🔹تعدادی از سلبریتیها متحدالشکل متنی را در پیج اینستاگرامشان منتشرکردند و هزینههای مادی و معنوی اتفاقات پس ازگرانی بنزین را متوجه حاکمیت دانستهاند.
مگر همین سلبریتیها نبودند که اردیبهشت۹۶ صفحه خود را تمام قد در اختیار ستادِ تبلیغاتی روحانی قرار دادند؟! حالا مدعی چه هستند؟! شرافتشان کجا رفته؟!
نکته جالب در این بین، متن یکدستی است که در بازه حدودا ۲ساعته در تمامی پیجهای اینستاگرامی سلبریتیهای حامی روحانی، کار شده است؛ سلبریتیهایی که از تنظیمِ دقیق و بدونِویرایش یک توییت عاجز بوده و تفاوت و مورد استعمال واژه "مدنی" و "معدنی" را نمیدانند، چگونه متنی "ادبی"، "اثرگذار" و "علیه حاکمیت" را در صفحاتشان بارگذاری کردند؟!
پای اتاق فکر منظمی در میان است که یوزر و پسورد اینستاگرام سلبریتیها را در اختیار دارد و سربزنگاهها، این جماعتِ سرخوش را هماهنگ علیه نظام، میشوراند!
@aligholhaky
۱۰ آذر ۱۳۹۸
15.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹فرمانده میدانی "یگان ویژه" در همین اتفاقات آبانماه دارد نیروهای تحت امرش را توجیه میکند که تا جایی که میتوانید برخورد نکنید، ما کلاه داریم، لباس ایمن داریم، سنگ هم بخوریم اشکالی ندارد، ولی یه باتوم به معترضان بخورد، آسیب جدی میبینند!
نیروی انتظامی تا جایی که توانست در اتفاقات اخیر تدبیر به خرج داد، برخلاف دولتی که تا توانست سهمیه بندی و افزایش قیمت سوخت را با بیتدبیری تمام، اجرا کرد!
انشالله روز حساب نزدیک است.....
@aligholhaky
۱۲ آذر ۱۳۹۸
🔹شهرداری تهران بیلبوردهایی که شعار "با جوانان کارها دشوار نیست" را داشته، از سطح شهر تهران جمع آوری کرده و علت جمع کردن تصاویر را هم سیاسی بودن آنها خوانده است!
احتمالا اگر جای تصویر جوانان از تصاویر مُسِنها(به مانند اهالی کابینه روحانی) استفاده میشد و شعارِ "با سالمندان کارها دشوار نیست" را بر روی بنرها چاپکرده بودند، بیلبوردها حالا حالاها بر درودیوار پایتخت مانده بود!
حناچی که روزهای اول شهردار شدنش، در همایش بزرگداشت یومالله ۹دی حاضر میشد، این روزها با رها کردنِ مشکوکِ تهران در روزِ برفی بعد از سهمیه بندی بنزین و حذف نمادهای انقلابی از پایتخت، خودِ واقعیاش را به نمایش میگذارد.
http://eitaa.com/joinchat/3914792963Ca9cd435324
۱۳ آذر ۱۳۹۸
🔹شوکِ اجتماعی حاصل از افزایش ۳برابری قیمت بنزین را بگذارید کنار نالههایِ جهانگیری در مورد تحریم و صحبتهای روحانی در مورد مذاکره!
تنها چیزی که به ذهن میآید این است که باید گُردهی ملت زیر تصمیم نابخردانه دولت لِه میشد که دیپلماتهایِ ناکاممان مجددا راهی مذاکرات شوند!
◾️ #توییت
http://eitaa.com/joinchat/3914792963Ca9cd435324
۱۴ آذر ۱۳۹۸
🔹اتوبوس حمل نقل عمومی هست ولی گویا برای پولدارها باید راحت تر باشه
ابتدا یه نرخ پایین، ولی بعد نرخ میره بالاتر تا جاییکه برای مردم عادی صرف نکنه رو صندلی بشینن؛ میپرسیم چرا؟! خواهند گفت به این دلیل که تقاضا زیاد بوده!
▪️ #توییت
http://eitaa.com/joinchat/3914792963Ca9cd435324
۱۵ آذر ۱۳۹۸
🔹"مجید حسینی" که جهانگردی! را رها کرده و این روزها صبحوشام در رسانهها با ژست عدالتخواه بر ضد مافیای کنکور و پزشکان صحبت میکند، ناگهان نامزد انتخابات مجلس شد!
حدود یکسال قبل نوشتم که علت برجستهسازی بیش از حد "مجید حسینی" چیست؟! چرا اینقدر در صداوسیما بازتکرار میشود؟!
و امروز مشخص شد برخلاف وعده خودش که در ۱۸مرداد۹۸ مدعی شده بود که برای انتخابات مجلس برنامهای ندارد و نامزد نخواهد شد، از مشهد برای حضور در انتخابات، ثبت نام کرد.
فردی که قبل از نشستن بر روی صندلی مجلس به راحتی برخلاف وعده چندماه قبلِ خود عمل میکند و نامزد مجلس میشود، چگونه میتواند نمایندگی درستی از مردم در خانه ملت داشته باشد؟!
بهتر بگویم؛ چگونه میتوان به فردی که از یکسال قبل شومن مبارزه با مافیاهای رنگارنگ شده و دائما در رسانهها پمپاژ میشود، اعتماد کرد که اقداماتِ یکسالِ گذشتهاش واقعا برای اصلاحِ امور بوده و نه رای آوری؟!
http://eitaa.com/joinchat/3914792963Ca9cd435324
۱۵ آذر ۱۳۹۸
🔹شبکه۳ روز جمعه یک فیلم سینماییِ هندی به نام "سرآشپز" را پخش کرد.
بازخوردی که مخاطب از فیلم میگرفت، طبیعتِ زیبا، پیشرفت و حسِ نوعدوستی هندیهاست.
آنوقت یکنگاهی به فیلمهای اکران شده در سینما و جشنواره فجرِ گذشته بیاندازید.
تجاوز، قتل، فساد، فقر و در یک کلام فروپاشی جامعه ایرانی را در ذهن مخاطب تئوریزه میکند!
حتما درصدِ فقر و فلاکت در جامعه هند نرخ بالاییتری نسبت به ایران دارد.(بر اساس آمارِ سالِ ۲۰۱۹ هند رتبه ۴۹ کشورهای فقیر دنیا قرار دارد و ۳۴٪ از مردم کشورش درآمدی کمتر از ۱دلار در روز دارند)
بخشی از سیاهنمایی موجود در جامعهی ایران ناشی از ذهنِ سیاه اهالی سینمای ماست؛ افرادی که در آشوبهای بعد از آبان ۹۸ بهجای همدلی با کشور، بیش ۳۹ نفر از آنان تیغ کشیدند و بیانیهی تندی را علیه حاکمیت امضا کردند و هیچ اشارهای به نقش خود در رای آوری روحانی و دولتش نکردند.
http://eitaa.com/joinchat/3914792963Ca9cd435324
۱۵ آذر ۱۳۹۸
🔹علی ربیعی در یادداشتی که در روزنامه ایران منتشر شده نوشته؛ "خیلی صریح باید گفت که پس از اتفاقات آبان دیگر نمیتوان انتخابات را به شیوه سابق برگزار کرد!"
این نوشته علی ربیعی که سابقه امنیتی هم دارد، بیشک برخی ازپشت پرده آشوب آبان۹۸ را عیانتر میکند که همان تحت الشعاع قرار دادن انتخابات اسفند۹۸ است.
این یادداشتِ سخنگوی دولت آنهم در روزنامه ایران یعنی دولت میخواهد زمان و نحوه برگزاری انتخابات را عوض کند؛ همان راه نابخردانهای که روسای پیشینِ دولتها در پیش گرفته و نتیجه هم نگرفتند.
حدس من این است که مهمترین اجزای این پازل ۱. "برگزاری الکترونیکی انتخابات" و ۲. "تعویق زمان انتخابات" برای بهثمر رسیدن پِلنهای "اقتصادی/اجتماعی/معیشتیِ" دولت است.
http://eitaa.com/joinchat/3914792963Ca9cd435324
۱۶ آذر ۱۳۹۸
🔹اگر رسانههایِ ما عزتمند بودند، افراد داخل این تصویر که جِلوی اجنبی حیثیتِ ایران و ایرانی را بردند، باید منزوی میشدند، نه اینکه یکی یکی برای نامزدی در انتخابات مجلس، ثبت نام کنند!
▪️ #توییت
http://eitaa.com/joinchat/3914792963Ca9cd435324
۱۶ آذر ۱۳۹۸
🔹الیاس حضرتی: "برای فهمیدن عملکر من به سخنرانیهای در مجلس نگاه کنید"
پ ن: آقای حضرتی، این عکسِ شما با شهرام جزایری اینقدر گویاست که نیازی به رجوعِ به دُر و گوهرهایِ شما در مجلس نیست!
▪️#توییت
http://eitaa.com/joinchat/3914792963Ca9cd435324
۱۶ آذر ۱۳۹۸
🔹بارها شاهد بودم در ۲.۵سال اخیر، مردم تهران در مترو، اتوبوس، کوچهوخیابون یادِ قالیباف میکنن
حالا قالیباف آمده؛ بِقصد نمایندگی ملت و سرلیستی
با همهی انقلتها، قالیباف انقلابیست، جهادیست و بیش از هر کسی در تهران رای دارد
مراقب نفوذیهایِ "بازیخرابکن" باشیم!
◾️ #توییت
http://eitaa.com/joinchat/3914792963Ca9cd435324
۱۷ آذر ۱۳۹۸
🔹چگونه کانالهای تلگرامی، سیاستِ "فشار از پایین و چانهزنی از بالا" را تئوریزه میکنند؟!
برخی از کانالهای تلگرامی پرمخاطب بعد از آشوبهایِ "دولت عاملِ" آبانِ ۹۸ تا توانستند پیامهایِ نا امیدکننده منتشر کرده و بعد از آن اقدام به برگزاری نظرسنجیای با گزینه "رای نمیدهم" کردند.
آنوقت نتیجه کانالیزه شده خروجیِ کانالهای تلگرامی خود را به عنوان خِرَدِ جمعیِ مردم ایران به خورد مخاطب میدهند!
این عملیات رسانهای همان سیاستِ معروف "فشار از پایین و چانه زنی از بالا" اصلاحطلبان و دولتیهاست. زمانی که عملکرد ۴سالهی مجلسِ "عموما اصلاحطلب" در حوزههای اقتصادی_معیشتی ناکارآمد بوده، و بیم آن را دارند که شورای نگهبان خطِ پایانی بر کمتحرکی اکثرشان و گزینههای همسو با آنان بکشد، شروع به تهدیدِ عدم حضور در پای صندوقهای رای میکنند.
ابتدا چندتحلیلگر اصلاحطلب میگویند که "نمیشود امیدی به اصلاح از طریق صندوقهای رای داشت"، بعد از آن سخنگوی دولت میگوید "بعد از آشوبهای آبانِ ۹۸ دیگر نمیتوان انتخابات را شبیه به قبل برگزار کرد"، حالا هم کانالهای تلگرامی احساس یاس و ناامیدی را تئوریزه میکنند.
http://eitaa.com/joinchat/3914792963Ca9cd435324
۱۷ آذر ۱۳۹۸