حاج حسین یکتا خبر نداره اولین بار کجا قلب منو تسخیر کرده. بیست سال قبل کاظمین روبروی حرم امام کاظم و امام جواد، نشسته بودم و با قلبم کلنجار میرفتم که قفلش را باز کنم چون بنا بود حرکت کنیم به سمت نجف. زمان صدام ملعون بود. حاج حسین بدون اینکه مرا بشناسد آمد کنارم نشست. آرام کنار گوشم شروع کرد برایم حرف زدن. نمیدانم چرا؟ نمیدانم چطور فهمید قلبم محتاج آن کلمات بود. از بزرگواری این امامان گفت و گفت کلامش نفوذ میکرد در عمق جانم و احساس میکردم با ضربات آرام و منظم سخنانش شیشه دلم را خرد کرد. مزه آن روبروی حرم هنوز زیر زبان من است.
همیشه او جلو بود و من کیلومترها عقبتر از او می دویدم. وقتی به مناطق جنگی میرفتیم او مدیر بود و راوی خوش بیان و خواستنی. وارد کار تشکیلاتی و فرهنگی شدیم او شکل دهنده جبهه انقلابیون بود. برای اربعین و پیاده رویش او پرچم بدست جلودار بود. کرمانشاه رفتیم او در وسط معرکه بود. دیدار آقا با جهادی ها او گل سرسبد جمع بود. نمیدانم چرا همه جا به تور او میافتم.
با رفقای خانه طلاب قم سری به او زدیم. شروع کرد با محبت و بی رحمانه نقدمان کرد. از سختی های کار اجتماعی و خدمت رسانی گفت و سادگی کارهای فرهنگی که ما ها درگیرش هستیم. از این که چقدر محتاج اعتماد مردمیم. چقدر عقبیم و در روشهای سنتی و قدیمی خودمان اسیریم و متوجه نیستیم چطور مردم کشورمان را داریم با کم کاریهایمان از دست میدهیم. میگفت دیگر فقط برای کسانی حرف میزنم که واقعا بخواهند عمرشان را خرج انقلاب کنند نه آنها که آمده اند بشنوند و فقط لذت ببرند.
رفقا ! کنار دریا بروید نگاه به دریا عبادت است.
@ali_mahdiyan
رهبری دینی در بحران کرونا
🌱در مدیریت بحران کرونا به نظر میرسد نقش دستگاه سلامت و پزشکی محوری تر از دیگران بود. چرا؟ فروشگاهها و بازار زودتر از مساجد و محافل شروع به کار کرد، چرا ؟ بعد از دو سه ماه و با این نوع بیان، رهبری بحث بازگشایی مساجد را پیش کشید، چرا؟ آیا سبک مدیریت کشور در این ایام ، دینی بود؟ آیا در مجموع یک مدیریت منفعل غربگرا را تحمل کردیم؟
🌱 اولا در سبک تصمیم گیری ولی خدا عزت جامعه و تقابل با اراده دشمن رکن محوری است. جایی که تصمیم گیری های کلان و اراده سیاسی دشمن رقم میخورد، طاغوت است که در واقع راس دشمن است. مبارزه با این بعد است که تعیین میکند چه زمان با چه بعدی از غرب باید درگیر شد. حقیقت جهاد کبیر این نکته است.
🌱محور دشمنی چه بود؟
برخی گفتند بنا است مردم دنیا تابع قانونهای پزشکی مدرن شوند.
برخی گفتند بنا است مردم به صورت جهشی آلوده محیط مجازی شوند. و ذیل مدیریت دشمن در آن فضا قرار بگیرند.
برخی هم گفتند بنا است فشار اقتصادی به ما چند برابر شود.
البته دشمن در همه محورها دشمن است اما تمرکز او کدام بود؟ رهبر معتقد بود نبرد اقتصادی محور است. شعار سال در اوج ایام کرونا جهش تولید بود.
🌱ثانیا در صحنه پیاده سازی شریعت و ساختارهای دینی یک نوع تقدم منطقی را میبینیم که حفظ سلامت و جان و سپس حفظ مال را بر تکالیف و نهادها مقدم میکنند. این اندیشه ای است که فقها ذیل قاعده لاضرر و لاضرار فی الاسلام بحث میکنند. حضرت امام میگوید این قاعده حاکمیتی است که در مقام اجرا و پیاده سازی دین، حاکمان رعایت میکنند.
🌱در سبک مدیریت ولی فقیه این تقدم را به خوبی میشد ملاحظه کرد اول جان بعد مال و سپس صورت نهادهای مقدس دینی. اول قرنطینه بعد به آرامی باز شدن مسیر مشاغل و کار و اقتصاد و حالا نیز مساجد و محافل. او به گونه ای این دستور را صادر کرد که هم مرجعیت مدیران دولتی در تصمیم گیری تضعیف نشود و هم بالاشاره، زمان این اتفاق یادآوری شده و تلویحا تسریع در آن ذکر شود.
🌱مهمترین رکن در مبارزه اقتصادی با دشمن ایجاد روحیه انسجام درونی و اعتماد به نفس در مردم بود. قصه کرونا این واقعه را در جان امت به ظهور و بروز کشید. و رهبر همین نکته را بارها و بارها تقویت کرد و به چشم آورد. احساس کارآمدی و انسجام در صحنه داخل نیاز اساسی کشور برای رشد و جهش تولید بود. تولید که رکن اصلی مبارزه اقتصادی بود.
🌱در مجموع ما با یک سبک تصمیم گیری کلان و منضبط فقهی و دینی مواجه بودیم.
@ali_mahdiyan
بِسْمِ الله الرَّحْمَٰنِ الرَّحيم
مـــــــراسم احیای شــــــب های قدر
ســــــــــخنران : شـــیخ علی مهدیان
بــــــــــانوای : برادر مجتبی قره گزلو
شبهای ۱۹،۲۱و۲۳ماهمبارکرمضان
۲۳،۲۵و۲۷اردیبهشتماهازساعت۲۳
کاشـانک ، خیابان پور ابتهاج ، خیابان
شهیداکبرصبوری(امیر) ، کوچهکمالی
شرقی ســـالن شــــهدای کاشــــــانک
پيشاپيــــش بابت رعـــــايت اصـــول
بهداشتي توسط شما ســـــپاسگزاريم
[@HODDASS]
[HTTPS://WWW.HODDAS.INFO]
تفالی به حافظ
دعای بعد وصال
🔻اگر شب را با نازل شدن حقایق و قوای عالم بالا در دنیا به ما معرفی میکنند، که تنزل الملائکه و الروح، روز اما معنایش بالا رفتن و عمق گرفتن انسانها است. سلام هی حتی مطلع الفجر. برخاستن انسان و به سوی خدا رفتن حقیقت صبح است و عید است و فجر است و یوم الله. شب وصل را قدر باید دانست که مقدمه روز وصل است. به قول حضرت حافظ
❤️
شب وصل است و طی شد نامه هجر
سلام فیه حتی مطلع الفجر
🔻اگر امتی یوم الله را درک کرد یعنی در جانش رشدی اتفاق افتاد باید چه چیزی را طلب کند؟ این سوال مهمی است. رهبری یادمان داد #صبار_شکور باشیم. ثبات قدم را بخواهیم که یا مقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک. رهبری میگوید آقای بهجت میگفت این دعا را زیاد بخوان برای امت انقلاب کرده.
❤️
دلا در عاشقی ثابت قدم باش
که در این ره نباشد کار بی اجر
🔻همه قدرتهای شیطانی و طاغوتی عالم جمع شده اند امت را از آن واقعه قلبی و روحی اش بازگردانند. تحریم نقطه نهایی اش نابودی نظام و رهبری و دولت و حزب اللهی ها نیست. نقطه نهایی تحریم ها مردمند که این انقلاب و تحول و بیداری را که در جانشان رخ داده رها کنند. و از مسیر بیداری شان باز گردند.ولی
❤️
من از رندی نخواهم کرد توبه
و لو آذیتنی بالهجر و الحجر
🔻امت منتظر امتی است که این ثبات قدم را داشته باشد. نتیجه ثبات قدم برداشتن قدم های بعدی است اتصال به ولایت الله و به تبع آن یخرجهم من الظلمات الی النور است و این بروز گام به گام ولایت عظمی است. ارنی الطلعه الرشیده در امتداد عهدا و عقدا برای نصرت او است. این راه خروج انسان و امت از ظلمت تمدن دنیایی مدرن است.
❤️
بر آی ای صبح روشن دل خدا را
که بس تاریک میبینم شب هجر
🔻انقلاب همان عشق است. وقتی دل او را میخواهد که عاشق همه اوصاف و افعالش باشیم و این یعنی آرمانجو شدن یک انسان و یک امت. و این مقدمه حقیقی ظهور او است. انقلاب و دلدادگی را باید پاسداشت باید پ.ا.س.د.ا.ر انقلاب بود یعنی این رفتن دل به سوی او این دلداگی
❤️
دلم رفت و ندیدم روی دلدار
فغان از این تطاول آه از این زجر
🔻رفقا! همه این رنجها و بلایا و تحریمها جان ما را آماده آن وصال میکند. به قول امام عزیز رمضان که همه اش محرومیت است حقیقتش نشستن سر سفره مهمانی خدا است.
❤️
وفا خواهی جفا کش باش حافظ
فان الربح و الخسران فی التجر
🔻امت ما رشد کرده بعد از طوفان این حوادث. این شبها بیاییم به شکر این نعمت از خدای متعال ثبات قدم امت را بخواهیم ربنا لاتزغ قلوبنا بعد اذ هدیتنا تا اینکه و هب لنا من لدنک رحمه....
تا اینکه به صاحبمان برسیم....
@ali_mahdiyan
عدالتخواهانی که علی ع را کشتند
🔻اعرف الحق تعرف اهله پاسخ امیرالمومنین است به یک پرسش. پرسشی که نماد یک زخم کاری و عمیق بر جان اندیشه خوارجی است. اندیشه کسانی که قدرت ندارند در میانه دعواها و نقشه ها حق را بیابند. شاخص ها و استاندارد هایشان غلط و ناقص است ظاهرگرایانه است و برای اینکه دچار #استانداردهای_دوگانه نشوند تیغ را به روی حق و باطل هر دو میکشند. هم علی هم معاویه و عمروعاص.
🔻چرا حکومت داری؟ اصلا حکومت مال خدا است. پس هر کس حکومت دارد بزنیم. چرا پول داری پول مال خدا است پس هر کس پولدار است بزنیم. تو پول و قدرت داری و این همه انسان فقیر داریم پس تو بدی. اگر بگویی خدیجه پولدار بود محمدص پولدار بود موسی ع پولدار بود امیرالمومنین پولدار بود امام خمینی پولدار بود نمیفهمند. اگر بگویی باید پول داشت و خرج جبهه حق کرد حکومت داشت و خرج احقاق حق مظلوم کرد نه چپگرایانه هر پولدار قدرتمندی را محکوم کرد ارور میدهند. باور کنید ظلم ستیزی کمونیستی روحش ظلم ستیزی خوارجی است. ظلم ستیزی بر بستر ظاهرگرایی.
🔻در جامعه دینی اینها عدالتخواهانی هستند که آرمانجوییشان ربطی با ولایت ندارد ان الحکم الا لله یعنی آرمان بی ولایت، یعنی توحید بدون ولایت، یعنی حرکت بدون رهبر. چرا رهبر نه ؟ چون ولایت و رهبری عقل جامعه است و این آرمانجویی با عقل نسبتی ندارد. چون ولایت روح جامعه است و این جریان بدن را میشناسد نه روح.
🔻مارخوش خط و خالند چون حرف از ارزش ها میزنند حرف از آرمانها میزنند اینها قبل از آنکه شکم بیگناهان را با تیغ نفهمی هایشان سفره کنند کمر علی ع را شکسته بودند. به نام پر زرق و برق ترین شعارها از جمله توحید.
🔻حاصل عمرم در حوزه یک جمله شده و آن اینکه هر آرمانی و هر ارزشی، دقیقا هر ارزشی، در زبان هر کس شنیدم نسبتش را با اندیشه ناب محمدی بیابم با اندیشه امام. از جمله عدالت. عدالت علوی و ناب با عدالت ظاهرگرایانه متحجر با عدالت مارقین با عدالت کمونیستی فرق میکند. ظلم ستیزی خمینی با ظلم ستیزی کج کلاههای سیبیلو با ظلم ستیزی کسانی که شاخصهای رشدشان قواره ای بیش از چشمهایشان ندارد با ظلم ستیزی جاهلان ظاهرگرا فرق میکند.
🔻اینها فقط اهل ظلم به این و آن نیستند ظلم اصلی را به انقلاب مردم میکنند. چهل سال انقلاب را شکست میدانند چرا که آرمانها به تقریرشان رخ نداد. #بیانیه_گام_دوم را یک دروغ بزرگ میفهمند. ربطی به مدرک و سواد و مقاله و کتاب ندارد اینها حوادث و وقایع و رخدادها را بر اساس حق نمیشناسند بر اساس ظاهر تقریر میکنند.
🔻معمولا ابزار دست انگلیس و آمریکا و خلاصه دشمن هوشمند دنیاخواهند. این جریان محل خیزش و رویش ابن ملجم ها است. ببینید شهید مطهری را چه کسانی و چرا کشتند.
@ali_mahdiyan
بچه ها بیاید فکر کنیم.
ماه رمضان فکر کردن خیلی ثواب داره.
https://www.instagram.com/p/CATjfQcJo5i/?igshid=1rdfetzxkzw1w
خطر خودی ها
عدالتخواهانی که علی ع را کشتند ۲
🔻در سخنرانی رهبری با دانشجویان یک کلیدواژه مهم در فضای دینی را معادل مطالبه گری قرار دادند. و آن مفهوم نهی از منکر بود. جالب است که یکی از مهمترین جریانهای انقلابی صدر اسلام که مفهوم نهی از منکر را در دست گرفت جریان خوارج بود. تحلیلهای مهمی درباره کافر بودن یا نبودن کسانی که مرتکب منکر میشوند در این جریان شکل گرفت. علت تکفیر یا ضد انقلاب شمردن این و آن نیز همین نکته بود. عمدتا نهی اینها نیز ناظر به منکرات در ساحت حکومت بود. کسانی که در تاریخ میگردند که کجای تاریخ اشاره شده که خوارج عدالتخواه بوده اند همین کلیدواژه نهی از منکر که رهبری بیان کردند برایشان کافی است.
🔻برای ما از عدالت خواهی امیرالمومنین گفته اند اما از عدالت خواهی خوارج نگفته اند. این باعث شده که مشکلات جدی را در تاریخ عدالت خواهی خود مشاهده کنیم. شکست و انحراف جنبش مشروطه را باید ناشی از همین خطا قلمداد کرد. جنبشی که با عدالت خواهی آغاز شد و دم در سفارت انگلیس تمام شد.
🔻اگر بگوییم عدالت خواهی که اراده ولی خدا و اراده دشمن در آن مشاهده نشود باعث میشود که آن مشروطه خواه یا بفرمایید عدالتخواه خبیث شلوار خود را پایین بکشد و روی بدن شیخ فضل الله ادرار کند و در نهایت خروجی این عدالت خواهی ، رضا شاه است، شاید کسی باور نکند.
🔻رهبری در جایی میگوید: «یکی از کسانی که در راس خوارج بود کسی است به نام ذوالثدیه، این در زمان پیغمبر در جنگ حنین وقتی پیغمبر ص داشتند غنائم حنین را تقسیم میکردند بین مسلمانها ، این خودش را رساند به پیغمبر ص، صدا زد که «یا رسول الله اعدل»، عدالت را مراعات کن....» «کتاب بصیرت و استقامت انتشارات صهبا»
🔻درگیری این جماعت با عثمان را نیز از همین منظر باید دریافت. بی عدالتی و فساد نظام عثمانی. و متاسفانه هیچ کس نمیپرسد عدالت علوی با چه منطقی مخالف شورش مقابل نظام عثمانی بود؟
🔻اساسا دین به گونه ای جامعه را بار آورده بود که همه مسلمین به صورت خودآگاه و ناخودآگاه متوجه این بودند که همه آرمانها را در مفهوم عدالت باید قرار داد. اندیشمندان مسلمان در این باره کتابها نوشته اند که عدالت در مرکز اندیشه دینی است و بحث از عدالت خداوند بر این پایه و بستر مطرح شده. که یک سر این مباحثات نیز اشعری ها هستند که امتداد خوارجند به قول شهید مطهری.
🔻در اندیشه شهید مطهری و رهبری ویژگی اصلی این جریان غلبه احساسات بر آگاهی و فهم است. دردی که در سخنان رهبری با دانشجویان تاکید شد. علت بد دهنی و توهین و بی اخلاقی در این جماعت و همینطور در اختیار جریان اموی و یزیدی و زبیری قرار گرفتنشان همین است.
🔻به نظرم نقد عدالت خواهی و انقلابی گری در کشور برای امروز ما که بنا است جوانان انقلابی زمام کار را به دست بگیرند مثل نان شب واجب است.
🔻البته ظاهراً دوستان علاقه دارند مفهوم عدالت خواهی را در قوطی کبریت یک جریان سیاسی اجتماعی خاص در کشور محصور کنند و این نیز برای رشد و بالندگی عدالت خواهی در کشور خطرناک است.
@ali_mahdiyan
23.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عروسی خوبان را محسن مخملباف سال ۱۳۶۷ ساخت.
فیلم دغدغه عدالت دارد. دغدغه ظلم ستیزی. بنای بر نشان دادن فاصله طبقاتی و قشر مرفه را دارد. فیلم همان زمان هم به شدت در جامعه ایران موثر واقع شد.
حاجی یا همان محمود بی غم در جبهه دچار موج گرفتگی شده است. به نظر میرسد به دلیل این موج گرفتگی یک شخصیت دیوانه است. عقل خود را از دست میدهد ولی قلبش و وجودش پر از درد است. درد ظلم در ایران و در همه دنیا.
یک عدالتخواه دردمند و مبارز ولی موج گرفته و دیوانه.
سوال من این است
واقعا بررسی کنیم چه شد که محسن مخملباف از درد ظلم ستیزی به ابزار دست ظالمان و اراذل عالم تبدیل شد؟ چرا؟ او چه کمبودی داشت؟ چه نداشت؟
@ali_mahdiyan
دختر
❤️امروز حالم خوش نیست. دلم سوخته. از دیشب که این خبر رو شنیدم تا الان که این متن رو مینویسم، قلبم گر گرفته.
❤️اسمش فاطمه معصومه بود. هشت سالش بود، یعنی حقیقتا معصومه بود. بی گناه. امروز پدر و مادرش بدنش رو زیر خاک سرد دفن کردند. من هم کنارشون بودم.
❤️میگفتند از شش سالگی سرطان خون گرفته بود. داروها داشت جواب میداد و کم کم حالش داشت خوب میشد. اما از آبان با موج جدید تحریمها داروش قطع شد. داروهای آلمان موثر بود و مشابهش جواب نمیداد. جواب نداد تا اینکه دیروز دختر معصوم و نازنین پر کشید و رفت. عموش میگفت از بیمارستان شنیده سه چهار تا بیمار سرطانی و طفل سرطانی به این دلیل فوت کردند تا حالا از بعد تحریمها.
❤️کنار قبرش نمیدونستم از مظلومیت و معصومیتش گریه کنم یا از ظلم ظالمان دندون بر هم بفشارم. براشون روضه خوندم. روضه خانم رقیه....
❤️میگفت خودش به این و آن زنگ میزد و میگفت برام دعا کنید. میگفت هر وقت درد بهش هجوم میآورد یا میترسید اسم اهل بیت رو میبرد به جای هر اسمی. لابد شب اول قبر هم تا احساس غربت کنه اسم اهل بیت رو میبره و توی بغل خانم حضرت زینب سلام الله علیها آروم میگیره.
❤️اما گذشت دیگر آن دوران که بکشند و ریشخندمان کنند، انتقام میگیریم. به خاطر همه دردهای مادران و پدران مظلوممان که به جرم عقیده و ایمانشان داغ میبینند.....
پ ن: پس فردا روز قدس است. همین.
@ali_mahdiyan
نقطه های روشن
🔻بعد از فتح خرمشهر یک جریان سیاسی در داخل ایران با ادامه دفاع مخالفت کرد. آنها معتقد بودند از این به بعد دیگر دفاع نیست بلکه حمله است. درستی یا غلطی این تحلیل را کار ندارم اما قطعا یک نکته درست در سبک کار نهضت آزادی وجود داشت و آن اینکه نظر خود را تغییر نمیداد متناسب باشرایط. اگر میگفت من مخالف ادامه جنگ بودم آن را کتمان نمیکرد. تا آخر هم همان را گفت. ولو خیلی ها آنها را متهم میکردند به نادانی یا ستون پنجمی یا هر چه.
🔻یادم میآید رفیقی داشتم در دانشگاه که جزو نهضت آزادی بود. یک سفر اردوی جنوب با هم همراه بودیم. خیلی حرفها شنید پای سخنان خیلی از فرمانده ها و رزمنده ها نشست. دلش را برده بودند و ذهنش پر از پرسش بود. اهل اندیشه بود. غدیت خاصی هم داشت. اما بعد از سفر مرا کنار کشید و گفت، علی مهدیان من احساس تناقض و تعارض در وجودم میکنم، چه کنم؟ هم خنده ام گرفته بود و هم دلم برایش میسوخت هم دوست داشتم کمکش کنم.
🔻این روزها که روز قدس و روز خرمشهر نزدیک به هم هستند، یاد جملاتی از برخی رفقایم افتادم. سیصد نفر از بسیجی ها و عدالتخواه ها و جهادی هایی که رفیقم بودند، حضور ایران را در سوریه و نبرد با داعش را تعبیر کردند به #سلطه_جویی_منطقه ای.
🔻برخی از اینها معتقد بودند و هستند که سردار قدس عاقبت به خیر شد که شهید شد و الا فهم و بصیرت سیاسی اش کم بود. او نمیفهمید که در جایی نوشت دست رییس جمهور را میبوسم که موضع انقلابی گرفت. او نمیفهمید که با لاریجانی و قالیباف و ظریف رابطه اش دوستانه بود. او نمیفهمید که باعث ضربه به یاران بهاری شد و غیره و غیره.
🔻بعد از شهادتش اما خیلی ها نظرشان را کتمان کردند. سکوت کردند. نگفتند که چرا اینقدر خام و پر خطا هستند.
🔻یکی از رفقایم که نامه سیصد نفره را امضا کرده بود صادقانه مرا کنار کشید و گفت علی مهدیان وجودم پر از تعارض شده. بعد از این نامه احساس میکنم باب رحمت و معنویت هم بر من بسته شده. این بار دلم برایش سوخت. یاد آن رفیق اهل نهضت آزادی ام افتادم.
🔻بچه ها و رفقا! مادامی که با تعصب و احساسات بدون چارچوب و نظام فکری موضع بگیریم وجودی پر از تعارض و تناقض خواهیم داشت. جلوی نقاط روشن و غیر قابل انکار باید خودمان را سانسور کنیم یا صمیمانه از تناقضات خود بنالیم یا خدای نکرده کافر و پوشاننده نسبت به آن نقاط روشن باشیم. بیایید برگردیم به مکتب و نظام اندیشه امام. بیایید مباحثه کنیم طرح راهبردی رهبری را. ضرر نمیکنیم اگر اول آن را کشف کنیم بعد بگوییم قبول نداریم یا داریم.
باز هم خود دانید.
@ali_mahdiyan