شرکت هوایی اوکراین، عامل اصلی سقوط پرواز 752 در ایران!
طی اطلاعات بررسی شده توسط تیم تشکیل شده توسط سه کشور کانادا اوکراین و ایران و شنود جعبه سیاه و گزارش های دادگاه داخلی ایران و صحبت های پرسنل پدافندی، مشخص شد:
هواپیما بر خلاف تایید دستگاه های امنیتی ایران و با فشار خلبان پرواز کرده و در طول پرواز از مسیر مشخص شده پروازی به دلیل نقص فنی به ادعای خلبان خارج شده است.
در این زمان اپراتور پدافندی با هواپیما به عنوان پرنده ناشناس نزدیک شونده ارتباط گرفته و یک بار هم توسط مرکز پدافند خاتم الانبیا با هواپیما ارتباط برقرار شده که مشخص شد خلبان با توجه به اینکه پیامها را دریافت کرده اما پاسخی به آن ها نداده است.
سپس اپراتور که به دلایل نامشخصی ارتباط خود را با مرکز پدافندی از دست داده بوده طبق قوانین بین المللی در زمان ۱۰ ثانیه از ۱۵ ثانیه مقرر اقدام به پرتاب دو فروند موشک پدافندی کرده است.
در این پرونده شرکت هواپیمایی اوکراینی به دلیل عدم بررسی فنی هواپیما و خرابی سیستم فرستنده هواپیما مقصر و محکوم شده است.
الیس الصبح بقریب ۲
شرکت هوایی اوکراین، عامل اصلی سقوط پرواز 752 در ایران! طی اطلاعات بررسی شده توسط تیم تشکیل شده توسط
حالا نوبت شماست عذرخواهی کنید!
پس از حادثهی تلخ سقوط هواپیمای اوکراینی و جان باختن مسافران آن، خیلی از رسانههای اصلاحطلب در زمین دشمن بازی کردند و هر لحظه به نهادهای امنیتی طعنه زدند که چرا واقعیت را انکار میکنید و چرا آن را خطای انسانی میدانید؟ در حالیکه سردار حاجی زاده که برای گوشمالی آمریکا به غرب کشور رفته بود از همان دقایق ابتدایی سقوط هواپیما پیگیر ماجرا شد و در نهایت بعد از مشخص شدن، جلوی دوربین از همه ملت ایران و خانواده های مسافران آن هواپیما عذرخواهی کرد!
حالا بعد از پنج سال که اصل ماجرا مشخص شد، نوبت شماست که بیاید و به صورت علنی عذرخواهی کرده وصراحتا اعلام کنید که غلط کردید....
علامّه مصباح یزدی(ره):
1️⃣ ما باید رأی دادن را مسؤلیتی تلقی كنیم كه باید در قبال آن جوابگو باشیم.
2️⃣ رأی دادن یعنی كمك به انتخاب كسی و شریك شدن در رفتارهای او و پذیرش مسؤولیت این مشاركت.
۱۳۸۴/۰۱/۲۲
چرا در بین نامزدهای موجود دکتر جلیلی را شایستهتر میدانم؟
۱- فهم درونی شده از مسائل کشور: جلیلی برنامه دارد. برنامه داشتن او به معنای داشتن یک فهم منسجم درونی شده از مسائل کشور و راه حلهای آنهاست، نه جزوه ای که سایرین برایش تهیه کردهاند. چنین فهمی پیشنیاز مؤثر بودن سایر ویژگیهای مثبت مورد نیاز سکاندار قوه مجریه است.
۲- سلامت اقتصادی: جایگاه ریاستجمهوری به معنای دسترسی به میزان قابل توجهی از منابع اقتصادی (شرکتها، پروژهها و ...) است. سلامت اقتصادی شخص رئیسجمهور و شبکه همراه یا مورد وثوق او پیشنیاز استفاده مؤثر از این منابع در راستای منافع ملت است. نگاه طعمهوار به منابع در دسترس رئیسجمهور چه برای کسب منفعت شخصی و چه ایجاد پشتوانه سیاسی مهمترین مانع استفاده از این ظرفیتها در جهت بهبود زندگی مردم است. جلیلی نه تنها یک نقطه سیاه بلکه نقطهای خاکستری هم در کارنامهاش ندارد. این گزارهای است که حتی مخالفینش نیز به آن اذعان دارند.
۳- سلامت سیاسی: جلیلی اهل زد و بندها و بده بستانهای متعارف دنیای سیاست نیست. در عین اینکه با بدنه نسبتاً گستردهای از کارشناسان و متخصصان حوزههای مختلف ارتباط دارد اما باند و حلقه شخصی ندارد. اگرچه ممکن است همین ویژگی موجب شده باشد، به او وصله «اهل تشکیلات نبودن» بچسبد.
۴- آشنایی با سیستم اداری کشور: جلیلی بر خلاف بسیاری از سیاستمداران، نظام اداری کشور را از کف شروع و پلهپله طی کرده است. او از ابتدا مدیر نبوده و بههمین دلیل با آنچه در بدنه و کف دستگاه اداری کشور میگذرد بیگانه نیست.
۵- فهم سیاستگذاری و تصمیمگیری: سِمَت ریاست جمهوری، جایگاهی راهبردی و سیاستگذار است و بیش از مهارت مدیریت پروژه، به قدرت تصمیمگیری و فهم دیدگاههای مختلف نیاز دارد. رئیسجمهور به طور طبیعی در موضوعات مختلف در معرض دیدگاههای مختلف و بعضاً متضاد قرار میگیرد و باید بتواند این دیدگاهها و «هزینه-فرصت» هر کدام را فهم کند و بین آنها انتخاب کند. تجربه جلیلی چه بهعنوان مدیر کل بررسیهای سیاسی دفتر رهبری و معاون اروپا-آمریکای وزارت خارجه و چه در شورای عالی امنیت ملی، سازگار با این اصلیترین ویژگی لازم برای هدایت قوه اجرایی کشور است. مسیری که بعد از سال ۹۲ در دولت سایه هم ادامه داشتهاست.
۶- مبانی فکری منسجم و مستحکم: جلیلی با اینکه سالهاست حضور فعالی در عرصه سیاست داشته و به تبع آن نسبت به موضوعات و حوادث مختلف کشور موضع گرفته، اما در دیدگاههای او نمیتوان اعوجاج و رنگبهرنگ شدن مشاهده کرد. آنچه جلیلی بیان میکند، برخاسته از مجموعهای از مبانی فکری و اعتقادی است. او فاقد چرخشهای اساسی گفتاری و رفتاری است. براساس سنجش جَوّ سیاسی یا برداشت از ذائقه عمومی موضع نمیگیرد. جلیلی از این جهت سیاستمداری قابل اعتماد است. رای دهنده میتواند بفهمد به چه کسی میخواهد رای بدهد یا ندهد.
شورای وحدت پورمحمدی را بعنوان کاندیدای مورد حمایت خود اعلام کرد.
بنازم به این وحدت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌍 در پخش زنده یکباره پخش شد و صدا و سیما نتوانست سانسور کند!
محورصحبتهای امروز قاضی زاده هاشمی:
ایشان معتقداست باید در ساز و کار اداری کشور بصورت ریشه ای انقلاب ایجاد شود چون این نظام اداری هست که به نظام سیاسی کشور آسیب میزند
وی اولویت دولتش را خانواده اما فوریت دولتش را اقتصاد معرفی کرد.
در حوزه مشارکت مردم در اقتصاد هم مردمی کردن شرکت های دولتی را عنوان کرد چون معتقداست تا زمانی که یک بخشی از دولت، منفعتش در گرو منفعت یک شرکت باشد، طبیعتا دولت، منفعت ان شرکت را به منفعت مردم ترجیح میدهد!
از جمله برنامه های ایشان هم معکوس کردن هرم اداری و واگذار کردن اختیارات بیشتر در سطوح بخشدارها و فرمانداران و استانداران و متناسب با ان پاسخگو بودن انهاست تا تمرکز اختیار در بخش های بالادستی کمتر شود
محورصحبتهای آقای جلیلی : مشخص بود برای برنامه هایش وقت گذاشته و ریز به ریز حرف دارد:
ایشان گفت دولتی که صدها اولویت داشته باشد در حقیقت اولویتی ندارد و برنامه های خودش را در ۴ محور معرفی کرد.
۱- انضباط مالی
*جلوگیری از هدر رفت منابع ،
*مدیریت مصارف ارزی ،
*تقویت حاکمیت ریال و جهت دهی نظام مند کردن تسهیلات بانکی .
۲- مشارکت فراگیر و همه جانبه همه آحاد مردم
وی معتقد است رشد اقتصادی ۸درصد با استفاده از ظرفیت مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه ها میسر هست.
اشتغال و ارزآوری را هم ۲ موضوع مهم اقتصاد کشور معرفی کرد که میتواند با بکارگیری ظرفیت علمی دانشگاهها رشد اقتصادی ۸درصد رو رقم بزند
۳- پیشران های اقتصادی
*توسعه اقتصاد دریا محور
*پایه گذاری جهش اقتصادی در روستاها *تعامل با اکثر کشورهای دنیا و معطل نماندن برای چند کشور اروپایی و آمریکایی از جمله این برنامه هاست.
۴- فناوری های جهش آفرین
جبران غفلت های تاریخی در علم و فناوری و استفاده از دستاوردهای علمی روز دنیا مانند هوش مصنوعی از جمله برنامه های این حوزه معرفی کرد
درصحبتهای آقای قالیباف مثالها و پیوستگی حرفها نشان از تسلط ایشان به برنامه توسعه میدهد!
به هر حال درگیر کار هست و طبیعی است که اطلاعات خوبی داشته باشد!
اگر در حوزه مسکن بنابر آنچه گفت عمل شود و زیرساخت یک میلیون هکتار زمین مهیا باشد طبیعتا اتفاقات خوبی در بخش مسکن خواهد افتاد اما در بخش کاهش نرخ دلار خیلی مسلط صحبت نکرد به موضوع خروج ارز اشاره کرد که قطعا بی تاثیر نیست اما مسئله جای دیگری هست!
وقتی ارز حاصل از صادرات درست مدیریت نشود و کامل برنگردد و ان قسمتی هم که برمیگردد کامل در سامانه ننشیند و اختیارش به دست بانک مرکزی قرار نگیرد، طبیعتا شرکتهای خصوصی و خصولتی میتوانند با دلال بازی و دستکاری و ایجاد حباب در بالابردن قیمت ارز موثرترین نقش را داشته باشند که البته راهکارش هم مشخصه و البته سخت.