45.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗣️ گفتگو با شیطان
🎙حضرت آیتالله حاج سید محمدصادق حسینی طهرانی (حفظهالله)
🆔 @allame_tehrani
45.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🐝 بالِ مگس
🎙حضرت آیتالله حاج سید محمدصادق حسینی طهرانی (حفظهالله)
🆔 @allame_tehrani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😭 تباهی عمر
چقدر عالی آن عارف بلندمرتبه فرموده:
عَلی نَفسِهِ فَلیَبکِ مَن ضاعَ عُمرُهُ
وَ لَیسَ لَهُ فیها نَصیبٌ وَ لا سَهمُ
یعنی بر مصیبت خودش باید گریه کند، بر نفس خودش باید گریه کند کسی که عمرش ضایع شده و بهرهای از آن محبوب حقیقی و معشوق حقیقی که پروردگار متعال است نبرده.
🎙حضرت آیتالله حاج سید محمدصادق حسینی طهرانی (حفظهالله)
🆔 @allame_tehrani
🎈 توهّم اخلاص
🔸کار برای خود یا خدا؟
🎙بنیانگذار کبیر انقلاب (قدس سره)
این نگرانیهایی که برای انسان است یک بابی از جهنم است. کوشش کنید این نگرانیها رفع بشود. رفع شدن نگرانیها به این نیست که یک پُست اگر دارید دو تا داشته باشید. نه، اضافه نگرانی است. کاری بکنید که این وحشتِ نَفْسی که در انسان هست، این نگرانی و این چیزهایی که دنبال این خودخواهیهاست، اینها رفع بشود. خودتان را از بین بردارید.
خودتان حجابید. اگر خودتان را از بین برداشتید، تمام نگرانیها تمام خواهد شد. همه این نگرانیها [که] آدم خیال میکند من که دارم کوشش میکنم و میخواهم در این پست باشم، برای خدا میخواهم این کار را بکنم. این خیالاتی است که انسان میکند. انسان چون خودش را خیلی دوست دارد، خیال میکند که هر کاری که میکند خوب است، و هر کاری که میکند برای خداست. لکن اگر خودش را عرضه کند به یک کسی که خدا را میشناسد، آن وقت به او میفهماند که نه، کار تو برای خودت بوده. همهٔ کارها برای خودت است. اگر رسیدی به آن جایی که این خود را کنار بگذاری و کار بکنی، آن کار برای خود نیست. قهراً وقتی خود نباشد، دیگر نزاع هم نیست، دعوا هم نیست.
📹 استوری (کلیپ کوتاه):
https://eitaa.com/ezdevaje_elahi/2058
#اخلاص
🆔 @allame_tehrani
📿 شرط آمرزش 🤲
▪️قال الامام الصادق علیهالسلام:
مَنْ كَانَ عَلَى أَمْرٍ لَيْسَ بِحَقٍّ لَمْيَتُبْ مِنْهُ، لَمْيُغْفَرْ لَهُ فِي شَعْبَانَ وَ شَهْرُ رَمَضَانَ لَمْيَزَلْ عَلَيْهِ إِلَى قَابِلٍ.
هر کس رویّهٔ ناحقّی داشته باشد که از آن توبه نکرده باشد و در ماه شعبان و ماه رمضان آمرزیده نشود، این گناه تا سال آینده بر عهدۀ او باقی میماند.
📚«بحارالأنوار» ج۹۳، ص۲۵۷
#توبه
#استغفار
#شعبان #ماه_شعبان
🆔 @ezdevaje_elahi
🌕 اهمیت ماه شعبان
▪️رسول خدا صلیاللهعلیهوآله فرمودند:
شعبان، ماه شريفى است و اين ماه، ماه من است و حاملان عرش آن را بزرگ داشته و حق آن را مىشناسند و اين ماه، ماهى است كه روزىهاى مردم براى ماه رمضان، در آن افزوده گرديده و بهشتها در آن آراسته مىگردد. و علت اين كه اين ماه، «شعبان» ناميده شده، آن است كه روزى مؤمنان در آن پخش مىگردد و اين ماه، ماهى است كه عمل نيک در آن هفتاد برابر مىگردد و بدىهاى انسان در آن مىريزد و گناهان آمرزيده مىگردد و اعمال نيک مورد پذيرش قرار مىگيرد و خداوند جبّار -جلّ جلاله- به بندگانش مباهات مىكند و با نظر [رحمت] به روزهداران و شبزندهداران شعبان مىنگرد و به وجود آنها براى حاملان عرش مباهات مىكند.
📚 «نور هدایت» به نقل از إقبالالأعمال، ص۶۸۴
🆔 @allame_tehrani
🌿 فرصت ماه شعبان
▪️حضرت امیرالمؤمنین (علیهالسلام):
سمَّاهُ رَبُّنَا شَعْبَانَ لِتَشَعُّبِ الْخَيْرَاتِ فِيهِ قَدْ فَتَحَ رَبُّكُمْ فِيهِ أَبْوَابَ جِنَانِه وَ عَرَضَ عَلَيْكُمْ قُصُورَهَا وَ خَيْرَاتِهَا بِأَرْخَصِ الْأَثْمَانِ وَ أَسْهَلِ الْأُمُورِ فَابْتَاعُوهَا.
پروردگار ما این ماه را شعبان نامیده است به جهت اینکه کارهای خیر در آن شعبه شعبه شده و به اقسامی درمیآید؛ پروردگارتان در این ماه درهای بهشت خود را باز کرده است، و قصرها و نعمتهای آن را با ارزانترین قیمتها و آسانترین کارها برای شما عرضه کرده است؛ پس آنها را خریداری کنید.
📚 «بحارالأنوار»، ج۹۷، ص۵۶ / «مستدرکالوسائل»، ج۷، ص۵۴۲
🆔 @allame_tehrani
🔸أهمّیت روزۀ ماه شعبان
✍ حضرت آیتالله حاج سید محمدصادق حسینی طهرانی (حفظهالله)
📚 گلشن أحباب، ج۳، ص۲۱۹
🆔 @allame_tehrani
💫 ثواب روزۀ ماه شعبان
▪️رسول خدا (صلّیاللهعلیهوآله):
شعْبَانُ شَهْرِي وَ شَهْرُ رَمَضَانَ شَهْرُ اللَّهِ عَزَّوَجَلَّ فَمَنْ صَامَ يَوْماً مِنْ شَهْرِي كُنْتُ شَفِيعَهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَ مَنْ صَامَ يَوْمَيْنِ مِنْ شَهْرِي غُفِرَ لَهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِهِ وَ مَنْ صَامَ ثَلَاثَةَ أَيَّامٍ مِنْ شَهْرِي قِيلَ لَهُ اسْتَأْنِفِ الْعَمَل.
شعبان ماه من است و ماه رمضان ماه خداوند عزّوجلّ است؛ پس هر کس یک روز از ماه مرا روزه بگیرد، من در روز قیامت شفاعتکنندۀ او خواهم بود؛ و هر کس دو روز از ماه مرا روزه بگیرد تمام گناهان گذشتهاش آمرزیده میشود؛ و هر کس سه روز از ماه مرا روزه بگیرد به او گفته میشود: از نو عمل را آغاز کن!
📚 «الأمالی» شیخ صدوق، ص۱۹
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
▪️امام صادق (عليهالسلام):
مَنْ صَامَ أَوَّلَ يَوْمٍ مِنْ شَعْبَانَ وَجَبَتْ لَهُ الْجَنَّةُ وَ مَنْ صَامَ يَوْمَيْنِ نَظَرَ اللَّهُ إِلَيْهِ فِي كُلِّ يَوْمٍ وَ لَيْلَةٍ فِي دَارِ الدُّنْيَا وَ دَامَ نَظَرُهُ إِلَيْهِ فِي الْجَنَّةِ وَ مَنْ صَامَ ثَلاَثَةَ أَيَّامٍ زَارَ اللَّهَ فِي عَرْشِهِ مِنْ جَنَّتِهِ كُلَّ يَوْمٍ.
هر كه نخستين روز از ماه شعبان را روزه بدارد، بیگمان بهشت بر او واجب آيد؛ هر كه دو روز را روزه بدارد، خداوند در سرای دنيا در هر روز و شبی به او بنگرد و نگريستن خويش را در بهشت نيز از او بر نگيرد؛ و هر كه سه روز روزه بدارد، خداوند را در بهشت او هر روزه بر روی عرش زيارت كند.
📚 ثوابالأعمال و عقابالأعمال، ج2، ص59
💬 آرامش خاطر
🆔 @allame_tehrani
📿 استغفار در ماه شعبان 📿
▪️حضرت امام رضا علیهالسلام:
منِ اسْتَغْفَرَ اللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى فِي شَعْبَانَ سَبْعِينَ مَرَّةً غَفَرَ اللَّهُ لَهُ ذُنُوبَهُ وَ لَوْ كَانَتْ مِثْلَ عَدَدِ النُّجُومِ.
هر کس در ماه شعبان هفتادمرتبه از خدا طلب مغفرت کند، خداوند گناهان او را میآمرزد حتّی اگر گناهانش به اندازۀ تعداد ستارگان باشد!
📚 «عیونأخبارالرضا علیهالسلام»، ج۱، ص۲۹۲
🆔 @allame_tehrani
✨از اعمال مهمّ ماه شعبان✨
▪️رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله:
أكْثِرُوا فِي شَعْبَانَ مِنَ الصَّلَاةِ عَلَى نَبِيِّكُمْ - إِلَى أَنْ قَالَ - وَ إِنَّمَا سُمِّيَ شَعْبَانُ شَهْرَ الشَّفَاعَةِ لِأَنَّ رَسُولَكُمْ يَشْفَعُ لِكُلِّ مَنْ يُصَلِّي عَلَيْهِ فِيه.
در ماه شعبان زیاد به پیامبرتان صلوات بفرستید ... و ماه شعبان ماه شفاعت نامیده شده است زیرا پیامبر شما برای هر کس که در این ماه بر او صلوات بفرستد، شفاعت میکند.
📚 «وسائلالشیعة»، ج۱۰، ص۵۱۲
🆔 @allame_tehrani
💫 ثواب عظیم صدقه دادن در ماه شعبان
▪️حضرت امام صادق (علیهالسلام):
منْ تَصَدَّقَ بِصَدَقَةٍ فِي شَعْبَانَ رَبَّاهَا اللَّهُ تَعَالَى كَمَا يُرَبِّي أَحَدُكُمْ فَصِيلَهُ حَتَّى يُوَافِيَ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَ قَدْ صَارَتْ مِثْلَ أُحُد.
هر کس در ماه شعبان صدقهای بدهد، خداوند آن صدقه را پرورش میدهد همانطور که شما بچهشتر خود را میپرورانید و رشد میکند، تا اینکه روز قیامت آن را در حالی تحویل میگیرد که به اندازۀ کوه أحُد شده است!
📚 «وسائلالشیعة»، ج۱۰، ص۵۱۱
🆔 @allame_tehrani
💫 عصمت و علوّ مقام حضرت علیّاکبر علیهالسّلام
تمام خوبان عالم را جمع کنید یک تار موى حضرت علىّاکبر هم نمىشوند. میدانید حضرت علىّاکبر که هستند؟ حضرت علىّاکبر در مقام عصمت قرار دارند. و خطاب به آن حضرت عرض مىکنیم: جَعَلَكَ مِن أَهلِ البَيتِ الَّذِينَ أَذهَبَ اللَّهُ عَنهُمُ الرِّجسَ وَ طَهَّرَهُمْ تَطهِيراً.(۱)
▪️علامه طهرانی (قدس سره)
📚نورمجرد، ج۲، ص۴۵۶
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱. قسمتی از زیارت وارده در شب و روز اول رجب و نیمهٔ شعبان که مضامینی عالی در وصف حضرت علیاکبر علیهالسلام دارد:
السَّلامُ عَلَيكَ أَيُّهَا الصِّدِّيقُ الطَّيِّبُ الزَّكِيُّ الحَبِيبُ المُقَرَّبُ وَ ابنَ رَيحَانَةِ رَسُولِ اللَّهِ، السَّلامُ عَلَيكَ مِن شَهِيدٍ مُحتَسِبٍ وَ رَحمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ. مَا أَكرَمَ مَقَامَكَ وَ أَشرَفَ مُنقَلَبَكَ، أَشهَدُ لَقَد شَكَرَ اللَّهُ سَعيَكَ وَ أَجزَلَ ثَوَابَكَ وَ أَلحَقَكَ بِالذِّروَةِ العَالِيَةِ حَيثُ الشَّرَفُ كُلُّ الشَّرَفِ وَ فِي الغُرَفِ [السَّامِيَةِ] كَمَا مَنَّ عَلَيكَ مِن قَبلُ وَ جَعَلَكَ مِن أَهلِ البَيتِ الَّذِينَ أَذهَبَ اللَّهُ عَنهُمُ الرِّجسَ وَ طَهَّرَهُمْ تَطهِيراً، صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيكَ وَ رَحمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ وَ رِضوَانُهُ؛ فَاشفَع أَيُّهَا السَّيِّدُ الطَّاهِرُ إِلَى رَبِّكَ فِي حَطِّ الْأَثقَالِ عَن ظَهرِي وَ تَخفِيفِهَا عَنِّي وَ ارحَم ذُلِّي وَ خُضُوعِي لَكَ وَ لِلسَّيِّدِ أَبِيكَ صَلَّى اللَّهُ عَلَيكُمَا.(بحارالأنوار، ج۹۸، ص۳۳۸)
📹 زیارتنامهٔ حضرت
🗓 تقویم شیعه | ولادت حضرت
🆔 @allame_tehrani
💠 حفظ حریم خاندان عصمت و تمایز بین ایشان و دیگران
⛔️ عدم جواز مقایسۀ دیگران با خاندان رسولاکرم صلّىاللهعلیهوآلهوسلّم
به طور کلّى [مرحوم علامه طهرانی] در حفظ حریم عصمت و تمایز بین عترت و خاندان حضرت رسول خدا صلّىاللهعلیهوآلهوسلّم و دیگران بسیار غیرت مىورزیدند و سعى میفرمودند حریم اختصاصى ایشان در همهٔ ابعاد حفظ شود.
اگر کسى دیگران را با ایشان مقایسه مىنمود آثار غضب در چهرهٔ مبارکشان نمودار مىشد و تذکّر میدادند. نمونههاى مختلفى از این قبیل در جلد اوّل این کتاب عرض شد.(۱)
میفرمودند: خداوند نسبت به اولیائش غیرت دارد و اگر کسى به مقایسهٔ ایشان با غیر بپردازد مورد عقاب قرار مىگیرد و اگر جاهل هم باشد آثار وضعى دارد.
📚 نورمجرد، ج۲، ص۴۵۳
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱. رجوع شود به: نورمجرد، ج۱، ص ۳۳۲ و ۳۳۵ و ۴۹۲.
🆔 @allame_tehrani
🔴 مقام والای شهدای جنگ تحمیلی باعث جواز مقایسۀ آنان با شهدای کربلا نمیشود
🔺مقام شهدای کربلا برای هیچیک از شهدای طول تاریخ اسلام تحقق نیافته است
🔸ناراحت شدن مرحوم علامه (ره) از مقایسۀ شهداء با حضرت علیاکبر علیهالسّلام
اوائل انقلاب که افراد زیادى در راه برقرارى حکومت اسلام شربت شهادت نوشیدند و بعد از آن هم که جنگ تحمیلى آغاز شده بود و عدّهاى از جوانان پاک و مخلص در جبههٔ جنگ شهید مىشدند، برخى این شهدا را با شهداى کربلا مقایسه میکردند و گاه قدم را بالاتر نهاده آنها را با حضرت علىّاکبر سلاماللهعلیه قیاس مىنمودند، و این نوع مطالب در آن زمان بر سر زبانها افتاده بود و خطبا و سخنرانان مکرّر نظیر این تعابیر را بکار مىبردند.
علّامهٔ والد از این مسأله بسیار ناراحت مىشدند و میفرمودند: شهداى انقلاب و شهداى جنگ، آنانکه با اخلاص رفتند و واقعاً براى اسلام اقدام نمودند، حقیقةً شهید بوده و در نزد خداوند مقامى عالى دارند و بعضى از اینها انسانهائى بسیار با اخلاص و پاک و نورانى و داراى حالاتى خوش بودهاند و اخلاص و شهامت و رشادت آنها مىتواند الگوى جوانان مسلمان باشد، ولى این مطالب دلیل نمىشود ما حدود را مراعات نکرده و آنان را با شهداى کربلا مقایسه کنیم.
شهداى کربلا استثناى طول تاریخ هستند. اینکه حضرت در وصف آنان فرمودند: أَمّا بَعْدُ فَإنّى لا أَعْلَمُ أَصْحاباً أَوْفَى وَ لا خَیْراً مِنْ أَصْحابى، وَ لا أَهْلَ بَیْتٍ أَبَرَّ وَ لا أَوْصَلَ مِنْ أَهْلِ بَیْتى.(۱)
«امّا بعد، من اصحابى را باوفاتر و بهتر از اصحاب خویش و اهلبیت و خویشانى را نیکوکارتر و حق بهجا آورتر از خویشان خود نمىشناسم.»
یا حضرت أمیرالمؤمنین علیهالسّلام فرمودند: مُناخُ رِکابٍ وَ مَصارِعُ عُشّاقٍ شُهَدآءَ لا یَسْبِقُهُمْ مَنْ کانَ قَبْلَهُمْ وَ لا یَلْحَقُهُمْ مَنْ بَعْدَهُمْ.(۲)
«این سرزمین کربلا محلّ فرودآمدن سواران و بر زمین افتادن عاشقانى شهید است که نه آنانکه پیش از ایشان بودهاند بر آنها سبقت میگیرند و نه کسانی که بعد از ایشانند به آنها ملحق مىشوند.»
این سخن مجاز و مبالغه نیست، بلکه حقیقت و واقعیّتى است که بیان فرمودهاند.
اینکه در زیارت خطاب به ایشان عرض مىشود: یا أَنْصارَ أَبیعَبْدِاللَّهِ الْحُسَیْنِ الشَّهیدِ الْمَظْلُومِ صَلَواتُاللَّهِعَلَیْهِمْأَجْمَعینَ، بِأَبی أَنْتُمْ وَ أُمّی طِبْتُمْ وَ طابَتِ الْأَرْضُ الَّتی فیها دُفِنْتُمْ وَ فُزْتُمْ وَاللَّهِ فَوْزاً عَظیماً.(۱)
«اى یاران اباعبدالله الحسین، شهید مظلوم -صلوات الله علیهم أجمعین- پدر و مادرم به فداى شما، پاک و طیّب شدید و زمینى که شما در آن مدفون گشتید نیز به واسطهٔ شما پاک و طیّب شد و قسم به خدا به فوز عظیمى دست یافتید.»
و أمثال این تعابیر بلند، نشانهٔ مقام لحوق ایشان به حضرت سیّدالشّهداء علیهالسّلام است و همهٔ ایشان در روز عاشورا به برکت نفس آن حضرت به مقام فناء رسیدند و رفتند و با آن حضرت یکى شدند.
چنین مقامى کجا براى دیگر شهداى اسلام در طول تاریخ تحقّق یافته تا بتوان آنها را با شهداى کربلا مقایسه نمود؟
📚 نورمجرد، ج۲، ص۴۵۳
ــــــــــــــــــــــــــــــ
۱. الإرشاد، ج۲، ص۹۱
۲. بحارالأنوار، ج۴۱، ص۲۹۵، ح۱۸
۳. همان مصدر، ج۹۸، ص۳۶۲
🆔 @allame_tehrani
🔸ناراحت شدن مرحوم علامه (ره) از مقایسهٔ شهداء با حضرت علیّاکبر علیهالسّلام
🔹افتخار جوانان شهید ما پیروی از حضرت علیّاکبر بوده است
▫️روایات دالّ بر علوّ مقام حضرت علیّاکبر علیهالسّلام
▪️مستفاد از روایات افضلیّت حضرت علیّاکبر بر تمامی شهدای کربلاست (ت)
... یکبار که در محضرشان (علامه طهرانی) بودیم، سخنرانى یکى از افراد پخش مىشد که فردى خوب و سلیمالنّفس و زحمتکش بود و در راه اسلام خدمت مىکرد. در خلال سخنرانى مطلبى بدین مضامین گفت که: اگر حضرت امام حسین علیهالسّلام در عاشورا یک علىّاکبر در راه خدا داد ما در این راه دهها علىّاکبر دادیم.
علّامه والد تا این سخن را شنیدند با حال تغیّر فرمودند: دهانت بشکند، دهانت بشکند! این جوانها تمام افتخارشان اینست که پیرو حضرت علىّاکبر بوده و خاک پاى آن حضرت باشند. تمام خوبان عالم را جمع کنید یک تار موى حضرت علىّاکبر هم نمىشوند.
میدانید حضرت علىّاکبر که هستند؟ حضرت علىّاکبر در مقام عصمت قرار دارند. و خطاب به آن حضرت عرض مىکنیم: جَعَلَكَ مِنْ أَهْلِ الْبَيتِ الَّذِينَ أَذْهَبَ اللَّهُ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرَهُمْ تَطْهِيراً.(۱)
حضرت علىّاکبر کسى هستند که وقتى به میدان رفتند حضرت امام حسین علیهالسّلام اشک ریختند و فرمودند: اللَّهُمَّ اشْهَدْ فَقَدْ بَرَزَ إِلَيْهِمْ غُلَامٌ أَشْبَهُ النَّاسِ خَلْقاً وَ خُلُقاً وَ مَنْطِقاً بِرَسُولِكَ وَ كُنَّا إِذَا اشْتَقْنَا إِلَى نَبِيِّكَ نَظَرْنَا إِلَيْهِ.(۲) آیا مىشود دیگران را با کسى که أشبهالنّاس به رسولالله هم از جهت صورت و هم از جهت سیرت است مقایسه نمود؟
میفرمودند: اگر تقدیر بر این بود که حضرت علىّاکبر بعد از حضرت سیّدالشّهداء علیهماالسّلام در قید حیات بمانند حتماً امامت به ایشان منتقل مىشد، و داستان ایشان با حضرت زینالعابدین علیهالسّلام مانند داستان
حضرت امامزاده سیّد محمّد با امام عسکرى علیهالسّلام بوده است که امام هادى علیهالسّلام پس از رحلت سیّد محمّد به امام عسکرى علیهالسّلام فرمودند: يَا بُنَيَّ! أَحْدِثْ لِلَّهِ شُكْراً فَقَدْ أَحْدَثَ فِيكَ أَمْراً.(۳) «اى فرزند عزیزم، شکر جدیدى براى خداوند بهجا آور که خداوند امر تازهاى دربارهٔ تو حادث فرمود.»(۴)
حقیر شنیدم که فرموده بودند: اگرچه این شخص مرد خوبى است و این حرف را از سر بىاطّلاعى و کممعرفتى زده است، ولى خداوند وى را به خاطر این سخن مبتلا به مرگ با آتش مىکند، و چنین هم شد و ایشان در حادثهاى با سوختن از دنیا رحلت نمود.
📚 نورمجرد، ج۲، ص۴۵۵
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱. قسمتی از زیارت وارده در شب و روز اول رجب و نیمهٔ شعبان که مضامینی عالی در وصف حضرت علیاکبر علیهالسلام دارد: السَّلامُ عَلَيكَ أَيُّهَا الصِّدِّيقُ الطَّيِّبُ الزَّكِيُّ الحَبِيبُ المُقَرَّبُ وَ ابنَ رَيحَانَةِ رَسُولِ اللَّهِ، السَّلامُ عَلَيكَ مِن شَهِيدٍ مُحتَسِبٍ وَ رَحمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ. مَا أَكرَمَ مَقَامَكَ وَ أَشرَفَ مُنقَلَبَكَ، أَشهَدُ لَقَد شَكَرَ اللَّهُ سَعيَكَ وَ أَجزَلَ ثَوَابَكَ وَ أَلحَقَكَ بِالذِّروَةِ العَالِيَةِ حَيثُ الشَّرَفُ كُلُّ الشَّرَفِ وَ فِي الغُرَفِ [السَّامِيَةِ] كَمَا مَنَّ عَلَيكَ مِن قَبلُ وَ جَعَلَكَ مِن أَهلِ البَيتِ الَّذِينَ أَذهَبَ اللَّهُ عَنهُمُ الرِّجسَ وَ طَهَّرَهُمْ تَطهِيراً، صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيكَ وَ رَحمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ وَ رِضوَانُهُ؛ فَاشفَع أَيُّهَا السَّيِّدُ الطَّاهِرُ إِلَى رَبِّكَ فِي حَطِّ الْأَثقَالِ عَن ظَهرِي وَ تَخفِيفِهَا عَنِّي وَ ارحَم ذُلِّي وَ خُضُوعِي لَكَ وَ لِلسَّيِّدِ أَبِيكَ صَلَّى اللَّهُ عَلَيكُمَا.(بحارالأنوار، ج۹۸، ص۳۳۸)
۲. اللهوف، ص۱۱۳؛ و بحارالأنوار، ج۴۵، ص۴۳
۳. کافی، ج۱، ص٣٢۶
۴. و خلاصهٔ کلام آنکه مستفاد از روایات شریفه و زیارتنامههای وارده ـ همانطور که از بیان حضرت والد قدس سره نیز به دست میآمد - اینست که در میان تمام شهداء کربلای معلا حضرت علیّاکبر سلاماللهعلیه اشرف و افضل میباشند، و این معنا منافات ندارد با آنچه که از حضرت امام سجاد علیهالسّلام روایت شده است که: و إِنَّ لِلعبّاسِ عِندَ اللَّهِ عزّوجلَّ مَنزِلَةً يَغبِطُهُ بها جميعُ الشُّهداء يومَ القِيامَةِ. «همانا برای حضرت عبّاس در نزد خداوند متعال جایگاهی است که همۀ شهداء در روز قیامت غبطهٔ آن را میخورند.» (بحارالأنوار، ج۴۴، ص ۲۹۸) زیرا این کلام شامل امثال حضرت امیرالمؤمنین و حضرت سیّدالشّهداء و حضرت علیّاکبر علیهمالسّلام که عین ایشان هستند نمیباشد.
🆔 @allame_tehrani
0e3c9cdf0f94d2c5f1273cf46c1849c32845260-144p.mp3
2.24M
🔸او ما را میبیند...
🎙آیتالله بهجت (رحمةاللهعلیه)
#شعبان
#ماه_شعبان
#نیمه_شعبان #انتظار
#امام_زمان_أرواحنا_فداه
🆔 @allame_tehrani