شوند و پلاسما هم همینطور و با تیغ زدن اول پلاسما که سریعتر است خارج میگردد.
با خالی کردن لیوان اول تعدادی سودا و صفرا و دم خارج میشود و قبل از قراردادن لیوان دوم خون سالم برمیگردد و با قرار دادن لیوان دوم دوباره کثیفی ها وارد میگردد .
👈در خون حجامت ۶۰ تا ۷۰ درصد سلولها و مواد زائد خون است "رسوبات" و ۳۰ تا ۴۰ درصد پلاسما "صفرا" است . اما در خونگیری دقیقا برعکس این است . در خون دادن پلاسمای بیشتر و مواد زائد کمتر.
هموطن آگاهی تو ریشه بیماریها را میخشکاند.
@ghoghnoosoil🌹
📞09192299531
📞09196530171
@ghoghnoosoil🌹
نوری کلنتری
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
هدایت شده از مرجع طب سنتی
﷽
🔴 نکاتی برای افزایش بهره مندی از خواص درمانی روزه
💠 روزه داری روشی برای پیشگیری از بیماریها و پاکسازی بدن است. و درمانی برای انواع بیماری ها خصوصا بیماری های سخت و صعب العلاج
🔹 از ویژگیهای خاص روزهداری افزایش حرارت است که در ریزترین و در بین ریز ذرههای بدن آتشی مقدس و پاک کننده ایجاد میکند و بدین ترتیب آنچه از طریق مسهل، انفیه، حجامت، فصد، حقنه، آبزن، قیآورها و ... هنوز پاکسازی کامل نشده است، به وسیله روزه پاکسازی شده و پس از گذشت یکماه از زمان روزه داری، روزه دار با بدنی جوان و نو مانند آن که تازه خلق شده زندگی جدیدی را شروع میکند و برای تأکید بر این سلامتی و به شکرانه آن زکات فطره میپردازد. مگر نه اینکه زکات فطره زکاتِ سلامتی بدن است!؟
🔴 بدن روزه دار همواره گرم است؛ چراکه رطوبتهای غلیظ که در روزنههای بدن رسوب و جا خوش کردهاند ذوب شده و حرارت ایجاد میکنند. بهمین دلیل است که آب دهان روزه دار را اگر در دهان مار دهان گشوده بیاندازند مار را از پای در میآورد !
🔹🔷 روزه نه تنها رطوبات غلیظ، بلکه رسوبات هر خلطی را که روزنهها را بسته باشد را تحلیل میبرد و با حرارت ملایمی که ایجاد میکند، مانند اینکه کباب را با حرارت ملایم مغرپخت میکنیم روی بدن عمل میکند و هر خلطی که رسوب کرده را نیز آتش میزند. هنگامی که همه آلایندهها و کثافات را سوزاند آتش ماه مبارک رمضان با ظهور عید فطر خاموش و بهشت زندگی سالم برای یک سال بهزیستن فرا روی انسان قرار میگیرد.
💠 پزشکان و علمای محترم طب سنتی باید توجه کنند که ضعف و سستی روزه دار به معنای سرد شدن مزاج او نیست❗️
🔥توجه داشته باشیم که مزاج گرم و خشک با آتشی که میافروزد بسیاری از مواد غذایی قندی را نابود میکند. در نتیجه ضعف بر روزهدار غلبه میکند.
اخلاط مضر و فضولات که بوسیله روزه، پخته شده و آماده دفع از بدن هستند با مصرف آب فاتر یا همان آب جوشیده ولرم هنگام افطار، از بدن دفع می شوند و خواص روزه تکمیل می شود.
روزه در کنار تدابیر غذایی شرع مقدس از جمله زیاد جویدن غذا،ترک آب بین غذا، دست کشیدن از غذا قبل از سیری، نخوردن آب یخ و... درمان کلیه سنگ ساز است و منعی برای سنگ کلیه ندارد.
برای این بیماران مدرات و مایعات همچون خربزه و تخم آن، ترب، سرکنگبین و... در فاصله افطار تا سحر مصرف شود.
همچنین برای بیماری های دیگر
همچون اکثر مشکلات گوارشی، کبد چرب ، دیابت، و... روزه یک درمان یا کمک درمان بسیار عالی و مجرب است.
روزه به عنوان یک روش درمان در دنیا استفاده می شود. تصور غلط برخیکه روزه برای این افراد خوب نیست، غالبا درست نیست.
البته بیماران بهتر است روزه داری را با تمرین ترک ناهار یا کم کردن ناهار آغاز کنند تا دچار عوارض ترک یک باره عادت نشوند.
بعد ماه مبارک، حتما سنت اسلامی ترک ناهار را ادامه دهید.
عضویت در کانال👇
📡 @www_irismed_ir
هدایت شده از مرجع طب سنتی
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نقش #روزه در حفظ سلامتی
از زبانِ حکیم_حسین_خیراندیش
(قسمت اول)
منتظر کلیپ های بعدی ما باشید👇
📡 @www_irismed_ir
هدایت شده از مرجع طب سنتی
🔴 زردآلوی تازه یا برگه آن، یکی از مفیدترین خوارکیها در این ماه برای کسانی است که معده گرم دارند؛ از #بوی_بد_دهان پیشگیری کرده، صفرابُر و ملیّن طبع و درمانیبوست، مسکن #تشنگی و #خونساز است.
منابع: اکسیراعظم
مخزن الادویه عقیلی خراسانی
عضویت در کانال 👇
📡 @www_irirsmed_ir
هدایت شده از مرجع طب سنتی
🔴 پرفسور یوشینوری اُسومی دانشمند بزرگ ژاپنی که برنده جایزه نوبل شده
آیا میدانید کشف ایشان چه بوده ؟؟
مکانیسم اتوفاژی یا خودخواری سلولی
یعنی : تخریب و بازیافت اجزا سلول توسط خود سلول که در هنگام روزه گرفتن و گرسنگی طولانی رخ میده ...
در واقع ایشون کشف کرده که:
وقتی انسان بیش از ۹ساعت گرسنه بمونه سلولهای سالم برای کسب انرژی و جبران کمبود غذا از سلولهای معیوب و تودههای مستعد سرطان تغذیه میکنه
هدایت شده از طب ایرانی_اسلامی طوبا 🩺
وقت سحر«شربت خاکشیر وتخم شربتی» بنوشید!
این دانه ها چندین برابر وزن خود آب جذب میکنند؛و بدن در طول روز از ذخیره آب آنها استفاده میکند و تشنه نمیشویدازسردرد و بی حالی شما نیز میکاهد
کدمطلب:۹۷۰۳۱۲۰۵
منبع سایت دکتر روازاده
@attaritooba
✅عرقیات گیاهی؛مفید یا مضر؟
عرقیات گیاهی؛مفید یا مضر؟
برخلاف بعضی عقاید، عدهای معتقدند عرقیات هیچ ضرری ندارد و پدیدهای بوجود آمده که منجر شده است برخی مردم به پشتوانه این سخنان انواع و اقسام عرقیات را در خانه بصورت مداوم مصرف میکنند.
استفاده بسیار از اغلب عرقیات میتواند موجب ضعف و حتی کوری شود.
و این امر نیز به دلیل وجود جزء الکلی برخی گیاهان است که به علت ساقههای چوبی بوده و این مسئله در حین فرآیند تقطیر ایجاد میشود
و یکی از علل سرعت نفوذ عرقیات را نیز میتوان وجود الکل در آن دانست.
البته گلاب از این امر مستثنی است.
یازده الی دوازده هزار حدیث طبی وجود دارد ولی هیچیک سفارش به مصرف عرقیات ننموده و گلاب بدین دلیل مجاز و بلامانع است که از گلبرگ گیاه تهیه میشود و گلبرگ علی رغم ریشه و ساقه برگ و فیبر گیاهی ،الکل نمی گیرد.
جوشانده و دمکرده و عرقیات هرسه بعد از گذشت حدود سه روز الکل بخود میگیرند و اینه طب اسلامی عرقیات را هدف قرار گرفته بدلیل دیر استفاده گرفتن از آن است و حال انکه دمکرده و جوشانده معمولا بحد نیاز استفاده می شود و مازادی از آن بجای نمی ماند درحالی که عرق از لحظه تولیدش تا رسیدنش بدست واسطه و فروشنده و سپس مصرف نمودن آن ممکن است ماهها بطول بیانجامد و این درحالیست که پیامبر اکرم صل الله علیه و آل وسلم فرموده آب شب مانده را نخورید و خود قضاوت کنید که عرقیات از زمان تولید (سوای بحث الکل) تا زمان مصرف چه مدت زمان مدیدی بلااستفاده میماند.
علت زیانبار بودن عرقیات از زبان یک متخصص طب سنتی
زکریا رازی،کلا عرقیجات رو قبول نداشته است.
دلیلش،طولانی هست ولی بدانید که یک دفعه مواد مختلفی،رو بدون این که در بدن آماده و پخته شده باشند وارد جریان خون می کند
ببینید مثلا شما کاسنی سبزی،رو بخورید مدتی در معده بوده و بدن روش کار می کنه و کم کم وارد جریان خون میشه ولی،عرق کاسنی یک دفعه وارد بدن میشه.
تو دین تاکید بر نگاه کردن و با دست غذا خوردن هست چون بدن کم کم با ماده غذایی آشنا میشه ولی وقتی عرق یک چیز،رو می خوری نه چشم تشخیص،داده چی هست نه دست تماسی داشته و نه مدت زمانی مناسب برای هضم در بدن اتفاق افتاده یک دفعه یک سری مواد وارد بدن می شود
از طرف دیگر مزاج کامل گیاه در عرقیات شکسته شده و فقط قسمت بویایی اون مونده که مواد سبک هستند اگر به احادیث نگاه کنیم هیچ جا خوردن عرقیات رو نمی بینیم و فقط بویدن و به صورت زدن گلاب را می بینیم.
💟مایعات را با دقت بیشتری مصرف کنید زیرا سریع و بدون پختگی و هضم کافی مواد را بعضا وارد خون می کنند.
💟توجه کنید عرق و چای (دم کرده)یک چیز مثلا نعناع با هم فرق داره و در عرق اجزا فرار و لطیف زیاد هست ولی در چای،اکثر اجزا ،و این امر از رنگ این دو هم معلوم هست
زمانی که ما عرق یک چیز،رو فقط مصرف کنیم فقط اجزا لطیف و یک سری اجزا خاص از یک گیاه رو داریم قاطی با اب می خوریم و این جدا سازی تا حد زیادی،شباهت به قرص جماعت داره چون قرص هم یک جز هست که بالاخره از یک ساختار زنده جدا شده هست.
💟همه عرقیجات الکل دارند چرا که از برگ یا ساقه گیاه هم بوجود می آیند.
به این دلیل طب اسلامی مطلقا عرقیجات را نمیپذیرد.
💟گلاب: نه از ساقه بلکه از برگ گل محمدی تهیه می شود لذا معصوم توصیه کرده فقط گلاب را استفاده نمایید.از جهت دیگر عرقیات وقتی خورده می شود متمایل به بالا رفتن و حرکت به سمت سر هستند زیرا سراسر اجزا سبک هستند به علت داشتن الکل و اگر بدن آلوده باشد اخلاط فاسد را به سمت سر می کشاند و باعث ضعف مغز می شود
💟طب اسلامی نیاز به عرقیجات ندارد الحمدلله آنقدرنسخه های مجرب روایی داریم که نیازی به عرقیجات نیست.
💟به جای عرق گیاه از خود گیاه استفاده کنیم
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
#انجیر_درمانی
✅ روماتیسم :
برای التهاب ، دردهای مفصلی و درمان روماتیسم، انجیر همراه شنبلیله جوشانده و مصرف شود. بین سه تا پنج بار یک روز در میان
✅ پوکی استخوان و فقر کلسیم :
جهت تقویت استخوان ها و رشد نوجوانان روزی ۵ عدد انجیر میل کنند.
✅ ریزش مو: برای درمان ریزش مو ، تقویت مو ها روزی ۹ عدد انجیر در سرکه خیسانده و مصرف شود
✅ بواسیر و یبوست: برای مشکلات روده ،مثل قولنج و یا بواسیر و یا چسبندگی روده و یبوست خیسانده ۷ عدد انجیر به همراه آب آن در طی روز مصرف شود.
✅ نقرس: برای بیماری نقرس تا یک هفته روزی ۷ عدد انجیر خیسانده میل شود بهتر است به همراه دو قاشق شربت رضوی باشد.
✅ زودانزالی: برای افزایش توان آمیزش و رفع زودانزالی انجیر با شیر پخته شود و چند ساعت قبل نزدیکی میل شود.
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
هدایت شده از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله سیدان
حضرت آیت الله سیدان تبیین کردند
آیا روزی تقسیم شده است یا به تلاش افراد بستگی دارد؟
شرح در:
💠 http://yon.ir/Division
🆔 @ayatollah_seyyedan
هدایت شده از عطاری حکیمه
درمان موهای زائد :
شبی یک لیوان عرق رازیانه همراه با یک قاشق مرباخوری عسل به غیر زمان پریودی به مدت ۱۲۰ روز
سپس زمانیکه موهای زائد نازک و کمرنگ شد موهای زائد را اصلاح کرده و روی محل رویش آن به طور
مداوم ترکیبی از سدر و سرکه بمالید . حداقل ۷ روز روزی یک ساعت روی صورت بماند .
روغن مورچه فراموش نشود.
#رفع_موهای_زائد_خیراندیش
💠عضویت در کانال👇👇👇
✔️ @tebhakimh
عطاری حکیمه
بسم الله الرحمن الرحیم
آشنایی با سویق:
🌺 سویق خوراک پیامبران
🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋
✍ معرفی محصول :
🌾 سویق : یک روش طبخ نباتات است که ارزش آنها را تا بالاترین حد ممکن حفظ می کند.
👌 امام صادق علیه السلام : سویق، تلخه را از تن و بلغم را از معده کاملا جدا میکند و هفتاد گونه بلا را دور می سازد. (کافی،ج ۶ ص ۳۰۶ خ ۱۱)
👌امام رضا علیه السلام درباره خواص سویق میفرمایند: سویق را به نیت درمان هر بیماری کهت بخورید مفید است.
👌السویق الوحی من السماء.
👌 السویق طعام المرسلین.
👌 السویق طعام النبیین.
👌 امام صادق علیه السلام می فرمایند : به کودکان سویق بدهید، که گوشت را می رویاند و استخوان را محکم می کند.
👌 امیر المومنین علیهم السلام : بهترین سحری برای روزه دار، خوردن سویق است با خرما. (مکارم الاخلاق، ترجمه میرباقری، ج ۱، ص : ۳۶۶)
🌸#سویق_جو : مقوی و برطرف کننده برسام است و اگر به صورت خشک به جای صبحانه مصرف شود بدون ایجاد ضعف باعث لاغری می شود. کاهش دهنده قند است به طوری که مصرف دو قاشق غذاخوری همراه با هر وعده ی غذایی در مدت کوتاهی باعث قطع انسولین می شود.
🌸#سویق_گندم : مقوی، چاق کننده و افزایش دهنده نیروی جنسی است.
🌸#سویق_برنج : بر طرف کننده اسهال و گشاد کننده ی روده ها است. برای افرادی که به علت بیماری لاغری شده اند بهترین چاق کننده است.
🌸 #سویق_عدس : مقوی، قطع کننده ی عطش و تقویت کننده ی معده است. صفرا را خاموش و درون را خنک و هیجان خون را ساکن می کند. داروی خونریری (عدم قطع حیض) زنان و شفای هفتاد نوع بیماری است.
#سویق_سنجد : مقوی، موثر در رشد و تحکیم بدن بویژه استخوان ساز و باعث رشد قد و افزایش دهنده شیر مادر
#سویق_سیب: بر طرف کننده ی خون دماغ، بهترین درمان برای مار و عقرب گزیدگی و دفع انواع سموم از بدن مثل مواد مخدر باقی مانده در بدن و قطع کننده تب است.
🌸#سویق_نخود: مقوی، برطرف کننده مشکلات و ضعف کمر.
🌸#سویق_کامل : مقوی و انرژی زا، سویقی شامل تمام سویق ها که امید است خواص همه ی سویق ها را شامل شود.
🌸#سویق_کودک : همان سویق کامل است با ذرات ریزتر و قابلیت انحلال در شیر.
🌸#سویق_جو : قوت را در پاها نازل می کند مخصوصا افراد دیابتی.
✅ روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذاخوری صبح ناشتا به صورت خشک است. مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.
🍇 افراد بیمار و مخصوصا تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند.
🍇 برای سلیقه های متفاوت می توان به آن شکر یا سماق اضافه کرد.
🍇 برای مصرف کودکان می توان سویق را به شیر اضافه کرد.
ک
🍇 اگر سویق نم زده شود و به آن شکر اضافه شود عطش زیاد را قطع می کند.
🍇 اضافه کردن شکر به سویق اگر چه باعث چاقی می شود ولی قوت جنسی مردان را کاهش می دهد.
🍇 سویق عدس باید به مقدار زیاد و به عنوان وعده ی غذایی میل شود.
🌸🌸🌸🌸