هدایت شده از دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
📺 سلسله نشستهای «تحلیل بیانات رهبر معظّم انقلاب (مدّظلّهالعالی)»
💎بیانات مهمّ و راهبردی در تبیین بیانیه گام دوم در تاریخ یکم خرداد ١٣٩٨
🎙موضوع: نقش حلقههای میانی در تحقّق گام دوّم انقلاب
📌استاد: حجت الاسلام و المسلمین آقای علی مهدیان
🗓زمان: چهارشنبه ١٣ بهمنماه ١۴٠٠
⏱ساعت: ١۶:٣٠
💢پیوند حضور:
🌐abarat.tv
*با ترافیک رایگان*
@qom_khamenei_ir
✅سید علی خامنه ای کل ماجرای انقلاب را شامل سه بخش میداند. بخش اول از ۴۱ تا پانزده خرداد ۴۲. بخش دوم از ۴۲ تا ۵۶ و شهادت آقا مصطفی. بخش سوم از ۵۶ تا پیروزی.
✅از بین این سه مرحله، مرحله دوم فوق العاده مهم و راهبردی است. بخشی از جملات ایشان را در تقریر این مرحله بخوانید:
🔻مبارزه پس از پانزده خرداد از مرحله شور و هیجان غالب بر محاسبه و مبارزه تند آتشین وارد مرحله جدیدی شد که آن مرحله عبارت بود از مبارزه دراز مدت بنیانی توام با صبر و حوصله و انتظار و امید و سازندگی های معنوی.
🔻حرکت ها و تحولات اجتماعی با آگاهی ها و ایمان ها تضمین میشود. خشم کور طبقاتی نیست، مبارزه آگاهانه و روشن بینانه ای است که با معرفت صحیح و با ایمان کامل در میان انسانها به وجود می آید.
🔻در آن روز اسلام با تفسیر استعماری تفسیر میشد. این تفسیر دین را از اهرم تحریک ملت ها با داروی خواب آور و مخدر توده های مردم تبدیل میکند.
🔻بنابر تفسیر استعماری دین کلا از سیاست و از اداره صحنه های زندگی انسان جدا است. یک رابطه اخلاقی با انسان ها است. یک رابطه عبادی با خدا است. یک سلسله تکالیف فردی است.اقتصاد را تنظیم نمیکند. حکومت و اداره دنیا بنا بر تفسیر استعماری همواره در دست قلدران و زورمندان بوده و نجاتش نمیشود داد.
🔻 روحانیون مبارز و پیشرو تکلیف خود را یافتند:
🌱یک. تفسیر درست دین: سال چهل و هفت یعنی حدود پنج سال بعد از حادثه پانزده خرداد مهمترین بحث دینی یعنی ولایت فقیه ، به وسیله امام امت در نجف مطرح شد. جلسات متعدد در سراسر کشور برای تفسیر مبانی اسلام و مسائل اساسی معرفت اسلامی گذاشته شد. این یک جریان
🌱دوم. افشاگری دستگاه. چهره ای که به وسیله تبلیغات عظیمی دائما بزک میشد. اولین اثر این افشاگری بدبینی مردم به تبلیغات گسترده دستگاه بود.
🌱سومین کار این بود که مردم را به مبارزه و همکاری تشویق میکردند.
✅پ ن: توصیه میکنم متن این سخنرانی را حتما با دقت بخوانید فوق العاده مهم است.۱۳۶۲٫۱۱٫۱۲
انتشارات صهبا با عنوان «فشرده ای از تاریخ انقلاب اسلامی» کل آن را منتشر کرده.
✅درباره ویژگیهای این دوران سیدعلی خامنه ای توضیحات دیگری هم داده مثل ماجرای حلقه های میانی بین امام و امت که مثل زنبور عسل عمل میکردند و اهمیت تشکیلات و ...خوب است یک پرونده مهم سبک مبارزه اصیل انقلابی در دوران دوم بین ۴۲ تا ۵۶ را در ذهن باز کنیم و توضیحات ایشان را در آن قرار دهیم. برای امروز ما مفید است قطعا.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از خانه طلاب جوان
#نشر_حداکثری
#اطلاعیه
✅ آیین رونمایی از سطح دو سیر مطالعاتی صراط
💠 با حضور:
🔹 حجتالاسلام #صلح_میرزایی (مسئول دفتر حفظ و نشر آثار رهبری در قم)
🔹 حجت الاسلام #فخریان (پژوهشگر و طراح سیر مطالعاتی منظومه فکری رهبری)
🔹 جناب آقای #شیخلر (عضو محتوایی انتشارات صهبا)
⏰ زمان: دوشنبه ۱۸ بهمن؛ ساعت ۱۶
🏫 مکان: بلوار غدیر، کوچه ۶، ساختمان ادارای مدرسه هدایت، #خانه_طلاب_جوان
#صراط
#سیر_صراط
#سیر_مطالعاتی_صراط
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
آنانکه راهشان جدا است
🔻روزی که نقد این جریان را شروع کردم، گفتند اشتباه میکنی. اینها انقلابیند. الان وقت نقد این جماعت نیست. سکوت کن. مثل ما باش. نگذار یک عده از تو زده شوند نگذار اختلاف ایجاد شود. نقد اینها را جوانهای پر حرارت، اثبات وضع موجود تلقی میکنند و از همه حرفهایت متنفر میشوند و از این حرفها.
🔻به نظر من اما وقتی انقلابیون احساس شکست میکنند، جریانهای احساساتی رادیکال خودشان را بر بستر همین احساس ناامیدی اثبات میکنند. مثل سالهای قبل انقلاب و جریان مجاهدین خلق. وقتی فریاد میزدند «تنها ره رهایی جنگ مسلحانه» این هنجار باعث میشد جریان گفتمان ساز ایمان افزای صبور و انقلابی که مردم را بیدار میکرد و روی قدرت مردم سرمایه گذاری میکرد، یک جریان غیر انقلابی تلقی شود.
🔻سیدعلی خامنه ای میگوید:«ان الذین یحادون الله، چرا میگوید و رسوله، خوب معلوم است هر کسی با خدا دشمنی میکند با رسول هم دشمنی میکند، نکته اش این است که راه خدا راه نامشخصی است، خدا میآید در این آیه قرآن راه را مشخص میکند. مصداق امروزی اش این است که خیال نکنید راه انقلاب غیر از مثلا امام راهی دارد. بایستی شاخص معین کرد» (تفسیر مجادله ص۵۰و۵۱)
او برای همین فرمود «تحول لازم است و تحول خواهی رهبر نیاز دارد» او برای همین سردار شهید را یک مکتب و یک راهنمای حقیقی معرفی میکرد. آرمانجویی و عدالتخواهی بدون معرفی عادل الگو و عامل عدالت که نظام است و مردم، شدنی نیست. و آنانکه بر فرق این حقیقت ضربت میزنند، باید شناخته شوند.
🔻اگر دهه هشتاد را دهه ایجاد و تقویت جریان عدالتخواهی بدانیم، دهه نود به کرات رهبری به نقد این جریان پرداخت، گاهی با مفاهیم عقلانیت و معنویت گاهی با مفاهیم رهبری و امامت، گاهی با مفاهیم صبر و امید. اینقدر تکرار کرد که خیلی ها تعجب کردند. تعجب نداشت. وقت نقش آفرینی انقلابیون بود. نباید مثل داستان احمدی نژاد، عدالتخواهیمان به بیراهه میرفت.
🔻زمانه و دوران عدالتخواهی بود و جریان های منحرف میآمدند و موتور پیشران حرکت مردم را ، یعنی نیروهای جوان انقلابی را، با هیجانات و احساسات با خود همراه میکردند و میبردند.اما حالا وضع فرق کرده، اینکه یکی از افراد حوزوی این جریان توسط نزدیکان پرنفوذش طرد شده و خودش هم دادگاهی شده اتفاق خوبی است. این که آن دیگری علنا میآید و میگوید من سردار شهید را عدالتخواه و الگوی عدالتخواهی نمیدانم اتفاق خوبی است. اینکه آن دیگری رسما میگوید قائل به «عدالت عرفی» هستم و مقابل شعارها و آرمانهای انقلابی هم میایستد اتفاق درستی است. اینها همین بودند و حالا معرفی شدند.
🔻الان دوران عدالتخواهی است، زمانه بروز عدالت یعنی زمانه بروز کارآمدی نظام است. دوران به صحنه آمدن مردم است. مردم یعنی مردم نه غرب مستکبر و نه شرق کاسب. هر جریانی که دست امام را از امت جدا میکند، باید در این جهاد تبیین، اصل و نسبش روشن شود تا شناخته شود. به این ترتیب حلقه های میانی، اندیشمندانه و صبورانه و با عزم جدی، کار را با دست مردم پیش خواهند برد و آتشفشان انقلاب را فعال میکنند و کار را تمام خواهند کرد. ان شاء الله.
@ali_mahdiyan
امشب یک جمله شنیدم از مادر شهید، میگفت پسرم به رفقایش گفته «بهترین و صمیمی ترین رفیقم کسی است که وقتی به زمین افتادم پا روی جنازه من بگذارد و برود جلو»
من این جمله را قبلا هم شنیده بودم اما بهش فکر نکرده بودم.
آدمهای بزرگ آیه اند ، علامتند.
راه و هدفشان مهم تر از خونشان است.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از خانه طلاب جوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀#معرفی فعالیت ها و برنامه های #واحد_علمی خانه طلاب جوان🌀
🎙 در گفتگو با حجت الاسلام مهدی #قریب (مسئول واحد علمی خانه طلاب جوان)
❇️ به همراه معرفی راه ها و زمینه های ارتباط و همکاری با این بخش
🌐 کانال علمی خانه طلاب جوان:
https://eitaa.com/elmikhane
🆔 @Khanetolab
مهمترین مطالبه از دولت رییسی
🌱به نظر شما مهمترین وظیفه دولت رییسی چیست؟ به نظر من، کمک به ساخته شدن «دوران دولت اسلامی». دولت فعلی اگر اسلامی ترین دولت هم باشد، دوران و زمانه نیست. بلکه یک تک دولت است.
🌱زمانه دولت اسلامی کی و چگونه واقع میشود؟ هنگامی که کل جامعه اسلامی آرایش ویژه دولت سازی اسلامی بگیرد. همانطور که نظام اسلامی حقیقتی متفاوت نسبت به استیت غربی دارد، یعنی جهت و سوی او سعادت است و نه صرفا چریدن ، یعنی بر بستر ارتباط ولایی امت و امام شکل میگیرد و نه رقابت و جنگ قدرت، یعنی زیر چتر قانون (زنده و نه مرده و متحجر) الهی است و نه حدسهای جاهلانه این و آن، یعنی هویتش قیام الهی یعنی انقلاب است و نه دنیا خواهی. یعنی جغرافیایش هویت ایمانی حقیقی است و نه اعتبارهای زورگویانه مدرن، یعنی منشا مشروعیتش خدا است و نه بنده یا بندگان.
🌱دولت اسلامی نیز هویتی متفاوت دارد نسبت به گاورمنت. ساختارش طرح جامعه مدنی، احزاب و نهادهای دنیا طلب نیست، بلکه کانالهای ارتباط امام و امت هستند که هویت تبیین گر دارند. بارهایش را همین نخبگان بر میدارند. او یک سیمرغ حقیقی است. این فن آوری اجتماعی نخبگان مدیر جوان را تربیت میکند و دانش انسانی اداره کشور را متکی بر جهان بینی الهی و متصل به وضعیت بومی کشور تولید میکند. این ساختار اجتماعی قدرت ترمیم و تحول و کمک به دولت مرکزی را خواهد داشت، و آن دولت مرکزی جریانهای مردمی و حلقات میانی را اداره و هدایت میکند نه اینکه خودش کار ها را برعهده بگیرد.
🌱دولت جناب رییسی اگر دولت خوبی باشد، باید در بستر همه حوادث و بحرانها در نهایت این ویرایش اجتماعی را پیش ببرد. نگاه کنید به سخنان رهبری در جمع تولید کنندگان اقتصادی و پیش از آن در گفتگو با دولتیان، تمرکز توصیه های او بر کمک دولت به برداشتن بارها توسط همین جریانهای مردمی است یعنی عقل و علم و عزم مردم پای کار بیاید. راهش برداشتن موانع ایجاد تشکیلاتهای مردمی خودجوش اندیشه ورز، تبیین گر، تصدی کننده و مطالبه گر است. «نقشه راهبردی» و «مدیریت متمرکز» برای شکل گیری چنین لشکری لازم است تا توانها هم افزا شده و قدرت حقیقی مردم که همان قدرت خدا است جلوه گر شود.
🌱این درخواستی است که رهبری به اعلی صوت از مسوولین دارد. به نظرم محور مطالبات ما از دولت باید حول همین نکته شکل بگیرد. برداشتن موانع حضور مردم در قالب حلقات میانی که بارهای انقلاب را بر میدارند و به این ترتیب حقیقتا به سوی آرمانهای کشور پیش میروند. کشور در دهه نود به اندازه ای که از این حیث ضربه خورد از هیچ جهت دیگری ضربه نخورده است.
🔻پ ن. پیشنهاد میکنم طلاب و روحانیون بزرگوار محتوای نامه مطالبه «خانه طلاب جوان قم» به جناب رییسی در سفر اخیرش به قم را دوباره نگاه کنند.
@ali_mahdiyan
امروز چهلمین زیارت را به نیابت حدود دویست نفر انجام دادم. کسانی که قرار گذاشته بودیم در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند و من به جایشان چهل بار زیارت حضرت معصومه س بروم. توجه به ارتباط و اتصال ولایی ما با هم حول اهل بیت دارایی مهمی است که هویت سیاست ورزی ما را هم همین شکل میدهد.
@ali_mahdiyan
آزادی که انقلاب به ما داد
🌱بر خلاف خیلی از دوستان که نگران عدالتند، من حقیقتا بیشتر از آن نگران آزادی ام. اصلا از بی عدالتی متنفرم چون مانع آزادی است. چون انحصار میسازد، چون عزم جوشش را در مردم میکشد.
🌱 اما برای رشد آزادی، امروزچه داریم؟ و چه موانعی سر راهمان است؟
آنچه داریم اینها است:
🔻اولین دارایی ما قانون اسلام است. قانون مهم است چون حدود را مشخص میکند. حدود مهم است چون اولین مانع آزادی هر کس آزادی دیگران است، پس بدون ضابطه و قانون نمیتوان به رشد آزادی همگان رسید. منشا قانون در غرب کیست؟ شاید بگویید مردم، من میگویم این دروغ محض است. قانون گذار در غرب شرکتهای قدرتمند سرمایه سالارند.
🔻آنجا که قدرت جمع شده همانجا منشا قانون است. آزادی برای این قدرتها یعنی ابتکار عمل خودشان، اما فرض کنیم قانون را مردم گذاشته بودند، سوال آن است که محتوای قانون چیست؟ جهت و صورت قانون چیست؟ جهت قانون وقتی رفاه دنیایی بود، خروجی اش فساد ارض است و کم شدن عدالت و آزادی. وقتی سعادت و کمال بود خروجی اش حرکت به سمت حداکثر آزادی اجتماعی است. صورت بندی این جهت را هم وحی میتواند بدهد تا بشر آن را پیاده کند.
🔻دومین دارایی نقطه تمرکز قدرت و حکومت است، اگر حاکمیت در دست دین شناس عادل نبود، عملا قدرت در دست سرمایه دار جمع میشد و آن وقت جامعه خود را مقابل جریان سرمایه دار کاملا بی دفاع کرده بود. امروز نگاه کنید، اداره دنیا و حق وتو و شورای امنیت در دست کیست؟ و چرا آنها؟ سیاست در داخل کشورهای قدرتمند در دست چه کسانی است و چرا؟
🔻حفاظت از آزادی وقتی مشکلتر میشود که نقش غولها و قدرتهای سرمایه دار خارج از کشور را در داخل نبینیم، اساسا جریان انحصار در عالم که قانون و سیاست و علم و رسانه و همه چیز را در اختیار دارد تا تمام کشورها را نبلعد و تابع نکند کار را رها نمیکند، درگیری با این نظام سلطه یک دارایی مهم است. نقش این درگیری و دفاع مقدس برای استقلال و آزادی کل کشور را در آزادی افراد باید دید.
🔻موارد قبل بیشتر ناظر به برداشته شدن موانع آزادی بود اما مهمتر از همه، روح آزادیخواهانه مردم است. مرگ جوشش درونی آدمها خطرناکتر از اصل زنجیرهای بیرونی است. این نکته مهم با حفظ انقلابی گری در مردم ایران محقق شده. جوشش مردمی میتواند همه موانع را بردارد. روح آرمانجویی و آزادیخواهی که با هویت تثبیت شده انقلابی گری در مردم ایران رخ داده و سهم شهدا و ایثارگران و مجاهدین در آن جدی است، مهمترین دارایی آزادیخواهانه ما است.
🔻مانع اصلی آزادی در ایران میل موجود به کانون ضد آزادی است. یعنی غرب گرایی و غرب پرستی. چه قوانین و پروتکلهایش. چه دستگاه حاکمیت و سیاست ورزی اش، چه علوم انسانی جاده صاف کن خرپولهایش، چه مخصوصا فرهنگ و گفتمانش. این مرض هر چه مداوا شود، درخت آزادی در این کشور بیشتر از پیش رشد خواهد کرد.
@ali_mahdiyan
رییس جمهور رفته روسیه اومده.
اون وریا گفتن چرا میزش اینقدر بزرگ بود.
بعد این وریها رییس جمهور یه کشور دیگه رو نشون دادن پای همون میز
بعد اون وریا رییس جمهور آرژانتینو نشون دادن بدون اون میز
بعد این وریا رییس جمهور فرانسه رو نشون دادن با همون میز
نخندید . بیاید نتیجه بگیریم. چی؟
اولا پس جنگ روایتها واقعیته،جنگه حقیقتا دو طیف هم هستن میخوان روایتشون رو غلبه بدن
ثانیا مردم روی عزتشون حساسن خیلی حساس این دارایی مهمیه. که یه عده ذلیل دارن قایمش میکنن
ثالثا رسانه های فارسی زبان غربی و عربی و آدمهاشون بعیده دغدغه عزت ما رو داشته باشند ولی نگرانش شدن
هیچی همین
@ali_mahdiyan
هویتمان ، دستگیره نجاتمان
🔻مدیونید اگر ماجرای قتل دختر اهوازی را یک ماجرای موردی یک فرد دیوانه قرائت کنید. دروغ است. آن فرهنگی که یک همسر جوان هفده ساله فرزند دار را میفرستد آن طرف آب، بچه اش را سقط کند که خیانت کند، آن فرهنگ کثیف بی ناموسی با همه هیبتش با علینژادش با اینستایش که محل آرزو ساختن و نمایش اشرافیت و وسوسه است. آن فرهنگ مدرن سکس گروهی و سکس با حیوان و سکس ضربدری و هزار لجن متعفن دیگر، که یک دختر هفده ساله را تنها و بی پشتیبان اقناع میکند، از همه چیز بکند و فرار کند دنبال خیال که وقتی سرش به سنگ بخورد که دیگر هیچی برایش نمانده باشد، آن فرهنگ را نبینید و داستان را قرائت کنید.
🔻من قبل از درد کشته شدن وحشیانه آن دختر، دلم برای آن تنهایی و غربت و لجنی که درش غوطه ور شد میسوزد، آن لحظه که میداند اینجا چه جهنمی میشود برایش اگر برگردد، اما باز هم میخواهد برگردد. لعنت به همه هیکل فرهنگتان و تمدنتان که بی ناموسی و خوک صفتی و قارون پرستی از ذره ذره اش میجوشد. دختران ما را و پسران ما را و دار و ندار ما را سر میبرد و تک و تنها در خون و لجن متعفن رهایشان میکند.
🔻این دختر را نبینید همه آنانکه از هویتشان فرار میکنند، ببینید چه مغز باشند و فرار کنند، چه هنر باشند و فرار کنند چه ورزشکار باشند و فرار کنند، همه را ببینید همه همین قدر جاهل همینقدر در تخیل همینقدر اما تنها و بی کس محتاج ترحم.
🔻باز هم مدیونید اگر آن شوهر جنایتکار وحشی را فقط ببینید. دروغ است دروغ محض. این همان فرهنگ متحجر جاهلی خودمان است. که قمه به دست تعصب میدهد. همه شهر با هم مسوولند. آنها که ضرب المثلشان است به جدی به شوخی که سرش را لب باغچه میبرم اگر فلان. که زن را مظلومانه در تاریخ جنس دوم و در حاشیه دیده. همان تعصب و غیرتی که شریعت نمیفهمد قانون نمیفهمد قاعده نمیفهمد. همه آنها که زیر لب به غیرت آن جنایتکار قسی القلب ای ول میگویند، همه شریکند. این فرهنگ را ببینید، این خرده فرهنگ مشمئز کننده ما بودیم این هزار مرض نهفته در وجود ما میبود و فراگیر تر از این هم میبود اگر با انقلاب به اسلام چنگ نمیزدیم. اسلام بلندمان کرد انقلاب نجاتمان داد. به ما عقل داد به ما شرع داد. یادمان داد غیرت و تعصب و ناموس پرستی را در همان خوزستان چطور به نمایش بکشیم. همانجا که زیارتگاه سالکان و اهل طریقت است.
🔻برای انقلاب جان میدهم ، دار و ندارم را میدهم که مرا از این فرهنگ جاهلیت بدوی و آن فرهنگ لجن مدرن نجات داد. برای این انقلاب میمیرم فحش میخورم ناسزا میشنوم که تعصب و ناموس پرستی را نه در خباثت خرده فرهنگهای یادگاری از دوران شاهنشاهی که در فاو و فکه و طلاییه و شلمچه نشانم داد. کاش دست فرزاندانم از این انقلاب جدا نشود که قدر قانون و شریعت خود را بدانند. قدر فقهشان را قدر عقیده شان را قدر سلوکشان را در یک کلام قدر هویتشان را که انقلاب هدیه داد به آنها بدانند.
🔻آنانکه صحنه های فجیع این جنایت را دست به دست میچرخانند، میخواهند بر بستر این جنایت مشمئز کننده آن فرهنگ خوک صفتشان را ثابت کنند و پناهگاه این مردم یعنی ایمان و شریعتش را بزنند. بدانید و آگاه باشید که انقلاب هم نه به تحجر و تعصب جاهلی و فرهنگی نادانی یادگار شاهنشاهی بود و هم نه به ان خوک صفتی مدرن.
والسلام
@ali_mahdiyan
هدایت شده از خانه طلاب جوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نشر_حداکثری
#پیشنهاد_مشاهده
🎥 تیزر کتاب #آزادی_یعنی_آزادی
🔸 معرفی کتاب:
🔻 این کتاب متشکل از دو بخش است:
1⃣ بخش اول: شامل متن پانزده سخنرانی رهبر معظم انقلاب در خطبه های نمازجمعه تهران است که در سال های ۱۳۶۵ و ۱۳۶۶ ایراد شده است.
2⃣ بخش دوم: نیز شامل متن «بیانات ایشان در دانشگاه تربیت مدرس در سال ۱۳۷۷» و «بیانات در نشست اندیشههای راهبردی با موضوع آزادی» است که به جهت اهمیت و کمتر دیده شدن آنها، مجموعه ی خانه طلاب جوان به جمع آوری و انتشار این بیانات اقدام کرده است.
🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻
💠 لینک خرید کتاب با تخفیف ۲۰ درصد:
🌐 https://b2n.ir/q94463
🔺 🔺 🔺 🔺 🔺 🔺 🔺 🔺 🔺 🔺
#آزادی_یعنی_آزادی
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
رضا شاه روحت شاد
⚡️۴۶ درصد نقدینگی کل کشور در حسابهای شخصی او بود(نگاهی به شاه، ملک زاده میلانی، مدیر برنامه مطالعات ایران در دانشگاه استنفورد، ص۱۰۷) ۴۴هزار زمین زراعی روستایی خوش آب و هوای کشور را به زور گرفته و به نام خودش کرده بود(تاریخ بیست ساله ایران، حسین مکی، ج۶، ص۱۳۷) بعد از تبعید ۱۰ ملیون لیره انگلیس(در سال ۱۳۲۰) در بانکهای خارج داشت. (رضاخان در گذرگاه تاریخ، فتح الله نوری اسفندیاری، رییس مجلس رضاخان، ج۲،ص۹۹۱)
🔻چیزی از قاطعیت او را از شنیده اید اما تصویرش هم کرده اند برایتان؟ خیلی قاطع بود
⚡️در ۲۴ تا ۲۶ آذرماه ۱۳۰۶ رضاشاه با هواپیما شهرهایی از لرستان را بمباران کرد(عملیات لرستان، سرتیپ محمدشاه بختی(فرمانده لشکر رضل شاه در لرستان و آذربایجان)، ص۲۴۹_۲۵۰) ویلیام داگلاس آمریکایی در کتابش مینویسد افسران رضاشاه سر جوانان لر را قطع میکردند، سینی آهنی گداخته ای را بر روی گردن بریده آنها میگذاشتند تا جنازه چند قدم بدود سپس بر سر قدمهای آنها شرط بندی میکردند(سرزمین های شگفت، ویلیام داگلاس، قاضی دیوان عالی آمریکا، ص۱۷۵) داگلاس میگوید در حمله به عشایر لر سربازها به هر بچه ای میرسیدند لوله هفت تیر خود را در شقیقه او میگذاشتند و مغزش را متلاشی میکردند(همان، ص۱۷۳) استفانی کرونین آمریکایی در کتابش مینویسد، سرهنگ دولو در دشت ترکمن در هر دهکده تعدادی مردم را به دار آویخت، اموالشان را غارت کرد به زنانشان هتک حرمت کرد و جواهراتشان را سرقت نمود(ارتش و حکومت پهلوی، استفانی کرونین(استاد دانشگاه اکسفورد)ص۳۴۵)
خوانین بویر احمد را با دادن وعده تامین جان و سوگند به تهران آوردند و کشتند، از طایفه بهمنی در کهکیلویه ۹۷ نفر را در یک روز کشتند که یک نفرشان ۱۳ ساله بود. چهارصد نفر را در اهواز حبس کردند که سیصد نفرشان در زندان مردند(تاریخ بیست ساله ایران، حسین مکی، ج۵، ص۴۷۱) عبدالله مستوفی به ارتش تحت امر رضا خان نوشت برادارانه توصیه میکنم زنهای ایل را به شیر دادن سگهای خود وادار نکنید(شرح زندگانی من، ج۳، ص۵۱۴)
🔻برای همین خیلی پولدار شدند.
⚡️محمدرضا نفت رایگان به مصر میداد(مستند آریا مهر شبکه منوتو)
بیش از یک ششم جمعیت ایران سوء تغذیه داشتند(تاریخ تحول ایران، جان فوران، ترجمه احمدتدین، ص۴۷۷) سالی ۴هزار لیره انگلیس(پوند) به نوه پادشاه برکنار شده اتیوپی پول میداد رفاقتی(هدایای دربار پهلوی به بیگانگان، ص۲۶۸) اسدالله علم در خاطراتش میگوید حقوق ۶تا۷ هزار دلار برای ثریا تعیین شد، حال آنکه چندی قبل ۱٫۵میلیون دلار به او داده بودیم.(یادداشتهای علم، ج۶،ص۳۰۹) به دوست دختر هالیوودی اش گریس کلی، یک قفس طلا که داخلش یک قطعه الماس و یک پرنده ساخته شده از یاقوت کبود بود و یک دستبند طلا از مروارید و الماس و یک جعبه طلا که داخلش یک ست با ۳۲ عدد الماس بود داد. گریس اولش شک کرد که این ها را پس بدهد از بس زیاد بود(زندگی و زمانه پرنسس های آمریکایی، وندی لی، ص۴۷) در سال ۵۳ مبلغ ۵۰۰ میلیون لیره استرلینگ به انگلیس کمک مالی کرد تا صنایع غذایی انگلیس ورشکسته نشود(یادداشتهای علم، ج۴، ص۱۹۳)
⚡️هنگام فرار فقط شمس و اشرف یک ملیارد و هشتصدر ملیون دلار از ایران خارج کردند(نگاهی به شاه، عباس ملک زاده میلانی، مدیر برنامه مطالعات ایران در استنفورد، ص۲۳۶)
🔻وقتی از نگه داشتن او ناامید شدند چه کردند؟
⚡️سالیوان سفیر آمریکا و ژنرال هایزر نزد شاه رفتند بعد از گفتگو شاه گفت: اینها به ما تکلیف کردند که از کشور برویم، ما که به انگلیس و آمریکا بد نکردیم(کتاب پروژه تاریخ شفاهی ایران در دانشگاه هاروارد، حبیب لاجوردی، ج۱۳، ص۶۱۱) اردشیر زاهدی میگوید شاه گفت من تمام عمرم را در خدمت آمریکا گذراندم و اکنون آمریکا حتی اجازه نمیدهد در بیمارستانهای ان کشور بستری شوم(۲۵ سال در کنار شاه، زاهدی، ص۳۶۴_۳۸۰)
⚡️استاد سید علی خامنه ای میگوید: «کفار از آنها مثل سنگ استنجا استفاده میکنند. انسانی که آب ندارد باید با سنگ استنجا کند و خودش را پاک کند. میگردد یک تکه سنگی در بیابان پیدا میکند تمیز و پاکش میکند، میشویدش چون به دردش میخورد، اما وقتی استنجا کرد، دیگر حتی به ان نگاه هم نمیکند،...مثل شاه وقتی نتوانست منافع آنها را تامین کند)(تفسیر مجادله،ص۱۰۲_۱۰۳)
🌱پ ن: دوست عزیز و محققم جبار امرایی، صفحاتی ایجاد کرده به نام پهلوی بدون سانسور این مطالب را از کانال ایشون گزینش کردم.
https://zil.ink/pahlavviii
@pahlavviii
@ali_mahdiyan
بیست و دو بهمن روز محاسبه هم هست
🌱آنچه روز بیست و دو بهمن پنجاه و هفت داشتیم، احساس امید بود. امید به چه کسی؟ امید به خودمان، نه امید به نهضت ازادی، نه امید به بنی صدر، نه امید به آمریکا نه امید به شوروی. امید بود. اما امید به خودمان. به مردمی که قدرتش را دارند همه چیز را تغییر دهند با وجود همه دردهایی که داشتند.
🌱روز بیست و دو پنجاه و هفت، آنچه در سر داشتیم آرمان بود و غیرت برای تحققش. همه بنا داشتیم واقعیت را با آرمانهایمان بسنجیم و نه آنکه توجیهش کنیم و نه آنکه آرمان را به نفع واقعیت تحریف کنیم.
🌱اما آن روز امام یک نگرانی داشت. اینکه آیا این انقلاب را حفظ هم خواهیم کرد؟ این قیام و تحول روحی درونی که مهمترین داشته ما است، حفظ خواهد شد؟
🌱حالا چهل و چند سال گذشته، امروز جریانهای جوان زیادی داریم که همه چیز را با شعارهای انقلاب میسنجند. چه آنها که ناراحت و نگرانند و چه آنانکه امیدوارند. امروز همه فشار اقتصادی و سیاسی و تبلیغاتی را جمع کردند که مردم ناامید شوند، همین امسال حدود پنجاه درصد حضور در انتخابات داشتیم.
🌱 یعنی فقط بیست درصد کمتر از متوسط حضور همین مردم در انتخابات ریاست جمهوری تا پیش از این، بیست درصد کمتر از اولین انتخاب ریاست جمهوری سال پنجاه و هشت. باز هم بیشتر از معمول حضور مردم خودشان و این یعنی آنانکه میخواستند مشروعیت انقلاب را به چالش بکشند نتوانستند و این یعنی یک «حضور حماسی». نشد نتوانستند.موفق نشدند.
🌱امروز مردمی را داریم که الگویشان سردار شهید است. پای تابوتش را دیدید. خدا رحمتش کند که میگفت درخواست حضور جوانان برای دفاع از حرم بسیار بیشتر از میزان درخواست در دهه شصت است. دقت کنید در جنگی دور تر از مرزها با جوانانی که امام را ندیده اند و در تلاطم انقلاب هم نبوده اند.
🌱بگذار یک عده داشته ها را چرتکه بیندازند. اما داشته مردم خودشان هستند. اعتقادشان. ایمانشان. آرمانجوییشان. اراده شان. همانکه باعث شد در اوج تحریمها «انقلاب علمی» را محقق کنند. انقلاب علمی حقیقتا یک معجزه است. جهش چند برابری تولید علم نسبت به کل دنیا، خیره کننده است. این بروز انقلابی است که در جان این مردم باقی مانده. حفظ شده.
🌱حفظ انقلاب مهمتر و دشوار تر از اصل انقلاب بود. حفظ انقلاب یعنی سختیها را هم دیدیم. جان عزیزان را هم دادیم. گرسنگی هم کشیدیم. سختی و رنج هم دیدیم. نامردی و نفاق هم دیدیم. اما هنوز میجوشیم برای همان آرمانها. این مهمترین ثمره نظام اسلامی جوشیده از این مردم است.
🌱حوزه علمیه امروز پر از نسیم جانفزای گفتمان انقلاب است و حلقه های مباحثه و پژوهش حول مکتب امام و فقه حکومتی، دانشگاه مساله اش عدالت است اما به تقریر خمینی کبیر و سنجش دردهای جامعه بر محور آن. محل تولید علم است و معراج شهدای دانشمند، دولت امروز با شعار فسادستیزی و مردم گرایی رای آورده و شکل گرفته،دشمن امروز ضجه میزند و رسما اعلام میکند که «تحریمهای بر اساس فشار حداکثری که سالها است بر این جامعه تحمیل شده شکست مفتضحانه خورده» رهبر امروز جانانه میگوید«الحمدلله» و این یعنی پیروز شدیم.
🌱بیست و دو بهمن امسال، زیر پوست همه ضعفها و دردها، حفظ انقلاب یعنی حفظ این جان بر افروخته امت، که متمسک به دین است و سرشار از غیرت دینی را باید تبریک گفت. حفظ انقلاب معجزه نظام اسلامی امامت و امت است. امیدوارم این دولت پر تلاش و امیدوار نیز در پیشبرد اهداف این مردم موفق باشد، ان شاء الله.
@ali_mahdiyan
معادل بی ناموسها در حوزه
🌱یکی از اتفاقات مهم در دهه فجر۱۴۰۰ شکل گیری «جریان بی ناموسها» بود. یعنی انصافا هشتک من بی ناموسم که مسیح علینژاد و جریان منافقین خارجی و داخلیش راه انداختند، بهترین عنوان برای این مجموعه بود. آره دیگه اینها بی ناموسن. خودشون که راضین ما هم از این به بعد همینطور صداشون میکنیم: «بی ناموسها»
🌱اما جالبه قبل از این ، روز نوزده دی، رهبری دو جریان را عامل شکل گیری انقلاب و عبور آن از همه چالشها و دشواریها عنوان کرد؛ یکی جریان «غیرت دینی» در مردم و دیگری «روحانیت سیاسی» که اندیشه رهبری اجتماعی را دنبال میکند. الحمدلله صدای جریان بی ناموسها را در مقابل غیرت دینی همه شنیدند اما صدای آن جریان مقابل روحانیت ناب شیعی را کمتر کسی شنید. آنانکه معتقدند روحانیت کنار بکشد، اخته باشد،«به حوزه برگردد»، اینها روی دیگر همان سکه بی ناموسها در جامعه اند. خروجی این هر دو جریان تقابل با حرکت توفنده مردم است.
🌱باور کنید شیطان اگر روی زمین میآمد سیمای یک روحانی معنوی سر سجاده را میداشت که حاضر نبود ولایت انسان کامل را در زمین جریان دهد. باور کنید سامری قوم موسی حتما امروز یک صورت روحانی داشته با شعار « لامساس»، لامساس یعنی مردم به من نزدیک نشوید. روحانیت منزوی فریاد لامساس سر میدهد.البته روحانیت امروز انصافا هویتش از «سامرا»ست و نه «سامری». حوزه امامت است و ولایت است نه حوزه انزوا و لامساس. حوزه فقه حکومتی است نه آنانکه به قول صاحب جواهر «کانه ما ذاق من طعم الفقه شیئا»
🌱اگر «غیرت دینی» و «روحانیت ناب دینی» پیش برنده جریان انقلابند، باور کنید «بی ناموسها» و «روحانیت منزوی واتیکان نشین» دو لبه یک قیچی هستند. روی سخنم با فرد خاصی نیست، مرادم یک اندیشه و فرهنگ خاص است که ظاهرا تعمدا در حال تکرار شدن است. دوست ندارم مصداق خاصی را به ذهن آورم. فقط کلا عرض میکنم مراقب باشید در تاریخ نامتان را کنار بی ناموسها نبرند.
والسلام
@ali_mahdiyan
هدایت شده از خانه طلاب جوان
#نشر_حداکثری
#گزارش
✅ طرح پویش کمک رسانی #گروه_جهادی_محبین_ائمه در مناطق محروم
1⃣ ساخت یک واحد #مدرسه، به ارزش چهار میلیارد تومان
2⃣ ساخت ۵ واحد #منزل_مسکونی، به ارزش ۱۰۰ میلیون تومان
3⃣ اهدای ۵۰ #جهزیه به زوجهای جوان، به ارزش هر جهیزیه ۲۵ میلیون تومان
🔻 جهت مشارکت در طرح، هدایای نقدی خود را به شماره کارت زیر، بنام گروه جهادی محبین ائمه واریز کرده و به شماره ۰۹۳۸۰۵۹۸۶۶۹ اطلاع دهید.
💳 شماره کارت: ۶۰۳۷-۹۹۷۹-۵۰۰۹-۱۷۵۲
💠 گروه جهادی محبین ائمه (علیهمالسلام)
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
سبک اندیشه تبیین
مقدمه جهاد تبیین
🌱برای جهاد تبیین اولا محتاج سبک اندیشیدن تبیین کننده هستیم. تا یاد نگیریم در درون به نحو تبیین گر بیندیشیم در خارج هم موفق نخواهیم شد تبیین کنیم.
🌱اندیشیدن به اسلوب و مدل «فرقان» یعنی مدلی که حق و باطل را تفکیک میکند. در ابتدای سوره آل عمران ببینید. از جایی که و انزل الفرقان آمده به بعد، این روش را تبیین میکند.
🌱قرآن میفرماید روی اصول و محکمات و نقاط روشن بایستید و بقیه امور را بر اساس آن بسنجید. آدمهای منصف، سلیم النفس، فطری اندیش، اینها اول نقاط اصلی و قطعی را پیدا میکنند، بعد وارد ساحت احتمالات و ظنون و متشابهات جزیی میشوند.
🌱فاما الذین فی قلوبهم زیغ، یعنی بیماردلان در مقابل اول میروند روی متشابهات، یعنی جاهایی که بشود تفسیر خود را در آنجا حقنه کرد. تا محکمات را هم مشکوک و غیر معتبر کنند. محکمات ام الکتابند ، اصل و اساس واقعیتها هستند نه بالعکس.
🌱فلان فایل صوتی را شنیده ای؟ میدانی فلانی یواشکی به اون یکی راجع فلانکی چه گفته؟ میدانی در پرونده نوه عمه فلان مسوول چه آمده؟ میدانستی پوتین جواب سلام فلان مسوول را خوب نداده ولی موگرینی بلند جواب داده؟ اینها نشان میدهد که.... ؟
🌱که انقلاب منحرف شده. که نظام فاسده. که با دوره شاه هیچ فرقی نداریم. که سپاه مفسد شده. که مجلس انقلابی، انقلابی نیست. که دولت فعلی فاسده و....
🌱سیاست «خاله زنکی» که الان بی بی سی و ایران اینترنشنال و اذنابشون تو خارج و لیبرالها و عدالتخواه های احمق داخلی دنبال میکنند، همش مبتنی بر یک سبک اندیشه ورزی خاص است؛ ایستادن بر نقاط جزیی متشابه. اگر دروغگوییشان ثابت شد، چیزی نشده که، فقط یک مورد جزیی خراب شده. هرچند حسش باقی میماند. اگر هم آن مورد جزیی ثابت شد که درست بوده که فبها المراد.
🌱نهضت جهاد تبیین باید از این سبک خاله زنکی که بر متشابهات میایستد یعنی سبک آنانکه فی قلوبهم زیغ هستند، خارج شود فیتبعون ما تشابه منه را کنار بگذارد. روی نقاط روشن و اصل و ام الکتاب بایستد و آن قدر توضیح دهد و تکرار کند و از آن تفریع کند و نتیجه بگیرد تا جبهه مقابل خفه شود. محکمات را باید به چشم آورد و کسانی توان اینکار را دارند که با محکمات میاندیشند. وسوسه نباید شد و در پازل دشمن رذل و بیمار دلان داخلی نباید رفت.
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا علی مدد
هر چقدر که توان دارید ولو خیلی کم همراه شوید. با کمک ولو اندک، نور معنوی اخلاصتان را همراه ما کنید.
ساخت یک مدرسه
ساخت پنج خانه
تهیه پنجاه جهیزیه
@ali_mahdiyan
از بین نشستها و همایشهای حوزوی، این نشست ها و همایش بعد آن مهم و خوشحال کننده است. هر چند خیلی دیر، اما خدا را شکر برگزار میشود. این که حوزه علمیه در عمیقترین سطوح علمی خود متوجه این نکته شود که آن بعدی که باید به آن رسیدگی کند، بعد خدمت است، آن هم با تقریر ناب شیعی، این اتفاق مهم و مبارکی است. امام مجاهد ما که دستگاه و شبکه عالمان دین را پی ریزی میفرمود یعنی امام صادق علیه السلام این جمله کلیدی یادگار از حضرت مسیح به حواریون را به علمای امت ختمی یادآوری میکند که «ان احق الناس بالخدمه، العالم». خدمت زبان مشترک علما با مردم است که ترویج و بعثت مردم را «بغیرالسنتکم» محقق میکند. خدمت باعث میشود هویت «بسط» پیامبرانه در جامعه بروز پیدا کند و «امامت» بتواند بر بستر آن محقق شود. خدمت همان است که امروز تصویر حوزه علمیه را در بحرانها کنار مردم ترسیم میکند و هویت «پیامبر امی» را جلوه گر مینماید. خدمت ناب مجاهدانه میتواند گفتمان «انزوای سکولار» را به چالش بکشد. و عالم را بازیگر صحنه نورانی «امامت و امت» کند یعنی نظام ولایی را تقویت نماید. ورودهای اجتماعی و فرهنگی حوزویان کافی نبود. باید در بستر اندیشه و نظریه پردازیهای علمی، این بعد جدی هویت روحانیت، بررسی شده و سپس تبدیل به یک هنجار و معروف گردد و تمایزات جدی آن از تقریرهای خدمت رسانی مسیحیت واتیکان و سبک جماعت تبلیغ اهل سنت و مدل خیریه های جوامع مدرن هویدا شود و همانطور که در طول تاریخ چنین بوده عامل بعثت و قیام جامعه شیعی باشد. به هر حال اتفاق مبارکی است و دستمریزاد باید گفت به برگزار کنندگان آن. امیدوارم ادامه پیدا کند.
@ali_mahdiyan
ولایت عملی
سبک ولایت پذیری سردار مقاومت و سردار شهید.
⚡️اگر رهبری مشکلات امروز مذاکرات را به دلیل عمل نکردن تیم دیپلمات دهه نود به دستوراتش میداند چرا همان زمان جلوی آنها را نگرفت؟ چرا به مجلس پیام داد که جلوی دولت را نگیرند؟ چرا شورای نگهبان مانع نشد؟
🌱سطح مدیریت رهبری در نظام سطح مدیریت راهبردی و راهبری است نه مدیریت کلان و نه خرد. او در این سطح از مدیریت چه میکند؟ و چه امکاناتی دارد؟
🔻اولا جهت را مشخص میکند. سیاستها و قوانین بالادستی را مشخص میکند. چنانکه سیاستهای روشن خود را در مذاکرات هسته ای بیان کرد.
🔻 اگر جایی کشور بخواهد منحرف شود حکم حکومتی میدهد و ورود مستقیم میکند، مانند ماجرای ۲۰۳۰ که انحراف جدی در حرکت کشور و تربیت نسل پیدا شده بود.
🔻در غیر این صورت تذکر میدهد، تعامل میکند، توصیه میکند در خفا و در علن اما دخالت نمیکند ولو به کشور هزینه هایی وارد شود.
🔻 اگر اختلافی بین مسوولین باشد به نفع حرکت کل کشور و تقابل با دشمن حل و فصل میکند. با همان ابزارهایی که در بالا بیان شد. مثل ماجرای استیضاح دولت قبلی که به اشاره مانع شد یا ماجرای نامه به احمدی نژاد.
🔻از همه مهمتر او با مردم و امت سخن میگوید، تبیین و گفتمان سازی میکند. تا نظارت کنند و همکاری.
🔻او در امور جزیی ورود میکند اگر اثر راهبردی کلان در حد انحراف یا نابودی جبهه داشته باشد و در هیچ امر خرد و کلانی دخالت نمیکند اگر این اثرات را نداشته باشد.
🌱او حرکت جبهه را و تصمیمات مسوولینش را پشتیبانی میکند. که دشمن سوء استفاده نکند و کشور دچار اختلافات و حاشیه ها نشود. او تلاش میکند وضعیت تحمل مردم را لحاظ کند در تصمیماتش،چنانکه در ماجرای مذاکره با آمریکا چنین کرد. تلاش میکند انسجام اراده نظام را مقابل دشمن نشان دهد که دشمن جری نشود. چنانکه در حل اختلافات دولت با مجلس و دیگر بخشها چنین میکرد. تلاش میکند جهت های کلی و راهبردها را مشخص کند چنانکه در ماجرای برجام چنین کرد. تلاش میکند مردم را حرکت دهد در نظارت و همکاری دولت.
🌱اما مدیران کشور برخی صرفا در حد احکام حکومتی سخن او را گوش میدهند اگر گوش کنند اگر تعلل نکنند. خیلی ها سیاستهای او را رعایت نمیکنند. گفتمان او را در مردم پیش نمیبرند. بلکه مخالفش را ایجاد میکنند. در تعامل با او در اداره کشور تلاش نمیکنند یک نظام واحد را شکل دهند و پیش ببرند و به همین دلیل حرکت کشور را کند میکنند. سبک اقدامات دولتهای دهه نود را ببینید. رهبری در دیدار دانشجویان همان زمان گفت اینها سیاستهای روشن مرا عمل نکردند. توصیه ها را پیش نمیبردند. دائم کشور را در معرض اختلافات و چالشهای جدی قرار میدادند که برای پیشبرد مذاکرات سم بود. گفتمان رهبری را که توصیه به قدرت مردم در داخل بود رها کرده بودند و کار خود را میکردند. این شد که ضعفهای آنها در رعایت نکردن کامل سیاستها و نکات رهبری خود را نشان میداد در حوزه های مختلف از جمله دیپلماسی و از جمله تولید و اقتصاد مقاومتی.
🔻خدا رحمت کند سردار شهید را در وصیتنامه اش میگفت من نه ولایت پذیری تنوری را میگویم نه ولایت پذیری حقوقی را بلکه ولایت پذیری عملی را توصیه میکنم. ولایت پذیری حقوقی یعنی ولایت پذیری حداقلی. در حد قانون. ولایت پذیری عملی یعنی ایجاد یک کل واحد منسجم که تلاش میکنند یک اراده را محقق کنند و پیش ببرند. سخنان سیدمقاومت را در دیدار با جناب مصباح حتما شنیده اید، او در حال توضیح یک رابطه ولایی در مقام عمل است. رابطه ای که یک اراده واحد راهبردی و کلان و عملیاتی را محقق میکند.
@ali_mahdiyan
بچه مسوولها
🌱من رفیقهایی داشتم که بچه مسوول بودن. خاطره های جالبی دارم ازشون.
🌱سیدحسین رفیقم پدرش فرمانده بود. سیدحسین میگفت به راحتی میتوانست برای سربازیم کاری کنه. هیچ کاری که نکرد. جرات هم نمیکردیم به او بگوییم توصیه ای چیزی. سیدحسین را انداختند یک جایی برای سربازی که میگفت واقعا آدم شدم.
🌱سیدمحمد باباش مسوول تقسیم خانه های سازمانی بود، محمد تازه ازدواج کرده بود. باباش به هزار بهانه میتوانست خانه دارش کند، نکرد. چند سال توی یک خانه بیست متری، واقعا بیست متری، اجاره ای مینشست.
🌱سیدمحمدحسین دزد زد به منزل باباش، میگفت بابام شروع کرد با دزده صحبت کردن که مشکل اقتصادی اگر داری بگو کمکت کنم. باباش مسوول مهمی بود در کشور.
🌱سیدجعفر باباش به جز اینکه مسوول مهمی بود تو شهر، مدیر یک مجتمع مهم غیرانتفاعی مشهور تو شهرشون بود، جعفر بچه هاش رو ولی تو مدرسه دولتی ثبت نام کرده بود میگفت مثل همه مردم.
🌱وحید یک بچه مسووله که میتونه یه گوشه راحت کار کنه و پول در بیاره، رفته توی یک روستای دور افتاده دامداری راه انداخته و کار میکنه. میگه آقا گفته دوران تولیده.
🌱علی باباش سردار مجروح جنگه، مجروح اعصاب و روان. بچه درس خوان دانشگاه که یک دانشگاه مهم آمریکا میخواست تامینش کنه تا اونجا درس بخونه. نرفت. اومده قم طلبگی میکنه همزمان هم توی یک مجموعه دانش بنیان داره کار میکنه.
🌱لیست مفصلی دارم. از رفیقهایی که باباهاشون یک مسوول رده بالا هستند و خاطراتی که هنوز هم احساس میکنم خیلی عادی اند و مهم نیستند از بس زیادند. اما وقتی دیدم یه عده با این خاطره ها متعجب میشن، گفتم یه چند تاییش رو بنویسم.
🌱 هیچی همین.
@ali_mahdiyan
دلبستگی آنها به انقلاب را هم قبول ندارم
رشته توییت
🔻۱٫۱۰
«حالا انسان میشنود که افرادی میگویند نظام از هدفهای انقلاب دور شده؛ میخواهند نشان بدهند که به انقلاب دلبستهاند. من قبول ندارم این حرف را؛ من دلبستگی آنها به انقلاب را هم قبول ندارم. »
این جمله ها اولین بار نیست که از زبان یک رهبر انقلابی بیان میشود.
سال ۶۷ امام گفت:
🔻۲٫۱۰
اینها که معتقدند نظام به اهداف خود نرسیده در این ده سال انقلابی نما هستند.(منشور روحانیت)
مثل کسانی که ده سال قبلترش رای به «جمهوری اسلامی» یعنی رای به نظام اسلامی، ندادند. معلوم است که نظام ولایی، شریعت است و انقلاب طریقت. بدون شریعت چه طریقتی ، چه انقلابی، چه کشکی.
🔻۳٫۱۰
ده سال قبلترش آنانکه شک کردند به کارایی هندسه امامت و امت و ترویج کردند که«جواب این خونها را چه کسی میدهد» انقلابی نبودند. آنها هم که منتظر بودند با جنگ مسلحانه زودتر به خواسته های ظاهری انقلابیشان برسند هم حقیقتا انقلابی نبودند. برای امام « روح انقلابی» امت اساس بود.
🔻۴٫۱۰
بله به همین دلیل امام در منشور گفت مهمترین عائدی ما در جنگ «رشد روح انقلابی» مردم بود.
برای همین امروز رهبر«استمرار انقلاب» را مهمترین دارایی امت میداند؟ برای همین حتی نمک به حرامها هم با همان شعارهای انقلاب که در جان مردم زنده و «مستمر» مانده است تیشه به ریشه نظام میزنند.
🔻۵٫۱۰
سال ۶۷ امام هویت انقلابی نمایی را توضیح داد؛ آنکه میگوید پیش نیامدیم.
داستانی جدی و تکراری.از قطار انقلاب پیاده نباید کرد اما اعلام پیاده شدن عده ای هم پیاده کردن نیست
کاش لج نمیکردند.
سردارشهید را که انقلابی نمیدانند.حداکثر تابوت و عکسش، نه حتی وصیت نامه اش، بر نمیتابند.چرا؟
🔻۶٫۱۰
چون در وصیتنامه اش نوشت:جمهوری اسلامی امروز در قله است.چون نوشت:جمهوری اسلامی حرم است
میبینند که دشمنی دشمنان مردم بیشتر شده،از بین نرفته،خوب اگر از انقلاب عدول کردیم چرا دشمنیشان بیشتر شده؟چرا با مردم؟
«استمرار روح انقلاب» در مردم کار کیست جز نظام، جز شریعت، جز کالبد ولایی؟
🔻۷٫۱۰
روح انقلاب اگر نیست، «انقلاب علمی» در دهه هشتاد و نود محصول چه بود. شتاب ده برابری تولید علم محصول چه بود؟ اصلا فکر میکنید امروز به چه پشتوانه ای تیم مذاکره کننده زیر بار تحمیلات قدرتهای دنیا نمیرود؟ چه دارند در چنته به جز قدرت مردم و مقاومت مردم؟ روح انقلاب اگر نیست چرا؟
🔻۸٫۱۰
مردم برای همان شعارها رگ گردنشان بیرون میزند؟ جامعه بی انقلاب مرده است غافل است روزمره و بیخیال است به قول شهید بهشتی. اینگونه اند مردم؟
در دهه پنجاه همین آقای سیدعلی خامنه ای جوان به مردم گفت،آی مردم«ایمان شیطانی» هم داریم. یعنی انقلابی گری شیطانی هم داریم،آن وقت که سر از
🔻۹٫۱۰
ساختار نظام امامت در نیاورد. راست میگفت شعار وحیانی ما است که ان کنتم تحبون الله فاتبعونی... محبتی که سر از نظام ولایت درنیاورد محبت نیست.کلمه لااله الا الله هم که سر از «بشرطها و شروطها » در نیاورد منتج نیست. نظام اگر نبود انقلاب نبود. رمز اینکه انقلاب در ایران مستمر ماند
🔻۱۰٫۱۰
همین نظام توحیدی شرعی و عقلی بود.انقلاب صورتش نظام است و نظام محصولش استمرار انقلاب. استمرار یعنی تبدیل حال به ملکه و مقام، در مردم. همین باعث شد امروز انقلاب در دنیا گسترش پیدا کند و کل قدرتها را متوجه خود کند.
آری نشانه ایمان،عمل صالح است و نشانه انقلابی گری، مدد به نظام
@ali_mahdiyan
اگر اینگونه نیستی نیا
⚡️۱٫۱۰
مشکل اصلی ما درونی است نه بیرونی، اما
کسانی که معتقدند توجه به دشمن بیرونی و درگیری با او باعث رفع مشکلات درونی میشود، آنها وارد جهاد تبیین میشوند. این آیه را دیده اید؟
ان الذین اتقوا اذا مسهم طائف من الشیطان تذکروا فاذا هم مبصرون
یعنی درگیری با دشمن بیرونی راه رشد درونی
⚡️۲٫۱۰
برای همین در روایت داریم که راه درمان نفاق جهاد با دشمن یا آرزوی جهاد است.
برای همین است که قرآن که کتاب انسان سازی است این همه به درگیری با شیطان و طاغوت توجه میدهد. و این دو، دشمن خارجیند.
راه حل رفع دردهای داخل درگیری با دشمن خارجی است و جهاد تبیین جهاد کسانی است که به
⚡️۳٫۱۰
اراده دشمن متوجهند و با آن درگیرند
هر حرفزدنی، جهادتبیین نیست.هر تبیین کردنی هم جهاد تبیین نیست.در جهادتبیین باید فهمیده باشی هدف دشمن چیست و با ذهنها چه میکند تا تو با تبیین نگذاری آن هدف محقق شود.
خواست دشمن چیست:
۱. ناامیدی مردم از خودشان و همه انتخابهایشان
⚡️۴٫۱۰
۲.ناامیدی و انفصال مردم از کلیت نظام اسلامژ نه این فرد و آن فرد است
۳.امید مردم به خارج از مرزها، تا در پرتو مذاکره گام به گام،دشمن بتواند خواسته هایش را به تصمیم گیران کشور حقنه کند
کشوری که مهمترین دارایی و منشا قدرتش مردمند،فقط با تاثیر در نگرشها و خواست مردمش تغییر میکند
⚡️۵٫۱۰
کسانی که اراده عمومی را راه حل ندانند تبیین نمیکنند. یا فقط حرف مفت میزنند و یا حداکثر رفتارهای گروهکی و پارتیزانی ابتر.
کسانی وارد جهاد تبیین میشوند که مساله رشد جمهوری اسلامی را با خودشان حل کرده باشند. قبل از اینکه بخواهی برای هر کس توضیح دهی، باید برای خودت حل کرده باشی
⚡️۶٫۱۰
آنانکه دلیل روشنی برای رشد کشور ندارند. ته دلشان فکر میکنند منحرف شدیم. فاسد شدیم. بدبخت عالمیم و بی عرضه ایم و سه نقطه، نمیتوانند وارد این مبارزه شوند پس در مرحله قبل مساله را نزد خود باید حل کنند. خارج از بمباران رسانه ای و اخبار خوب و بد جمع بندی کنید.
⚡️۷٫۱۰
کسانی وارد جهاد تبیین میشوند که بفهمند در مجموع اخبار چه بر سر ذهنها آورده است. به این اسمها توجه کنید، ببینید در مجموع چه تصویری دارید؟
اژه ای و قوه قضاییه اش که فاتحه
آملی لاریجانی فساد طبری
جنتی پیرمرد پر حاشیه
قالیباف فاسد بالفطره
پس کل تیمش در مجلس همه فاسد یا کیف کش
⚡️۸٫۱۰
های خام بازیچه. مجلس به درد نخور
رییسی همان سیاستها و آدمهای روحانی، ناهار میخوری؟ میز بلند روسیه و مجموعه به هم ریخته بیفایده.
بیت رهبری سانسورچیهای رهبری، مشاورین لیبرال هاشمی چی،
هر اسمی میخواهی ببر تا بگویم.
حالا تصویر کلی چیست؟ آدمهای نظام از صدر تا ذیل را فساد گرفته.
⚡️۹٫۱۰
کسانی وارد جهاد تبیین میشوند که جرات گفتن داشته باشند. باور کنند همه ظلمت یک دشت بزرگ قدرت خاموش کردن نور یک شمع کوچک را ندارد.
باید آنچه یقین میدانند بگویند از مسخره شدن فحش خوردن نترسند. فحشها و برچسبها اختراع شده اند که خفه مان کنند اگر میترسی راستش را بگویی وارد صحنه نشو
⚡️۱۰٫۱۰
کسانی وارد جهاد تبیین میشوند که بتوانند هم فساد ها را ببینند هم صدقها و اخلاصها را، هم خبرهای خوب را هم خبرهای بد را هم غلطها را هم درستها را ، اما بلد باشند همه داشته ها و نداشته ها را جمع بزنند و نتیجه بگیرند.عمیق ببینند و کلان نگاه کنند
خلاصه دوکوهه جهاد تبیین را دریابیم
@ali_mahdiyan