با تضعیف پول ملی، ۲ اتفاق امنیتی منفی رخ میدهد؛
۱. به دلیل افزایش تورم، نارضایتی عمومی افزایش مییابد.
۲. هزینه استخدام جاسوس و تشکیل گروههای تروریستی کاهش مییابد.
آثار مثبت مورد انتظار (افزایش صادرات و رشد اقتصادی) هم به دلیل تحریم و حساسیت اندک عرضه به نرخ ارز، رخ نمیدهد.
لذا اجازه بدهید به کسانی که دنبال تضعیف پول ملی هستند، نگاه متفاوت داشته باشیم.
وانهارا نفوذی دشمن(حالا با اطلاع یا بدون اطلاع)بدانیم
مقام دولت پزشکیان: شهید رئیسی ۱۰۰ فروند هواپیما به کشور وارد کرد
https://eitaa.com/alisalsobh
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر آنچه پزشکیان چند روز پیش از نارساییها گفت ،
امریکا همونا رو هدف قرار داد
لطفا گوش کنید و ببنید
وقتی میگم طرح مشکلات توسط رئیس جمهور گرا دادن به دشمن است شاید بعضی تصور کنند مغرضانه است
اینها همه حساب شده وکد هستند که به شکل ظریف طراحی و به ایشان دیکته میشود کلیپ فوق مؤیّد ادعای بنده است.
مجلس و قوه قضائیه نباید بی تفاوت باشند!!!
https://eitaa.com/alisalsobh
آخرین اخبار از استیضاح وزرا تا این لحظه:
استیضاح وزرای اقتصاد و نفت که رسما در مجلس کلید خورده و به طور جدی مدنظر برخی نمایندگان است.
زمزمه استیضاح وزیر راه و شهرسازی نیز به گوش میرسد و در روزهای آینده تعیین تکلیف میشود.
وزیر صمت نیز در نوک پیکان نمایندگان برای استیضاح قرار دارد.
سیده زهرا عبداللهی
خبرنگار مجلس
پ ن
البته این بزرگواران خیلی خوب بلدند از استیضاح فرار کنند چون رگ خواب نمایندگان محترم مجلس را خیلی خوب می دانند. مثلا هر کدام یک نطق انقلابی در مجلس می کنند نمایندگان محترم به جای استیضاح ،کف می زنند. نمونه بارزش پنج ماه پیش در رای اعتماد شاهدش بودیم.
آقای همتی می داند دیر یا زود استیضاح خواهد شد ولی ماموریت دارد ارزش پول ملی را پایین بیاورد و دلار را تا ۱۲۰ تومان برساند و آنوقت دیگر نمایندگان مجلس نمی توانند آقای همتی را استیضاح کنند چون مردم همه نمایندگان این دوره را دیگر به مجلس راه نخواهند داد.
https://eitaa.com/alisalsobh
رئیسجمهور مردد بین مسئولیت و اپوزیسیون
در شرایطی که کشور به مدیریت قاطع نیاز دارد، رئیسجمهوری که باید سکاندار حل بحرانها باشد، خود را در مقام منتقد وضعیت موجود قرار داده است. این رفتار که ایشان خود را عضوی از اپوزیسیون احساس کند، در واقع نوعی مسئولیتگریزی است.
جایگاه رئیسجمهور، جایگاه عمل و تصمیمگیری است، نه نطقهای انتقادی که بیشتر شبیه سخنان یک نامزد انتخاباتی است.
نقد از زبان رئیسجمهور، آن هم در حالی که تمامی ابزارهای اجرایی در اختیار دولت است، بیشتر به فرار از مسئولیت شباهت دارد تا پذیرش آن و این رفتار کمکی به حل مشکلات نمیکند.
مردم منتظرند که راهکارها و تصمیمهای عملی را ببینند، نه گلایهها!...
اگرچه شاید برخی اعترافها به نواقص، نشاندهنده صداقت و واقعگرایی باشد، اما راهی برای حل معضل نیست و تنها عمق سردرگمی دولت را آشکارتر میسازد.
هم ریش و هم قیچی در دست دولت است. رئیسجمهور نمیتواند هم از قدرت استفاده کند و هم در نقش منتقد آن ظاهر شود. مردم انتظار دارند بهجای اظهارات دوگانه، به اصلاح واقعی امور بپردازد. اعتماد عمومی سرمایهای است که با رفتارهای متناقض بهسرعت از دست میرود.
https://eitaa.com/alisalsobh
هلند مسابقه «دختر شایسته» را پس از ۳۵ سال برای همیشه لغو کرد.
این تصمیم نشان از تغییری بنیادین در نگاه به جایگاه زنان و شان انسانی آنها دارد. غرب، پس از دههها تجربه، به این نتیجه رسیده است که برگزاری مسابقاتی که معیار انتخاب در آنها تنها ظاهر و ویژگیهای جسمی است، به جای تقویت شخصیت و توانمندی زنان، باعث افزایش فشارهای روانی و اجتماعی بر آنها شده است.
بسیاری از دختران برای شرکت در این مسابقات به جراحیهای متعدد روی میآوردند تا با معیارهای غیرواقعی زیبایی همخوانی پیدا کنند. اما اکنون، هلندیها پیشگامانه اعلام کردهاند: «دنیا در حال تغییر است و ما نیز باید تغییر کنیم.»
در واکنش به این تصمیم، یکی از نظرات به طور خلاصه این مسابقات را چنین توصیف کرده است:
«این مسابقات زیبایی چیزی جز بازرسی گوشت نبود.»
بودجهای که پیشتر صرف برگزاری این مسابقات میشد، اکنون به راهاندازی پلتفرمی اختصاص خواهد یافت که در آن زنان و دختران بتوانند از تلاشهایشان برای کشف شخصیت و ارزشهای واقعی خود بنویسند، تجربیاتشان را به اشتراک بگذارند و فضایی برای حل مشکلات واقعی و تقویت جایگاه خود بیابند.
منابع خبر:
https://dit.eo.nl/artikel/miss-nederland-missverkiezing-niet-meer-van-deze-tijd-vrouwen-schoonheid)
https://eitaa.com/alisalsobh
🔆دورهمی مخالفان قانون حجاب به میزبانی رئیس جمهور
دوم آذرماه به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) مراسمی با عنوان تجلیل از مقام زن در سالن اجلاس سران برگزار شد. ترکیب سخنرانها و محتوای مطالبشان با ماهیت روز زن که به نام حضرت زهرا بود تطابق چندانی نداشت. تا آنجا که بیشتر شبیه یک دورهمی، بین زنان اصلاح طلب و مخالفان قانون حجاب بود. حتی تیتر روزنامه هممیهن هم به این موضوع اشاره داشت: «مطالبات زنان به روایت اصلاح طلبان.»
انتخاب سخنرانها را اگر غرض ورزانه نپنداریم، وفاق گونه هم نمیدانیم. اگرچه رئیس جمهور همیشه در مقام بیان، خودش را وابسته به هیچ حزب و جریانی نمیداند و جز واژه مبهم وفاق، چیز دیگری ورد زبانش نیست. لکن به غیر از معاون زنان رئیس جمهور، سه سخنران ویژه مراسم از یک حزب یا جریان سیاسی بودند. تا آنجا که ابتدای نطق هر سه سخنران، مخالفت علنی با قانون مصوب مجلس بود.
از طرفی دیگر سطح مطالبات و دغدغه سخنرانهای این جلسه، تنها درباره حد و اندازه پوشش بانوان، تعیین و تکلیف نکردن مجلس درباره آن بود. گویی از تمامی مشکلات حوزه زنان فقط همین یک مورد کمیتش لنگ میزد و زنان و مادران ایرانی هیچ مشکل و دغدغه دیگری ندارند. در مقابل مطالبات این جلسه، وقتی مطالبات دیدار بانوان با رهبر انقلاب را مقایسه میکنیم تازه به ویژه سازی مراسم مذکور پی میبریم. اکنون باید از برگزار کنندگان این مراسم سوال کرد، آیا این جلسه مخصوص نطق فعالین ستاد انتخاباتی آقای پزشکیان بود یا محفلی برای شنیدن اهم مطالبات حوزه زنان؟
بخش عجیب مراسم، حضور یک دانشجو در جایگاه سخنران از یک تشکل کمصبغه در حوزه فعالیت دانشجویی بود که به تازگی هم شکل گرفته است. خلاصه سخنرانی ۴ دقیقه این فرد، تذکر حراست دانشگاه برای پوشش و محدودیت زمانی برای بازگشت به خوابگاههای دانشجویی بود. تازه انتقاد هم میکند که چرا نظر همه دختران و زنان ایران را در قوانین دخیل نمیکنید! آیا مطالبه دختران دانشجو صرفا در حد چند تذکر لسانی حراست است؟ یعنی در سراهای دانشجویی هیچ مشکلی به اندازه محدودیت زمانی رفتوآمد اهمیت ندارد؟ آیا تصویب موضوعات سطحی پایان نامهها، روابط خارج از عرف دانشجویان دختر و پسر که تبعات زیادی بر زندگی و ازدواج آنها دارد، خرید و فروش نمره، پروپوزال و پایاننامه کم اهمیتتر از ساعت ورود و خروج است؟ هرچند که برای معاونت امور زنان تکراری نبودن روسری در جلسات مختلف مهمتر از چک نمودن نطق سخنرانان است.
اگر به جای دعوت از مسئول ستاد انتخاباتی و یک دانشجوی مجرد از زنان و مادرانی که در عرصه شعر و ادبیات قلم میزنند یا اساتید، پژوهشگران و مددکاران و فعالین حوزه زنان دعوت به عمل میآمد، ارزشمندتر بود. صرف اهدای لوح تقدیر به مادر شهید و خیر مدرسهساز تجلیل از مقام زن و رسالتی که بخاطر آن خلق شده، نیست. انتصاب زنان و مادران در جایگاه وزیر، معاون و مدیر نشان دهنده اهمیت جایگاه آنان یا رعایت عدالت و برابری در جامعه نیست. چرا که آن دسته از زنان و مادرانی که در روستاها و شهرستانهای کوچک و بزرگ زندگی میکنند، سهمی از تقسیم مسئولیتهای مملکتی ندارند. آیا معاونت زنان ریاست جمهوری برای این دسته از زنان کشور برنامهای دارد؟ آنطور که از شواهد برمیآید معاون محترم چیزی درباره الگوی سوم زن و مطالبات رهبری در حوزه زنان نمیداند و برنامه مذکور هم صرفا ادامه نظریههای وی در حوزه مخالفت با قانون حجاب است؛ چه بسا رسمیتر!
از بیمحتوایی مراسم مذکور بگذریم، از حضور بیدلیل خانواده رئیس جمهور نمیشود گذر کرد. در روزهای ابتدایی تشکیل دولت چهاردهم، انتقاداتی به حضور دائمی دختر رئیس جمهور در جلسات رسمی هیئت دولت و مراسمات دولتی وارد بود که گویی افاقه نکرد و حضور وی در تمامی برنامههای رئیس جمهور، تثبیت شده است. اما برنامه اخیر، حضور خانواده رئیس جمهور را گسترده کرد و علاوه بر دختر، داماد و خواهر وی هم در این مراسم حضور داشتند! شاید برخی از این افراد تنها یک صندلی را اشغال کردند اما صرف حضور نزدیکان در این نشستها به دائمی بودن حضورشان در سایر برنامهها، جلسات و بعضاً تصمیم گیریهای مهم میانجامد.
نویسنده:
🖌انوشه رجبی
وقتی آیتالله را در روغن داغ سوزاندند
سؤال: چرا به زندان آورده شدید؟
جواب: نمیدانم
سؤال: آیا قبلا به زندان آمدهاید؟
جواب: نیامدهام، آوردهاند.
سؤال: نظر شما راجع به شاهنشاه آریامهر چیست؟
جواب: ایشان با کودتای پدرشان به سر کار آمدند و غاصبند.
سؤال: نظر شما نسبت به خمینی چیست؟
جواب: من فکر میکنم تنها کسی که میتواند ایران را نجات دهد، آیتالله خمینی است.
این جملات بخشی از بازجویی آیتالله حسین غفاری در کمیته مشترک ضد خرابکاری شاه است، وقتی برای آخرین بار در تیرماه ۱۳۵۳ دستگیر شد.
آیتالله حسین غفاری بر اثر شدت شکنجههای اعمالشده،در زندان به شهادت رسید.
در اعلامیه حوزه علمیه قم که در همان زمان انتشار یافت، آمده بود:
«... براساس آنچه شاهدان عینی هنگام خاکسپاری مشاهده کردند، بدن آیتالله غفاری کاملاً متلاشی، پیشانیاش سوراخ و پاهایش در روغن داغ سوزانده شده و با چنین حالتی به شهادت رسید...»😔
۷ دی سالروز شهادت ایت الله غفاری
مراقب فتنهگران در به حاشیهکشاندن مدیریت دانشگاهها باشید
هشدار حجت الاسلام احمدحسین شریفی نسبت به تحرکات فتنه گران در دانشگاه ها:
متأسفانه این روزها بعضاً شاهد هستیم که بعضی از زندانیان و مجرمان فتنه ۸۸ در حال تصمیمسازی برای برخی از مسؤولان کشور هستند!
همه نیروهای انقلاب لازم است که مراقب نفوذ فتنهگران در بدنه مدیریتی باشند. هیچ تعلل و مماشاتی در این زمینه از هیچ کسی پذیرفته نیست.
به یقین، فتنهگران، که از سوی قصاب غزه (نتانیاهوی ملعون) بزرگترین سرمایه اسرائیل در ایران لقب گرفتهاند، به هیچ چیزی جز پیادهسازی نقشههای آمریکا و صهیونیسم جهانی در ایران اسلامی راضی و قانع نخواهند شد.
آنان همه ظرفیت خود را برای به حاشیه کشاندن دانشگاهها و کند کردن جریان پیشرفت علم کشور و مشغول کردن دانشجویان و دانشگاهیان به امور غیرعلمی و ضداخلاقی به کار خواهند گرفت. آنان هیچ برنامهای برای ارتقاء جایگاه دانش و دانشگاه ندارند؛ تنها برنامهای، که در آن تجربه هم دارند، قرار دادن دانشگاهیان در مقابل آرمانهای انقلاب اسلامی است.
وظیفه همه دلسوزان انقلاب و دغدغهمندان دانش و دانشگاه است که مراقب تحرکات فتنهگران در محیطهای علمی و دانشگاهی باشند.
https://eitaa.com/alisalsobh
اندر احوالات تنفس در فضای فرهنگی - هنری وفاق
#صدرالدین_زاهد که بهعنوان عضو شورای سیاستگذاری جشنواره تئاتر فجر امسال انتخاب شده، چه کسی است؟
۱_ تعریف و تمجید از فرح پهلوی (دیبا) و اسم بردن از این ملکه فاسد با عنوان «سرکار خانم فرح دیبا»
۲_ اذعان و اعتراف صریح به حمایت از شورش ززآ، شورشی که روحاللهها و آرمانها به دست مشتی هرزه به شهادت رسیدند
۳_ انتشار متعدد تصاویر مستهجن در صفحه اینستاگرامش که در دسترس عموم هست! (بابت عدم قبحشکنی، تصاویر این گزاره را نگذاشتم اما خیلی ...)
۴_ تمسخر مداحی و خواندن ذکر مصیبت برای اهلبیت (ع) به طوری که وقتی با یک خانم خواننده دیدار کرده که قبلاً مداح بوده بهش گفته «چطور شد به راه راست هدایت شدی»!!
۵_ وی تاحدی نسبت به حجاب گارد دارد که وقتی کارزار مخالفت با قانون عفاف و حجاب را امضا کرده، نوشته: "کارزار علیه حجاب را امضا کردم"
۶_ سیاهنمایی در شب یلدا!
شب یلدا که همه مردم خوشحال هستند و دور هم جمع میشوند، ایشان بازهم دست از سیاهنمایی بر نداشته و نوشته این شب تیره در وطن هم بالاخره سحر میشه!
۷_ حسرت کلاس بازیگری مختلط در فرانسه
۸_ حضور در تلویزیون معاند BBC و مصاحبه با آن
حالا سؤال این است که مسئولین مربوطه چرا فردی با این سوابق سیاه و دیدگاههای انحرافی را بهعنوان عضو شورای سیاستگذاری تئاتر فجر امسال انتخاب کردند؟!
https://eitaa.com/alisalsobh
✡️ مغضوبین ارض
نهی از موالاة یهود
٩. پایان داستان گاو: درسها و حکمتها
وقتی پای #کتمان در میان است، همکاری و مساعدت از جانب کتمانکنندهها به حداقل میرسد. کتمانکنندهها دوست ندارند رازشان فاش و اسرارشان هویدا گردد. پذیرفتن آنچه که کتمان میشود، پذیرفتنی همراه با کدورت و تسلیمی از سر ناچاری و درماندگی است. برای چنین گفتوگویی باب دوستی، اعتماد، نرمی در گفتار، و تواضع در رفتار به معنای صحیح کلمه مسدود خواهد بود.
با توجه به سبک گفتار خدای متعال، و با درک درستی که اکنون از مفهوم #معاشرت_با_یهود دارید، شایسته است در برخورد و مواجهه با یهود و سایر دشمنان ریز و درشت موارد زیر را مراعات نمایید:
١. در معاشرت با یهود و تابعان یهود، سختگیر باشید.
٢. رحمت و مهربانی در جمع مؤمنین، شما را در اجرای آئین «أَشِدَّاءُ عَلَی الْکُفَّارِ» [فتح : ٢٩] راسختر خواهد ساخت.
٣. در بیان حکم خدا تردید به خود راه ندهید.
۴. از آنان بخواهید امر خدا را اطاعت کنند.
۵. از تمسخر یهود ملول نگردید و به خدا پناه ببرید.
۶. اگر بحث از «خدای من» و «خدای تو» به میان آوردند، از آنجا که خدا یکی است، و خدای من و خدای تو در ادبیات عقلاء جایگاهی ندارد، از بحث اصلی خارج نشوید و بدون پاسخ به اهانتشان، امر خدای متعال را بیان کنید.
٧. در مقابل انبوهی از سؤالات آنها منفعل نشوید.
٨. بهانههای یهود، ملاکی است برای محکزدن شما. در مقابل بهانههای آنان کوتاه نیایید.
٩. هیچ سؤالی را بدون پاسخ نگذارید. برای هر سؤال جوابی شایسته و درخور بیاورید.
١٠. ضروری است هر پاسخی نسبت به پاسخ قبلی با تفصیل بیشتری ارائه شود.
١١. شدّت و جدیّت شما، هادیِ یهود به قانونِ «در مقابل قوی، ضعیف باش» خواهد بود.
١٢. یهودیان مردمی مرموزند که به سختی رازشان را افشا میسازند. از خداوند که آگاه به اسرار آنهاست بخواهید که رازشان را برملا و آنان را رسوا سازد.
✍️ علی خلیل اسماعیل
https://eitaa.com/alisalsobh
هدایت شده از محبت
یا الله ...نگاه کردن درکلام مولا (ع)
در جنگ جمل ،مولا علی (ع)به محمد بن حنفیه فرمود :
اگر کوه ها از جا کنده شوند،تو سر جای خود باش...در آخر می فرماید : ارم ببصرک اقصی القوم وغضّ بصرک،یعنی تا آخرین نقطه دشمن نظر بینداروچشم هارا بخوابان؛غضّ یعنی کاهش وکمی است،قرآن که می فرماید یغضّوا بابصارهم ،یعنی نگاهتان راکاهش بدهید،خیره نگاه نکنید.نگاه انسان یک وقت برای ورانداز کردن ودقت کردن در خود شخص است ...(نظراستقلالی).یک وقت دیگر نگاه کردن به شخص وفردی که با اوصحبت می کنید ،روبرو توست، چون لازمه مکالمه نگاه کردن است این نوع نگاه کردن (نگاه آلی است ). واعظی