تبیین چهل مسألۀ #اعتقادی
💠 اصل چهارم: #امامت
مسأله 16: لزوم نصب امام
🔸در بحث نبوّت بیان شدکه ارسال رسل و انزال کتب و نصب اوصیاء و امامان، فوائد فراوانی دارد و بنا بر قاعدۀ «لطف» محال است که خداوند متعال که فیض دهندۀ مطلق است، بندگان را از این فیض عظیم و رحمت بی منتهای خویش محروم سازد.
🔸با همین دلیل که به آن دلیل لِمّی (از علّت به معلول پی بردن) میگویند، ثابت میشود که باید بعد از رسولگرامی«ص» تا روز قیامت امامانی منصوب شوند و رسالت آن نبی گرامی را استمرار بخشند.
🔸نکتۀ قابل توجه اینکه، امامت مختصِّ به تشریع نیست، بلکه همۀ موجودات و ذرات عالم هستی دارای محور و مرکز هستند. در هر اتم در جهان هستی، یک پروتون وجود دارد که همۀ الکترونهای آن اتم، آن را محور قرار داده و به دور آن حرکت میکنند. با این حال آیا امکان دارد جهان هستی با آن همه عظمت، از محور و مرکز محروم باشد؟ آیا قاعدۀ «لطف»، قاعدۀ «حکمت» و قاعدۀ «منع فیض» پروردگار متعال، دلالت نمیکند که باید همواره امامی در جهان وجود داشته باشند تا به امر خدای سبحان، عالم وجود را هدایت کند؟ به یقین جواب مثبت است.
#عصاره_دین(رسالۀ جوان و نوجوان)
آیتالله العظمی مظاهری
🆔 @almazaheri
هدایت شده از مؤسّسهٔ الزّهرا
📙پرسش:
⬅️ تقاضا دارم در این روزهای پایانی از ماه شعبان، برای درک بهتر ماه مبارک رمضان و کسب فیض الهی از این ماه برای بنده توصیهای بفرمایید تا بتوانم به نحو عالی این ماه را درک و از آن بهرهمند شوم.
✍🏻پاسخ:
⬅️ بهترین راه، توبه به درگاه الهی، بازگشت به سوی خداوند و همچنین اجتناب جدّی از گناهان است. پس از آن برقراری ارتباط عاطفی با پروردگار متعال و مناجات با او تأثیر به سزا خواهد داشت.
#پرسش_و_پاسخ #ماه_شعبان
🆔 @almazaheri
024 Tahzibe Nafs.mp3
11.27M
🎙درس اخلاق با موضوع تهذیب نفس
🔸آیتالله العظمی مظاهری
🔹جلسۀ بیستوچهارم: توسّل به نماز(2)
#درس_اخلاق #تهذیب_نفس
🆔 @almazaheri
📝 پيام تسليت آيتالله العظمى مظاهرى«مدّظلّه» در پى ارتحال عالم جليل القدر مرحوم آيتالله امامى كاشانى«قدّسسرّه»
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ
«إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ راجِعُونَ»
با اظهار تأسف، ارتحال عالم جليل القدر مرحوم آيتالله آقاى حاج شيخ محمد امامى كاشانى«قدّسسرّه» كه عمر شريف خود را در خدمت به اسلام و انقلاب اسلامى و ترويج معارف اهلبيت عصمت و طهارت«عليهمالسلام» سپرى كرده و همواره شخصيتى متين و داراى سماحت و سلوك اخلاقى بودند، را به خاندان گرامى ايشان و حوزۀ علميۀ تهران و همۀ شاگردان و ارادتمندان آن عالم بزرگوار، بهويژه اساتيد و دانشآموختگان ِمدرسۀ عالى شهيد مطهرى«رضواناللهتعالىعليه» تسليت عرض مىكنم و از خداوند تعالى رحمت و مغفرت و علوّ درجات آن عالم متقى و صبر و اجر و سعادت همۀ بازماندگان محترم را مسألت مىكنم.
حسين المظاهرى
۲۳ / شعبان المعظم / ۱۴۴۵
۱۴ / اسفند / ۱۴۰۲
#پیام
🆔 @almazaheri
امام صادق«سلاماللهعلیه» فرمودند:
بخشندۀ كریم كسى است كه مال خود را در موضع صحیح و به حقّ آن خرج میکند
📚تحف العقول، صفحۀ 373.
#روایات
🆔 @almazaheri
هدایت شده از مؤسّسهٔ الزّهرا
📱نسخۀ الکترونیک کتاب مشق اخلاق؛ دفتر اول
🌐 B2n.ir/q66070
#کتاب_الکترونیک #مشق_اخلاق دفتر اول
🆔 @alzahrabook_ir
🆔 @almazaheri
214 BAGHAREH-Ayeh 188.mp3
2.77M
🎙در سایه سار وحی
🔹نگاهی اخلاقی به آیات قرآن کریم
🔸جلسۀ 214: آیه 188 سوره بقره
#قرآن_کریم #سوره_بقره
🆔 @almazaheri
#احکام شرعی
🔰#موالات
مسأله 179:
🔹 انسان باید نماز را با موالات بخواند، یعنى كارهاى نماز مانند ركوع و سجود و تشهّد را پشت سر هم به جا آورد و چیزهایى را كه در نماز مىخواند، به طورى كه معمول است پشت سر هم بخواند و اگر به قدرى بین آنها فاصله بیندازد كه نگویند نماز مىخواند، نمازش باطل است گرچه به طور سهوى باشد.
مسأله 180:
🔹 رعایت ادب و داشتن حضور قلب در نماز، مستحبِّ مؤکّد است.
#عصاره_دین(رسالۀ جوان و نوجوان)
آیتالله العظمی مظاهری
🆔 @almazaheri