فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انواع و گونههای جنگ
▫️جنگ سخت: حریف باید نابود شود.
▫️نیمه سخت: حریف باید ضعیف شود.
▫️نرم: حریف باید اشتباه فکر کند.
▫️شناختی: حریف نباید فکر کند.
🌀این روزها #جهاد_تبیین همان همراهی مسلم در زمان امام حسین(ع) است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ این مدیر مشهد را باید محاکمه و از این مجری شجاع، تقدیر به جا آورد؛ تکذیبهای قبل از این، واقعا سوء تفاهم بوده!
🔺مدیر بحران شهرداری مشهد عزل شد
شهردار مشهد:
🔺مدیر بحران شهرداری مشهد در پی مصاحبه نامناسب و غیر صحیح و غیر کارشناسی صبح امروز از سمت خود عزل شد و جایگزین مدیریت بحران شهرداری مشهد تا ساعتی دیگر معرفی خواهد شد
🔺 با دیدن این فیلم میفهمید که هاشمی رفسنجانی با ادامه طرح «کنترل رشد جمعیت» به چه کسانی خدمت کرد! 🎥
🔹 امام خامنهای در ۳ مرداد ۹۱: «آن طوری که افراد متخصص و عالم و کارشناسان علمىِ این قسمت تحقیق و بررسی کردند و گزارش دادند، ما در سال ۷۱ به همان مقاصدی که از تحدید نسل وجود داشت، رسیدیم. از سال ۷۱ به این طرف، باید سیاست را تغییر میدادیم.»
🔹 هاشمی رفسنجانی در خاطرات ۱۴ مرداد ۷۴: «خانم [نفیس صدیق] پاکستانی، مدیر اجرایی صندوق جمعیت سازمان ملل و حمایت از پیشبرد معیشت زنان و #کنترل_جمعیت آمد. از موفقیتهای ایران در این برنامه تشکر و تعریف کرد. بر استفاده از تجربه ایران و ایجاد مرکز ترویج و آموزش در ایران تأکید کردم.»
شناخت رهبری:
❌ عکس ۱: نظر آیت الله خامنه ای پیرامون کاهش جمعیت در کتاب رساله نکاحیه علامه تهرانی و عدم توجه مسئولین وقت به این امر-سال 1372
❌ عکس ۲ : مخالفت رهبری با طرح کاهش جمعیت
در پاورقی کتاب نور مجرد
(از قول علامه محمد حسین حسینی طهرانی)
در سال ۱۳۷۳
"محرز است که حضرت آیت الله خامنهای با این طرح موافق نیستند و افرادی از ثقات، از خود ایشان نقل کرده اند که ایشان از این مسئله پشتیبانی نمیکنند..."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پدر
پدر
پدر
❌❌❌پدر به شكل حيرت آورى ميخواهد بدون ناتوان كردن فرزندش به او كمك كند و يكى از بهترين خاطرات موفق شدن را براى پسر درست کند.
خودتان قضاوت كنيد.
#دریایفرزندتباش❗️
بچه مثل «ماهی» است و «حوصلۀ پدر» مثل حوض. آن پدری که حوصلهاش زیاد باشد، مثل دریاچه است و بچه تا حدّ ماهیهای دریاچه رشد میکند. پدری که از این هم باحوصلهتر باشد، مثل یک دریاست، بچه مثل ماهی در دریا، به اندازۀ نهنگ قدرت و جرأت پیدا میکند.
🇮🇷🇵🇸
📝 حجاب ستیزی، اندیشه سکولاریستی است.
🔻سکولاریسم معتقد است حوزه دین و دنیا دو حوزه جدای از هم هستند و از این جهت اندیشه خداگرایی در حوزه اجتماعی جایگاهی ندارد
🔸با این نگاه، سکولاریست ها معتقدند؛ دین گرایی امری شخصی است و احکام خدا هم صرفا توصیه ای است و انسانها مخیّر هستند به اینکه به توصیه و سفارش خدا عمل بکنند و یا بنظر رشنالیست ها، به میل و عقل شان رجوع کنند.
✅ این در حالی است که خداوند، خالق انسانهاست و او بر احوال انسان از خود انسان آگاه تر است و مصالح و منافع انسانها را بهتر از خودشان تشخیص می دهد. مثلا اگر خدا می فرماید؛ روزه بگیرید بخاطر اینست که روزه برای صحت و سلامتی بدن است (صوموا تصحوا).
و یا اگر می فرماید؛ #حجاب داشته باشید( آیات ۵۹ سوره احزاب و ۳۲ نور و ...) برای اینست که خداوند غریزه جنسی را در نهاد انسان ها( زن و مرد) قرار داد تا در کنار هم آرامش بگیرند( لتسکنوا الیها، ۲۱/ روم) و برای تعدیل این غریزه در اجتماع انسانی، حجاب را امر فرموده است.
🔸با این اندک، هر آنچه که خداوند حکیم امر می کند در جهت مصالح انسانها و برای آرامش روحی، روانی و فیزیکی آنهاست و عمل نکردن به آن، خسران و زیان را بدنبال دارد و خداوند راضی به این خسران نیست و از این جهت امر به اطاعت می کند.
🔺و در پایان، اندیشه سکولاریستی در مقابل اندیشه خداگرایی است و خواسته و یا ناخواسته، جنگ با خدا را بدنبال دارد و این با مصالح انسان ها منافات دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 ناگفتههای جدید از سفر #ناوگروه_ارتش به دور دنیا
🔹ماموریت ناوشکن دنا در شناسایی و عملیات توقیف نفتکش سوئز راجان چه بود؟
🔹تعمیرات موتور ناوشکن در میانه اقیانوس آرام چه طور انجام شد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
♨️ شبکههای اجتماعی چینی پُستهای تجملاتی را پاک میکنند..
📌خدا میداند نمایش لاکچریبازیهای مجازی، چقدر نوجوان و جوانان ما را از زندگی خود متنفر و ناامید کرده...
┄━═✿♡﷽♡✿═━┄
🔅﷽🔅
💟 #اوقات_ممنوعهی_نوشیدن_آب
✅◁در چه مواقعی خوردن آب «مایعات»
✅◁سبب بیماری سنگ کلیه، فشار خون،
✅◁درد و زخم معده، ریزش مو و... میشود
🚫⇦با شکم خالی«ناشتا»
🚫⇦بـعد از خـوردن مسهل
🚫⇦بین خواب و بعد از خواب
🚫⇦بعد از فعالیت جسمانی زیاد
🚫⇦همراه غذا و بلافاصله بعد از غـذا
🚫⇦آشامیدن مایعات گرم بعد از غـذای شور
🚫⇦بعد از خوردن میوه
🚫⇦«مخصوصا میوههای آبدار»
🚫⇦آشامیدن مایعات سرد
🚫⇦بعد از غذای شیرین وترش
🚫⇦بعد ازحمام
🚫⇦«بخصوص در هوای گرم وباشکم خالی»
🚫⇦بعد از رابطهی جنسی و بعد از احتلام
🚫⇦«بخصوص اگرمایعات سرد باشد»
•┈┈••••✾•🌿🦋🌿•✾•••┈┈
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮
🔴 اخلاق همسرداری
💠 آقایون سعی کنند در منزل، کارهای شخصیشان را خود انجام داده و حتیالامکان به همسر دستور ندهند.
💠 با این کار اقتدار و ابهت شما بیشتر شده و باعث محبوبیت بیشتر شما میگردد.
💠 اقتدار و ابهت خود را در جای خود و بزنگاههای زندگی خرج کنید تا همسرتان بخاطر محبت و علاقهای که کسب کردهاید همراهتان شود.
💠 و البته اگر شوهر و پدر خانه، به فرزند یا همسر خود دستور بدهد باید حتیالامکان اقتدار و ابهت او را با اطاعت و همراهی، حفظ نمود.
┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄
🔰 اهمیت زبان فارسی؛هر کس بیشتر الفاظ فرنگی در کلماتش ، این بسیار دانشمند است!
دانشمندی را به این میدانند که چند تا کلمه فرنگی در کلماتش باشد!
🔻از مسائلی که مبتلا ما به آن هستیم آدم عبارت از آن است که چهار تا کلمه مثلاً فرنگی یاد بگیرد، و دو سه دفعه هم که تو صحبتهایش میشود، در هر چند کلمهای یک کلمۀ فرنگی جایش بگذارد. شما نطقها را ببینید. هر کس بیشتر الفاظ فرنگی در کلماتش باشد این بسیار دانشمند است! دانشمندی را به این میدانند که چند تا کلمۀ فرنگی در کلماتش باشد! این برای این است که نطقها هم استعماری است. خودش آدم استعماری شده است.
شما بروید در امریکا. اینهایی که صحبت میکنند، ببینید. یک کلمۀ فارسی در تمام صحبتهایشان، در تمام کتابهایشان اگر پیدا کردید؟ لکن ما کتاب وقتی مینویسیم، اسم هم که میگذارند اسمی باشد باید فرنگی بگذارند. در بینش هم تا چند تا اسم فرنگی، با حروف لاتین هم جایش نگذارند فایده ندارد. برای اینکه هم مشتری بیشتر پیدا میشود، هم این آقا بیشتر معروف میشود به اینکه خیلی دانشمند است. یک چند تا ایسم بگذارد، دیگر تمام است مطلب. و هر چه هم مطلبش، تهی باشد از مغز با همینها جبران میشود.
ما تا خودمان را پیدا نکنیم، لغت خودمان را استعمال نکنیم ـ نگویید که لغت عربی هم از ما نیست؛ لغت عربی از ماست؛ لغت عربی لغت اسلام است؛ اسلام از همه است؛ آن که از ما نیست این ایسمهایی است که ما را به گرفتاری انداخته ـ تا نویسندگان ما از این دام بیرون نروند، گویندگان ما از این دام بیرون نروند، کتابهای ما تطهیر نشود، خیابانهای ما اسمائش تغییر نکند، اجناس ما را اسم کذایی روی آن نگذارند، ـ دواها را خودشان درست می کنند، و اسم فرنگی روی آن می گذارند ـ تا ما خودمان را پیدا نکنیم، و مغزهایمان عوض نشود، نمی توانیم مستقل بشویم. در هیچ چیز نمی توانیم مستقل بشویم.
(صحیفه امام ؛ ج ۱۱، صفحه ۲۲۷)
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
18.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تحلیلهای مهم سفیر سابق آمریکا در عربستان سعودی درباره پیامدهای حمله ایران به اسرائیل
🔸️اسرائیل دیگر اصلا اعتبار ندارد و گفته های مقامات اسرائیلی ریا کارانه و دروغ تلقی می شود ، البته ایالات متحده نیز فاصله چندانی با اسرائیل ندارد.
🔸️اسرائیل به یک سفارت در دمشق حمله کرد و یکی از اساسی ترین هنجار های روابط بین الملل را نقض کرد.
🔸️در اقدام دقیق و تلافی جویانه ایران کسی کشته نشد زیرا مقامات ایران با دقت بسیار زیاد اعلام کردند نمیخواهند این کار را انجام دهند ، اهداف آنها کاملا نظامی بود.
🔸️آنها از پهپاد هایی با سرعت پایین استفاده کردند تا حمله را نشان دهند و موشک های بالستیک و کروز را زمان بندی کردند تا همزمان با رسیدن پهپاد ها باشد.
🔸️آنها تواستند یک پایگاه مهم در جنوب را هدف قرار دهند و میزان دقت حمله آنها بسیار عالی بود و نشان دادند ظرفیت عبور از پدافند های دفاعی اسرائیل را دارند و الان می دانند همه رادار ها و سایت های موشکی اسرائیل کجاست.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
30.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تحلیل بسیار عالی رهبری، در مورد عملکرد سیاسی ائمه(ع)
🔹 بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیئت علمی پنجمین کنگرهی جهانی حضرت رضا علیه السّلام. ۱۴۰۳/۲/۱۹
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
#گزارش_هفته
🔰کدام مجلس در رأس امور است؟
🔻بهارستان مستأجران جدید خود را شناخت؛
🔹نخست؛ سال تحویل قانونگذاری
🔸پرونده انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی سرانجام بسته شد و با مشخص شدن اسامی منتخبان ملت بزرگ ایران در مجلس دوازدهم، حالا همه منتظر هفتم خردادماه هستند و همه نگاهها متوجه مستأجران جدید ملت در خانه ملت است تا چگونه بار امانتی را که بر دوش آنها قرار گرفته، به مقصد میرسانند و «إِنَّ اللَّهَ یَأْمُرُکُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا».
🔸ادای این امانت، مخصوصا در این مقطع زمانی که اقتصاد و فرهنگ کشور از یک سو آماج توطئهها و حملات بدخواهان این مرز و بوم است و از سوی دیگر زمینه و امکان جهشهای سرنوشتساز و شیرین فراهم است، اهمیتی دوچندان مییابد و ایفای وظایف نمایندگی را از هر زمانی سختتر و حساستر میکند.
🔸مجلس در رأس امور است و اگر نمایندگان آن بر مدار وظایف قانونی خود حرکت کنند و صادقانه به عهدی که با موکلان خود بستهاند عمل کنند، امور کشور به سمت صلاح و سداد پیش خواهد رفت و همه با عمق وجود، اثرگذاری مثبت مجلس در پیشرفت کشور را احساس خواهند کرد. «آن که میتواند مجلس را در این جایگاه شایسته بنشاند، شما نمایندگان محترمید. آنگاه که نمایندگان مجلس با شناخت درست از شرایط و اولویّتهای کشور، و با کارشناسی، و با حضور فعّال و منظّم، و با پاکدستی و امانتداری، وظیفهی قانونگذاری و دیگر وظایف خود را انجام دهند، مجلس، نقطهی امید مردم و نقطهی اتّکاء مجریان، و به معنی حقیقی، در رأس امور کشور خواهد بود و چنین مجلسی در رساندن کشور به هدفهای والا، سهم بسزا خواهد داشت».۱۳۹۹/۳/۷
🔹دوم؛ مجلس قوی، راه ایران قوی
🔸تجربه چهل و چند ساله نظام مقدس جمهوری اسلامی و آمد و رفت دولتها و مجالس گوناگون نشان داده است که هرچقدر مجلس به عنوان نهاد قانونگذاری و نظارتی نظام، قویتر باشد و این قوت در خروجی مصوبات آن دیده شود، امکان حرکت پیشرفت و بنبستشکنی در همه ارکان کشور بیشتر و بهتر فراهم میشود. معنا و مفهوم «مجلس قوی» هم در ویژگیهایی همچون بنیه کارشناسی قوی، دوری از فساد و شائبههای فسادآلود، ورود به موقع و دلسوزانه به مسائل مردم و نظارت بیملاحظه در عین تعامل هوشمندانه قابل تحقق است.
🔸تجربه چنین مجلسی که گرهگشای امور کشور میشود، برخی افدامات در نخستین مجلس بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دیده شد که نمونه کنشگری به موقع و مسئولانه آن در ماجرای رأی به عدم کفایت سیاسی بنی صدر و جریان نفوذی و نیز در پیگیری طرحها و لوایح مورد نیاز مردم در آن شرایط حساس ابتدای انقلاب، دیده شد.
🔸«مجلس شورای اسلامی یک رکن اساسی کشور و نظام اسلامی است. همهٔ آنچه در نظام اسلامی برجسته و شاخص است، باید در مجلس تبلور و انعکاس یابد؛ ایمان، شجاعت، پیشگامی، ایستادگی بر مبانی نظام، ایستادگی در برابر دشمنان، روزآمدی و نوآوری، وحدت و انسجام ملی، کار و تلاش فداکارانه، به میدان آوردن همهٔ ظرفیتهای فردی و جمعی، نشانههایی است که میتوان یک مجلس موفق را با آن شناسایی کرد».۱۳۹۱/۳/۷
🔸یکی از نکات مهم و اساسی در کارکرد مجلس، نحوه تعامل آن با دولت است. از این منظر و با توجه به نوع تعامل این دو قوه، دو حالت ممکن است پدید آید؛ حالت اول رابطهای همراه با تنش و اصطکاک است، یعنی مجلس هم در بعد قانون گذاری و هم نظارتی، به گونهای عمل کند که با دولت به عنوان مجری قانون وارد درگیری شده و یا قوانینی تصویب کند که امکان اجرا نداشته باشند. حالت دوم این تعامل میتواند نوعی همکاری و همدلی با حفظ اصول و چارچوب های منطقی و منطبق با شرح وظایف دو طرف باشد.
🔸اگر حالت اول رخ دهد، نتیجه هدر رفتن بخش قابل توجهی از توان کشور و سر ریز شدن اختلافات به فضای عمومی خواهد بود که رهبر انقلاب بارها نسبت به آن هشدار دادهاند. حالت دوم که وضعیتی مطلوب است، نتایج و برکات بسیاری را برای کشور و ملت به همراه دارد؛ «قوهی مجریه وسط میدان ایستاده است - چه این دولت، چه هر دولت دیگری - و کارها به عهدهی اوست، بارها بر دوش اوست، ملامتها به طرف او سرازیر میشود، سؤالها و مؤاخذهها از او میشود؛ لذا باید ملاحظهی او را کرد. به قوهی مجریه هم ما همیشه سفارش میکنیم؛ این حق عظیمی که در قانون برای مجلس قانونگذاری و برای کل قانون ملاحظه شده، باید از طرف مجریان رعایت شود. قانون اساس کار است، قانون ریل حرکت این قطار است؛ شما باید زحمت بکشید این ریلگذاری را بکنید، آنها هم باید بر روی این ریل حرکت کنند. شما کمک کنید که این ریل جوری باشد که این قطار سر پیچ بتواند بپیچد».۱۳۹۲/۳/۸
🔰 ادامه👇
📝 ادامه #گزارش_هفته
🔹سوم؛ تجربهای تلخ و عبرتآموز
🔸در عمر چهل و چند ساله قانونگذاری در بستر نظام جمهوری اسلامی، در مقاطعی هم تجربه تلخ اسیر شدن مجلس در چنبره سیاسیکاری و فراموش کردن اولویتهای اصلی مردم دیده شده است که در نتیجه این رفتارهای فرسایشی و سیاستبازانه، هم کام مردم تلخ شد و هم بسترهای حل اصولی مسائل کشور، دچار آسیب شد.
🔸رفتارهای جناحی و سیاسی افراطگونه در مجلس، تعرض به ارزشهای اساسی انقلاب و خطوط قرمزی که همین مردم برایش خون دادهاند و تلختر از همه آنها، وادادگی در برابر استعمارگران و دشمنان قسمخورده این ملت و تئوریزه کردن این وادادگی، صحنههایی تلخ و عبرتآموز از یک دوره مجلس رقم زد که تا مدتها کام ملت را تلخ کرد.
🔸«در سال ۸۲ یک عده از نمایندگان مجلس نامه نوشتند به بنده، یک نامه واقعاً غیر منصفانهای بود... یک سؤالهایی از ما کردند که جوابش را خودشان باید میدادند، چون هم مجلس، هم دولت دست خودشان بود، نامه مضمونش این بود که خلاصه باید تسلیم بشوید و الّا کارتان تمام است. تسلیم نشدیم، ایستادیم و انشاءاللّه باز هم خواهیم ایستاد».۱۴۰۱/۱۲/۴
🔸سالها از مشاهده آن رفتارهای خارج از قاعده و اصرار بر وادادگی در مقابل دشمن گذشته است و امروز نه از هیمنه دشمن متجاوز بر منطقه خبری هست و نه در سپهر سیاسی انقلاب اسلامی و حرکت تمدنی ملت ایران، خبری از کسانی است که در دل مجلس، مرعوب آن هیمنه پوشالی شده بودند و در این گذر زمان، برای اهل خرد عبرتها نهفته است.
🔹سخن پایانی؛ پرهیز از حاشیه، رمز اقتدار مجلس
🔸حالا و در آستانه شروع بکار دوره جدید مجلس و فصل جدیدی از قانونگذاری و نظارت در خانه ملت، نمایندگان منتخب ملت در بوته آزمون قرار دارند تا با احصاء اولویتها و نیازهای اصلی و اساسی کشور و الهامگیری از اسناد بالادستی نظام، در مسیر حل مشکلات مردم و تعالی این مرز و بوم گام بردارند.
🔸«تحقّق بخشیدن به اقتصاد مقاوم با همهی الزامات قطعی آن و نیز تلاش مجدّانه برای گسترش و ژرفسازی فرهنگ اسلامی، دو اولویّت فوری کنونی است. اولویّتهای مهمّ دیگری در بخشهای گوناگونِ مربوط به اقتدار ملّی و استحکام امنیّت و مصونیّت کشور، وجود دارد که تضمینکنندهی استقرار عدالت اجتماعی و استقلال و پیشرفت کشور است. شناخت این اولویّتها ازجملهی وظایف نمایندگان و در دسترس ذهن هوشمند آنان است».۱۳۹۵/۳/۸
🔸حضور ۲۹۰ نماینده از سراسر کشور با سلایق و نظرات مختلف، فرصتی برای خدمت به آحاد ملت است و البته که همیشه آفتها و آسیبهایی نیز در کمین فرصتها هستند که نباید از آنها غافل شد؛ «منتخبان مجلس جدید مراقبت کنند و نگذارند شیرینی تشکیل مجلس در کام مردم و فضای سیاسیِ با طراواتِ کشور تلخ شود، ضمن اینکه اگر مجلس دچار دعوا و ستیزه و مقابله و جبهه بندیهای گوناگون شود، از کار اصلی خود باز میماند».۱۴۰۲/۱۲/۱۷
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🔰 روزنامه حامی حسن روحانی:
سنگ خود را به سینه میزنی، نه سنگ جمهوریت را!
🔸سؤال مهمی که به مناسبت این باید آقای روحانی به آن جواب بدهد این است که «چرا فقط وقتی که خودتان ردصلاحیت شدید، احساس کردید که جمهوریت نظام به خطر افتاده و باید برای نجات آن دفاعیه بنویسید؟».
🔸روزنامه جمهوری اسلامی ضمن انتشار این پرسش کنایهآمیز نوشت: نامه تفصیلی آقای حسن روحانی رئیسجمهور سابق در نقد مستندات شورای نگهبان قانون اساسی برای عدم احراز یا ردصلاحیت وی در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان که اسفندماه سال گذشته برگزار شد، در عین حال که حاوی نکات قابل توجه و ایرادهای درستی به عملکرد شورای نگهبان است، زوایای اعلام نشدهای هم دارد که ایکاش آقای روحانی به آنها هم میپرداخت. بدون پرداختن به این زوایا، باید نامه آقای روحانی را یکطرفه دانست.
🔸آقای روحانی در نامه خود که متن کامل آن در روزنامه چاپ شد نوشت: «این، دفاعیه شخصی من نیست، بلکه دفاع از جمهوریت نظام است؛ دفاعیهای برای نهاد ریاست جمهوری که به عنوان وکیل مستقیم همه ملت ایران نباید بیش از این تضعیف شود».
🔸سؤال مهمی که به مناسبت این جمله باید آقای روحانی به آن جواب بدهد این است که چرا شما فقط وقتی که خودتان ردصلاحیت شدید احساس کردید که جمهوریت نظام به خطر افتاده و باید برای نجات آن دفاعیه بنویسید؟ این سؤال را با سؤالهای فرعی دیگر میتوان پررنگتر کرد.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قم خودمون واقعا باورنکردنیه😍
محدوده دستجرد