🎙 گفتگوی خواندنی «تبیان» با قاسم صرافان شاعر آیینی:
🔻برای عده ای بیان مفاهیم قرآنی در قالب موسیقی خوشایند نیست. در حالی که اینطور نیست و حتی مقام معظم رهبری و دوستان صاحب نظر در این حوزه با ارائه آثار موسیقیایی و تصویری به این شکل مخالفتی ندارند.
🔻به حضور قرآن در شعر به صورت مستقیم و غیر مستقیم می توان پرداخت. حالت غیر مستقیم را در شعرها می بینیم اما اینکه برای ورود مستقیم به این عرصه، نیاز به برنامه ریزی و تعریف استاندارد است.
🔻 درآثار سامی یوسف،درباره پیامبر(ص)، شعر و موسیقی چنان تنظیم و تلخیص شده که آدم ها بیشترین ارتباط را با آن برقرار می کنند. آثاری که منطبق با نیاز و پسند جامعه امروز و جوان این زمانه عرضه می شود.
🔻 شعردینی و آیینی قرار نیست جای منبر و موعظه یا کتاب و کلام را بگیرد و وظیفه سایر بخش ها را به دوش بکشد.
🔻 متاسفانه در شعر عاشورا آنقدر سختگیری شده که گاهی یک نظم خنثی را می بینیم که فقط وزن دارد. شعر عاشورا فقط اشک و آه نیست، اندیشه و تفکر هم هست.
🔻 نباید به صرف اینکه شاعری، شعری شبیه اشعار خودمان سرود، او را تایید و اگر مخالف سبک و سیاق ما بود، رد کنیم. قضاوت و داوری در مورد شعر زیبایی که حالا چون شبیه کارهای ما نیست، مورد اشکال است.
@alle_yasen
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘
یه جمله معروف بین مردم هست که میگن:
"بچه ها تا کوچیکن مشکلاتشونم کوچیکه. وقتی بزرگ میشن انگار مشکلاتشونم باهاشون بزرگ میشه"!!
کاش میدونستیم که:
"همه مشکلات بزرگ نوجوانها و جوانهای ما ریشه در دوران کودکی آنها دارد"
و با آگاهی از نحوه پرورش و تربیت صحیح "کودکمان" از بروز مشکلات بزرگ برای او و خودمان در دورانهای بعدی پیشگیری میکردیم!
@alle_yasen
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
طرز تهیه بستنی سنتیِ خانگی
یکی از ساده ترین، ارزانترین و دلچسبترین دسرها، بستنی است. بستنی نوعی دسر منجمد است، که باید شامل حداقل ۱۰ ٪ چربی شیر باشد. اگر میخواهید خودتان در منزل بستنی سنتی درست کنید، این مطلب را از دست ندهید.
مجله هنر آشپزی: یکی از ساده ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها، بستنی است. بستنی نوعی دسر منجمد است، که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای یک و نیم کیلو بستنی:
شیر: یک لیتر
شکر: 300 گرم
ثعلب : 2 قاشق چایخوری
محلول زعفران: 2 قاشق سوپخوری
گلاب مرغوب: 4 قاشق سوپخوری
پودر هل سفید: یک قاشق چایخوری
خامه ی صبحانه: 100 گرم
پسته: 100 گرم، خرد شده
طرز تهیه:
1- شیر را بجوشانید. ثعلب را با شکر مخلوط کرده، آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه کنید. شیر را با مفتول دستی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.
2- سپس آن را روی حرارت برداشته، وقتی شیر داغی خود را از دست داد، از صافی رد کنید تا یک دست شود. بگذارید شیر کمی خنک شود سپس محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر افزوده و هم بزنید. سپس در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت یک بار خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را 4 بار تکرار کنید. روش دیگر این است که مایه ی بستنی را در دستگاه بستنی ساز بریزید و در آخر پسته ی خرد شده را به بستنی بیفزایید.
3- خامه را در سینی فر لبه کوتاه به ضخامت 1تا2 میلی متر پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس خامه را خرد کرده و داخل بستنی آماده بریزید. بستنی را با قاشق چوبی هم زده و مجدداً در فریزر قرار دهید.
نکته:
1- این دستور دارای 2531 کیلوکالری انرژی، 357گرم کربوهیدرات، 55 گرم پروتئین و 97 گرم چربی می باشد.
2- اگر خامه چرب باشد منجمد نمی شود پس اگر خامه ی شما چرب بود کمی شیر به آن اضافه کرده و بعد در سینی فر آن را پخش کنید.(خامه ی خشک مناسب این کار است)
3- ثعلب باید مرغوب باشد تا بستنی دچار یخ زدگی نشده و کشدار شود.
4- اگر شکر بستنی بیشتر از میزان داده شده باشد، بستنی نمی بندد.
5- هر چه مقدار ثعلب زیاد باشد بستنی کشدارتر می شود.(البته نه بیشتر از حد مجاز)
6- بهتر است برای زود بسته شدن بستنی به روش سنتی آن را در سینی های لبه دار فلزی بریزید و هر بار با کاردک آن را هم بزنید تا بستنی زود بسته شود.
7- اگر از دستگاه بستنی ساز استفاده شد اجازه دهید بستنی در فریزر کمی ببندد و بعد در دستگاه بستنی ساز بریزید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه هم خورده و بستنی ببندد، بستنی را از دستگاه خارج کرده و در فریزر قرار دهید تا کاملاً بسته شود.
@alle_yasen
🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧