✅ آیهای که مساوی با 1000 آیه است!
علامه طباطبایی:
«سورههاي مُسَبِّحات كه با يُسَبِّحُ و سَبَّحَ شروع ميشود پنج عدد است: سورۀ حَديد، حَشْر، صَفّ، جُمعَة و تَغابُن. و سورۀ أعْلَي كه با سَبِّحْ بفعل امر شروع ميشود، جزء مُسَبِّحات نيست، گرچه در روايتي وارد شده است وليكن در روايت معتبره، مُسَبِّحات را همان پنج سوره تعيين كرده است. و در روايت است كه رسول الله صلّي الله عليه و آله و سلّم اين پنج سوره را هر شب قبل از خواب ميخواندند. و از سبب قرائت اين سورهها از آنحضرت سؤال كردند؛ حضرت در جواب فرمودند: در هر يك از اين سورهها آيهايست كه بمنزلۀ هزار آيه از قرآنست.
📔مهرتابان، ص158
_______________________
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 فیلم|جملهای که علامه طباطبایی زیاد میگفت!
_______________________
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
🛑 #تذکر شدید
#حضرت_علامه_حسن_زاده_آملی به خانومی که در جلسه صدايش را برای فرستادن #صلوات بلند می کند
🔅برای دیدن فیلم به آدرس زیر مراجعه بفرمایید 🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/3273981962C171d4d16f3
4_5776072190906597635.mp3
1.36M
#ویژه_روز_معلم
🎵بشنوید|تجلیل تمامقد شهید مطهری از «معلم»اش
#علامه_طباطبایی
#شهید_مطهری
___________________
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
4_5780708363289493700.mp3
6.15M
# نسخه کمترشنیده شده
🎵بشنوید| نسخه کامل سخنان علامه طباطبایی پس از شهادت استاد مطهری
#علامه_طباطبایی
#شهید_مطهری
___________________
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
آیت الله خوشوقت:
علامه طباطبایی هر گاه به تهران می آمد، مقید بود پیاده به زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برود.
📔 زمهر افروخته،ص236
_______________________
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
✅ چرا زیارت سیدالکریم معادل زیارت سیدالشهداست؟
🔸یکی از اولیاء خدا فرمودند: من از مرحوم علامه طباطبایی سوال کردم که علت عظمت حضرت عبدالعظیم چیست که زیارت او معادل زیارت سیدالشهداست؟ همانطور که امام هادی (علیهالسلام) فرمودند: «مَن زارَ عَبدالعَظیمِ الحَسَنی(ع) بِرِی کَمَن زارَ الحُسَین(ع) بِکَربَلا= کسی که زیارت کند عبدالعظیم(علیهالسلام) را، مانند کسی است که به زیارت حسین (علیهالسلام) در کربلا رفته باشد».
✅ پاسخ علامه این است:
در بین بعضی از امامزادهها، مسئله عجب وجود داشته است. مثلا بعضی از فرزندان امام حسن (علیهالسلام) نسبت به نوادگان امام حسین(علیهالسلام) حسادت میکردند که چرا نسل امامت در خانواده امام حسین قرار گرفته است؟ بعضی از آنها زیر بار امامت امام حسین نمیخواستند بروند.
اما حضرت عبدالعظیم یک فقیه بزرگ از بنی الحسن است. ایشان شخصیت بزرگ و محدث قدرتمندی بود. علت این بزرگی و عظمتش را علامه این گونه بیان میکند که ایشان آن جو حسادت و خودبرتربینی که همان حملهی شیطان از راست است را شکست. در مقابل امام زمانش یعنی امام هادی (علیهالسلام) زانو زد و گفت آقا من شما را به امامت قبول دارم. من آمدهام بگویم شما تایید کنید که من مسلمان هستم یا نه! دین دارم یا نه! اگر شما تائید نکنید اشکالم را بگویید. در واقع دینش را بر حضرت عرضه کرد.
▫️وقتی انسان این طور خودش را در 4 بخش (جمادی، گیاهی، حیوانی و عقلی) میشکند، خدا او را بالا میبرد و عزت میدهد. پس آدمی که حق گراست، بزرگ میشود؛ حتی اگر به ضررش باشد.
شما نگاه کنید که ما چقدر مقدسینی داشتیم که در مقابل امام ایستادند و اصلاً کوتاه نیامدند. هنوز هم هستند و در مقابل نایب امام زمان (علیه السلام) می ایستند. مثل شیطان در مقابل خدا.
📚از سلسله بحثهای استاد شجاعی، انسانشناسی قم (تصویر باطن انسانی)، جلسه 4
_______________________
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
🛑 اطلاعیه
کانال تفسیر شریف المیزان اثر ماندگار علامه طباطبایی ره
آدرس کانال🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/3198156911C12d6d8964a
✅ حل مشکل فلسفی علامه به دست یک جوان دهاتی!
آیت الله فاطمی نیا از قول یکی از فرزانگان اهل علم می گوید:
«یک وقت، مرحوم استاد طباطبایی، با آن پایگاه رفیع علمی و فلسفی، با مشکلی فلسفی رو به رو شدند و کسی هم نبود که پاسخ ایشان را بداند. همان روزها، همراه خانواده، به یکی از آبادیهای کوچک اطراف تهران مسافرت می کنند. در آن جا فرزندان خردسال استاد، از پدر درخواست توت می کنند؛ استاد هم با کمال سادگی و تواضع، کاسه ای به دست گرفته و برای خرید توت از خانه خارج می شوند. به وسط روستا که می رسند، جوانی در لباس اهل همان ده، ایشان را می بیند و بی مقدمه به علامه می گوید: آن مشکل فلسفی شما راه حلی دارد؛ بیایید به شما بگویم. و همان جا با چند جمله، اشکال علامه را حل می کند، اما استاد طباطبائی در آن لحظه غافل از این بودند که این جوان از کجا می داند؟ ایشان درگیر این سؤال است و اصلاً او کیست؟! و ...
به هر حال، جوان خداحافظی می کند و می رود. فردای آن روز، علامه به همان جا رفته و از بقالی می پرسند: «شما جوان با سوادی با این شکل و سیما دارید؛ او کجاست؟» بقال می گوید: «چنین کسی در این روستا نیست و اصلاً یک نفر هم در این جا الفبا نمی داند!!»
باری، روشن نشد که آن جوان که بود و از کجا بود و ...، اما آن عالم ادامه داد: «این از تواضع استاد بود که مشکلشان این گونه حل شد.»
_______________
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
✅ حکمت رفتار عجیب علامه طباطبایی(ره)
اوايل آشنايى با استاد از رفتارشان خيلى تعجب مىكردم گاهى مجبور مىشدم به خاطر پاسخ گرفتن سؤالاتى كه برايم پيش مى آمد، خدمت استاد در منزلشان شرفياب شوم. ايشان در حالى كه جلوى درب منزل مى آمدند، دو دست خود را بر دو طرف درب گذاشته، سرشان را بيرون مى آوردند و به سؤال من گوش مى دادند و پاسخ مىگفتند. گاه اين سؤال برايم مطرح مىشد كه چرا استاد از من نمى خواهند كه داخل منزل بروم. بعدها كه آشناييم با ايشان افزايش يافت و گاهى كه اتفاق مى افتاد مىتوانستم داخل منزلشان بروم، متوجه موضوع گرديدم. خود ايشان مىفرمود:
«اگر من كار كنم و روزى سه تومان مزد بگيرم برايم گواراتر است از اينكه به خانه كسى بروم و اظهار حاجتى كنم و وابستگى به بيتى و شخصيتى پيدا كنم».
📔تماشای فرزانگی و فروزندگی، مصباح یزدی، ص48
_______________
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
✅مهمترین کتابی که در تمام عمرم خواندم!
دکتر داریوش شایگان از شاگردان علامه می گوید:
ما دوره ای را در خدمت علامه طباطبایی می گذراندیم و ایشان خیلی علاقه داشتند که با کتب اینها آشنا شوند، ولی چون ترجمه نشده بود، من و دکتر نصر برای ایشان ترجمه می کردیم. ایشان هم عین یک استادِ شانکارا، تفسیر می کردند! و ما حیرت می کردیم. مثلاً جمله ای پارادوکسیکال در یکی از اوپانیشادها بود:
«آن کسی که می فهمد نمی فهمد و آن کسی که نمی فهمد می فهمد».
ایشان چنان این جمله را تفسیر می کردند که حیرت می کردم. بعدها من و دکتر نصر کتاب کوتاهی را از لائوتسه، به نام دائودجینگ، که کتاب خیلی کوتاهی است و تمامش پارادوکس است، از متن انگلیسی به فارسی ترجمه کردیم.
علامه این را که خواندند گفتند: «این مهمترین رساله ای است که من در عمرم خوانده ام»
📔 کتاب زیر آسمان های جهان (گفت وگوی رامین جهانبگلو با داریوش شایگان)
___________________
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
✅ خاطره جالب استاد خسروشاهی درباره نگاه علامه به کورش کبیر
سید هادی خسروشاهی از شاگردان علامه طباطبایی می نویسد:
استاد علامه روزی در درس خود، به تناسبی به آیه ای از سوره «كهف» كه درباره «ذوالقرنین» بود، اشارتی كردند و تفصیل را به تفسیر آن سوره موكول نمودند. بعد از پایان درس، استاد همیشه می خواست به تنهایی به سوی منزل كوچك و اجاره ای خود رهسپار شود، ولی همواره چند نفر از تلامیذشان، در طول مسیر همراه ایشان بودند و سؤالاتی را كه به ذهنشان می رسید، مطرح می كردند و استاد در همان حال حركت پاسخ و توضیح لازم را به آنان می دادند. در آن روز، بنده هم همراه ایشان شدم و در خدمت استاد بودم و گفتم كه بعضی از مفسران جدید معتقدند كه «ذوالقرنین» همان «كورش كبیر» ایرانی است و شخصیت فرهنگی معروف هندی ـ مولانا ابوالكلام آزاد ـ در بحثی مشروح در تفسیر خود «البیان فی مقاصد القرآن» به آن پرداخته است. استاد فرمود: «جناب عالی آن تفسیر را دارید؟» گفتم: «نه، بنده فقط ترجمه این بحث را دیده ام كه استادی به نام دكتر محمد ابراهیم باستانی آن را به فارسی برگردانده و چاپ شده است».
🔸استاد بزرگوار ضمن تشكر از یادآوری این جانب، نسخه فارسی كتاب را برای مطالعه از من خواستند كه متأسفانه باز من نداشتم و نسخه ای از آن در بازار هم به دست نیامد. این بود كه استاد بزرگوار خود نامه ای به عنوان جناب باستانی پاریزی نوشتند و نسخه ای از كتاب را ـ ولو به امانت ـ خواستند و نامه را توسط بنده بر ایشان فرستادند. بنده در سفری به تهران، در دانشكده ادبیات دانشگاه آن را به استاد باستانی پاریزی رساندم... و این آغاز آشنایی من با ایشان بود.
🔸استاد باستانی پاریزی این ماجرا را در مقدمه چاپ پنجم كتاب خود، چنین نوشته است: «... مرحوم ابوالكلام آزاد نظر ذوالقرنین بودن كوروش را در تفسیر خود بیان داشته است. اینكه نظر ابوالكلام آزاد صحیح باشد یا نه، مطلبی است كه همه مفسران با آن هم رأی و همراه نیستند، ولی البته همه نیز دلایل او را بی پایه نمی شمارند و رد نمی كنند. آن روزها كه استاد علامه مرحوم طباطبائی تفسیر المیزان را مرقوم می فرمودند، چون نسخه های كتاب نایاب بود، طی مرقومه ای كه با دست لرزان نوشته بودند ـ و من آن را برای چاپ سوم تحویل چاپخانه دادم و چاپ نشد و متأسفانه اكنون هم در دسترس نیست ـ از من خواسته بودند كه نسخهای از كتاب را به ایشان برسانم و مخلص نیز تقدیم كردم، وصول آن نامه، به امضای حجت الاسلام آقای سیدهادی خسروشاهی كه با آقای طباطبائی همكاری داشته اند، اعلام شد.»
🔸مرحوم طباطبائی در تفسیر المیزان، دراین باره مرقوم داشته اند: «بعضی گفته اند: ذوالقرنین همان كوروش، یكی از ملوك هخامنشی در فارس است كه در 539 ـ 560 ق.م می زیسته، و همو بوده كه امپراتوری ایرانی را تأسیس و میانه دو مملكت فارس و ماد را جمع نمود. بابل را مسخر نمود، و به یهود اجازه مراجعت از بابل به اورشلیم را صادر كرد، و در بنای هیكل كمك ها كرده، مصر را به تسخیر خود درآورد... آنگاه رو به سوی مشرق نهاده تا اقصی نقاط مشرق پیش رفت. این قول را بعضی از علمای نزدیك به عصر ما، یعنی سر احمدخان هندی ابداع و مولانا ابوالكلام آزاد در ایضاح و تقریب آن سخت كوشیده است...». (كوروش كبیر، تالیف مولانا ابو لكلام آزاد، ترجمه دكتر محمد ابراهیم باستانی پاریزی. ص13 و14، چاپ پنجم، تهران، 1369) مرحوم طباطبائی طی هشت صفحه، نظریات ابوالكلام را به طور خلاصه آورده و در پایان نوشته اند: «... این بود خلاصه ای از كلام ابوالكلام، هر چند بعضی اطرافش خالی از اعتراضاتی نیست، لكن از هر گفتار دیگری، انطباقش با آیات قرآنی روشن تر و قابل قبول تر است...» (تفسیر المیزان، ترجمه موسوی همدانی، ج26، ص304).
📔 از تبريز تا پاريز! (يادي از دكتر باستاني پاريزي) ، سید هادی خسروشاهی
_______________
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
🔸شیعه بی قرآن ناطق گشته است
🔸جسمِ صادق چون شقایق گشته است
🏴 شهادت شیخ الائمه، امام به حق ناطق، صادقِ آل محمد(ع) تسلیت باد!
___________
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
✅درکافی از امام صادق (ع) روايت كرده كه فرمود: شخصى از رسول خدا (ص) پرسيد: #كفاره_گناه_غيبت چيست؟
فرمود: براى آن كس كه غيبتش كردهاى، به تلافى غيبتش #استغفار كن!
📔الميزان،ج 18،ص 483
___________
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
✅معجونی شفابخش با دستورالعمل قرآنی
در تفسیر عیاشی از عبداللَّه بن قداح از امام صادق (ع) از پدرش صلوات اللَّه علیه روایت کرده که فرمود: مردی به حضور امیرالمؤمنین (ع) آمد و عرضه داشت: یا امیرالمؤمنین من دردی در ناحیه شکم دارم، حضرت فرمود: آیا همسر داری؟
عرضه داشت: آری.
فرمود: از او بخواه تا چیزی از مال شخصیاش به تو ببخشد، البته با طیب خاطر ببخشد، و با آن عسلی بخر و آن عسل را در آب باران حل کن و بنوش تا بهبود یابی، چون من از خدای عز و جل شنیدهام که درباره آب آسمان میفرماید:" وَ نَزَّلْنا مِنَ السَّماءِ ماءً مُبارَکاً" «ق:9» و درباره عسل میفرماید:" یَخْرُجُ مِنْ بُطُونِها شَرابٌ مُخْتَلِفٌ أَلْوانُهُ فِیهِ شِفاءٌ لِلنَّاسِ" «نحل:69» و درباره مال زنان میفرماید:" فَإِنْ طِبْنَ لَکُمْ عَنْ شَیْءٍ مِنْهُ نَفْساً فَکُلُوهُ هَنِیئاً مَرِیئاً" «نساء:4» و آن مرد این دستور العمل را به کار بست و شفا یافت".
مرحوم علامه بعد از نقل روایت میفرماید:
«و این استفادهای که آن جناب از آیات قرآنی کرده، استفادهای است لطیف، که البته اساسش توسعه دادن در معنای کلام است، و از این قبیل توسعهها در اخباری که از ائمه اهل بیت(ع) رسیده، زیاد دیده میشود که ان شاء اللَّه بعضی از آنها را در مواردی که مناسب باشد ایراد میکنیم.
✅ ترجمه المیزان، ج4، ص281.
___________
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
4_5884348535482090212.mp3
2.96M
🎵 چگونه به سوال پاسخ دهیم؟
✅ دو پاسخ متفاوت امام صادق(ع)به سوال: آیا خدا میتواند جهان را در تخم مرغ جا دهد؟
✅ علامه طباطبایی خطاب به استاد مصباح یزدی: #هیولا وجود دارد پیاده شو!
___________
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
امام جواد علیهالسلام:
"من زار عَمَّتی بِقُمْ فَلَهُ اَلْجَنَّه"
هر کس عمهام را در قم زیارت کند بهشت بر او واجب است
🌺میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر مبارک باد
___
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
دختر علامه طباطبایی:
🔸 زمانی که با پدرمان به حرم حضرت معصومه (س) میرفتیم و سلام میدادیم رو به ما میکرد و میگفت جواب سلام حضرت را شنیدید؟
___
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
✅ #دخترداری به سبک علامه طباطبایی
🔻نجمه سادات طباطبایی، دختر علامه:
🔸برای بچهها خصوصاً دخترها ارزش بسیار قائل بود و دخترها را نعمتهای خدا و تحفههای ارزنده میدانست، مدام بچهها را به آرامش و راستی دعوت میکرد، میل داشت آوای صوت قرآن در گوش کودکان طنین انداز شود و برای همین منظور قرآن را با صدای بلند تلاوت میکرد: در فرصتهای مناسب از روایات، مطالبی آموزنده نقل میکرد و بر این باور بود که این برنامه برای بچهها مفید است؛ با کودکان بسیار مهربان و خوشرفتار بود
🔸گاه میشد که وقت زیادی را صرف بازی و سرگرم کردن آنان میکرد، در عین حال حد کار را فراموش نمیکرد، که بچهها لوس بار آیند.
🔸از سر و صدای فراوان فرزندان و نوهها و نیز پرحرفیها و سؤالات مکرر آنان به هیچ عنوان ناراحت و خسته نمیشد؛ در خانه هم توصیه میکرد، مبادا در مقابل کودکان عکسالعمل بدی نشان دهید و به آنان چیزی بگویید، بچه باید آزاد باشد! در عین حال به ادب و تربیت نوباوگان توجه داشت و رفتار پدر و مادر را در تربیت آنان مؤثر میدانست و عقیده داشت که حرف پدر و مادر نباید در مورد بچهها یا در هر موردی که بچهها شاهدند دوگانه باشد، و میگفت این حالت دوگانگی شخصیت بچهها را ناجور بار میآورد.
🔸در رفتارشان با دخترها احترام و محبت افزونتری مشاهده میشد و میگفت به اینها باید محبت بیشتری شود، تا در زندگی آینده با نشاط باشند و بتوانند همسری خوب و مادری شایسته باشند، حتی نام دختران را با پسوند سادات صدا میکرد و اظهار میداشت: حرمت دختر، مخصوصاً سید، باید حفظ شود!
📔 جرعه های جان بخش، ص 392-394
___
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
⁉️ یک سوال: چرا شهید مطهری، اینقدر به علامه طباطبایی(ره) عشق می ورزید؟
یکی از فضلا میگفت:
به استاد مطهری_رضوان الله علیه_عرض کردم که شما فوق العاده از علامه طباطبایی_علیه الرحمه_تجلیل می کنید و تعبیر_روحی فداه_ را در مورد ایشان دارید، این همه تجلیل به خاطر چیست؟
ایشان فرمودند:
من فیلسوف و عارف بسیار دیده ام و احترام مخصوص من به ایشان نه به خاطر این است که ایشان یک فیلسوف است،بلکه احترامم به این جهت است که او عاشق و دلباخته اهل بیت_علیهم السلام_ است.علامه طباطبایی_رضوان الله علیه_در ماه رمضان،روزه خود را با بوسه بر ضریح مقدس حضرت #معصومه_سلام الله علیها_افطار می کرد،ابتدا پیاده به حرم مشرف می شد و ضریح مقدس را می بوسید،سپس به خانه می رفت و غذا می خورد.این ویژگی آن بزرگوار است که مرا به شدت شیفته ایشان نموده است.
📔 سلسه مباحثی برای طلاب، ص 23
___
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
✍علامه حسن زاده آملی ره:
✅علامه طباطبايي کليد را از جيبشان در آورده بودند و ميخواستند در منزل را باز کنند نگاهي کردند به من و فرمودند: آقا ما هر چه داريم از آخوند (يعني #ملاصدرا) داريم
___
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
✅میگفتند: علامه نجس است!
آیت الله سید رضی شیرازی از شاگردان مرحوم علامه طباطبایی:
علامه طباطبایی را همه جهان در فلسفه می شناسند. بدایه و نهایه با ارائه مسیری مستقیم، راه شما را هموار می کند و راهی برای حکمت متعالیه و فلسفه اسلامی گشوده است. می گویند حرکت جوهری ملاصدرا به چه دردی می خورد؟ فسلفه شما را با حقیقت وجود با حقیقت هستی آشنا می کند. نهایت بی سوادی است که بگوییم حرکت جوهری ملاصدرا به چه دردی می خورد؟ این حرف ها را در زمان گذشته هم می زدند تا بزرگان را خراب کنند. به علامه طباطبایی هم تهمت زدند، همین جماعت زمانی بود به علامه طباطبایی می گفتند که (نعوذ باللَّه) «نجس» است. به آن عالم اهل عمل، به خدا رسیده، می گفتند تو بی دینی. . ! یا می گفتند اسلام فلسفه ندارد، حرکتی را که فلاسفه مسلمان در طول قرن ها زحمت کشیدند را زیر سؤال می بردند. این همه اندیشه های ابن سینا، سهروردی تا ملاصدرا، تلاش های فکری آنها که تا امروز کلی آدم را به دین وارد کردند، زیر سؤال می بردند. خود ما صدها نفر را با همین مباحث و کمک همین بحث های فلسفه اسلامی مسلمان و شیعه کردیم، چطور می گویند فسلفه راه دین را کند می کند؟
📔مجله افق حوزه، شماره249
___
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
✅ روزی که علامه فهمید یک کلمه از اسفار را هم نفهمیده!
🔹آقای طباطبایی میفرمودند: من اوایل که اسفار میخواندم خیلی کار میکردم و خیلی فکر میکردم و خیلی هم تجزیه و تحلیل میکردم. بعد کم کم در من این غرور پیدا شده بود که خود آخوند [ملاصدرا] هم اگر بیاید دیگر بهتر از این نمیتواند این مطالب را تجزیه و تحلیل کند.
🔸تا بعد میروند نزد استادشان مرحوم آقای قاضی که استاد سیر و سلوک و معنویت بوده است. آقای طباطبایی میفرمودند وقتی که ایشان وارد بحث مسائل وجود شد یکمرتبه معتقد شدم که من تا به حال یک کلمه از اسفار نمیفهمیدم.
🔹اگر کسی بخواهد واقعاً حکمت متعالیه را بخواند باید زمینه قلبی و روحی و زمینه معنوی آن را هم فراهم کند و الّا «ظلمات بعضها فوق بعض» میشود.
📝 استاد مطهری، درسهای اسفار، ج1، ص137
___
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
✅ شیعه قدرناشناس!
آیت الله بهجت(رحمه الله علیه):
زن ارمنیهای که در هواپیما در کنار همسر مرحوم علامه (طباطبایی) نشسته بود، جریان زیارت امام رضا علیهالسلام و گرفتن حاجات از توسل به آن حضرت را نقل کرده بود. بعد از نقل قصه روضهخوانی (روضه پنجتن) در مدرسه مروی به پیشنهاد آن زن ارمنیه و شفای جوانش برای علامه طباطبایی رحمهالله، ایشان فرمود: «خاک بر سر شیعه!» که قدر شیعهبودن خود را نمیداند و یا از اهلبیت علیهمالسلام قدردانی نمیکند.
📚 در محضر بهجت، ج۱، ص۵۵
___
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
8 روایت خواندنی از «زیارت به سبک علامه طباطبایی(ره)»
به بهانه میلاد حضرت آفتاب، سدره نشین مقام ارتضاء، امام رضا(علیه آلاف التحیه و الثناء)
#روایت_نخست
#ویژه_دهه_کرامت
___
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880