🎞 ۲۱شهریورماه ، روز ورود دستگاه سینماتوگراف به ایران فقط برای کشور ما، رویداد ویژهای نیست. جهان با سینما، چهرهای دیگر از خودش را شناخت؛ سینما، آینهای ساخت که پیشروی فرهنگ و تاریخ ملل مختلف قرار گرفت و آنان را به خودشان و دیگران بازنمایش داد.
🔺 سیاستگذاری، اجرای سیاستها و نظارت بر درستی اجرا در عرصه سینما، جز با همراهی اهالی سینما ممکن نیست. خداقوت به همه سینماگرانی که فرهنگ غنی ایران اسلامی را در قابها و یادها ماندگار کردهاند.
#روز_سینما
@Alibahadorijahromi
💠امام حسن عسکری:
تواضع، نعمتی است که هیچ کس بر آن حسادت نمی ورزد.
(تحف العقول، صفحه ۴۸۹)
▪️سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) تسلیت.
🔸صفحه توییتر دکتر علی بهادری جهرمی
@Alibahadorijahromi
🎬«قلب رقه» را همراه خانواده دیدم.
صحنه پردازی های ماهرانه، داستان گیرا و روایت گری جذاب از دلاوری ایرانیان،قلب رقه را یکی از فیلم های سرآمد در سینمای مقاومت کرده است.
خداقوت به بازیگران و عوامل ساخت این سینمایی خوش ساخت.🙏
🔸صفحه توییتر دکتر علی بهادری جهرمی
@Alibahadorijahromi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خداقوت به نخبگان ایرانی که سربلندی
می آفرینند...
#چمران_۱
🔸صفحه توییتر دکتر علی بهادری جهرمی
@Alibahadorijahromi
🔰رهبر معظم انقلاب:
《شما با تأکید بر هویت ایرانی و اسلامی،از تحریف حقیقت ملت ایران جلوگیری می کنید / ملت را شادکردید،از همه شما صمیمانه تشکر می کنم.》
خداقوت قهرمانان ایران👏🇮🇷
🔸صفحه توییتر دکتر علی بهادری جهرمی
@Alibahadorijahromi
🔰همه انسانها در هر مکانی، قربانیان تروریسم سایبری رژیم صهیونیستی هستند!
🔰جنایت گسترده در لبنان، بار دیگر لزوم برخورد فوری جامعه جهانی را با باند تبهکار صهیونیستی که از هیچ اقدامی برای ایجاد ناامنی گسترده و قربانی کردن زنان و کودکان فروگذار نمیکند، گوشزد میکند.
#شهیده_فاطمه_جعفر
🔸صفحه توییتر دکتر علی بهادری جهرمی
@Alibahadorijahromi
📸گزارش تصویری
💢حضور سخنگوی دولت سیزدهم در اردوی معرفتی تشکیلاتی دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه اصفهان
📍شهرستان خوانسار | ۱۴۰۳/۰۶/۲۸
@alibahadorijahromi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠میلاد خاتم پیامبران حضرت محمد (ص) ومبارک باد.
@Alibahadorijahromi
🔰پیامبر اسلام(ص):
نزدیک ترین شما به من در قیامت، راستگوترین امانت دارترین وفادارترین به عهد ،خوش اخلاق ترین
و نزدیک ترین شما به مردم است.
(بحارالانوار، جلد ۷۲، صفحه ۹۴)
سالروز ولادت پیامبر رحمت (ص) و امام جعفرصادق (ع) مبارک.
🔸صفحه توییتر دکتر علی بهادری جهرمی
@Alibahadorijahromi
هدایت شده از مدرسه هنر و رسانه عصر
🔻مهمان ویژهی مدرسهی هنر و رسانهی عصر در اولین دورهمی تجربه نگاری دو روزهی رسانه؛ از دولت تا تلویزیون
🔸جناب آقای دکتر علی بهادری جهرمی
با عنوان “حقوق رسانه و جنگ روایتها”
(تجربه نگاری دولت و رسانه)
🔹جمعه ۶ مهر از ساعت ۱۶ الی ۱۸
▫️جهت ثبت نام به ادمین کانال
@asrmediaschool_admin
مراجعه نمایید.
@asrmediaschool
#مدرسه_هنرورسانه_عصر
وَلا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمواتًا بَل أَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقونَ
#انتقام
🔸صفحه توییتر دکتر علی بهادری جهرمی
@Alibahadorijahromi
◾️مرحوم رضا سراج زود از میان ما رفت، اما برکات اقداماتش ماندگار است.
🔹️چه آنزمانی که در بسیج دانشجویی بود و چه هنگامی که در شورای عالی امنیت ملی خدمت میکرد، ویژگیهای بارزی داشت.
🔹️اخلاق نیکو، سعهصدر، کار تشکیلاتی، میدان دادن به جوانان، تحلیل عمیق و بصیرت از خصایصی بود که عملکرد مرحوم سراج را در مسئولیتهای مختلف متمایز کرد.
🔹️بدخواهان ایران هم ارزش بالای مجاهدتهای خالصانه این رزمنده دوران دفاع مقدس را شناخته بودند؛ به همین دلیل مرحوم سراج از سوی آمریکا تحریم شد.
🔹️او اکنون پساز سالها تحمل درد و رنج ناشی از جانبازی، به همرزمان شهیدش پیوسته است؛ خدماتاش توشه آخرتاش خواهد بود. روحش شاد.
@Alibahadorijahromi
▪️ایران داغدار حادثه تلخ #معدن_طبس است.
تسلیت به خانواده درگذشتگان و آرزوی بهبودی برای مصدومان.
🔸صفحه توییتر دکتر علی بهادری جهرمی
@Alibahadorijahromi
🔺اخلاص در خدمت، میدان دادن عملی به جوانان، استفاده از همه ظرفیت ها در عین ابتنا بر اصول و تسهیل پیشرفت ایران، ویژگی های مدیریتی چندین ساله دکتر مخبر است.
اعتماد مجدد رهبر معظم انقلاب به آقای مخبر را، بیشتر باید به جوانان و نخبگان تبریک گفت.
🔸صفحه توییتر دکتر علی بهادری جهرمی
@Alibahadorijahromi
✳️بایستههای قانونی سفرهای خارجی منتسبان به دولت
🔹علی بهادریجهرمی، عضو هیاتعلمی دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس طی یادداشتی نوشت: ساماندهی و نظارت بر مسافرتهای خارجی مقامات و کارکنان دولت و همراهان آنها از موضوعاتی است که نهتنها از حیث سیاسی اهمیت قابل توجهی دارد، بلکه به دلیل لزوم رعایت منافع ملی و انضباط مالی دولت از حساسیت زیادی نزد افکار عمومی برخوردار است. ازینرو قانونگذار با درک ضرورت این امر، اقدام به وضع ضوابطی کرده که اگرچه در برخی از ابعاد میتوانست با لحاظ مباحثی از جمله لزوم رعایت قواعد تعارض منافع و شفافیت، وضعیت روشنتر و چهارچوبهای دقیقتری ارائه کند، لکن به هرجهت لازم است اولا ضوابط مزبور از سوی مقامات دولتی رعایت و ثانیا قانونگذار با شناسایی آسیبها و نواقص این ضوابط، اصلاحات لازم را در قوانین حاکم اعمال کند.
🔹در این رابطه «قانون نظارت بر مسافرتهای خارجی کارکنان دولت» -مصوب 1373- را شاید بتوان جامعترین تلاش قانونگذار در این حوزه قلمداد کرد. لکن قانون مزبور صرفا به تعیین نهادی در قالب یک هیات که در نهاد ریاستجمهوری مستقر است جهت نظارت بر امر مسافرتها و ماموریتهای غیرثابت خارجی کارکنان کلیه دستگاههای دولتی و موارد استثنا از این نظارت اکتفا کرده است. از همینرو تفصیل این موضوعات تا اندازه زیادی در آییننامه نظارت بر مسافرتهای خارجی دستگاههای اجرایی -مصوب 1383 هیاتوزیران- مشخص شده است.
🔹همچنین فوقالعاده ماموریت خارج از کشور و هزینههای سفر ماموریتهای غیرثابت خارجی نیز دارای ضوابط مشخصی است که در تصویبنامه مربوط به ضوابط تعیین ارز مورد نیاز ماموران اعزامی به خارج از کشور -مصوب 1374 با اصلاحات بعدی- مشخص شده و مطابق مصوبه مورخ 24/10/1402 دولت سیزدهم در راستای برقراری نظام عادلانه پرداخت و رفع بسترهای فسادزا ضمن تسری شمول ضوابط مزبور به کلیه شرکتهای دولتی و شبهدولتی مقرر شد کلیه فوقالعادههای ماموریت بهجای ارزی بهصورت ریالی پرداخت شود.
🔹مطابق آییننامه نظارت بر مسافرتهای خارجی دستگاههای اجرایی، مسافرت دولتی وزرا به خارج از کشور با تصویب هیات وزیران و سفرهای رسمی معاونان رئیسجمهور با تایید رئیسجمهور و سفرهای رسمی معاونان وزرا و استانداران و مقامات همتراز با تایید کمیته هماهنگی و روابط اقتصادی خارجی وزارت امور خارجه انجام خواهد شد. همچنین انجام هرگونه سفر به خارج از کشور توسط کارکنان دولت با هر نوع گذرنامه با توجه به شرایط حاکم بر دستگاه ذیربط، بدون رعایت فرایند پیشبینی شده در این تصویبنامه و اخذ مجوز هیات نظارت مستقر در نهاد ریاستجمهوری، ممنوع است.
🔹براساس ماده 31 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت نیز مسافرتهای مسئولان و کارکنان دستگاههای مذکور با هواپیمای اختصاصی مطلقا ممنوع است و موارد استثنا در صورت ضرورت با تصویب هیاتوزیران تعیین میشود. با عنایت به مراتب مذکور و مباحث مطروحه پیرامون سفر مقامات عالیرتبه کشور و همراهان آنها، در گام نخست رعایت ترتیبات مقرر در قوانین و مقررات ازجمله اخذ مجوزهای مورد نظر از هیات نظارت مستقر در نهاد ریاستجمهوری و وزارت امور خارجه که علیالاصول میبایست با رعایت اهداف مقرر ازجمله فصول دوم و سوم آییننامه نظارت بر مسافرتهای خارجی دستگاههای اجرایی درخصوص «موضوع ماموریتهای خارج از کشور» و «سیاستها و تکالیف لازمالرعایه در زمینه انواع ماموریتهای خارج از کشور» صادر شود، ضروری است. در مرحله بعد شایسته است با درنظر گرفتن حساسیت افکار عمومی از جهات مختلف ازجمله منافع عمومی ضوابط موجود از حیث رعایت اصولی همچون اصل عدم تعارض منافع، شفافیت و نظارتپذیری مورد بازنگری قرار گیرد
https://farhikhtegandaily.com/page/257238/
@Alibahadorijahromi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُمْ بُنْيَانٌ مَرْصُوصٌ(صف/۴)
خداوند کسانی را دوسـت می دارد که در راه او پیکار می کنند؛گوئی بنایی آهنین اند.
@Alibahadorijahromi