eitaa logo
این عماریون
385 دنبال‌کننده
230.6هزار عکس
62.3هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ 🚨 چرا ایران در این دوره وارد سوریه نشد؟ 🔹زمانی که داعش در سوریه ظهور کرد و شرایط امنیتی برای سوریه سخت شد دولت این کشور طی روندی رسمی از ایران درخواست کمک کرد. 🔹تحولات سریع سوریه در یک هفتۀ گذشته و مداخله نداشتن ایران در این تحولات مسئله‌ای است که باید در عوامل مختلف جستجو و تحلیل کرد. 🔹تروریست‌ها جهش ژنتیکی پیدا کردند و دست از خشونت برداشتند و ژست دیپلماتیک به خود گرفتند. مردم سوریه نیز دیگر به مانند قبل از ارتش سوریه در قبال تروریست ها حمایت نمی‌کردند. 🔹ارتش سوریه نیز به‌دلایل مختلف از جمله ضعف‌های اعتقادی و اقتصادی دیگر مانند قبل انگیزه مقابلۀ در برابر تروریست‌ها را نداشت. 🔹اما مهم‌ترین تغییر در خود بشار اسد بود. آخرین دیدار اسد با رهبر انقلاب حاوی نکتۀ مهمی بود. رهبر انقلاب ۱۰ خرداد امسال تذکری به بشار دادند. 🔹این تذکر ناشی از شناخت واقعی از صحنه بود. ایران پیش از آغاز جنگ در لبنان، بارها تذکرات لازم را درباره تقویت قوای تروریست‌ها به اسد اعلام کرده و حتی پیشنهاد لازم را به‌صورت رسمی به او داده بود اما به این تذکرات توجه نشد. 🔹ادامۀ این روند تا آخرین ساعات سقوط اسد نیز ادامه داشت. حضور بالاترین رده مقامات ایرانی برای مذاکره با اسد نشان‌دهنده عزم جدی ایران برای تقویت اسد بود اما یک خطای راهبردی سبب شد بشار در سراشیبی سقوط قرار گیرد و آن همان تذکر رهبر انقلاب بود؛ اسد دل‌خوش به وعده‌های جریان عربی و غربی منطقه شد. 🔹ایران نیز زمانی که تمایل نداشتن اسد را برای حمایت میدانی دریافت کرد بنا را بر دخالت نکردن گذاشت اما تلاش خود را برای متقاعد کردن اسد تا آخرین لحظه ادامه داد اما اسد زمانی متوجه توخالی بودن وعده‌های دشمنان خود شد که کار از کار گذشته بود.
📌 بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مورد تحولات سوریه 🔹وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با توجه به تحولات اخیر در سوریه، ضمن یادآوری موضع اصولی ایران مبنی بر احترام به وحدت، حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی سوریه، تاکید می‌کند که تعیین سرنوشت و تصمیم‌گیری در مورد آینده سوریه تنها بر عهده مردم این کشور، بدون مداخله مخرب یا تحمیل خارجی است. 🔹تحقق این مهم مستلزم پایان هرچه سریع‌تر درگیری‌های نظامی، ممانعت از اقدامات تروریستی و شروع گفتگوهای ملی با مشارکت همه طیف‌های تشکیل دهنده جامعه سوریه جهت تشکیل حاکمیت فراگیر که نماینده همه مردم سوریه باشد، است. 🔹جمهوری اسلامی ایران از سازوکارهای بین‌المللی با محوریت قطعنامه ۲۲۵۴ سازمان ملل متحد برای پیگیری روند سیاسی در سوریه همچون گذشته‌ حمایت کرده و به تعامل سازنده با سازمان ملل متحد در این زمینه ادامه می‌دهد. 🔹در این وضعیت که سوریه در دوره‌ای خطیر از تاریخ خود قرار دارد، تأمین امنیت همه شهروندان سوری و اتباع سایر کشورها و نیز حفظ حرمت اماکن مقدس مذهبی و همچنین حفاظت از اماکن دیپلماتیک و کنسولی وفق موازین حقوق بین‌الملل بسیار ضروری است. 🔹روابط دو ملت ایران و سوریه پیشینه‌ای دیرینه داشته و همواره دوستانه بوده است و انتظار می‌رود این روابط با رویکرد حکیمانه و دوراندیشانه دو کشور بر اساس علائق و منافع مشترک و عمل به تعهدات حقوقی بین‌المللی تداوم یابد. 🔹جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر جایگاه سوریه به عنوان کشوری مهم و تاثیرگذار در منطقه غرب آسیا، از هیچ کوششی برای کمک به استقرار امنیت و ثبات در سوریه دریغ نخواهد کرد و بدین منظور به رایزنی‌های خود با همه طرف‌های اثرگذار به ویژه در منطقه ادامه خواهد داد. 🔹بدیهی است جمهوری اسلامی ایران ضمن رصد دقیق تحولات سوریه و منطقه و با در نظر گرفتن رفتار و عملکردهای بازیگران موثر در صحنه سیاسی و امنیتی سوریه، رویکردها و مواضع متناسب را اتخاذ خواهد کرد.
نتانیاهو: سقوط اسد یک روز تاریخی و ضربه ای به محور ایران است. رژیم اسد در نتیجه حملات ما به ایران و حزب الله، حامیان اصلی آن سقوط کرد. اجازه نمی دهیم هیچ نیروی متخاصمی در مرزهای ما مستقر شود
❇️بشار اسد طی مذاکره‌ای که با ائتلاف اعراب و غربی ها داشت وعده وعید هایی دریافت کرد که درصورت فاصله گرفتن از ایران و محور مقاومت میتواند کشور خود را بازیابی کند. 🔺اواخر حکومت بشار اسد نیروهای امنیتی سوریه اجاره دادن خانه را به مردم ایران و ایرانی ها محدود کرده بودند. 🔺مدرسه ابتدایی و راهنمایی دانش آموزان ایرانی در دمشق ، لاذقیه و طرطوس توسط دولت بسته شده بود و دانش آموزان ایرانی امکان ادامه تحصیل نداشتند. 🔺برخی گمانه زنی ها نیز‌ وجود دارد که اطلاعات محل حضور مستشاران ایرانی و فرماندهان سپاه را به نیروی هوایی ارتش اسرائیل ؛ نیروهای امنیتی و دولت سوریه میدادند تا سوریه از وجود ایرانی ها پاکسازی شود و بهانه‌ای برای همکاری دولت های عربی و غربی برای بازسازی و همکاری با سوریه نباشد. 🔺همچنین این نشریه در ادامه گزارش میدهد ؛ بشار اسد پس از پیروزی در برابر داعش به این توهم رسیده بود که برای تامین امنیت کشور خودش دیگر به هیچ قدرت خارجی (ایران و روسیه) نیاز ندارد. 🔺به همین علت از ایران و روسیه و محور مقاومت فاصله گرفتند و حتی زمانی که مقامات ایرانی میگفتند سبک و سیستم ادبیات محور مقاومت را در قوای مسلحه و ساختار سیاسی خود استفاده کنید بشار اسد سر باز میزد.
❇️ چرا حکومت بشار اسد فروریخت 🔹مهم‌ترین خبر صبح امروز، سقوط دولت بعث در سوریه بود و تصاویر حضور اعضای گروه تحریرالشام در شهر دمشق در رسانه‌ها منتشر شد. حتی نخست‎وزیر نیز رسماً مصاحبه و اعلام کرد که تسلیم می‌شود و حاضر است مقدمات انتقال قدرت را فراهم کند؛ اتقاقی که آنقدر سریع و حیرت‎انگیز صورت گرفت که همه ناظران را تنها محو فرو ریختن یک حکومت ۵۴ ساله کرده است؛ اما در این میان شاید مهم‌ترین سؤال این باشد که چرا حکومت اسد که در سال ۲۰۱۱ در مقابل گروه‌هایی به مراتب قوی‌تر و جنگی بسیار گسترده‌تر ایستاده بود، اکنون و در ماه‌های پایانی ۲۰۲۴ اینگونه و در چشم برهم زدنی فرو ریخت؟ شاید در روزهای پیش رو ابعاد و زوایای زیادی از این سرنوشت حکومت بعث مشخص شود؛ اما در یک نگاه گذرا می‌توان از چهار دلیل مهم سخن به میان آورد: 🔸۱ـ ضعیف شدن ارتش و آلوده شدن به فساد: ارتش سوریه طی یک دهه اخیر روز به روز ضعیف شده و سازمان منسجم و یکپارچه آن تحلیل رفته است. نداشتن انگیزه و آلوده شده نیروهای ارتش به فساد از دلایل اصلی این ضعف ارتش است که مقابل یک گروه کوچک عملاً توان مقابله ندارد و می‎بینیم که توان مقابله جدی مقابل معارضان از خود نشان نمی‎دهد. اخبار غیررسمی حتی از تبانی برخی سران ارتش با معارضان در قبال دریافت رشوه حکایت دارد که داستان غم‌آلودی است. 🔹۲ـ همراهی نکردن مردم با دولت و ارتش: همراهی نکردن مردم با دولت و ارتش این کشور دلیل دیگری است که نظام سوریه را از پشتوانه قوی داخلی محروم کرده است. مشکلات ساختاری و اقتصادی که طی سال‎ها انباشته شده و راه حلی برای آن متصور نیست، موجب شده عملاً چشم‌انداز روشنی پیش چشمان مردم نباشد. 🔸۳ـ اعتماد دولت سوریه به برخی وعده‎های دولت‌های خارجی: بازی خوردن دولت سوریه در مقابل برخی وعده‌های خارجی کشورهای منظقه در ازای دست‌برداشتن از مقاومت، نکته دیگری است که عملاً دولت سوریه را از مرکز ثقل محور مقاومت به حاشیه برده و راه را برای توطئه‌های داخلی هموار کرده است. 🔹۴ـ مداخلات خارجی و تجهیز تروریست‌ها: چشم طمع دولت‎های غربی و برخی قدرت‎های منطقه‌ای به مطامع سرزمینی سوریه و تجهیز تروریست‌ها در این کشور از داعش و جبهه النصره گرفته تا تحریرالشام نکته دیگری است که آرامش و پکپارچگی را از کشور سوریه گرفته و طی سال‎های اخیر میدان جولان تروریست‌ها بوده است. همه این عوامل نارضایتی بیشتر مردم سوریه را فراهم کرده که مانع از حمایت قوی آنها از نظام فعلی سوریه شده است.
❇️ آیا خون شهدای سپاه قدس هدر رفت ♦️ بازهم زمزمه‌های شوم و عجیبی انسان مشاهده می‌کند که خون شهدای مدافع حرم هدر شد و... فارغ از اینکه حتی بر فرض محال نتیجه شهید شدن عده‌ای پیروزی اصلی نباشد اینطور حرف زدن آیا خود مصداق ایذاء خانواده شهدا نیست؟ آیا وقتی بعضی یاران ائمه شهید می‌شدند و نتیجه ملموس و به تعبیری پراگماتیستی روی زمین نداشت، می‌گفتند خونشان هدر شد؟! شهادت را اینطور می‌فهمید؟ ننگ بر شما! 🔸 ولی بجز این مطلب به ضرس‌قاطع و حتی با مبنای خود این یاوه‌گویان اتفاقا خون شهدای مدافع حرم به شدت جوشید و اثرات عمیقی در منطقه گذاشته است: 🔻 اولا مدافعین حرم اقلا ده سال محور مقاومت را بیمه کردند تا امروز اسرائیل به ضعیف‌ترین حالت خود برسد؛ اگر عده‌ای شهدا مثلا ده سال خرمشهر را حفظ کنند و بعد به هر دلیلی سقوط کند خونشان هدر شده است؟!! یعنی هرکس برای حفظ هرچیز تلاش کرد باید مادام‌العمر آنجا بیمه شود؟! 🔻 ثانیا هدف رزمندگان حفظ اماکن مقدسه بود که تا کنون حفظ شده و بازهم اگر جسارتی بشود خون مطهر آنان باعث شد سالها این امر رخ ندهد؛ اگر خدای نکرده سی سال بعد گروهی حرم سامرا را منفجر کنند یعنی کسی که ۲۰سال پیش این حرم را به مدت زیادی حفظ کرده بود خونش هدر شده است؟!! 🔻 ثالثا رزمندگان اسلام، گروه خونخوار داعش را محو کردند و همین جبهه‌النصره (تحریر فعلی) بخاطر شرایطی که مقاومت ایجاد کرده بود درگیری شدیدی با داعش پیدا کرد و کلی از یکدیگر کشتند و اقلا تروریستهای جدید بسیاری از رفتارهای داعش را کنار گذاشتند، بخاطر اینکه عاشق چشم و ابروی شیعه هستند؟! خیر بخاطر قدرت نمایی شیران حیدر و پیچیدن طومار داعش! پس رفتار امروز تروریستها نیز بخاطر جان‌فشانی مدافعین حرم است و مانند داعش نمی‌توانند بی‌ترمز عمل کنند! 🔻 رابعا در نقشه خداوند متعال هیچ‌وقت خون شهید پامال و بی‌اثر نخواهد شد مگر خون بهشتی پامال شد؟! مگر اثر خون شهدا که احیای فرهنگ شهادت و تضمین امنیت ایران است از بین رفته است؟! مگر خون شهدای صدر اسلام با وجود آن‌همه حضور بنی‌امیه و بنی‌العباس هدر رفت؟ مگر خون امام کاظم که تا ۴۰۰سال پس از او عباسیان سرکار بودند هدر رفت؟
❇️ چرا ایران در این دوره وارد سوریه نشد؟ 🔸🔸🔸 🔹زمانی که داعش در سوریه ظهور کرد و شرایط امنیتی برای سوریه سخت شد دولت این کشور طی روندی رسمی از ایران درخواست کمک کرد. 🔹تحولات سریع سوریه در یک هفتۀ گذشته و مداخله نداشتن ایران در این تحولات مسئله‌ای است که باید در عوامل مختلف جستجو و تحلیل کرد. 🔹تروریست‌ها جهش ژنتیکی پیدا کردند و دست از خشونت برداشتند و ژست دیپلماتیک به خود گرفتند. مردم سوریه نیز دیگر به مانند قبل از ارتش سوریه در قبال تروریست ها حمایت نمی‌کردند. 🔹ارتش سوریه نیز به‌دلایل مختلف از جمله ضعف‌های اعتقادی و اقتصادی دیگر مانند قبل انگیزه مقابلۀ در برابر تروریست‌ها را نداشت. 🔹اما مهم‌ترین تغییر در خود بشار اسد بود. آخرین دیدار اسد با رهبر انقلاب حاوی نکتۀ مهمی بود. رهبر انقلاب ۱۰ خرداد امسال تذکری به بشار دادند. 🔹این تذکر ناشی از شناخت واقعی از صحنه بود. ایران پیش از آغاز جنگ در لبنان، بارها تذکرات لازم را درباره تقویت قوای تروریست‌ها به اسد اعلام کرده و حتی پیشنهاد لازم را به‌صورت رسمی به او داده بود اما به این تذکرات توجه نشد. 🔹ادامۀ این روند تا آخرین ساعات سقوط اسد نیز ادامه داشت. حضور بالاترین رده مقامات ایرانی برای مذاکره با اسد نشان‌دهنده عزم جدی ایران برای تقویت اسد بود اما یک خطای راهبردی سبب شد بشار در سراشیبی سقوط قرار گیرد و آن همان تذکر رهبر انقلاب بود؛ اسد دل‌خوش به وعده‌های جریان عربی و غربی منطقه شد. 🔹ایران نیز زمانی که تمایل نداشتن اسد را برای حمایت میدانی دریافت کرد بنا را بر دخالت نکردن گذاشت اما تلاش خود را برای متقاعد کردن اسد تا آخرین لحظه ادامه داد اما اسد زمانی متوجه توخالی بودن وعده‌های دشمنان خود شد که کار از کار گذشته بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ ترامپ: برای من فقط نفت سوریه دارای اهمیت است 🔸دونالد ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری خود گفته بود: 🔺من سربازان را [در سوریه] رها کردم تا نفت را ببرم. نفت را گرفتم. 🔺تنها نیروهایی که دارم نفت را می گیرند. آنها از نفت محافظت می کنند. من نفت را تحویل گرفتم... ما نفت را داریم. همین الان. ، ایالات متحده نفت دارد.
چرا سقوط کرد؟ "بشار" تا هنگامی که "اسد" بود و به ايران ولایی و حزب‌الله تکیه داشت، پایدار بود. اما از وقتی "ظریف" شد و در برابر ارتجاع عربی زانو زد و به فریب عبری و غربی خشنود شد، و به حزب‌الله و ایران پشت کرد دیگر سقوط کرد. به همین سادگی. او بدون اتکا به جبهه مقاومت ۶ روزه رفت. اما حزب‌الله حتی بدون نصرالله، یک روستا را پس از ۶۶ روز جنگ به صهیونیست‌ها نداد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سقوط حکومت بشار اسد، آینده سوریه، منطقه و ایران چگونه خواهد شد؟ این جمله تاریخی شهید سلیمانی انگار برای همین روزها و ساعتهاست: "من با تجربه این را می‌گویم که میزان فرصتی که در بحران‌ها وجود دارد در خود فرصت‌ها نیست. اما شرط آن این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم..." پس از اشغال عراق توسط امریکا نیز خیلی ها تصور میکردند که کار منطقه و ایران تمام است اما هوشمندی جمهوری اسلامی و اتخاذ راهبرد درست منطقه ای اش، کاری کرد که آن بحران بزرگ به یک فرصت کم نظیر برای ایران تبدیل شد. امروز نیز در همان نقطه ایم به شرطی که به جای انفعال، به دنبال تبدیل بحران به فرصت باشیم و چنین رویکردی از دل روزمرگی و گدایی از غرب و اکتفا به حداقل ها در نمی آید، اولین شرط تبدیل بحران به فرصت، باور داشتن به توانمندی های بزرگ کشور و اعتماد به نفس در برابر دشمنان است. نقطه سر خط
  ♦️تحلیل سقوط اسد از بُعد نظامی/ چرا ارتش سوریه فرو پاشید به گفته یک پژوهشگر سیاسی، حامیان دولت سوریه امیدوار بودند که ارتش این کشور با بازیابی توان خود و ایجاد خطوط دفاعی در جنوب ادلب، مانع پیشروی معارضان شود ولی این اتفاق نیفتاد. باشگاه خبرنگاران جوان؛ حامد پارسا* - حکومت سوریه در کمتر از دو هفته و بدون مقاومت قابل‌توجهی سقوط کرد. اتاق عملیات مشترک مخالفان که شامل گروهک تحریر الشام (تشکیلاتی از اتحاد النصره و چند گروه دیگر) و تقریباً تمام گروه‌های تروریستی مستقر در ادلب بود، با حمایت تسلیحاتی و اطلاعاتی برخی کشور‌های منطقه به سمت حلب حرکت کرد. سرعت شگفت‌آور پیشروی تروریست‌ها، از همان ابتدا سوالات مهمی را برای تحلیل‌گران به وجود آورد. 🔻غافلگیری ارتش سوریه در روز‌های نخست این بحران، غیبت نیرو‌های حزب‌الله به دلیل درگیری در جنگ لبنان و کاهش تعداد نیرو‌های مقاومت و مستشاران ایرانی، به‌عنوان دلایل سقوط پی‌درپی شهر‌ها و پیشروی آسان تروریست‌ها مطرح شد. حامیان سوریه امیدوار بودند که ارتش سوریه با بازیابی توان خود، بازاستقرار نیرو‌ها و ایجاد خطوط دفاعی در جنوب ادلب، مانع پیشروی تروریست‌ها شود و سپس برای بازپس‌گیری مناطق از دست‌رفته اقدام کند. اما بر خلاف این امیدواری، ارتش سوریه هیچ‌گونه مقاومتی از خود نشان نداد. «جیش سوری» بدون شلیک حتی یک گلوله، شهر‌ها را یکی پس از دیگری ترک کرد. این عملکرد، بهت و حیرت بسیاری از ناظران را برانگیخت. هم‌زمان، شورش‌های محلی در جنوب و شرق سوریه حلقه محاصره دمشق را تنگ‌تر کرد. در نهایت، صبح روز یکشنبه، ۱۸ آذر، پایتخت به‌آسانی سقوط و بشار اسد کشور را ترک کرد. دو دیدگاه عمده درباره سقوط دمشق وجود دارد که به نظر می‌رسد هردو نگاه، تا حدی درست است. 🔻۱. ضعف داخلی و بی‌انگیزگی نیروها: ارتش سوریه در نتیجه بی‌انگیزگی عمومی به واسطه حقوق پایین و امکانات محدود، تغییر رفتار تروریست‌ها در برخورد با اسرا، کاهش شدید محبوبیت بشار اسد به دلیل مشکلات اقتصادی ادامه‌دار، حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌ها و همچنین تهدید به حملات گسترده، توان مقاومت را از دست داده بود. برخی این سقوط را به مثابه یک «شبه‌کودتا» یا «کودتای نرم» توصیف می‌کنند. درواقع و به بیان دقیق‌تر، بعد از اشتباه واضح بشار اسد در انحلال «نیرو‌های دفاع وطنی» که در حکم بسیج مردمی و با حمایت ایران تشکیل شده بود، نیرو‌های مسلح سوریه نقطه قوت خود را از دست داد و از یک ارتش دورن‌زا و مردمی، که با زحمات شهید شاطری، شهید همدانی و شهید سلیمانی شکل گرفته بود، به دوران قبل از ۲۰۱۱ بازگشت و دوباره به یک نیروی وابسته و متکی به غیر تبدیل شد. در چنین شرایطی و بدون حضور نیرو‌های مقاومت و مشغولیت ژنرال‌های روسی در اوکراین، سربازان سوریه سرگردان و بی‌برنامه و بی‌انگیزه، در میدان رها شده و چاره‌ای جز فرار نداشتند.  🔻۲. دلایل سیاسی و خارجی: بر این اساس، بشار اسد به‌دلیل نزدیکی به امارات و برخی توافقات پشت‌پرده از مقاومت و مستشاران ایرانی خواسته بود سوریه را ترک کنند. با وجود آمادگی کامل مقاومت برای مقابله و اصرار آنها بر کمک به سوریه، اسد همکاری لازم را انجام نداد و عملاً شکست را پذیرفت. برخلاف برخی جریان‌سازی‌ها، جمهوری اسلامی ایران بدون هیچ چشم‌داشتی آماده کمک نظامی، بسیج نیرو‌ها و تشکیل خطوط دفاعی برای حفظ دولت سوریه بود. اما به هر دلیلی، پاسخ مثبتی از سوی دمشق دریافت نشد و فرصت برای جلوگیری از این بحران از دست رفت. 🔻پیامد‌های سقوط سوریه سقوط سوریه اثرات مخربی بر امنیت منطقه خواهد داشت. این در حالی است که ابومحمد الجولانی رهبر گروهک تروریستی تحریر الشام، وعده داده است که جان شهروندان، اماکن دیپلماتیک، مکان‌های مقدس از جمله حرم حضرت زینب (س) و همچنین عدم مداخله در لبنان و عراق را تضمین کند. با این حال، تاریخچه اقدامات تروریستی و نقض عهد این گروهک‌ها نشان می‌دهد که نباید به این وعده‌ها اعتماد کرد. حفظ آمادگی در برابر اقدامات احتمالی آنها و گسترده‌تر شدن فعالیت‌های تروریستی در منطقه، امری ضروری و حیاتی است.
بشار اسد سقوط کرد! ما دیگه پول تو سوریه خرج نمیکنیم از فردا دلار میشه ۱۰ تومن گوشت میشه کیلویی ۵ هزار تومن با ۱۰۰ میلیون میشه مازراتی خرید هر ایرانی یک ویلا در لواسان بنزین لیتری ۱۰۰ تا تک تومنی داعش هم به جون مامانش قسم خورده با امنیت ما کاری نداره. هوراااا؟؟🫥 ببینیم دیگه چه بهانه ای میارن برای ضعف مدیریتی شون
🔔هشدار به امریکا ... بازدارندگی فعال و پـایـان اسـتـراتـژی دفـاعـی 🔻عملیات پیش دستانه و دفاع تهاجمی
حاجی کجایی ؟ حرامی ها شیر شدن... ‌ ‌💔
امام خامنه ای در نماز جمعه نصر: من عرض میکنم دشمن ملّت ایران همان دشمن ملّت فلسطین است، همان دشمن ملّت لبنان است، همان دشمن ملّت عراق است، همان دشمن ملّت مصر است، دشمن ملّت سوریه است، دشمن ملّت یمن است؛ دشمن یکی است، شیوه‌های دشمن در کشورهای مختلف، مختلف است. یک جا با جنگ روانی، یک جا با فشار اقتصادی، یک جا با بمب‌های دوتُنی، یک جا با سلاح، یک جا با لبخند، دارند دشمنان ما این سیاست را پیش میبرند، امّا اتاق فرمان یک جا است، از یک جا دستور میگیرند، از یک جا فرمان حمله‌ی به جمعیّت‌های مسلمان و ملّتهای مسلمان را دریافت میکنند. اگر این سیاست در یک کشور، موفّق شد، یعنی موجب سیطره‌ی بر یک کشور شد، وقتی خاطرشان از یک کشور آسوده شد، به سراغ کشور دیگر میروند. هر ملّتی اگر میخواهد مبتلای به محاصره‌ی فلج‌کننده‌ی دشمن نشود، باید از اوّل چشم را باز کند، بیدار باشد؛ وقتی دید دشمن سراغ یک ملّت دیگر رفت، خود را با آن ملّت مظلوم و زیر ستم شریک بداند، به او کمک کند، با او همکاری کند تا دشمن آنجا موفّق نشود. اگر دشمن آنجا موفّق بشود می‌آید سراغ این نقطه‌ی بعدی. ما مسلمانها سالهای متمادی از این حقیقت غفلت کرده‌ایم، نتایجش را هم دیده‌ایم؛ امروز دیگر نباید غفلت کنیم؛ . ما باید کمربند دفاع را، کمربند استقلال‌طلبی را، [کمربند] عزّت را، از افغانستان تا یمن، از ایران تا غزّه و لبنان، در همه‌ی کشورهای اسلامی و ملّتهای اسلامی محکم ببندیم
✅ نتانیاهو فروپاشی توافق ۱۹۷۴ با سوریه را اعلام کرد 🔹نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه فروپاشی توافق «انفصال» سوریه و رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۷۴ در منطقه جولان را اعلام کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚨مطالبۀ ملّی کوتاهی در انجام وعده صادق 3 غضب الهی را در پی دارد ما با امضای پویش زیر ضمن ابراز ارادت و علاقه به رهبری، حمایت خود را از فرمان امام امت اعلام کرده و به مسئولین هشدار می دهیم تعلل و کوتاهی از اجرای فرمان نایب امام زمان ع(عج) ، خسارات جبران ناپذیری برای جبهه مقاومت به همراه خواهد داشت. مانع ظهور نباشیم. 🔻با امضا نامه زیر در مطالبه عمومی اجرای فرمان امام خامنه ای تاثیرگذار باشیم👇 https://eitaa.com/joinchat/2515796203Ceaefada640 ارادتمندان رهبری حتما پویش را امضا کنید 👆
. 🚨سقوط بشار و صعود بشارت ها 🔹با انتشار اخبار بد سقوط حکومت ، شاهد تحلیل های هیجانی و ناامید کننده گوناگونی هستیم: 🔸«خون شهدای مدافع حرم را به باد دادند!» گویا که شهدای مدافع حرم برای دفاع از حکومت سوریه و شخص بشار اسد میجنگیدند، در حالی که با رفتن بشار، آرمان دفاع از حرم ها و مقدسات سوریه بر زمین نخواهد ماند. 🔸 «مقصر پزشکیان و عراقچی هستند که با ابزار دیپلماسی و مذاکره به دنبال مدیریت مسئله پیچیده سوریه بودند»، انگار نه انگار که عراقچی در دوحه و علی لاریجانی به نمایندگی از رهبری دوبار در دمشق به دنبال مدیریت صحنه و متقاعد سازی طرف های درگیر و انگیزه سازی برای بشار اسد و حاکمیت سوریه بودندـ 🔸 «جمهوری اسلامی مقصر است که گذاشت حکومت سوریه سقوط کند!» یعنی انتظار دارند وقتی رئیس جمهور سوریه نمیخواهد، مردم سوریه نمیخواهند و ارتش سوریه نمیخواهند به هر دلیلی مقاومت کنند، ایرانی ها دایه دلسوزتر از مادر شوند و با دخالت بیجا در امور داخلی یک کشور دیگر، اراده خود را بر مردم و حاکمیت آن کشور به هر قیمتی تحمیل کنند! ما قبلا هم با درخواست سوریه و حاکمیت بشار اسد،عملیات مستشاری در این کشور داشتیم. 🔸«چون عملیات وعده صادق با تعلّل روبرو شد، دولت سوریه سقوط کرد» رهبر معظم انقلاب تأکید کردند نه تعلل میکنیم و نه شتابزده عمل میکنیم؛ همه ما به تدابیر رهبر جبهه مقاومت و فرمانده کل قوا ایمان داریم و با تهمت «تعلل کردیم که سید حسن نصرالله به شهادت رسید»، تدابیر امام خامنه ای و بیانات صریح ایشان را نادیده نمیگیریم و دل مردم منطقه و حاکمان کشورهای جبهه مقاومت را با وسوسه های سرپنجه های رسانه ای دشمن، خالی نمیکنیم. 🔸 «اگر حاج قاسم بود، سوریه سقوط نمیکرد» گویا که نمیدانند استاد و پیر مراد حاج قاسم تاکید کردند که با آمدن سردار قآآنی خلاء حضور حاج قاسم رفع گردید. تضعیف سرداران سپاه و فرماندهان میدان که این روزها تا توانستند تلاش کردند تا علاوه بر متقاعد سازی حاکمیت سوریه، آرایش میدان و جبهات مبارزه را سروسامان دهند، اشتباه راهبردی بوده و تنها به سود رژیم صهیونیستی تمام میشود. 🔻 بهترین پایه تحلیل برای این روزها همان بشارت ماندگار سردار دلها حاج قاسم سلیمانی عزیز است که: «من با تجربه این را میگویم که میزان فرصتی که در بحران ها وجود دارد، در خود فرصت ها نیست. اما شرط آن این است که: نترسید و نترسیم و نترسانیم.» و چه زیبا فرمود امام راحل عظیم الشان ما: «چه کوته نظرند آنهایی که خیال می‌کنند چون ما در جبهه به آرمان نهایی نرسیده‌ایم، پس شهادت و رشادت و ایثار و از خودگذشتگی و صلابت بی‌فایده است، ما در جنگ برای یک لحظه هم نادم و پشیمان از عملکرد خود نیستیم. راستی مگر فراموش کرده‌ایم که ما برای ادای تکلیف جنگیده‌ایم و نتیجه فرع آن بوده است. ملت ما تا آن روز که احساس کرد که توان و تکلیف جنگ دارد به وظیفه خود عمل نمود. و خوشا به حال آنان که تا لحظه آخر هم تردید ننمودند.
. 🔺روسیه: اسد سوریه را ترک کرده است وزارت خارجه روسیه: 🔹️بشار اسد پس از مذاکره با تعدادی از شرکت‌کنندگان در درگیری سوریه، ریاست جمهوری سوریه را ترک کرد و دستور انتقال مسالمت آمیز قدرت را صادر کرد. و مسکو در مذاکرات برای واگذاری قدرت شرکت نکرد. 🔹️اسد کشور را ترک کرد و روسیه نگران تحولات سوریه است. 🔹️ پایگاه‌های نظامی روسیه در خاک سوریه در حالت آماده باش هستند. 🔹️مسکو با همه طرف‌های بحران سوریه در تماس است و بر راه‌حلی فراگیر تاکید می‌کند
. 🔺 سال 2002 که دولت صدام سقوط کرد و آمریکایی ها رسما و عملا هم مرز ما شدند خیلیا غزل خداحافظی انقلاب اسلامی رو خوندند و پیشاپیش تحلیل های منفعلانه و برافراشتن پرچم سفید را آغاز کردند. 🔹 اما، آهسته آهسته مشخص شد که انقلاب اسلامی از درون این ، فرصتی تاریخی ایجاد کرد و توانست هم محور مقاومت را گسترش دهد و هم پوزه آمریکا را به خاک بمالد به شکلی که بسیاری از استراتژیسهای آمریکایی اذعان کردند که ما در عراق هزینه پرداختیم اما ایران منافعش را برد. 🔹 امروز هم در وضعیت مانند سال 2002 هست، حتی با شرایطی بهتر از آن دوران و ان شاالله ما میتوانیم از دورن این نیز فرصتهای طلائی و تاریخی را ایجاد کنیم که هم محور مقاومت را تقویت کنیم و هم عمق نفوذ استراتژیک انقلاب اسلامی را در منطقه گسترش دهیم. 🔹 شک نکنید مدیریت میدان همچنان در اختیار فرزندانِ روح الله و سربازان خامنه ای هست هر چند به ظاهر چنین نمودی کمتر دیده میشود
. 🔺بیانیهٔ وزارت خارجهٔ ایران در مورد تحولات سوریه 🔹وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با توجه به تحولات اخیر در سوریه، ضمن یادآوری موضع اصولی ایران مبنی بر احترام به وحدت، حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی سوریه، تاکید می‌کند که تعیین سرنوشت و تصمیم‌گیری در مورد آینده سوریه تنها بر عهده مردم این کشور، بدون مداخله مخرب یا تحمیل خارجی است. 🔹تحقق این مهم مستلزم پایان هرچه سریع‌تر درگیری‌های نظامی، ممانعت از اقدامات تروریستی و شروع گفتگوهای ملی با مشارکت همه طیف‌های تشکیل دهنده جامعه سوریه جهت تشکیل حاکمیت فراگیر که نماینده همه مردم سوریه باشد، است. 🔹جمهوری اسلامی ایران از سازوکارهای بین‌المللی با محوریت قطعنامه ۲۲۵۴ سازمان ملل متحد برای پیگیری روند سیاسی در سوریه همچون گذشته‌ حمایت کرده و به تعامل سازنده با سازمان ملل متحد در این زمینه ادامه می‌دهد. 🔹در این وضعیت که سوریه در دوره‌ای خطیر از تاریخ خود قرار دارد، تأمین امنیت همه شهروندان سوری و اتباع سایر کشورها و نیز حفظ حرمت اماکن مقدس مذهبی و همچنین حفاظت از اماکن دیپلماتیک و کنسولی وفق موازین حقوق بین‌الملل بسیار ضروری است. 🔹روابط دو ملت ایران و سوریه پیشینه‌ای دیرینه داشته و همواره دوستانه بوده است و انتظار می‌رود این روابط با رویکرد حکیمانه و دوراندیشانه دو کشور بر اساس علائق و منافع مشترک و عمل به تعهدات حقوقی بین‌المللی تداوم یابد. 🔹جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر جایگاه سوریه به عنوان کشوری مهم و تاثیرگذار در منطقه غرب آسیا، از هیچ کوششی برای کمک به استقرار امنیت و ثبات در سوریه دریغ نخواهد کرد و بدین منظور به... 🔹رایزنی‌های خود با همه طرف‌های اثرگذار به ویژه در منطقه ادامه خواهد داد. 🔹بدیهی است جمهوری اسلامی ایران ضمن رصد دقیق تحولات سوریه و منطقه و با در نظر گرفتن رفتار و عملکردهای بازیگران موثر در صحنه سیاسی و امنیتی سوریه، رویکردها و مواضع متناسب را اتخاذ خواهد کرد. 🍃🌹🔹ـــــــــــــــــــــــــ
💠حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) : 🔸بدانید هیچ چیزی مؤمن را به خدا نزدیک نمی کند، مگر آنکه : ▪️ نماز شب ، ▪️ تسبیح و تهلیل گفتن ، ▪️استغفار و گریه های نیمه شب ، ▪️ خواندن قرآن تا طلوع فجر ، ▪️متصل نمودن نماز شب به نماز صبح ، 🔸 پس هر که چنین باشد ، او را بشارت می دهم به فراوانی روزی که بدون رنج و زحمت و زور بازو به دستش آید . 📚 ارشاد القلوب ، ج ۲ ، ص ۱۷ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷