روحانی تو آفتاب نشسته تا مردم در سایه باشند. چه هیئت باصفایی...
✍️ علی فتحی
🏴 @Roshangari_ir
یا الله - بسم الله - با سلام
تنها پس از ۲۲ روز
از رای اعتماد به وزراء
۱- مشکل واکسیناسیون که دولت قبل به تصویب FATF توسط مجلس گره زده بود، کاملا حل و تعداد فوتیها از ۶۵۰ نفر به ۴۰۰ نفر کاهش یافت
۲- سیمان حدود 50 درصد ارزان شد
۳- آهن و فولا فعلا 10 درصدی ارزان شد
۴- بورس به حالت عادی باز گشت
۵- مبادلات با سایر کشورها بدون استفاده از دلار و با پول متداول همان کشورها آغاز شد
۶- کره ی جنوبی آمادگی خود را برای باز پرداخت بدهیهای 7 میلیارد دلاری اعلام کرد
۷- رؤسای جمهور چین، روسیه، امیر امارات، وزیر خارجه قطر، نخست وزیر عراق و... همه خواستار گسترش روبط با ایران شدند
۸- حذف روادید بین ایران وعراق، و خط آهن شلمچه بصره عملیات اجراییش آغاز شد
۹- سند استعماری 2030 لغو شد 📛
۱۰- مشکل قطعی برق مرتفع شد
۱۱- کالاهای اساسی دپو شده در گمرکات با سرعت ترخیص شد
۱۲- 5000 هزار کامیون وکشنده ی دپو شده در گمرک که به صاحبان آنها با دلایل واهی تحویل نمی گردید آزاد وناوگان حمل وتقل جاده ای نو سازی شد
۱۳- بازدید های استانی آنهم از استانهای محروم که سالها اتفاق نیفتاده بود آغاز و مشکلات بصورت میدانی بررسی و دستور رفع مشکل صادر شد
۱۴- مشکل مدیران پروازی که نوعی توهین به مردم هر استان و شهرستان است حل و به کار گیری مدیران پروازی ممنوع شد
15- چندین مصوبه شورای عالی انقلا فرهنگی که بر زمین مانده بود، ابلاغ شد
و... و... و....
باش تا صبح دولتش بدمد 🌸
کاین هنوز از نتایج سحر است🌸
اللهم صل علی محمد و آل محمد
نماز خربزه ای!نمازگزاری می گفت:روزی از خانه بیرون آمدم تا برای نماز به مسجد بروم. در راه خطری برایم پیش آمد و خداوند مرا از مرگ حتمی نجات داد . به مسجد رسیدم. از شخصی که کنار در مسجد، خربزه می فروخت قیمتش را پرسیدم. گفت: خربزه های این طرف گرانتر از آن طرف هستند. گفتم بعد از نماز میایم و خربزه میخرم در نماز بودم که به فکر خربزه ها افتادم ! از کدام بخرم! چقدر بخرم .. تا نماز تمام شد متوجه شدم در کل نماز ، مشغول خربزه ها بودم!
حجتالاسلام مهدی پرنیان که به طنز خودش را «شیخ غیر مفید» میخواند، در شعر طنزی باز به قول خودش «دو زبانه» نوشته است:
نحن فی موج ثانی کرونا
اندکی لازمٌ تفکرنا
کانَ موذی کوید تسعه عشر
زده در هم نموده فیگورنا
ذهب از بین حس بویایی
شده ناکار کل سنسورنا
می کند سینه خسخسٌ فاحش
نکند کار کاربراتورنا
ریزد الماء من دو بینیمان
شده سوراخ رادیاتورنا
کارت صوتنا کند خشخش
وزوز افتاده فی مونیتورنا
ولنا کرده توی این اوضاع
یار بدعهد و سست عنصرنا
فیلنا فی نفس نفس افتاد
فی کما رفته است اشترنا
کل کشور شده گرفتارش
مشهد و یزد و رشت و سنقرنا
کل الاقوام تحت سیطرهاش
عرب و ترک و گیلک و لرنا
مبتلا گشته است ساکتنا
روی تختٌ بزن بهادرنا
پشت خط زن شده ست البیمار
میکند سخت سرفه پاسورنا
لیگنا الفوتبال تعطیلٌ
گلگهر، سایپا، تراختورنا
سخت فی زحمتٌ من الهر قشر
تا پرستارنا و دکترنا
ــ مِن همینجا نثارهُم بادا
شصت ایموجی تشکرنا ــ
کان منحوس هذه الویروس
شده ناکار خوابنا، خورنا
کرده با اقتصاد کاری که
کرد سیمان علی رآکتورنا
کسبنا کارنا شده تعطیل
ناننا گشته است آجرنا
فی پرانتز بگویم این نکته
ایها الجالسون پاستورنا
ایها الدولت امید و فلان
شده ای باعث تکدرنا
وضعنا را ببین و فکری کن
گوش کن اعتراض و غرغرنا
خب عزیز این چه وضع تدبیر است؟
حس نکردی مگر تلنگرنا؟
گر که انتَ نمیکنی کاری
که بود لایق و فراخورنا
لااقل سعی کن که برداری
پای خود را ز روی گردننا
ــ قافیه اشتباه شد زیرا
نرسیده به مغز فسفرنا! ــ
آن که هی داد می زد از تَکرار
بنگرد حال بر تکررنا
اف بر آن کس که میخورد دایٔم
هم من التوبره هم ز آخورنا...
داغ کردیم ظاهرا نحن
بکشید از پریز آداپتورنا !
الغرض هموطن کمی بنما
التوجه به التذکرنا
اجعل الماسک روی صورت خود
نپراکن چنین تنفرنا
کن رعایت حدود و فاصله را
باش آن سان که هست درخورنا
نزند هر که ماسک، او باشد
هفتصد بار بدتر از کرونا
بعد از بهبودی از کرونا، چه کارهایی باید انجام بدهیم؟
افراد مبتلا به انواع حاد ویروس کرونا تجربیاتی از خفگی، تنگی نفس و دورههای تشدید بیماری شامل ضعف و ناتوانی جسمی را پشت سر گذاشتهاند. این تجربیات از نظر روانی نیز فرد را تحت تاثیر قرار میدهد.
، بسیاری از افراد تا به حال درگیر انواع مختلفی از جهشهای ویروس کرونا شدهاند. برخی نوع خفیف بیماری را تجربه کرده و با استراحت و رسیدگی معمولی خوب شدهاند. برخی دیگر انواع شدیدتر را تجربه کرده و حتی در بیمارستان نیز بستری شدهاند. اما اکثر این افراد بعد از بهبود بیماری و گذشتن دوره قرنطینه، تا چندین هفته و یا ماه نیز علائمی بیماری را با خود به همراه داشتهاند.
کرونا از آن دست بیماریهایی است که بعد از بهبود نیز نیاز به پیگیری درمان و مراقبت دارد. در این گزارش دستهای از مهارتها و اطلاعات راجع به زمان بهبودی از بیماری کرونا را جمعآوری کردهایم.
تحرک را آغاز کنید
به محض اینکه حس کردید علائم بیماری کمکم از بدن شما دور میشود بهتر است شما هم کمی از رختخواب فاصله بگیرید و فعالیت و تحرک عادی را شروع کنید. در این مرحله منظور از تحرک، ورزش و یا پیادهروی طولانی نیست. اما ماندن بیشتر ساعات روز در بستر هم، روند بهبودی را طولانیتر میکند، هم باعث ماندگاری بیشتر تنگی نفس میشود و هم درد عضلانی را تشدید میکند.
از انجام کارهای شخصی خود شروع کنید و در روز دقایقی را هم در خانه قدم بزنید.
داروها را قطع نکنید
از ویژگیهای بیماری کرونا رفت و برگشت علائم این بیماری در بدن است. برخی با بهبودی نسبی بعد از چند روز داشتن علائم و استراحت تصور میکنند، دوران بیماری را پشت سر گذاشتهاند. درحالی که حتی بعد از گذشت هفتههای قرنطینه نیز لازم است همچنان برخی داروها مصرف بشوند.
در این رابطه با پزشک خود در تماس باشید و حتی اگر در خانه دوران نقاهت را سپری میکنید، به طور دقیق از پزشک خود بپرسید که داروهایتان را باید تا چه زمانی تمدید و استفاده کنید.
به دوران اوج برگردید
تبلیغات
بیمارانی که کرونا میگیرند، بسته به شدت درگیری، برای مدتی اشتهای خود را از دست میدهند و ممکن است وزن هم کم کنند. برای جبران وزن ازدسترفته و تقویت بدن باید برنامه غذایی مقوی و سالمی پیش روی خود بگذارید. این برنامه مقوی بیشتر از آنکه شامل مصرف آبمیوه و کمپوت باشد، باید شامل تامین پروتئین موردنیاز بدن و کالریهای مفید باشد.
در این بین مصرف مکملهایی چون ویتامین دی و منیزیوم نیز برای ضعف عضلانی مفید است. مصرف این ویتامینها یک توصیه عمومی است و بهتر است هرکس قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کند.
تمرینهای تنفسی
اگر در طول بیماری درگیری شدید ریه و سرفههای حاد را تجربه کردهاید، لازم است از فیزیوتراپ تمرینهای تنفسی برای تقویت عضلات تنفسی و همچنین تخلیه ترشحات ریوی بگیرید.
این تمرینها حتما باید زیرنظر پزشک فیزیوتراپ انجام بشود، چرا که ممکن است به سیستم تنفسی فشار بیش از اندازه وارد و موجب مشکلات دیگری بشود. ریه و سیستم تنفسی فرد درگیری کرونا، باید طی زمان و به تدریج به مرحله اولیه خود برگردد.
حمایت روانی اطرافیان
افراد مبتلا به انواع حاد ویروس کرونا تجربیاتی از خفگی، تنگی نفس و دورههای تشدید بیماری شامل ضعف و ناتوانی جسمی را پشت سر گذاشتهاند. این تجربیات از نظر روانی نیز فرد را تحت تاثیر قرار میدهد. ضمن اینکه باید تلاش کرد تا در حین بیماری فرد در معرض خبرهای مربوط به مرگ و میر افراد مبتلا به کرونا نباشد، بعد از بهبود از بیماری نیز حمایت روانی اطرافیان از وی برای کنار آمدن با تجربه سخت یک بیماری لازم و مفید است.
بیمار را تشویق کرده و از او به خاطر اینکه توانسته با مقاومت، بیماری را پشت سر بگذارد و باز هم در کنار خانواده باشد تشکر و قدردانی کنید. فضای خانه را شاد کنید و سعی کنید فعالیتهای موردعلاقه بیمار بهبودیافته را در جمع خانواده انجام بدهید. با اطرافیان و آشنایان تماس تلفنی و تصویری برقرار کرده و از آنها نیز بخواهید روحیه بیمار را تقویت کنند.
سوریه که اعزام شده بود
بعضی شبها با هم در فضای مجازی چت میکردیم،
روزهای آخر ماموریتش بود
تلفن همراهم را که روشن کردم
دیدم عباس برایم کلی پیام فرستاده است...!
وقتی دیده بود که من آنلاین نیستم
نوشته بود:
آمدم نبودی؛ وعدهی ما بهشت..💔
✍️ همسر شهید
علامه مجلسی فرمودند:
شب جمعه مشغول مطالعه بودم به این دعا رسیدم
بسم الله الرحمن الرحیم، الحمدالله علی کل نعمه، واستغفر الله من کل ذنب واتوب الیه، وهو ارحم الراحمین
بعد یک هفته مجدد خواستم ،آنرا بخوانم که درحال مکاشفه از ملائک ندایی شنیدم ،که ما
هنوز ازنوشتن ثواب قبلی فارغ نشده ایم ....
ملاقات خانم خانه دار با امام زمان ارواحنافداه در ماه محرم
🔰 ایام عزاداری سید الشهدا علیه السلام نزدیک بود،هر سال یک دهه عزاداری داشتند در حسینیه،امسال اما شور و اشتیاق عجیبی از امام زمان ارواحنافداه در دلش افتاده بود، قبل از شروع عزاداری ها نشست روبه قبله و با آقایش خلوتي کرد،با خواهش و تمنا از مولا خواست بخاطر جد غریبش هم که شده امسال به مجلس آنها هم بیاید، به دلش الهام شد خبری در راه است...
🌀شب اول عزاداری رسید، قبل از شروع مراسم، بالای مجلس پتوی نویی را چهارلا کرد و یک پشتی استفاده نشده روی آن گذاشت، به شوهرش سفارش کرد کسی اینجا نشیند، شوهرش پرسید چرا؟ جواب داد، این، جای آقایم است... شوهر تبسمی کرد و گفت:چشم...
🔰شبهای عزاداری یکی یکی سپری میشد، هر شبی که می رسید در طول مراسم همه ی حواسش به همان جای خالی بود، مدام پرده را کنار میزدو قسمت مردانه را وارسی میکرد، چشم میدوخت به همان جای خالی... شب آخر هم آمد، خبری نشد، عزاداری هم تمام شد، خبری نشد،موقع صرف غذا شد، رفت به آشپزخانه، بغض گلویش را فشار میداد، دلش داشت میترکید، اشکش سرازیر شد، گفت برای بار آخر بروم آن جای خالی را ببینم، پرده را کنار زد،سید معمم جلیل القدری را دید، همان جا نشسته بود،او جمعیت را میدید اما انگار هیچکس او را نمیدید، همه مشغول صحبت کردن بودند، توجهی نداشتند به او، روضه خوان دعای آخر مراسم را میخواند، جوان خوش سیما دستانش را به سمت آسمان بلند کرده بود و بعد از هر دعایی با لحن ملیحی آمین میگفت، غذارا آوردند، چند لقمه ای از غذا به آرامی در دهان گذاشت،چندین بار با مهربانی به سمت آشپزخانه نگاه میکرد و تبسم... بوی عطر عجیبی حسینه را پرکرده بود...
💎 یکی از خانم ها که در آشپزخانه مشغول بود گفت چه بوی عطر فوقالعاده ای در فضا پیچیده، دوباره پرده را کنار زد،نگاهش را به جای همیشگی انداخت اما کسی را ندید، از درب خروج هم هیچکس خارج نشده بود، شوهرش را سریع صدا زد، تو کسی را با این مشخصات ندیدی در قسمت مردانه، نشسته بود همان جایی که آماده کرده بودم، شوهرش جواب داد نه ولی عطر بسیار خوشی در قسمت مردانه پیچیده بود که همه متوجه شدند، این صحبت را که از شوهرش شنید خیلی منقلب شد، صحبت حضور مولا در مراسم دهن به دهن در حسینیه پیچید،جمعیت منقلب شده بود، صدای ناله ی یا صاحب الزمان تا ساعتها بعد شنیده میشد...
صفائی بود دیشب با خیالت خلوت ما را
ولی من باز پنهانی تو را هم آرزو کردم
📙 برداشتی آزاد از تشرف خانم محمدی_پایگاه اطلاع رسانی مهدیه تهران
«سیب» و خواص آن در کلام معصومین (ع)
«سیب» و خواص آن در کلام معصومین (ع)
سیب یکی از میوههایی است که قبل از دیگر میوهها شناخته شد و یکی از سلامت بخشترین خوراکیها محسوب میشود.
سیب یکی از میوههایی است که قبل از دیگر میوهها شناخته شد و یکی از سلامت بخشترین خوراکیها محسوب میشود.
افرادی که به طور منظم سیب میخورند، میزان تندرستی خود را افزایش میدهند و علاوه بر آن از بروز بیماریهای متعددی که بهدلیل کمبود عناصر حیاتی پیش میآید، جلوگیری میکنند.
در کنار تمام ویژگیها و خواصی که این میوه آسمانی دارد جای تعجب اینجا است که در اکثر میهمانیها وقتی چند نوع میوه در کنار هم قرار داده میشود استقبال از این میوه حیاتی بسیار کم است و وقتی برای میل کردن آن تعارف زده میشود اکثرا بدون توج به تمام خواص آن و برای راحتی خود به گفتن "مِرسی" کفایت میکنند، در حالی که ما روایات و احادیث بسیار زیاد و گویایی از معصومین(ع) در ارتباط با این میوه داریم که نشان از توجه آن بزرگواران به سلامتی انسانها و همچنین ارزش غذایی میوهجات به ویژه "سیب" دارد.
اما امام صادق(ع) در باره خواص سیب چنین میفرمایند: "اگر مردم میدانستند در سیب چیست، بیمارانشان را جز به آن درمان نمیکردند. بدانید که سیب، بویژه، سودمندترین چیز برای قلب و مایه شستوشوی آن است1".
امام علی(ع) فرمودند: "سیب بخورید، که معده را میپالاید 2".
امام صادق(ع) همچنین میفرمایند: "سیب، پالاینده و خوشبو کننده معده است 3".
حضرت امام کاظم(ع) درباره فواید این میوه بسیار ارزشمند فرمودند: "سیب، برای درمان چند چیز سودمند است: مسمومیت، سِحر، جنونی که از زمینیان پیش میآید، و بلغمی که چیره شده باشد. هیچ چیز منفعتش سریعتر از این نیست 4".
همچنین به نقل از اسحاق بن مطهّر، از امام صادق(ع) روایت شده است: "سیب، معده را گشایش میدهد5".
ایشان در حدیث دیگری فرمود: "سیب بخور؛ چرا که حرارت را فرو مینشاند، درون را سرد میکند و تب را میبَرد".
پیشوای پنجم شیعیان همچنین میفرمایند: "به تبداران خود، سیب بدهید؛ چراکه هیچ چیز، سودمندتر از سیب نیست 6 ".
منابع:
1- طبّ الأئمّة لابنی بسطام، صفحه 135 عن محمّد بن مسلم وص 53، الکافی، جلد 6، صفحه 357، حدیث 10، المحاسن، جلد 2، صفحه 368، حدیث 2286
2- الکافی، جلد 6، صفحه 357، حدیث 11 عن مسمع بن عبد الملک عن الإمام الصادق علیهالسلام دانش نامه احادیث پزشکی: 1 / 418
3- الکافی، جلد 6، صفحه 355، حدیث 1، المحاسن، جلد 2، صفحه 370، حدیث 2295 کلاهما عن إسماعیل بن جابر وح 2294 عن الحسن بن راشد عن الإمام الصادق علیهالسلام، الخصال، صفحه 612، حدیث 10، تحف العقول، صفحه 101
4- الکافی، جلد 6، صفحه 355، حدیث 2، المحاسن، جلد 2، صفحه 370، حدیث 2293، مکارم الأخلاق، جلد 1، ص375، حدیث 1249، بحارالأنوار، جلد 66، ص174، ح29، دانش نامه احادیث پزشکی: 1 / 452
5- المحاسن، جلد 2، صفحه 368، حدیث 2284، بحارالأنوار، جلد 62، صفحه 93، حدیث 1 وج 66، ص171، ح20 دانشنامه احادیث پزشکی: 2 / 236
6- الکافی، جلد 6، صفحه 357، حدیث 10، المحاسن، جلد 2، صفحه 368، حدیث 2287، طبّ الأئمّة لابنی بسطام، صفحه 63، بحارالأنوار، جلد 62، صفحه 93، حدیث 3 دانش نامه احادیث پزشکی: 2 / 238
1_768647880.pdf
12.8M
نسخهی پیدیاف سه کتاب کاربردی؛
▫️کتاب ترگل (دلایل عقلی حجاب)
پرشمارهترین کتاب حجاب در سالهای اخیر.
▫️کتاب شاخه نبات
راهکارهای کنترل شهوت و نگاه
▫️کتاب اینترنت پاک
چگونه اینترنت را برای کودکان امن کنیم؟