15.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موسیقی_دینی ۳ 📀
نام اثر : منجی همه ادیان
موضوع : مدح حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف
گروه کرال : گروه های تواشیح سلام ، بصائر و المهدی اصفهان
آواز فارسی : استاد رسا هارونی
شاعر فارسی : استاد محسن ناصحی
شاعر عربی : استاد جادری
اجرا در مسابقات بین المللی قرآن کریم -تهران- ۱۳۹۷
زمان : ۸ دقیقه
#بخوان
دیدن دیگر آثار:
https://eitaa.com/tadabbordarghoraan
🌿☘🌿☘🌿☘"حدیث کساء از زبان ابن تیمیه از کتاب اهل سنت با تصویر کتاب 🌿☘🌿☘🌿☘
«ابن تیمیه» میگوید:
در روایات ثابت شده که رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم عبای خود را بر سر علی، فاطمه، حسن، حسین علیهم السلام کشید و فرمود:
«بارالها اینان اهل بیت من هستند، پس هر پلیدی و زشتی را از آنان ببر و آنها را به بهترین وجه تطهیر فرما»."
مجموع فتاوی ابن تیمیه مؤلف ابن تیمیه حرانی ناشر الملک فهدلطباعه المصحف الشریف۱۴۱۶ه ق صفحه ۴۹۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجزات حدیث کساء در بیان حضرت آیتالله العظمی بهجت رضوان الله علیه
💐🌸💐🌸💐🌸هدایتگری حضرت أمیرالمؤمنین علیه السلام با اشعار💐🌸💐🌸💐🌸
علامه جعفری و حادثه ای شگفت
علامه نقل می كرد:یكی از نوه های مرحوم مورخ الدوله سپهر، نویسنده كتاب ناسخ التواریخ به منزل ما آمد و اظهار داشت كه آقای جعفری!در شب عید غدیر در منزلی در شمال تهران،جشنی برقرار است و علاقه مندم شما هم در آن شركت كنید.من به ایشان گفتم كه آقا!من دعوت نیستم و در ضمن،نمی دانم كه چگونه مجلسی است.گفت:در این جشن،تعداد زیادی از رجال لشكری و كشوری هستند.من تصور می كنم كه اگر شما تشریف بیاورید و در آن محفل،مطالبی نیز بفرمایید،مؤثر واقع شود.حضرت علامه فرمودند كه به هرحال،بی دعوت كه نمی شود.آن فرد گفت كه من اگر اجازه دعوت نداشتم،خدمت شما نمی رسیدم.بالاخره،بعد از خواهش او علامه جعفری همراه با ایشان به آن مجلس می روند. استاد می گوید:محل برگزاری جشن،منزلی بزرگ و تقریبا جنگل مانند بود و بخش هایی از آن،به صورت آب نماهای بسیار بزرگ بود و به هرحال،باغی بود كه كمتر نمونه ی آن را دیده بودم.گفتم:اینجا منزل كیست؟گفت:اینجا منزل سرلشكر متدین است و یك سری از رجال لشكری و كشوری را دعوت كرده است.گفتم:آقای سپهر!جای من این جا نیست،ولی ایشان اظهار داشت كه حضور شما ان شاء الله موثر خواهد بود.به هر حال،وارد جلسه شدیم.دیدم سالنی بسیار بزرگ است كه انواع و اقسام میوه ها و شیرینی ها جهت پذیرایی از حضار در آن چیده شده است. پس از ورود،آقای سپهر یك به یك همه را به من معرفی نمود.تمامی آن ها از شخصیت های بلند پایه لشكری و كشوری بودند.
در ادامه ی برنامه،برخی از اینها آمدند و در وصف امیرالمؤمنین(ع)اشعاری خواندند.برخی از شعرها خوب بود و برخی نیز سطحی نداشت.در خلال برنامه چند بار از آقای سپهر تقاضا كردم كه چون من در اینجا نقشی ندارم،اجازه بدهید بروم،چرا كه هیچ روحانی غیر از بنده در جلسه حاضر نبود و هیچ علاقه ای هم به حضور ما نشان نمی دادند.تنها موقع ورود،برخی از آنها احترامی گذاشتند.من دیگر خسته شده بودم و بنا داشتم كه بلند شوم كه به یكباره دیدم از در مجلس سیدی با ظاهری بسیار ساده وارد شد و حتی كفش خود را برداشت و به داخل آورد كه البته در آنجا این كار،خلاف عادت بود و پیدابود كه صاحب مجلس و تعدادی دیگر ناراحت شده اند.
عموم حضار به سید نگاهی تحقیر آمیز داشتند.كسی به او احترامی نگذاشت،ولی من در مقابلش به احترام برخاستم و او نیز سری تكان داد.سید،جوان بود و با یك طمأنینه و اطمینان خاصی بر روی زمین نشست و كسی هم تعارف نكرد كه روی صندلی بنشیند.بالاخره،نوبت به اشعرالشعرا رسید و از او دعوت كردند كه بیاید و اشعارش را بخواند.این شاعر با یك طمطراقی آمد و شروع به قرائت اشعار نمود.وقتی بیت اول را خواند،هر چند بد نبود ولی سید،یك اشكال جدی به آن وارد كرد.اشعرالشعرا محل نگذاشت و بیت دوم را خواند.دوباره سید ایراد گرفت.شاعر همچنان توجه نمی كرد.وقتی بیت سوم را خواند،سید گفت:این هم اشكال دارد.شاعر عصبانی شد و گفت:چرا؟سید گفت:خوب،این را اول می پرسیدی.الان برایت توضیح می دهم.سید،بحثی از معانی بیان و صنایع ادبی را به صورت خیلی خلاصه بیان كرد.آن قدر دسته بندی او زیبا بود كه از انسجام مطالب و تسلط او به شعر متعجب شدم.دیدم كه دریایی است بیكران.
بعضی از حضار كه مطالب علمی اورا می فهمیدند،كم كم دریافتند كه او از نظر علمی چقدر قدرتمند است.خلاصه بعد از آن چند نفر از حضار آمدند و احترام كردند و به زور سید را به بالای مجلس بردند.در این هنگام،یكی از حضار به سید گفت:اولا خوش آمدید،هر چند كه نمیدانیم چطور آمدید.دوم این كه آیا خودتان هم شعر می گویید؟سید گفت:گاهی اوقات.گفتند:می شود یكی از سروده های خود را بخوانید؟گفت:آری و حتی میتوانم همین الان شعر تازه بگویم.گفتند:پس بفرمایید.گفت: نه،چرا كه ممكن است بگویید این اشعار را قبلا گفته ای.شما بگویید كه چه بسرایم. اینها با حالت اعجاب آمیز نگاهی به یكدیگر كردند و گفتند:غزلی بگویید در مدح امیرالمؤمنین كه دو بیت اول عاشقانه باشد و بیت سوم این باشد كه اگر علی به خاری نگاه كند،گلستان می شود و بیت چهارم این باشد كه اگر معصیت كاران عالم،حتی فرعون توسل به علی پیدا كنند،بهره مند می شوند.خلاصه،محدوده را برای او خیلی تنگ كردند. سید قبل از شروع،نگاهی به حضار كرد كه كسی اشعار او را ننویسد.من زیر عبا خودكار و كاغذ را آماده كردم تا اشعار را یادداشت كنم.سید فهمید اما اعتراضی به من نكرد.سید شعر را این گونه آغاز كرد:
گر شمیمی ز سر طره ی جانان خیزد تا قیامت ز صبا رایحه جان خیزد
واله ام من كه چو ازخواب،تو بیدار شوی، زچه رو از سر چشمان تو مژگان خیزد
علی عالی اعلا كه ز بیم نهلش روح از كالبد عالم امكان خیزد
گر به خاری كند از قاعده ی لطف نظر از بن خار،دو صد روضه ی رضوان خیزد
گر زند دست به دامان ولایش فرعون از
لحد با دو كف موسی عمران
خیزد
داورا! دادگرا! جانب "جدا" نظری كز پی مدح تو چون بحر به طوفان خیزد
دارالایمان قم ازمن شده رشك فردوس، حال،اینسان پس ازاین خانهء ایمان خیزد
معلوم شد كه اسمش جدا و قمی است.پس از خواندن شعر،سید خطاب به حاضران گفت:آقایان!علی علیه السلام ازاین جلسات كه دور هم بنشینید و انواع غذاها را بخورید و چند بیت هم شعر بخوانید،راضی نیست.علی مرد است و مردان را دوست دارد.اگر مرد هستید و مردانگی دارید،بروید سراغ محرومان،دردمندان و فقرا.یعنی همان كسانی كه مورد عنایت علی بودند.اینجا نشسته اید و غذاها،شیرینی ها و شربت های خوشمزه می خورید،بعد می روید خانه و فكر می كنید كه در مدح علی شعر گفته اید.صریح بگویم كه باید وضعتان را عوض كنید و بروید سراغ محرومان جامعه.ایشان این را گفت و كفش خود را برداشت و از مجلس بیرون رفت.پس از رفتن او تا مدتی همه بهت زده بودند.چند نفر از جمله من بیرون رفتیم تا ببینیم كه ایشان كه بود،اما كسی راندیدیم.تلاش زیادی كردند و اطراف راگشتند،ولی هیچ اثری از او نبود.چهار سال در قم سراغ جدای قمی را گرفتم،ولی كسی او را نشناخت.خیلی گشتم ولی او را پیدا نكردم.آن شب شاهد بودم كه تعدادی از آنها بسیار گریه می كردند.آقای سپهر،بعدها می گفت:تعدادی از آنها زندگی شان را تغییر دادند و رفتند و به رسیدگی به محرومان پرداختند.ظاهرا سید كه هیچ گاه ماهیت او را ندانستیم،برای هدایت حاضران در آن مجلس به آنجا آمده بود.
14.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لذت دیدار امیرالمومنین علیه السلام از زبان علامه جعفری (رضوان الله علیه )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#داستـــانشـــب
💢خاطرهای عجیب از شهید اندرزگو که باعث شد یک روستا شیعه مولا علی شود.
☘🌺🌺🌼🌷🌷🌼🌺🌺☘
یاوران امام زمان ( عجل الله تعالی فرجه الشریف)
🌿🌸🌿🌸🌿🌸مناظره علامه حلي(رضوان الله علیه )با سيد موصلي🌿🌸🌿🌸🌿🌸
.
اوائل قرن هشتم هجری بود، شاه خدابنده یازدهمین شاه ایلخانیان كه پیرو مذهب اهل تسنّن بود، در سال 709 هـ . ق بر اثر مناظرات نیرومند و لطیف علامه حلی (مرجع بزرگ شیعه، متوفّی 726 هـ . ق) رسماً شیعه شد، و مذهب جعفری را به عنوان مذهب رسمی در كشور پهناور ایران، اعلام كرد. .
.
در یكی از روزها، علمای بزرگ اهل تسنّن، در مجلس شاه خدابنده، اجتماع كرده بودند، علامه حلی نیز طبق دعوت شاه، وارد آن مجلس شد، مناظرات متعددی بین علما، به طور آزاد انجام شد، از جمله اینكه:
سید موصلی (كه از علمای بزرگ اهل تسنن بود) به علامه حلّی گفت: «دلیل بر جواز صلوات بر غیر پیامبر ـ صلّی الله علیه و آله ـ چیست؟» علامه، بیدرنگ این آیه را خواند: « الَّذِینَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُون،َ أُولئِكَ عَلَیْهِمْ صَلَواتٌ مِنْ رَبِّهِمْ وَ رَحْمَهٌ...؛ به استقامت كنندگان بشارت بده ـ آنها كه هرگاه مصیبتی به آنها میرسد، میگویند: ما از آن خدا هستیم، و به سوی او باز میگردیم ـ اینها همانها هستند كه صلوات و رحمت خداوند شامل حالشان شده است.»[1] .
.
سید موصلی از روی بیاعتنایی گفت: بر غیر پیامبر ـ صلّی الله علیه و آله ـ (یعنی امامان معصوم) چه مصیبتی وارد شده است كه سزاوار صلوات باشند؟! علامه بیدرنگ جواب داد: «از سختترین و جانكاهترین مصائب آنها اینكه: از نوادههای آنها شخصی مثل تو به وجود آمده كه منافقان مشمول عذاب را بر آل رسول ـ صلّی الله علیه و آله ـ مقدم میدارد». حاضران از حاضرجوابی علامه تعجب كردند.
.
[1] . بقره ـ 155 تا 157.
بهجة الآمال،ج 3، ص 234
.
15.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشه ای از مجاهدت های علمی
علامه حلی اعلی الله مقامه الشریف استاد انصاریان
ما به اندازه کفش #علامه [حلی] (رضوان الله علیه) کار نکردیم...
(بیانات حضرت آیت الله العظمی وحید خراسانی دام ظله) ۱۳۹۵/۲/۲۳
28.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قبرستان تخته فولاد اصفهان محل دفن میرزا حسین کشیکچی معروف به هالو
🌸
قطعه فیلم رو ببینید .قطعا حال دل مرده مارو آرام میکنه و زنده میکنه به شرطی که پاک و ساده و بی غل و غش باشیم .راستی امام زمان عج هم دنبال این جور صفاتی است که ماهارو ببینه 👆🇮🇷🇮🇷👆
#مناجات_با_امام_زمان
#یاصاحب_الزمان
#یونس_وصالی_خوراسگانی
چگونه روز ها را بی تو سر کردیم مهدی جان؟
به هرکویی به جز کویت ، گذر کردیم ، مهدی جان !
ضرر پشت ضرر بوده ، جدایی از تو ای آقا
در این بازار سودی هم اگر کردیم ، مهدی جان
ببخش آقا ، اگر در طول عمر از روی نادانی
تو را با هر گناهی خون جگر کردیم ، مهدی جان
دعا کردیم تا روز ظهور تو رسد از راه
دعا را با گناهان بی اثر کردیم ، مهدی جان
قرار این بود از اهل سحر باشیم و اهل زهد
چه با غفلت همه شب را سحر کردیم ، مهدی جان
جوابی نیست در روز قیامت گر ز ما پرسند
چگونه روز ها را بی تو سر کردیم ؟ مهدی جان
سروده : #یونس_وصالی (یونس)
#همه_اش_لطف_حضرت_زهراست
#هیئتفرهنگیمذهبیقاسمبنالحسن
عضویت در کانال سوزِ قلم در پیامرسان ایتا
📱http://eitaa.com/souzeGhalam
عضویت در کانال سوزِ قلم در پیامرسان تلگرام
📱http://t.me/souzeGhalam