علی سبزواری
دوستان باید توجه کنیم به هر نحو که بوده رای ملت شده مسعود پزشکیان. الان این شخص رئیس جمهور همه ملت ا
با احترام به همه عزیزان، بنده نظر خودم رو عرض کردم. هرکسی میتونه نظر مخالفی داشته باشه که باید با هم تبادل و تضارب کنیم. 🙏🙏
🔰 وظیفه ما، هدایت دولت به استفاده از کارشناسان و خوشبین کردن مردم است
❌ دعوا کردن و ایجاد تشکیلات موازی راه اصلاح نیست
🔻 رهبرانقلاب، امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
🔹️ #راه_علاج مشکلات کشور، خالی کردن پشت دولت و ابراز برائت از فعالیت دستگاههای مسئول نیست، بلکه راه علاج، ایجاد رابطه سالم بین افکار عمومی و دستگاههای مسئول، سخن گفتن و انتقاد کردن، و در عین حال کمک فکری و عملی کردن است.
🔸️ مسئولان دولتی از #نظرات_مردم و راه حلهای متخصصان اقتصادی از جمله در مسئله #ارزش_پول_ملی و #هدایت_نقدینگی استفاده کنند. وظیفه دولتیها، استفاده از نظرات کارشناسان و تحرک برای حل مشکلات است. وظیفه ما، هدایت دولتیها به سمت استفاده از دیدگاههای کارشناسان و حل مشکلات و خوشبین کردن مردم نسبت به تلاشهای آنها است.
🔹️ #جلسات_خصوصی بنده با #مسئولان دولتی، قضایی و نظامی ده برابر جلسات عمومی و رسانهای است و در این جلسات مسائل مختلفی بحث میشود که عموم از آن جلسات مطلع نیستند.
🔸️ دعوا کردن راه اصلاح نیست، همچنانکه ایجاد تشکیلات و کار موازی با دولت نیز به صلاح و موفق نخواهد بود و تجربه ثابت کرده است کار باید به وسیله مسئولان آن، در مجاری قانونی انجام بگیرد.
🔺️ مسئولان باید کار را جهادی انجام دهند، البته در موارد خاص همچون #نامه اخیر رئیس قوه قضائیه که ممکن است قانون جوابگو نباشد و احتیاج به اجازه رهبری باشد، یقیناً همراهی و #کمک خواهیم کرد. ۹۷/۶/۱۵
💻 @Khamenei_ir
علی سبزواری
🔰 وظیفه ما، هدایت دولت به استفاده از کارشناسان و خوشبین کردن مردم است ❌ دعوا کردن و ایجاد تشکیلات مو
🔸این سخنرانی رهبر انقلاب در دولت آقای روحانی هستش که فرمودند"راه علاج کشور خالی کردن پشت دولت و ابراز برائت از فعالیت های دستگاه های مسئول نیست".
21.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹️رهبر انقلاب: مجلس نباید منشاء تشنج در افکار عمومی باشد. باید امنیت روانی مردم حفظ شود. ۱۴۰۳/۴/۳۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️اتهام زنی به ظریف در مجلس در حضور پزشکیان
🗣 کوچک زاده نماینده مجلس در صحن علنی:
◀️ رئیس جمهور محترم شما دعوت به وحدت می کنید ولی نمیشود با سمبل اختلاف ونفاق، محمدجواد #ظریف این مملکت را به وحدت رساند.
◀️ ظریف که در کارگروههایش آدمهایی که اصل روحانیت و جمهوری اسلامی را نفی می کنند وزیر معرفی میکند.
#ظریف
#کابینه
@ali_sabzevari
⬆️⬆️ نکته مهمی که وجود داره اینه که دو صحبت بالا هر دو تو یک روز گفته شده. یعنی رهبر انقلاب معتقدن افکار عمومی متشنج نشه، مجلس با دولت تعامل سازنده بکنه، در همون روز این نماینده عزیز توصحن علنی، در حضور پزشکان، دُرافشانی کردن!!!
🔴 پزشکیان و جبهه پایداری
البته که نمیشه با صحبت یک نفر، کل طیف سیاسی اون شخص رو متهم کرد ولی از مواضع دوستان جبهه پایداری برمیاد که از این به بعد مواجهه درستی با رئیس جمهور و کابینه نخواهند داشت، آقایان رسایی، نبویان، آقاتهرانی، ثابتی و... باید از شیوه تعاملشون با روحانی درس بگیرن. کارهایی که اون موقع کردن و حرفهایی که زدن نه تنها باعث پیشبرد اهداف نظام نشد بلکه حتی نتونست افکار عمومی رو هم قانع بکنه(و الا سه سال بعدش پزشکیان و ظریف رای نمی آوردن).
همونطور که رهبر انقلاب هم فرمودن مجلس باید در عین تعامل سازنده به سمت نقد منصفانه و کارآمد حرکت کنه. انشالله هرچی خیره رقم بخوره🙏🙏
🔶 "انصراف بایدن و تاثیرات آن بر ایران"
دیشب بایدن به طور رسمی از انتخابات آینده آمریکا کناره گیری کرد. دلایل و انگیزه های بایدن برای اینکار نیاز به بررسی داره اما چیزی مسلمه اینه که انصراف بایدن احتمال پیروزی دموکرات هارو افزایش داد.
سیاست خارجی آمریکا _هر حزبی که سرکارباشه_ از اصول و اهداف مشترکی پیروی میکنه، یعنی اصل سلطه(امپریالیسم) و خودبرتربینی جهانی علی ای حال تو سیاست های آمریکا وجود داره، ولی هرحزبی که سرکار بیاد از الگو و روش های خودش برای رسیدن به اهداف استفاده میکنه که این روش ها تو شیوه تعامل با دیگران تاثیر مهمی میزاره.
🔴نکته مهم
معروفه که میگن اگه دولت آمریکا دست دموکرات ها باشه برای ایران بهتره تا جمهوری خواه ها. اما این قضیه چقدر صحت داره؟؟ ⬇️⬇️
قطعا آمریکا تحت هر شرایطی دشمن ایرانه و دست از این کارش هم برنخواهد داشت اما شیوه تعامل دموکرات ها تو سیاست خارجی، باعث شده اینطور معروف بشه. با توجه به اینکه تو ایران هم اصلاح طلب ها رای آورن، به نظر میرسه پیروزی دموکرات ها تو آمریکا، حداقل تنش هارو کاهش میده و باعث میشه ایران و آمریکا بتونن تو موار جزئی به توافقات سازنده برسن.
موارد زیر ویژگی های اصلی دموکرات و اختلافات اونها با جمهوری خواه هاست که ثمرات بالا رو رقم میزنه⬇️⬇️⬇️
🔹ویژگی های اصلی دموکرات ها:
1. تعاملات دیپلماتیک:
دموکراتها معمولاً به جای استفاده از فشار نظامی و تهدید، به مذاکرات و دیپلماسی چندجانبه تأکید دارند. این رویکرد میتواند به ایران و آمریکا فرصت دهد تا مسائل پیچیده را از طریق گفتگو و همکاری حل کنند، بهویژه در مواردی که نیاز به اعتمادسازی و کاهش تنشها وجود دارد.
2. کاهش تنشها:
دموکراتها معمولاً رویکردی معتدلتر در قبال ایران دارند و تمایل کمتری به تشدید تنشها و استفاده از گزینههای نظامی دارند. برای مثال، در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ (جمهوریخواه)، تنشها بین ایران و آمریکا به شدت افزایش یافت و حتی به تهدیدات نظامی منجر شد. در مقابل، دموکراتها معمولاً به دنبال راهحلهای دیپلماتیک و کاهش تنشها هستند.
3.اولویت به مسائل داخلی:
دموکراتها اغلب تمرکز بیشتری بر مسائل داخلی آمریکا دارند و ممکن است تمایل کمتری به درگیر شدن در منازعات خارجی داشته باشند. این میتواند به کاهش فشار بر ایران منجر شود، زیرا دولت آمریکا انرژی و منابع بیشتری را به حل مشکلات داخلی مانند اقتصاد، بهداشت و آموزش اختصاص میدهد.
@ali_sabzevari
🔹 پزشکیان با معاویه فرقی نمیکنه!!
روزهای قبل یه نمونه عرض کردم از توهین به رئیس جمهور. سعی کردم منصفانه و با دید منافع ملی اینکاررو نقد کنم، یعنی باید واضح بشه این طور مواضع جز تشدید تنش ها و برهم زدن وحدت ملی ما فایده دیگه ای نداره. البته نقد قطعا باید باشه و الا کار پیش نمیره و درصد خطا رو بسیار افزایش میده و خطرناکه. یک نمونه دیگه هم مربوط به قبل انتخاباته که اون خانم گفتن نهج البلاغه دست پزشکیان همون قرآن دست معاویس!!! خب این تعبیر هم نیاز به توضیح و نقد نداره...