🔹آیتالله حائری شیرازی🔹
🔸 گرداب 🔸
شیطان وقتیکه میخواهد کسی را در گرداب تهمتی بیندازد، یکی دو سال یا بیشتر روی او کار میکند؛ بهاینترتیب که همواره به او تلقین و تزریق میکند که #حدس_تو_قوی_است؛ تو میتوانی با نگاه و از روی قیافه، خائن را از خادم تشخیص دهی! میتوانی از وضع ظاهر بفهمی که چه کسی راست میگوید و چه کسی دروغ! ممکن است که چند مورد از این حدسها نیز برای اطمینان شما درست دربیاید. شیطان از این چند مورد، فیلم تهیه میکند و بهطور مرتب در حافظۀ شما به نمایش میگذارد. اشکال بزرگ کار زمانی است که شیطان دفتردار و مسئول حافظۀ انسان شود. آنوقت بهگونهای در درون انسان نفوذ میکند که انسان به او اعتماد کند. پس از آن هر عملی هم که انسان انجام دهد، آیا دیگر میداند که از فکر شیطان است یا نه؟
باید دانست که اگر شیطان در درون انسان رخنه کند، مثل آن است که #دفتردار انسان، شیطان باشد. شیطان هرکدام از پروندهها را که بخواهد، جلو میآورد و هرکدام را که نخواهد، عقب میبرد. ممکن است بعضی از اوراق درون پروندهها را نیز سرقت کند یا به برخی از پروندهها کلماتی را بیفزاید. خلاصه، او کارگردان میشود و انسان هنرپیشه! ببینید که شیطان چقدر به انسان صدمه میزند!
@haerishirazi
@alfavayedolkoronaieh🌱
هدایت شده از پژوهش حوزه علمیه خراسان
#نشست_علمی
◾️به مناسبت شهادت حضرت زهرا علیها السلام
موضوع: ادله شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها با تاکید بر منابع شیعی
ارائه دهنده: آیت الله حسینی قزوینی زید عزه
📆زمان: ۲۳ دی ماه ساعت ۱۸
💎لینک وبینار:
https://amozesh.valiasr-aj.com/ch/fatemiyeh
💠 برگزارکننده: واحد پژوهش مرکز تخصصی مطالعات تطبیقی مذاهب اسلامی
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📚کانال رسمی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
╔═🦋🌸════╗
@howzehpajohesh
╚════🌼🦋═╝
#ترفند_خانهداری
اشتباهاتی درباره تمیز کردن آشپزخونه
تمیز نکردن سینک بعد از گذشت ماهها
🚰سینک ظرفشویی محلی برای تغذیه باکتریهای بیماریزاست که براحتی از طریق دست وارد بدنتون میشه و یا به غذاها سرایت میکنه،بعد از هر بار استفاده از سینک،اونو تمیز کنید.
شستن قابلمههای داغ بلافاصله بعد از پخت غذا
🥣 شستن قابلمه داغ باعث از بین رفتن لایه قابلمه میشا و قابلمه رو دچار شوک حرارتی میکنه. بذارید قابلمه کمی خنک بشه، بعد اونو بشویید.
استفاده از سرکه بهعنوان تمیزکننده طبیعی
🧴 اسید استیک سرکه میتونه به برخی سطوح ازجمله میزهای گرانیت، چاقو آشپزخانه،میز ناهارخوری چوبی،سطوح فلزی،ماشین لباسشویی و ظرفشویی آسیب برسونه.
نَشُستن سطل بعد از خالی کردن زبالهها
میکروب و باکتری زبالهها بهویژه مایعات از کیسههای زباله نشت و به منافذ سطل نفوذ میکنه.بعد از هر بار خالی کردن زباله،سطلو با آب،سرکه و مایع ظرفشویی بشویید.
استفاده طولانیمدت از یک اسکاچ
🧽 استفاده طولانی از اسکاچ باعث میشه تا در هر بار شستن ظروف و سینک آشپزخانه باکتریها رو به اطراف پخشکنید.هرماه یکبار اسکاچتونو تعویض کنید.
@TebyanOnline
@alfavayedolkoronaieh🌱
مهر و تسبیح کربلا - هدیهٔ ویژهٔ شیعیان در قرن چهارم و پنجم
ابو منصور عبدالملک بن محمد ثَعالِبی (350-429)، از ادیبان، لغت شناسان و شاعران مشهور قرن چهارم و پنجم هجری است. وی کتاب های فراوانی دارد از جمله یکی از آنها عنوان «یتیمة الدهر فی محاسن اهل العصر»، که کتابی در معرفی شاعران است.
ثعالبی در این کتاب، پس از معرفی شاعر و زندگینامهٔ او، چند بیت از اشعار او را نقل کرده و در برخی موارد توضیحاتی نیز بیان می کند.
در جلد سوم کتاب، شاعری به نام «ابودُلَف، مُسعَر بن مُهَلهَل خَزرَجی» نام برده شده و پس از معرفی مفصل و ذکر اشعار فراوان از او، یک بیت از اشعار با توضیحی نیز از ثعالبی، به این شکل آمده است (عکس دوم):
گروه «مُنفِذُ الطین» و کسانی که ریش های قرمز دارند، از ما هستند.
ثعالبی در توضیح این بیت می نویسد:
«گروه «منفذ الطین» کسانی هستند که ریش خود را با حنا رنگ کرده، و خود را شیعه می دانند. آنها تسبیح و مهرهایی از خاک می سازند و مدعی هستند که از قبر امام حسین علیه السلام بوده و آن را به شیعیان هدیه می دهند».
یتیمة الدهر، ج 3، ص 423
@shia_museum
از این بیت و توضیح آن، چند نکته را می توان برداشت کرد:
1⃣ در قرن چهارم و پنجم مهر و تسبیح کربلا داشتیم.
2⃣ ساخت مهر و تسبیح کربلا در قرون چهارم و پنجم چنان رواج داشت، که عده ای به این عنوان (منفذ الطین) شناخته می شدند؛ تا جاییکه در شعر شاعران نیز آمده است.
3⃣ در قرن چهارم و پنجم عدهٔ فراوانی به زیارت کربلا مشرف می شدند، تا خاک تربت را با خود آورده و از آن مهر و تسبیح بسازند.
4⃣ ارزش یک هدیه یا مادی است و یا معنوی. از هدیه دادن مهر و تسبیح کربلا می توان نتیجه گرفت که ارزش معنوی تربت سید الشهدا علیه السلام، آن زمان کاملا شناخته شده بود.
@alfavayedolkoronaieh🌱
#استوری
#حسینجان
•
کہ میل سوےِ تو داریم و
رَه بہ سویِ تو مشکل
.
@storymazhabi_313
@alfavayedolkoronaieh🌱
آداب خاص عقیقه
برخی از مردم اعتقاد دارند که گوشت عقیقه حتماً باید پخته شده و به مهمان ها داده شود.
در حالی که این نظر صحیح نیست، امام خمینی می فرماید: "در عقیقه مخیّرند بین اینکه گوشت خام یا پخته شده را تقسیم کنند، یا بپزند و عده ای از مؤمنین _حداقل ده نفر _ را دعوت کنند و به آن ها غذا بدهند."1
و عده ای دیگر برای استخوان های عقیقه آداب و احکامی قائل شده اند که حضرت آیت الله فاضل لنکرانی در این باره می فرماید: "استحباب دفن کردن استخوان های عقیقه و بعضی از کارهایی که در بعضی جاها مرسوم و معروف است، ثابت نشده و مدرک ندارد."2
1. آموزش فقه ص366
2. جامع المسائل ج2 ص389 س1027
@ahkamz
@alfavayedolkoronaieh🌱
سَلامٌ عَلى آلِ یس اَلسَّلامُ عَلَیْكَ یا داعِىَ اللَّهِ وَ رَبّانِىَّ آیاتِهِ
*زیارت آل یس
صباحا اتنفس بحب #المهدی(عج)
@alfavayedolkoronaieh🌱
الهی آزمودم تا شکم دایر است، دل بایر است.
#علامه_حسن_زاده
@alfavayedolkoronaieh🌱
خمسهٔ طیّبه
اُستادِ ازل نوشت برعرشِ علا
الله و محمّد وعلیّ و زهرا
آراست به نامِ حَسَنَینَش که تو را
امروز شوند یار و شافع فردا
@madihehvamarsiah
@alfavayedolkoronaieh🌱
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🗞صفحه اول روزنامههای چهار شنبه 24 دی 99
https://www.hawzahnews.com/photo/938798
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
الزّهراء
أَبُوهَاشِمٍ الْعَسْکَرِیُّ سَأَلْتُ صَاحِبَ الْعَسْکَرِ {علیه السّلام} لِمَ سُمِّیَتْ فَاطِمَةُ الزهراءَ سلامُ الله علیها؟
فَقَالَ:
کَانَ وَجْهُهَا یَزْهَرُ لِأَمِیرِالْمُؤْمِنِینَ {علیه السّلام} مِنْ أَوَّلِ النَّهَارِ کَالشَّمْسِ الضَّاحِیَةِ وَ عِنْدَ الزَّوَالَ کَالْقَمَرِ الْمُنِیرِ وَ عِنْدَ غُرُوبِ الشَّمْسِ کَالْکَوْکَبِ الدُّرِّیِّ
ابوهاشم عسکری گوید:از صاحبِ عسکر{امام حسن عسکری علیه السّلام} پرسیدم: به چه سبب فاطمه {سلام الله علیها}زهراء نامیده شد؟
فرمود: زیرا رُخسارِ وی، در آغازِ روز برای امیرالمؤمنین علیّ {علیه السّلام} چون آفتاب چاشت میدرخشید،و به هنگام ظهر نظیر ماه منیر و در گاهِ غروب آفتاب، چونان ستارهای درخشان بود.
ابن مُعین درشعری اشارت بدین معنی نموده هرچند این دوبیت اختصاصاً درباب حضرت صدّیقهٔ کبری سروده نشده ولی اشارتی بدین مطلب هست :
فاطمةُ لو بَرزتْ فِی الدُّجی
عندَ طُلوعِ الزُّهرَةِ الغرّا
وقیلَ لی أیُّهما زاهِرٌ
قلتُ لهُ فاطمةُ الزّهرا
ترجمه :
اگر فاطمه درتاریکی،به هنگام طلوع ستارهٔ زهرهٔ روشن، آشکار شود.
ومرا گویند که کدام یک روشن است گویم فاطمهٔ زهراء.
#فاطمیه
@madihehvamarsiah
@alfavayedolkoronaieh🌱