مهلت ثبت نام دوره تا10شهریور ماه👆 میباشد یادگیری سواد رسانه ای برای هرکسی ضروری میباشد
بدین وسیله شهادت پزشک متعهد انقلابی شهرستان مراغه ( دکتر رهبری ) را خدمت مردم شریف مراغه -علی الخصوص خانواده محترم ایشان تبریک و تسلیت عرض می نماییم .
♻ردپای تازه داعش در پاکستان:
دستگاههای امنیتی پاکستان اگر چه واکنش به موقع این دستگاهها علیه هرگونه سازماندهی داعش در این کشور را دلیل عدم وجود تروریستهای این گروه در پاکستان میدانند، اما تحرکات اخیر داعش به ویژه درایالت بلوچستان و حتی کشته شدن یکی از سرکردههای آن بیانگر این است که این ادعاهای دستگاههای امنیتی پاکستان خیلی هم واقعی نیست.
برخی از رسانهها در پاکستان به نقل از مقامهای امنیتی این کشور نوشتند که داعش نتوانست جای پای خود را در پاکستان محکم کند و دلیل آن نیز شناسایی به موقع عوامل و همدستان داعشیها در مناطق مختلف این کشور عنوان میشود.
این درحالی است که در ماههای اخیر چند داعشی در مناطق مختلف پاکستان کشته و یا تشکیلات آنان متلاشی و عوامل نیز بازداشت شدهاند.
در تازهترین تحرکات داعش در پاکستان، رسانههای این کشور از عملیات روز گذشته نیروهای امنیتی در منطقه «مستونگ» واقع در ایالت بلوچستان خبر داده که در جریان آن یک سرکرده داعش که طراح حملات انتحاری نیز بود، کشته شد.
تحرکات عناصر داعش در پاکستان به رغم انکار مقامات این کشور مبنی بر نبود هرگونه ردپای این گروهک تکفیری، طی ماههای اخیر نیز افزایش داشته است.
داعش اواخر دیماه سال گذشته مسئولیت عملیات انتحاری در شهر «کویته» مرکز ایالت بلوچستان پاکستان را برعهده گرفت که دست کم ۱۵ کشته و ۲۰ زخمی برجای گذاشته بود.
در عین حال بر اساس آخرین آمار و اطلاعات منتشر شده سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی پاکستان در خردادماه ۱۳۹۷، گروه تکفیری تروریستی «داعش» به عنوان بزرگترین خطر پیش روی این کشور معرفی شد.
مرگبارترین حمله داعش در پاکستان طی دوسال گذشته
گفته میشود عضو داعشی کشته شده طراح اصلی عملیات انتحاری دو سال پیش در منطقه مستونگ بلوچستان بود که دست کم ۱۴۹ نفر کشته برجای گذاشت.
در جریان این حمله که ۲۳ تیرماه ۹۷ به وقوع پیوست، «نواب زاده سراج ریسانی» رهبر حزب عوامی بلوچستان و برادر سروزیر پیشین این ایالت که در انتخابات عمومی سال ۲۰۱۸ پاکستان به عنوان کاندیدای حزب عوامی بلوچستان (BNP) رقابت میکرد، کشته شد.
مقام های دولتی و امنیتی پاکستان همواره وجود داعش و حتی ردپای همدستان آنان در این کشور را رد کردهاند در حالی که دایره مبارزه تروریسم پاکستان بیست و هشتم اردیبهشت ماه امسال از کشته شدن ۴ تروریست داعشی در ایالت پنجاب خبر داد.
رسانههای پاکستانی اردیبهشت ماه سال گذشته به نقل از منابع غربی گفته بودند گروه تروریستی داعش که در منطقه کشمیر تحت کنترل هند از تشکیل ولایت خبر داده بود اکنون مدعی تاسیس ولایت در پاکستان شده است.
بر اساس آمارها، پاکستان طی ۱۸ سال اخیر بیش از ۱۲۰ میلیارد دلار در مبارزه با تروریسم خسارت دیده است که بالاترین میزان آن در سال ۲۰۱۰ بوده و رقم خسارتهای پاکستان در این سال به بیش از ۲۰ میلیارد دلار رسید.
گروه تروریستی داعش پس از شکستهای مکرر در عراق و سوریه و از دست دادن تمام مناطق تحت کنترل خود به دنبال نفوذ به سایر مناطق آسیب پذیر در جهان است.
برخی از منابع خبری در پاکستان نوشتند: نیروهای امنیتی پاکستان از سال ۲۰۱۶ تاکنون دست کم ۳۰۰ نفر داعشی را که در میان آنان دهها تروریست خارجی نیز به چشم میخورند، بازداشت کردند.
@Tahlilhayesiyasiamniyati
یادتونه انگلیس میگفت نازنین زاغری جاسوس نیست فقط یک مادر مهربان و یک شهروند سادهست؟
هیچی دیگه، انگلیس قبول کرد برای آزادی این مادر مهربان، پول اون 1500تا تانک که حدود 40سال پیش باید به ایران میداده رو الان بده. کاملا خیرخواهانه و برای رضای خدا
@Tahlilhayesiyasiamniyati
✅ یادداشت/ نهضت قطعهسازی
🔵در شرایطی که برخی جریانهای سیاسی بهصورت مستمر از گشایش اقتصادی سخن به میان آورده و دامنهای از مذاکره با غرب تا طرحهای نفتی مورد مناقشه را طرح و بیان میکنند، مقام معظم رهبری بارها بر علاجپذیر بودن اقتصاد کشور و مقابله با تحریمها سخن به میان آورده و بر توان و تولید ملی تأکید داشتهاند.
🔻گزاره خبری: رهبر انقلاب اخیراً به موضوع راه افتادن نهضت قطعهسازی در کشور اشاره کرده و بیان فرمودند: «یکی از موانع، همین مشکلات قطعات است که مکرّر به ما گفته میشود که مثلاً فرض کنید فلان ماشین فلان قطعه را ندارد، نمیدهند. خب ما در کشور نهضت قطعهسازی داریم که خوشبختانه راه افتاده؛ الآن چند سال است که نهضت قطعهسازی راه افتاده از طرف بخشهای نیروهای مسلّح، وزارت دفاع و بعضی از بخشهای دیگر. خیلی خب؛ شما قطعات موردنیاز را به مراکزی که قطعهسازی میکنند، به مراکزی که تحقیق و پژوهش در این زمینه میکنند، ارجاع کنید تا آنها برایتان قطعه را بسازند؛ و میتوانند. من عرض بکنم ما قطعات بسیار ظریف و پیچیده را خوشبختانه توانستهایم بسازیم؛ در نیروهای مسلّح، بعضی از قطعاتی که تصوّر نمیشد که قابل ساخت باشد، خوشبختانه ساخته شد. از این نهضت قطعهسازی استفاده بشود.» دانش قطعهسازی قابلیت انتقال به بخش صنعتی دارد و علاوه بر امیدافزایی در جامعه، در صورت ملموس سازی میتواند باعث ارتقای سطح تابآوری اجتماعی و امید به گشایش اقتصادی و اثرات آن در افزایش کیفیت زندگی ایرانیان و کاهش هزینههای خدماتی و مصرفی آنان داشته باشد.
🔺گزاره تحلیلی: با توجه به فرمایشات رهبر انقلاب، توجه و تبیین چند مسئله ضروری است: ۱- بازخوانی سابقه توانمندی و انتقال دانش و تکنولوژیهای فنی در حوزه نظامی به بخش صنعت و نقش آن در ارتقای توان صنعت ملی کشور و خودکفایی در این حوزه؛ 2- تبیین توانمندیهای دانشی و تکنولوژی بومی و مبتنی بر دانش روز در نیروهای مسلح؛ 3- برجستهسازی مزیتهای انتقال دانش و تکنولوژیهای فنی نیروهای مسلح به بخش صنعتی کشور (بومی بودن، کاهش هزینهها و...)؛ 4- ترغیب و تشویق نیروهای مسلح به انتقال دانش و تکنولوژیهای فنی به بخش صنعت کشور (بخشهای دولتی و خصوصی)؛ 5- مراقبت از ایجاد هراس بخش خصوصی و دولتی نسبت به تعریف نیروهای مسلح بهعنوان رقیب آنان و تأکید بر انتقال صرف دانش در این حوزه به بخش صنعت.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
حمروش عبد الدین
العربی الجدید(انگلستان)
ترکیه اکنون با دشمنان زیادی روبرو است:محور عربستان-امارات-مصر،اتحادیه اروپا (یونان،فرانسه و آلمان)،رژیم صهیونیستی. دیپلماسی ترکیه سرگرم چندین پرونده مهم است:پیامدهای انقلاب سوریه،حمایت از دولت وفاق در طرابلس،درگیری بر سر منابع انرژی در مدیترانه. در اینجا رابطه ترکیه با ایران مهم می شود.
به نظر می رسد دشمنان اصلی ترکیه تقریبا دشمنان ایران هستند. محور امارات-عربستان در اینجا برجسته ترین است. از آنجا که دشمنان مشترک دوستان مشترک را متحد می کنند شاهد نزدیکی ایران به ترکیه در لیبی و تاحدودی نزدیکی ترکیه به ایران در پرونده یمن بودیم.
ظهور ائتلاف ترکیه-ایران به ویژه در سایه روابط سرد آنکارا با دولت اشغالگر اسرائیل از یک سو و قرار گرفتن بحران سوریه در چارچوب مذاکرات آستانه ممکن است در نهایت نتیجه بخش باشد.
انزوا یا نزدیک شدن به آن به محقق شدن همکاری میان ترکیه-ایران کمک می کند.این انزوا پیامد منفی در اینجا ندارد. به این ترتیب که پایداری ایران در برابر تحریم ها و محقق ساختن پیروزی دیپلماتیک در شورای امنیت و مخالفت با تمدید تحریم های تسلیحاتی موفقیت دیپلماتیک ایران محسوب می شود.
اما سیاست ترکیه در مقایسه با ایران به این کشور اجازه می دهد برگ های خود را هر از گاهی ساماندهی کند. حفظ رابطه با اسرائیل به علاوه پرهیز از تنش زایی با روسیه دو امتیاز برای اردوغان محسوب می شود؛اما دولت آمریکا نیز به نظر می رسد به ترکیه در موضوعات متعددی نزدیک است.
در مقابل عملگرایی ترکیه ایدئولوژیک بودن ایران قرار دارد. هدف این عملگرایی حفاظت از منافع اقتصادی و افزایش آن است. از این رو به نظر می رسد ترکیه از نظر اقتصادی آسایش بیشتری دارد در مقایسه با ایران که با تحریم ها روبرو است.
امروز اسرائیل به ائتلاف عربستان-امارات از دروازه عادی سازی روابط نزدیک می شود و هدف از این نزدیکی هدف قرار دادن ایران در درجه نخست است اما آیا ترکیه از این مسئله مصون می ماند؟روابط ترکیه-اسرائیل رو به سردی می رود و در سایه کسب موفقیت اسرائیل در عادی سازی روابط با کشورهای عربی دیگر مسئله روابط عادی ترکیه با اسرائیل برگی در دست آنکارا نیست و از آنجا که اسرائیل در موضوع منابع گاز شرق دریای مدیترانه یکی از طرف ها به حساب می آید، بعید نیست ائتلاف های منطقه ای شرق این دریا دوباره ساماندهی شود.
میان ایران و ترکیه منافع اقتصادی عظیمی به ارزش میلیاردها دلار قرار دارد. با وجود این که به علت تحریم ها تجارت میان این دو تحت تاثیر قرار گرفته است اما عملگرایی ترکیه باعث می شود هیچ مانعی بر سر تامین منافع خود در رابطه با همه طرف ها نبیند
@Tahlilhayesiyasiamniyati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله الرحمن الرحيم
🔹وهابیها دست به دامان شهید مطهری شدند!
🔺درحالی که علمای وهابی همواره شیعیان را تکفیر کرده و آنها را مسلمان نمیدانند، "ملازاده" از مفتیهای وهابی به مردم توصیه میکند برای پاسخ به شبهاتی که علیه اسلام وارد میشود کتاب "خدمات متقابل اسلام و ایران" آیتالله شهید مطهری و کتاب "دین ستیزی نافرجام" استاد سید مصطفی حسینی طباطبایی را مطالعه نمایند.
----------------------
کانال در ایتا،تلگرام ، سروش و بله :
🆔 @Bineshe_Motahar
♻اقلیم کردستان عراق: (۱)
🔸کردهای خاورمیانه دارای جمعیتی در حدود ۳۲/۵ میلیون نفر و اغلب در کشورهای به ترتیب ترکیه، عراق، ایران و سوریه می باشتد۔ آنها یکی از بزرگترین اقلیت های قومی در غرب آسیا هستند که در کشورهای مذکور حضور دارند۔
🔸با توجه به اهمیت موضوع در حال حاضر موضوع بحث ما کردهای اقلیم کردستان عراق است۔
گذشته از اکثریت عرب کشور عراق( حدود ۷۵ تا ۸۰ درصد از کل جمعیت)، کردهای این کشور با حدود ۶/۳ تا ۶/۸ میلیون نفر ( حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد از کل جمعیت عراق) بزرگترین اقلیت قومی را تشکیل می دهند که عمده آنها در نواحی شمال این کشور شامل استان های دهوک، اربیل، سلیمانیه، کرکوک، دیاله و نینوا ساکن هستند۔
🔸اقلیم کردستان عراق با ترکیه حدود ۳۵۰ کیلومتر. سوریه ۱۰۰ کیلومتر و قسمت زیادی از مرز ۱۶۵۰ کیلومتری ایران و عراق را مناطق کردنشین ایران تشکیل می دهد۔
🔸وجود مرز مشترک بین کردستان عراق و سه کشور کردنشین ایران، سوریه و ترکیه، همچنین تاثیر گذاری کردهای عراق بر مردم سایر کشورها، اهمیت این منطقه را افزایش داده است۔
@Tahlilhayesiyasiamniyati
4_5967729458608605429.pdf
12.94M
دفترچه ازمون استخدامی ۱۳۹۹🌱🌹🌱🌹
هشتمین ازمون استخدامی اموزش وپرورش🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃👆👆👆👆👎سازمان اداري و استخدامي كشور
با همكاري سازمان سنجش آموزش كشور
دفترچه راهنماي ثبت نام هشتمين امتحان
مشترك فراگير دستگاههاي اجرايي كشور
آبان ماه 1399 🌱🌹🌱🌹🌱🙃🌱🙃🌹🌱
به داوطلبان توصيه ميشود مطالب دفترچه راهنما را با دقت بخوانند.
ثبت نام به صورت اينترنتي از روز پنج شنبه 20/06/1399 لغايت روز شنبه مورخ 29/06/1399 انجام خواهد پذيرفت. مدت ثبتنام به
هيچوجه قابل تمديد نخواهد بود