اذان هایده
🔺معین خواننده لس آنجلسی پس از مرگ هایده گفت:«یک بار با هایده دعوت شدیم تل آویو برای کنسرت. با هم به اورشلیم (بیت المقدس) رفتیم. هایده در کنار مسجدالاقصی شروع کرد با صدای بلند اذان گفتن. آن قدر بلند که همه کسانی که دور و بر مان بودند متوجه شدند.»
🔺اذان هایده کنار مسجد الاقصی، بعد از یک کنسرت جذاب که به دعوت اسراییل انجام شده، چقدر دینی است، چقدر اخلاقی است، چقدر نشان دهنده شجاعت و جسارت است، چقدر نشان دهنده موحد بودن است؟ این منطق ایرانی های لس آنجلسی است. تربیت شدگان منطق پهلوی.
🔺امام بارها این خاطره را تعریف کرده، که در زمانی که جنوب کشور تحت اشغال انگلیسی ها بود، تاجر انگلیسی سر ظهر رسید و دید یک نفر رفت بالای بلندی شروع کرد جملاتی را فریاد زدن و جماعت بسیاری به طرف آن ساختمان هجوم بردند. تاجر ترسید از مشاورش پرسید چه شده؟ آشوب شده؟ به تجارت من آسیب نرسد؟ وقتی فهمید نه این یک رفتار عادی هر روزه است و ضرری برایش ندارد، گفت خوب آنقدر فریاد بزند که گلویش پاره شود.
🔺دیده اید یک مشت سلبریتی اسکل هشتک میزدند لعنت به جنگ؟ پاپ هم تازگی همین موضع را گرفته. بله خوب لعنت به جنگ. چون آدمها برای صلح و دوستی و صمیمیت خلق شده اند. حالا لطف میکنید به جنگ طلب هم لعن بفرستید؟ جنگ طلب کیست؟ غاصب ظالم یا مدافع عزت و هویت؟ بقیه اش را نمیگویند. فقط لعنت به جنگ. این صلح طلبی با ظالم میسازد. زیر سایه ظالم نفس میکشد. او را زنده میکند. این صلح طلبی خود خود جنگ طلبی است.
🔺اذان هایده همانقدر جدی است که صلح طلبی و نوع دوستی و دل رحمی تان برای کودکان. «طوفان اقصی» فقط کمر اسراییل را نشکست، مهمترین کارکردش بر ملا کردن حقیقت امور بود. حقیقت غرب، حقیقت نظام بین المللی، حقیقت حقوق بشر، حقیقت آزادی خواهی، حقیقت پاپ، حقیقت صلح خواهی و ضدیت با جنگ. حقیقت غرب پرستهای داخلی.
@ali_mahdiyan
ولی #زینب_موسوی نه به شهدا توهین کرده نه به هیچ یک از مقدسات، بلکه به یک جریان بیاحترامی کرده (که اتفاقا خود من هم خیلی به آنها نزدیکم). آن جریان و جماعت هم معادل مقدسات نیستند. هزار و یک اختلاف نظر با این دختر بی نمک قمی دارم اما به نظرم او معمولا مراقب مقدسات است.
@ali_mahdiyan
راس
🔺ایران کی و چگونه مستقیم وارد نبرد طوفان الاقصی میشود؟ پاسخ به این سوال قبل از اطلاعات نظامی، نیاز به فهم نظام اصول و قواعد مبارزه ایران دارد؟
🔺اولین بار این مساله در ماجرای حضور تیپ ۲۷محمدرسول الله بعد از فتح خرمشهر مطرح شد. راهبرد راه قدس از کربلا میگذرد، توضیحاتی دارد که در خاطرات فرماندهان مثل شهید صیاد و دیگران آمده. خلاصه آن این است که حضور مستقیم ایران به تنهایی بی فایده است. باید مسیر را با همراهی کشورهای مختلف و ایجاد جبهه فراگیر باز کنیم.
این یک اصل شد.
🔺یکی دیگر از مواردی که این مساله طرح شد، ماجرای حکم سلمان رشدی بود. پیرامون اجرای این حکم مجادلات بسیاری بین جریان چپ و راست انجام شد. اما در نهایت یک اصل برای همه جا افتاد و آن اینکه ایران جهت انقلابی و فراگیر و امتی خود را پیش میرود اما ساختارها و نظام حقوقی متداول دنیا را هم رسما خراب نمیکند. نه به بهانه قوانین دنیا از آن جهت انقلابی عقب میکشد و نه این که علنا نفی آن قواعد میکند. لذا بعدها در جنگ بوسنی و غیره نیز ایران در پوشش های پذیرفته شده دنیا در میدان حاضر میشد.
🔺مورد دیگر جنگ کویت و درگیری عراق و آمریکا بود. در آن نبرد ایران وارد نشد. با اینکه همه میدانستند دشمن شماره یک ایران آمریکا است و بهترین وقت برای ضربه زدن به او است. ولی تصمیم به بی طرفی ایران یک نکته را نشان داد و آن اینکه زمانی به آمریکا ضربه میزنیم که به اراده او ضربه بخورد نه اینکه طرح او پیش برود. لذا حضور در جنگها باید طرح آمریکا را خراب کند نه آن را پیش ببرد.
🔺باز موارد دیگر مثل نحوه حضور ایران در اتفاقات مهم بین المللی و ظلمهای منطقه ای در شرق آسیا و امثالهم بود که نشان میداد ایران متمرکز روی طرح دشمن و راس دشمنی است. او قدرت را در جنگ هدر نمیدهد. این را در میانه میدان جنگ هشت ساله و نحوه تعامل با نیروهای افغانستان در جنگ با شوروی هم میشد دید. هر چند ایران رسما به نفع مجاهدین افغان و مقابل شوروی قرار گرفته بود. در این سالها خیلی از نقدها به اینکه چرا ایران صرفا به یک موضع لسانی در فلان جنگ در شرق آسیا یا فلان نقطه از آفریقا یا آمریکای جنوبی اکتفا میکند، پاسخش همین اصل بود. طرح دشمن و راس دشمنی.
🔺ایران در این سالها چه میکرد؟
اولا ایجاد یک قدرت مقتدر و الگوی پیشرفت در منطقه. وجود چنین پرچمدار مقتدری در منطقه برای شکل گیری جریانهای مقاومت در کل جهان اسلام موثر بوده و هست.
🔺ثانیا توجه به ایجاد یک انسجام و وحدت واقعی در امت اسلام. مانع اصلی اسراییل بود. اسراییل خط مقدم درگیری بین المللی ایران با استکبار غرب بود. البته راس دشمنی آمریکا بود و نه اسراییل. اما محو اسراییل فوری ترین هدف و خراب کردن طرح غرب در تقابل با قیام مسلمین بود. در این میان نبرد داعش و تکفیری ها را نیز باید در همین چارچوب دید. یعنی تضعیف ایران و تقویت اسراییل از طریق کپی برداری از نظام ایران. نبردی بسیار سخت و البته در نهایت موفق شکل گرفت.
🔺ثالثا ایران به صدور اندیشه قیام و مقاومت و ایجاد حلقه های مقاومت و مسلح کردن آنها مدد رساند ، این حرکت در میانه میدان درگیری با اسلام صهیونیستی داعشی انجام شد و زیر چتر مذاکرات برجام و غیره جلو رفت. لذا شکست داعش و ایجاد گروههای مقاومت در عراق و سوریه و یمن و فلسطین و غیره در کنار حزب الله لبنان اتفاق افتاد.
🔺امروز در چه وضعی هستیم؟ ایران به هیچ وجه دستش بسته نیست. او جبهه ای متشکل و گسترده در کل دنیا در اختیار دارد که امروز همه روبروی اسراییلند. جبهه ای که لااقل از طریق لبنان و سوریه هم مرز با اسراییل است. روشن است که تلاش میکند با کل جبهه خود وارد این درگیری شود. جبهه ای که البته همه هم جهت هستند و هماهنگ با هم عمل میکنند. این را دشمن متوجه شده.
🔺روشن است که عمل کردن هر جزء باید طرح دشمن را خراب کند کشتن آدمها و خراب کردن ساختمانها و دل خنک کردن و امثالهم ملاک نیست.
لذا فعلا نقش راس پشتیبان و هماهنگ کننده جبهه بر عهده ایران است و با توجه به اصول فوق بسیار بعید است که ایران حضور مستقیم در جنگ را اولویت خود قرار دهد. او نیاز به چنین حضوری نمیبیند هر چند تاثیر در تصمیم گیری کل جبهه را به شکل کاملا محسوسی دارد.
همشهری
@ali_mahdiyan
🔹من نمیدونم این شهوت اظهارنظر تو شما مقدس مآبها چرا اینقدر بالا است؟ چرا در مورد همه چیز نظر میدید و تحلیل ارائه میکنید؟
🔺اون اندیشه تخصصگرای غربی که بهتون یاد دادن تا مثل گوسفند مردم سرشون تو لونه تخصصی خودشون باشه و نتونن به مهمترین ابعاد زندگی سیاسی اجتماعی فکر کنن و هر کس و ناکسی براشون تصمیم بگیره، خیلی وقته باطل شده. دوران کلکم راع شده. دوران زنده شدن امر به معروف و نهی از منکر. دورانی که مردم بیدارند و سیاسی اند و به مهمترین ابعاد حیاتشون فکر میکنند. اون طویله غربه که آدمها رو توی سلولهای تنگ جزیی نگری به بند کشیده که فقط سرشون تو آخور خودشون باشه البته اونجا هم این وضع دووم نمیاره چون خلاف انسانیت انسانه. نشونه هاش رو میبینید. پیشنهاد میکنم بر علیه این جهل و نادانی تئوریزه شده سوغات غرب در وجود خودتان طغیان کنید. از این ابهام چون بهائم خلاص میشید. حس خوبی داره توانتون هم وای کار میآد هم برای کمک به فهمیدن جمعیمون هم برای کنشهای آگاهانه.
موفق باشید.
@ali_mahdiyan
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحنه کربلا زیبا بود که چشم زنانه زینب کبری سلام الله علیها آن را از این زاویه هم گزارش کرد و فرمود «همه اش سراسر زیبایی بود»
چشم اهل قیام ، چشم اهل بندگی، چشم اهل صبر، در دل آتش ابراهیم را میبیند مقتدر و آرام. چشم اهل دنیا تا به چشم گلستان را نبیند باور نمیکند آنچه بر ابراهیم میگذرد.
تا بوده همین بوده، خروش طوفان دریا و آرامش نوح، شعله های آتش و ابراهیم، امواج نیل و لشکر خصم و موسای مقتدر و آرام. یک صحرا خون و مظلومیت، یک صحرا دشمن و خباثت و یک مرد آرام و مقتدر با ذکر «الهی رضا بقضائک تسلیما لامرک لامعبود سواک یا غیاث المستغیثین.»
حالا آنچه از اقتدار در بستر مظلومیت شنیده بودید، تماشا کنید.
این کودکان معصوم که شهید میشوند یا داغ میبینند، چقدر زیبا به تصویر میکشند اقتدار و مظلومیت را.
هم روح حماسی پیدا میکنی هم اشک میباری.
مرحوم مطهری میخواست همین را بگوید.
حماسه را دل مصیبت تماشا کنید.
مدح را در دل روضه بشنوید و ببینید.
حالا تماشا کنید. این صحنه های سراسر مظلومیت را سراسر اقتدار را سراسر زیبایی را.
همه آینده در دستان کوچک این کودکان زلال است به قدس مقدس قسم.
@ali_mahdiyan
طوفان عمیق و عقلانی ۲۰۲۳۱۰۲۶_۱۷۲۷۴۸.mp3
8.32M
طوفان الاقصی چه کمکی به ما میکند؟
ما چگونه به طوفان الاقصی کمک کنیم؟
🔹هفده دقیقه
شیخ علی مهدیان
@ali_mahdiyan
هدایت شده از همشهری
📍همشهری، جمعه تعطیل نیست
⬅️ صفحه اول روزنامه همشهری، جمعه، ۵ آبان ماه ۱۴۰۲
📢 @hamshahrinews
دنیای بی اسراییل
🔺حذف اسراییل، حذف مهمترین بازوی استکبار در مبارزه با اسلام است. اسلام همان مساعدترین محیط برای ایجاد خیزش و قیام از یک سوی و ارائه نرم افزار اداره عالم از سوی دیگر است. نرم افزاری که حقیقتا آزادی و حاکمیت انسانها را تامین کند و نه بر پایه فریب و نفاق بلکه بر بستر جوشش انسانها به سوی سعادت حقیقی سامان میگیرد. اسراییل آن بازویی بود که محیط حاصلخیز را دچار آفت میکرد و برای از هم پاشیدگی و خمودگی مسلمین ایجاد شده بود. حالا وقتی نباشد، منتظر ایجاد خیزش ها و جوشش های کلان مردمی بر علیه نظام استکبار جهانی باید باشیم. یک انسجام جدی به گونه ای که مسلمین نه به سوی عثمانی لمس مرگ گرفته بلکه به سوی یک جبهه متحد زنده و قدرتمند حرکت کنند.
🔺حذف اسراییل حذف آن قدرتی است که وجودش باعث میشد بسیاری از مسلمین نتوانند برای اندیشه احیای اسلام حقیقی طرحی داشته باشند. اندیشه های خاضع و تسلیم نسبت به دنیاگرایی مدرن منفعل میشود و طرح اندیشه های جهانی مستقل و نشات گرفته از وحی شکل خواهد گرفت. این یعنی یک مانع اندیشه از مقابل نهادهای فکر و اندیشه دینی برداشته میشود. آنچه ایران با نابود کردن پهلوی ها و تثبیت انقلاب و نظام ولایی ایجاد کرده بود حالا با نابودی اسراییل در یک هویت کلان و منطقه ای و بین المللی به چشم خواهد آمد.
🔺حذف اسراییل زمینه ساز شکل گیری قدرت مسلمین خواهد شد. فهم عمیق تری از بطلان و فساد تمدن غرب را شکل میدهد. جهان به سمت مناسبات قدرتی پیش میرود که البته باید توجه داشت تا تثبیت این قدرت، درگیری با جریانهای صهیونیستی تروریستی که آن روز نه در قواره کشوری غاصب بلکه جریانهای خبیث پنهانی اقدام میکنند، وجود خواهد داشت. جریانهای تروریستی که شاید حتی تا دوره ظهور هم کم و بیش از بین نروند. هر چند به مرور عالم برای زیست آنها محیط دشوارتری خواهد بود.
🔺حذف اسراییل باعث پیشرفت ایران و همه کشورهای منطقه خواهد شد. چرا که فناپذیری غرب و خباثت آن در مقابل قدرت و مظلومیت حق بیشتر به چشم میاید. این رشد در مردم بن مایه پیشرفت کشور است. ایران بیشتر توان جامعه سازی و سپس ایجاد یک بین الملل اسلامی آنهم به تقریر ناب و انقلابی پیدا خواهد کرد. چرا که نظام محاسبات حاکمان و امتها به شدت تغییر خواهد کرد.
🔺حذف اسراییل یک گام بلند برای ظهور است. ظهور نتیجه بیداری است. بیداری مردم. شکست طاغوت رفع کننده بیداری است. خارج کننده از ظلمت به نور و از خفتگی به بیداری است. بیداری مسلمین زمینه ساز بیداری همه مستضعفین عالم خواهد شد. و این چنین کل ساختار صهیونیستی مستکبر در عالم که راس آن آمریکا است محو میشود. این محو شدن نتیجه بیداری مردم است. آنچه این روزها در حال وقوع است دست کم نگیریم. اتفاقی مهم در عالم در حال رخ دادن است.
همشهری
@ali_mahdiyan
11.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قصد ادامه دادن نداشتم. نمیدانم چقدر هم روی عده ای موثر خواهد بود. اما خیلی ها از من پرسیدند که علت آن توییت در باره زینب موسوی چه بود؟
مساله ایشون نیست. مساله ماییم رفقا!
ما اخلاق های بدی داریم. وقتی با کسی اختلاف داریم، او را دشمن فرض میکنیم. شخصیتش را میشکنیم و نفی میکنیم.
خود را عین مقدسات میدانیم و مخالفینمان را توهین کننده به مقدسات.
الان آنقدر مساله غزه مهم است که وقت طرح این بحثها نیست اما امام سجاد میگوید:
«ابن آدم! إنّك لاتزال بخير ما كان لك واعظ من نفسك» بر این اساس جریان انقلابی هم باید خودش خودش را نقد کند.
یادتان هست وقتی برخی دانشجویان اجازه نمیدادند شهدا در دانشگاه دفن شوند، خیلی ها میگفتند اینها توهین به شهید و شهادت و مقدسات کردند؟ من شعارهای آن جوانان را یادم هست، میگفتند ما با شهید مشکل نداریم شما میخواهید از این مقدسات سوء استفاده کنید. حتما این حرفشان غلط بود و از سر نادانی یا شاید از سر بی اخلاقی، اما قبول کنید آنها نمیخواستند به شهدا توهین کنند.
این خانم مساله ما نیست. خدا عاقبت او را و همه ما را ختم به خیر کند.
اما امیدوارم ما رشد کنیم از این قوطی کبریت هایی که نگاهمان را محدود میکند خلاص شویم ما یک جناح حداقلی نیستیم باید مثل رهبران این انقلاب بتوانیم نگاهی وسیع تر به امور پیدا کنیم.
@ali_mahdiyan
حضرت معصومه س ۲۰۲۳۱۰۲۸_۱۰۰۱۳۷.mp3
8.65M
راهبرد خونین «سلسله الذهب»، طرح حضرت معصومه سلام الله علیها تا امروز
هیات کریم اهل بیت تهران
شیخ علی مهدیان
هجده دقیقه
@ali_mahdiyan
رسانهاندیشه وآگاهی آخوند برگزارمیکند:
🔖 سلسله نشست های امتداد اجتماعی حوزه علمیه
📌نشست دوم باموضوع بررسی کنش و زیست روحانیت ازمنظر دوگانه
شان و عرف🗓تاریخ برگزاری یکشنبه ۷ آبان،ساعت ۱۸:۳۰ الی ۲۲:۰۰ 🔰شرکت حضوری برای طلاب خواهر و برادر امکان پذیر است. ⚠️ظرفیت محدود⚠️ 💠به منظور کسب اطلاعات بیشتر وثبت نام به آیدی @Admin_Akhund مراجعه فرمائید. 🍂پذیرش قطعی توسط همین آیدی به شما اطلاع رسانی خواهد شد. https://eitaa.com/joinchat/2753823225Cad44fc5152
حجم فعالیتهای دستگاه دیپلماسی ایران در این مدت فوق العاده بوده. به قول اسماعیل هنیه این همان دیپلماسی فعال اسلامی است که انتظار میرفت.
عملا یک جبهه واحد با یک سخنگوی هماهنگ کننده، که از ظرفیت تحذیر ( ترساندن حاکمان از گسترش جنگ، کوچ اجباری فلسطینی ها به اردن و مصر و ایجاد فلسطین بیرون مرزها و موضوعاتی از این دست) برای تغییر اراده حاکمان منطقه و جهان استفاده کرد.
فعالیت مثال زدنی بی نظیر در این چهل و چند سال، ادبیات موثر، تیزهوشی در استفاده از همه ظرفیتها همگی نشان داد یک طوفان الاقصی در ساحت دیپلماسی هم واقع شده.
انسجام و فشار جبهه مقاومت به دشمن غیر از حضور بی تاب مردم منطقه است. و این حضور غیر از حضور اعتراضی عجیب مردم دنیا است با وجود همه محدودیتهای غربی ها.
اما همه اینها غیر از دستاوردهای متفاوت دیپلماتیک است.
عملا دو عضو ثابت شورای امنیت یعنی روسیه و چین چند مرتبه قطعنامه های آمریکایی به ضرر حماس را وتو کردند.
موضع گیریهای غربی ها و حتی رییس سازمان ملل درباره تاریخ فشارهای اسراییلی ها که علت این عملیات بود و عملا فلش اتهام را به سمت اسراییل بر میگرداند بی سابقه بود
ایجاد همسویی بی سابقه در مواضع و سیاستهای حاکمان منطقه جدید بود
محکومیت بین المللی اسراییل در سازمان ملل به نحوی که او عملا خود را مقابل کل سازمان ملل قرار داد جالب توجه بود.
این دست آوردهای در ساحت دیپلماسی مهم و ضلع مهمی از جنگ میباشد که نباید نادیده بیانگاریم.
پیشنهاد میکنم همشهری امروز را ببینید کلا به این موضوع پرداخته
@ali_mahdiyan