🇮🇷🌸
🍀
💠 #اینفوگرافی
🍃🌻🍃
✅ محورهای بیانات #مقام_معظم_رهبری در یکم فروردین ماه ۱۴۰۰
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
📌نتایج جالب #نظرسنجیهای_انتخاباتی
▪️لاریجانی و ظریف دارای بیشترین ظرفیت منفی | رئیسی واجد بالاترین ظرفیت مثبت
🔹برمبنای نظرسنجی کشوری یکی از مراکز معتبر نظرسنجی که اخیراً و در بهمن ماه انجام شده، بیش از ۴۸ درصد مردم از هماکنون گفتهاند که قطعاً یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت خواهند کرد.
🔹همچنین بیش از ۳۰ درصد مردم هم گفتهاند که یا تصمیمی نگرفتهاند (نزدیک ۲۰ درصد) و یا به احتمال زیاد یا کم در انتخابات ریاستجمهوری شرکت خواهند کرد.
🔹بدین ترتیب احتمال حضور مردم در انتخابات نسبت به ماههای پیش، یعنی آذر و پیش از آن به نحو مناسبی رشد داشته است.
🔹درباره اقبال به کاندیداهای احتمالی نیز یک مرکز معتبر نظرسنجی، نظرات مردم را اخذ کرده است.
🔹در این نظرسنجی از کسانی که گفته بودند قطعاً یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت میکنند پرسیده شده است که احتمالاً به چه کسانی رأی میدهید و یا به چه کسانی اصلاً رأی نخواهید داد؟
🔹طبق نظرسنجی این ارگان، آقایان محمدجواد ظریف و علی لاریجانی دارای بالاتری ظرفیت منفی در بین ۱۳ نام درج شده در این فهرست هستند.
🔹۳۰.۷ درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی گفتهاند که اصلاً به آقای ظریف رأی نمیدهند و این عدد برای آقای علی لاریجانی ۳۰.۵ است.
🔹بعد از آقایان ظریف و علی لاریجانی، نام آقای محسن رضایی قرار دارد که ۲۶.۳ درصد از پرسششوندگان گفتهاند که «اصلاً» به او رأی نخواهند داد و بعد از او آقای محسن هاشمی با ۲۳.۳ درصد رأی منفی در رتبه چهارم قرار دارد.
🔹۸.۳ درصد مصاحبهشوندگان گفتهاند که به احتمال زیاد و ۱۳.۶ درصد گفتهاند که تا حدی احتمال دارد که به آقای لاریجانی رأی بدهند.
🔹اما در مقابل ۱۴.۲ درصد نیز گفتهاند که به احتمال زیاد و ۱۴ درصد نیز گفتهاند تا حدّی احتمال دارد که به آقای ظریف رأی بدهند.
🔹آقای رئیسی در این نظرسنجی غیر از آنکه کمترین ظرفیت منفی (۸.۱ درصد) را دارد، بیشترین ظرفیت مثبت را هم به خود اختصاص داده است.
🔹به نوعی که ۴۳.۴ درصد گفتهاند که حتماً به او رای میدهند و ۱۶.۱ درصد نیز گفتهاند که تا حدی احتمال دارد که به او رای بدهند؛ همچنین ۶.۷ درصد نیز گفتهاند که به احتمال کم به او رای خواهند داد.
🔹از این منظر آقای سیدحسن خمینی با ۲۹.۵ درصد افرادی که گفتهاند به احتمال زیاد به او رای خواهند داد در رتبه دوم است و پس از او آقای قالیباف با ۲۱.۵ درصد در رتبه سوم قرار دارد.
🔹با این حال اگر دو گزینهی «زیاد» و «تاحدی» را جمع کنیم، آقای قالیباف با مجموع ۴۳.۱ درصد (۲۱.۵ زیاد و ۲۱.۶ تا حدی) از آقای سیدحسن خمینی با مجموع ۴۵.۱ درصد (۲۹.۵ درصد زیاد و ۱۵.۶ درصد تا حدی) فاصله کمی دارد.
🔹اگرچه نه آقای سیدحسن خمینی و نه آقای قالیباف هیچکدام فعلاً ادعایی درباره نامزدی انتخابات ندارند.
🔹در این نظرسنجی سعید محمد و علی نیکزاد با ۶۹.۳ درصد رتبه اول را در ناشناختهبودن نزد سوالشوندگان دارند. به این معنا که ۶۹.۳ درصد افراد گفتهاند که آنها را نمیشناسند.
🔹آقای قالیباف از این منظر شناختهشدهترین فرد از این لیست است (فقط ۷.۳ درصد گفتهاند که او را نمیشناسند) و پس از او آقای رئیسی با ۱۳.۸ درصد قرار دارد.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🇮🇷🌸
🍀
✅#حدیث_روز
🔸🌺🔹
🌺 امام علی علیه السلام: اِنَّمـَا الْبـَصـیـرُ مـَنْ سـَمـِعَ فـَتـَفـَكَّرَ وَ نـَظـَرَ فـَاءَبـْصـَرَ وَانْتَفَعَ بِالْعِبَرِ، ثُمَّ سَلَكَ جَدَداً واضِحاً.
💠 انـسـان بـا بـصـیـرت كـسى است كه بشنود و خوب بیندیشد و بنگرد و ببیند و از تجارب دنیا بهره گیرد، سپس در راه روشن حركت كند. نهج البلاغه، خ ۱۵۲، ص ۴۷۳ ـ ۴۷۴
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🆔@goftemansazan
🍀
🇮🇷🌸
۵۶۴.pdf
3.06M
🇮🇷🍁
🍁
✅ #پرده_نگار (۲)
💢موضوع: بیانات #مقام_معظم_رهبری در خصوص امید و امیدآفرینی
🔸🌺🔹
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🇮🇷🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 [دشمنان] از فضای مجازی، حدأکثر استفاده را میکنند. [اما] متأسفانه فضای مجازی کشورمان، آن رعایتهای لازم را علیرغم آن همه تأکیدی که داشتم، لحاظ نکرده و در یک جهاتی واقعاً ول است!
همهی کشورهای دنیا بر فضای مجازیشان مدیریت اعمال میکنند، اما ما افتخار میکنیم که آن را ول کردهایم.
بایستی کسانی که مسئول هستند حواسشان باشد، این به هیچ وجه افتخار ندارد! نباید این وسیله را در اختیار دشمن قرار داد!
امام خامنهای؛ 1 فروردین 1400
📝پینوشت:
1️⃣ کسانی که مهمترین حوزهی حاکمیتی (فضای سایبر) را تعمداً رها کردهاند و علیرغم سالها تذکر صریح ولیامر مسلمین، این فضا را به دشمن سپردهاند، باید محاکمه و به اشد مجازات محکوم شوند (انتظار از قوه قضاییه)
2️⃣ جریانی که این خیانت عظیم را در حق مردم و نظام مرتکب شده، بههیچ وجه نباید در سپهر سیاسی کشور جایگاهی داشته باشد، وگرنه این خسارت عظیم را ادامه میدهد. (مطالبهی جدی از شورای نگهبان)
3️⃣ مردم باید این دست خیانتها و عدم اطاعتها از دستورات صریح امام جامعه را در یاد داشته باشند تا هنگام انتخابات، با اندکی جعلیات رسانههای دولتی دچار خطار در تشخیص حق و باطل نشوند (انتظار از مردم بصیر ایران اسلامی)
4️⃣ بهعنوان متخصص حوزهی سایبرنتیک عرض میکنم یکی از جدیترین موانع پیشرفت و ارتقای کشور و زندگی مردم در تمامی ابعاد از جمله اقتصاد، تعمد دولت غربگرا و لیبرال فعلی در محقق نساختن مدیریت مستقل و بومی نسبت به فضای سایبر است. این دانش حاکمیتی باید برای جامعه تبیین شود (انتظار از متخصصین سایبرنتیک)
🔶🔹مهندس شکوهیانراد؛ مدرس دانشگاه تهران
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ امسال قول میدهم...
🔹توصیههای شهید حاج قاسم سلیمانی برای شروع سال نو را #ببینید
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
فاصله سنی فرزندان🌹
💠بر اساس توصیه روانشناسان، بعد از ازدواج برای فرزنددارشدن به اذن خدا سعی کنید بین فرزندان حداقل هفت سال فاصله باشد، این امر سه سود بزرگ دارد:
🔺1) فرزند اول در این هفت سال از محبت اشباع میشود و فرزند دوم را به عنوان دوست میبیند نه رقیب عشقی و شریک محبت، پس با هم کمتر ناسازگاری میکنند و فرزند بزرگ او را تحمل میکند.
🔺2) اگر به هر دلیل یکی از فرزندان دانشگاه رفته یا ازدواج کرد، خانه سوت و کور نمیشود، فرزند دیگرتان نزد شماست و هم خانه گرم است و هم یار شماست.
🔺3) اگر فرزند اول ازدواج کرد و یا دانشگاه رفت، راحت میتوانید از نظر مالی او را تأمین کنید چرا که فرزند دوم هنوز مدرسه میرود و خرج چندانی ندارد.