بسم الله
به قول پزشکیان باید در هر کاری به کارشناس و متخصصش مراجعه کنیم😉
#کارشناس
#انتخابات
@ali_mahdighalb
حیران | علیِ مهدی قلب
بسم الله به قول پزشکیان باید در هر کاری به کارشناس و متخصصش مراجعه کنیم😉 #کارشناس #انتخابات @ali
پزشکیان اعتراف کرد که جلیلی تو این حوزه خودش کارشناس هم هست😊
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌺 رهبر انقلاب: بعضی خیال میکنند راه پیشرفت از آمریکا میگذرد؛
جمهوری اسلامی اجازه نخواهد داد که سرنوشتش را دیگران بنویسند
✏️ بعضی از سیاسیون در کشور ما تصور میکنند که باید آویزان به این قدرت و آن قدرت بشوند و بدون آویزان شدن به فلان قدرت معروف و بزرگ کشور نمیشود پیش رفت. یا خیال میکنند که همهی راههای پیشرفت از آمریکا میگذرد.
✏️ این کسانی که چشمشان به خارج از مرزهای کشور است و این ظرفیتهای کشور را نمیبینند. وقتی ندیدند، وقتی قدرش را ندانستند طبعاً برنامهریزی هم برای استفادهی از آنها نمیکنند.
✏️ جمهوری اسلامی به فضل الهی به توفیق الهی تا حالا نشان داده که بدون تکیهی به بیگانگان و حتی با وجود موذیگری بیگانگان و چالشگری بیگانگان میتواند پیش برود، و پیش رفته. این را جمهوری اسلامی نشان داده. در آینده هم به حول قوهی الهی ملت ایران اجازه نخواهد داد که سرنوشتش را دیگران بنویسند. ۱۴۰۳/۴/۵
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از ๛ وارستگی ๛
کدام رییس جمهور کدام آینده.pdf
1.85M
📑 کدام رئیس جمهور؟ کدام آینده؟
🔹 ویژه نامه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
🔸 ۴ تیر ماه ۱۴۰۳
🔻عناوین این ویژهنامه
۱) چرا سعید جلیلی؟
جلیلی و نگاهی دوباره به جایگاه ریاست جمهوری
۲) دولت مردم آزادی
سیاست دینی؛ نسبت میان دولت و مردم
۳) سیاست دینی
تبلور اعتماد به مردم
🔺 @varastegi_ir ๛ وارَستِگی
بسم الله
به دوستی گفتم دیگه وقت تیکه کنایه به رئیس جمهور منتخب ملت نیست، به قول رهبری وقت تبدیل رقابت ها به #رفاقت هاست
گفت: هرگز، #اصلاحات باید نابود بشه!
جبهه به اصطلاح انقلاب بخاطر همین نگاه باخت، متاسفم
رهبری سالهاست که با چنگ و دندون میخواد هر دو جریان
بویژه اصلاحات در صحنه سیاسی کشور حاضر و فعال باشند برای رشد و پیشرفت کشور
و هر دو جریان در این مسیر نیاز مبرم دارند که به تصفیه ی افراطی های خود دست بزنند...
اینکه چرا؟
شاید بعدا بهش پرداختم...
@ali_mahdighalb
بسم الله
#پزشکیان به مرور زمان دچار تقابل و تنش با اصلاح طلبان افراطی که نمونه بارز آنها امروز همین ظریف و آذری جهرمی و برخی دیگر هستند، خواهد شد...
#تحلیل
#پیش_بینی
@ali_mahdighalb
بسم الله
💬 محمدرضا باهنر سال ۹۲ در برنامه تلویزیونی #شناسنامه :
وی افزود:« در دوره آقای هاشمی آقای احمد توکلی به صورت جدی وارد میدان شدند و 6-7 میلیون هم رای آوردند. باتوجه به این که چهره های کاریزماتیک اندکی از اوایل انقلاب باقی مانده بودند همه ما تقریباً مطمئن بودیم آقای ناطق نوری در انتخابات پیروز خواهند شد. کما اینکه رقبا هم باور نمی کردند در این انتخابات پیروز شوند. بعد از انتخابات که به دیدار آقای خاتمی رفتم به ایشان گفتم به شرط دفاع از اصول حاضریم به شما کمک کنیم.»
باهنر ادامه داد:«در دیداری که با آقای #خاتمی داشتم گفتم در زمینه های مختلف چه برنامه هایی دارید که ایشان زدند زیر خنده و گفتند چه برنامه ای؟ مگر من فکر می کردم که رئیس جمهور خواهم شد؟ گفتم پس چرا کاندیدا شدید؟ ایشان در پاسخ گفتند کاندید شدم و حس کردم 5-6 میلیون نفر که از نظام دلخور هستند به من رای خواهند داد و دور هم جمع می شویم و یک حالی می کنیم.»
بابا این شخصیت که سقف و آمال و قله ی اصلاحاته اینجوری نظر میده، باور کنید که خود #پزشکیان هم چنین تصوری داشته، البته این دیگه خودش رسماً اعلام کرد برنامه ندارم🤣
ولی پزشکیان داره خودش رو در مقابل امثال #ظریف خوار و خفیف میکنه،بعدا بد میشه براش، اینجوری دووم نخواهد آورد....
#انتخابات
#سیاسی
@ali_mahdighlb
بسم الله
حضور یا خروج کامل و نابودی ساختارهای معیوب برای ایجاد تحول؟
🔖 مقدمه: سخن و بحث درباره #تحول در ساختارهای درونی نظام جمهوری اسلامی ایران(اقتصادی،فرهنگی، اجتماعی، سیاسی،امنیتی) سالهاست که مطرح است و همه ی روسای جمهور با چنین ادعایی روی کار آمدند و در برخی دوره ها شاید مقداری هم توانستند با استمداد از نیروی#جوانان_انقلابی و متخصص و مشورت پیشکسوتانِ دلسوز پیش بروند ولی نه آنقدر که شایسته ملت ایران باشد، اکنون بنده در مقاله کوتاه زیر سعی کردم نظر خودم رو مطرح کنم که هرچند جدید نیست، اما میتواند راهگشای اندیشیدن برای خود و دیگران در این زمینه باشد:
(برای خواندن تحلیل به کانال زیر مراجعه کنید)👇
@ali_mahdighalb
حیران | علیِ مهدی قلب
بسم الله حضور یا خروج کامل و نابودی ساختارهای معیوب برای ایجاد تحول؟ 🔖 مقدمه: سخن و بحث درباره #تح
🌀 یک مثال از بودن در درون یک ساختار ناکارآمد و در عین حال گیرنکردن در اون و تلاش برای ایجاد ساختار جدید، روش کنشگری هرچند ناقصِ جمهوری اسلامی ایران بعد از انقلاب در سطح جهان و منطقه است
جمهوری اسلامی از ابتدا میتوانست بگوید که مبانی و اهداف ما کاملا ضد قوانین و ساختارهای فعلی بین المللی است و یک سطح تنش بسیار بالایی در مقایسه با آنچه بود ایجاد کند، کما اینکه واقعا آرمان ها و اهداف ما ضد ساختار و نظم فعلی جهان بود، ولی بکلی زیرِ همه چیز نزدیم
🔻 هم اکنون هم برای تحول ساختارهای داخلی اگر دفعتاً به دنبال برچیدن آنها و ایجاد ساختار جدیدی باشیم؛ یک تنش سیاسی اجتماعی و فرهنگی عظیم که شاید کشور توان تحمل آن را نداشته باشد، به وقوع خواهد پیوست.
👈 اما ما در سطح بین المللی عضو سازمان ها و نهادها و پیمان های بین المللی شدیم و سعی کردیم تا حد امکان از ظرفیت موجود در آنها استفاده کنیم، از جمله سازمان ملل متحد که در واقع ساختاری برآمده از قدرت های پیروز جنگ جهانی دوم بود و در ادامه تحت نظم تک قطبی آمریکا بود ولی به یک معنا در آنها هضم و حل نشدیم؛
♨️ بلکه ما در عین عضویت در این سازمان ها و تلاش برای کنشگری طبق اهداف خودمان درون این سازمان ها، همزمان و بصورت ملایم به کنشگری های دیگری هم دست زدیم که میتوان در سطح بین الملل پیوستن به پیمان هایی چون شانگهای و بریکس که به دنبال برهم زدن نظم فعلی هستند و یا کنشگری جبهه مقاومت در سطح منطقه غرب آسیا را مثال زد، که به مرور دارد یک ساختار و نظم جدیدی را در منطقه حاکم میکند و همان ساختارهای قدیم بطور کامل نمی توانند آن را نفی کنند و در مجامعی چون شورای امنیت تصمیمات درباره جنگ فعلی جبهه مقاومت با رژیم صهیونیستی به بن بست میرسد و تصمیم واحدی شکل نمیگیرد.
در درون ساختارهای معیوب فعلی داخل خود ایران هم گویی انگار الگوی مقاومت میتواند مثال خوبی برای عدم خروج کامل از این ساختارها و در عین حال تلاش برای تحول و تغییر تدریجی آنها باشد، اما اینکه این تحول و تغییر چگونه باشد، نیاز به فکر جدی بین اندیشمندانِ عملگرا! دارد تا رفته رفته ساختار جدیدی که تناسبی با زمان حاضر داشته باشد و تماما هم بدنبال نفی تمدن غرب نباشد، بلکه با به رسمیت شناختن علوم انسانی غربی و نقاط مثبتی که درون آنهاست و بکارگیری و جهت دهی آنها بتواند پاسخگو و هدایت کننده نیازهای انسان امروز مطابق با مبانی اسلامی- ایرانی باشد رخ بدهد.
@ali_mahdighalb
حیران | علیِ مهدی قلب
🌀 یک مثال از بودن در درون یک ساختار ناکارآمد و در عین حال گیرنکردن در اون و تلاش برای ایجاد ساختار ج
بسم الله
نکات تکمیلی:
۱- ادعای کامل بودن سیاست های نظام در عرصه بین المللی را ندارم اما قوه عاقله ی نظام به موجب برخورد با ضرورت ها و محدودیت هایی که در این عرصه داشت، فهمید که در عین حفظ عقیده و آرمان خود، باید بتواند به الگویی برای #پذیرش #تفاوت هایی که دیگر کشورها یا گروه ها در فکر و منش و کنش در منطقه و جهان دارند و به دنبال دشمنی با او نیستند برسد؛ شاهد مثال ما در منطقه اتحاد با شیعه زیدی در یمن و اهل تسنن در فلسطین و همکاری و تعامل سیاسی و نظامی و اقتصادی با کشورهای سکولار و... در شرق و غرب است که این چنین تعاملی در عین اینکه می تواند #منافع_ملی ما را تامین کند، بصورت خیلی ملایم موجب گسترش اسلام انقلابی و ایده #مقاومت در جهان شده و خواهد شد.
🔻 در عرصه داخلی هم خواه ناخواه بخاطر ضرورت ها این قوه عاقله بوجود خواهد آمد که باید تفاوت ها را پذیرفت و طرح هایی که چهل سال است بارها آزموده شده و تاثیر معکوس داشتند را کنار بگذاریم چه در عرصه فرهنگ و اجتماع مثل #طرح_نور چه در عرصه اقتصادی و سیاسی که عملا این گیجی قابل مشاهده است.
۲- اکنون ما نیازمند حرکت و #جهاد برای بیرون آمدن از گیجی هویتی و فرهنگی هستیم و این حرکت توسط متفکرانی حاصل میشود که ناظر به مسائل زمانه ی مدرن سعی در اندیشیدن دارند و آمادگی #گفتگو و به اشتراک و بحث گذاشتن اندیشه های خودشان را داشته باشند، نه اینکه مثل ده ها اندیشکده ی مدعی تمدن سازی در پستوی خود فکر کنند، نسخه بپیچند و الگو ارائه دهند!
بیایید و جرات به بحث گذاشتن اندیشه هایتان را به خود بدهید، چرا که ما در عرصه منطقه توانستیم با جمع بین اندیشه های مختلف حرکت رو به جلویی برای برهم زدن نظم فعلی جهان رقم بزنیم که افق جدیدی برای جهانیان باز خواهد کرد، چرا در عرصه داخلی اینگونه عمل نمیکنیم؟!
۳- همزمان با گفتگو و تعامل اندیشمندان مختلف با رویکردهای گوناگون، نباید ارتباط با ساختارها رسمی(حاکمیتی) و غیر رسمی(مناسبات رفتاری و اجتماعی حاکم بر زندگی مردم) قطع شود، و ارتباطی پیوسته با این دو همزمان با اندیشیدن نیاز است، تا بتوان برای آینده #ظرفیت_سازی کرد که وقتی ایده ای پخته پا به صحنه میگذارد نیروی انسانی و ساختار متناسب با خودش را هم ساخته باشد تا حرکتی عمیق و پرشتاب رقم بزند.
نکات زیاد دیگری هم قابل طرح است، که ان شاءالله در آینده خواهم گفت.
🔖 پ،ن: این مطلبی که نوشتم متاثر از مباحث «گروه تاریخ حضور» با طرح بحث حجت الاسلام ابوذر خراسانی است، که ان شاءالله در آینده بیشتر از آن خواهم گفت!
🔗لینک کانال تاریخ حضور در ایتا: @tarikh_hozoor
@ali_mahdighalb
بسم الله
🖤 بزرگداشت مرحوم #حاج_حسین_سراجان
💬 با سخنرانی: شیخ سعید شحیطاط
🎙و مداحی: حاج صادق آهنگران
⏰ زمان: شنبه ۳۰ تیرماه ساعت ۲۲/۳۰
💡 مکان: خیابان شهید ادهم، نبش شهید غفاری، مسجد آیت الله اشرفی اصفهانی(خمینی شهری ها)
@ali_mahdighalb
حیران | علیِ مهدی قلب
بسم الله 🖤 بزرگداشت مرحوم #حاج_حسین_سراجان 💬 با سخنرانی: شیخ سعید شحیطاط 🎙و مداحی: حاج صادق آهن
بسم الله
🙏 اهوازی های عزیز ان شاءالله فرداشب در مراسمی که برای پدربزرگ عزیزم برگزار می گردد، تشریف بیارید و از مجلس عزای آقا اباعبدالله الحسین علیه السلام بهره مند بشید.
✅ یاد مردی که خادم الحسین،
خادم الشهدا
عاشق امام زمان(عج)
و روایتگر جبهه ها،
مرد خستگی ناپذیر
و مدافع ارزش ها،
حامی نیازمندان و رزمندگان #حاج_حسین_سراجان بود...
و جای خالی اش همچنان در میان مجالس مذهبی اهواز احساس میشود😭
📚 ان شاءالله در این برنامه کتاب #همیشه_پشتیبان هم که خاطرات این عزیز هست برای علاقه مندان قابل تهیه است.
@ali_mahdighalb
بسم الله
📆 در #تاریخ معاصرمان آمده است که اولین کنش سیاسی #امام_خمینی (ره) علیه نظام پهلوی در سال ۱۳۴۱ در رابطه با تصویب لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی بود، که در آن مسلمان بودن از ویژگی های کاندیدا بصورت نهان حذف شده بود و صرفا قسم خوردن به کتب ادیان آسمانی یکی از ملاک های(شما بگویید امتیازات!) یک کاندیدا محسوب میشد. که امام خمینی محکم جلوی این قانون ایستاد و اینقدر با علما و دولت نامه نگاری و اعتراض کرد و با به صحنه کشاندن مردم به اعتراضات، موجب شد تا دولت پهلوی در یک عقب نشینی آشکار در روزنامه رسمی کشور اعلام کنه این قانون لغو شد. در قانون اساسی زمان پهلوی هم چنین چیزی نبوده و جالبه که امام با استناد به قانون اساسی همان زمان پهلوی اعتراض شدید کرده بودند.
😳 حالا در سال ۱۴۰۳ بعد از ۶۲ سال، در نظامی که امام خمینی پایه گذاری کرده، شخصی که فعلا هیچ مسئولیت رسمی نداره(محمدجواد ظریف) میاد در تلویزیون از طرف رئیس جمهور(که عین بچه هیئتی های بیش فعال دائم از این هیئت به اون هئیت میره) ملاک های انتخاب وزرا را میگوید که از ادیان دیگر بودن امتیاز دارد برای مسئولیت! فلان و فلان امتیاز دارد! گویی ظریف در آن دوره زیست میکنه که نه قانون اساسی را میداند و نه از تاریخ انقلاب اسلامی آگاه است، افسوس و هشدار که روزهای سختی در پیش داریم...
📝 ادیان و اقلیت های دینی حق مشارکت سیاسی در کشور از طریق انتخاب نماینده مجلس را طبق قانون دارند، ولی برای مسیولیتهای کلان چنین امری امتیاز محسوب نمیشه چون طبق قاعده نفی سبیل نباید غیرمسلمان بر مسلمان حاکم بشه.
❌ #شایسته_سالاری در انتخاب کابینه صفر است
جمله بالا خلاصه صحبت های دو شب پیش ظریف بود!
#سیاسی #تاریخ_معاصر
@ali_mahdighalb
May 11
حیران | علیِ مهدی قلب
بسم الله #پزشکیان به مرور زمان دچار تقابل و تنش با اصلاح طلبان افراطی که نمونه بارز آنها امروز همین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله
🚨 اخطار شدید طرفداران پزشکیان به رئیس جمهور منتخب خودشان درباره دوری گزیدن از حلقه ی بسته قدرت نشینان
توسط استاد دانشگاه تهران
خدا آخر عاقبت امور ما را ختم بخیر کند با این منتخبی که اول بسمالله طرفداران خودش او را به چالش کشاندند
خدا رو شکر که خودشون فهمیدند دولت سوم روحانی میخوان این دولت رو اداره کنن و اخطار رو به جناب #پزشکیان دادن به شدیدترین لحن
@ali_mahdighalb
هدایت شده از حاج حسین سراجان و شهید محسن سراجان
52.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم الله
🎞 گوشه ای از مراسم گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم #حاج_حسین_سراجان
✅ با تقدیر از پیرغلامان حسینی و بیان خاطرات حاج صادق آهنگران و نوه مرحوم آقای محمد مهدی قلب از این مرد مخلص
🕌 در مسجد آیت الله اشرفی اصفهانی
🔖 ۳۰ تیرماه ۱۴۰۳
@sarrajan
هدایت شده از حاج حسین سراجان و شهید محسن سراجان
بسم الله
📸 قاب هایی
از مراسم بزرگداشت یاد و خاطره
خادم الحسین،
خادم الشهدا
عاشق امام زمان(عج)
و روایتگر جبهه ها،
مرد خستگی ناپذیر
و مدافع ارزش ها،
حامی نیازمندان و رزمندگان #حاج_حسین_سراجان
🕌 در مسجد آیت الله اشرفی اصفهانی
🔖 ۳۰ تیرماه ۱۴۰۳
@sarrajan