فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه فرمول برای این تشخیص:
ما قلبمون واقعاً درگیرِ امام مون هست، یا اداشُ در میاریم... #اللهمعجللولیکالفرج
#کاووس سیدامامی یهودی یادتان هست؟ ۳۰ سال در جمهوری اسلامی استاد یکی از مهمترین ومذهبی ترین دانشگاه یعنی دانشگاه امام صادق(ع)بود. وباورکنید که امروز مشکلات اقتصادی کشور بخاطر همین شبکههای مخفی یهودیان به ظاهر مسلمان،و باقی ماندههای ساواک در سیستم و دستگاههای مختلف کشور، نفوذ جریان منتظری و سیدمهدی هاشمی و انجمن حجتیه و... است که بهطور جدی شبکه سازی کرده ودر اکثر ادارات و ارگانهای ما نفوذ دارند.
اگر خودشان هم بمیرند یا بازنشسته شوند یا به هردلیلی از کشور بروند، شبکهای که ایجاد کردهاند و افرادی را که در دستگاهها وارد کردهاند، پس از آنها در لایههای میانی مدیریتی کشور و در ردههای بالا حضور دارند و همچنان همان مسیر را ادامه میدهند و وضعیت کشور میشود همینی که است.
برای این است که فخری زادهها توسط اسراییل ترور میشوند.
برای این است که اوضاع اقتصادی کشور درست نمیشود.
برای این است که جوانان انقلابی را در گزینش با بهانههای مختلف و حقیرانه رد میکنند!
هرجایی را دست میگذاری جایی دیگر خراب است.
چه میکند این #شبکه نفوذ؟؟؟
هدایت شده از نیمه پنهان غرب
این زن که یک گردشگرِ ۲۸ سالهی اسپانیایی - برزیلی هست از ایران، عراق و حتی افغانستان به سلامت عبور کرده اما در هندوستان جلوی چشمان همسرش مورد تجاوز گروهی ۷هندی قرار گرفته!
حالا تصویر بالا در فضای مجازی وایرال شده که چطور سالها کشورهای اسلامی توسط پروپاگاندای غرب به عنوان وحشی و تروریست معرفی میشدند؟!
🔴 #نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
رهبرحکیم انقلاب در اواخر سال ۹۴ در دیدار با اعضای دبیرخانه شعام «شورایعالی امنیت ملی» به صراحت فرمودند: {در مقابل جریان غیر انقلابی داخل نظام بایستید.}
فرمایشات ولیِخدا، تاریخ انقضاء ندارد و مخصوص گروه و جریان خاصی نیست. باید همه به آن جامه عمل بپوشانند. علیالخصوص حراست و گزینش دستگاههای کشور.
وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ .
و خدا را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، ( آیه ۳ سوره طلاق).
سلام
صبحتون بخیر
#نهجالبلاغه
بدانيد!نافرمانى از نصيحت کننده مهربانِداناىِ باتجربه، حسرت و اندوه و پشيمانى ببار مى آورد، اين جمله در حقيقت يک قاعده کلّى استکه، اگر درطرف مشورت انسان چهار صفت جمع باشد، مخالفت او قطعاً پشيمانى خواهد داشت، ۱_ناصح و خيرخواه باشد، و به مقتضاى خيرخواهى، تلاش لازم را در تشخيص حق انجام دهد،
۲_قلبى پر محبت داشته باشد، و خواهان خدمت و عاشق پيروزى و سعادتِ مشورت کننده باشد
۳_عالِم باشد،وتمام جوانب مطلب را ببيند، و مسائل مهم را دقيق تحليل کند، و ريشه هاى حوادث و نتايج آنرا مورد بررسى قرار دهد،
۴_داراى تجربه کافى در مسائل مهم فردى و اجتماعى باشد، يعنى علاوه بر عقل نظرى، داراى عقل عملى نيز باشد.
هر گاه کسى جامع اين اوصاف ۴گانه باشد، به احتمال قوى انسان را به واقع مى رساند.
خطبه 35 نهج البلاغه،
#صلاللهعلیکیااباصالحالمهدیع راههای تقرب به امام زمان (عج)
۶ توصیه #امامزمانع برای زندگی برتر
۱_نماز صبح را عمداً به تأخیر نیانداز، از رحمت خدا دور میشوی.( بحارالانوار،ج۵۵،ص۱۶)
۲_برای تعجیل ظهورم بسیار دعا کن در آن فرج، و حل مشکلاتتان خواهد بود.
(کمال الدین ص۴۸۵)
۳_اعمالی انجام بده که باعث نزدیک شدن به ما شود و از اعمالی که از ما دور میکند حذر کن چرا که مرگ یک دفعه میرسد. (بحارالانوار ج۵۳ ص۱۷۴)
۴_از خدا بترس و تسلیمِ ما باش و امورت را به ما واگذار، چون وظیفهی ماست که شما را بی نیاز و سیراب کنیم.
(غیبتشیخطوسی ج۱ص ۲۸۵)
۵_خودت را برای خدمت در اختیار مردم بگذار، در جایی بنشین که قابل دسترس باشی و حوائج مردم را برآور.
(کلمةالامامالمهدی ص۵۶۵)
۶_در اموال دیگران تصرف نکن مگر با اجازه صاحب آن.
(بحارالانوار ج۵۳ ص۱۸۳)
#اللهمعجللولیکالفرج 🤲🏼
۴نکته قابل تأمل در انتخابات ١۴٠٢ شاید جالب باشد:
۱_ میانگین رای اهل سنت از میانگین کشوری بالاتر است
۲_ نمایندگان اهل سنت از ١۶به ٢١افزایش یافت
۳_ در یک شهرستان برای سومین بار متوالی، مردم به خانم رای دادند.سه دوره الزاما یک نفر نیست
۴_ زرتشتیان ایران برای اولین بار زن به مجلس فرستادند
انتخاب مجدد ترامپ چه اثری روی زندگی مردم ایران دارد؟
طبیعی است که مردم ایران با توجه به تجربه سال ۹۷ و ۹۸ از ترامپ تصویر نگران کنندهای در ذهن داشته باشند.
ترامپ با خروج از برجام و اعمال سیاست فشار حداکثری علیه ایران فشار زیادی بر اقتصاد ایران وارد کرد و در سال ۹۸ نیز به دستور او شهید حاج قاسم سلیمانی در عراق ترور شد.
اما برای پاسخ دقیق به سوال مطرح شده نیازمند بررسی وضعیت فعلی و مقایسه با سالهای ۹۷ و ۹۸ هستیم تا بتوانیم اثر حضور احتمالی ترامپ در کاخ سفید را ارزیابی کنیم.
در موضوع تحریم دو طرف وجود دارد یکی سمت تحریم کننده و دیگری سمت تحریم شده. در سمت آمریکا به عنوان تحریم کننده ابزار جدید قابل تصوری وجود ندارد.
از سال ۹۸ ، اوج کارزار فشار حداکثری تا اکنون تحریمها به صورت حداکثری علیه ایران اعمال شده است تا بایدن نیز به طور کامل سیاست ترامپ را دنبال کرده است.
جعبه ابزار تحریم آمریکا علیه ایران ابزار جدیدی ندارد همان سخنی که منوچین وزیر وقت خزانهداری آمریکا بیان کرد. ترامپ هم نمیتواند چیزی جدیدی به آن اضافه کند و رفتاری متفاوت از بایدن داشته باشد.
در سمت تحریم شده یعنی ایران تفاوت مهم سیاستها و برنامههای دولت مستقر است. در سال ۹۷ دولت وقت با تکیه بر توافق برجام رفتارهای کاملاً آسیبپذیر در قبال تحریمها در حوزه روابط اقتصادی خارجی داشت.
در نتیجه با بازگشت تحریمها و شدت یافتن آنها این روابط کاملاً دچار چالش شد و مدت زمانی طول کشید تا بخشی از آن احیا شود. برای مثال فروش نفت کاملاً در مسیر آسیب پذیر نسبت به تحریم صورت میگرفت.و بخش زیادی از درآمدهای نفتی در کشورهای خریدار نفت مسدود شد. انتظار یک ساله برای فعال شدن کشورهای اروپایی نیز موجب رفتار انفعالی دولت وقت در مواجهه با تحریمها شد.
اکنون وضعیت به طور جدی متفاوت از قبل بوده و تمامی روابط اقتصادی خارجی در شرایط تحریم توسعه یافته است مانند فروش نفت، در نتیجه در برابر اعمال تحریم تاب آوری بسیار بالایی دارد.
متغیر دیگر وضعیت بین المللی است که کاملاً نسبت به دوره قبل متفاوت است. ترامپ بدون همکاری و همراهی بازیگران خارج از متحدین آمریکا نمیتواند علیه ایران فشاری ایجاد بکند.
اما این بازیگران همچون چین و روسیه به دلیل تنشهای افزایش یافته در سالهای اخیر با آمریکا برای اعمال فشار بر ایران همراهی نخواهند کرد.
در مجموع حضور ترامپ تغییری در وضعیت تحریمها و اعمال آنها علیه ایران نخواهد داشت حتی این احتمال وجود دارد که افزایش اختلافات میان آمریکا و متحدانش نظام تحریمی را بیشتر تضعیف کند.
از روز شنبه که تقریبا نتایج انتخابات تهران مشخص شد، راهبرد رسانهای تخریب، اعتبارزدایی، مشغول سازی و جریان هراسی، در دستور کار قرار گرفت و تا همین امروز که خبرگزاری فارس درخواست رد اعتبارنامه رسایی را کلید زد، همچنان ادامه دارد.
متاسفانه سخنان پدرانه رهبر انقلاب مبنی بر پرهیز از اختلاف افکنی هم نتوانست مانع این بداخلاقیها شود و از همان دقایق اولیه پس از فرمایشات ایشان، موج جدیدی از توهین، تحقیر، برچسب زنی و اتهام پراکنی توسط تسنیم و فرهیختگان و سایر صفحات مجازی اجارهای و پروژهای آغاز شد.
من نمیخواهم از حمید رسایی دفاع کنم که اوخود توانش را دارد. من میخواهم از رای مردم دفاع کنم. امروز حمید رسایی به شخصه موضوعیت ندارند. اما از آنجا که منتخب مردم است، موضوعیت و اعتبار سیاسی پیدا میکند. بی اعتبارسازی حمید رسایی، یعنی بیاعتنایی به انتخاب مردم. رسایی که خودش را انتخاب نکرده است. او منتخب آن تعداد از مردمی است که به او رای داده اند.
خبرگزاری فارس و تسنیم و روزنامه جوان امروز دقیقا در مقابل رای مردم و امر آقا ایستادهاند. آنها نه تنها با توهین وتخریب منتخب مردم به انتخاب آنها بی احترامی میکنند و آنها را از انتخابشان میترسانند، بلکه با دعوا درست کردن، اختلاف افکنی و ستیزه جوییهای دشمن پسند، ضمن بی توجهی به امر ولی، شیرینی انتخاب مردم را به کامشان تلخ کردهاند.
«علی جعفری»
الیس الصبح بقریب ۲
از روز شنبه که تقریبا نتایج انتخابات تهران مشخص شد، راهبرد رسانهای تخریب، اعتبارزدایی، مشغول سازی
ملاحظه میکنید ؟
کار بجایی رسیده که بعضی نیروهای بظاهر انقلابی هم که قدرت خود را از دست رفته میبینند بجان نیروهای انقلاب افتاده اند!!!