10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الطاف خفیه الهی در شهادت شهید رئیسی.
جمله مهم رهبری به آقای مخبر
@ali_mahdiyan
ستاد خانوادگی
پسر هشت نه ساله ام، با رفقاش تصمیم گرفتند، برگه های سفید دفتر هاشون رو این طوری مرتب تکه تکه کنند، و روی هر کدام فقط بنویسند، "به جلیلی رای دهید". بعد ببرند روی تابلوی اعلانات همه بلوکها بچسبانند.
به همین سادگی، به همین زیبایی.
بقیه بچه هامون، کلیپ تبلیغاتی درست میکنند برای انتخابات، خانمم میره حرم، مینشینه با این خانمهایی که میان زیارت صحبت میکنه، که رأی بدن.
خونمون شده یک ستاد.
این جا همه نگران انقلابند، همین کارهای کوچک را، کمک به یک رخداد جهانی میدانند، خانه پر شده از حال و هوای انقلاب. و تو نمیدانی انقلاب چه میکند با جانهای ما و چطور تربیتمان میکند، همه مان را، مخصوصا بچه ها را.
با خودم میگویم خدایا به این دلهای پاک و بیگناه این بچهها نگاه کن، به این ستادهای انقلابی خانوادگی مدد کن، نگذار شرمنده شهید مظلوم خدمت شویم. نگذار شرمنده کودکان غزه شویم. کشورمان را ، رهبرمان را، مردممان را، خودت کمک کن. یا مسبب الاسباب!
@ali_mahdiyan
20.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله طالبان به آذری جهرمی.....
@ali_mahdiyan
مناظره اول جلیلی_پزشکیان
🔺برای فهم مناظره و یافتن نقطه اصلی اختلاف، نه خودتان را معطل ادبیات کوچهبازاری پزشکیان کنید، نه ادبیات عجیب و نخبگانی جلیلی، نه خودتان را معطل "کارنامهات چیست" پزشکیان کنید، نه "برنامهات چیست" جلیلی، نه خودتان را معطل "کرد و ترک و سنی" پزشکیان کنید نه "زنان سرپرست خانه و روستاییان و کارگران" جلیلی.
پس مساله چیست؟
🔺مساله دقیقا و دقیقا دو راهبرد مختلف در اداره کشور است.
یکی میگوید جوشش اراده های مردم، راه حل است. دیگری میگوید فروش دستآوردها و معامله با قدرتمندان.
🔺آنکه میگوید "جوشش اراده مردم"، باید ظرفیتها و استعدادهای مردم را بشناسد، تا برای هر صنف و گروهی نقشی تعریف کند. خوب این کار ساده نیست، نیاز به ساعتها برنامه و فکر دارد.
دیگری که میگوید "سرمایه ها را بفروشیم"، نیاز به متخصصین دارد چرا؟، چون تخصص، زاویه نگاه تمدن غرب است به امور مختلف، در این رویکرد اتفاقا لازم است با آن نگاه امور را بشناسیم، که بتوانیم قدرتهای دنیا را توجیه کنیم که بخرند. اصل این است، چه چیز برای فروش و معامله داریم، و چگونه معامله کنیم و بفروشیم. نگاه دنیا و زبان دنیا را لازم داریم برای فروش. به اقتصاد به فرهنگ به تربیت به تعاملات به ابزارها به سرمایه ها و....
🔺آنکه میگوید "جوشش اراده مردم" فضای مجازی را محیط جوشش محتوا و کسب درآمد از این راه میکند، دیگری فضای مجازی برایش محیط مناسبی برای داد و ستد با بازارهای جهانی و کسب درآمد از محیطهای اقتصادیِ تحت حکمرانی قدرتهای دنیا است.
🔺آنکه میگوید "جوشش اراده مردم"، میگوید منشا اصلی قدرت من همین است، با این، هم طلبم را میگیرم، هم دشمن را از تحریم پشیمان میکنم، هم تحریم را بی فایده میکنم، دیگری که میگوید "سرمایه ها را بفروشیم" میگوید باید بگردیم در داخل هر چه داریم و به چشم غرب میآید فعلا بفروشیم ، نفت را نمیخرند، هسته ای، نشد موشکی، نشد تعاملات منطقه ای، نشد تعاملات با محور مقاومت، نشد سرپرستی تربیت نیروی انسانی، برجام یک ، برجام دو، برجام سه، اف ای تی اف، بیست سی و .... چون راه دیگری نیست پس معامله بعد معامله. طرف بشکند، رها کند، دبه کند، توهین کند، تحقیر کند، راهی به جز این نیست. پس باز هم معامله.
🔺آنکه میگوید "جوشش اراده مردم"، راه "افزایش مشارکت مردم در انتخابات" را عبور از همین جاده میداند(نقش آفرینی)، راه تنظیم آزادی را عبور از همین دالان میداند(مسوولیت)، راه اعتراض و مطالبه را قرار گرفتن در این پوزیشن میداند(ماموریت مشخص)، آن دیگری که بنایش "فروش سرمایه ها" است، کلا ساختار مدیریت شما را متهم میکند به بی عرضگی، قدرت طلبی، فساد، رانت و غیره که نشان دهد اینجا مشکل است نه راه حل، به اینجا امید نبند، راه حل در علوم غربی و تخصصی است و سپردن کشور به بیرون از اراده مردم.
🔺اینقدر گیر ندهید چطور پزشکیان دست در جیب، بدون کارنامه بدون برنامه با خیال راحت وارد شده، چون این مسیر نه به کارنامه نیاز دارد نه برنامه، همه چیزش فراهم است، آن مسیر دولت مبتنی بر جوشش اراده مردم است که باید سالها نشسته باشد فکر کرده باشد برای تمام ظرفیتهای کشور.
🔺باید بین دو نوع امید یکی را انتخاب کنند. امید به "جوشش اراده مردم"، ایجاد قدرت درونی و گرفتن حقمان از دنیا با زور قدرت و قوت مردم، یا تدبیر و امید به "فروش سرمایههای مردم ایران به حاکمان دنیا" و از طریق آن کمک به رفاه و آسایش و نقش آفرینی مردم.
پ.ن. جلیلی هوشمندانه و با اخلاق خوشش، به درستی، خیلی تلاش کرد دو قطبی نسازد، اما این دو راهبرد متقابل قابل جمع نیستند به هیچ وجه. لذا انتهای کار دیگر احسنت احسنت گفتن هم نتیجه نداشت.
@ali_mahdiyan
آبروی روحانیت و
پسر آیت الله جوادی آملی
🔺سعید جوادی آملی نوشته
"خداوند متعال تنها امامان معصوم (علیهم السلام) را سیاستمداران راستین جامعه بشرى «وَ ساسَةَ الْعِبَادِ» معرفى نموده است"
اینکه اهل بیت قله های سیاست ورزی بندگان هستند، آیا یعنی آنها تنها باید سیاست دینی بورزند؟ از این جمله در زیارت جامعه کبیره، چگونه حصر بدست آمده؟ از کجای این جمله برداشت شده که سیاستورزی الهی و دینی از گردن بقیه مردم و مؤمنین برداشته شده؟ چه لزومی دارد سیاست را از دین جدا کنید تا به پزشکیان برسید؟ چه تناسبی بین انتخاب جریان پزشکیان و سیاست خالی از معنویت دیدهاید، که از اینجا آغاز کرده اید؟
🔺سعید جوادی آملی در ادامه مینویسد:
"جمهورى اسلامى پدید آمد و همه توان و ظرفیت هاى علمى و عملى اسلام و ایران را با خود به میدان آورد تا سیاست را در لباس دین به جامعه بشرى بنمایاند، اما در واقع امر برعکس شد و سیاست، سلطه و چیرگى خود را به رخ جمهورى اسلامى کشید"
درباره چه کسی سخن میگویید؟ امام ره را میگویید که الگوی سیاست ورزی الهی بود؟ رهبری را میگویید ؟ پدرتان را میگویید که سالهاست این ساختار را الهی و معنوی میداند و میستاید؟ حاج قاسم را میگویید، شهید رئیسی را میگویید؟ نظام مردمسالار دینی را میگویید که هندسه الهی و دینی اش را بارها علما و اندیشمندان و عرفای اسلامی توضیح داده اند و ثابت کرده اند؟
چه نسبتی بین این به آتش کشیدن کتابها و کلاسهای درس پدر خود و پزشکیان دیده اید که اینگونه برای رای آوردن او آثار پدر را به لجن میکشید؟
🔺شما که اگر ادامه فامیلتان "جوادی آملی" نبود، کسی در سپهر دانش الهی و حوزوی نگاهتان هم نمیکرد، پای سیاستورزی حسن روحانی و محمدخاتمی، چرا اعتبار و نامتان را به تن فروشی و هرزگی کشیدید؟
🔺آبروی حوزه را طلاب پاپتی و مستضعفی برده اند که شهر به شهر و کوی به کوی برای انقلاب امام میدوند، در اوج فقر زندگی میکنند و از جیب مایه میگذارند که انقلاب به دست نااهلان نیفتد، یا عمامه به سرهای بی هویتی چون این شخص که هم شکل و شیوه و سبک زندگیش با دیگر طلاب زمین تا آسمان فرق میکند و هم اندیشه هایش بوی انجمن حجتیه و سیدصادق را گرفته؟ واقعا چرا ؟که چه بشود؟ رای میخواهید؟ لعنت بر این سیاست بازی تان که به قول امام رحمه الله علیه چیزی جز پدرسوخته بازی نیست.
🔺در این انتخابات چقدر دلم برای مظلومیت روحانیت سوخت، آن از پورمحمدی که هر وقت دیدمش با خود گفتم کاش طلبه نبود و دلم سوخت که جامعه روحانیت مبارز که سالها بزرگانی چون مهدوی کنی رحمه الله علیه بالای سرش بودند دست چه کسانی افتاده، این هم از اعتبار و نام آیت الله جوادی آملی عزیز که اینگونه توسط فرزند ناخلفش به حراج گذاشته شده، اف بر این دنیا. اف بر این دنیا.
🔺بچه ها شما را به خدا تبلیغ کنید، از این فرصت انتخابات استفاده کنید و سیاست با طعم مکتب امام ره را به مردم بشناسانید، سیاست خامنه ای مظلوم را، سیاست حاج قاسم شهید و رییسی عزیز را.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
ولی یادمونه نره وسط این رقابت های داغ انتخاباتی، از دیشب رسانه های ضدانقلاب همه مناظره را رها کردند و ازین عکس بسیار عصبانی اند.تصویر نهایی مشارکت اینطوریست و ثمره اش همینطور عصبی شدن شیادهای رسانه ای
@mahdian_mohsen
14.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مشارکت بالای بد
مشارکت بالای خوب
وظیفه مراقبت از انتخابات هم با ما است.
برنامه آرمان
شیخ علی مهدیان
@ali_mahdiyan
بعد از مناظره دوم جلیلی_پزشکیان
🔺گفتنی ها را گفته ام.
حرف همان است که قبلا به آن رسیده بودیم، تقابل یک راه جدید که سالها راهبردش را رهبران انقلاب میگفتند و هیچ دولتی آن را تبدیل به برنامه نکرده بود، با یک راه قدیمی، حساب پس داده و شکست خورده. انتخاب اتفاقا این بار ساده است. تقابل تخصص وقتی بر مبنای اندیشه انقلاب باشد و ناظر به زیست بوم خودمان باشد با تخصص بیربط به مردم. شوخی نگیرید وقتی طرف میگوید کشور را با مشورت متخصصین خارجی هم میشود اداره کرد.
🔺آری گفتنی ها گفته شده و میخواستم بعد از مناظره دوم چیزی ننویسم.
اما یک نکته در این مناظره مهم بود، آنهم اخلاق. چون جلیلی از گارد بچه مثبت خود خارج شد و حالت هجومی گرفت، برای عدهای حتما مساله میشود که این چه اخلاقی است و آیا درست است؟
🔺اولا باید بگویم رقیبهراسی و تکهپرانی، هجوم و دعوا و سیاهنمایی همهاش بد است. کاری نباید کرد که بعد از انتخابات آنها که رأیندادهاند بگویند همهشان سیاه بودند، خوب شد رای ندادیم، کاری نباید کرد که بعد انتخاب نیمی از مردم ایران مایوس و سرخورده باشند، کاری نباید کرد که بعد انتخابات نیم دیگر مردم احساس منکوب کردن دوستان و خانواده و همسایه و عزیزان خود را داشته باشند. این روش فضا را خالی از اخلاق و عقلانیت میکند، این روش مانع پذیرش نقشهایپرشکوه برای این مردم میشود، این روش مانع اجرایی شدن تصمیمات مدیران آینده میشود. این روش مخالفت علنی با دستورات رهبری است.
🔺اما و صد اما
در همین فقره هم باید بتوان وزنگذاری کرد. باید انصاف داشت.
🔹جلیلی پزشکیان را امتداد دولت روحانی میدانست، پزشکیان میگفت دروغ میگویی.
دروغ نبود وقتی دست ظریف را میگیرد و میآورد تا برنامه وزارت خارجهاش را توضیح دهد، دروغ نبود وقتی دقیقا همان برنامه دولت حسن روحانی را اعلام میکند، او خود دروغ میگفت.
🔹پزشکیان آمار ساخت مسکن دولت روحانی و شهید رئیسی را نشان داد، مسکن تمام شده در سه سال را با هشت سال، مسکن آغاز به ساخت چطور؟ نگفت. این نمودار را رسما وزیر راه و مسکن دولت شهید رئیسی تکذیب کرد، بالای دو ملیون و نیم خانه ساختش طی سه سال آغاز شده، آری او دروغ گفت.
🔹پزشکیان آمار تورم را نشان داد، بخش قرمز رنگ آن تورم بالای چهل بود، پشت برگه ای که در دست داشت و تصویرش پخش شد، خودش هم نوشته این بخش مربوط به دولت روحانی و رییسی است. او اما این را در مناظره نگفت، اگر دقت میکردید همان نمودارهای قرمز رنگ دو شیب داشت، شیب صعودی و شیب نزولی، شیب صعودی اش مربوط به دولت روحانی است آنهم انتهای کارش بعد از اینکه همین طرح امروز پزشکیان در مملکت داری را پیش برد، به گفته بانک مرکزی، رئیسی با تورم ۶۰ درصد کشور را تحویل گرفت همان زمان صد و ده نفر از اقتصاددانان و نزدیکان روحانی در نامه ای رسمی به رئیسی نوشتند، این عدد تورم به سه رقم خوههد رسید، پزشکیان اینها را نگفت، شیب منفی و نزولی همان نمودار به سمت سی و چهل درصد مربوط به دولت رییسی است. پزشکیان رسما دروغ گفت.
🔹بله فرق میکند به چه کسی رأی دهیم.
@ali_mahdiyan
به خاطر این دو نفر
❤️۱. خانمم میگفت توی حرم حضرت معصومه سلام الله علیها مشغول تبلیغ انتخابات بودم. کنار خانمی نشستم که معلوم بود آذری زبان است، لهجه آذری غلیظی داشت. پرسیدم میدانید دو روز دیگر انتخابات است؟
گفت بله، میدانم. من شوهرم کارگر است، پسرم کارگر، ما اصلا خانوادهمان کارگر و کارگر زاده ایم😭، نگران بچه هایم هستم، چطور میخواهند زندگی کنند، پرسیدم: به کی رای میدهید؟ گفت: به آقای جلیلی، پرسیدم چرا؟ گفت آخه، "شهید رئیسی" خیلی به فکر ما بود.
❤️۲. گاهی میروم منزل شهدا، روضه میخوانم، این بار منزل یک مادر شهید رفته بودم، مجلس زنانه ای داشت، رفتم که روضه بخوانم، مادر شهید نزدیک من نشسته بود، روضه زیاد خواندم ، حواسم هم به مادر شهید بود که طوری روضه نخوانم اذیت شود.
ولی میدانید کی صدای ناله او بلند شد؟ موقع دعا ، وقتی گفتم: خدایا نزدیک انتخابات است، خودت به داد این کشور و این مردم برس. مادر شهید، بلند بلند گریه میکرد.
❤️خدایا به حق این دو خانم که شبیهشان در این کشور زیاد است، به گناهان من و امثال من نگاه نکن، ما به شهید رئیسی ظلم کردیم، با سکوتمان، با تبیین نکردنمان، با ترسیدن و رسا نگفتنمان، ما را ببخش، اما به دل پاک و معصوم این بندگان مومنت که در این کشور ، گمنام زندگی میکنند و جز تو کسی را ندارند. مپسند این کشور از مسیر سیدابراهیم شهید برگردد به دوران تلخ دولت روحانی.
ای زیر و رو کننده قلوب و نگاهها.
@ali_mahdiyan
20.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اهمیت ساعات باقیمانده تا پایان انتخابات
🔺هانی ایرانمنش
@ali_mahdiyan
11.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقش این ساعتهای آخر در سلوک فرد و جامعه
🔺حاج آقای عابدینی
@ali_mahdiyan