eitaa logo
(الشفاء)مرکزطب وعلوم اسلامی
7.5هزار دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
876 ویدیو
60 فایل
🔴ارتباط با ما @admin_markazi
مشاهده در ایتا
دانلود
🌺کوتاه کردن سبیل وناخن هاوشستن سر باخطمی درروز جمعه فقررا ازبین میبرد ورزق را زیاد میکند ✅موسسه تحقیقات طب اسلامی الشفاء 🆔 @Alshefaa_ir ☀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰امام باقر علیه اسلام: 👈مردگان را در روز جمعه زیارت کنید،همانا آنان میدانند که چه کسی می اید وخوشحال میشوند ✅موسسه تحقیقات طب اسلامی الشفاء 🆔 @Alshefaa_ir ☀️
@Alshefaa_ir ☀️ 🔴روغن پالم را معرفی میکنیم😏 ❎این گیاه اولین بار در کشورهایی مثل آنگولا و توگو به عمل آمد. تکثیر و داشت آن در کشورهایی مانند مالزی و اندونزی و فیلیپین از سال 1848 میلادی شروع شد.امروزه روغن پالم دومین روغن نباتی جهان از نظر تولید به شمار می‌آید ضمن آنکه بالاترین میزان صادرات را در میان روغن‌های نباتی به خود اختصاص داده است. این روغن از سال 2004 با افزایش تولید مواجه شده و روغن سویا را که تا پیش از آن سرد مدار تولید در جهان بوده کنار زده است. ❎مصرف روغن پالم در صنایع صابون سازی و همچین مشتقات روغن پالم در صنایع مختلف آرایشی، بهداشتی و شیمیایی از گذشته مطرح بوده است.از روغن پالم می‌توان در تهیه چربی‌های مورد استفاده در خوراک دام، کاربردهای ترکیبات شیمیایی، صابون، لوسیون‌ها و کرم‌های آرایشی، مرکب‌های چاپ، انواع شمع، گریس‌های روان‌ساز و انواع اسفنج پلی اورتان استفاده كرد. ❎امروزه یکی دیگر از صنایعی که در آن روغن پالم مورد استفاده قرار گرفته صنعت سوخت است به نحوی که از این روغن به‌جای بنزین به عنوان سوخت خودرو استفاده می‌شود. امروزه بر نیز مطالبی اثبات شده که بد نیست آنها را نیز مورد توجه قرار دهیم: 1⃣هسته پالم حاوي اسیدهای اشباع مريستيکي و لوريکي است که بسيار مضرند.روکشهاي کاکائويي مواد غذايي(بستني، کيک، تافي، پيراشکي و...) که بر پايه روغن نارگيل و هسته پالم توليد ميشوند، جزء مضرترين و بی کيفيت ترين روغنها هستند. 2⃣جامد بودن این روغن موجب تمایل به رسوب چربی در جدار عروق می گردد. 3⃣گرچه HDL با مصرف این روغن افزایش می یابد ولی کل کلسترول(کلسترول توتال) نیز در درازمدت با مصرف آن بالا می رود. 4⃣تحقیقات نشان می دهد روغن پالم سرطان زا ترین نوع روغن است گاهی وقت ها یک بازی سیاسی مردمی را مجبور به خوردن سرطان می کند / این حرف را خیلی جدی نگیرید 🔺🔺🔺🔺🔺🔺 ******************************** ✅موسسه تحقیقات طب اسلامی الشفاء✅ ☀️دوای الهی=شفاءالهی☀️ ********************************* http://eitaa.com/joinchat/1531445248C738e6059a9
🔷 پیامبر اکرم (ص): ✍ انسان برای عمرطولانی آفریده شده است اما با عدم رعایت بهداشت ، عمر خود را کوتاه می کند. 📚وسایل، ج ۱، ص ۱۰۱ ✅موسسه تحقیقات طب اسلامی الشفاء 🆔 @Alshefaa_ir ☀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋آشپزخانه 🌹خورش کرفس بانعناع وجعفری: ساقه کرفس خردشده،نعناع وجعفری خردشده،لوبیاچیتی،پیازخردشده،ادویه های لازم،لیموترش تازه،روغن زیتون طبع غذاگرم وتر کتاب۳۶۵غذای سالم گیاهی @Alshefaa_ir ☀️
⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️ 😱رابطه گروه خونی با طول عمر وشیوه زندگی ⚠️این مطلب کاملا علمی و اثبات شده است ❗️اعجاز 💉 گروه خونی +A👈 طول عمر☠ 💉 گروه خونی -A👈 طول عمر☠ 💉گروه خونی +B👈 طول عمر☠ 💉 گروه خونی -B👈 طول عمر☠ 💉 گروه خونی +O👈 طول عمر☠ 💉 گروه خونی -O👈 طول عمر☠ 💉گروه خونی+AB👈طول عمر☠ 💉گروه خونی-AB👈طول عمر☠ 👇درلینک زیر....👇👇 https://t.me/joinchat/AAAAAEBdxf29Jd3CqicyMg
🌹امیرالمومنین (علیه السلام) 🔰 #روغن_زرد(گاوی) دواست. درتابستان بهتر از زمستان میباشد. ✅موسسه تحقیقات طب اسلامی الشفاء @Alshefaa_ir☀️
🔰امام باقرعلیه السلام 🔺زیاد شانه زدن بلغم را ازبین میبرد .شانه زدن سر، رطوبت را ازریشه قطع میکند (شانه باید چوبی باشد) ✅موسسه تحقیقات طب اسلامی الشفاء✅ 👇 @Alshefaa_ir☀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@Alshefaa_ir ☀️ 🔴معرفی تعدادی از نگهدارنده ها وعوارض آنها🔴 حسب اظهارات علم تغذیه وطب هاریسونی وشیمیایی: 🔴اسامی زیر برخی از مواد نگهدارنده رایج میباشد که در صنایع غذایی ودارویی اعم از شربت های دارویی ،آبمیوه ها.نوشابه هاو... مورد استفاده قرار میگیرد.👇 ❌بنزوات سدیم،نیترات سدیم ،نیتریت سدیم، سولفیت ها،دی اکسید گوگرد، سدیم بی سولفات و پتاسیم بی سولفات ، فرمالدئید،گلوتارالدئید و اتانول ناتامایسین ،نایسین ،سوربات پتاسیم ، ، دی استات سدیم ، متابی سولفیت سدیم ، متابی سولفیت سدیم. 💠تحقیقات نشان می‌دهد که ماده‌ای به نام نیترات بعد از خوردن در معده تبدیل به نیتروزامین می‌شود که ماده‌ای سرطانزاست و در اکثر غذاهایی که دارای مواد افزودنی نگهدارنده هستند به کار برده می‌شود. 🔴مواد نگهدارنده در لوازم آرایشی بهداشتی اعم از صابونها،شامپوها،رژ لب و...بسیار خطرناک است. این مواد به راحتی از طریق پوست جذب میشوند وعوارض بسیار خطرناکی دارند. 🔹مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید: دنبال کردن پارابن ها، کار دشواری است زیرا آنها با نام های بسیاری وجود دارند . بنابراین اول برچسب را بررسی کنید. درلیست مواد تشکیل دهنده به دنبال یکی از این اصطلاحات باشید: 👇👇👇متیل پارابن، اتیل پارابن، پروپیل پارابن، بوتیل پارابن،بنزیل پاراهیدروکسی بنزوییک اسید، متیل پاراهیدروکسیبنزوییک اسید، اتیل پاراهیدروکسی بنزوییک اسید، پروپیلپاراهیدروکسی بنزوییک اسید، بوتیل پاراهیدروکسی بنزوییکاسید، پاراهیدروکسی بنزوییک اسید و پاراهیدروکسی بنزوات. همه اینها اشکال مختلف پارابن هستند. شرکت های آرایشی طبق قانون ، ملزم به لیست کردن مواد تشکیل دهنده شان روی برچسب های محصولاتشان هستند. تنها عطرهاازاین کار معاف هستند. 🔴پارابن ها ( parabens ): بعنوان نگهدارنده در برخی از غذاها، داروها و محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. برخی از انواع پارابن ها شامل اتیل، متیل، پروپیل، بوتیل پارابن همچنین بنزوات سدیم است. 🔴در برخی از کرم های ضدآفتاب و شامپوها که حاوی پارابن هستند موارد درماتیت های ومشکلات پوستی تماسی شدید گزارش شده که علایم آن شامل قرمزی، تورم و التهاب پوست است. 🔴از جمله عوارض خطرناک مواد نگهدارنده پارابن ،سرطانزا بودن آن است. ♻️نیترات ها و نیتریت ها: بعنوان نگهدارنده بخصوص در فرآورده های گوشتی (گوشت و آبزیان بسته بندی، سوسیس و کالباس و ...) استفاده می شوند و از مسمومیت کشنده بوتولیسم جلوگیری می کنند موجب بهبود طعم و رنگ می شوند اما سرطان زایی نیتریت اثبات شده ،مصرف این مواد همچنین موجب بروز سردرد و کهیر در برخی افراد میشوند. 💠تحقیقات نشان می‌دهد که ماده‌ای به نام نیترات بعد از خوردن در معده تبدیل به نیتروزامین می‌شود که ماده‌ای سرطانزاست و در اکثر غذاهایی که دارای مواد افزودنی نگهدارنده هستند به کار برده می‌شود در حالی که نیترات ها و نیتریت ها که سال ها در صنایع غذائی برای جلوگیری از فساد موادغذائی و تولید رنگ به کار می رفتند، از ۱۹۶۰ به دنبال مسمومیت کبدی حیوانات اهلی تغذیه شده با پودرماهی کنسروشدهٔ محتوی مقدار زیادی نیتریت سدیم، خطر استفاده از این مواد آشکار شد. 🔹 در ۱۹۷۰، سازمان غذا و داروی آمریکا در تلاش بود استفاده از نیتریت در فرآورده ها را ممنوع کند که به دلایلی مختلفی امکان پذیر نشد ومتاسفانه اکنون این ترکیب به صورت قانونی استفاده می شود. ♻️نیتریت ها به علت فعالیت شیمیائی موادسمی و خطرناکی هستند که در سنتز نیتروزآمین ها شرکت دارند. با توجه به خطرات سرطان زائی نیتروزآمین ها، تحقیقات بسیاری دربارهٔ کاربرد و مقدار نیترات و نیتریت مصرفی در موادغذائی انجام شده است. 🔹 این بررسی ها نشان می دهد که بیش از ۹۰ درصد از ۳۰۰ ترکیب نیتروز آزمایش شده در حیوانات آزمایشگاهی باعث بروز سرطان شده اند. 🔵بنزوات ( Benzoates ): بعنوان نگهدارنده در ترکیب برخی از محصولات مثل انواع کیک و کلوچه، غلات، سس ها، آبنبات، کره گیاهی (مارگارین) و برخی از روغن ها استفاده می شوند. ♦️دقت کنید: تنها راه جلوگیری از عوارض مصرف این مواد اجتناب از مصرف آنهاست. بنزوات سدیم و بنزوات پتاسیم در ترکیب با اسید آسکوربیک (ویتامین ث، E۳۰۰) تولید بنزن می‌کنند، که یک سرطان‌زای شناخته‌شده است. 🔺🔺🔺🔺 ******************************** ✅موسسه تحقیقات طب اسلامی الشفاء✅ ☀️دوای الهی=شفاءالهی☀️ ********************************* http://eitaa.com/joinchat/1531445248C738e6059a9