eitaa logo
عطاری المهدی قاین(شفاء شرق)
433 دنبال‌کننده
2هزار عکس
543 ویدیو
66 فایل
داروی گیاهی، گیاهان دارویی و محصولات طبیعی و طیب ارزانترین قیمت و بالاترین کیفیت را از ما بخواهید قاین، شهرک شهرداری، خ پیروزی۱۱، پلاک۴۵ ۰۵۶۳۲۴۹۷۱۸۷، حجتی راد ۰۹۱۵۱۶۴۵۴۸۴ ساعات کار:صبح ها:14-10 عصرها:21-17بجز روزهای تعطیل آیدی: @MrHojjatirad
مشاهده در ایتا
دانلود
حجاب فاطمی(ص) حیا زینبی(س): مراسم شب سوم رمضان هیئت بیت الشهدا □با حضور حاج آقا نوروزی □چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت(امشب) □همراه با اقامه ی نماز جماعت مغرب و عشاء _سفره افطاری □فاز۲ خ کوهستان کوکب۴ حسینیه بیت الشهدا لطفا اطلاع رسانی فرمایید.
MR HR: درمان باذن الله 🎁علت جوش صورت در درجه اول اختلالات هورمونی ، بلوغ ، مجرد بودن ، تحریک کردن پوست و تحریکات جنسی است که هورمون جنسی وارد خون شده موجب عفونت خون میشود کبد بر حسب وظیفه طبیعی که برعهده دارد سمومات را دفع میکند این جوشها همان عفونتها هستند که کبد از نقاط ظریف آنرا بیرون میدهد. علت دوم ناپرهیزی و فرهنگ غلط غذایی است که در اثر مصرف تخم مرغ کهنه- مغز گردوی کهنه- سرخ کرده- ادویه- ترشی- خون مسموم و عفونی میشود. کبد طبق وظیفه خود آنرا به صورت جوش از نقاط ظریف بیرون می ریزد. به هرحال مهم علاج جوش صورت و عفونت خون است. 🎁🎁🎁یکی از مطمئن ترین و آسانترین علاج برای جوش صورت تقویت کبد با مصرف شربت سرکه شیره بعد از شام سه قاشق میل کند. 10 برگ کاهو هم عصرها با شربت طبی میل شود. اگر زبان خیلی سرخ باشد یک لیوان لعاب اسپرزه بعد از هر غذا نصف استکان میل کند. 5 برگ کاهو عصرها با شربت طبی میل شود. 100 گرم زرشک طبی هرشب یک قاشق غذاخوری در یک لیوان آب جوش شب بماند صبح به هم زده بعد از صبحانه میل شود. دمکرده کاسنی یا شاهتره یک استکان هرشب بعد از شام میل شود. پرهیز: ترشی- تخم مرغ کهنه- مغزگردوی کهنه- سرخ کرده- پیاز- ادویه و ماکارانی ضرر دارد. 🎁ترمیم جای جوشها گاه جوشها خوب میشود اما جای جوشها به صورت لک یا منافذ پوستی باقی می ماند که زیبایی خانم ها را تهدید می کند. علاج: زاج سفید 5 گرم در یک استکان سرکه حل نماید در حمام جای جوشها را با آن 10 دقیق ماساژ بدهد بعد از شستن خشک کرده با روغن بادام تلخ ماساژ بدهد 🎁🎁🎁نسخه دوم: 1.یک قاشق جوش شیرین را با یک قاشق چایخوری آب مخلوط کرده تا شکل خمیر درآید. این خمیر را روی نقاط مورد نظر به شیوه دورانی به مدت 1 دقیقه بزنید. سپس با آب ولرم آبکشی کنید. 🎁🎁🎁دو واحد گلاب را با یک واحد نارنج ترکیب نموده و با پنبه هرشب تا زمان بهبودی به صورت بزنید (بسیار مجرب است)  3. تشکیل سلول های جدید  پس از پاک کردن سلول های مرده پوست، باید از میوه ایی استفاده کنید که دارای ویتامین C بالایی باشد. با این کار به ساخت سلول های جدید کمک خواهد شد. آب لیمو بهترین گزینه است. یک تکه پنبه را آغشته به آب لیمو کنید. آن را روی صورت بگذارید و پس از 5 تا 10 دقیقه تکه های پنبه را از صورت برداشته و بگذارید پوست خشک شود. همچنین می توانید روزانه از ماسک هایی حاوی لیمو برای ساخت سلول های پوست استفاده کنید. لیمو همچنین به یک دست کردن رنگ پوست کمک می کند 💥بانوانی که دراثراستعمال کرمهای مختلف ,صورت آنها پر از جوش غرور میشود بهترین درمان ان ضماد رازیانه است زیرا به علت داشتن هورمون زنانه غده تعریق صورت را تقویت مینماید و در نتیجه عرق کرده و مقدار زیادی چربی خارج گردیده و پوست انها نیز ترش شده و بیماری معالجه میگردد , البته بهتر است برای برطرف نمودن جوش غرور قبل از هر چیز روزه بگیرید و افطار را با آب نیمه جوش باز کرده و بهیچوجه از چربیهای مضر مصرف ننمایید برای درمان جوش های چرکی یک عدد نارنج بزرگ و یک عدد خیار بزرگ را تکه تکه کرده و با پوست در اسیاب قرار بده و بقدری اسیاب کن تا بصورت محلول دربیاید و مواد ان بصورت کامل با هم ترکیب شود سپس هرشب بصورت بزنید با این عمل تمامی عفونتهای زیر پوست رسیده و دانه های چرکی برروی پوست خواهند آمد 🎁ماسک جوش صورت : شستن صورت با مخلوط سدر روغن زیتون سرکه هر روز انجام شود ماسک ارد باقلا وزاج سفید وکف دریا به صورت پودر تهیه و عسل و یا سرکه خمیر وشب تا صبح به صورت مالیده و روی این مواد بصورت ماسک انجام گیرد و مزاج هم پاکسازی شود علت جوش و فرورفتگی جای جوش غلبه خون و آلودگی خون است حجامت داروی صاف کننده خون خربزه مالیدن روغن بنفشه در شب علت:اگر خال سیاه یا قهوه ای باشد در این موارد معلول غلبه سودا است. ✅درمان 1⃣داروی سودابر 2⃣افتیمون 3⃣ملین 4⃣مرکب یک 5⃣صاف کننده خون 6⃣مالیدن روغن بنفشه زیتونی به موها باعث شفافیت پوست صورت می شود 📝📝📝علت:اگر به این شکل نباشد و بعنوان‌مثال جوش قرمز یا لکه قرمز باشد ،معلول غلبه خون است ✅درمان 1⃣حجامت 2⃣صاف کننده خون 3⃣داروی پوستی مالیدنی @ghoghnoosoil🌹 📞09192299531 📞09196530171 @ghoghnoosoil🌹 نوری‌کلنتری تدابیر روزه داری از حکیم روازاده : در آستانه ماه مبارك رمضان توصيه هاي بهداشتي ذیل جهت رعایت شما روزه داران محترم تقدیم می گردد تا ان شاء الله با رعایت این نکات و در نتیجه تندرستی شما عزیزان، امکان بهره مندی بیشتر از معنویات این ماه مبارک فراهم گردد: 1- قبل از شروع ماه رمضان با گرفتن روزه های مستحبی يا قضا، بدن خود را برای يک ماه روزه داری، كم كم آماده نماييد یا این که نزديك ماه رمضان صبحانه را كامل ميل كنيد ولي ناهار نخوريد يا ناهار را خيلي سبك ميل نماييد و خوردن آن را به تاخیر بیاندازید تا اینکه ناهار کم
ا خوردن سحری لازم و واجب است حتی چند لقمه. 13- افراد چاق علاوه بر روزه گرفتن اگر از غذا های لاغر کننده و کم رطوبت استفاده کنند به لاغر شدن سریعتر آنها کمک می کند. نکات قابل ملاحظه در طی روز : در طی روز به دلیل گرسنگی، حرارت بدن بالا می رود و پوست گرم تر شده که باعث لاغری و  آب شدن چربی می شود، این امر برای افراد چاق مفید است، ولی افراد لاغر باید از هر چیزی که باعث گرم تر شدن آنها می گردد، پرهیز کنند، در طی روز جلوی آفتاب نروند و محیط خود را خنک نگه دارند، همچنین دوش آب سرد باعث گرم تر شدن بدن می گردد و باید برای خنک شدن، دوش آب ولرم بگیرند و از انجام فعالیت شدید خودداری کنند. نکات قابل ملاحظه در افطار : 1- امام صادق (ع) فرمودند: پیامبر خدا به هنگام افطار، با حلوایی آغاز می کرد و بدان روزه می گشود واگر نمی یافت با چند خرما و اگر نیز یافت نمی شد، با آب نیم گرم. آنگاه می فرمودند این موارد معده و جگر را پاک می کند و سر درد را از میان می برد. رسول خدا (ص) فرمودند: اگرکسی از شما روزه بود، با خرما روزه بگشاید و اگر خرما ندید با آب، چراکه آب پاک کننده است. با نمک افطار باز کنید و سپس شروع افطار آب جوشیده ولرم همراه با خرما یا عسل میل کنید. آب ولرم، اخلاطی که درطول روز درمعده جمع شده اند را می شوید و شستشوی ابتدایی معده و مجاری گوارشی از دهان تا معده انجام می شود . 2- بدلیل حرارت بالای معده دراثر گرسنگی زیاد، وارد نمودن آب یخ و سرد درابتدا باعث تغییر ناگهانی حرارت معده و قبض یکباره معده و سردی شدید معده و ضعف معده می شود، همچنین مصرف آب خیلی گرم و جوش هم می تواند موجب افزایش حرارت معده شود. بهترین وجه شروع، با آب ولرم است و غذاهای سهل الهضم و شیرین، چراکه به علت نیاز کبد، طبیعت بدن تمایل زیادی به جذب فوری شیرینی دارد. اگر خدای ناکرده در چنین شرایطی آب یخ را بخورید چون در معده توقف نمی کند، مستقیم وارد روده شده که می تواند حتی باعث مرگ ناگهانی بدنبال رفلکس عصبی شود. در این موارد برای اینکه بتوانید آب را در معده نگه دارید حتما حداقل تکه ای نان قبل از آن میل کنید لذا برای رفع تشنگی نیز سعی نکنید، که عطش خود را به یک باره و با نوشیدنی زیاد از بین ببرید که در این صورت تشنگی بر طرف نخواهد شد. برای رفع تشنگی، نصف لیوان آب را جرعه جرعه بنوشید و سپس مقداری نان میل نمایید سپس نصف دیگر لیوان را به صورت جرعه جرعه و آهسته بنوشید. 3- در افطار از غذاهای سهل الهضم و ترجیحاً شیرین همچون فرنی ها، حلیم و آش ها استفاده کنید. 4- برای صرف شام، بهتر است در همان وعده غذایی افطار به حد سیری افطاری میل شود، مگر آن که با یک فاصله زمانی شام میل کنید که در آن صورت باید مراعات نمایید تا با شکم پر نخوابید. 5- افراد لاغر در فاصله افطار تا سحر، باید از مواد غذایی و میوه های آبدار استفاده کنند. 6- طبق عادت غلط نان و پنیر و سبزی نباید در رأس افطار میل شود. 7- هرگز از زولبيا و باميه هاي موجود در بازار كه از روغنهاي صنعتي تهيه مي شوند، استفاده نكنيد. حتي در برخي از موارد براي سود بيشتر از روغن هاي صنعتي فاسد و سوخته شده نيز استفاده مي كنند. روزه داری به تفکیک مزاج : درباره تدابیر روزه‌داری ویژه افراد لاغر اندام با مزاج گرم(مزاج گرم و خشک) : از آنجایی‌که روزه گرفتن باعث افزایش حرارت بدن می‌شود، این افراد باید غذاها و میوه‌های سرد و چیزهایی که حرارت را فرو می‌نشاند، بیشتر استفاده کنند. از طرفی مصرف موادغذایی با طبع گرم و هرآنچه باعث گرمی بدن می‌شود، برای آنها بسیار مضر است. رعایت مواردی چون مصرف غذاهای معتدل یا با طبع سرد در وعده سحری و افطار، پرهیز از به‌کار بردن ادویه، سیر و پیاز در غذاها، پرهیز از مصرف سرخ کردنی‌ها، مصرف خورش‌های ترش و ملین مثل خورش آلو و تمرهندی برایشان خوبست ، پرهیز از مصرف زیاد گوشت مگر در غذاهای آبکی، و مصرف عرقیات سرد و نوشیدنی‌های سرد مانند عرق کاسنی و شاه‌تره، شربت خاکشیر و شربت آبلیمو در فاصله افطار تا سحری خوبست ، پرهیز از فعالیت زیاد در طول روز و انجام ورزش‌های سنگین، داشتن خواب کافی به ویژه نزدیک ظهر یا بعدازظهر، استراحت کافی در مکان‌های خنک خوبست ، پرهیز از پیاده‌روی در آفتاب، استفاده از حمام با آب ولرم و دوری از فضاهای تنش‌زا و دوری از عصبانیت . درباره افراد با هیکل درشت و مزاج گرم(مزاج گرم و تر): کسانی‌که مزاج گرم و تر دارند نیز مانند صفراوی مزاج‌ها از گرمی و حرارت ناشی از روزه‌داری در امان نیستند اما تحمل این حرارت برای افراد گرم و تر راحت‌تر بوده و بدن آنها در نتیجه روزه گرفتن به سلامتی نزدیک می‌شود. وی رعایت مواردی نظیر مصرف غذاهای با طبع معتدل و در صورت حرارت زیاد بدن، مصرف غذاهای سرد، پرهیز از مصرف گوشت‌ها و غذاهای خیلی گرم، مصرف نوشیدنی‌های خنک و آب کافی در فاصله بین افطار تا سحری، فعالیت روزانه باید در حدی باش
کم به طرف عصر کشیده شود و معده عادت نمايد. 2- با توجه به اين كه معده انسان در طي خواب، فعاليت ندارد ولي روده در طي خواب به فعاليت خود ادامه مي دهد بنابراين هيچ گاه با شكم پر نبايد خوابيد؛ چرا كه اين امر باعث فساد غذا در معده و عدم هضم صحيح مي گردد. بايد بسته به نوع غذايي كه ميل مي كنيد و با توجه به توان معده خود در هضم غذا، حدود يک الی دو ساعت بعد از غذا خوردن، حتماً بيدار باشيد. اين مسأله در خوردن افطار و سحری بايد مورد توجه قرار بگيرد لذا حداقل یک ساعت بعد از سحری نخوابید. 3- اگر آب و نمک و روغن سفره ما سالم باشد اصلی ترین موارد رعایت شده است. آب: آب باید بدون کلر و مواد افزودنی باشد مانند آب باران، آب چشمه، آب قنات، آب چاه عمیق روغن: همین بس که مردم عزیز ما بدانند روغن خوب و بد فرقشان این است که روغن خوب هرگز با حرارت دادن حالت چسبندگی به خود نمی گیرد و روی کاشی و گاز آشپزخانه نمی چسبد ولی متاسفانه می بینم تقریبا همه روغنهای بازار این چنین هستند و وقتی وارد بدن انسان می شود به علت وجود گرما در بدن ما چون این روغنها صنعتی هستند سفت می شوند و باعث بسته شدن عروق و ایجاد کبد چرب می شوند. روغن های خوب  و سالم عبارتند: 1-روغن کنجد 2-روغن زیتون 3-روغن محلی نمک: نوعی از آن مورد تائید است که بصورت طبیعی در طبیعت یافت می شود خصوصاً نمک دریا یا جمع دریاها که به علت وجود مثلاً منیزیم باعث کاهش فشار خون می شوند. 4- دیابتی ها می توانند روزه بگیرند و بسیار مفید است ولی کسانی که کلیه هایشان مشکل دارد بسته به نوع آن باید با پزشک خود مشورت کنند. 5- در ماه رمضانی که با گرمای طاقت فرسا روبرو باشیم رعایت این امور اجبار است: -    عدم پرخوری در سحر. -    عدم مصرف مواد غذایی خیلی شیرین، تند و شور. -    استفاده از مواد غذایی تفه (بی مزه) مانند کدو، کلم و امثالهم بسیار مهم است. 6- هرگز مواد خوراکی پخته شده را همراه خام مصرف نکنید و سعی کنید دور از افطار تا قبل سحر، از مواد خام و میوه ها و تنقلات مفید بهره مند شوید. 7-افراد لاغر در این ایام از چیزهایی که حرارت بدنشان را بیشتر افزایش می دهد بپرهیزند مثل: رفتن در آفتاب، دوش آب سرد، غذاهایی که فلفل و ادویه و گرمی زیاد دارند، سرخ کردنی ها و... و بر عکس از غذاهایی که همراه با آب بیشتری هستند، لعاب بیشتری دارند و رطوبت بخشی بیشتری برای بدن دارند استفاده کنند مثل خورشت کدو، فرنی، شیر طبیعی، میوه های مرطوب مثل هلو و استفاده از دوش آب ولرم نکات قابل ملاحظه در سحر : 1- بهتر است سحری را با آب شروع نکنیم اما کسانی که عطش دارند و گرم مزاج هستند و با مصرف آب اشتها باز می کنند اشکالی ندارد. همراه با غذا خوردن نیز نباید آب خورده شود. 2- مصرف مواد شیرین در اولویت است مثل خرما، حلوا و هر چیز شیرین طبیعی رسول خدا(ص) فرمودند: خرما چه خوش سحری ای است اما اگر فرد دیابت (مرض قند) داشت چه کند؟ با مسئولیت دکتر روازاده همه شیرینیهایش را با عسل بپزد و در سحر استفاده کند مثلاً مربا با عسل، کمپوت با عسل، شربت با عسل، حلوا با عسل یا شیره توت، حتی فسنجان با عسل 3- برای جلوگیری از ضعف، حتماً در وعده غذایی سحر از نان سبوس دار استفاده نمایید و حتی سبوس گندم بخرید و یک یا دو قاشق غذاخوری داخل آب خورشت ریخته و همراه نان بخورید. 4- اگر مقداری گوشت بخورید به صورت سیرابی، کله پاچه، آبگوشت و خورشتهای گوسفندی مانند قیمه خیلی خوب است و باعث می گردد تا در طی روز گرسنه نشوید. غذای چرب طبیعی جلوگیری از تشنگی نیز می کند. 5- برای جلوگیری از ایجاد ضعف، برنج حتی الامکان نخورید یا کم بخورید. 6- مربای هر چیز که با عسل پخته شده بخورید  و یا بعد از سحر می توانید یک فنجان شربت ولرم عسل میل نمایید. 7- در پایان غذا با مقداری نمک طعام دریا خیلی جزئی دهان خود را شور کنید. 8- هیچ وقت مخصوصاً در سحرها از نوشیدنی های کارخانه ای به ویژه نوشابه های گازدار نخورید. 9- هرگز از گوشتهای با طبیعت سرد مانند ماهی در سحر استفاده نکنید که طی روز ضعف فراوان خواهید داشت! 10- در وعده سحر، همراه با غذای سحر از مواد غذایی خام و ناپخته همچون کاهو یا میوه استفاده نکنید. 11- خوردن ماست در کنار هرگونه غذای دارای گوشت قرمز یا سفید ممنوع می باشد. چرا که گوشت ماست را فاسد و روده ها را هلاک می کند. همانگونه که میوه، شیر را فاسد و معده را هلاک می کند، اگر هوس ماست کردید دور از افطار در طول شب بخورید و یا در زمانیکه موقع سحری گوشت در غذای شما نباشد میتوانید ماست بخورید. 12- خوردن سحری بسیار مهم است و حتماً باید خورده شود، به خصوص برای افراد لاغر خوردن سحری اجباری است چون گرسنگی زیاد باعث گرمی زیاد می شود و معده را مجبور می کند که رطوبات واخلاط مفید بدن را هضم کرده و در بدن منتشر نماید و چون این موارد خاصیت غذایی کمتری دارند پخش شدن آنها در بدن موجب بروز عوارض وبیماری میشود. لذ
د که موجب تشنگی زیاد و خستگی نشود، اعتدال در خواب و پرهیز از خوابیدن بلافاصله بعد از سحری و استراحت کافی و انتخاب آب و هوای معتدل برای مکان استراحت و خواب روزه گرفتن برای افراد لاغر با مزاج سرد(مزاج سرد و خشک) به علت ضعف قوای جسمی اندکی دشوار است این افراد باید تغذیه خوب داشته باشند و غذاهای مقوی و خونساز مصرف کنند بنابراین رعایت مصرف موادغذایی مقوی در وعده سحر و افطار، خوب جویدن غذا و پرهیز از پرخوری، مصرف مایعات کافی و نوشیدنی‌ها به ویژه شربت عسل و آبلیمو در فاصله افطار تا سحری(حدود دو سه لیوان)، استراحت، خواب، تحرک و ورزش در حد اعتدال، حمام روزانه با آب ولرم، مصرف غذاهای آبکی و با کیفیت مانند خورش‌هایی که در آن‌ها از گوشت تازه استفاده شده، پرهیز از موادغذایی یبوست‌زا در ماه مبارک رمضان و پرهیز از خوابیدن بلافاصله بعد از صرف غذا و فاصله انداختن بین غذا و خواب حداقل یک ساعت و نیم برای آنها توصیه می‌شود. درباره افراد چاق یا درشت اندام با مزاج سرد(مزاج سرد و تر یا بلغمی) : روزه گرفتن برای افراد با مزاج سرد و تر بسیار مفید است. بسیاری از بیماری‌های سرد که در تن این افراد به وجود می‌آید به واسطه روزه گرفتن درمان می‌شود. روزه گرفتن به از بین رفتن چاقی و دفع سموم در بدن این افراد نیز کمک می‌کند البته ممکن است برخی افراد از ترس ضعف و تشنگی در طول روز به پرخوری روی آورده، نتیجه عکس بگیرند. به افراد سرد و تر توصیه میشود ، با رعایت مواردی چون مصرف غذاهای مقوی و خونساز ولی در مقدار کم، خوب جویدن غذا، پرهیز از پرخوری و خوردن میوه همراه غذا و مصرف همزمان غذای خام و پخته، خوبست که شربت عسل در فاصله افطار تا سحری بخورند و پرهیز کنند از خواب زیاد در طول روز . تحرک و ورزش معتدل برای جلوگیری از سستی و کسلی خوبست ، مصرف نمک طبیعی (نمک معدن یا دریا) در غذاها خوبست و پرهیز کنند از مصرف مواد سرد مانند ماست و ترشی‌ها همراه غذا . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 بسم الله الرحمن الرحیم @ghoghnoosoil🌹 📞09192299531 📞09196530171 @ghoghnoosoil🌹 📌📌📌ترکیبات ۴ شیره📌📌📌 ✅ : ضعف عمومی بدن را معالجه و بدن را تقویت میکند. مقدار قابل توجهی ویتامین «آ»، «ب» و «ث» دارد. همچنین شیره انگور در بدن باعث دفع اوره و مقداری از اسیدهای غیر مفید بدن میشود، شیره انگور محرک اعمال کبدی میباشد و به خونسازی کمک میکند. @ghoghnoosoil🌹 ✅ : قند موجود در توت سفید برای کسانی که مبتلا به مرض قند هستند ضرر ندارد. آنتی‌اکسیدان موجود در این میوه فواید بسیاری برای سلامتی دارد که یکی از آنها کاهش میزان کلسترول بد خون و جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی است. توت حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین c و آهن است، از این رو مصرف آن برای کسانی که کم‌خونی دارند توصیه می‌شود، ویتامین A موجود در توت باعث رشد ناخن‌ها و تقویت چشم می‌شود. @ghoghnoosoil🌹 ✅ : همان خواص خرما را دارد، حاوی فسفر و آهن است که مصرف آن در وعده‌ی صبحانه باعث فعال شدن سلول‌های عصبی و در ضمن مانع ایجاد کم خونی در افراد می‌شود. @ghoghnoosoil🌹 ✅ : انجیر از نظر طب قدیم ایران، گرم و تر است، انجیر تعرق بدن را زیاد می‌كند، ادرار آور است، حرارت بدن را كاهش می‌دهد. 📌معجون چهار شیره برای درمان کم خونی و فقر آهن، یبوست و بیماری های استخوانی بسیار مفید است. این محصول باعث تقویت قوای جنسی و تقویت حافظه می گردد و سرشار از ویتامین A، B، C، پتاسیم، کلسیم و منگنز است. چهار شیره تب بر بوده و در رفع سرماخوردگی و گلودرد، تقویت بینایی و تقویت قلب موثر است. این محصول ویژه سرشار از فیبر است و در رفع سوء‌هاضمه کارآمد می‌باشد. 📌درمان کم خونی و فقر آهن مهم‌ترین ویژگی درمانی چهار شیره استفاده از آن به منظور پیشگیری و درمان کم خونی و فقر آهن است. آهن موجود در ترکیب این مواد از مهم‌ترین مواد خون ساز می‌باشند. نکته جالب توجه این است که میزان جذب آهن موجود در این ترکیب غذایی بسیار بالاتر از قرص آهن است چرا که آهن موجود در قرص ها ظرف ۲۴ ساعت از بدن دفع می گردد ولی این آهن گیاهی به خوبی جذب سلول های بدن می شود. @ghoghnoosoil🌹 📞09192299531 📞09196530171 @ghoghnoosoil🌹 نوری کلنتری 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 @ghoghnoosoil🌹 📞09192299531 📞09196530171 @ghoghnoosoil🌹 نوری کلنتری 🔴چرا باید حجامت کنیم⁉️ 👈بزرگترین شبکه مویرگی در بدن دقیقا بین دو کتف قرار دارد که هر چه سلول پیر و کثیف است در این شبکه تور مانند محبوس می‌شوند و سپس به سمت کبد و طحال و ... می‌روند که با حجامت این سلولهای کثیف بدن خارج می‌شوند. این سلولها در داخل این تور مویرگی محبوسند و در اینجا جمع می‌شوند . با بادکش کردن تمام گلبولها به سمت پوست کشیده می‌
شوند و پلاسما هم همینطور و با تیغ زدن اول پلاسما که سریعتر است خارج می‌گردد. با خالی کردن لیوان اول تعدادی سودا و صفرا و دم خارج می‌شود و قبل از قراردادن لیوان دوم خون سالم برمیگردد و با قرار دادن لیوان دوم دوباره کثیفی ها وارد می‌گردد . 👈در خون حجامت ۶۰ تا ۷۰ درصد سلولها و مواد زائد خون است "رسوبات" و ۳۰ تا ۴۰ درصد پلاسما "صفرا" است . اما در خونگیری دقیقا برعکس این است . در خون دادن پلاسمای بیشتر و مواد زائد کمتر. هموطن آگاهی تو ریشه بیماری‌ها را می‌خشکاند. @ghoghnoosoil🌹 📞09192299531 📞09196530171 @ghoghnoosoil🌹 نوری کلنتری 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
هدایت شده از مرجع طب سنتی
﷽ 🔴 نکاتی برای افزایش بهره مندی از خواص درمانی روزه 💠 روزه داری روشی برای پیشگیری از بیماری‌ها و پاکسازی بدن است. و درمانی برای انواع بیماری ها خصوصا بیماری های سخت و‌ صعب العلاج 🔹 از ویژگی‌های خاص روزه‌داری افزایش حرارت است که در ریزترین و در بین ریز ذره‌های بدن آتشی مقدس و پاک کننده ایجاد می‌کند و بدین ترتیب آنچه از طریق مسهل، انفیه، حجامت، فصد، حقنه، آبزن، قی‌آورها و ... هنوز پاکسازی کامل نشده است، به وسیله روزه پاکسازی شده و پس از گذشت یکماه از زمان روزه داری، روزه دار با بدنی جوان و نو مانند آن که تازه خلق شده زندگی جدیدی را شروع می‌کند و برای تأکید بر این سلامتی و به شکرانه آن زکات فطره می‌پردازد. مگر نه اینکه زکات فطره زکاتِ سلامتی بدن است!؟ 🔴 بدن روزه دار همواره گرم است؛ چراکه رطوبت‌های غلیظ که در روزنه‌های بدن رسوب و جا خوش کرده‌اند ذوب شده و حرارت ایجاد می‌کنند. بهمین دلیل است که آب دهان روزه دار را اگر در دهان مار دهان گشوده بیاندازند مار را از پای در می‌آورد ! 🔹🔷 روزه نه تنها رطوبات غلیظ، بلکه رسوبات هر خلطی را که روزنه‌ها را بسته‌ باشد را تحلیل می‌برد و با حرارت ملایمی که ایجاد میکند، مانند اینکه کباب را با حرارت ملایم مغرپخت میکنیم روی بدن عمل می‌کند و هر خلطی که رسوب کرده را نیز آتش می‌زند. هنگامی که همه آلاینده‌ها و کثافات را سوزاند آتش ماه مبارک رمضان با ظهور عید فطر خاموش و بهشت زندگی سالم برای یک سال به‌زیستن فرا روی انسان قرار می‌گیرد. 💠 پزشکان و علمای محترم طب سنتی باید توجه کنند که ضعف و سستی روزه دار به معنای سرد شدن مزاج او نیست❗️ 🔥توجه داشته باشیم که مزاج گرم و خشک با آتشی که می‌افروزد بسیاری از مواد غذایی قندی را نابود می‌کند. در نتیجه ضعف بر روزه‌دار غلبه می‌کند. اخلاط مضر و فضولات که بوسیله روزه، پخته شده و آماده دفع از بدن هستند با مصرف آب فاتر یا همان آب جوشیده ولرم هنگام افطار، از بدن دفع می شوند و‌ خواص روزه تکمیل می شود. روزه در کنار تدابیر غذایی شرع مقدس از جمله زیاد جویدن غذا،ترک آب بین غذا، دست کشیدن از غذا قبل از سیری، نخوردن آب یخ و... درمان کلیه سنگ ساز است و‌ منعی برای سنگ‌ کلیه ندارد. برای این بیماران مدرات و مایعات همچون خربزه و تخم آن، ترب، سرکنگبین و... در فاصله افطار تا سحر مصرف شود. همچنین برای بیماری های دیگر همچون اکثر مشکلات گوارشی، کبد چرب ، دیابت، و... روزه یک درمان یا کمک درمان بسیار عالی و‌ مجرب است. روزه به عنوان یک روش درمان در دنیا استفاده می شود. تصور غلط برخیکه روزه برای این افراد خوب نیست، غالبا درست نیست. البته بیماران بهتر است روزه داری را با تمرین ترک ناهار یا کم کردن ناهار آغاز کنند تا دچار عوارض ترک یک باره عادت نشوند. بعد ماه مبارک، حتما سنت اسلامی ترک ناهار را ادامه دهید. عضویت در کانال👇 📡 @www_irismed_ir
هدایت شده از مرجع طب سنتی
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نقش #روزه در حفظ سلامتی از زبانِ حکیم_حسین_خیراندیش (قسمت اول) منتظر کلیپ های بعدی ما باشید👇 📡 @www_irismed_ir
هدایت شده از مرجع طب سنتی
🔴 زردآلوی تازه یا برگه آن، یکی از مفیدترین خوارکیها در این ماه برای کسانی است که معده گرم دارند؛ از #بوی_بد_دهان پیشگیری کرده، صفرابُر و ملیّن طبع و درمان‌یبوست، مسکن #تشنگی و #خونساز است. منابع: اکسیراعظم مخزن الادویه عقیلی خراسانی عضویت در کانال 👇 📡 @www_irirsmed_ir
هدایت شده از مرجع طب سنتی
🔴 پرفسور یوشینوری اُسومی دانشمند بزرگ ژاپنی که برنده جایزه نوبل شده آیا میدانید کشف ایشان چه بوده ؟؟ مکانیسم اتوفاژی یا خودخواری سلولی یعنی : تخریب و بازیافت اجزا سلول توسط خود سلول که در هنگام روزه گرفتن و گرسنگی طولانی رخ میده ... در واقع ایشون کشف کرده که: وقتی انسان بیش از ۹ساعت گرسنه بمونه سلولهای سالم برای کسب انرژی و جبران کمبود غذا از سلولهای معیوب و توده‌های مستعد سرطان تغذیه میکنه
وقت سحر«شربت خاکشیر وتخم شربتی» بنوشید! این دانه ها چندین برابر وزن خود آب جذب میکنند؛و بدن در طول روز از ذخیره آب آنها استفاده میکند و تشنه نمیشویدازسردرد و بی حالی شما نیز میکاهد کدمطلب:۹۷۰۳۱۲۰۵ منبع سایت دکتر روازاده @attaritooba
✅عرقیات گیاهی؛مفید یا مضر؟ عرقیات گیاهی؛مفید یا مضر؟ برخلاف بعضی عقاید، عده‌ای معتقدند عرقیات هیچ ضرری ندارد و پدیده‌ای بوجود آمده که منجر شده است برخی مردم به پشتوانه این سخنان انواع و اقسام عرقیات را در خانه بصورت مداوم مصرف می‌کنند. استفاده بسیار از اغلب عرقیات می‌تواند موجب ضعف و حتی کوری شود. و این امر نیز به دلیل وجود جزء الکلی برخی گیاهان است که به علت ساقه‌های چوبی بوده و این مسئله در حین فرآیند تقطیر ایجاد می‌شود و یکی از علل سرعت نفوذ عرقیات را نیز می‌توان وجود الکل در آن دانست. البته گلاب از این امر مستثنی است. یازده الی دوازده هزار حدیث طبی وجود دارد ولی هیچیک سفارش به مصرف عرقیات ننموده و گلاب بدین دلیل مجاز و بلامانع است که از گلبرگ گیاه تهیه میشود و گلبرگ علی رغم ریشه و ساقه برگ و فیبر گیاهی ،الکل نمی گیرد. جوشانده و دمکرده و عرقیات هرسه بعد از گذشت حدود سه روز الکل بخود میگیرند و اینه طب اسلامی عرقیات را هدف قرار گرفته بدلیل دیر استفاده گرفتن از آن است و حال انکه دمکرده و جوشانده معمولا بحد نیاز استفاده می شود و مازادی از آن بجای نمی ماند درحالی که عرق از لحظه تولیدش تا رسیدنش بدست واسطه و فروشنده و سپس مصرف نمودن آن ممکن است ماهها بطول بیانجامد و این درحالیست که پیامبر اکرم صل الله علیه و آل وسلم فرموده آب شب مانده را نخورید و خود قضاوت کنید که عرقیات از زمان تولید (سوای بحث الکل) تا زمان مصرف چه مدت زمان مدیدی بلااستفاده میماند. علت زیانبار بودن عرقیات از زبان یک متخصص طب سنتی زکریا رازی،کلا عرقیجات رو قبول نداشته است. دلیلش،طولانی هست ولی بدانید که یک دفعه مواد مختلفی،رو بدون این که در بدن آماده و پخته شده باشند وارد جریان خون می کند ببینید مثلا شما کاسنی سبزی،رو بخورید مدتی در معده بوده و بدن روش کار می کنه و کم کم وارد جریان خون میشه ولی،عرق کاسنی یک دفعه وارد بدن میشه. تو دین تاکید بر نگاه کردن و با دست غذا خوردن هست چون بدن کم کم با ماده غذایی آشنا میشه ولی وقتی عرق یک چیز،رو می خوری نه چشم تشخیص،داده چی هست نه دست تماسی داشته و نه مدت زمانی مناسب برای هضم در بدن اتفاق افتاده یک دفعه یک سری مواد وارد بدن می شود از طرف دیگر مزاج کامل گیاه در عرقیات شکسته شده و فقط قسمت بویایی اون مونده که مواد سبک هستند اگر به احادیث نگاه کنیم هیچ جا خوردن عرقیات رو نمی بینیم و فقط بویدن و به صورت زدن گلاب را می بینیم. 💟مایعات را با دقت بیشتری مصرف کنید زیرا سریع و بدون پختگی و هضم کافی مواد را بعضا وارد خون می کنند. 💟توجه کنید عرق و چای (دم کرده)یک چیز مثلا نعناع با هم فرق داره و در عرق اجزا فرار و لطیف زیاد هست ولی در چای،اکثر اجزا ،و این امر از رنگ این دو هم معلوم هست زمانی که ما عرق یک چیز،رو فقط مصرف کنیم فقط اجزا لطیف و یک سری اجزا خاص از یک گیاه رو داریم قاطی با اب می خوریم و این جدا سازی تا حد زیادی،شباهت به قرص جماعت داره چون قرص هم یک جز هست که بالاخره از یک ساختار زنده جدا شده هست. 💟همه عرقیجات الکل دارند چرا که از برگ یا ساقه گیاه هم بوجود می آیند. به این دلیل طب اسلامی مطلقا عرقیجات را نمیپذیرد. 💟گلاب: نه از ساقه بلکه از برگ گل محمدی تهیه می شود لذا معصوم توصیه کرده فقط گلاب را استفاده نمایید.از جهت دیگر عرقیات وقتی خورده می شود متمایل به بالا رفتن و حرکت به سمت سر هستند زیرا سراسر اجزا سبک هستند به علت داشتن الکل و اگر بدن آلوده باشد اخلاط فاسد را به سمت سر می کشاند و باعث ضعف مغز می شود 💟طب اسلامی نیاز به عرقیجات ندارد الحمدلله آنقدرنسخه های مجرب روایی داریم که نیازی به عرقیجات نیست. 💟به جای عرق گیاه از خود گیاه استفاده کنیم