7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◼️إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله : مَوتُ العالِمِ ثُلمَةٌ في الإسلامِ لا تُسَدُّ ما اختَلَفَ اللَّيلُ و النَّهارُ .
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : مرگ عالم، رخنه اى است در اسلام كه تا شب و روز در گردش است، هيچ چيز آن را نمى بندد.
📔پای درس استاد مرحوم سید عبدالله فاطمی نیا
بهره بردن از حضرات معصومین علیهمالسلام و حشر با آنان
استفاده نمودن از فیوضات و برکات معصومین علیهم الاسلام مظاهر مختلفی دارد. یکی از مظاهر و مصادیق آن، این است که ما دین خود را از این بزرگواران گرفته ایم. تمام معارفمان را از آنها یاد گرفته ایم. ما الان که به حسب ظاهر دستمان از دامانشان کوتاه است، چگونه می توانیم استفاده نموده، و بهره های هرچه بیشتر ببریم؟! یکی از مظاهر عالیه بهره بردن، حشر با آنان می یاشد، یعنی محشور بودن با آنان.
حشر با ائمه علیهم الاسلام به دو نحو می باشد:
یکی معنای اتم و اکمل حشر است که در آخرت می باشد و خداوند می فرماید:
"وَ مَنْ يُطِعِ اللَّهَ وَ الرَّسُولَ فَأُولئِکَ مَعَ الَّذينَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مِنَ النَّبِيِّينَ وَ الصِّدِّيقينَ وَ الشُّهَداءِ وَ الصَّالِحينَ وَ حَسُنَ أُولئِکَ رَفيقاً.....
https://b2n.ir/j18515
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
🔰هفت ویژگی پژوهشگر موفق
🔰آیت الله ری شهری (ره)
از نظر قرآن و روایات چه ویژگی هایی برای یک پژوهشگر لازم است؟، گفت: اولین ویژگی لازم برای یک پژوهشگر مسلمان، داشتن «اخلاص» و برای خدا قلم زدن است.....
https://b2n.ir/n42938
#پژوهشگر
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
🔰 امام خامنه ای
🔰 تحقیق مساله محور
تلاش خودتان را معطوف به نيازهاى كشور كنيد. الان به ما گزارش ميدهند كه هفتاد درصد مقاله هاى علمى ما ناظر به نيازهاى كشور نيست. نميدانم چقدر اين آمار دقيق است، اما به من اينجور گزارش ميشود. اين همه شما زحمت بكشيد، مقاله ی علمى تهيه كنيد، از اين مقالات علمى سى درصد ناظر به نيازهاى كشور باشد، هفتاد درصد نه! خب، انسان احساس خسارت ميكند.
۱۳۹۱/۷/۱۲
#مساله_محوری
#ضرورت_پژوهش
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
بسم الله الرّحمن الرّحیم
درگذشت عالمِ واعظِ درس آموز، جناب حجتالاسلام آقای حاج سیّد عبدالله فاطمینیا رضواناللهعلیه را به خاندان گرامی و همهی صاحبان عزا و ارادتمندان و مستفیدان ایشان تسلیت عرض میکنم. اطلاعات گسترده و بیان جذاب و لحن شیرین این عالم محترم، منبعی پر فیض برای جمع زیادی از جوانان و راهجویان بود و فقدان آن مایهی تاسف و اندوه است. از خداوند متعال مسئلت میکنم که رحمت و غفران خود را شامل حال ایشان فرماید و پاداش وافر به ایشان عنایت کند.
سیّدعلی خامنهای
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱
📔تحقیقی درباره ارتحال حضرت عبدالعظیم حسنی
◽️سیدصادق حسینی اشکوری
◽️آیینه پژوهش
https://b2n.ir/p15189
#حضرت_عبدالعظیم
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
🔰جایگاه حضرت حمزه (ع) در قرآن
حجت الاسلام «محمدصادق کفیل»
درباره فضایل حضرت حمزه سیدالشهداء (س)، عموی حضرت رسول (ص) اظهار کرد:
تولد وجود نورانی ایشان دو تا چهار سال قبل از عام الفیل واقع شده و سن شان بسیار نزدیک به حضرت رسول (ص) بوده است چراکه حضرت محمد مصطفی(ص) در عام الفیل متولد شدند.
این کارشناس مذهبی با بیان اینکه شهادت ایشان هم در نیمه شوال سال سوم هجری رخ داده است، گفت: وقتی حضرت حمزه سیدالشهداء (ع) به شهادت رسیدند، جبرئیل بر حضرت رسول(ص) وارد شد و عرضه داشت: «اسدالله و اسد الرسول الله». آن وجود نورانی در گرویدن دیگران به اسلام بسیار موثر بوده است. وی با بیان اینکه حضرت حمزه (ع) به قدری عظمت شان و مقام دارند که چند آیه در قرآن به ایشان اختصاص دارد، تصریح کرد: خداوند در آیه ۲۳ سوره مبارکه احزاب می فرماید: «مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُواْ مَا عَاهَدُواْ اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُواْ تَبْدِیلاً؛ از میان مؤمنان مردانى هستند که آنچه را با خداوند پیمان بسته بودند صادقانه وفا کردند (و خود را آماده جهاد نمودند)، برخى از آنان پیمانشان را عمل کردند (و به شهادت رسیدند) و بعضى دیگر در انتظار (شهادت) هستند، و هرگز (عقیده و پیمان خود را) تغییر ندادند». امام باقر(ع) در شرح این آیه شریفه فرمودند: منظور از «مَّن قَضَى نَحْبَهُ» حضرت حمزه(ع) و حضرت جعفر عیار (ع) و منظور از «مَّن یَنتَظِرُ» وجود نورانی امیرالمومنین(ع) است. علاوه بر این خدای متعال در آیه ۹۶ سوره مبارکه نساء می فرماید: «وَ مَنْ يُطِعِ اللَّهَ وَ الرَّسُولَ فَأُولئِكَ مَعَ الَّذِينَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مِنَ النَّبِيِّينَ وَ الصِّدِّيقِينَ وَ الشُّهَداءِ وَ الصَّالِحِينَ»؛ حضرت رسول(ص) فرمودند: منظور از «النَّبِيِّينَ» من، منظور از «الصِّدِّيقِينَ» امیرالمومنین علی(ع)، منظور از «الشُّهَداءِ» حضرت حمزه(ع) و منظر از «الصَّالِحِينَ» وجود نورانی حضرت زهرای مرضیه و فرزندان ایشان علیهم السلام است.
نقل است کسی محضر حضرت رسول(ص) آمد و عرضه داشت: پسربچه ای دارم، اسمش را چه بگذارم؟، پیامبر(ص) فرمودند: حمزه، محبوب ترین اسم نزد من است. ایشان در کنار جسد حمزه سیدالشهداء(ع) فرمودند: خدا تو را رحمت کند، نسبت به خویشاوندان صله رحم جدی داشتی و همیشه دنبال کار خیر بودی. همچنین، امیرالمومنین امام علی(ع) در وصف حضرت حمزه (ع) می فرمایند: «عمویم حمزه جهنم را از دوستداران خود دور می کند». در روایت است که بر عرش الهی نوشته شده: «حمزه اسدالله و اسد رسول الله و سیدالشهداء». شیخ حسین فاضلی از اولیاءالله می فرمود: در سفر اول به حج، روحانی کاروان آیت الله دستغیب بود، ایشان بر سر مزار حضرت حمزه(ع) گفت: هر کس سفر اول است هر چه اینجا از خدا بخواهد، به او می دهد. سپس فرمود: من ۲۰ بار سفر حج خواستم به تعداد سفرهای علی بن مهزیار و به دعایی که سر قبر حضرت حمزه(ع) کردم دعایم مستجاب شد و این تعداد به حج مشرف شدم. جالب آنکه یکی از خوبان می گفت که در غالب سفرها وجود نورانی امام عصر(عج) را هم درک کرده بود.
#حضرت_حمزه
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
🔰رونمایی نرم افزار همراه صحیفه سجادیه
🔰مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور
◻️ دریافت نرم افزار همراه صحیفه سجادیه
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh