فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انا لله و انا الیه راجعون
ستون محکمی از حوزه علمیه قم فروریخت
حالا حقیقت ثلمه را درک میکنیم.
چطور جای او پر خواهد شد؟
@ali_mahdiyan
اینکه نهاد علم مطیع ولایت باشد، در حالیکه حقیقتا علم هم علم باشد و نه تقلید، افسانه نیست، او این حقیقت را به تماشا کشید.
اینکه همه سطوح دانش از بنیادها تا سطح را در خدمت حرکت انقلاب و نظام آوردن، و علم را نافع کردن، افسانه نیست، او به تماشا کشید.
مصباح ، مصباح حوزه بود.
خاموش شد
@ali_mahdiyan
محاسبه با خط کش نظام
#شهید_نظام
۱۱
🌱توجه جدی سردار به مقوله نظام چه دلیلی داشت؟ چرا تمام تمرکزش در وصیتنامه روی این موضوع بود؟
آیا او میخواست صرفا مدح نظام کند؟ که یک لذتی ببریم؟ میخواست بگوید نکته مهمی است«جمهوری اسلامی»؟ خوب؟ این همه چیز مهم، چرا این؟ میخواهد بگوید مهمترین است؟خوب باشد چه دلیلی دارد که توصیه شود؟
🌱 آیا ذهن راهبردی سردار هم اینجا محاسبه ای کرده که امروز توجه دادن او به این نکته از همه چیز دیگر مهمتر است؟ این همه آرمان، این همه نکته خوب و درست، این همه امر مهم، او چرا «نظام» را انتخاب کرده؟
🌱من معتقدم وقتی یک انسان راهبردی اندیش و کلان نگر ، یک مدیر با نگاه های عمیق ولی کلان و ناظر به حرکت، توصیه ای میکند، باید یک استدلال راهبردی نیز برای این میزان تمرکز در کار او پیدا کنیم. بگذارید چند نکته را اضافه کنم.
🌱اولا رهبری مدتها است که اعلام میکند، این نظام مظلوم است
ثانیا او در نقد جریان انقلابی بارها است تاکید میکند مراقب باشید، نظام را نزنید( نمونه اش دیدار دانشجویان ۹۹)
ثالثا او معتقد است زمانه، زمانه تحول است. و تحول بدون نظام و رهبری بیراهه است( چهارده خرداد۹۹)
رابعا او بیانیه راهبردی گام دوم را با توجه جدی به مقوله نظام شروع میکند
🌱همه اینها اولا نشان دهنده وجود یک خلا جدی در حرکت آرمانجویی انقلابیون است
بگذارید چند مثال بزنم:
در قصه برجام تمرکز گفتمانی دولت ، ضرورت گفتگو و امید به آن بود. تمرکز گفتمانی رهبر اما بر مسیر بازگشت به توان داخل و استعدادهای کشور و اقتصاد مقاومتی بود.
🌱اما تمرکز گفتمان انقلابیون نقد برجام و تیم مذاکره کننده بود، وقتی پیش رفتند و نتیجه چندانی هم نگرفتند احساس ناامیدی از کل ساختار نظام حاکمیت شکل گرفت.
در قصه بنزین فاصله رفتار انقلابیون با رهبر بیشتر خود را نشان داد او به صراحت نظام و تصمیم گیریش را پشتیبانی میکرد اما انقلابیون اول خواستند باور نکنند بعد هم که دیدند ماجرا جدی است بخش عمده ای نقد را به سبک اجرا بردند و بخش قابل توجهی ناامید از نظام شدند.
🌱در پشتیبانی های مکرر رهبر از دولت و توصیه های مکرر به مجلس برای مدد و همراهی با دولت نیز همین نقدها جدی بود.
حتی در مقوله ضربه عین الاسد، بعد شهادت سردار، رهبری این واقعه را یوم الله دید و اینها نشانه ضعف و سستی نظام.
🌱در ترور دانشمند مظلوم هسته ای ماجرای بی اعتمادی به ساختارهای کلان حاکمیت جدی تر شد به گونه ای که نظام را در حفظ امنیت و اقدام متقابل متهم میکردند.
سطح بحث سردار قداست نظام و جان دادن معصومین برای آن بود و سطح اینها فشالت و ناکارآمدی
🌱این یعنی چی؟
یعنی اولا احساس ناامیدی آرمانجویان و جلوداران انقلاب. و این یعنی ضعف در حرکت. تا جایی که بخش عمده ای به نام عدالت بحث را بردند به نقد و نفی نظام اسلامی اینها میگفتند باید قانون اساسی تغییر کند و ما در دوران دولت سازی اسلامی نیستیم بلکه عقبتریم.
🌱توان جنگ رسانه ای و جهاد امید نبود و نتیجه اینکه قدرتی که باید خرج پیشبرد انقلاب میشد خرج ضربه زدن به داشته ها میشد. عملا قدرت تقابل با سیطره رسانه ای و هیمنه پوچ دشمن کم میشد. و جریان تحریف قدرت میگرفت.
ثانیا وجه اثباتی بود، بکارگیری نظام برای عبور از مشکلات که درباره این نکته دوم بیشتر خواهم نوشت.
@ali_mahdiyan
سیلی و انتقام
#شهید_نظام
۱۲
⚡️اگر مفهوم نظام رو نفهمیم یعنی چی، خیلی از امور را نخواهیم فهمید.
مثلا اینکه ضربه عین الاسد چند میارزید؟ چرا یوم الله بود.
مثلا چرا سیلی سخت تر «غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ استکبار» است؟
چرا تشییع جنازه سردار سیلی سخت بود؟
⚡️شاید بگید بی ربطه اما تو وسط هیاهوی فتنه ۸۸، ناگهان خبر کهریزک پخش شد. ظلم و جنایت و قتلی که اونجا اتفاق افتاده بود. بعدها جناب روحانی وقتی میخواست کابینه اش رو که توش اصحاب فتنه حضور داشتند، تطهیر کنه گفت: یک عده فتنه رو راه انداختند یک عده کهریزک رو.
⚡️اما همون ایام رهبری گفت این دو عدل هم نیستند این ها قابل مقایسه نیستند. یکی از جاهایی که عنوان اصل و فرع رو بکار برد، همونجا بود. کهریزک فرع بود فتنه اصل،چرا؟چون فتنه ظلم به نظام بود و کهریزک ظلم به فرد. هر دو بدند هر دو ظلمند، اما این کجا و اون کجا.
⚡️توی ماجرای ضربه به عین الاسد یک نظام به صورت رسمی اعلام میکنه انتقام میگیره، بعد به یک نظام دیگر که به لحاظ قدرت و جایگاه حقوقی در دنیا تسلط پیدا کرده، سیلی میزنه. جلوی چشم دنیا. اونهایی که میگن چند تا ساختمون خراب شد، مگه چندتا آدم کشته شد؟ اینها متوجه نمیشن انتقام اساسش در جنگ اراده ها است، اراده نظام ها.
⚡️تازه عین الاسد نقطه آغاز یک فرایند طولانی تر بود، این را همه رهبران مقاومت اعلام کردند، ولی این جماعت نمیشنیدند.
اگر این برتری در اراده نظام حق بر نظام استکبار رو بفهمیم خواهیم فهمید چرا خروج او از منطقه سیلی سخت تری است و چرا غلبه نرم افزاری جوانان انقلابی نیز سیلی سخت تر
⚡️وقتی غلبه نرم افزاری نیست، جریان تحریف و انحراف کار میکنند. یعنی روایت دشمن بر ذهنها چیره میشود. یعنی از ترور فخر.ی. زاده ضعف نظام یا همان «آقای جمهوری اسلامی» را میفهمند، از صبر برای زمان انتقامش، نیز ضعف آقای جمهوری اسلامی را میفهمند، از ضربه به عین الاسد هم ضعفش رو میفهمند،
⚡️حالا برگردیم به وصیتنامه سردار، نگاه کنیم به میزان تاکید او بر شخصیت آقای جمهوری اسلامی، همانکه به قول رهبری، «مظلوم است در عین اقتدار».
غلبه نرم افزاری را رهبری سیلی سخت تر نامید یعنی این روال خراب شود. این ذهنیت کرم خورده بیمار تغییر کند و امور را درست ببینیم.
آن وقت حتی
⚡️حتی اینکه انتقام از عاملان و آمران و بلکه شریکان خواهیم گرفت اما در زمان «ممکن»، منظور از این «امکان» را خواهیم فهمید. اصلا «نظام» در کانون توجه ما خواهد نشست و «مصلحت» او و نه این و آن، برایمان اساس میشود. «نظام اسلامی» میشود حرم، میشود قبله و همه چیز خود را با آن تنظیم میکنند.
⚡️تازه میفهمیم تشییع جنازه آنچنانی بعد از ماجرای فتنه بنزینی یعنی چی؟ ضربه به عین الاسد در آن زمان یعنی چی؟ وقایع عراق و افغانستان و لبنان و حتی تا همین اواخر در عراق و تهدیدهای مکرر ایران نسبت به ترامپ و پمپئو و دیگران یعنی چی؟ خواهیم فهمید مبارزه ای را که اساسش اراده نظام ها است
⚡️آن وقت به جای نق و نوق کردن، به جای بی اعتمادی به نظام پراکندن، به جای سنگ زدن به این حقیقت مقدس و مقتدر ولی به شدت مظلوم، آستین بالا میزنیم و وارد فرایند #انتقام_سخت میشویم.
و غلبه نرم افزاری، یعنی روایت اقتدار و مظلومیت #آقای_جمهوری_اسلامی، همانکه سردار شهید به خاطر او جان داد
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقام سخت
بخش اول
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقام سخت
بخش دوم
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقام سخت
بخش سوم
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقام سخت
بخش چهارم
@ali_mahdiyan
قدرت مقدس
#شهید_نظام
۱۳
⚡️آقای جمهوری اسلامی، مظهر شریعت است و فقاهت. به قول امام «حکومت فلسفه عملی همه فقه است» و حاج ق.ا.س.م میگفت«چطور میگویند امیرالمومنین قران ناطق بود، امروز اسلام مجسم نظام جمهوری اسلامی است و همان چیزی است که امام حسین ع بخاطر آن جان داد»(رفیق خوشبخت ما ص۵۶)
⚡️آقای جمهوری اسلامی، بستر اصلی سلوک و معنویت است لذا سردار گفت «ای کسانی که سرهای خود را برای خداوند عاریه دادهاید و جانها را بر کف دست گرفته اید...، عنایت کنید: جمهوری اسلامی، مرکز اسلام و تشیّع است»(وصیتنامه سردار)
و گفت مدد به آن از شوون عاقبت به خیری است.
⚡️اما این نکته را هم توجه کنیم که #آقای_جمهوری_اسلامی
ریشه اصلی قدرت ما است.
بعد از داستان برجام، برای خیلی ها مسجل شد که دنیای امروز دنیای قدرت است و مذاکرات حقوقی و دیپلماتیک واقعا بازی است. هر چند همان زمان هم مسوولین دیپلماسی میگفتند ما به پشتوانه قدرت مقاومت شما مذاکره میکنیم
⚡️حالا دستور رهبری فهم میشد که «باید قوی شویم» آری دنیا دنیای قدرت است. بدون قدرت، اسلام فقط در ذهنها است. در کتابخانه ها است.در میان سایه ها است. قدرت، دین را به ظهور میرساند و پرچم لااله الا الله را برافراشته میکند. اما به قول امام بر «قلل رفیع کرامت انسان» چون منشا قدرت آنجا است
⚡️اطراف ایران در شرق گروههای تکفیری، در غرب جنایتکاران و منافقین و داعش، در شمال جبهه النصره و داعش و همپیمانان اسراییل، در جنوب سعودی و وهابی، و دورتادور ایران پایگاه های متعدد آمریکا چشم به ایران دوخته اند اما این همه چنگال دشمنان جرات ورود و پاره پاره کردن ایران را ندارد، چرا؟
⚡️چون جمهوری اسلامی مظهر قدرت است
این قدرت ریشه دارد در عقاید و ایمان مردم. آری مردم مظهر قدرتند آنهم با ایمانشان. بیشترین جلوه این قدرت شهدا هستند. جانبازانند. خانواده شهدایند.
لذا رهبری میگوید «شهدا مظهر قدرت ایرانند» لذا سردار شهید در حیاتش و وصیتش توصیه میکرد اینها را جلوی چشم نگه دارید.
⚡️حالا معلوم میشود چرا او در وصیتنامه اش میگوید «جمهوری اسلامی حرم است که اگر باقی بماند همه مقدسات باقی خواهد ماند»
هیچ چیز مگر قداست الهی نمیتواند جان مردم را به پشتیبانی همه داراییهایمان حتی ایران بیاورد. اگر کسی ایران را هم دوست داشته باشد باید دور نظام بگردد.
@ali_mahdiyan
#شهید_نظام
۱۴
🔻از کنار این مفهوم به این راحتی عبور نکنید. شهیدنظام یعنی کسی که وقتی ترور شد، همه مردم احساس کردند به اقتدارشان اهانت شده. احساس کردند پشتیبانشان ضربه خورده، احساس کردند به ابهتشان توهین شده. این حسی است که نظام به مردم میدهد. طعم اقتدار، قدرت، ابهت، صلابت
🔻شهیدنظام، از کنار این مفهوم به راحتی نگذرید بعد از سردار شهید، دیگر هر کس دم از انقلاب بزند و دم از نظام نزند، در ساحت اندیشه و فهم هو میشود. بی مرزی که ویژگی انقلاب است متجلی در او بود و او مجاهدین بی مرز را در کل عالم توصیه میکند به جمهوری اسلامی ایران( وصیتنامه ). جالب نیست؟
🔻حالا صراط او که صراط مستقیم خمینی است مسیر آینده را نشان میدهد.
برخی میگویند همه مشکلات از دشمن است.
اما او میگفت «فرصتی که در تهدیدها هست در خود فرصتها نیست» دشمن اصلا عامل رشد است، خوب که بنگریم اساسا شیطان وابلیس باعث رشد مایند
اذا مسهم طائف من الشیطان تذکروا فاذا هم مبصرون
🔻برخی میگویند همه مشکلات ناشی از فلانی یا فلانی است. کاش میمردند و نبودند و یا شورای نگهبان کنارشان میزد، یا توی استخر خفه میشدند یا محصور میشدند یا از کشور بیرون میرفتند تا مشکلات حل شود. ولی تجربه کردند و دیدند مشکلات اینطور حل نمیشود
و سردار شهید با همه مسوولین رابطه خوبی داشت
🔻برخی میگویند مشکل این و آن هم نیست. ببین هر که میرود و هر که میآید فرقی نمیکند، پس مشکل از کل نظام است. این را اصلاح کنیم متحول کنیم زیر و رو کنیم. شهید مقابلشان ایستاد گفت این نظام هم شرعی و هم عقلی. ساختار و نظام امامت و امت است، نورانی ترین و مقدس ترین. تا قیامت قابل دفاع است.
🔻امروز وجه جمع آخوندهای متحجر و نو حجتیه ای ها و یا مبلغین فالور پرست با عدالتخواهان و آرمانجویان و انقلابیون نادان، با لیبرالهای غرب پرست یا غرب ترس، همه و همه همین نکته است سنگ زدن به نظام اسلامی.مدافع نظام کم است چون دیگران هم مشغول خودشانند. بدشان نمیاید رای مردم کمتر باشد ولی رای بیاورند.
🔻 لذا رهبر میگوید نظام مقتدر ما مظلوم است. لذا شهید میگفت این رهبر مظلوم است
خوب از این ها که بگذریم راه چاره چیست؟
راه را رهبری در بیانیه راهبردی گام دوم خطاب به مردم بیان کرد. او گفت: تغییر نسل مدیران.
گفتمان و فرهنگ بیمار «انفعال مقابل غرب» و سبک زندگی اشرافی
🔻اینها مثل سمومی است که در جان خواص و نخبگان هنوز هست، جوانانی که در انقلاب تربیت شده اند و قد کشیده اند و چون جوانند دستشان به ملکوت نزدیکتر است و لذا اهل انقلابند. بله وقت انقلاب است، اما انقلاب و طوفانی در دل نظام.
وقت تحول است اما تحول در دل ساختار امامت و امت (چهارده خرداد۹۹)
🔻فقط فکر تغییر یک تک دولت نباشید، باید «دوران دولت اسلامی» شکل بگیرد. راهش را در گفتگو با دانشجویان (رمضان۹۸) رهبر توضیح داد: ایجاد حلقه های میانی بین حاکمیت و مردم. بین امام و امت. اینطوری هم بارها را بر میداریم، حالا یا با مدیریت دولت یا هنگام اختلال دولت به صورت آتش به اختیار.
🔻هم اینکه نخبگان بیشتری به مردم شناسانده میشوند که انتخابشان کنند،
هم در عین حال گفتمانی انقلابی تر شکل میگیرد یعنی انتخابهای مردم نیز دقیقتر میشود زیرا گفتمان مکتب امام حاکم میشود
هم انقلاب ارتقا پیدا میکند و هم «نظام اسلامی» با این «حلقه های میانی» امام و امت ، مستحکم تر میشود
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برادران مجاهدم در سراسر عالم!
عنایت کنید!
بحث درباره جملات عجیب و غریب حاج قاسم در وصیتنامه
جلسات فاطمیه ۹۹
هیات «منتظران شهادت قم»
#شهید_نظام
@ali_mahdiyan
واکسن
رشته توییت
🌱رسانه رسمی انگلستان داره رسما پشتیبانی میکنه و فشار میاره که واکسن آمریکایی و اروپایی رو بخرید، چرا؟
نگران جان مردم ما است؟ چرا درباره تحریم دارو همین سر و صدا رو نکرد؟ چه سودی براشون داره فروش واکسن، که حالا جلوش گرفته شده؟ سود اقتصادیه فقط؟
🌱رهبری از روز اول دستورات پزشکی را هم در سبک رفتار و هم توصیه های خود آنقدر جدی کرد و بر هر امری حتی مناسک مذهبی مقدم نمود، که دیگر احتمال اینکه تصمیمات او در مقابل دستگاه بهداشت و درمان ما باشد، احتمال خنده داری به نظر میرسد.
🌱تصمیم جلوگیری از ورود واکسن خطرناک آمریکایی و اروپایی وقتی گرفته شد که
اولا همه یقین کردند آمریکا و اروپا به ما دارو و غذا در بدترین شرایط هم نداد، آنها در هر شرایطی دشمنند
ثانیا همه یقین دارند که رهبری عقلانیت پزشکی را بالاتر از همه امور قرار داده.
و مکروا و مکرالله...
🌱این بخش روایت را یادتان هست؟
وَ باهِتوهُم...
که امام میگفت بهتان بزنید به آنها
چقدر بی بی سی مانور داد روی این جمله؟
الان وقت فهم آن روایت است.
کسی که از بیماری من و شما در اوج کرونا سود سیاسی اقتصادی برده، زن و بچه ات را میسپاری به درمانش؟
و باهتوهم...
متهمشان کنید....
🌱میگویند در یک صحنه جرم و جنایت اول به کسانی مشکوک شوید که از آن قتل نفع بیشتری میبرند،
به نظرتان تا کنون از کل داستان کرونا چه کسی سود برده؟
پنج شرکت بزرگ مرتبط با فضای مجازی
یعنی سرمایه دارهای بزرگ اروپایی و آمریکایی
و اساسا آمریکا و اروپا یعنی سرمایه دارها
هیچی همین
🌱به نظرتان این رقابت بین شرکتها در دنیا برای آنکه برندشان در تولید واکسن فراگیر شود از باب فاستبقوالخیرات است؟
رفقا! خرید واکسن آنهم واکسن فقط یک تصمیم پزشکی نیست هم اقتصادی است هم سیاسی است هم امنیتی
@ali_mahdiyan
پرسش درباره دولت جوان
۱٫۷
برای فهم سخنان هر آدم حکیم و عاقلی، به جز فهم محتوا، باید به این هم فکر کنیم که او این سخن را گفت که چه بشود؟ سخنان اخیر رهبری درباره #دولت_جوان_انقلابی از این باب هم مهم است. چرا او لازم دید بیان خود در جمع جهادیها را توضیح دهد؟ به نظرم در این میان نکات بسیار مهمی وجود دارد:
۲٫۷
برخی گمان کردند این سخنان رهبری عدول از بیانیه گام دوم است که تاکیدش بر جوان شدن مدیران بود. اما رهبر تصریح میکند حرفهایی که درباره مدیریت مسن تر ها میگوید با پیشنهاد «ریاست جوان دولت برای شکل گیری دولت جوان»، تعارض ندارد.
برخی هم معتقدند رهبری صرفا برخی مسنها را استثناء کرده
۳٫۷
آن وقت این حرف چه فایده ای دارد؟ او میگوید اصلا از اول انقلاب هم همین بوده. هم پیرها و هم جوانها.
خوب پس آقای رهبر! شما حرف جدیدی نزده اید؟ همان که بود؟
به نظرم مقام و سطح توصیه ها متفاوت است.
بیانیه گام دوم یک دستور در سطح راهبردی است یعنی چطور «دوران» دولت اسلامی محقق شود؟
۴٫۷
او در روش پیاده سازی این دستور راهبردی، روش «حلقه های میانی» را توصیه میکند. یعنی جوانان، متصل کننده حاکمیت و مردم شوند تا نسل جدید، هم شناخته شود و هم با مطالبه از دولت مرکزی و مدد به آن بار بردارد و رشد کند. سپردن راس دولت به یک جوان انقلابی برای تغییر نسلی مدیران میانی نیز
۵٫۷
یک پیشنهاد در همین سطح است.تحقق این امر مطلوب به همان روش رشد حلقه های میانی است تا مردم ، نخبگان جوان را بیابند.
اما نباید هدف راهبردی را به صورت نقطه ای تطبیق کرد که باعث شود در انتصابهای مدیران یا انتخابهای مردم، قاعده اساسی «شایسته سالاری» را تبدیل به «جوان سالاری» کنیم.
۶٫۷
«جوان سالاری» بدون لحاظ مسیر تحققش، با سبک آرمانجویی تخیلی، سازگار است. این سبک، طبق معمول گزینه هایی که برای مردم «ناشناس» هستند از لپ لپ خارج و وارد انتخابات مینماید.
«آرمانجویی تخیلی» و دور از واقعیت، باعث میشود ما مثل دخترکانی که منتظرند خواستگاری سوار بر اسب سفید بیاید،
۷٫۷
به سوپرمن مبهمی دل ببندیم و چون او را در واقع پیدا نمیکنیم برویم سراغ هندوانه های در بسته، شخصیتهای مبهمی که آنها را با تخیلمان بیاراییم. هر بار سیلی واقعیت را بخوریم درد هم بکشیم اما دست بردار نباشیم. برای این نگاه جوان سالاری فایده اصلی اش در ناشناس سالاری و تخیل سالاری است
@ali_mahdiyan
فهمی جدید از هویت فاطمه زهرا سلام الله علیها توسط سردار شهید حاج قاسم
#شهیدنظام
۱۵
❤️در ایام فاطمیه در حسینیه امام خمینی رهبر تنها و مظلوم ما کنار عکس حاج ق.اس.م اشک میریخت به نظرم سردار بی مرز ما فهم عمیق و متفاوت و بسیار مهمی را از حضرت زهرا سلام الله علیها به ما یاد داد
این جملات را شنیده اید از او؟
«جمله ای که میخواهم به شما مردم عرض کنم این است
❤️ما هر وقت در سختیهای جنگ فشارها بر ما حادث میشد. وقتی... به صورت مضطری کاری ازمان بر نمیامد پناهگاهی نداشتیم پناهگاهمان حضرت زهرا س بود.
در شب والفجر هشت وقتی چشممان به آبهای پرطوفان و خشمگین و ترسناک اروند افتاد و لرزیدیم و ترسیدیم آنجا هیچ نامی آشناتر از نام زهرا نداشتیم
❤️او را در کنار اروند صدا زدیم در تلولو اشکهای غریبانه و مظلومانه بسیجی ها سیمای سفید او را جستجو کردیم و اروند را با یا زهرا به کنترل درآوردیم و عبور کردیم. وقتی شب کربلای چهار شد وقتی که دشمن آتش مسلسلها و خمپاره ها و توپهای خود را مستانه در ساحل باز کرد و جوهای کوچکی از خون
❤️به سمت اروند سرازیر شد آن وقت هم همه تدابیر از کار افتاده بود و نامی جز نام زهرا بر زبان جاری نمیشد. وقتی هم که عراقی ها لب اروند ایستاده بودند و بچه ها را باتیز میزدند آن زمان هم سلاح کارگر ما یازهرا بود. در کربلای پنج هم وقتی در آن غروبی که اضطرار داشتیم مضطر بودیم....
❤️اگر موسی در کنار نیل وقتی فرعون و سپاهش نزدیکش میشد او ترسناک با یک چشم نیل را مینگریست با چشم دیگر سپاه ترسناک فرعون را میدید و خدا نیل را برای او شکافت فاطمه در هور فاطمه در کربلای پنج فاطمه در اروند فاطمه در کوههای سردو سخت کردستان مادری کرد.»
او درباره جنگ ۳۳ روز میگوید
❤️روز ۲۷ام از جنگ۳۳ روزه زیر فشار آنچنانی اسراییل یکی از رزمندگان مقاومت خانم حضرت زهرا س را مکاشفه کرد و او اشاره ای کرد و فرمود سختیهایتان تمام میشود.
سردار شهید میگوید از آن روز همه چیز تغییر کرد و شکست دشمن شروع شد تا دشمن تسلیم شد.
او در وصیتنامه به خانم اشاره میکند و شکر او
❤️چرا؟ واقعیت آن است که فاطمه زهرا س مظهر عنوان «ممتحنه» است.آنکه حقیقت وجودش کمک به عبور از امتحانات است. اصلا نام فاطمه یعنی کسی که از آتش نجات میدهد و این یعنی عبور دهنده از حجابهای ظلمانی و نورانی.و چقدر این روزها محتاج توجه به این حقیقتیم
او کوثر است یعنی جریان دهنده نور هدایت
❤️نقل از حضرت است که او اسوه امام عصر عج است یعنی قیام کننده تاریخ.فاطمه زهرا س باز کننده راههای بسته است لذا قیامت وقتی وارد محشر میشود به دست او همه شیعیان ومحبین وارد بهشت میشوند و این همه یعنی فاطمه س مظهر انقلاب است. به همین دلیل رهبری میگوید بعد از انقلاب بدون برنامه
❤️ما نام مهدی عج قائم و نام حضرت زهرا سلام الله علیها بین مردم فراگیر شد.هر جا حقیقت بروز میکند پیروزی بر ظلمت رخ میدهد نور او بروز میکند. رهبری میگوید رزق هر ساله انقلاب را از فاطمیه میگیرم. فاطمه مظهر انقلاب است و لذا همه وجودش را صرف «نظام» کرد نظام ولایت یا همان «جمهوری اسلامی»
❤️جمهوری اسلامی، یعنی ولایت امام و سالار شدن مردم.
لذا او جریان غدیر را یادآوری کرد و همو فرمود امام کعبه است و مردم خودشان باید بخواهند و قیام کنند حول او
او فریاد زد این آیه که «انلزمکموها و انتم لها کارهون؟»اگر ولایت را نخواهید اجبارتان کنم؟
مظهر انقلاب شهید نظام است.
یا ممتحنه.
@ali_mahdiyan
41.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روضه متفاوت حضرت زهرا سلام الله علیها
از زبان سیدعلی خامنه ای
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ را برادر عزیزی که نمیشناسمش
بر اساس محتوای کتاب «طرح کلی اندیشه مقاومت» (صفحات 14-17) تولید کرده است.
ممنون از ایشون
@ali_mahdiyan
30.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مساله اتصال
در نظام مفاهیم سردار شهید
بحث درباره اولین و مهمترین عامل رشد و تحول ما
جلسات فاطمیه ۹۹
هیات «منتظران شهادت قم»
#شهید_نظام
@ali_mahdiyan
به بهانه انتشار کتاب «خبر خوب»
آن چیزی که رهبری به عنوان «غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ آمریکا» بیان کرده اند، و سیلی سخت نیروهای جوان انقلابی دانسته اند، یک شعار نیست بلکه یک راهبرد کلان است.
فشار اقتصادی و حربه تحریم و بازیهای مربوط به آن محتاج بازوی رسانه ایست.
مقابله با این بازو نیاز به یک انسجام جبهه ای در نیروهای انقلابی دارد. اما پیش از آن محتاج شناخت این ابزار است.
ماجرای رسانه فقط مربوط به این یک دهه و دو دهه نیست بلکه آینده سبک حاکمیت را در همه دنیا تحت الشعاع قرار میدهد فلذا است که برای جریان رو به جلوی انقلاب، سه شعار استقلال و آزادی و مردمسالاری دینی، محتاج باز تقریر در این دنیای جدید است. آنانکه نگاهی به مبارزه جبهه حق و باطل در آینده دارند نمیتوانند نسبت به این ابزار بی تفاوت و بی توجه باشند.
حالا سوال این است که آیا ما میتوانیم از منظر اندیشه و مکتب فکری عمیق دینی خود این ابزار را بشناسیم و به کار بگیریم؟ شبیه تلاشی که در حوزه هنر و رسانه امثال آوینی و شاگردانش شروع کردند آیا میتواند در حوزه ای دیگر یعنی ساحت خبر و رسانه با مختصات امروزینش آغاز شود و ادامه پیدا کند؟
در میان بسیاری از حرفها و تلاشهای لاطائلات و بی فایده روشنفکری و سنتی باید قدردان ذهنهای مساله دار نیروهای اهل اندیشه انقلاب بود. این کتاب یک تلاش ارزشمند و قابل تقدیر در این حوزه است. محسن مهدیان هم سالهاست مشغول اندیشیدن و تنفس در فضای فکری رهبران انقلاب اسلامی است و هم سالها است درگیر حوزه رسانه و خبر است و با بروز شدن این حوزه، او در گیر صحنه های جدید و متفاوت آن شده.
مساله هایی که او یافته و پاسخهایی که تلاش کرده با امتداد دادن مکتب امام روح الله برای آن دست و پا کند، ارزش مطالعه و اندیشه ورزی را به جد دارد.
@ali_mahdiyan