هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
🔺 همانطور که میبینید هر چه کشورها دیندارتر هستند آمار دزدیشان هم کمتر است. اندونزی، ایران، مصر، سوریه و الجزایر در کنار هند، بنگلادش و بولیوی کمترین آمار دزدی در جهان را دارند.
هیچ رابطه معناداری بین فقر در کشورها و آمار دزدی آنها وجود ندارد. به عکس کشورهای جهان اول دزدهای بیشتری هم دارند.
مثلا کشوری مثل مکزیک نسبت به کشوری مثل آمریکا آمار سرقت بسیار پایینی دارد. ببینید رسانه چه بلایی بر سر ذهنهای ما می آورد که همه فکر میکنیم مکزیکی ها افرادی شرور، دزد و قاچاقچی هستند در حالیکه در این گونه پیمایشهای دقیق علمی حتی به گرد پای آمریکایی ها هم نمیرسند.
غربی های مثلا متمدن فقط در سطح بین المللی ثروت ملتهای دیگر را غارت نمیکنند بلکه در درون جوامع خودشان هم در سطح فردی آمار سرقت بالاتری دارند.
@QAVAMI
هدایت شده از برهان انقلاب
🔴 #امام_جمعه_تراز_انقلاب_اسلامی (بخش اول)
🔻 اگرچه امروز، جامعه روحانیت، تحت شدیدترین حملات از سوی دشمنان قرار دارد، اما همواره روحانیون خدومی هستند که با رفتار خویش مایه دلگرمی مردم بوده و این توطئه ها را ناکام گذاشته اند. #امام_جمعه_خرمشهر از جمله این افراد است که این روزها با همراهی و همدردی خالصانه خود با مردم دردمند این شهر، چهره ای خدوم و جهادی از روحانیت در ذهن ها باقی گذاشت. در ادامه واکنش یکی از کاربران فضای مجازی که از قبل، با ایشان آشنا بوده است را میخوانید:
✔️ علی عسکری فرد
1. دانشجوی دانشگاه صنعت نفت بودم. قرار شد #امام_جمعه_خرمشهر رو به عنوان سخنران مراسمی، به دانشکده آبادان دعوت کنیم.. از اونجا که بنده خرمشهری بودم،پیشنهاد شد که بنده پیگیر دعوت ایشون بشم. شمارشون رو گیر آوردم و باهاشون تماس گرفتم. خودشون گوشی رو برداشتند.
2. بعد سلام و علیک موضوع رو بهشون گفتم و پذیرفتن که برای سخنرانی،بیان دانشکده
پرسیدن که وسیله نقلیه داری؟
گفتم که از دانشگاه میتونم جور کنم.
گفتند که اگه خودت وسیله داری که هیچ اگه نداری، نمیخواد از دانشگاه بیاری،خودم یه جوری خودمو میرسونم.
اینقد حساس به بیت المال، همینقدر خاکی
@motaleatehawzavi
هدایت شده از تنهامسیرآرامش 💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎉 خرید تشکیلاتی انقلابیون مهم ترین عامل رونق اقتصادی کشور👌
💻 این کلیپ رو برای همه دوستانتون بفرستید
🌍 @IslamLifeStyles
هدایت شده از حجـــت الاسلام احــمـــدنــــژاد
🌾
🌾
#یا_شیخ_الائمه
دوبارهبیرقمشکیبهدستمیگیرم
زنمبهسینهکهآمدمحـرّمصادق
▪️🔺▪️
💠 @ahmadnezhaad_channel_110
هدایت شده از محمدتقی اکبرنژاد
🔴2 میلیون طلبه وهابی و 35 هزار حوزه علمیه وابسته به وهابیت در کشور پاکستان!!
🔲 دکتر راشد عباس نقوی، کارشناس مسائل پاکستان و خاورمیانه:
🔸در حال حاضر پاکستان بزرگترین جایگاه وهابیت تکفیری هست و بیش از ۲ میلیون طلبه و 35 هزار حوزه علمیه وابسته به وهابیون در پاکستان فعال هستند.
🔸در حال حاضر حدود 2 تا 3 هزار طلبه پاکستانی در قم و مشهد مشغول به تحصیل هستند اما سازماندهی آنها چگونه هست؟!
🔸در حال حاضر در حوزه علمیه قم و مشهد و اصفهان طلاب خارجی مشغول به تحصیل هستند، اما ساماندهی آنها ضعیف است.
🆔 @feghahat
هدایت شده از استاد علی صفایی حائری
📣 نكوداشت نوزدهمين سالروز درگذشت استاد علي صفايی حائری(ع.ص)
⏰ پنجشنبه 97/4/21 ساعت 21
📍 قم، خ طالقانی، ک 87، پ19، موسسه ليلةالقدر
🌿 @einsad
هدایت شده از حمید رسایی
.
♻️ سئوالاتی که محسن غرویان باید درباره "صنعت توریست" پاسخ دهد
🔰حمید رسایی: آقای محسن غرویان از روحانيون تجديدنظر طلب قم که همواره نظراتش در رسانه های برانداز اصلاح طلب و رسانه های بیگانه بازتاب می یابد، اخیرا گفته است:
"توریست ها از نظر شرعی و فقهی، جبری در اجرای موازین دینی ما ندارند، آنها میتوانند خودشان حجاب را اختیار کنند و از نظر مذهبی اجباری برای آنها وجود ندارد. به نظر من اگر این مسئله فرهنگسازی شود و مردم بتوانند این مسئله را هضم کنند، قابل انجام است، همانطور که ما به کشورهای دیگر میرویم و طبق قوانین خودمان عمل میکنیم، باید به توریستها هم اجازه داده شود در کشور ما طبق قوانین خودشان عمل کنند... برای عملی کردن این مباحث باید همواره آنها را در جامعه مطرح کنیم. باید بدانیم که نمیتوانیم احکام فقهی خود را بر توریستها الزام کنیم. صاحب نظران باید در این خصوص به صورت منطقی سخن بگویند تا به مرحله تصمیم و قانون برسد."
طبعا در پاسخ به کسی که به عنوان استاد حوزه، چنین سطحی طرح موضوع و مشکل گشایی می کند، توقع پاسخ هایی مبتنى بر بدیهی ترین اصول دینی بی فایده است که اگر فایده داشت، امثال او اینقدر سطحی استدلال نمی کردند. بنابر این با طرح چند سئوال قابل فهم (البته ان شالله) که پاسخ های آقای غرویان را حتما به دنبال خواهد داشت، اميدوارم وی به لوازم این نوع اظهارنظرهای سطحی بيشتر پی ببرد.
نکات قابل تاملی که ایشان در این گفتگو بیان کرده، موارد زیر است:
توریست ها از نظر شرعی، جبری در اجرای موازين ما ندارند.
مردم باید ابن تفاوت فرهنگی را هضم کنند تا توریست آزاد باشد.
ما در کشورهای دیگر مطابق ضوابط و فرهنگ خودمان عمل می کنیم، آنها هم باید در داخل کشور بر اساس فرهنگ و قوانين خودشان عمل کنند.
نمی توانیم احکام فقهی خودمان را بر توریست ها الزام کنیم.
بر این اساس از جناب غرویان سئوال می کنم:
۱. مطابق قوانين توریست ها، شرب الکل در کوچه و خیابان نه تنها قبیح نیست که لازمه زندگی امروزی است...
۲. مطابق قوانين توریست ها، هر مرد یا زنی اختیار دارد با هر پوششی که می پسندد در انظار عمومی ظاهرا شود، حتی بدون هرگونه لباسی و به صورت کاملاً عریان...
۳. مطابق قوانين توریست ها، هر مرد و زنی می توانند در انظار عمومی، به هر شکل که بخواهند با یکدیگر مشغول شوند و هر عملی که دوست دارند انجام دهند حتی...!
۴. مطابق قوانين توریست ها، حتی دو جنس موافق می توانند با یکدیگر ازدواج کنند تا جایی که در برخی کشورها، کلیسا ملزم به خواندن خطبه عقد آنهاست چیزی که نه در حيوانات بلکه در گیاهان هم رایج نیست...
آنچه به عنوان نمونه یادآوری شد، در بین همه توریست ها به طور یکسان حاکم نیست ولی در بسیاری از کشورها بویژه توریست های غربی امری مجاز و بلکه رایج است.
خب جناب غرویان! نظرتان چیست؟ اکثریت توریست ها در انجام هر یک از این اقدامات در کشور خودشان آزادند، طبعا مطابق نظر مشعشع شما وقتی وارد کشور ما می شوند نه تنها در حجاب که در تمام این امور، حق دارند مطابق قوانين و فرهنگ خودشان عمل کنند همانطور که ما هیچ یک از این رفتارهای شنیع را مطابق احکام و قوانين خودمان در داخل و خارج از کشور انجام نمی دهیم.
حالا در همه ایران نه اما اگر قرار بر اجرای آزمایشی اين ایده شما شد، قبول می کنید محدوده ای کوچک در برابر منزل شخصی تان در قم به عنوان محدوده آزمایشی (پایلوت) برای این کار مشخص شود تا برخی توریست ها بدون مزاحمت، آزادانه بتوانند مطابق قوانين، آداب و سنن خودشان رفتار توریستی کنند؟ باور کنید اگر حضرتعالی که این مسائل را از نزدیک می بینید، توانستید آن را "هضم" کنید، احتمالا دیگر افراد محله، شهر و کشور هم هضم خواهند کرد.
پ ن: شاید افاضه کنید که این موارد شامل حکمی که داده اند نمی شود، پاسخ اين است که توریست ها خواهند گفت به همان دلیلی که حکم حجاب استثنا شد، ابن موارد هم باید استثنا شود...
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
.
هدایت شده از محمدمهدی ماندگاری
🔴 متن بیانیه اساتید سمت خدا و جمعی از سخنرانان مشهور کشور و فعالان فرهنگی در مورد مسائل روز کشور👇
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمد لله رب العالمین و صلی الله علی سیدنا محمد و آله الطاهرین
لَقَد أَرسَلنا رُسُلَنا بِالبَيِّناتِ وَأَنزَلنا مَعَهُمُ الكِتابَ وَالميزانَ لِيَقومَ النّاسُ بِالقِسطِ؛ (سوره حدید آیه 25)
با سلام به پیشگاه حضرت ولیعصر ارواحنا له الفداء، ساحت قدسی امام راحل (ره) و شهدای والا مقام و آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون برای حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی، مقام معظم رهبری حفظه الله تعالی.
ایران اسلامی بعد از گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در حافظه تاریخی خود مواجهه با انبوهی از تهدیدهای خارجی و نارسایی¬های داخلی را به یاد دارد که در سخت¬ترین آنها نیز پیروی مردم و مسئولین از فرامین ولایت فقیه، اتحاد و تعاون ایمانی، همدلی مشفقانه مسئولین با مردم و بصیرت و فراست آحاد مؤمنین، سبب گردید تهدیدها به فرصت تبدیل شده و مشکلات به بهترین شکل ممکن حل شوند.
متأسفانه جامعه اسلامی بخصوص در روزهای اخیر شاهد مشکلاتی در حوزه اقتصاد و عدالت اجتماعی است که بی¬توجهی و سهل انگاری، می¬تواند آن را به زخمی چرکین تبدیل ساخته و زمینه سوء استفاده بدخواهان نظام را فراهم کند.
حوزه¬های علمیه که همواره خود را بازوی معاضِد انقلاب اسلامی دانسته و با نُصح مشفقانه نیکی¬ها و فضائل را پرورش داده و کاستی¬ها و رذایل را گوشزد کرده¬اند، در این شرایط حساس نمی¬توانند نسبت به مشکلات عموم مردم انقلابی به ویژه اقشار محروم که صاحبان اصلی انقلاب بوده و هستند، بی¬تفاوت باشند. از اینروی جمعی از مدرسین و مبلغین حوزه علمیه قم، با در نظر گرفتن بی¬توجهی برخی مسئولین، و نابسامانی اقتصادی و بی¬ثباتی بازار، تبعیض¬های ناروا در بخش¬های گوناگون مدیریتی؛ مطالباتی از قوای سه گانه به ویژه دولت محترم دارند که به رئوس آن اشاره می¬شود:
1. اعتقاد و باور عمیق به توان تبدیل تهدیدها به فرصت¬ها با اعتماد به نصرت الهی و استفاده از ظرفیتهای آحاد مردم به ویژه نیروهای جوان کشور.
2. پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری و سرلوحه قرار دادن آن در تمام زمینه¬های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، به ویژه اقتصاد مقاومتی.
3. امید به توان داخلی آحاد مردم خصوصا جوانان مؤمن و انقلابی و دل نبستن به غرب و غرب¬گرایان.
4. حمایت جدی از تولید ملی و جلوگیری از قاچاق کالا و واردات کالاهای لوکس و مصرفی.
5. برخورد قاطع، شفاف و بدون ملاحظه با فساد، تبعیض و رانت¬خواری و تلاش بی¬وقفه در جهت کم کردن فاصله طبقاتی.
6. تقویت روحیه ساده زیستی مدیران و پرهیز از اشرافی¬گری، اسراف و تبذیر.
7. رسیدگی فوری و مستمر به مطالبات به حق و مشکلات مناطق محروم و اقشار آسیب¬پذیر.
8. پرهیز از هرگونه نگاه جناحی و حزبی و حفظ اتحاد در سطوح مختلف مدیریتی و اجرایی.
9. برداشتن فاصلهها و موانع بین مسئولین و مردم و امکان دسترسی آسان به ایشان.
10. برخورد سریع و قاطع با کوتاهیهای مسئولین و کنارگذاشتن مدیران ضعیف و ناکارآمد که باعث ایجاد ناهنجاریهای اقتصادی و نارضایتی مردم شدهاند.
11. اتخاذ تدابیر حکیمانه جهت پیشگیری از تحقق نارضایتی¬های اجتماعی قبل از وقوع آن.
12. اطلاع رسانی به موقع جهت تفکیک مطالبات به حق مردم از موج¬سواریهای منافقین و اشرار.
13. مقابله جدی و بدون اغماض دستگاههای امنیتی و انتظامی با هنجارشکنیهای آشوبطلبان و اخلال-گران در نظم عمومی.
14. اهتمام بر تحقق فرهنگ دینی و بومی و ترویج سبک زندگی اسلامی برای حل معضلات، به ویژه مشکلات معیشتی.
حوزه¬های علمیه ضمن تشکر از مردم شکیبا و آگاه ایران اسلامی که ضمن پیگیری مطالبات به حق خویش، هشیاری خود را در برابر فتنه¬های منافقان و دست¬نشانده¬های بیگانه حفظ کرده¬اند، تأکید می¬کنند تا تحقق مطالبات و خواسته¬های ملت شهیدپرور ایران با عزمی راسخ در کنار ایشان باقی خواهند ماند.
امید آنکه قوای سه¬گانه و مجموعه مدیریتی کشور، قدردان نجابت و شکیبایی ملت ایران بوده و با جدیت و تلاش جهادی، در انجام تکالیف خویش، در گذر از این پیچ تاریخی کوشا باشند.
ان تنصر الله ینصرکم و یثبت اقدامکم
والسلام علی من اتبع الهدی
12 تیر ماه 1397
✅ @mandegari_mahdi
🔶 berangeshohada.ir
هدایت شده از محمدمهدی ماندگاری
✅ اساتیدی که تا کنون از بیانیه حمایت کردند و به لیست اضافه شدهاند:
۱_ حجت الاسلام و المسلمین مسعود عالی
۲_ حجت الاسلام و المسلمین محمد رضا عابدینی
۳_ حجت الاسلام و المسلمین محمد مهدی ماندگاری
۴_ حجت الاسلام و المسلمین سید حسین حسینی قمی
۵_ حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم حسینی اراکی
۶_ حجت الاسلام و المسلمین علی سرلک
۷_ حجت الاسلام و المسلمین سید حمید میرباقری
۸_ حجت الاسلام و المسلمین مرتضی آقاتهرانی
۹_ حجت الاسلام و المسلمین محمد تویسرکانی
۱۰_ حجت الاسلام و المسلمین سید حسین مومنی
۱۱_ حجت الاسلام و المسلمین کاظم راشد یزدی
۱۲_ حجت الاسلام و المسلمین احسان بی آزار تهرانی
۱۳_ حجت الاسلام والمسلمین محمد رضا برادران
۱۴_ حجت الاسلام و المسلمین علی محمدی سیرت
۱۵_حجت الاسلام و المسلمین رضا محمدی
۱۶_حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا تراشیون
۱۷_حجت الاسلام و المسلمین مهدی طائب
۱۸_ حجت الاسلام و المسلمین سید محمد انجوی نژاد
۱۹_ حجت الاسلام و المسلمین احمد لقمانی
۲۰_ حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان
۲۱_ حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن نبوی
۲۲_ حجت الاسلام و المسلمین حمید رضا مهدوی ارفع
۲۳_ حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی
۲۴_ حجت الاسلام و المسلمین حیدری کاشانی
۲۵_ حجت الاسلام و المسلمین علی ثمری
🔴 این لیست در حال تکمیل میباشد.
✅ @mandegari_mahdi
🔶 berangeshohada.ir
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم کاملتر از نظر آیتالله طالقانی در مورد حجاب؛ ضد انقلاب سالها این سخنان مرحوم طالقانی را سانسور کردند.
@BisimchiMedia
هدایت شده از سیره علما
...پاکت
🔸فرزند آیت الله شیخ محمد رضا حدائق(ره) می گوید: تا الان که حدود ۵۰ سال از عمر من مي گذرد به جرات عرض مي کنم يک کلمه غيبت، يک کلمه دروغ، از ايشان مشاهده نکردم؛ يک خلاف خارج از آداب اسلامي از ايشان نديدم، اگر ايشان ناراحت هم مي شدند به خاطر دفاع از ارزشها بود، ايشان يک عالم عامل بودند.
.
🔸پدر بنده (آیت الله شیخ محمد رضا حدائق) سالها در امر تبليغ و ترويج دين در مکان ها و زمان هاي مختلف و روستاهاي متعدد و... بدون هيچ چشم داشتي خدمت مي کردند.
.
🔸يک خاطره اي پدر ما نقل مي کردند از مشکل مسکني که داشتند. گفتند خانه اي خريده بودم به مبلغ نه هزار تومان که پنج هزار تومان از اين مبلغ را داده بودم و چهار هزار تومان مانده بود و بدهکار بودم.
.
🔸گفتند ماه رمضان رسيد و براي تبليغ به يکي از روستاهاي منطقه ميانرود به نام روستاي کوشک ميدان که در حال حاضر هم اين روستا وجود دارد رفتيم.
.
🔸پدر بزرگ(شیخ عبدالحسین حدائق) ما به پدر بنده سفارش کرده بودند که اگر مردم بابت تبليغ به شما مبلغي دادند شما بين فقراي آنجا تقسيم کنيد.
.
🔸پدر ما (آیت الله شیخ محمد رضا حدائق) گفتند روز عيد فطر رسيد و نماز عيد فطر را خوانديم. پنج تا فرزند هم داشتيم(البته من فرزند هفتم هستم و آن زمان متولد نشده بودم).
.
🔸در يک اتاق زندگي مي کرديم مسکني هم خريده بوديم و چهارهزار تومان هم بدهکار بوديم.
گفتند يک آقايي که بزرگ آنجا هم بود، به نام حاج محمد علي چوگاني آمدند جلو و پاکتي را به من دادند و گفتند آقاي حدائق درست است از هيچ کسی مبلغي را قبول نکرديد و همه را به خود مردم بازگشت داديد اما خواهش مي کنم اين پاکت را به من پس ندهيد و قبول کنيد؛ که بس که پافشاري کردند من قبول کردم و آمدم شيراز.
.
🔸در شيراز پاکت پول را که باز کردم مبلغ ۱۰۰ تومان داخل پاکت بود که من چهار برابرش بدهکار بودم.
گفتند: در مسير بازگشت به خانه يکی از بندگان خوب خدا، مرحوم عليرضا ابجدپور ما را ديد و گفت آقاي حدائق! فلان آقا که امام جماعت يکي از مساجد محله ي دروازه "شاه دایی" است و سید هم هست، مدت هاست که بيمار است و در ماه رمضان احوال شما را گرفت و من گفتم ايشان در شيراز نيستند و براي تبليغ به يکي از روستاهاي اطراف شيراز رفتند؛ حالا اگر ميشود يک احوالي از ايشان بگيريد.
.
🔸پدر ما گفتند: رفتم خانه و بعد از احوالپرسي از خانواده، سريع کيفم را گذاشتم و به خانواده گفتم من بروم عيادت يک نفر و برگردم.
گفتند: سريع رفتم خانه آقا سيد که بيمار بود، به خانه ي ايشان رسيدم و ديدم که بيمار در بستر افتاده. بعد از سلام و احوالپرسي، گفتم شما احوال من را پرسيده بوديد، کاري داشتيد با من!؟ و آقا سيد دست کرد زير بالش و نسخه هاي دکتر را نشان من داد و گفت: آقاي حدائق! دکتر براي من نسخه مي نويسد و من هم مي گذارمش زير بالش، پدر ما گفتند که: من متوجه شدم که ايشان سربسته گفتند که پول خريد دارو را ندارند و همانجا نيت کردم که صد توماني را که در ماه رمضان گرفته ام را به آقا سيد بدهم. خداحافظي کردم. گفتم که بعدازظهر ميرسم خدمتتان.
.
🔸به خودم گفتم که خدا کريم است. درست است که من چهل برابر این پول را بدهکارم اما خدا کمک مي کند و درست ميشود. در راه برگشت ديدم شيطان دارد من را وسوسه مي کند که آقا تو خودت بدهکاري، قرض داري، مگر علماي ديگر نيستند که به ایشان کمک کنند و...
.
🔸خدا رحمت کند امام(ره) را؛ که گفت: «شيطان در توجيه گري خيلي قويست. گاهي اوقات حلال را بر انسان حرام و بر عکس مي کند بايد مواظب بود.» ديدم شيطان دست از وسوسه برنمي دارد. رفتم سر کيفم و پاکت را برداشتم، دوباره سريع رفتم منزل آن آقا و پاکت را گذاشتم زير بالش آقا سيد و خداحافظي کردم و آمدم.
.
🔸ايشان گفتند آن روز گذشت و شب شد و نيمه هاي شب بلند شدم براي نماز شب. نماز شبم را خوانده بودم. حدودا ده دقيقه اي به نماز صبح مانده بود که درب اتاق من زده شد. در را باز کردم. ديدم پدرم هستند. آيت الله شيخ عبدالحسين حدائق هستند که ايشان ارتباطي هم با امام زمان(عج) داشتند.
.
🔸ايشان نمي دانستند که من بدهکارم. اصلا خبر نداشتند. به پدر گفتم بفرماييد... بعد از نماز صبح دستمالی را در اتاق دیدم و آن را باز کردم ديدم چهار هزار تومان پول داخلش است.
کانال سیره علما @sireolama
هدایت شده از محمدتقی اکبرنژاد
#یادداشت_اختصاصی_استاداکبرنژاد
🔷روایت آخرین دیدار
💢تو تهدید برای حوزه می شوی! چرا که چُرت آنها را پاره می کنی!!
🔲 بازنشر یادداشت استاد اکبرنژاد به مناسبت سالگرد وفات استاد علی صفائی(ره) (معروف به عین صاد):
🔹یکی دو سال آخر حیات استاد صفایی(ره) با ایشان آشنا شدم. اینکه این آشنایی از کجا و چگونه شروع شد، بماند. آنچه در این نوشتار می آید، روایت آخرین دیدار بنده با استاد صفایی در منزل ایشان در یکی از شب های تیرماه یعنی چند روز قبل از آن تصادف و آن فاجعه است.
🔹شبی با انبوهی از سؤال و دغدغه خدمت رسیدم. در باز بود شاید هم در زدم و ایشان در را باز کرد، وارد شدم. پس از احوال پرسی نشستم و از قضای روزگار برخلاف بقیه شب ها آن شب هیچ کسی خلوت ما را بر هم نزد! از آرزوهای بزرگ و رؤیای تحول حوزه و قد کشیدن آن به بلندای آرمان های انقلاب اسلامی با ایشان گفتم. از اینکه این حوزه مرا به بن بست کشانده و درها را به رویم بسته. از اینکه در سر خیال تحول حوزه را دارم و از این حرف هایی که هر طلبه جوانی در سر می پروراند.
🔹استاد محو من بود و در حالی که بالشت را زیر زانوی چپ گرفته و تکیه داده بود و احتمالا در دلش به خیالات من لبخند می زد، سخن را آغاز کرد و زبان دلش باز شد و از طلبه ای گفت که در این حوزه پاسخ نگرفته بود و وقتی به مکاسب و رسائل رسیده بود، از تار زدن و موسیقی و غیره سر در آورده بود. به من می گفت: مخاطب تو این طلبه ها هستند. کسانی که در حوزه به دیوار بلند بی اعتنایی و تحجر خورده اند و به فرار روی آورده اند.
🔺 اما آن چیزی که هیچ وقت از خاطرم نمی رود و امروز با همه وجود آن پیش بینی را تحقق یافته می یابم این سخن بود که:
🔺تو خیال نکن چون قصد خیر داری و می خواهی حوزه متحول شود، حوزویان دستت را می فشارند و از تو به خاطر این نیت خیر و آن آرمان بلند تقدیر می کنند؛ نه! تازه شروع بدگمانی ها و تهمت هاست. در نیتت تردید می کنند و آنچه در مخیّله ات نمی گنجد نثارت می نمایند. تو تهدید برای حوزه می شوی! چرا که چُرت آنها را خراب می کنی!
🔹استاد با ادبیات شیرین و گویش خاص خودش ادامه داد و جمله ای را گفت که کلمه به کلمه اش در ذهنم حک شد و سلام و درود خدا بر او چقدر با دقت و ظرافت کلمات را انتخاب کرد:
« تو خیال نکن این بی اعتنایی ها را، این تهمت های ناروا را، این بی مهری ها را با تواضع بیشتر و خلق حسن پاسخ می گویی و جواب می گیری! نه! تازه وقتی بر تواضعت بیفزایی، بر تردید آنها افزوده ای! »
🆔 @feghahat
هدایت شده از میراحمدرضا حاجتی
✅ حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
📌با اینکه میدانیم او [امام زمان(عج)] واسطهی بین ما و خداست، معذلک به فکر او نیستیم! ایکاش میدانستیم که احتیاج او به ما و دعای ما برای او، به نفع خود ماست، وگرنه قرب و منزلت او در نزد خدا معلوم است.
📚 در محضر بهجت، ج٣، ص ٢٧٧
@Hajati
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
اگر زنان چادری میخواستند نشانشان میدادم عرقی که در فصل گرما بخاطر حفظ حجاب می ریزند دانه دانه اش خورشید است. شما خورشید خدا هستید و سه جا برای او نور میشود ...
آیت الله بهاءالدینی
@Afsaran_ir
هدایت شده از میراحمدرضا حاجتی
▪️موضع صریح رهبر انقلاب در برابر مفسدین اقتصادی:
با مفسدین #برخورد_سخت بشود تا اکثر مردم احساس امنیت کنند
@Hajati
هدایت شده از بینش راهبردی
آیا این اسامی را تا به حال شنیده اید!؟
لسوتو، بابادوس، کومور، موریس، نائورو، پالائو، پاپوآ گینه نو، سان مارینو، سنت کیتس و نویس، ساموآ، سائوتومه، سیشل، سوازیلند، تونگا، تووالو، وانواتو، مالاوی، کیپ ورد، جیبوتی، بنین، بلیز، آنتیگوا باربادو،جزایر سلیمان، جزایر فارور، جزایر مارشال، موریتانی و بسیاری دیگر
اینها اسامی بخشی از کشورهایی هستند که کاملا برنامه ریزی شده و با سیاست های آمریکا تشکیل شده اند و اینک عضو سازمان ملل هستند و هر کدام یک حق رای دارند!
از سال 1945 که سازمان ملل با حضور 51 کشور تشکیل یافته است تا کنون کشورهای زیادی با هدایت آمریکایی ها، به اصطلاح حقوقی مستقل شده اند و اعضای سازمان ملل را به چیزی در حدود دویست عضو رسانده اند
جالب اینجاست که به یکباره شما می شنوید که بالای 150 کشور در سازمان ملل ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرده اند!
یا می گویند جامعه جهانی نگران برنامه های هسته ای ایران است!
اما کسی نمی گوید این جامعه جهانی چیست و چگونه تشکیل شده است!؟
کسی نمی گوید که اکثر این کشورها جمعیتشان به سیصد هزار نفر هم نمیرسد!
این نظم اگر ظالمانه نیست پس چیست!؟
✍«محمد علی رنجبر، محقق و پژوهشگر مسائل راهبردی»
اگر این مطلب را می پسندید برای سایرین ارسال کنید
https://eitaa.com/Binesh_Rahbordi