هدایت شده از آنتی سکولار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️خطر جریان سیاسی که اندیشه سیاسی امام خمینی را نمی داند!
👥 بخشی از مناظره حجت الاسلام علی مهدیان با محمد قوچانی در برنامه شیوه
#سرطان_اصلاحات
🌐 #آنتی_سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
هدایت شده از آنتی سکولار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ ولایت فقیه نباشد مردم سالاری هم از بین می رود
بخشی از مناظره حجت الاسلام علی مهدیان با محمد قوچانی در برنامه شیوه
🌐 #آنتی_سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام پسرکم . سلام عزیزکم. سلام فدای اون صورت مردانه ات شوم و اون چشمهای پر از صلابت و مظلومیتت. ❤️
من را ببخش. که حتی دیگر نگاهم را هم دریغ کردم از تو و مشغول شدم به دعواهای بی ثمر و تو را رها کردم. ❤️
مرا ببخش که نفهمیدم خدا برای آن دل مردانهات که از چشمانت معلوم است چقدر شکسته، حاضر است زمین و زمان را کن فیکون کند، و مثل خون قاسم و عبدالله و اصغر و همه کودکان کربلا صبر میکند تا با آن مسیر تاریخ را زیر و رو کند.
تو با این جسم نحیفت و آن نگاه عمیقت، مرا از بودنم در کنار فرزندانم شرمگین میکنی، وقتی بی خیال و بی عار میچرخم در این مجازی غیرتکش و تبیینی نمیکنم و دوستانم را به قیام دعوت نمیکنم.
خدایا من هم با این کودکم ، من هم در لشکر اویم، کمک کن آنچه رهبرم میخواهد انجام دهم و مظهر جاهدت فی الله شوم. ای مقلب القلوب ای محول الاحوال.
مرا ببخش. ما را ببخش. ما بندگان ضعیف توایم، ما هیچیم، هر چه هست تویی.
@ali_mahdiyan
اما بعد .....
۱
🔺بعد از شهادت رییسی مظلوم، بارها با این پرسش مواجه شدم که حکمت شهادت او چه بود؟ او که داشت گره ها را دانه دانه باز میکرد، مشکلات ایران در حال حل شدن بود، در منطقه در حال قدرتنمایی آنچنانی بودیم، چرا اینطور شد؟ چرا باید در انتخابات به چنین نتیجهای میرسیدیم؟
🔺به نظرم پیروزی ایران باید با رشد حقیقی مردم محقق شود. خدا وقتی مردمی را دوست دارد، رشد آنها را رها نمیکند، او امکانات جدیدی میدهد تا رشد کنند، بنا نبود با وجود این همه ضعفهایی که داریم، به نتیجه برسیم. پس باید اول ضعفهایمان را میدیدم و میشناختیم، ثانیا امکانات بیشتری برای رفع آن ضعفها به دست میآوردیم. خون شهید رئیسی این هر دو را به ما داد. ضعفهایمان را امروز بالعیان میبینیم. کدام ضعفها؟ نیش و کنایه های آنانکه دولت شهید رئیسی را کوتاه قامت میدانستند، مخبر را کذاب مینامیدند، جهتگیری دولت را نئولیبرال و غیر انقلابی نام نهادند،در کنار سکوت و بی خیالی برخی دیگر. یادتان هست، آن روز که رهبر گفت امیدآفرینی، عمیقترین و فوری ترین جهادتان است، تبلیغ نکنید اسلام سیلی میخورد، و ما این کار را "گفتار درمانی" بی فایده دانستیم، آری ما همین بودیم که الان میبینید. همین آدمهایی که امروز به چهره هم پنجه میکشیم، یقه میگیریم، مچ میگیریم، یکی را فاسد مینامیم و دیگری را متحجر. تا دلمان خنک شود.
🔺خدا خواست رییسی مظلوم را ببرد شاید راحت تر او دست ما را بگیرد و بلندمان کند. او اگر شهید نمیشد چه میشد؟ با این وضعیت ما شاید اصلا دور دوم دولتش رای هم نمیآورد یا رای میآورد و ریزش آرا مردم خیلی بیشتر از اینها بود، و بدتر آنکه ما هم بنای تغییر نمیداشتیم و زشتیهای پنهان شدهمان هم آشکار نمیشد مثل انتخابات مجلس که رهبری بارها گفت تلخ نکنید کام مردم را، و ما توجهی نکردیم. آری او با شهادتش خودش و دولتش سنجه و الگویی شد برای ما، او دوباره نشاط و شور سیاسی را حیات بخشید، نگاه منفی و سیاهی که نسبت به مدیران کشور ساخته بودیم و به آن عادت کرده بودیم تغییر داد، نگاه خوش به کارگزاران نظام ایجاد کرد. خدای متعال این امکانات را با خون شهید و نمایش ضعفهایمان به ما داد که برخیزیم.
🔺بیایید برگردیم سخنان اخیر رهبری با مجلسیان را مرور کنیم، راه همان است که او گفت. بس کنیم دشمنی با رئیس جمهور جدید را. بس کنیم تحجر و فساد را. تحجر یعنی ظاهرگرایی و کنار گذاشتن باطن، باطن چیست؟ عقل و اخلاق و ولایت. این سه، اساس عمق و باطنند، بشکنیم این ظاهرگرایی و تحجر را. اصلی ترین فساد هم یعنی ضربه زدن به نظام انقلابی به خاطر خودخواهی و حزبخواهیها و رفیق بازیهایمان، چگونه؟ با دوقطبی های غلط که باعث ضعف همهمان میشود، با جابجا کردن اصل و فرعها نه آنگونه که رهبر میگوید،و اینها یعنی جهت و قدرت را بگیریم، فساد یعنی دلمان را از کینه مسوولین جدید خالی نکنیم و موفقیت منتخب مردم را موفقیت خود نبینیم. این ما هستیم که باید تغییر کنیم، جای دیگر خبری نیست. بیایید به مدد و شکرانه خون پاک شهید رئیسی مظلوم قد بکشیم. پیروزی اصلی این است رفقا.
@ali_mahdiyan
اما بعد....
۲
🔺"لایوم کیومک یا اباعبدالله" مفسر و تبیین کننده و توضیح دهندهی "کل یوم عاشورا" است و بر عکس.
اینکه میبینید عدهای دو دمهی
"خیمههای اهل غزه خیمهی خون خداست، باز هم آتش بهپاست..."
را نمیفهمند، دلیلش آن است که "خلوص گرایی" آنها باعث تحجرشان شده.
🔺"خلوص گرایی" و "نگاه تنزیهی" و نگاه "رحیمانه" ما اگر با "نگاه تشبیهی" و فطری و "رحمانی" ما جمع نشود، خروجیش میشود، امام حسینع بی ربط به غزه. امام حسینع بی ربط به انقلاب. امام حسینع بی ربط به جنگ.
شیعه دو چشم دارد هم "علی مع الحق" را میبیند و هم "الحق مع علی" هر دو را هم مفسر هم میداند. ریشه نگاه تکفیری که بوسیدن پرده کعبه را هم شرک میفهمد همین جا است. او نمیتواند این دو نگاه را با هم میزان کند.
🔺همین نگاه غلط، وقتی وارد سیاست میشود، با شورای نگهبان در میافتد که چرا روحانی را تایید صلاحیت کردی؟ چرا پزشکیان را تایید کردی؟ چون طرف مقابل را ، نه کسی که صلاحیت دارد ولو کمتر، بلکه خود دشمن، میداند. ببینید این روزها چقدر جمله درباره یهودیزاده بودن ظریف و مفسد بودن او پخش شده، اینها لابد خریدار دارد. فحش دادن به ظریف که "گورت را گم کن" محصول این نگاه است. این "خلوص گرایی تکفیری" پسر عموی تحجر است. این نگاه کشور را قفل میکند. دایره ما را تنگ و تنگتر میکند. از کنار بسیاری جملات رهبری هم سر میخورد و رد میشود و نمیشنود. آخرش هم کسی نمیماند جز خودمان. این همان نگاهی است که اهل بیت لعنتش میکردند چون مصلحت و مراعات و مدارا نمیفهمد. عقلانیت ندارد، معنویت هم ندارد، با ولایت هم به همین دلیل دست نمیدهد و او را چه بسا در اندرون یا بالعیان "مذل المومنین" میخواند.
🔺من رییسی را دوست داشتم نه بعد شهادتش بلکه در ایام حیاتش. چون از این جهت فوق العاده بود. او سه سال در آستان قدس بود، سه سال در ق ق بود. سه سال در دولت، همه جا را کن فیکون کرد، متحول کرد، اما هیچ کس با او درگیر نشد. مثل آب بود، جریان میافت و با همه سازگار بود. شبیه حاج قاسم بود. نگاه تشبیهی و تنزیهی اش میزان بود. برای همین از همه بیشتر کمک رهبری بود. این نگاه، هم صدق لازم دارد هم اخلاص. ممکن است بگویید چگونه بفهمیم و چنین شویم. میگویم سعی کنید به جای دسته ها و گروهها، نگاهتان را با رهبری و یاران حقیقی اش مثل حاج قاسم شهید مثل رییسی شهید، تنظیم کنید. حب و بغضهایتان را با آنها ببندید. آنچه مهم است هدف و غایت امام حسین ع است. آن را پیش چشم نگه داریم. آنگاه "امروز ایران حرم است" برای ما از اوضحواضحات خواهد بود و نمیگوییم چطور ایران را محور کردید نه کعبه، ایران را محور کردید نه کربلا؟ همه چیز روشن است، روشن روشن. کافی است برویم سراغ هدف امام حسین ع ، سراغ نگاه همآهنگ و کامل او.
🔺امروز جایی درد دل "الهام چرخنده" بازیگر را هم شنیدم. از سکوت خودمان غصهام شد. بعد در دلم گفتم ما اینیم دیگر. او یک نماد است برای این خلوص گرایی زشتی که در ما باعث بی اعتمادی به این و آن میشود. خلوصگرایی غلط ما در عرصه روابط اجتماعی و فرهنگی باعث میشود مقابل خیلی از ظلمها سکوت کنیم. ظلم به خیلی ها. این گیجی عده ای مقابل آمدن مکشوفهها به هیاتها را جدی بگیریم با جملات آسان هم از کنارش عبور نکنیم. ملاک هدف امام حسین ع است ببینیم چه کسی در جهت او حرکت میکند، کمکش کنیم، چه کسی مقابل او است. آنکه مقابل او است چقدر عالمانه و عامدانه ایستاده است، چقدر از سر خطا و اشتباه. چقدر قابلیت تغییر و رشد درش هست چقدر نیست. خدا رحمت کند امام ره را میگفت ما محتاج نگاه ذوالعینین هستیم و الا یا دچار ضالین میشویم یا مغضوب علیهم.
رفقا مثل نان شب محتاج رشد کردنیم، همه با هم، من یک فلسفه رای نیاوردن یار منتخبمان را در این انتخابات همین میدانم. چون محتاج رشد کردنیم. جبهه باید رشد کند. خیلی محتاج.
@ali_mahdiyan
کلاس درس مردمسالاری
در جلسه تنفیذ
🔺اصول و نکات مهمی درباره مساله مردمسالاری در جلسه تنفیذ مطرح شد که باید درباره اش اندیشید؛ اما در این میان یک مساله مبنایی مهم توسط رهبر حکیم مطرح شد که باید بیشتر درباره آن تعمق نمود.
🔺این که چه شد قیام های متعدد مردم ایران از دوران مشروطه تا قبل از قیام حضرت امام و تلاشها و مجاهدتهای خالصانه مردم باعث پدید آمدن مردمسالاری نشد؟ چه نکته ای تغییر کرد که بعد از حدود هفتاد هشتاد سال از قیام مشروطه و سپس قیام ملی شدن نفت و غیره و غیره، تازه ایران در انقلاب اسلامی موفق به تحقق مردمسالاری شد؟
🔺چطور شد که بعد از پیروزی انقلاب در طول این چهل و چند سال، با وجود اختلافات داخلی و دشمنی های خارجی، باز هم مردمسالاری در نهایت "متانت و عقلانیت" خود را در کشور ظهور داد؟
🔺پاسخ به این پرسش از آن جهت مهم است که به تعبیر حضرت امام ره، راه صدور انقلاب اساسا صدور مردمسالاری است. رهبری نیز مدتها است از جوانان ما خواسته اند که این سخن نو و نرم افزار مهم تمدنی را به دنیای امروز بشناسانند.
🔺چه شد که در مشروطه قیام برای برقراری عدالت و عدالتخانه و نفی حکومت استبدادی و تلاش مردم برای حاکمیتشان بر سرنوشتشان، سر از دیکتاتوری درآورد آنهم نه یک سلطنت بومی بلکه کاملا دستنشانده و غربی یعنی بدترین نوع دیکتاتوری؟
مگر قیام مردم کار را تمام نمیکند؟
🔺پاسخ رهبری به این سوال مهم است.
قیام و مجاهدت مردم باید صورتی هم داشته باشد، بدون این صورت قیام منحرف میشود. صورت قیام چیست؟ ساختار ولایت و امامت.
🔺باید رهبری توانمند و الهی باشد که مردم با او رابطه ولایی برقرار کنند و سخن او در جامعه نفوذ داشته باشد و اطاعت شود. اینگونه مردمسالاری محقق میشود.
🔹به این جمله رهبری توجه کنید:
"در مشروطیّت، مردم مجاهدت کردند، تلاش کردند، شهید دادند، مبارزات فراوانی انجام گرفت، لکن به دلیل اینکه یک رهبریِ قدرتمند و متنفّذ و مردمی بر سر کار نبود، تقریباً از همان اوّلین روزها کشور دچار آشفتگی شد، بیگانهها دخالت کردند، خودسرهای داخلی وارد میدان شدند، حدود پانزده سال کشور در حال آشفتگی بود، بعد هم دیکتاتوریِ خشنِ رضاشاهی بر سر کار آمد؛ یعنی بین امضای حکم مشروطیّت و روی کار آمدن یک دیکتاتور خشن بیرحم وابستهای مثل رضاخان، حدود پانزده سال بیشتر فاصله نشد؛ و همهی زحمات ملّت با روی کار آمدن رضای پهلوی بر باد رفت."
🔺مردمسالاری نتیجه قیام است اما قیامی که در چارچوب و ساختار امامت و ولایت محقق میشود. هندسه قیام را همین نسبت مردم و رهبری و تشکیلات متصل کننده این دو میسازد، پیروزی انقلاب هم رسمیت بخشی به همین ساختار است. این همان ساختاری است که قیام را و مردمسالاری را حفظ میکند.
🔺این سخن شیعه که قرائت ناب از اسلام است یک سخن معقول و قابل الگوبرداری است. به تعبیر حضرت امام ره در کتاب حکومت اسلامی اش نیاز به استدلالهای فقهی آنچنانی هم ندارد کافی است درست تصور شود. این نقش دین و معنویت است در حفظ مردمسالاری. به تعبیر رهبر حکیم ما دین و مردمسالاری دو روی یک سکه اند. و هر دو یکدیگر را تقویت و حفظ میکنند.
🔺نقش رهبری چه در اجرای قانون، چه در کمک به پر کردن خلاها، چه در ایجاد انگیزه و کیفیت حضور مردم که به یک معنا مهمتر از گستره حضور هم هست چرا که عمق مردمسالاری را به تماشا میکشد، چه در حفظ جامعه که در دست سوداگران و پولپرستان قدرت طلب نیفتد مثل همه جوامع غربی و نفاق گستردهشان در پنهان کردن حاکمیت دنیاطلبان، اینها همگی نشان دهنده آن است که چطور ولایت تقویت کننده مردمسالاری است همانطور که مردمسالاری نیز تقویت کننده ولایت است.
🔺این همان سخن معقولی است که میتوان برای کل بشریت توضیح داد و یک سیاست معنوی و الهی را به همه دنیا معرفی نمود.
بالاتر از آنکه چه نتیجه ای در انتخابات رقم خورد، فهم این نکته که این نظام چقدر قدرتمندتر از گذشته شد و همه تهمتهایی که به نام "استبداد دینی" و "تقلب" و "قهر با صندوق" و چه و چه زده میشد را چطور رسوا و ریشه کن کرد و عملا شمایل یک مردمسالاری متین و پر از عقلانیت و پر از انگیزه ایمانی را ظهور داد کمک میکند متوجه باشیم چه موفقیت بزرگی حاصل شده و چگونه باید قدردان آن بود.
🔺امید آنکه همگی ما با کمک صادقانه به منتخب مردم و درمان دوقطبیها و جلوگیری از اختلافات بتوانیم به تقویت بیشتر این ساختار نورانی و ارزشمند کمک کنیم.
همشهری
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺خدای متعال اوصاف و اسمهای زیادی دارد که در خلقت عالم خود خود را نشان داده است
🌷و باسمائک التی ملات ارکان کل شئ.
🔺اما این اسمها و اوصاف به گونه دیگری هم خود را نشان میدهند و آن به دست انسانها و بندگان خدا است. انسانها حرکت گام به گام تاریخ را به سمت نمایش دادن اسمها و اوصاف خدای متعال، ممکن میکنند.
🌷یا ایها الانسان، انک کادح الی ربک کدحا فملاقیه.
❤️با این مقدمه عباد الرحمن چه کسانی هستند؟
کسانی که صفت رحمانیت خدا را در عالم نشان میدهند.
صفت رحمانیت چیست؟ یعنی فراگیری و گسترش حق و هدایت در زمین به دست این جماعت رقم میخورد.
❤️جالب است که این پسر بچه روی ویرانه های غزه آیات مربوط به عبدالرحمن را میخواند. آیات ۵۸ تا ۷۰ سوره فرقان.
🔺جبهه مقابل عباد الرحمن کیست؟ مستکبران.
🌷و اذا قیل لهم اسجدوا للرحمن قالوا و ما الرحمن.....
🔺خدای متعال میفرماید ولی کل عالم هستی به کمک عبدالرحمن میآید و مقابل دشمنان آنها قرار میگیرد.
🌷تبارک الذی جعل فی السماء بروجا....
🔺برای عباد الرحمن چه چیزی مهم است؟اراده خدا، آرمانهای الهی و نه خودشان لذا
🌷یمشون علی الارض هونا... متواضعند مقابل حق، خودیتی ندارند.
🔺اینها بساط جهالت را هم در زمین جمع میکنند.
🌷و اذا خاطبهم الجاهلون قالوا سلاما.....
❤️غزه مظهر عبادالرحمن است.
با این حال ، تلاوت این کودک را دوباره بشنویم.
@ali_mahdiyan
حالا از این زاویه
🌷از زاویه امنیتی و نظامی در این باره خواهند گفت و خواهیم شنید، اما من طلبه ام ، بگذار از نگاه دیگری بگویم چه شد. همه چیز در عالم حکمتی دارد به نفع حرکت جبهه حق، بالاتر از اراده های دوست و دشمن
🌷عمری در غزه و کشورهای عربی منطقه جنگیدی، چرا در ایران باید خونت به زمین بریزد اسماعیل؟! خون شهید هر جا به زمین بریزد یک عبادتگاه و مسجد جدید شکل میگیرد و اینگونه تبدیل به یک جریان اجتماعی دیگری میشود. تو با ایران کاری داشتی که آمده بودی، نه؟
🌷حالا میفهمم چرا پیام تسلیت رهبر خطاب به ملت ایران است.
میگویند امام حسینع به هر کس نزدیک کربلا بود میگفت اگر کمکم نمیایی دور شو که صدای هل من ناصر مرا نشنوی، یعنی شنیدن صدای هل من ناصر امام آثاری حقیقی دارد آثاری تکوینی. اسماعیل تو حامل پیام غربت امام عصر عج ما بودی که صدای هل من ناصرش را بشنویم؟! چقدر خوب پیام رسانی هستی.
🌷آخرین مراسمی که درش حاضر بودی مجلس بود، بین همه مسوولین؟ که سخنی که سیدحسن نصرالله در اربعین سیدابراهیم به گوش مردم و مسوولین رساند، با خونت به جانشان بنشانی؟
🌷که نجنگید با هم، ما اینجا وسط جنگیم جنگ حقیقی ، به صورت هم پنجه نکشید، پای غیرت و ناموس و عزت و دار و ندارتان وسط است، که به جای نق زدن و سنگ انداختن مدد کنید کار را تمام کنیم. اسماعیل خیلی مردی به خدا.
🌷دست پزشکیان را بالا بردی تا اینکه تا آخر عمرش فراموش نکند دولت "خطر نفوذ" را اطراف خود نچیند، دولت "میدان فدای دیپلماسی" را راه ندهد، دولت "قهر کردن وقت جشن مقاومت" را کنار بگذارد، تا دوباره فخریزادهها و سلیمانی ها شهید نشوند. ولو این را با خونت فریاد بزنی، چه خوش میسرایی شعر حماسیات را اسماعیل!
🌷میخواستی چشم ایران که علمدار مقاومت است بشویی؟ شستی، میخواستی از این دو قطبی ها و جنگ قدرتهایمان شرمندهمان کنی؟ کردی. میخواستی اتصال وجودیمان را تا کرانه باختری و باریکه غزه به یادمان آوری، آوردی، میخواستی از این همه سستی و نزاع و ولایت ناپذیری و ناشکریمان شرمنده مان کنی؟ کردی. چقدر تو پر برکتی "ذبیح مقاومت"! چقدر تو پر برکتی اسماعیل!
@ali_mahdiyan
اهمیت تشییع شهید اسماعیل هنیه.mp3
11.59M
به نظرم تشییع فردا صبح شهید اسماعیل هنیه مهم است.
سعی کرده ام در این چند دقیقه کوتاه دلایلم را عرض کنم.
بشنوید و به گوش دوستانتان هم برسانید.
التماس دعا
@ali_mahdiyan
اینها بریدههایی از متن تببینی چهل و پنج نفر از شاگردان مکتب امام ره است.
با توجه به اتفاقات این روزها پیشنهاد میکنم اصل این متن را دوباره مطالعه کنیم. به نظرم برای این ایام مفید است.
اصل متن را اینجا ببینید
@ali_mahdiyan
خونخواهی ایران
و زدن زیر میز دودوزه بازان کنگره
بخش اول
پیام نتانیاهو به کنگره آمریکا روشن بود؛ "اسرائیل متحد آمریکا در منطقه است، او سر راه جمهوری اسلامی قرار گرفته، مقابل تهدیدات تهران. اساس سیاستهای ایران و جبهه ای که شکل داده در واقع نبرد با ایالات متحده است."
این جملات نشان میداد نتانیاهو آمده است، آمریکا را راضی کند به درگیری مستقیم با جبهه مقاومت و ایران.
سوال این است که چه چیزی مانع چنین درگیری است؟
طبیعتا دو نکته؛
یکی افکار عمومی آمریکا و غرب،
دوم محاسبات سیاستمداران آمریکا.
آن اولی البته تاثیر جدی بر این دومی دارد.
واقعیت آن است که آمریکا و به تبع اسرائیل در مخمصه افتادهاند. جنگ با مقاومت تبدیل به یک جریان اعتراضی تشدید شونده در دنیا شده. جنگی که "هیچ" آورده ای و هدف مشخصی نداشته و خروجی اش تا اینجا فقط احساس جنایتکار بودن غرب در دنیا است.
همین نکته باعث شده بود که ترامپ رسما در تبلیغات خود و دیدار با نتانیاهو اعلام کند "این جنگ باید تمام شود."، جالب است دقیقا همین موضع را نیز کامالاهریس در دیدار با نتانیاهو اعلام کرد.
این نشان دهنده فشار عجیب افکار عمومی بر اسراییل و آمریکا است. فشاری که در سخنان نتانیاهو در کنگره خود را نشان داد، او گفت "باید از خود «شرمنده» باشید ، شما رسما به ابلههای مفید برای ایران تبدیل شدهاید."
تصویر کف زدن کنگره در کنار مخالفت عده بسیار قلیلی از اعضا را حاکمان آمریکا ساختند تا نشان دهند مخالفین را که نمیتوانند وجودشان را کتمان کنند لا اقل بگویند هستند ولی تعدادشان محدود است. بیانیه سخنگوی آمریکا نیز برای ترسیم همین چهره از معترضین بود، او در بیانیه خود میگوید: "خود را در همسویی با سازمانهای تروریستی شیطانی مانند حماس تعریف کردن، سوزاندن پرچم آمریکا یا به زور پائینکشیدن پرچم آمریکا و جایگزین کردن آن با پرچمی دیگر، شرمآور است. یهودستیزی و خشونت به هیچ عنوان قابل قبول نیستند" همه اینها یک نکته روشن را ثابت میکند و آن اینکه فشار افکار عمومی که غرب تلاش میکند آن را کنترل کند به وضعیت غیرقابل کنترل نزدیک شده و این یعنی آمریکا باید برای پایان جنگ یا ادامه آن فکری بکند. اگر بنا باشد جنگ ادامه پیدا کند، افکار عمومی آمریکا باید قانع شوند، آنها به هیچ وجه نمیتوانند گسترش چنین جنگی را همراهی کنند.
راه حل چه بود؟ باید جنگ اگر بنا است تمام شود با یک دست آورد مهم برای اسرائیل پایان یابد. دست آوردی که روی زمین برای غرب آوردهای ندارد اما برای همراهی افکار عمومی غرب کارآمد باشد. ترور سران موثر مقاومت میتوانست از این جهت موثر باشد. این دست آورد گارد غرب را حفظ میکرد، ممکن است بگویید چرا غرب به چنین دست آوردی محتاج است، دلیلش آینده او است. او باید بتواند راهی برای خود باز کند که پس از این بتواند فشار خود را بر ایران و جبهه مقاومت و حماس و غزه ادامه دهد، بدون چنین دست آوردی ولو فیک، قدرت چنین فشاری را در آینده نخواهد داشت، نداشتن قدرت فشار و سلطه در آینده یعنی چه؟ یعنی "فلسفه وجود اسرائیل" در منطقه بالکل به مخاطره افتد و معنای این نکته آن است که غرب برایش هزینه حضور اسرائیل در منطقه به فایده اش نیارزد و این برای غرب یعنی یک خطر بزرگ. برای اینکه بتوانید ابعادش را تصور کنید باید گفت اتفاقی که فرار محمدرضا پهلوی در ایران رقم زد، محو اسرائیل و رهبری ایران در کل منطقه رقم خواهد زد و این همان است که نتانیاهو در کنگره فریاد میزد. اما اگر جبهه مقاومت وارد درگیری و جنگ با اسرائیل شود، او انتظار دارد با مانور تبلیغاتی اش این نکته را به دنیا مخابره کند که این جنگی است که مقاومت شروع کرده و او باید از خود دفاع کند تا شاید بتواند در نهایت راه نفسی برای خروج از این مخمصه برای خود دست و پا کند. این بود که اسماعیل هنیه را زد، هنیه که بود او از سیاستمداران معقول مقاومت بود اگر به شیخ احمد یاسین بسیار نزدیک بود اما طعمی از قرضاوی هم داشت، او معتمد جدی ایران بود، او میتوانست این جنگ را به سمت صلح سوق دهد، اما اسرائیل ناچار بود برای بقای خود کاری کند.
حضور ناوهای آمریکایی در منطقه را باید در این جهت فهمید، برای غرب مناسبتر است که جبهه مقاومت ضربه ای نزند یا ضربه اش را بتواند با تبلیغات، کوچک و محدود نشان دهد که بعد بتواند دست برتر را در پایان جنگ به نفع هژمونی خود داشته باشد و یا بتواند کاری کند که جنگ فراگیر را بر گردن مقاومت بیندازد.
همشهری
@ali_mahdiyan