eitaa logo
🌻گل نرگس2
76 دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
4.2هزار ویدیو
141 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😂مشکل طرفداران شاه +واقعا با این همه تناقض چطوری میشه کنار اومد!؟ .
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 | پاسخ شهروند آذربایجانی به یاوه‌گوئی‌های علیف و مشاوران تهی‌مغزش نسبت به ایران @almahdii311
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انقلاب جذاب🌹 😇 ویژگی‌هایی که ملت‌ها را متوجه ایران کرده است.🇮🇷 🎙رهبر معظم انقلاب .
🇮🇷🌹🇮🇷 نگاه آماری به دستاوردهای انقلاب اسلامی .
جنایات پهلوی قسمت چهارم.mp3
4.48M
🇮🇷🇵🇸 ۹۴ 🔰جنایات پهلوی، قسمت چهارم 🍃🌹🍃 4️⃣ موضوع: ثبت اسناد و املاک شاهنشاهی | | .
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 🔰رهبر انقلاب در جمع شرکت‌کنندگان در چهل‌ویکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن: ایرانِ امروز ایران ۴۰ سال قبل نیست و در همه جهت رشد کرده است؛ ملّت ایران صبر و تلاش کرده و به پیشرفت رسیده است. ۱۴۰۳/۱۱/۱۴ 🍃🌹🍃 | .
🇮🇷🇵🇸 (شماره ۱۳) ⁉️ سؤال ۱۳: اگر انقلاب نمی‌شد، اکنون ایران در چه وضعیتی بود؟ 🍃🌹🍃 🔹بر اساس وابستگی‌ای که رژیم پهلوی در عرصه‌های مختلف به غرب و آمریکا داشت، به احتمال قوی وضعیت داخلی ایران به شرح زیر بود: 💢وضعیت سیاسی: ▫️تداوم نظام سیاسی وابسته‌ی پهلوی به قدرت‌هایی مانند انگلیس و آمریکا ▫️نهادینه شدن ساختار سیاسیِ استبدادی و نظام شاهنشاهی موروثی (انتقال قدرت از پدر به فرزند) و حاکمیت خفقانیِ شدیدتر از ساواک ▫️استمرار عقب‌ماندگی کشور به دلیل وابستگی ساخت سیاسیِ قدرت و مشغول‌سازی‌ها به ابزارهای مونتاژیِ نوین بدون اینکه اجازه‌ی دانش بنیانی و تقویت قدرت درونی را بدهند ▫️نبود زیرساخت‌های قانونیِ مشارکت مدنی و تحرک و پویاییِ اجتماعی ▫️بسته بودن فضای مشارکت سیاسی و بی‌توجهی به خواست و مطالبات مردم به دلیل نبود انتخابات واقعی برای انتخاب مسئولین کشور توسط مردم ▫️وابستگی ساختاریِ نظام تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در مسائل داخلی و خارجی به آمریکا و پایمال شدن مصالح و منافع ملی در برابر منافع نامشروع آمریکا و غرب 💢وضعیت فرهنگی و علمی ▫️نهادینه شدن فرهنگ و روحیه‌ی استبدادی در همه‌ی مناسبات و تعاملات سیاسی، اجتماعی کشور ▫️تحقیرِ هر چه بیشتر هویت و فرهنگ ملی توسط فرهنگ وارداتی غربی و از بین رفتن عزت ملی ▫️تعمیق وابستگیِ فکری و فرهنگی به غرب و از بین رفتن استقلال فکری و اندیشه‌ی تمدن‌ساز ▫️عدم رشد علمی و عدم دستیابی به دانش‌های نوین مثل دانش سلول‌های بنیادی، دانش صنعت هسته‌ای، نانو و بیوفناوری، دانش فضایی و ساخت ماهواره، دانش ساخت موشک‌های قاره‌پیما، صنعت پهپاد و ... 💢وضعیت اقتصادی ▫️معطل ماندن ظرفیت‌های بی‌نظیر درون‌زای اقتصادی و تعمیق وابستگی شدید اقتصادی و تولیدی به بیرون ▫️واردات بی‌رویه‌ی محصولات خارجی و دامن زدن به فرهنگ مصرف‌گراییِ منحط غربی ▫️به محاق رفتن تولید داخلی و زیرساخت‌های خودکفایی به ویژه در تولیدات کشاورزی و دامی 💢وضعیت دفاعی و امنیتی ▫️نداشتن توان دفاعی بازدارنده و تهاجمی نسبت به تهدیدات بالقوه و بالفعل ▫️وابستگی شدید به غرب و آمریکا در تعیین دکترین نظامی- امنیتی و تأمین تسلیحات مورد نیاز کشور ▫️عدم رشد و توسعه‌ی درون‌زای صنعت دفاعی و تعمیم دانش سرریز آن به سایر حوزه‌ها | .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸 🔰 چرا انقلاب کردیم؟ (بخش سوم: برانداختن اشرافیت) 🍃🌹🍃 رهبر معظم انقلاب: «جمهوری اسلامی دو جزء دارد: جمهوری است، یعنی مردمی است؛ اسلامی است، یعنی بر پایه‌ی ارزشهای الهی و شریعت الهی ‌است...مردمی است، یعنی مسئولان نظام از مردم و نزدیک به مردم باشند، خوی اشرافی‌گری، خوی جدائی از مردم، خوی بیاعتنائی ‌و تحقیر مردم در آنها نباشد. ملت ما قرنهای متمادی خوی اشرافی‌گری را، استبداد و دیکتاتوری را در حاکمان نابحقِ این کشور ‌تجربه کرده و دوران جمهوری اسلامی دیگر نمیتواند اینجور باشد. دوران جمهوری اسلامی یعنی دوران حاکمیت آن کسانی که از ‌مردمند، با مردمند، منتخب مردمند، در کنار مردمند، رفتارشان شبیه رفتار مردم است. این، معنای مردمی است.‌۱۳۸۸/۰۷/۱۵» | .
🇮🇷🇵🇸 ❇️ بررسی 2️⃣1️⃣ مقایسه انقلاب اسلامی با انقلاب الجزایر 🍃🌹🍃 🔹یکی از انقلاب‌های مهم، انقلاب الجزائر است. زمانی الجزائر مستعمره‌ی فرانسه بود و این انقلاب از مساجد و حوزه‌های علمیه بر ضد استعمار فرانسه شروع شد. درواقع جنس آن یک انقلاب اسلامی بود که در سال ۱۹۶۲ به وقوع پیوست. حضرت آقا در مورد ۲۰ سال بعد از آن می‌گویند: «انقلاب الجزائر را بعد از بیست سال، خود من دیدم؛ سالى که من به الجزائر رفتم، حدود نوزده سال از انقلاب گذشته بود. وضع آن‌ها واقعاً عبرت‌انگیز است. انقلاب الجزائر، انقلاب اسلامى، انقلاب مساجد و انقلاب علماى دین بود؛ انقلاب، از مساجد، از مدارس دینى و از حوزه‌هاى علمیه شروع شد مثل انقلاب خود ما لیکن حتى یک روز، حکومت دینى در الجزائر به وجود نیامد! از همان اول، فرانسویها توانستند هم فرهنگ و آداب خودشان، هم بى‌اعتقادى به دین را در الجزائر که تحت نفوذشان بود و داشت از استعمارشان خلاص مى‌شد نفوذ بدهند! ۱۳۷۷/۱۲/۱۵» چنان نفوذ فرانسه بر فرهنگ الجزائر قوی بود که حتّی زبان مردم الجزائر هم که عربی بود، مصون نماند و حفظ نشد و تا چند دهه بعد از انقلاب‌شان نتوانستند پیشرفت مادی داشته باشند. «بنابراین وقتى‌که ما مقایسه مى‌کنیم، مى‌بینیم انقلاب ما بعد از بیست سال، آسیبهاى گوناگون یک انقلاب بزرگ مثل انقلاب فرانسه، یک انقلاب پرسروصدا مثل انقلاب شوروى و یک انقلاب به اصطلاح اسلامى مثل انقلاب الجزائر را مطلقاً نداشته است؛ و این نشان‌دهنده‌ى بنیه‌ى این انقلاب است. ۱۳۷۷/۱۲/۱۵» | .