2درصد آنها گفته اند بستگیدارد چه کسانیکاندیداشوند. .34درصد گفته انداگر شرایطاقتصادیبهتر شود. 632درصد اظهار کرده اند تحت هیچشرایطیشرکت نمیکنند. 636درصد بیانکرده اند اگر بدانم با شرکت نکردنم در انتخابات وضع بدتر میشود، در انتخابات شرکت خواهم کرد. 432درصد به سایرموارد اشاره کرده اند و 638درصد نیزبه اینسوال پاسخینداده اند.ازپاسخگویانپرسیدهشده است «فکر میکنیدشرکت مردم در انتخابات تا چد میتواند در حل مشکلات فعلیکشور موثر باشد؟ »که 8234درصد مردم گفته اند شرکت مردم در انتخابات کاملا در حل مشکلات فعلیکشور موثر است و 843.درصد بیانکرده اند تا حدیموثر است، 6.3.درصد گفتهاند شرکت مردم در انتخابات چندان تاثیریدر حل مشکلات فعلیکشور ندارد و843.درصد گفته اند اصلا موثر نیست ..درصد از پاسخگویانبه اینسوال پاسخ نداده اند.برایجلب مشارکت مردم در انتخابات 6622و آنچه در اینمقال کوتاه میتوان فهرست وار مطالب ذیلرا مطرح کرد: ا-تاییدهمه نامزدهاییکه ازانحراف به دور هستند اما محبوب مردم تلقیمیشوند؛ چه اصلاح طلب باشند و چه اصولگرا و سایر. همه کسانیکه واجد شرایطقانون اساسیهستند و خصوصا از شرط رجلیتبرخوردارند، با هر سلیقهایکه دارند، ضروریاست که تاییدصلاحیتشوند. هر کس میخواهد رایبدهد نامزد مناسب خود را در بینکاندیداهاداشته باشد.8-هر چند یکیاز دلایلکاهش مشارکت ناکارآمدیدولت در رفع و رجوع اینمشکلات و در نتیجهوضع بد معشتیمردم است و بعیدهم به نظر میرسد در سه ماه باقیمانده اتفاق فوق العاده ایرخ دهد، اما اجراییکردن تصمیماتمجلس یازدهمدر بودجه 6622بخصوص در بخش ترمیمحقوق کارمندان،کارگران و بازنشستگان و مددجویانکمیتهامداد و سازمان بهزیستیو اخذ مالیاتاز حقوق هاینجومی،سلبریتیها و اینفلوئنسرهاوهمچنینساماندهیاستخدام هایبلاتکلیف...و همچنینیارانههایجدیدتا حدیمیتواند تسکیندهنده دردها و آلام محرومینو مستضعفینو حقوقبگیرانبا درآمد ثابت باشد.البته اینامر نبایدصرفا معطوف به انتخابات باشد و همواره رفع دغدغه هایمعیشتیمردم و محرومینبایددر دستور کار دولتمردان باشد..-تبیینرهنمودهایمقام معظم رهبریو دشمن آگاهیو بصیرتبخشیبه مردم و همچنینورود جدیرسانه هایرسمیو غیررسمیو بویژهرسانه ملیاز دیگرموارد مهمیاست که همواره نقش تعیینکننده ایدر افزایشمشارکت مردم داشته و خواهد داشت. حضرت آیتاللهالعظمیامام خامنهایفرموده اند: انتخابات هر چه پُر شورتر و با اقبال عمومیبیشتریهمراه باشد، آثار و منافع بیشتریبرایکشور خواهد داشت... علاج دردهایمُزمن کشور در پر شور بودن انتخابات و حضور عمومیمردم، و بعد، انتخاب اصلح و شخصیتمناسب در انتخابات ریاستجمهوریاست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موشن_استوری
#مراغه
سوم شعبان ولادت امام حسین علیه السلام مبارک
📣 اطلاعیه #فوری
🌸 ویژه مربیان و مادران کشور 🌸
❤️ مهد و پیش دبستان 👇
http://eitaa.com/joinchat/2333474830Cb23e87b19b
❤️ ابتدایی 👇
http://eitaa.com/joinchat/2333474830Cb23e87b19b
❤️ متوسطه اول و دوم 👇
http://eitaa.com/joinchat/2333474830Cb23e87b19b
✅ محتوای مدرسه #شاد کشور 👆👆
🌺سبک زندگی قرآنی :🌺
🍂 از کار خیر خسته نشین. 🍂
🔸فَأَصْبَحَ فِي الْمَدِينَةِ خَائِفاً يَتَرَقَّبُ فَإِذَا الَّذِي اسْتَنصَرَهُ بِالْأَمْسِ يَسْتَصْرِخُهُ....
(قصص/١٨)
⚡️ ترجمه :
(ولى از آن پس، موسى به سبب اين قتل) در شهر نگران و ترسان گرديد (و هر لحظه انتظار حادثه اى را مى كشيد) پس ناگهان (مشاهده كرد) همان كسى كه ديروز از او يارى طلبيده بود، با فرياد از او كمك مى خواهد!
❌ دیدین بعضیا وقتی به کسی کمک میکنن و بظاهر ضرر میکنن، دیگه پشت دستشونو داغ میکنن که به کسی کمک نکنن!!!!
💥ولی فرهنگ قرآن، چیز دیگریست. قرآن میگه همیشه به بنده های خدا کمک کنین حتی اگه ظاهرا متضرر هم شدین.
🍁 نمونه ش هم، حضرت موسی:
حضرت موسی یه بار در یک درگیری به مظلوم کمک کرد ولی در اثر مشت حضرت موسی، طرف مقابل افتاد و مُرد و حضرت قاتل شناخته شد.
⭐️اما از کمک خسته نشد و دوباره در روز بعد به کمک مظلوم دیگری رفت، و در نتیجه مورد عنایات ویژه الهی قرار گرفت.
#سبک_زندگی_قرآنی
@tadabboridarghoran
⭕️ مسئولان کاری نکنند مردم اذیت شوند
❇️حجت الاسلام والمسلمین #آل_هاشم:
◻️ اخیراً بازدیدی از مرغ فروشیها داشتم، مردم میگفتند یکی دو ساعت است که در صف هستیم و مرغ هم موجود است، اما منتظر مسئول تعزیرات هستیم. از مسئولین خواهش میکنم نظارتها داشته باشند و کمک کنند مردم اذیت نشوند.
◻️تدبیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب در راه اندازی رزمایش مواسات، روح و جان تازهای به جامعه بخشیدند، در حالی که در کشورهایی مثل آمریکا شاهد صحنههای عجیبی بودیم.
◻️ تولید واکسن کرونا در کشور و همچنین تلاشها در طب سنتی برای درمان کرونا قابل تقدیر است.
⚡️ #ائمه_جمعه
⚡️ #واکنش_علما
خداحافظ سال 99👋
12 ماه گذشت🌝
💔بعضیها دلشون شکست.....
😠بعضیها دل شکوندن....
😍خیلی هاعاشق شدن و خیلی ها تنها..
😔خییلی ها از بینمون رفتن....
😊خیلی ها بینمون اومدن....
😭گریه کردیم وخندیدیم.....
😷زندگی برخلاف آرزوهامون گذشت
آرزو دارم بهاری که در پیش رو دارید
آغاز روزهایی باشه که آرزوشو دارین
🇮🇷🌸
🍀
💠 #اینفوگرافی
🍃🌻🍃
✅ محورهای بیانات #مقام_معظم_رهبری در یکم فروردین ماه ۱۴۰۰
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
📌نتایج جالب #نظرسنجیهای_انتخاباتی
▪️لاریجانی و ظریف دارای بیشترین ظرفیت منفی | رئیسی واجد بالاترین ظرفیت مثبت
🔹برمبنای نظرسنجی کشوری یکی از مراکز معتبر نظرسنجی که اخیراً و در بهمن ماه انجام شده، بیش از ۴۸ درصد مردم از هماکنون گفتهاند که قطعاً یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت خواهند کرد.
🔹همچنین بیش از ۳۰ درصد مردم هم گفتهاند که یا تصمیمی نگرفتهاند (نزدیک ۲۰ درصد) و یا به احتمال زیاد یا کم در انتخابات ریاستجمهوری شرکت خواهند کرد.
🔹بدین ترتیب احتمال حضور مردم در انتخابات نسبت به ماههای پیش، یعنی آذر و پیش از آن به نحو مناسبی رشد داشته است.
🔹درباره اقبال به کاندیداهای احتمالی نیز یک مرکز معتبر نظرسنجی، نظرات مردم را اخذ کرده است.
🔹در این نظرسنجی از کسانی که گفته بودند قطعاً یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت میکنند پرسیده شده است که احتمالاً به چه کسانی رأی میدهید و یا به چه کسانی اصلاً رأی نخواهید داد؟
🔹طبق نظرسنجی این ارگان، آقایان محمدجواد ظریف و علی لاریجانی دارای بالاتری ظرفیت منفی در بین ۱۳ نام درج شده در این فهرست هستند.
🔹۳۰.۷ درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی گفتهاند که اصلاً به آقای ظریف رأی نمیدهند و این عدد برای آقای علی لاریجانی ۳۰.۵ است.
🔹بعد از آقایان ظریف و علی لاریجانی، نام آقای محسن رضایی قرار دارد که ۲۶.۳ درصد از پرسششوندگان گفتهاند که «اصلاً» به او رأی نخواهند داد و بعد از او آقای محسن هاشمی با ۲۳.۳ درصد رأی منفی در رتبه چهارم قرار دارد.
🔹۸.۳ درصد مصاحبهشوندگان گفتهاند که به احتمال زیاد و ۱۳.۶ درصد گفتهاند که تا حدی احتمال دارد که به آقای لاریجانی رأی بدهند.
🔹اما در مقابل ۱۴.۲ درصد نیز گفتهاند که به احتمال زیاد و ۱۴ درصد نیز گفتهاند تا حدّی احتمال دارد که به آقای ظریف رأی بدهند.
🔹آقای رئیسی در این نظرسنجی غیر از آنکه کمترین ظرفیت منفی (۸.۱ درصد) را دارد، بیشترین ظرفیت مثبت را هم به خود اختصاص داده است.
🔹به نوعی که ۴۳.۴ درصد گفتهاند که حتماً به او رای میدهند و ۱۶.۱ درصد نیز گفتهاند که تا حدی احتمال دارد که به او رای بدهند؛ همچنین ۶.۷ درصد نیز گفتهاند که به احتمال کم به او رای خواهند داد.
🔹از این منظر آقای سیدحسن خمینی با ۲۹.۵ درصد افرادی که گفتهاند به احتمال زیاد به او رای خواهند داد در رتبه دوم است و پس از او آقای قالیباف با ۲۱.۵ درصد در رتبه سوم قرار دارد.
🔹با این حال اگر دو گزینهی «زیاد» و «تاحدی» را جمع کنیم، آقای قالیباف با مجموع ۴۳.۱ درصد (۲۱.۵ زیاد و ۲۱.۶ تا حدی) از آقای سیدحسن خمینی با مجموع ۴۵.۱ درصد (۲۹.۵ درصد زیاد و ۱۵.۶ درصد تا حدی) فاصله کمی دارد.
🔹اگرچه نه آقای سیدحسن خمینی و نه آقای قالیباف هیچکدام فعلاً ادعایی درباره نامزدی انتخابات ندارند.
🔹در این نظرسنجی سعید محمد و علی نیکزاد با ۶۹.۳ درصد رتبه اول را در ناشناختهبودن نزد سوالشوندگان دارند. به این معنا که ۶۹.۳ درصد افراد گفتهاند که آنها را نمیشناسند.
🔹آقای قالیباف از این منظر شناختهشدهترین فرد از این لیست است (فقط ۷.۳ درصد گفتهاند که او را نمیشناسند) و پس از او آقای رئیسی با ۱۳.۸ درصد قرار دارد.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir