بخش خصوصی در صنعت برق استفاده کند. روند پرانتقاد واگذاری نیروگاههای دولتی به شرکتهای خصوصی و خصولتی به جای کاهش هزینه فقط اقتدار مدیریتی وزارت نیرو را کاهش داده و از طرف دیگر هم با بلاتکلیفی شرکتهای توزیع برق که بین بخش دولتی و خصوصی معلق ماندهاند و اکثر آنها به دلیل عدم دریافت بهای واقعی برق زیانده شدند انگیزهای برای توسعه شبکه توزیع و ایجاد بازار خردهفروشی و تقویت بورس برق وجود ندارد.
🔻خلاصه اینکه با ۵۳ میلیارد دلار یارانه برق که همه کشور را مستقیم یا غیرمستقیم وابسته خود ساخته است، نه تداوم وضعیت موجود ممکن است و نه اقتصاد کشور در این شرایط رکود و کرونا طاقت واقعی کردن قیمت برق را دارد. به نظر میرسد دولت بعدی با مسیر بسیار دشواری برای حل این مشکلات روبروست.
💬 رضا شریفی
@Fars_Plus
@alfavayedolkoronaieh🌱
خواستم یادآوری کنم که هنوز دولت
جابه جا نشده و اینا برنامه دولت #تخریبُ_امید🙄💥
#بصیرت_افزایی
#تباهنباشیم
@yadegaranir
@alfavayedolkoronaieh🌱
📆۱۵ تیر ماه سال ۱۳۶۵ شمسی
🗓رحلت آيةالله سیدجواد خامنهای
💠رهبرانقلاب
‼️پدرم به فضل و علم و اجتهاد معروف و نزد علمای بزرگی مانند میرزای نائینی و سیدابوالحسن اصفهانی درس خوانده بود. عفیف و باحیا بود و نسبت به مال و منال، از مناعت طبع برخوردار بود. در میانه بازار مشهد که محل کسبه و تجار و سرمایهداران است، امامت مسجدی را داشت؛ اما چشمی به مال مردم نداشت و در اوج بلند طبعی میزیست، گوشه گیری را دوست داشت، ولی من این خصلت ایشان را خوش نمیداشتم؛ لذا عکس آن را فراگرفتم. پدرم بر درس خواندن ما بطور مستمر نظارت میکرد و ما را با تشویق و گاها با توبیخ به درس ترغیب میکرد، از اینرو هرگاه در مورد درسی که میخواندم اشکال و اظهار میکردم خیلی خوشحال میشد و به من که ۱۴ساله بودم میگفت که تو مجتهدی و قدرت استنباط داری! کتاب خون دلی که لعل شد ص۲۵
📸حضور رهبری بر مزار پدر در رواق توحید خانه پس از غبار روبی حرم رضوی ۹۶/۵/۱
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
@alfavayedolkoronaieh🌱
✅ #کرونا/ آخرین آمار کرونا در ایران
🔻مبتلایان جدید: ۱۶۰۸۰ نفر
🔻مجموع بیماران: ۳۲۸۶۹۲۳ نفر
🔻جانباختگان جدید: ۱۴۶ نفر
🔻مجموع جانباختگان: ۸۵۰۹۵ نفر
🔻مجموع بهبودیافتگان: ۲۹۵۳۵۸۶ نفر
🔻مجموع واکسن تزریق شده: ۶۵۱۵۳۸۵ دُز
#آمار_روزانه
@hvasl_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ استاد #رائفی_پور
📝 «ناگفتههای معاهده پاریس»
🔺رفاه مردمی که فدای خوش رقصی برای غرب شد.
🔺چه شد که #برق ها به یکباره بعد از توافقنامه پاریس شروع به قطع شدن کردن.
@Roshangari_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
🔰 شُکر، طریقِ محبت
📢 یکی از راههایی که انسان را به محبت خدا و مقام محبین میرساند و راه همواری است، این است که انسان نعمتهای خدا را زیاد یاد کند و در مقابل این نعمتها خدا را شکر کند. این کار ممکن است در ابتدا چندان برای انسان شیرین نباشد و سخت باشد، ولی اگر مداومت کرد، شیرینی آن را خواهد چشید.
📢 خوب است که انسان نسبت به نعمتهایی که خدا به دیگران داده است، شاکر باشد؛ برای مثال، انسان میبیند که خدای متعال به دیگری موقعیت داده، ثروت داده، فرزند خوب داده، خانه خوب و شغل خوب داده؛ پس برای این نعمات خدا را شکر کند و زیبایی کار او را ببیند و بگوید: الحمدلله رب العالمین. یکی از خاصیتهای این حمد آن است که حسد از انسان دور میشود.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
◀️ «راه رسیدن به #محبت خدا چیست؟ چطور انسان میتواند جزء #محبین شود و به جایی برسد که حقیقتاً خدا را دوست بدارد، حقیقتاً شبها از محبت خدا خوابش نبرد و در محبت خدا بیقرار باشد؟ موسای کلیم چهل روز در طور بود، در آن اربعینی که داشتند که در ماه ذیقعده و دهه اول ذیحجه بود، در این چهل روز نه غذا خورد، نه آشامید و نه خوابید و عجیبتر اینکه نه گرسنه شد، نه تشنه و نه خسته؛ بهخاطر این که به او وعده ملاقات خدا داده شده بود. او اینطور مشتاق و بیقرار بود، حتی در این چهل شبانه روز خوابش نبرد و در انتظار بود که خدا را دیدار کند؛ بنابراین میشود اینطور شد.
کسی ادعای محبت و دلدادگی میکرد. محبوبش قراری با او گذاشت و گفت مثلاً ظهر فلان جا بیایید. آن کس سر ظهر آمد و نشست. آن فرد هم از دور داشت تماشا میکرد. شب شد، نیمهشب شد، اما محبوب نیامد و این فرد خوابش برد! وقتی خواب بود، محبوبش آمد و یک مشت گردو در دامن او ریخت و رفت. گفت برو گردوبازی کن! عاشق که سر قرار خوابش نمیبرد! آدم مُحب خوابش نمیبرد؛
چه کسی خلوت با محبوب را دوست نمیدارد و چیزی را بر آن ترجیح میدهد؟
◀️ سؤال این است که چطور میشود به #مقام_محبین رسید؟ در روایات و معارف ما راههای متعددی برای آن ذکر شده است، یکی از آن راههایی که انسان را به محبت خدا میرساند و راه همواری است، این است که انسان نعمت های خدا را زیاد یاد کند و در مقابل این نعمتها خدا را #شکر کند. این کار ممکن است در ابتدا خیلی برای انسان شیرین نباشد و سخت باشد، ولی اگر مداومت کرد، شیرینی آن را خواهد چشید.
◀️ همین گفتن #الحمدلله هم برای شکر کافی است. در روایت است که حضرت یک مرکبی داشتند، که ظاهراً گم شده بود، فرمودند: اگر پیدا شود خدا را شکر مناسب میکنم. وقتی پیدا شد حضرت فرمودند: الحمدلله. کسی گفت: آقا شما گفتید شکر میکنم چه شد؟ فرمود: مگر نشنیدید که گفتم الحمدلله!
البته میدانید که الحمدلله گفتن حضرت با ما فرق میکند!
◀️ اگر کسی این رشته حمد و شکر را ادامه بدهد، و دائماً نعمتهای خدا را یاد کند و خدای متعال را در مقابل نعمتهای او شکر کند، به "مقام محبت" میرسد.
حتی خوب است که انسان نسبت به نعمتهایی که خدا به دیگران داده است، شاکر باشد، برای مثال آدم میبیند که خدای متعال به دیگری موقعیت داده، ثروت داده، فرزند خوب داده، خانه خوب و شغل خوب داده، پس برای این نعمات خدا را شکر کند و زیبایی کار او را ببیند، پس بگوید: الحمدلله رب العالمین. یکی از خاصیتهای این حمد آن است که #حسد از آدم دور میشود و آدم در این مواقع باید بگوید الحمدلله. و الا خداینکرده مبتلا به حسد میشود.
اگر انسان این حمد را ادامه داد کمکم جمال صنع خدا و زیبایی کار خدا را به او نشان میدهند. پس غرق در مشاهده جمال خدا و غرق در لذت و محبت است. همه در دنیا به دنیا مشغول هستند و او «مَشْغُولَةً عَنِ الدُّنْيَا بِحَمْدِكَ وَ ثَنَائِك»، مقام شیعیان امیرالمؤمنین(ع) همین است.
◀️ حمد الهی به مداومت نیاز دارد، ولی یک بار آن هم اثر دارد، بهخصوص اگر خوب انجام شود. در روایت فرمود: اگر مؤمن وقتی تشنه میشود، درست آب بخورد، خدا همه گناهان او را میآمرزد. اگر مؤمن این لیوان آب را که به دست میگیرد با بسم الله بخورد، تکیه به خدا کند و بداند آب کارهای نیست، بلکه رحمت خدا و حکمت و قدرت و عنایت او است که ما را سیراب میکند، بعد هم آب خودش را سه جرعه کند و در هر جرعهای که میخورد خدا را حمد کند، این موجب میشود که خدا آدم را بیامرزد، پاک و طاهر شود و به محبت خدا نزدیک شود.
شکر و حمد الهی اگر کثرت پیدا کرد و مشی انسان شد، به طوری که هر جایی از خدای متعال نعمتی دید، چه اینکه به خودش عطا شده باشد و چه به دیگری، خدا را حمد کرد، به مقام محبت نزدیک میشود.»
@mirbaqeri_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
دیشب در سحرگاه چهاردهم تیرماه ۱۴۰۰، نوزادِ خوشنامی متولد شد که شوق و ذوقِ صدا زدنِ نامش، همه ی پرسنلِ بیمارستان را به وجد آورده بود.😍 نام: قاسم، نام خانوادگی: سلیمانی!
❤ با یک لباسِ منقّش به تصویر سردار پرافتخار؛ شهید قاسم سلیمانی!
مادرانِ قاسم پرور، در گوشِ نوزادان خود، لالایی رشادت میخوانند و برای کودکان خود قصه میگویند، ولی نه از اسطوره های خیالی، بلکه از اسطوره های واقعی
@alfavayedolkoronaieh🌱
🔹 آیت الله حائری شیرازی 🔹
🔸سبکِ حرف زدن اهل بیت (ع) با همدیگر در خانه🔸
❤️امامان ما در وسط جهنم جامعۀشان، خانوادهای مثل یک بساط بهشتی پهن کردند. خانۀ اهل بیت، بهشت است. می گویید نه؟ به حدیث کساء نگاه بکنید! رابطۀ اعضای خانواده به اندازهای صمیمی است که پدربزرگ وقتی میآید و شمدی رویش میکشد، نوه وقتی میآید نمیگوید من این طرفش بنشینم. قانع نمیشود، بلکه میگوید: اجازه هست من هم بیایم زیر شمد؟ این شدت علاقهاش است. با همدیگر، ارتباط بهشتی دارند.
❤️ حرف زدن آنها را با هم ببینید! فرزند به مادر می گویند: «السلام علیکِ یا اُمّاه»: [سلام مادر جانم]. مادر هم جواب میدهد: «و علیکَ السلام یا قرَّه عینی و ثمره فوأدی»: [سلام بر توای روشنی چشمم و میوۀ دلم]. این رابطۀ بهشتیها با هم است. این الگویی است که ما با بچههایمان اینگونه رفتار کنیم.
@haerishirazi
@alfavayedolkoronaieh🌱
سلااااااااااام
نایب الزیاره ام مشهد الرضا علیه السلام
ان شاالله الرحمن به زودی زود ،نصیب و روزی و قسمت شما و همهی علاقه مندان حضرت گردد.
🌹
@alfavayedolkoronaieh🌱
هدایت شده از تنها علاج
#گزارش_تصویری
💠 دیدار شورای مرکزی بسیج اساتید استان با حضرت آیت الله سید محمدکاظم مدرسی
📆 دوشنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۰
🕌 دفتر حضرت آیت الله مدرسی
#بسیج_اساتید_استان_یزد
@tanhaelaj
هدایت شده از تنها علاج
🔰 در حاشیه دیدار شورای مرکزی بسیج اساتید استان با حضرت آیت الله سید محمدکاظم مدرسی:
کتاب #زندگی_اصولی به ایشان معرفی شد و مورد توجه و تشویق معظم له قرار گرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر سلطان تویی دیگر ابایی نیست میگویم
که من یک شاعر درباریام مداح سلطانم...
#حمید_رضا_برقعی🌱
@shattahiat
@alfavayedolkoronaieh🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امیرالمومنین فرمود:
روزی از ایام خلافت ابوبکر، یکی از صحابه برخاست و به مردم تذکر داد که: غدیر را فراموش کردهاید یا خود را به فراموشی زدهاید؟...
📚 بحارالانوار (نقل از الإحتجاج)
@TebyanOnline
@alfavayedolkoronaieh🌱
💠 🤲🏻 💠 🤲🏻 💠 🤲🏻
🤲🏻 💠 🤲🏻 💠 🤲🏻
💠 🤲🏻 💠 🤲🏻
🤲🏻 💠 🤲🏻
💠 🤲🏻
🤲🏻
*اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ نَبِّهْنِی لِذِکرِک فِی أَوْقَاتِ الْغَفْلَةِ، وَ اسْتَعْمِلْنِی بِطَاعَتِک فِی أَیامِ الْمُهْلَةِ، وَ انْهَجْ لِی إِلَی مَحَبَّتِک سَبِیلًا سَهْلَةً، أَکمِلْ لِی بِهَا خَیرَ الدُّنْیا وَ الْآخِرَةِ.*
بارخدایا!!
بر محمد و آلش درود فرست، و مرا در اوقات بیخبری و غفلت برای یادت بیدار کن، و در روزگار مهلت به طاعتم وادار، و راهی هموار به سوی عشقت برایم باز کن، و به سبب آن خیر دنیا و آخرتم را کامل گردان.
📚 بخشی از فراز ۱۰ از دعای ۲۰ صحیفه سجادیه
ـ 🤲🏻
ـ 💠 🤲🏻
ـ 🤲🏻 💠 🤲🏻
ـ 💠 🤲🏻 💠 🤲🏻
ـ 🤲🏻 💠 🤲🏻 💠 🤲🏻
ـ 💠 🤲🏻 💠 🤲🏻 💠 🤲🏻
سلام علیکم .
صبح روز چهارشنبه بخیر
@alfavayedolkoronaieh🌱
[•°🌱•°]
و سلام لڪ منـّی
و لِاَصحـاب حسینﷺ
نوشتـہاندڪہجبریـل
هـمدلـشمےخواسـت
بہجایاینهمہمنصـب
فقـطڪَدایتوبـود...!
#صلاللهعلیکیاثارالله
@alfavayedolkoronaieh🌱