علامه مصباح یزدی:
اولا ما بايد همواره به خدا پناه ببريم از اينکه مبادا در دام هواي نفس بيفتيم؛ و توجه داشته باشيم که يک انسان مؤمن، مستقيما در برابر احکام خدا نميايستد، بلکه به اسم دين، کار خود را توجيه می کند! ثانيا مراقب باشيم کسانی که می خواهند به خاطر انگيزههاي شخصي و گروهي شان، مصالح اسلام را فدا کنند، بشناسيم تا بازيچه دست کسی واقع نشویم.
سهراب خلیلی:
بسم الله الرحمن الرحیم
✅تحلیلی موجز و مختصر درباب فروپاشی رژیم صهیونیستی اسرائیل
👈 قرآئن و شواهد حاکی از این است که سر نوشت قطعی و محتوم رژیم کودک کش فروپاشی و نابودی است
👈موید این ادعا متغیرهای متعددی از بیرون و درون این رژیم غاصب است که نشان از چالش های موجودیتی بیش از حد این رژیم است
از جمله روزنامه صهیونیستی معاریو می نویسد:همه آنچه می بینند ظواهر است ،ما
مانند نهنگی به گل نشسته در حال متعفن شدنیم .ما(اسراییلی ها )از درون درحال فرو پاشی هستیم .....
👈بی ثباتی و آشفتگی نظام سیاسی ،کاهش انسجام داخلی ،بحران های اقتصادی ،کسست ها و شکاف های اجتماعی و فرهنگی و.....در این رژیم مشهود است
👈تغییر استراتژیک و گسترش عملیات های راهبردی محور مقاومت خاصه در سرزمین های اشغالی ( که عملا رژیم کودک کش اسرائیل را با تهدید موجودیتی روبرو کرده است
👈 خیانت برخی از اعراب سازشکار و خیانت کار در عادی سازی روابط با رژیم غاصب اسرائیل در بازه زمانی کوتاه که شاید برای آنها امتیازی تصور شود ولی در درازمدت با توجه به نفرت جهانی از رژیم بی هویت صهیونیستی پیامدهای سنگینی در حیطه های مختلف برای این رژیم در پی خواهد داشت
👈نکته راهبردی ،عدم برخورداری رژیم غاصب اسرائیل از عمق استراتژیک بوده و هست و میتواند پاشنه آشیل این رژیم در جنگ های آینده با محور مقاومت باشد(با توجه به ابعاد مرز های این رژیم که ۱۳۷؛کیلو متر است و جبهه داخلی اسرائیل و نزدیک بودن تاسیسات حساس آن با مرزهای فلسطین و محور مقاومت.....و و در اولین جنگ احتمالی ممکن مورد حمله موشکی قرار بگیرند)
✅ نتیجه گیری
استمرار حیات و ابقای این رژیم کودک کش بر نژاد پرستی استوار بوده که در بر گیرنده رفتارهای تروریستی ،خشونت ، نسل کشی ،عملیات های سلطه طلبانه ،بحران زایی و جنایات سازمان یافته علیه بشریت و اشغالگری و تحقق آرمان نابودی جهان اسلام و....است
آینده این گونه رژیم ها مثل اپارتاید در آفریقای جنوبی جز محوشدن و به زباله دان تاریخ سپرده شدن نیست و این آینده رژیم کودک کش اسرائیل هم اینگونه خواهد شد و به تعبیر آقا اسراییل ۲۵سال آینده را نخواهد دید.
البته در سایه عنایت خدا و امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و وحدت جهان اسلام این امر محقق میشود
انشاءالله
سهراب خلیلی
۱۲ اردیبهشت ۱۴۹۲
سالروز شهادت علامه و فیلسوف و عارف و عالم بی بدیل استاد شهید مرتضی مطهری رحمه الله علیه و هفته بزرگداشت مقامدمعلم مبارک
🔰 جهاد نرمافزاری استاد شهید
👈 شهید مطهری هم تولید و هم نشر فکر میکرد
🔻 رهبر انقلاب: روز معلّم در جمهوری اسلامی برابر است با روز شهادت معلّم بزرگ مرحوم شهید مطهّری (رضوان الله تعالی علیه).
🔹️ خصوصیّتی در شهید مطهّری هست که این خصوصیّت را همهی معلّمین -چه معلّمین حوزههای علمیّه، چه معلّمین دانشگاهها، چه معلّمین مدارس و آموزش و پرورش- بایستی واقعاً الگو قرار بدهند و برای آنها باید الگو باشد.
🔸️ خب مرحوم شهید مطهّری، مرد دانشمندی بود، مرد متفکّری بود، واقعاً عالِم بود، فیلسوف بود، فقیه بود، به مسائل فکری تسلّط کامل داشت؛ این خصوصیّات در این بزرگوار بود لکن آن خصوصیّت خیلی مهم و ویژگی ایشان این بود که هم تولید فکر میکرد، هم نشر فکر میکرد؛ نشر فکر خیلی مهم است.
🔹️ این بزرگوار آرام نمینشست، آرام و قرار نداشت؛ ما دیده بودیم؛ ایشان دائم در فکر بود، دائم دغدغه داشت که فکر درست را، فکر متقن و عمقی را بین مخاطبان خود نشر بدهد؛ و یک جهاد نرمافزاریِ به تمام معنا را ایشان در طول سالیان متمادی شروع کرده بود؛ با امواج مهاجم روبهرو میشد و سینهبهسینه میشد و با آنها برخورد میکرد و بر آنها غلبه پیدا میکرد.
🔸️مسئله هم برای او فقط امواج فکری مارکسیستی و شرقی نبود؛ چه شرقی، چه غربی؛ چه تفکّرات مارکسیستی، چه تفکّرات لیبرالیستی رایج در غرب؛ با همهی اینها مواجه میشد. ۱۴۰۰/۲/۱۲
🌷 #روز_معلم
🌙 @Khamenei_ir
یک شبهه و پاسخ آن
❇️ شروع هر ماه قمری، یک پدیده ی نجومی و تکوینی است و ربطی به فقها ندارد .
موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران و تمام موسسات نجومی دنیا، دوشنبه را اول ماه می دانند و اصرار فقها در دخالت در این مورد امری نادرست است.
صرف وجود لفظ "رویت" در روایات صرفا بیان مصداقی از انواع راه های بدست آوردن "یقین" شروع ماه است و لذا "موضوعیت" ندارد و صرفا "طریقیت" دارد.
اینک متخصصین علم نجوم با دقتی بالا تا صد سال آینده می توانند "تولد ماه" را پیش بینی کنند.
اصرار بر روش های کهنه صرفا لجاجتی است در کنار دیگر لجاجت های گذشته ی فقها که باعث اخلال در صفوف وحدت مسلمین سراسر جهان شده است.
🔸پاسخ علمی👇👇
۱. درست است شروع ماه قمری یک امر تکوینی است اما موضوع وجوب روزه این امر تکوینی نیست. در روایت صریح و با سند صحیح هست که هلال ماه رمضان که دیده شد روزه واجب است و هلال ماه شوال که دیده شد نباید روزه گرفت پس حکم روی دیدن ماه رفته نه روی ماه واقعی ولو دیده نشود. حالا در نحوه دیدن بین مجتهدان اختلاف است که ایا فقط با چشم عادی باید دیده شود یا دیدن با چشم مسلح هم کافی است مثل اختلافی که بین دو پزشک متخصص بروز می کند
۲. منجمان هم در پیش بینی های خود اختلاف دارند و بعضا خلاف هم در میآید بنابراین موکول کردن امر به نظر منجمان هم باز مشکل را حل نمیکند
۳. منجمین فقط میتوانند محل قرار گرفتن ماه را مشخص کنند اما اینکه اول ماه شده یا نه کار آنان نیست. خود منجمین مکرر پیش آمده که محل قرارگرفتن هلال ماه را مشخص کرده اند اما بخاطر نحوه قرار گرفتن ماه نسبت به زمین و اینکه آیا ارتفاعات ماه بطرف زمین باشد یا سطوح هموار و پست، خود موضوعی است که در تحقق اول ماه یا ادامه ماه سابق تاثیر فراوان دارد. لذا همان منحمان بنا بر پیشبینی خود میگویند هلال ماه باید دیده شود غافل از آنکه در آن مورد آن قسمتی از ماه که بطرف زمین بوده قسمت فرورفتگی های ماه بوده و این مانع از پیداشدن ماه برای اهل زمین می شود
۴. بسیار عجیب است که غیرمتخصصین که هیچ ورودی به مباحث تخصصی فقهی و شرعی ندارند چگونه به خود جرأت می دهند که در همه امور دینی و تخصصی شرعی اظهار نظر کنند و حتی متخصصین فن رو به باد استهزا میگیرند. آیا به فقها اجازه میدهند در امور پزشکی نظر بدهند و آیا اگر نظر دادند کسی قبول میکند..
چه شده است ما را که همه جا در امور مهم به متخصص فن مراجعه می کنیم ولی نسبت دین و شرع و خدا که میشود همه صاحبنظر و متخصص میشویم
عربصالحی
🤔آیا از نظر علمی دو ماه قمری پشت سر هم میتواند ۲۹ روزه و یا ۳۰ روزه باشد ؟
✅ پاسخ
✍ عمران مرادی (مدرس و عضو شورای علمی مرکز نجوم ادیب اصفهان)
🔻 ما دو نوع هلال ماه داریم که یکی از آنها «حسابی» نام دارد، بدین معنا که ما تعداد روزهای ماه بر اساس محاسبات شمارش میشود. و دیگری «هلالی» که تعداد روزهای ماه بر مبنای رصد قمر زمین، سنجیده میشود.
🔻در حقیقت، مدت زمان یک گردش ماه به دور زمین ۳۰ روز تمام نیست بلکه ۲۹ روز و ۱۲ ساعت و ۴۴ دقیقه و سه ثانیه طول میکشد و این ساعات خردهای موجب میشود روزهای کاملی در ماههای قمری نداشته باشیم و به لحاظ تقویم باید این خردهها را برای برخی ماهها ۳۰ روز و برخی را ۲۹ روز حساب کنیم.
🔹بر این اساس برای تدوین تقویم که به ویژه در «کشورهای عربی» مورد استفاده قرار میدهند از ماه «حسابی» استفاده میشود و برای رفع این مشکل، ماه نخست یعنی محرم را ۳۰ روز، ماه دوم را ۲۹ روز در نظر میگیرند و به همین ترتیب تمام ماههای فرد ۳۰ روزه و ماههای زوج ۲۹ روزه است.
🔹به همین دلیل در تقویم، هیچ گاه دو ماه پشت سر هم ۲۹ روز و ۳۰ روزه نمیشود اما باید دقت کنیم ماهی که مبنای امور شرعی قرار میگیرد، «هلالی» است که به شکل طبیعی و نه محاسباتی رصد میشود و اساس آن مشاهده قمر زیبای زمین با چشم مسلح یا غیرمسلح است.
🔹بر این مبنا، آنچه رصد میکنیم در تعیین تعداد روزهای یک ماه قمری مهم است و با توجه به حرکتهای طبیعی ماه این امر امکان پذیر است که حتی تا ۴ ماه پشت سر هم ۳۰ روزه و تا سه ماه متوالی نیز ۲۹ روزه شود و مبنای امور شرعی نیز سنجش بر اساس همین ماه «هلالی» است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به مناسبت روز معلم. حرکت جالب معلم تهرانی. 💛روز معلم مبارک ان شاءالله همه معلمانی که برامون زحمت کشیدن خدا یاریشون کنه .الهی امین☀💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹️پاسخ سردار هادیانفر رییس پلیس راهور به مصاحبه رئیس استاندارد
✨عید فطر
بر شما مهدی یاوران
مبارک ✨
#به_عشق_مولا_گناه_نکنیم 🌷
🌿اللهم عجل لولیک الفرج🌿
🌸💞🌸💞🌸
رضا کیانیان خطاب به فحاشان ضدانقلاب: شما که الان ناسزا میگویید اگر به قدرت برسید چه میکنید؟
🔹اگر حکومتی بر مبنای عقاید شما برپا شود، مطمئنید آن زمان همه آزادند؟ مطمئنید آن زمان همه میتوانند عقاید خودشان را داشته باشند؟ یا فقط به خودیها آزادی میدهید و بقیه را از میدان به در میکنید؟
🔹باید به هر عقیدهای که پرویز پرستویی دارد، احترام بگذارید. در همان آمریکا وقتی از کسی سوال میکنید و طرف نمیخواهد پاسخ دهد، حق ندارید پرسشتان را تکرار کنید. اگر به دموکراسی معتقدید اجازه دهید هرکس عقیده خودش را داشته باشد. بازجویی نکنید. به همین سادگی و به همین دردآوری.
➕مروری بر انتقادات ۱۲ ساله رهبری از خودروسازان
🔹انتقاد صریح رهبر معظم انقلاب از خودروسازان در بهمن ماه سال گذشته، مسیر نقد را باز کرد و در چند ماه اخیر تب انتقاد از این صنعت پر از ضعف بالا گرفت.
به همین مناسبت چند مورد از انتقادات رهبر انقلاب در ۱۲ سال گذشته در همین رابطه را مرور میکنیم؛
🔹این همه حمایت در این طول این سالها از صنعت خودرو در کشور شده، [امّا] کیفیّت خودرو خوب نیست، مردم ناراضیاند، درست هم میگویند، حق با مردم است؛ یعنی اعتراض مردم بهجا است. این صنعت نتوانسته رضایت مشتری را جلب کند؛ باید شما بتوانید رضایت مشتری را جلب کنید. (۱۴۰۰/۱۱/۱۰)
🔹فشار را روی این بخش بگذارید. سیاستهایی وجود دارد که میشود وادار کرد، مجبور کرد تولیدکنندهی داخلی را به اینکه کیفیت را ارتقاء بدهد. (بازدید از دستاوردهای صنایع خودروسازی ۱۳۸۹/۰۱/۰۹)
🔹آن مغزی که میتواند چنین موشکی را تولید بکند، آیا این مغز نمیتواند خودرویی را که فرض بفرمایید مصرفش ۱۳ لیتر در صد کیلومتر است، برساند به ۵ لیتر در صد کیلومتر؟ چرا به جوانها مراجعه نمیکنید؟ (۱۳۹۵/۰۲/۰۸)
🌐 تسنیم