♦️الزرفی رفت؛ الکاظمی آمد
📝تحلیل
🔶 ساعاتی پیش و 6 روز مانده به پایان مهلت 30 روزه، «عدنان الزرفی» انصراف خود را از مأموریت تشکیل کابینه اعلام کرد تا رئیسجمهور عراق، «مصطفی الکاظمی» را برای این مأموریت معرفی کند. درباره این این رویداد، نکاتی وجود دارد که در ادامه میآید:
🔶 هرچه حامیان الزرفی در پارلمان عراق، غیرمتشکل بودند، اکنون اما مهمترین جریانهای سیاسی عراق از الکاظمی حمایت میکنند. واقعیت آن است که به جز ائتلاف نصر، طیف حامیان الزرفی، تعدادی از نمایندگانی بودند که البته وابستگی حزبی نیز داشتند و این موضوع غیرقابل انکار است که در نظام پارلمانی حزبی عراق، سران ائتلافها، تصیمگیرنده اصلی هستند و ادعای الزرفی مبنی بر تکیه به نمایندگان بهجای وابستگی به سران احزاب، چندان کارگشا نخواهد بود.
🔶 الکاظمی اما به نظر میرسد حمایت سران احزاب سیاسی در عراق را کسب کرده است. در تصویری که از جلسه مکلف شدن الکاظمی منتشر شده، هادی العامری(کنار الکاظمی ایستاده)، عمار حکیم، حیدرالعبادی، محمد الحلبوسی، خمیس الخنجر، فالح فیاض و تعداد دیگری از سران احزاب سیاسی حضور دارند. العامری همچنین، ساعتی پس از این جلسه، به صراحت و با افتخار به اینکه «الكتلة الأكبر» به حق خود برای معرفی گزینه نخستوزیری رسیده است، از وی حمایت کرد. ایاد علاوی و مسرور بارزانی نیز تاکنون از الکاظمی حمایت کردند. هرچند صدریها همچنان در سایه ماندهاند.
🔶 تا لحظه نگارش این سطور، گروههای مقاومت اما نسبت به معرفی الکاظمی، واکنش رسمی و روشنی نداشتهاند. شاید اکنون مهمترین پرسش، این است که بین اتهامات پیشین نقش داشتن الکاظمی در ترور فرماندهان مقاومت و معرفی وی برای نخستوزیری با این میزان از حمایت بهویژه از سوی ائتلاف البناء، چه نسبتی وجود دارد؟ این درحالی است که تنها دو روز پیش(7 آوریل)، قیس الخزعلی هرگونه جمعبندی درباره انتخاب الکاظمی را تکذیب کرد. آیا پس از انتخاب جانشین برای ابومهدی المهندس، این دومین اختلاف گسترده در گروههای مقاومت است؟
✔️ به هرروی اگرچه نمیتوان درباره موفقیت قطعی الکاظمی در تشکیل دولت سخن گفت، اما به نظر میرسد ایران از هماکنون باید آماده تعامل با وی باشد. الکاظمی، عبدالمهدی نیست، اگرچه هنوز زود است وی را الزرفی بدانیم. هرچند که به نظر میرسد نخستوزیری وی، بیارتباط با پیشنهاد واشنگتن به بغداد برای آغاز گفتوگوهای راهبردی نباشد.
@et_amarion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانم های داعشی :
ما کرونا نمیگیریم کرونا کفارو میکشه
ویروس ها سربازهای خداهستن
ما پیرو اسلام ناب ابوبکر بغدادی هستیم ...
ابوبکر بغدادی 😳
از نظر معیارهای اسلامی ، انسان کسی است که درد خدا را داشته باشد و چون درد خدا را دارد، درد انسان های دیگر را هم دارد.
(از کتاب انسان کامل )
♦️ ریچارد هاس: بحران کرونا نه یک نقطه عطف بلکه تسریعکننده روند فعلی است، روند تضعیف نقش جهانی آمریکا
❇️ ریچارد هاس رئیس اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا در مقالهای با بررسی تأثیرات جهانی بحران کرونا، این بحران را نه یک نقطه عطف که موجب تغییر روندهای جهانی شود بلکه تسریع کننده روندی دانست که طی سالهای اخیر وجود داشته است. روندی که در آن آمریکا با تضعیف جایگاه جهانیاش، دیگر رغبت و توانایی رهبری بحرانهای جهانی را ندارد.
❇️ در این مقاله آمده است: «جهانِ پس از بحران کرونا قابل تشخیص است. کمرنگشدن نقش رهبری آمریکا، تضعیف همکاریهای جهانی، نزاع موسوم به قدرت بزرگ: همه اینها مشخص کننده فضای بینالمللی پیش از ظهور کرونا بوده است و این همهگیری این مشخصهها را بیش از هر زمان دیگری برجسته خواهد کرد. جهانِ پس از این بحران، کم و کمتر تحت سیطره آمریکا خواهد بود، این روندی است که دستکم از یک دهه پیش نمایان شده است.»
❇️ هاس این روند را در راستای جذبه پیام «اول آمریکا» دونالد ترامپ میداند. پیامی که مبتنی بر تمرکز انرژی این کشور به مشکلات داخلی به جای مسائل خارجی است. بر مبنای همین طرز نگاه است که به نوشته هاس، بسیاری از آمریکاییها آنچه این کشور در خارج انجام داده است را بیهوده، غیر ضروری و در تضاد با رفاه داخلی میدانند.
❇️ هاس در ادامه مطرح میکند که بحران کرونا این واقعیت را آشکار ساخت که هیچ کشوری و با هر میزان قدرتی به تنهایی قادر به رویارویی با چالشهای جهانی نبوده و سازمانهای بینالمللی نیز در مدیریت این بحرانها شکستخورده هستند. بنابراین عبارت «جامعه بینالمللی» که پیش از این استفاده میشد بیشتر آرزوگونه است که تنها برای برخی ابعاد مسائل ژئوپلتیک کاربرد دارد.
@et_amarion
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیتالله حائری شیرازی🔹
🔸امام زمان (علیه السلام)، اول نورشان ظاهر می شود و بعد خودشان!🔸
خورشید یک ظهور اول دارد و یک ظهور دوم. ظهور اولش، #طلوع_سپیده است. در طلوع سپیده، نور خورشید ظاهر می شود و در طلوع بعدی، خودش ظاهر می شود. عالم همه اش همین طور است. غیبت هم همین طور بود. در غیبت، اول امام غائب شد، هفتاد سال بعد نورش غائب شد. یعنی آن دورۀ نواب اربعه، دورۀ نور حضرت بود اما خودش نبود. خورشید هم که غروب می کند اول جرمش غائب می شود و ساعتی بعد، سقوط شفق است که وقت نماز عشاء است. وقت نماز مغرب بین غروب خورشید و سقوط شفق است. وقت نماز صبح، بین طلوع سپیده و طلوع خورشید است.
آن هایی که می خواهند به آقا کمک کنند اگر گذاشتند وقتی آقا ظاهر شد کمک کنند، مثل کسی هست به او می گویند چرا نمازت را نمی خوانی؟ می گوید منتظرم آفتاب بزند بعد نمازم را بخوانم! آن هایی که می خواهند بعد از ظهور کار کنند نمازشان قضا می شود: «لَا يَنفَعُ نَفْسًا إِيمَانُهَا لَمْ تَكُنْ آمَنَتْ مِن قَبْلُ أَوْ كَسَبَتْ فِي إِيمَانِهَا خَيْرًا»
#الآن دوره کار است. هرکس هر کاری می خواهد بکند، در این بین الطلوعین بکند، #فردا_دیر_است. شما به دهه اول ورودی بیست و دو بهمن می گویید چه؟ می گویید «دهه فجر»، این فجرِ سپیده ظهور است. امام راحل مگر نمی گفت «ما منتظر طلوع خورشیدیم»؟ کسی می گوید منتظر طلوع خورشیدیم که طلوع فجر را پشت سر گذاشته باشد!
@haerishirazi
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔸ارتباط اخلاقی آیت الله حائری شیرازی و شهید صیاد شیرازی🔸
21 فروردین سالگرد شهادت #صیاد_شیرازی
@haerishirazi
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🌸با توجه به تقاضای مکرر مخاطبین گرامی جهت خرید آثار عالم متفکر و حکیم مرحوم آیت الله حائری شیرازی (ره)، کانال #حکمت_ناب در پیام رسان ایتا و تلگرام راه اندازی شده است.
📚این کانال بصورت تخصصی در زمینه ی پخش و فروش آثار مکتوب، صوتی و تصویری آیت الله حائری شیرازی فعالیت دارد.
علاقمندان به تهیه پستی آثار معظم له می توانند در این کانال عضو شوند.
📌 آدرس کانال: http://eitaa.com/joinchat/467468307Cba7eb31bd2
@haerishirazi
بسمه تعالی
با عرض سلام و خداقوت؛
و تبریک به مناسبت میلاد با سعادت منجی عالم بشریت، حضرت ولی عصر، امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف؛ با عنایت به فرمایشات مورخه 21/01/1399 مقام معظم رهبری و فرماندهی معزز کل قوا، حضرت امام خامنهای مدظله العالی به مناسبت گرامیداشت این روز فرخنده، به منظور تبیین محورهای مورد انتظار از جامعه در شرایط فعلی کشور و کمک به تحقق فرمایشات معظم له از طریق فضای مجازی، محورهای عملیات راهبردی زیر جهت تولید محتوا، جریانسازی، مدیریت و هدایت فضای مجازی ابلاغ میگردد:
1- در موضوع انتظار و فرج:
1-1- تبیین ضرورت حضور حضرت حجت بن الحسن عجل الله تعالی فرجه الشریف به عنوان یک نیاز اصلی و اساسی برای جهانیان با توجه به درک این نیاز در روح و جان بشریت امروز که آسایش لزوما آرامش نمیآورد و علمِ در خدمت قدرتمندان گرهگشا نیست و نیاز به معنویت دارد و حرکت عظیم الهی همه ادیان به سوی جامعه مهدوی که در آن عدالت در ثروت، کرامت، منزلت اجتماعی، رشد و ... از وجود با برکت حضرت بقیه الله العظم عجل الله تعالی فرجه الشریف جریان پیدا مینماید.
1-2- تبیین این مفهوم که زندگی واقعی از زمان ظهور رقم میخورد، جامعه مهدوی جامعه قسط، معنویت، برادری، علم و معرفت است و آرامش روانی ناشی از انتظار فرج را با دعا می توان افزایش داد.
1-3- ماهیت جنایتکارانه رژیم آمریکا به عنوان نماد تمام عیار تمدن و فرهنگ غربی با برشمردن جنایاتی که امروز بر علیه بشریت در حال انجام است به خوبی تبیین گردد.
1-4- عدالت به عنوان یکی از دغدغه های امروزه جامعه بشری از منظر اسلام ناب محمدی صل الله علیه و آله و سلم تبیین گردد و دولت تروریست امریکا به عنوان مصداق عینی بیعدالتی و بسط گسترش ظلم در جهان تشریح گردد.
1-5- موضوع راهبردی انتظار فرج به عنوان یکی از محرک های پیشران جامعه بشری که داری کارکرد های داخلی و خارجی است در اولویت قرارگیرد و مصادیق مبنایی و صحیح انتظار و ویژگیهای منتظران ظهور تبیین گردد.
1-6- تبیین شود که مفهوم انتظار فراتر از احساس نیاز است، انتظار فرج، یک فرج و گشایش به معنی امید، تحرک، آماده شدن، اقدام و تلاش برای ایجاد جامعه مهدوی، خودسازی، دگرسازی و افضل اعمال بوده و با عجله کردن و با تعیین وقت، سازگار نیست.
2- در مورد ویروس کرونا:
2-1- تبیین ویژگیهای بارز و رفیع آحاد ملت ایران که در عرصههای گوناگون و در گردنههای حساس از جمله در موضوع کرونا درخشیدند اعم از کادر درمانی، پزشکان، پرستاران و کارمندان بیمارستانها و مراکز درمانی، نیروهای جهادی اعم از طلاب، بسیجیان، آحاد ملت همیشه در صحنه ایران و نیروهای مسلح که با تمام توان نیروی انسانی، علمی، تجهیزاتی و تولیدی پای کار آمدند و برگ زرین دیگری به این دفتر پر افتخار افزودند.
2-2- تبیین نتایج حضور آحاد ملت همیشه در صحنه ایران و نیروهای مسلح اعم از کشف ظرفیتهای ناشناخته، نمایش عمق فرهنگ اسلامی و ایجاد احساس ارزشهای قوی و راسخ در مردم و پیگیری درخصوص حفظ و ارتقاء سرمایههای اجتماعی ایجاد شده.
2-3- تببین شکست فرهنگ و تمدن غربی در موضوع کرونا؛ با مصادره لوازم پزشکی و رفتارهای غیراخلاقی و غیرانسانی آنها در مقابل یکدیگر و دیگر کشورهای جهان و همچنین اقداماتی که مردم و شهروندان کشورهای اروپایی و امریکا با تخلیه فروشگاهها، صف کشیدن برای خرید اسلحه، اولویت قراردادن برای بیماران، خودکشی از ترس کرونا و ... از خود نشان دادند، ماهیت منطقی، طبیعی و غیر قابل انکار و بدون سانسور و روتوش فرهنگ و تمدن مادیگرایی، فردگرایی و بیخدایی حاکم در غرب وحشی را نمایانتر نموده است.
2-4- بازشماری جنایاتی که تحت حمایت و چشم پوشی دولت های غربی علیه ملت ایران و دیگر ملتهای مظلوم منطقه و جهان انجام شده و تداوم جنایات علیه بشریت در شرایط شیوع ویروس کرونا با روشنگری پیرامون این موضوع که تمدن غرب وحشی ماهیتی جز کشتار و قتل و غارت نداشته و نخواهد داشت و این ادعا در اسناد جنگهای جهانی اول و دوم و جنگ ویتنام به خوبی قابل لمس است.
2-5- تبیین نیاز به پرهیز از تساهل و تسامح در مقابل دشمنی کشورهای غربی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تفکری که به دنبال بزک کردن چهره کریه دولتهای غربی و امریکا در افکار عمومی داخلی است که نتیجه آن تسلط دشمنان بر ارکان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی کشور است.
2-6- پذیرش نظم عمومی در مواجهه با کرونا و رفتار عمومی مردم در به کار بستن توصیههای قاطع ستاد ملی مبارزه با کرونا که قابل تقدیر است و باید مسئولین ذیربط از بروز و نمود اختلاف نظر در سطح جامعه خودداری نمایند؛ که نتیجهای جز شیوع بینظمی در سطح جامعه نخواهد داشت.
2-7- تولید و نشر محتوا جهت زمینهسازی برای عبادت، تضرع انفرادی
#اتحادیه_عماریون
@et_amarion
*💢 شبهات کرونایی*
🔉 *پاسخ حجة الاسلام قرائتی*
*🔴 نقش دین در شرایط ویروس کرونا چیست؟*
✍ چه دین داشته باشیم و چه نداشته باشیم، ویروس کار خودش را میکند۰
*اگر پا روی شیشه و چاقو بگذاری، میبرد۰ خواه آیت الله باشد یا آدم معمولی!!!*
پس نقش دین چیست؟ دین امام خمینی میسازد، قاسم سلیمانیها میسازد۰ *ما فکر میکنیم که چون جمهوری اسلامی است، نباید مشکل داشته باشیم، نباید بیماری داشته باشیم۰*
این تفکر اشتباه است...
*معنای دین این نیست که هیچ کس هیچ غصهای نداشته باشد۰ اینها توقعات بیجاست۰ دین درمان ویروسهای باطنی، مثل حرص و بخل و نفاق است۰*
کارکرد دین چیز دیگری است۰
*انبیاء و اوصیا که مؤمنترین افراد بودند، گاهی بیشترین سختیها را داشتند، مانند حضرت ایوب ؛ گاهی در اوج قدرت و رفاه بودند مانند حضرت سلیمان۰* ولی در قرآن در سوره صاد تابلویی از این دو پیامبر در کنار هم قرار گرفته، و درباره هر دو میفرماید: نعم العبد۰
*امام حسین گاهی در کودکی روی دوش پیغمبر بود، و در کربلا زیر سم اسب۰*
ولی آنچه امام حسین را عزت بخشید، راضی بودن به همه شرایط تلخ و شیرین بود۰
🔴 *آیا ویروس وارد حرم امام میشود؟*
✍ حرم که ساختمان است، *ویروس وارد بدن امام هم میشود۰ مگر امام رضا علیهالسّلام با زهر به شهادت نرسید؟ مگر امام حسین علیهالسّلام زیر سم اسب نرفت؟ مگر با خنجر سر از بدن مطهر امام جدا نکردند؟*
امام علم غیب دارد، معجزه دارد، قدرت دارد، دعایش مستجاب است اما همهی اینها در گروِ اذن خداوند است و هر کجا که خدا گفت به کار برده میشود۰
*بعضی ماشینها را نوشتهاند که استفاده اختصاصی ممنوع است، مثل اسلحهای که در اختیار مأمور است، ولی حق استفاده شخصی ندارد۰ هر کجا که اجازه دادند، باید از آن استفاده کند۰*
در طبیعت قوانینی در جریان است که تغییر آن توسط اهل بیت امکان پذیر است ولی فقط با اذن و اراده الهی۰
*هوشیار و بیدار باشیم و فریب سفسطه بازان که در این روزهای کُرونایی دین و اسلام و ائمه و اماکن مقدسه را نشانه رفته اند نخوریم۰*
🥗🍃🥗🍃🥗🍃🥗🍃🌺🍃🌺🍃
هدایت شده از ذاکر
🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺🌷
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بسم الله الرحمن الرحیم
امروزثواب تلاوت روزانه مان را به پیشگاه منور وملکوتی حضرت ولی عصر ارواحنافداه تقدیم می کنیم ص ۲۴۳ س یوسف
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
«٦٤» ﻗَﺎﻝَ ﻫَﻞْ ﺁﻣَﻨُﻜُﻢْ ﻋَﻠَﻴْﻪِ ﺇِﻟَّﺎ ﻛَﻤَﺂ ﺃَﻣِﻨﺘُﻜُﻢْ ﻋَﻠَﻲ ﺃَﺧِﻴﻪِ ﻣِﻦ ﻗَﺒْﻞُ ﻓَﺎﻟﻠَّﻪُ ﺧَﻴْﺮٌ ﺣَﺎﻓِﻈﺎً ﻭَﻫُﻮَ ﺃَﺭْﺣَﻢُ ﺍﻟﺮَّﺍﺣِﻤِﻴﻦَ
(ﻳﻌﻘﻮﺏ) ﮔﻔﺖ: ﺁﻳﺎ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺍﻭ ﺍﻣﻴﻦ ﺑﺪﺍﻧﻢ، ﻫﻤﺎﻥ ﻃﻮﺭ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺑﺮﺍﺩﺭﺵ ﺍﻣﻴﻦ ﺩﺍﻧﺴﺘﻢ (ﻭ ﺩﻳﺪﻳﺪ ﻛﻪ ﭼﻪ ﺷﺪ) ﭘﺲ (ﺑﻪ ﺟﺎﻱ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ ﻛﻪ) ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺣﺎﻓﻆ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺗﺮﻳﻦ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
ﻧﻜﺘﻪ ﻫﺎ:
ﺳﺆﺍﻝ: ﺑﺎ ﺗﻮﺟّﻪ ﺑﻪ ﺳﺎﺑﻘﻪ ﺑﺪﻱ ﻛﻪ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻥ ﻳﻌﻘﻮﺏ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ، ﭼﺮﺍ ﭘﺪﺭﺷﺎﻥ ﻣﺠﺪﺩﺍً ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺩﻳﮕﺮﺵ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺳﭙﺮﺩ؟
ﭘﺎﺳﺦ: ﻓﺨﺮ ﺭﺍﺯﻱ(٢٦٤) ﺍﺣﺘﻤﺎﻟﺎﺕ ﻣﺘﻌﺪّﺩﻱ ﺭﺍ ﻣﻄﺮﺡ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﻛﻪ ﻫﺮ ﻛﺪﺍم ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﻲ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺗﻮﺟﻴﻬﻲ ﺑﺮ ﺍﻳﻦ ﻣﻮﺍﻓﻘﺖ ﺑﺎﺷﺪ؛ ﺍﻭّﻟﺎً: ﺑﺮﺍﺩﺭﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﻗﺪﺍم ﺍﻭﻟﻴﻪ ﺷﺎﻥ ﺑﻪ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺍﻱ ﻛﻪ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮﺷﺎﻥ ﺑﻮﺩ، (ﻣﺤﺒﻮﺑﻴّﺖ ﺩﺭ ﻧﺰﺩ ﭘﺪﺭ) ﻧﺮﺳﻴﺪﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ. ﺛﺎﻧﻴﺎً: ﺣﺴﺎﺩﺕ ﺑﺮﺍﺩﺭﺍﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺑﺮﺍﺩﺭ، ﻛﻤﺘﺮ ﺍﺯ ﻳﻮﺳﻒ ﺑﻮﺩ. ﺛﺎﻟﺜﺎً: ﺷﺎﻳﺪ ﻗﺤﻄﻲ ﻭ ﺧﺸﻜﺴﺎﻟﻲ ﺷﺮﺍﻳﻂ ﻭﻳﮋﻩ ﺍﻱ ﺭﺍ ﭘﺪﻳﺪ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺳﻔﺮ ﻣﺠّﺪﺩ ﺭﺍ ﺿﺮﻭﺭﻱ ﻣﻲ ﻛﺮﺩ. ﺭﺍﺑﻌﺎً: ﺩﻫﻬﺎ ﺳﺎﻝ ﺍﺯ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﺍﻭّﻝ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﻭ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﺷﺪﻩ ﺗﻠﻘّﻲ ﻣﻲ ﺷﺪ. ﺧﺎﻣﺴﺎً: ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻣﺘﻌﺎﻝ ﺩﺭ ﺣﻔﻆ ﻓﺮﺯﻧﺪﺵ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺗﺴﻠّﻲ ﺧﺎﻃﺮ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩ.
ﺩﺭ ﺁﻳﻪ ١٢، ﻳﻌﻘﻮﺏ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻳﻮﺳﻒ، ﺑﻪ ﺣﺎﻓﻆ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﺮﺍﺩﺭﺍﻧﺶ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻛﺮﺩ، ﺑﻪ ﻓﺮﺍﻕ ﻳﻮﺳﻒ ﻭ ﻧﺎﺑﻴﻨﺎﻳﻲ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭ ﺷﺪ، ﻭﻟﻲ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺑﻨﻴﺎﻣﻴﻦ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺗﻜﻴﻪ ﻛﺮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ: «ﻓﺎﻟﻠّﻪ ﺧﻴﺮ ﺣﺎﻓﻈﺎً» ﻫﻢ ﺗﻮﺍﻧﺎ ﺷﺪ، ﻫﻢ ﺑﻴﻨﺎ ﻭ ﻫﻢ ﻓﺮﺍﻕ ﻭ ﺟﺪﺍﺋﻲ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﻳﺎﻓﺖ.
ﭘﻴﺎم ﻫﺎ:
١- ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺳﺮﻳﻊ ﺑﻪ ﻛﺴﻲ ﻛﻪ ﺳﺎﺑﻘﻪ ﺗﺨﻠّﻒ ﺩﺍﺭﺩ، ﺟﺎﻳﺰ ﻧﻴﺴﺖ. «ﻫﻞ ﺁﻣﻨﻜﻢ»
٢- ﻳﺎﺩ ﺧﺎﻃﺮﺍﺕ ﺗﻠﺦ ﮔﺬﺷﺘﻪ، ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺣﻮﺍﺩﺙ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﺑﻴﻤﻪ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ. «ﻫﻞ ﺁﻣﻨﻜﻢ ﻋﻠﻲ ﺍﺧﻴﻪ ﻣﻦ ﻗﺒﻞ»
٣- ﺑﺎ ﻳﻚ ﺷﻜﺴﺖ ﻳﺎ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﻱ ﺗﻠﺦ، ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻛﻨﺎﺭ ﻧﻜﺸﻴﻢ. «ﻫﻞ ﺁﻣﻨﻜﻢ ﻋﻠﻴﻪ... ﻓﺎﻟﻠَّﻪ ﺧﻴﺮ ﺣﺎﻓﻈﺎً» ﻳﻌﻘﻮﺏ ﺑﺎﺭ ﺩﻳﮕﺮ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺩﻭم ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻮﻛﻞ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺑﺮﺍﺩﺭﺍﻥ ﺗﺤﻮﻳﻞ ﺩﺍﺩ.
٤- ﺑﺮﺍﺩﺭﺍﻥ ﻳﻮﺳﻒ، ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺣﺎﻓﻆ ﭘﻨﺪﺍﺷﺘﻨﺪ، «ﺍﻧّﺎ ﻟﻪ ﻟﺤﺎﻓﻈﻮﻥ» ﺍﻣّﺎ ﺣﻀﺮﺕ ﻳﻌﻘﻮﺏ ﺗﺬﻛّﺮ ﺩﺍﺩ ﻛﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺣﺎﻓﻆ ﺍﺳﺖ. «ﻓﺎﻟﻠّﻪ ﺧﻴﺮ ﺣﺎﻓﻈﺎً...»*
٥ - ﺑﺮ ﻋﻮﺍﻣﻞ ﻇﺎﻫﺮﻱ ﻭ ﻣﺎﺩﻱ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺗﻜﻴﻪ ﻧﻜﻨﻴﻢ، ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺮ ﺧﺪﺍ ﺗﻮﻛّﻞ ﻛﻨﻴﻢ. «ﻓﺎﻟﻠّﻪ ﺧﻴﺮ ﺣﺎﻓﻈﺎً»*
٦- ﺑﺎ ﺗﻮﺟّﻪ ﺑﻪ ﺭﺣﻤﺖ ﺑﻲ ﻧﻈﻴﺮ ﺍﻟﻬﻲ ﻭ ﺑﺎ ﺗﻮﻛﻞ ﺑﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ، ﺑﻪ ﺍﺳﺘﻘﺒﺎﻝ ﺣﻮﺍﺩﺙ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺑﺮﻭﻳﻢ. «ﻓﺎﻟﻠّﻪ ﺧﻴﺮ ﺣﺎﻓﻈﺎً ﻭﻫﻮ ﺍﺭﺣﻢ ﺍﻟﺮّﺍﺣﻤﻴﻦ»
٧- ﺳﺮﭼﺸﻤﻪ ﺣﻔﺎﻇﺖ، ﺭﺣﻤﺖ ﺍﺳﺖ. «ﻓﺎﻟﻠّﻪ ﺧﻴﺮ ﺣﺎﻓﻈﺎً ﻭ ﻫﻮ ﺍﺭﺣﻢ ﺍﻟﺮّﺍﺣﻤﻴﻦ»
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺🌷
🍃رفتارائمه(ع) با حیوانات🍃
مردی به نام نجیح می گوید: ديدم حسن بن على عليه السلام غذا مى خورْد و در برابرش سگى بود، هر لقمه اى كه مى خورد به همان اندازه هم جلوى سگ مى انداخت.
به ايشان عرض كردم: يا بن رسول اللّه ! اين سگ را از كنار غذاى شما دور نكنم؟
فرمود: به حال خودش بگذار؛ من از خداوند عزّوجلّ شرم مى كنم كه مشغول خوردن غذا باشم و جاندارى به صورت من نگاه كند و به او غذا ندهم
#ميزان_الحكمه_جلد1_صفحه_194
@et_amarion