♨️ امام خمینی: اگر خدای نخواسته، کارها با خودخواهی و غرور همراه شد، مبدا شکست انسان است. باید اتکال به خدا باشد و #خدمت برای خدا؛ خدمتی که در هر جا انجام شد عبادت باشد ۲۵فروردین۶۴
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
🔻بانیان وضع موجود
رئیس دفتر زندانی دولت اصلاحات در خاطراتی گزینشی، برخی حوادث دوران اصلاحات را بیان کرده.
🔷او در جائی میگوید:
«دیشب آقای خاتمی با رهبر دیدار داشت. در این دیدار آقایخامنهای گلایه[داشتند] كه چرا در این كشور دستور رهبر اجرا نمیشود (اشاره به قضایای شهرداری)...[صحبتهایی مبنی بر رعایت و اجرای قانون داشتند]
🔴 پ.ن
ابطحی رئیس دفتر اصلاحات و جریان حامی او که از بانیان وضع موجود هستند، به برخی خلافها و بیقانونیها اعتراف کردهاند.
♨️ او در خاطرات خود از اخراج برخی معاونان وزارت فرهنگ ارشاد توسط مهاجرانی پرده بر میدارد.
در بخش دیگری از خاطراتش، از قول فائزه هاشمی میگوید: امروز فائزه هاشمی آمد دفتر میگفت، پدرم دارد به جناح راست متمایل میشود، جناح چپ با ولایت فقیه مخالفت میكند. فائزه پیشنهاد میكرد كه نمایندگان رسمی مجمع روحانیون مبارز، ائتلاف پیروان خط امام و كارگزاران هر هفته مسائل را تحلیل و بررسی كنند و به آقای هاشمی و آقای خاتمی گزارش دهند.
✴️در آخر یک نکته خیلی قابل تأمل است، سیاسیونی همچون؛ ابطحی، خاتمی، موسوی خوئینیها، كروبی و هاشمی و... که به ملت پشت کردند و با چرخش زاویهدار از سیره امام(ره)، دم از آمریکا و غرب میزنند، آنها از بانیان وضع موجود و جزو جریان مافیائی اصلاح طلبان هستند باید زمانی به تاریخ پاسخگو باشند
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حماقت مضحک موش های کثیف اورشلیم
🔻 صهیونیست ها برای ایجاد جنگ روانی و بهبود چهره خودشان در ایران به زبان فارسی عید نوروز را تبریک گفتند فقط ضریب هوشی مغزهای زنگ زده شان آنقدری نیست که متوجه بشوند اصولاً و قاعدتاً افرادی که در اسرائیل مسلط به زبان ایرانی هستند برای فعالیت برعلیه ایران این زبان را یاد گرفته و به هیچ عنوان مردم عادی نیستند بلکه افسران ارتش سایبری اسرائیل موصوف به یگان ۸۲۰۰ می باشند و الان هم احتمالاً همگی توسط #سربازان_گمنام_امام_زمان (عج) شناسایی و در تور امنیتی ایران قرار گرفتند.
📌 از اسرائیل به خاطر هدیه بزرگی که به ما دادند تشکر می کنیم،
תודה לישראל על המתנה הגדולה שהעניקו לנו
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
*۹سفارش ازقران که اگرعمل کنیم،رفتارهایمان فرم قربتا الی الله بخود خواهد گرفت*
*فَتَبَيَّنُوا:* اهل تحقیق و بررسی باشید،قبل ازاینکه سخنی بگویید، خوب در بارۀ آن تحقیق کنید.
*فَأَصْلِحوُا*اگربین دوستان وآشنایان شماکدورتی هست، میان ایشان صلح و سازش برقرار کنیدوخود نیزاهل صلح و سازش باشید.
*وَأَقْسِطُوا:* عادل باشید و براساس حق قضاوت کنید و در اجرای حق، میان دوست و آشنا با غریبه فرقی نگذارید.
*لَايَسْخَر:* دیگران رامسخره نکنید،مردم واقوام گوناگون رابه سُخره نگیرید.
*وَلَا تَلْمِزُوا:* به دیگران طعنه نزنید و از آنها عیب جویی نکنید.
*وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَاب:*
لقبهای زشت و ناپسند بر یکدیگر مگذارید و از اینکه یکدیگر را با القاب زشت و ناپسند صدا بزنید، شدیداً اجتناب کنید.
*اِجْتَنِبُوا كَثِيرًامِنَ الظَّنِّ:*
ازظن و گمانها دوری کنید، همچنین ازگمان بد در مورد دیگران به شدت خودداری کنید.
*وَلَا تَجَسَّسُوا:*
اهل جاسوسی و پرده دری نباشید و در کار و زندگی دیگران سرک نکشید.
*وَلَا يَغْتَب:*
اهل غیبت دیگران نباشید و جلساتی را که در آن غیبت کسی میشود، ترک کنید.
🌹این سفارشات ۹گانه در سوره مبارکه حجرات آمده و برخی از رهنمودهای الهی در تعامل با سایر انسانها را به اختصار بیان فرموده است.
✅ چرا احیای برجام مشکل است؟
پول عجیبی که برای «دور زدن تحریم ها» هدر رفت: هزینه ساخت 266 برج خلیفه یا اعطای 3 میلیارد تومان به خانوادههای فقیر ایران، کاسبان تحریم از این ثروت نجومی دل نمیکنند.
بدیهی است که کسی هرگز نمی گویند "ما چون منافع مان به خطر می افتد با برجام و لغو تحریم ها مخالفیم"؛ آنها باید سکه ای ضرب کنند که خریدار داشته باشد؛ مثلاً باید پشت مسایلی پنهان شوند و بگویند مذاکرات عزت و شرف ما را از بین برد چون مذاکره کنندگان ما خائن و نادان هستند، انقلاب را بر باد دادند، خون شهدا را پایمال کردند، آنها خود فروخته اند و ... .
وقتی تحریم نباشیم، روند تجارت مان با دنیا عادی است؛ یعنی شما به عنوان یک تاجر می توانید هر چه را که نیاز هست از بازار آزاد و رقابتی جهان با "مناسب ترین قیمت" بخرید و وارد کنید.
اما وقتی تحریم باشیم، دیگر نمی توانید مایحتاج کشور را با مناسب ترین قیمت وارد کنید بلکه مجبور می شوید به "ممکن ترین شکل" وارد کنید. اینجا دیگر شما نیستید که بین فروشندگان مختلف، بهترین را انتخاب کنید؛ باید ببینید چه کسی حاضر می شود آن را به شما بفروشد. تازه آن فروشندگان معدود هم، تمایلی ندارند به طور علنی و رسمی به شما کالا بفروشند.
اینجاست که پدیده ای مطرح می شود به نام "دور زدن تحریم ها". یعنی اگر تا دیروز مثل آدمیزاد می رفتید و از فروشنده ای مثلاً در آلمان خرید می کردید، الان باید از فروشندگان واسط و حتی خریداران واسط استفاده کنید، شرکت های صوری در این کشور و آن کشور تاسیس کنید و کالای مورد نیاز را به عنوان تاجری از لیتوانی بخرید، به شرکت صوری تان در ترکیه بفروشید و از آنجا به امارات بفرستید و نهایتاً از طریق لنج به بندرعباس بیاورید.
مجبورید به کلی آدم خارجی و داخلی باج بدهید و گاه ناگزیر شوید اعتماد کنید و کل سرمایه تان را در معرض ریسک قرار دهید. وقتی کالایی را این گونه می خرید، آن کالا ازخدمات نصب (در تاسیسات صنعتی) و گارانتی هم محروم می شود.
خلاصه آن که ورود به بازی دور زدن تحریم ها، دیگر کار یک تاجر عادی نیست. کار کسانی هست که به منابع دهها میلیارد دلاری کشور دسترسی دارند و می توانند با این پول درشت، ریسک کنند چرا که هزینه این ریسک را خودشان نمی دهند و از کیسه ملت می رود.
برآوردها حاکی است در دو دولت احمدی نژاد و روحانی، حدود 400 میلیارد دلار صرف دور زدن تحریم ها شده است.
این 400 میلیارد دلار به جیب چه کسانی رفته است؟ به جیب آنها که در کار دور زدن تحریم ها هستند و شرکای خارجی شان. بابک زنجانی، فقط نوک قله این ماجراست که قصه اش از پرده برون افتاد و خود به حبس رفت. او تنها حدود 2 میلیارد دلار از این 400 میلیارد دلار را به جیب زده بود.
🔅برای تبیین بزرگی این عدد کافی است بدانید گران ترین سازه ای که بشر ساخته، ایستگاه فضایی بین المللی است که 160 میلیارد دلار برای ساخت و نگهداری آن در دو دهه هزینه شده است و آنقدر این عدد بزرگ است که 15 کشور ثروتمند جهان طی سالها آن را تامین کرده اند؛ کل بودجه سالیانه مالزی با آن همه رونق اقتصادی 80 میلیارد دلار است؛ تونل مانش بزرگترین پروژه عمرانی تاریخ اروپا که دو کشور فرانسه و بریتانیا را از زیر دریا به هم وصل می کند و اتومبیل و کامیون و قطار در آن تردد می کنند، 8 میلیارد دلار هزینه داشته است و برج خلیفه که به عنوان بلندترین برج کره زمین، نماد امارات متحده عربی است، با 1.5 میلیارد دلار واستادیوم عظیم ومبلی انگلیس هم باهزینه 1.2 میلیارد دلار ساخته شده است.
با این اوصاف، با پولی که ازجیب ملت ایران صرف دور زدن تحریم ها شد ودر واقع هدر رفت، می شدبیش از 2 ایستگاه بین المللی فضایی ساخت یا 5 سال تمام خرج کل مالزی را داد یا 50 ابر پروژه در حد تونل مانش اجرا کرد یا 266 برج مانند بلندترین برج دنیا ساخت و یا 333 استادیوم در حد و قواره ومبلی احداث کرد.
این رقم، آنقدر عجیب و غریب و فضایی است که اگر (به فرض) می خواستند به همه خانواده های دو دهک پایین جامعه که فقیرترین افراد هستند، نقداً کمک کنند، به هر خانواده 5 نفری حدود 3 میلیارد تومان می رسید؛ آیا با این پول، نمی شد یک بار برای همیشه فقرزدایی کرد؟
اما قصه این است که دل کندن از چنین پول هنگفتی به راحتی میسر نبود خاصه آن که کاسبان تحریم، زندگی و نقشه راه آینده شان را بر همین مبنا بستند و البته اینک خرج شان نیز زیاد شده است. لذا اگر با احیای برجام و لغو تحریم ها مخالفت نمی نمودند و هر روز مانعی جدید برای بهبود و توسعه مناسبات بین المللی ایران نمی تراشیدند جای تعجب داشت.
: *چگونه خود را فریب می دهیم؟!*
*نشر:* گاهنامه مدیر
■دوستی میگفت: یک خواهر زاده داشتم بنام مصطفی. وقتی مدرسه میرفت، درسش اصلاً خوب نبود و خواهر من از دست این پسر پیر شد
.
البته الحمدلله حالا عاقبت بخیر شده.
□این بچه توی کلاسشون یک شاگرد اوّل داشتند که اسمش «موسی» بود ولی مصطفی خودش توی همه درسها افتضاح بود.
●عصر وقتی که مصطفی از مدرسه میومد خونه، خواهرم ازش می پرسید مصطفی دیکته چند شدی؟ اولین چیزی که مصطفی میگفت این بود که موسی شده یازده!(معنی این حرف این بود که مثلاً من شدم هفت) ولی اوّل نمره موسی رو می گفت که گند خودش رو توجیه کنه!
○یک روز دیگه که میومد خونه همشیره ما ازش می پرسید مصطفی ریاضی چند شدی، بلافاصله می گفت موسی شده ۱۳! با گفتن نمره موسی خواهرم خودش می فهمید که مصطفی چه گندی زده…
■همشیره من میگفت وای به اون روزی که مصطفی در یک درسی میگفت: موسی شده ۱۰…، اون روز سختترین روز من بود، چون معنی این حرف این بود که «من شدم مثلاً ۲». اما اگر موسی ۲۰ یا ۱۹ میشد دیگه مصطفی هیچ حرفی درباره نمره موسی گزارش نمیداد.
□هر یک از ما ممکن است از این روش برای توجیه ضعف ها و کاستی های خود بهره بگیریم و به نوعی، خود را تبرئه کنیم. در واقع، برجسته کردن ضعف های دیگران به منظور کمرنگ نشان دادن ضعف های خود، یکتکنیک خودفریبی(نه دیگر فریبی) است که استفاده کننده از آن، سعی در طبیعی جلوه دادن اوضاع خود دارد.
●نتیجه این خودفریبی، اقناع دیگران نیست بلکه باورپذیر شدن این فریب برای خود فرد است که حکم یک گل به خودی را دارد: فرد به این تلقی و تصور می رسد که ضعف و کاستی خاصی ندارد. لذا، تلاشی در جهت بهبود شرایط از خود بعمل نمی آورد.
○برخی از کشورها، خصوصاً کشورهای کمتر توسعه یافته، نیز از این شیوه بی بهره نیستند. هر گاه به دلیل ضعف مدیریتی، در گوشه ای، بحران و مشکلی بوجود آید بلافاصله رسانه های وابسته دست به کار شده و با بزرگ کردن مشکلات کشورهای پیشرفته و البته، سانسور توانمندی ها و اقدامات موثر آن کشورها، سعی در طبیعی جلوه دادن مشکلات و کاستی ها نموده و تلاش می کنند مردم را به این نتیجه برسانند که شکرگذار شرایط موجود باشند.
■شیوه فوق، چه در سطح فردی بکار گرفته شود چه در سطح کلان، نتیجه ای جز راضی شدن به وضع موجود، سرکوب روحیه تحوّل خواهی و بهبود طلبی، شکل گیری تدریجی خودبرتربینی و نهایتاً، توهّم شکست ناپذیری در پی نخواهد داشت.
✅🌸✅معادلات جديد قدرت در جهان!*
مقام معظم رهبري در پيامي به نشست اتحاديه انجمنهاي اسلامي در اروپا فرمودند:
*«رويدادهاي سياسي و نظامي در اين روزها تشكيل دهنده بخشي از همان پيچ تاريخي جهان است كه گمان آن رفته بود.»*
6 سال پيش طي يادداشتي تحت عنوان «روسيه جديد» نوشتم. تحولات سريعي در جهان در حال پديداري است كه اگر آن را ادراك نكنيم فرزند زمان خود نخواهيم بود. نگاه به روسيه در قالب دوران تزاري و نيز قاب انقلاب اكتبر 1917 با عمر 70 ساله اتحاد جماهير شوروي بدون بررسي اوضاع چندوچون فروپاشي بهويژه شوكنامه امام (ره) به گورباچف و تأثير اين نامه در جامعه روشنگري و نخبگاني روسيه، ما را در گذشته نگاه ميدارد و نميگذارد به اكنون سياست خارجي و نيز به فرداي جهان فكر كنيم.
روسيه جديد را بايد در قاب نظريهپردازي الكساندر دوگين فيلسوف و جامعه شناس روسي و استاد فلسفه وعلوم سياسي دانشگاه مسكو شناسايي كرد.
دوگين در نظريه «اروپا – آسياي نو» ميگويد:
روسيه به لحاظ فرهنگي به شرق تعلق دارد و بايد در برابر غرب بايستد. اين ايستادگي را از يك نقطه بايد آغاز كند. اكنون يك جنبش اجتماعي و سياسي براساس تئوري «اوراسياييگرايي» كه از سوي روشنفكران روسي حمايت مي شود وجود دارد. روسها پس از فروپاشي شوروي ميخواستند در جامعه جهاني به رهبري آمريكا ادغام شوند اما اين ادغام صورت نگرفت و صورت هم نخواهد گرفت. لذا روسها در هزاره سوم با «پوتين» پا به عرصه رقابتهاي سياسي جهان گذاشتند.
آمريكاييها با دروغ ، فريب و نيرنگ در 5 مرحله ناتو را تا مرزهاي روسيه با زير پا گذاشتن توافقات امنيتي پيش بردند.
محاسبات آمريكا نشان ميداد مقاومتي در كار نخواهد بود.روسها قدم به قدم عقب خواهند نشست و تا تجزيه روسيه به 5 كشور به قول استراتژيستهاي نظامي آمريكا ، جهان در آن ايام تجزيه براي هميشه براي غرب امن خواهد بود ، پيش خواهند رفت. روسيه يك كشور پرت در آن سوي كره زمين در سيبري ديگر خطري براي آمريكا نخواهد بود. صبر و سكوت مسكو، آمريكاييها را به طمع انداخت تا با حرص بلعيدن جهان بدون شريك روسي را تجربه كنند، اما اين اتفاق نيفتاد.
روسيه به اوكراين حمله كرد يا بهتر بگوييم پرچم دفاع از امنيت ملي خود را در كييف به اهتزاز درآورد و تا آستانه جنگ و تهديد هستهاي با اروپا و آمريكا پيش رفت.
اينكه گفته شود اوكراين باتلاقي است كه آمريكاييها روسيه را فريب دادند تا با فرورفتن از آن واشنگتن فاتحه يكي از دو رقيب جهاني خود (روسيه وچين) را زودتر از موعد مقرر بخواند، يك توهم است. اين تحليل براساس توهم ؛ «هر چه آن خسرو كند شيرين بود» است. واقعيت آن است روسيه با دفاع از امنيت ملي خود فصل جديدي از تحولات جهاني را رقم زد و زنگ پايان دوران جنگ سرد را به صدا درآورد.
اكنون ما در غرب شاهد يك منازعه جدي هستيم ، منازعهاي كه اگر آمريكاييها حماقت كنند ابعاد اين جنگ از كاربرد سلاحهاي متعارف خارج مي شود و يك جنگ تمام عيار هستهاي با گرماي آتش جنگ هستهاي و با طعم گس نشت و اشاعه مواد راديواكتيو را شاهد خواهيم بود.
اين جنگ پايان توهم هژموني آمريكا بر جهان و آغاز فصل جديدي در روابط و مناسبات و قطببنديهاي بين الملل است. ما چه بخواهيم و چه نخواهيم قواعد نظم بينالملل و مؤلفههاي توزيع قدرت در جهان تغيير كرده است.
پوتين ميگويد : «جنگ اوكراين پاسخ به يك تهديد عليه امنيت روسيه است.ادامه گسترش ناتو را به شرق نميپذيريم ، 5 مرحله ناتو را تا مرزهاي ما گسترش داديد. ما هر كاري توانستيم براي عاديسازي روابط با غرب انجام داديم. اما جز دروغ، فريب و نيرنگ چيزي نديديم. سال 1990 گفتيد حتي يك اينچ به شهرهاي روسيه نزديك نميشويم اما شديد.ما در اوكراين داريم به يك تهديد پاسخ ميدهيم. ما مشغول صيانت از امنيت خود هستيم. ما نميگذاريم روسيه يك كشور كوچك در سيبري باشد.»
بعيد ميدانم رهبران دنيا منطق پوتين را براي دفاع از امنيت مردم روسيه نپذيرند. البته كساني كه حقوق بگير «ناتو» هستند در تجهيز و توجيه ماجراجويي نظامي آمريكا هر حرف را به زبان ميآورند. اما در ميدان و منطق ديپلماسي و چندوچون روابط بينالملل بهويژه در حوزه امنيت كسي نميتواند روسها را بيهيچ دليلي محكوم كند.
به عنوان مثال وقتي ناتو از عمرانخان رئيس جمهور پاكستان ميخواهد روسيه را در حمله به اوكراين محكوم كند با آن پاسخ تند و در عين حال منطقي روبهرو ميشود.
پوتين با اقدام نظامي جسورانه در برابر آمريكا و غرب ايستاده است و معادلات قدرت را در اروپا و غرب به طور خاص و در جهان به طور اعم به هم زده است.
بايد ديد در ذهن او و رهبران مسكو چه ميگذرد و محاسبات نظامي، سياسي و اقتصادي او چه بوده است؟ اين محاسبات را با تحليل محتواي نطق او مي شود فهميد اما يك محاسبات پنهاني هم وجود دارد كه غرب به دليل شوك حمله به اوكراين هنوز از درك آن عاجز است
. به نظر مي رسد تصميم مسكو و عزم پوتين در دفاع از امنيت ملي حداقل 20 سال درباره آن فكر شده است. اگر اين مدل از مقاومت جواب دهد ممكن است چين در مورد مناقشه تايوان از همين منطق استفاده كند.
آمريكا و اروپا پس از شكست در افغانستان و زمينگير شدن در سوريه و عراق، رمق يك تحرك نظامي را ندارند. بهويژه آنكه دهها هزار نفر كارتنخواب را در شهرهاي بزرگ در كنار بيرغبتي رهبران و سربازان پنتاگون به جنگ مديريت كند. به نظر مي رسد تحريم اقتصادي شايد در يك جنگ با سلاحهاي متعارف حرفي براي گفتن باشد اما جنگي كه در آستانه يك بازيگوشي هستهاي قرار دارد خيلي كارساز نيست.
اخيرا شنيدم محمد خاتمي رئيس جمهور اسبق ايران گفته است «آنچه در اوكراين ميگذرد تجاوز يك قدرت بيگانه به سرزميني آزاد است كه ميخواهد آزاد و غيروابسته زندگي كند.»
مفهوم «آزاد» و «غيروابسته» در ذهن مبارك ايشان اين است كه رئيس كشوري به قيمت تهديد امنيتي براي يك ابرقدرت ، كشورش را تا مرز نابودي و جنگ هستهاي عضو ناتو كند و در مصاحبهها صريح بگويد ؛ «من تبعه رژيم صهيونيستي هستم و شهروند اسرائيل! اما در اوكراين زندگي ميكنم!» واقعا با چنين فهمي از معادلات قدرت در جهان ، انسان تنش ميلرزد. پيش خود گفتم خدا رحم كرد به ما چه كساني به ما حكومت ميكردند؟!
20 سال پيش كه ايران تازه كمر از يك جنگ خانمانسوز 8 ساله راست كرده بود، آمريكا و اروپا يك بازي جديد و يك بهانه تازه براي خصومتورزي عليه ايران را آغاز كردند. آنها به دليل اينكه ايران ميخواهد به بمب هستهاي برسد به قول خودشان رفتند دنبال بسيج و تجهيز «جامعه جهاني» عليه ملت ما و هر چه توان از جنگ نرم و جنگ اقتصادي و جنگ فرهنگي داشتند به كار بردند. رؤساي جمهور آمريكا هر جا سخن ميگفتند سخن از يك اجماع جهاني عليه سياستهاي هستهاي ما ميكردند. اين اجماع سه ضلع داشت:
1- ضلع آمريكا 2- ضلع اروپا 3- ضلع روسيه و چين !
ملت و دولت ما را در يك مثلث اجماع جهاني ، محاصره كرده بودند و سه دولت را از زمان خاتمي تا روحاني با تهديد، تحقير، تنبيه ، تهديد و ترور با شلاق اجماع جهاني مينواختند.
خيمه مذاكرات در طول اين سالها همچنان برپا بود. اكنون از آن اجماع چه مانده است؟ آمريكا كه عملا از گفتوگوي هستهاي به دليل بدعهدي دور نگه داشته شده است. اروپا واسطه گفتوگو است ، چين و روسيه هم گرفتار جنگ نظامي و جنگ اقتصادي با آمريكا هستند و شلاق تحريم به هر دو زده ميشود!
حكايت ما به آمريكا مثل آن بقالي است كه يك آدم قالتاق آمد با صاحب مغازه درگير شد چند نفر آمدند اين دو نفر را آشتي بدهند با هم درگير شدند. صاحب مغازه خطاب به آنها گفت : آقايان بروند به دور از مغازه آن طرف خيابان دعوا كنند ، بگذارند ما كاسبي خودمان را بكنيم!
اكنون اصلا چيزي به عنوان مذاكرات 1+5 وجود ندارد. چون بعد از بدعهدي آمريكا مذاكره 1+4 شده است! مسئله جديتر آنكه پس از اعلام جنگ ناتو با روسيه و اوضاع بحراني روابط چين با آمريكا درخصوص تايوان مذاكره به صورت 3+3 درآمده است. با فروپاشي اجماع جهان عليه ايران ما داريم نفت خود را ميفروشيم پول آن را هم ميآوريم و به تدريج داريم مشكل خود را با خنثيكردن تحريمها حل ميكنيم. آمريكاييها روغن ريخته تحريمها را دارند نذر امامزاده در مذاكرات وين ميكنند!
حضرات اعضاي شوراي امنيت ملي ، اعضاي تيم مذاكرهكننده در وين و مسئولان محترم وزارت خارجه آيا در جريان تحولات جديد در شكلگيري معادلات قدرت در اروپا و آمريكا و آسيا و عبور هوشمندانه از پيچ تاريخي جهان هستند؟! صداي توپها و تانكها و موشكها و انفجار بمبها را در اوكراين كه به نمايندگي از ناتو با روسيه ميجنگد، ميشنوند.
اين صدا به ما ميگويد ؛ براي نقطه عقبنشيني آمريكا و سه كشور اروپايي در مذاكرات وين ، نگذاريد آنها پيشنهاد بياورند! اين نقطه را با پايان تحريمهاي ظالمانه و گرفتن تضمين معتبر فني و اعتباري مطمئن و نيز راستيآزمايي بدون كلك و نيرنگ ، شما تعيين كنيد.
اين رويكرد «قدرت ملي» را افزايش ميدهد و دشمن را از ماجراجويي بيشتر برحذر ميدارد.