رهبر انقلاب در دیدار جمعی از اقشار مختلف بانوان:
🔰 غزه و لبنان ایستادهاند /آن که ریشهکن میشود، اسرائیل است
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح سهشنبه در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران، حضرت فاطمه زهرا(س) را از شگفتیهای آفرینش خواندند و با بیان اصول مهم منشور اسلام درباره زن، تأکید کردند: در اسلام، زن و مرد مکمل یکدیگرند و در تلاش برای رسیدن به حیات طیبه و تواناییهای فکری و روحی در عرصههای علمی، فرهنگی، هنری، اثرگذاری اجتماعی- سیاسی، فعالیت اقتصادی و مسائل بینالمللی هیچ تفاوتی با هم ندارند
🔰 دولت رئیسی چگونه توانست ناترازی برق و گاز را مدیریت کند؟
🔸شهید رئیسی با همت و تدبیر توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولتهای قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند.
🔸سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم در این باره نوشت: شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت، تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
🔻۱- ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و... را هم توسط دولت و هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان، رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
🔻۲- صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و....
🔻۳- زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و... جابهجا شد.
🔻۴- اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
🔸همه میدانستند رئیسجمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانهها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسئله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا بموقع اقدامات لازم را بهعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
🔰 زندهباد هرجومرج! (۱)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸اینکه کسی با ضربات میله بارفیکس یک دختر ۱۹ ساله را به قتل برساند و جنازه را طوری معدوم کند که هرگز پیدا نشود؛ مسلما جنایتی هولناک است و تقریبا هیچ انسان و وجدان پاکی نمیتواند به حمایت از قاتل در این جنایت بپردازد؛ اما همیشه در این مواقع جریان غربزده مدعی اصلاحطلبی ما را غافلگیر میکند! آنها نه تنها به حمایت از این قاتل پرداختند و خواستار لغو حکم اعدام برای او شدند بلکه علیرغم اعتراف صریح قاتل و شواهد و مستندات صحنه جرم؛ سعی کردند با عملیات رسانهای روایتی جعلی از این ماجرا را برجسته کرده و واقعیت را مخدوش کنند. روزنامه اعتماد به عنوان یکی از رسانههای وابسته به این جریان پا را از این هم فراتر گذاشت و مردم ایران را به باد ناسزا گرفت و آنها را «جامعه خشن و انتقامجو» لقب داد.
🔸مدتی بعد در آخرین روزهای مرداد ۱۴۰۱ یک جوان بزهکار، راهبندان بزرگراه نیایش را بهترین فرصت دید تا قمهاش را بیرون بکشد و با تهدید یک خانم جوان در داخل خودرویش گوشی همراه او را سرقت کند. تصویر این زورگیری بلافاصله در فضای مجازی دست به دست شد و احساسات عمومی را جریحهدار کرد؛ اما شاید هیچکس فکر نمیکرد پس از دستگیری سارق و محکومیت او در دادگاه عدهای به حمایت از او برخیزند! اتفاقی که باز هم در اوج ناباوری رخ داد و باز هم پای جریان سیاسی غربزده و مدعی اصلاحطلبی در میان بود. آنها زورگیر بزرگراه نیایش را که به این سرقت و حدود ۱۰۰ سرقت و زورگیری دیگر با سلاح سرد اعتراف کرده بود و به اتهام محاربه با حکم اعدام مواجه بود؛ مورد حمایت قرار دادند! این بار نوبت روزنامه «شرق»، یکی دیگر از رسانههای وابسته به این جریان بود که ضمن حمایت از مجرم به مردم توهین کند. این روزنامه در صفحه اول خود با عنوان «اعدام درمان این درد نیست» خواستار لغو این حکم شد؛ «شرق» به همین اندازه هم اکتفا نکرد و با توهین به مردم، «جامعه ایران» را «جامعه اعدامپسند» خواند که دچار «سندروم اعدامدرمانی» است.
🔸مسئله آنها شخص قاتل و زورگیر نبود؛ آنها بهانهای برای صفکشی در مقابل قانون پیدا کرده بودند. آنچه مشاهده میشد ایجاد فضاسازی رسانهای از طرف این جریان بدسابقه و بدنام برای بیاعتبار کردن احکام قانونی بود که در نهایت به خدشهدار شدن ویژگی بازدارندگی احکام و ایجاد حاشیهای امن برای مجرمان و قانونشکنان ختم میشد. صفکشی در برابر قانون و بالتبع تأمین منافع مجرمان برای جریان غربزده مدعی اصلاحطلبی فقط محدود به این موارد نبود. وقتی آنها برای حمله به قانون حتی پروندههای جنایی را هم سیاسی میکردند ناگفته وضعیت در دیگر حوزهها مشخص بود.
🔸اردیبهشت ۱۴۰۳ که پس از سالها بحث و تبادل نظر و رفع ایرادات اولیه شورای نگهبان، طرح «مالیات بر سوداگری» در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و میرفت تا تبدیل به قانون شود؛ یک بار دیگر مدعیان اصلاحطلبی در برابر قانون صف کشیدند. به موجب این طرح از کسانی که اقدام به دلالی و سوداگری گسترده و ویرانگر در بازارهای زمین، مسکن، سکه، طلا، خودرو، ارز و... میکردند، مالیات اخذ میشد تا ضمن برخورد با این اخلالگران دانهدرشت، سرمایهگذاری در این بازارهای غیرمولد به سمت بازارهای مولد هدایت شود. «مالیات بر سوداگری» طرح عجیب و بدیعی نبود. این پایه مالیاتی در بیش از ۱۸۰ کشور جهان وجود داشت و ایران از منظر قانونگذاری در این حوزه بسیار عقبتر از سایر کشورهای جهان بود. کانادا مالیاتی تا ۴۲ درصد در این زمینه وضع کرده بود و این میزان برای آمریکا و انگلیس به ۲۸ درصد میرسید. اما جریان غربزده مدعی اصلاحطلبی در قانون و قانونگذاری از قبله آمالش تبعیت نمیکرد. آنها این بار نه به نفع قاتلان و زورگیرها که برای حمایت از دلالان پا به میدان گذاشتند و حملات رسانهای خود به این طرح را آغاز کردند.روزنامه سازندگی برای دفاع از دلالی و سوداگری پشت مردم پنهان شد و سعی کرد آنها را از این طرح بترساند. روزنامه شرق از «عدم رضایتبخشی» این طرح گفت و دیگر چهرهها و رسانههای منتسب به این جریان تمام قد به نیابت از سوداگران در مقابل طرح «مالیات بر سوداگری» ایستادند. عناوین «مسابقه دولت و مجلس برای گرفتن مالیات از مردم»، «بیراهه مالیاتی عایدی سرمایه»، «مالیات بر عایدی سرمایه، یا سرقت اموال و ثروت مردم؟»، «مالیات بر عایدی سرمایه، پایان دلالی، یا کاسبی تازه؟»، «سهمگیری دولت از داراییهای مردم؛ مهاجرت صاحبان سرمایه شدت میگیرد» و... در روزنامهها و سایر رسانههای وابسته به این جریان تنها قسمتی از عملیات رسانهای سنگین آنها علیه طرح «مالیات بر سوداگری» در حمایت دلالان و دلالبازی بود.
🔰 زندهباد هرجومرج! (۲)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸منطق شهید رئیسی در این زمینه واضح و روشن بود؛ او در چهارچوب تحقق عدالت نمیخواست مالیات فقط بر دوش کارمندان، کارگران یا فعالان اقتصادی باشد و کلانسرمایهداران با استفاده ازگریزگاههای مالی از پرداخت مالیات شانه خالی کنند. اما باز هم جریان غربزده مدعی اصلاحطلبی در برابر انضباط و شفافیت مالی ایستاد و با عناوینی مثل «خالی کردن جیب مردم»، «تله مالیاتی»، «سال سخت مالیاتستانی»، «شوک مالیاتها»، «بار سنگین مالیات» و... در رسانههایش به فضاسازی علیه اقدامی پرداخت که ضمن شفافیت و تکمیل نظام اطلاعات مالی کشور، مالیات صاحبان اصناف و مشاغل خُرد را کاهش میداد و با شناسایی کلانسرمایهداران فراری از مالیات به عنوان مؤدیان جدید مالیاتی گامی مهم در جهت تحقق عدالت مالیاتی برمیداشت. شفافیت مالی و مالیاتستانی بر اساس آن نیز اقدامی بود که در بسیاری از کشورهای جهان از جمله اروپا و آمریکا اجرا میشد اما غربزدگان ایرانی در این زمینه هم از غرب پیروی نمیکردند. آنها این بار در حمایت از فراریان مالیاتی علیه قانون به میدان آمده بودند.
🔸تابستان ۱۳۹۹ وقتی ارادهای برای قانونگذاری و ساماندهی فضای مجازی در مجلس شورای اسلامی شکل گرفت یک بار دیگر جریان غربزده مدعی اصلاحطلبی بود که آن اراده را سرکوب کرد. این بار البته برخی مسئولان نادان وقت وزارت ارتباطات نیز به کمکشان آمدند و مثل همیشه با فضاسازی علیه محتوای طرح، حامیان طرح و هراسافکنی در افکار عمومی از اجرای طرح مسیر قانونگذاری در این حوزه را مسدود کردند. نکته جالب اینجا بود که در این زمینه نیز آمریکا و کشورهای اروپایی پیشرو قانونگذاری برای کاربران و شرکتهای ارائهدهنده خدمات در فضای مجازی بودند اما غربزدگان ایرانی به اندازه قبله آمالشان هم حاضر به نظمدهی فضای مجازی رهای ایران نبودند. در همه این موارد غربزدگان مدعی اصلاحطلبی چیزی که در غرب شاخص پیشرفت و توسعه بود را برای ما جلوهای از پسرفت و تحجر جا میزدند و در عوض نشانههای ابتذال و فرومایگی غرب را برای ما نمادی از آزادی و برابری معرفی میکردند.
آنها همچنان به مسیرخود ادامه میدهند و در این مسیر آخرین نمونه، صفکشیشان علیه قانون «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» است. در این مورد علیرغم تصویب قانون و تأیید آن توسط شورای نگهبان آنها عصیانگرانه دولت مورد حمایتشان را به گردنکشی از قانون تشویق کردند و در اقدامی کمسابقه با به میان کشیدن شورای عالی امنیت ملی، سعی کردند قانون رسمی کشور را دور بزنند.
🔸بحث درباره محتوای این قوانین، موضوع یادداشت ما نیست. تمام این قوانین ممکن است در کنار مزیتهایشان، ضعف و نقایصی داشته باشند که میتوان با مشارکت مؤثر و ارائه نظرات و طرحهای جایگزین برای بهبود آنها تلاش کرد. اما عملکرد جریان غربزده مدعی اصلاحطلبی نشان میدهد آنها نه به دنبال مشارکت مؤثر و فعال برای برطرف کردن نقاط ضعف و حتی ارائه نسخههای بدیل و جایگزین که خواستار نفی حداکثری «اصل قانونگذاری» در این زمینهها هستند. آنها هیچ طرح جایگزینی برای «مهار سوداگری»، «شناسایی فراریان مالیاتی»، «ساماندهی فضای مجازی»، «حدود پوشش در فضای اجتماعی» و... ارائه نمیدهند و اصرار بر قانونزدایی در همه این حوزهها دارند. آنها با هرگونه انضباط سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و... مخالفند و با فضاسازی علیه هر شکلی از نظم و قانون؛ جامعه را به سمت «هرجومرج» سوق میدهند. بیجهت نیست که رسانههای این جریان سلطه تروریستهای تحریرالشام بر سوریه و آغاز ناامنی و هرجومرج در این کشور را «لحظه خوش رهایی» مینامند و برای رسیدن به این «لحظه جادویی» ثانیهشماری میکنند. آرزوی آنها «سوریهسازی از ایران» و شعارشان «زندهباد هرجومرج» است که معمولا پشت الفاظ زیبا پنهانش میکنند.
🔸جریان غربزده مدعی اصلاحطلبی پیشقراول تروریستها برای بیثباتی در ایران است. آنها با تخریب «قانون» و «قانونگذاری» و ایجاد بینظمی و هرجومرج به اسم آزادی راه را برای تخریب کشور به دست تروریستها هموار میکنند. مسئله رد یا تأیید قانون حجاب و یا هر قانون دیگر نیست؛ مسئله اخلال در نظم عمومی و عقیم کردن قانون و ساز و کارهای قانونی برای قفل کردن نظام اجرائی کشور است.
🔰واکنش غریبآبادی به اظهارات گروسی: براساس واقعیات صحبت کنید!
🔸معاون حقوقی وزارت خارجه: برنامه غنیسازی ایران اهداف نظامی ندارد. نیتخوانی مبتنی بر سناریوهای فرضی جزو وظایف مدیرکل آژانس نیست و خلاف متن و روح اساسنامه آژانس است.
🔸احترام به تصمیمات و سیاستهای کشورها در استفاده صلحآمیز از انرژی هستهای شامل چرخه سوخت (غنیسازی) در اسناد مرتبط بینالمللی به رسمیت شناخته شده و این اظهارات مدیرکل که با چاشنی سیاسی درآمیخته، نمیتواند این واقعیات را نادیده بگیرد.
🔸مدیرکل آژانس بینالمللیِ انرژی اتمی دیروز گفته بود: ایران اورانیوم را نزدیک به سطح نظامی غنی میکند و بهسرعت بهسمت هستهایشدن حرکت میکند
گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 مسئولان محترم اگر از دغدغه فیلترینگ فارغ شدند برای ارزش پول ملی هم فکری کنند!
🔸ارزش پول ملی در روزهای گذشته بر اساس نرخها در بازار آزاد در حال ثبت رکوردهای بیسابقه است، اما مسئولان دولت همچنان درگیر حاشیههایی چون فیلترینگ هستند.
به گزارش خبرنگار کیهان، اسکناس دلار روز گذشته در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران ۶۳هزار و ۴۱۸ تومان و در حواله ۶۱هزار و ۷۵۲ تومان کشف قیمت شد. در میدان فردوسی تهران نیز دلار آزاد توسط دلالان مقابل صرافیها ۷۵هزار و ۸۰۰ تومان قیمتگذاری شد. همچنین قیمت دلار در کانالهای تلگرامی پس از سرک کشیدن به رکورد ۷۷ هزار تومان، در کانال ۷۶هزار تومان نوسان کرد.
🔸نخستین نگرانی مردم از این وضعیت، تأثیر این قیمتها بر بازارهای کالایی، بهویژه اقلامی است که مستقیماً با معیشت مردم ارتباط دارند. به طور سنتی، فروشندگان نیمنگاهی به قیمتها در بازار غیررسمی دارند و با هر افزایشی، سعی میکنند قیمت کالاهای خود را افزایش دهند.
🔸همزمانشدن سیاست دولت برای افزایش سقف نرخها در بازار نیما و رونمایی از بازار ارز تجاری مرکز مبادله با نوسانات آخر سال میلادی و ماههای پایانی سال خورشیدی، در کنار برخی التهابات سیاسی و منطقهای نیز به این نگرانیها افزوده است.
🔸از طرفی، در پی جدیدترین تصمیم دولت چهاردهم، از روز شنبه این هفته بالأخره ارز نیما بدون فراهم بودن مقدمات آن، یکباره حذف شد تا سرمایهداران بورسی و صادرکنندگان اتاق بازرگانی خوشحال باشند و مردم نگران افزایش قیمت کالاها.
🔸در این بین، انتظار میرفت دولت، معیشت مردم را در اولویت قرار دهد، اما به نظر میرسد توجه مسئولان بیشتر معطوف به مسائل حاشیهای است. مجموعه دولت درگیر مسائلی همچون کنسرت و مخالفت با قانون حجاب و... هستند و وزیر اقتصاد نیز دغدغه فیلترینگ دارد.
🔸همتی علاوهبر سخنرانیها، اخیراً در فضای مجازی هم نوشته است: «در اینکه فضای مجازی در کشور باید مدبرانه مدیریت شود، شکی نیست. ولی فیلترینگ به هیچ وجه یک روش مدبرانه برای مدیریت نیست.» وزیر اقتصاد در حالی از ضرورت حذف فیلترینگ سخن میگوید که به دلیل قطع مکرر برق، دغدغه اول مردم قطعنشدن اینترنت است!
🔰 زردنویسی روزنامه سازندگی بدون هیچ مستندات و آماری
🔸این گزارش روزنامه سازندگی را بخوانید، حتی یک نمودار مستند به رفرنس در آن مشاهده نمیکنید و لحن گزارش نیز کاملا سیاسی است.
🔸نویسنده به قدری از فضا دور است که نمیداند ایران از سال ۹۷ گاز بیشتری از میدان پارسجنوبی نسبت به قطر تولید میکند، با وجود اینکه سهمش از میدان تقریبا نصف قطر است (مستندات).
🔸از نظر این روزنامه، اوجی گازوئیل کافی به نیروگاهها نرسانده و سطح ذخایر نصف شده و محرابیان نیز به قاچاق سوخت از نیروگاهها کمک کرده!
🔸اما اگر کمی مستند به آمار صحبت کنیم، سطح ذخایر گازوئیل نیروگاهها در ابتدای شهریورماه امسال ۱.۸ میلیارد لیتر بوده؛ مشابه سالهای گذشته (مستندات).
🔸در سال ۱۴۰۲ نیز به دلیل قطع صادرات گاز به ترکیه، گاز بیشتری تحویل نیروگاهها شد و یک استثنا نسبت به سالهای قبل و بعد رخ داد که نمیتواند مبنای قضاوت قرار گیرد (مستندات).
🔸ضمنا دولت چهاردهم چندی پیش اعلام کرد مشکل خاموشیها برطرف شده و دیگر قطعی برق نداریم. مگر در این فاصله مجددا دولت سیزدهم سر کار آمد که مقصر دور دوم خاموشیهاست!
🔴 آیا میتوان معصوم را در خواب دید؟
سوال را اینگونه مطرح میکنیم از کجا معلوم شخصی را که در خواب دیدهایم معصوم باشد؟!
🌕 رسول الله صلیالله علیه و آله فرمودند: «مَنْ رَآنِی فِی الْمَنَامِ فَقَدْ رَآنِی فَإِنَّ الشَّیْطَانَ لَا یَتَمَثَّلُ بِی فِی نَوْمٍ وَ لَا یَقَظَةٍ وَ لَا بِأَحَدٍ مِنْ أَوْصِیَائِی إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَة» «کسی که مرا در خواب دید، به درستی که مرا دیده است. زیرا شیاطین به صورت من در خواب و بیداری مجسّم نمیشوند. حتی به صورت اوصیاء من نیز تا روز قیامت در نمیآیند»
در پاسخ باید گفت: لازمهٔ دیدار معصوم علیهالسلام در خواب، این است که او را قبلا در عالم بیداری دیده و تصویرشان را بشناسیم وگرنه چگونه میتوان گفت: آن کسی را که در خواب دیدهایم همان معصوم است؟ ممکن است آنچه دیدهایم، انعکاس تصاویری باشد که در تلوزیون یا در کتابها دیدهایم. مضافا اینکه بعید نیست که تصاویر یا صداها و نشانههای دیده و شنیده شده از معصوم در عالم خواب، وسوسه و فریبی از جانب شیطان باشد. ضمن اینکه حقیقت خواب سازی توسط شیطان و جن، توسط روایات مورد تأیید واقع شدهاند:
🌕 آقا امام صادق علیهالسلام در این باره فرمودند: «الرُّؤْیَا عَلَى ثَلَاثَةِ وُجُوهٍ بِشَارَةٍ مِنَ اللَّهِ لِلْمُؤْمِنِ وَ تَحْذِیرٍ مِنَ الشَّیْطَانِ وَ أَضْغَاثِ أَحْلَامٍ» «رؤیا بر سه قسم است: بشارتی از جانب خداوند برای مومن، ترساندنی از طرف شیطان، و خوابهای آشفته»
پس به تصریح این روایت، هیچ اطمینانی بر این نیست که کسی را که در خواب دیدهایم معصوم علیهالسلام باشد، چرا که ممکن است ابلیس خودش را تزیین کرده و به عنوان پیامبر یا اوصیاء ایشان علیهمالسلام معرفی کرده باشد. لذا در صورت تشکیک (اذا جاء الاحتمال بطل الاستدلال) نمیشود به سخن فرد در رؤیا اعتماد کرد.
📗بحارالأنوار، ج ۳۰، ص ۱۲۷
📗تفسیر صافی، ج۳، ص ۲۳
📗عوالم العلوم، ج۲۰، ص ۱۱۴
🔴 توجــــــــه: این مطلب را رد ادعای احمدالحسن(دجال بصره) وارد کردیم؛ چرا که این کافر ملعون برای اثبات و حجیت ادعای شیطانی خود پیروانش را بر خواب ارجاع میدهد و رؤیا را سند و شهادتی از سوی پروردگار میداند و آنچه ما گفتیم سوای از رویای صادقه میباشد:
🌕 حضرت آقا امام رضا سلام الله علیه:
«إِنَّ الرُّؤْيَا الصَّادِقَةَ جُزْءٌ مِنْ سَبْعِينَ جُزْءاً مِنَ النُّبُوَّةِ.»
«رؤیاى صادقه جزئى از هفتاد جز از نبوّت است.»
📗من لا يحضره الفقيه، ج۲ ص ۵۸۵
📗الامالي(للصدوق)، ص ۶۴
📗عيون أخبار الرضا، ج۲ ، ص ۲۵۷
📗بحار الأنوار، ج۴۹ ، ص ۲۸۳
📗مدينة المعاجز، ج۷، ص ۱۸۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 داستان مرد ناصبی و زائرین امام حسین علیه السلام
سخنران شهید کافی
28.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥در سه دقیقه «حرف اصلی» دیدار زنان و دختران با رهبر انقلاب را ببینید
🎨پوستر | «راه نصرالله ادامه دارد»
✏️رهبر انقلاب، صبح امروز: ...بعضی خیال کردند که قضیّهی مقاومت تمام شد؛ اینها سخت در اشتباهند. روح سیّدحسن نصراللّه زنده است، روح سنوار زنده است؛ شهادت، اینها را از عرصهی وجود بیرون نبُرد؛ جسم اینها رفت، روحشان باقی است، فکرشان باقی است، راهشان ادامه دارد. ۱۴۰۳/۹/۲