eitaa logo
این عماریون
385 دنبال‌کننده
230.6هزار عکس
62.3هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️💢⭕️ ‏۶ دروغ بزرگ رسانه‌های ضدایرانی در اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ که گذشت زمان حقیقت آن‌ها را روشن کرد.
زن زندگی آزادی به سبک محمدرضا پهلوی از خلوت کردن با زنان زیبا وجوان تا فوت بخاطر مصرف داروهای توانبخشی جنسی! این همون دوران طلایی هست که حامیان شعار ززآ ازش حرف میزنن! ____________________
⭕️چرا عملکرد دولت قابل تمجید است؟ 🔹دولت سیزدهم از چه ویژگی های برجسته ای برخوردار است که رهبر فرزانه و حکیم انقلاب این دولت را قابل تمجید می دانند و بر خلاف بیان حمایت آمیز از دولت های گذشته از این واژه متفاوت برای دولت سیزدهم در آغاز سومین سال فعالیت آن، استفاده می کنند. دولت سیزدهم از جهات زیادی با دولت های گذشته متفاوت است که یکی از مهمترین آنها خاستگاه مردمی، ساده زیستی اعضای کابینه و در راس آنها رئیس جمهور، کار و تلاش شبانه روزی و رویکرد انقلابی آن می باشد. همین تفاوت ها کفایت می کرد تا دولت سیزدهم به لحاظ راهبردی و عملکردی نیز متمایز از سایر دولت ها باشدکه نتایج آن را می توان در حوزه های مختلف مشاهده کرد.یکی از برکات بزرگ دولت سیزدهم را باید در« بُعد گفتمانی» جستجو کرد که برخی از مصادیق آن را می توان در این موارد جستجو کرد: 1-احیای آرمان های انقلاب اسلامی 2- بسط ارزش های اسلامی و انقلابی 3- توجه به اخلاق و اخلاق مداری 4- رشد معنویت و آخرت گرایی 5- حمایت از تفکر و جبهه مقاومت 6- کاهش اختلافات میان قوا 7- همراهی با سیاست های کلان نظام 8- حساسیت نسبت به خطوط قرمز نظام 9- فساد ستیزی و مقابله با فساد مالی 10 - خستگی ناپذیری و تلاش پیگیر 11- حضور میدانی و قرار گرفتن کنار مردم در مشکلات 12- توجه به منافع دراز مدت جامعه 13- ساده زیستی و مقابله با اشرافی گری 14- برخورداری از سعه صدر کافی در برخورد با انتقادات و عدم تحقیر منتقدین 15- عدم بکارگیری ادبیات تقابلی و تحقیر آمیز برخلاف دولت قبل 16- عدم اعتماد و خوش بینی به غرب 17- پرهیز از دوقطبی سازی میان نظام و دولت 18- به خدمت گرفتن سیاست خارجی در سیاست داخلی و کلان کشور 19- اهتمام لازم به پیگیری منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) 20- تقویت بنیه دفاعی و امنیتی کشور.
⭕️بایدها و نبایدهای حضور مهمانان خارجي 🔹مهاجرت و ورود اتباع خارجی به هر کشوری، مانند یک تیغ دو لبه است؛ از یک طرف فرصت ورود سرمایه انسانی، نیروی کار ارزان و کمک به رشد اقتصادی است و از یک طرف هم مسائل اجتماعی و امنیتی ناشی از افزایش حضور اتباع بیگانه است. اینکه کدام یک از این دو لبه، جلوه نمایان‌تری در یک کشور داشته باشد، بستگی به قوانین و مقررات مهاجرتی و نحوه اداره جمعیت اتباع در یک کشور دارد. 🔸در صورتی که در این زمینه به درستی سیاست‌گذاری شود و جوانب امر سنجیده شود فرصت‌های بی‌بدیلی با خود به همراه دارد که در مورد مهاجران افغانستانی چشمه‌هایی از آن را در سالیان اخیر دیده‌ایم. رواج نگاه‌های برادرانه و کانالیزه کردن مهاجرت‌های آنان بسیاری از آسیب‌ها را کاهش می‌دهد.
⭕️ سه جریان مخالف اتصال خط ریلی بصره – شلمچه ◽️خط ریلی «بصره-شلمچه» نزدیک به ۲۲ سال است که قرار شده احداث شود اما هر بار دست‌هایی از پشت پرده وارد عمل شده و مانع از اتصال ریلی ایران-عراق می‌شوند اما این همه مخالفت برای چیست؟ یک اتصال ریلی ساده، چرا باید تا این اندازه با مخالفت روبه‌رو شود؟ پای چه ذینفعانی در میان است؟/ به نوشته روزنامه هم‌میهن به طور خلاصه مخالفان و دلایل آن در سه دسته زیر قابل تقسیم است: 1️⃣ مخالفان داخل عراق 🔹علت: کم‌رنگ شدن بندر فاو 2️⃣ مخالفان منطقه‌ای 🔸علت: بازارهای ترکیه و عربستان در سوریه، لبنان و اردن 3️⃣ مخالفان فرامنطقه‌ای 🔹علت: بازارهای مدیترانه در اختیار اروپاست آمریکا با تکمیل کریدور شرق- غرب و ورود چین به عرصه رقابت در مدیترانه مخالف است.
⭕️قله کجاست؟ ماکجاییم؟ 🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی ۲۶ مرداد سال جاری در دیدار با فرماندهان سپاه گفتند: «ما فصل مُشَبّعی را حرکت کردیم. این سربالایی، این شیب تند را عبور کردیم، به ‎قله‌ها نزدیک شدیم. نباید ‎خسته بشویم. » 🔸تأکید رهبر معظم انقلاب در یک بازه زمانی ۱۲ساله بر کلیدواژه‌های نمادینی چون «قله»، «دامنه» و «حرکت در مسیر»، علاوه بر اینکه محورهای راهبردی کشور را مشخص می‌کند، پرسش‌های قابل‌تأمل دیگری به دنبال دارد که بدون یافتن پاسخی برای آنها، درک عمق و مافی‌الضمیر مفاهیم یادشده ممکن و میسر نخواهد بود. 🔹پرسش‌هایی نظیر اینکه مشخصات قله مورد اشاره مقام معظم رهبری چیست؟ کشور در حال‌حاضر نسبت به قله در چه فاصله‌ای قرار دارد؟ وجوه مشخصه دامنه‌ای که در آن قرار داریم چیست و شاید کلیدی‌ترین سوال این است که چرا فقط وقتی به قله برسیم، دشمنی‌ها پایان خواهد یافت؟ 🔸تاریخ چهل‌وپنج ساله نظام جمهوری اسلامی ایران، همچنین نمونه‌های روشن و واضح تاریخی سایر کشورها موید این واقعیت است که دشمنی‌ها، کارشکنی‌ها، مانع‌تراشی‌ها، اعمال فشار و تمامی ترفندهای شبه‌قانونی و غیرقانونی برای متوقف‌کردن حرکت، انحراف مسیر یا دورکردن هدف است؛ لذا رسیدن به قله مثالی که مترادف حداعلی قدرتمندی و توانمندی است، تنها راه پایان‌بخشیدن به حرکات ایذائی است. 🔹چنانکه تمام «آتش‌بس»ها و «مصالحه»های پایدار دقیقا لحظه‌ای منعقد می‌شود که طرف متخاصم به این نتیجه برسد اعمال زور و فشار چه سخت‌افزاری و نظامی، چه اقتصادی و ... به نتیجه مطلوبی که می‌خواست منجر نشده است. 🔸رهبر معظم انقلاب با درک کامل و دقیق از معادلات قدرت در نظام بین‌الملل بر این قاعده مهم آگاهند که روش و منش نظام سلطه کاملا منفعت‌گرایانه بوده و ماهیت اعتقادی و ایدئولوژیک ندارد. 🔹«دست‌یابی به نتیجه با کمترین هزینه» اصل راهبردی مورد اجماع قدرت‌های سلطه‌گراست و بر این اساس هیچگاه حاضر به پرداخت هزینه‌ای بیشتر از منفعت قابل‌دسترس، نخواهند بود. 🔸قله‌ای که رهبر معظم انقلاب بارها ازضرورت فتح آن سخن گفته‌اند، جایگاه و موقعیتی است که کشور با کسب قدرت در ابعاد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، نظامی و علمی عنقریب به آن می‌رسد و به‌موازات افزایش قدرتمندی، آسیب‌پذیری‌ها به کمترین میزان ممکن می‌رسد. https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
⭕️چه بلاهایی که سر مردم ایران سر اقتصاد و فرهنگ و ...کشور آوردند مدعیان پوچ اصلاحات https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
حضرت آقا حفظه الله: امروز قوّت در فضای مجازی حیاتی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸ورود دادستانی به عدم استفاده برخی صنوف از کارتخوان برای فرار مالیاتی 🔹در پی دریافت گزارش‌های متعدد در خصوص وصول هزینه خدمات به روش‌های غیر قانونی توسط برخی حرف و مشاغل به ویژه پزشکان، مراکز تصویربرداری و آزمایشگاه‌های تشخیص طبی، آموزشگاه‌های رانندگی و... معاون حقوق عامه دادستان کل کشور در نامه‌ای خطاب به رئیس سازمان امور مالیاتی، برخورد جدی، بازدارنده و موثر با تخلفات مذکور را مورد تاکید قرار داد. 🔹در این نامه آمده است: با توجه به شیوع گسترده این اقدامات، مقتضی است در اجرای ماده ۲۹۰ قانون آیین دادرسی کیفری و تکالیف قانونی و نظارتی دادستانی کل در امر صیانت از حقوق عامه، با همکاری کلیه دستگاه‌های مسئول و مراجع نظارتی، تدابیر فوری برای مواجهه و برخورد جدی، بازدارنده و موثر با تخلفات مذکور به منظور استیفاء حقوق عمومی و تضمین حقوق شهروندان اتخاذ و نتیجه اقدامات و گزارش کیفیت همکاری دستگاه‌ها را حداکثر تا پایان مهرماه به این مرجع اعلام کنند.
🔷به رئیس جمهور متوهم ترکیه بگویید حتی تصور مقابله با ایران را هم از سر خود دور کنید که با این تورم افسارگسیخته و اقتصاد قرضیِ ورشکسته ی متکی به گردشگر، فقط یک سجیل کافی است تا این کشور دو قطبی زده و حاکمیت متزلزل به گدایی بیفتد؛ فریب نخورید که شوخی با ایران اگر جدی شد خواهید سوخت!
عشق یعنی در میان صد هزاران مثنوی بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ وَبَرِحَ الْخَفاء وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاءُوَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد اُولِي الاْمْرِالَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيان وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ؛يا مَوْلاناياصاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ،الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ" "اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن،صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَحَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً،حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"