320- abdolbaset.mp3
6.83M
makarem al-akhlaq- 121.mp3
18.72M
✅ مبحث «شرح دعای مکارم الاخلاق»، توضیح عبارت «وَ عِلْماً فِی اسْتِعْمَالٍ» + مناجات پایان جلسه
🔹سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🔹تاریخ سخنرانی: ۱۴۰۲/۲/۵ - مدرسه علوم دینیه مهدیه
📝 «علم» و «عمل»، دو رکن جداییناپذیر / چرا علم بدون عمل و عمل بدون علم نجاتبخش نخواهد بود؟ / دانشی بیاموزیم که هم به درد دنیا و هم به درد آخرت ما بخورد / فراگرفتن دانش زمان و مکان نمیشناسد / کسب دانش در کودکی / خداوندبه عبادت ما نیاز ندارد
#شرح_دعای_مکارم_الاخلاق
🆔 @almiqat
📆 امروز چهارشنبه ۶ اردیبهشت، مصادف با ۵ شوال:
🔹 ورود حضرت مسلم(ع) به کوفه
در سال ۶۰ هجری قمری در چنین روزی حضرت مسلم(ع) در پی دعوت مردم کوفه از امام حسین(ع) بهعنوان نماینده آن حضرت وارد کوفه شد و مردم کوفه به خدمتش شتافتند و نامه امام حسین(ع) را استماع کردند و هجده هزار نفر با آن حضرت بیعت کردند. در پی این رویداد جناب مسلم نامهای به امام حسین(ع) نوشت و بیعت کوفیان را اطلاع داد و تشریف فرمایی آن حضرت را به کوفه خواستار شد.
📖 منبع: کتاب «تقویم شیعه» (با تلخیص)
#تقویم_شیعه
🆔 @almiqat
✅ تطبیق ما با قرآن و عترت، نه تطبیق قرآن و عترت با ما!
#عکس_نگاشت
🆔 @almiqat
❓پرسش:
دلیل نجس بودن سگ چیست؟
✍️ پاسخ:
باسمه تعالی؛ اصولاً اسلام برای هر یک از حلالها و حرامهای خود دلیلی ذکر نمیکند (اگرچه آنها دلیلی دارند و بعضی از آن دلایل در بعضی از کتب مانند کتاب «علل الشرایع» ذکر شده است)، چرا که احکام اسلامی در مسائل فقهی همگی تعبدی میباشند، یعنی پس از پذیرفتن اسلام با دلیل عقلی و نقلی و تحقیق در آن، یک فرد مسلمان در احکام الهی آنچه را که پروردگار و خالق هستی به او میگوید، دربست آن را پذیرفته و این همان بندگی خالصانه میباشد. اگر بنا بود بنده برای پذیرفتن هر حکمی از احکام الهی از خالق خود دلیلی طلب کند، آنگاه دیگر این بندگی اولاً بندگی نبود و ثانیاً ارزشی نداشت.
#پرسش_و_پاسخ
🆔 @almiqat
✅ مراسم نیایش و مناجات شبهای جمعه از ساعت ۱:۳۰ بامداد تا اذان صبح در مدرسه علوم دینیه مهدیه با حضور خواهران و برادران برگزار میگردد.
🔹 آدرس: تهران، میدان شوش، ابتدای خیابان فدائیان اسلام، جنب مسجد مهدیه، پلاک ۱۳۶۳
🆔 @almiqat
📆 امروز شنبه ۹ اردیبهشت، مصادف با ۸ شوال:
🔹 ویرانی قبور ائمه بقیع(ع)
در این روز در سال ۱۳۴۴ هجری قمری، قبور ائمه بقیع(ع) و نیز قبر حضرت حمزه(ع) در احد به دست وهابیون تخریب شد. آنان اضافه بر قبور مطهّر ائمه معصومین(ع)، دیگر قبور را هم تخریب نمودند که عبارتند از: قبر مطهّر فاطمه بنت اسد(س) مادر امیر المؤمنین(ع)، قبر مطهّر حضرت امّ البنین(س)، قبر ابراهیم پسر پیامبر(ص)، قبر اسماعیل فرزند حضرت صادق(ع)، قبر حلیمه سعدیه مرضعه پیامبر(ص)، قبور شهدای زمان پیامبر(ص) و...
🔹 جنگ حمراء الاسد
در این روز در سال ۳ هجری قمری جنگ حمراء الاسد اتفاق افتاد. «حمراء الاسد» نام مکانی در اطراف مدینه است. بعد از جنگ احد (بنابر قولی که جنگ احد را در هفتم شوال نقل کرده است) و آمدن مسلمانان به مدینه، پیامبر(ص) برای آنکه مبادا قریش مراجعت کنند و به مدینه حمله نمایند، امر نمود تا بلال ندا دهد: امر خداوند متعال است که باید آنان که در احد حاضر بودهاند و جراحت دیدهاند به تعقیب دشمن بروند. اصحاب کار معالجه را رها کردند و لباس رزم پوشیدند. امیرالمؤمنین(ع) هم با اینکه جراحات زیادی برداشته بود، لباس رزم پوشید و رسول خدا(ص) پرچم را به آن حضرت داد و مسلمین حرکت کردند. بعد از تعقیب و تاخت بر کفار، مسلمانان سه روز در حمراء الاسد ماندند و آنگاه به مدینه مراجعت کردند.
📖 منبع: کتاب «تقویم شیعه» (با تلخیص)
#تقویم_شیعه
🆔 @almiqat