نمودار درختی بیانات رهبر انقلاب.pdf
860.9K
🌷 #نقشه_راه | نمودار درختی بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار مردم قم. ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
🚨 الهام علیاف خود را به نفهمی زد!!!؟
🔻 الهام علیاف در دیدار با احمدیان طوری سخن گفت که گویی او نبود که یک روز قبل خواهان عذرخواهی ایران شده بود!!!
🔴 ریاستجمهوری آذربایجان خبری مفصل و پر از جملات مثبت علیاف و احمدیان، دبیر شعام ایران در خصوص برادری و روابط فرهنگی و اقتصادی دو کشور منتشر کرد!!
🔴 ریاستجمهوری آذربایجان حتی برخلاف رویه گذشته خود این جمله میهمان ایرانی را نیز منتشر کرد: "روابط فرهنگی، تاریخی، مذهبی و تمدنی آذربایجان و ایران در منطقه نظیری ندارد و نمیتوان دو کشور دیگری را با چنین روابط دیرینهای یافت."
🔴 به نظر میرسد علیاف که یک روز قبل اتهامات واهی ضدامنیتی به ایران وارد کرده و همچنین به ایران توهین کرده و حتی بهصورت سربسته ایران را تهدید کرده بود، با انتشار این خبر مثبت از دیدارش با دبیر شورای عالی امنیت ملی ايران، تلاش کرده است از خود شخصیتی بهاصطلاح پیچیده و چندوجهی و معطف و سیاس نمایش دهد و مخاطبان را مبهوت این بهاصطلاح پیچیدگی شخصیت خود بکند، غافل از اینکه حمار خودش است!!
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻لسآنجلس همچنان در آتش میسوزد
🔹آتشسوزی مهیب که از سهشنبه در جنگلهای لسآنجلس آغاز شده، به بخشهای وسیعی از این شهر سرایت کرده و تاکنون دهها نفر کشته و زخمی شدهاند.
🔹دهها هزار نفر از ساکنان منطقه تخلیه شده و به گفت مقامات محلی بهدلیل وزش باد شدید، اطفای آتشسوزی دشوار است.
✨ ﴾﷽﴿✨
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
⭕️دعای سلامتی اقا صاحب الزمان
عجل الله تعالی فرجه الشریف
✨﴾﷽﴿✨
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#نذر_گل_نرجس_صلوات
#التماس_دعای_فرج 🤲
.
♨️ ظریف: خیلی به این صحبتها که ترامپ کاسب است، اعتقاد ندارم.
✍ تصرف خلیج پاناما، الحاق گرینلند به امریکا و ادعای کانادا به عنوان یکی از ایالات امریکا !!!
میدانید که در قبال عدم توافق این کشورها با این پیشنهاد، ترامپ چه تهدیدی کرده جناب راهبردی؟!
گفته تعرفه های وحشتناک بر آنها اعمال خواهم کرد!
فقط در یک فقره ۱۰۰ میلیون دلار یارانه کانادا قطع خواهد شد یا حدود ۲۰ تا ۴۵ درصد بر تعرفه های دانمارک ( به عنوان مالک کنونی گرینلند ) اضافه خواهد کرد.
چین و ایران و روسیه و ناتو و اوکراین و ... مثال نمیزنم!
گمان میکنی با دکمه سردست و آن لبخند جان کری پسندت میتوانی ما را هم فریب بدهی جناب راهبردی؟!
راهبردی غیرقانونی !
بله ترامپ کاسب نیست بلکه او یک قمارباز سیاسی و دلال ترساندن اقتصادیست !
.
♻️ اعتراف خوبی است!
رسانه رسمی رییس جمهور این شش نفر را به عنوان بانیان وضع موجود معرفی کرده. قاعدتا از نظر آنها این شش نفر برجستهترین افراد موثر در ایجاد وضع موجود هستند. فقط یک سؤال، کدام یک از این افراد در ۸ سال گذشته مسئولیت اجرایی یا غیراجرایی داشتهاند؟! غیر از مسئولیت یک ساله آقای عبدالملکی، که مهمترین اقدامش افزایش قابل توجه حقوق کارگران بوده!
مردم میفهمند که بانیان وضع موجود امروز در ویترین و پستوهای دولت آقای پزشکیان حضور دارند و باید پاسخگو باشند. با همه اینها ما حتما به دولت کمک می کنیم مشروط بر اینکه به نفع ملت ایران قدم بردارند نه مطابق خشنودی مقامات غربی.
30.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چرا از ایتا میترسند؟
این گزارش سایت انتخاب علیه پیام رسان ایرانی ایتا هست .انگار اینترنشنال و بی بی سی گزارش تهیه کرده اند
جالبه رفته چندتا کانال کم مخاطب رو انتخاب کرده برا تحلیل ایتا.جریان فتنه و اصلاحطلبان نمیتوانند خشم خود را از وجود یک سلاح قدرتمند رسانه ای در دست جریان انقلاب پنهان کنند. بی جهت نیست که دیوانه وار و بی حساب و غیرقانونی دارند فیلتر سکوها و پیام رسان های آمریکایی اسرائیلی را یکی یکی برمیدارند.
ایتا بزرگترین سلاح جریان انقلاب در نرم افزار جهاد تبیین است. مراقب توطئه داخلی و خارجی علیه این سلاح برنده جهاد تبیین باشید....
17.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ مناظره داغ کارشناسان عرب درباره نقش ایران در منطقه:
🔹کارشناس ضد ایرانی: ایران از جان ما چه میخواهد؟! تمام کنید این شعارها را، بیروت زیبا را نابود کردید/مشتی صفوی هستید که فقط علیه اعراب سخن میرانید/اگر به تاریخ مراجعه کنید میبینید که ما هم سالها علیه اسرائیل مبارزه کردهایم...
🔹کارشناس لبنانی: نبرد علیه اسرائیل فیلم هندی نیست که بخواهید با جملههای زیبا و عاشقانه مدیریتش کنید/نتیجه حرف شما این است که فلسطینیها دو دستی سرزمین خود را تقدیم اسرائیل کنند/این سخنان ضد ایرانی خود را دور بریز، من عرب اصیل هستم و میدانم این ایران بود که آرمان فلسطین را دوباره زنده کرد/همین شماها بودید که هشت سال از جنگ صدام علیه ایران حمایت کردید اما تا به امروز قدمی علیه اسرائیل برنداشتید...
❇️ مثل رئیسی (۱)
🔸سید_محمدعماد_اعرابی
🔸۲۷ خرداد ۱۳۸۳ بود که رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس هفتم که به تازگی راهی مجلس شده بودند، فرمودند: «گاهی بعضیها تصور میکنند چهار سال وقت دارند و دو سه ماهِ اول چیزی نیست. نه آقا! همان دو سه روز اول هم مهم است. یک روز را هم نباید از دست داد. چهار سال، وقت زیادی است؛ به شرط آنکه از همه ساعات و روزهای آن استفاده شود؛ نه اینکه توقع زیادی داشته باشیم... یکی از نامهای دارای افتخار در تاریخ ما- به همان اندازهای که واقعیت دارد- امیرکبیر است. امیرکبیر در کشور ما سه سال در رأس دولت بوده است. معلوم میشود سه سال وقت خیلی زیادی است. همه کارهایی که امیرکبیر انجام داده و همه خاطرات خوبی که تاریخ و ملت ما از این شخصیت دارد، محصول سه سال است. بنابراین چهار سال، وقت کمی نیست- وقت خیلی زیادی است- به شرط اینکه از همه این وقت به نحو درست استفاده شود.»
🔸این اولین باری نبود که رهبر انقلاب دوره ۳۹ ماهه صدارت «امیرکبیر» بر امور کشور را به نشانه خدماتی بزرگ در فرصتی کم برای مسئولان نظام مثال میزدند و البته آخرین بار هم نبود. میرزا تقی خان فراهانی یا همان «امیرکبیر» در فرصت حدودا ۳۹ ماهه صدارتش اقداماتی انجام داد که تا آن زمان بینظیر بود و در تاریخ ایران ماندگار شد. معمولا «امیرکبیر» را به احداث «دارالفنون» برای آموزش علوم و صنایع جدید به جوانان ایرانی میشناسند اما «دارالفنون» با همه اهمیتش تنها یکی از کارهای دوره ۳ ساله مسئولیتش است. او ساز و کارهای نظامی را به منظور حفظ امنیت کشور به شکل امروزی پایهگذاری کرد. ارتشی منظم شامل نظامیان دوره دیده، مدرسه نظامی و کارخانه اسلحهسازی تشکیل داد و برای تأمین امنیت مردم پاسگاهها و پادگانها را در داخل شهر و در راههای مواصلاتی تأسیس کرد.
🔸او همچنین منابع و مخارج اداره کشور را محاسبه کرد و سپس برای رفع کسری بودجه اقدام به اصلاح نظام مالیاتی و نظام پرداخت حقوق و دستمزد کرد. علاوهبر سیاستهای نظامی، امنیتی و اقتصادی؛ «امیرکبیر» در همان ۳۹ ماه اقدامات قابل توجهی در حوزه اجتماعی مانند واکسیناسیون سراسری در برابر آبله، راهاندازی روزنامه «وقایع اتفاقیه» به منظور آگاهیبخشی به افکار عمومی و مسئولان از مسائل کشور، احداث بیمارستان، اعزام پزشک به مناطق مختلف ایران، ایجاد گذرنامه برای ساماندهی مسافرت ایرانیان، تأسیس چاپارخانه جهت ایجاد شبکه ارتباطی سریع در کشور و... انجام داد.
🔸اما شاید مهمترین خدمت «امیرکبیر» از روحیه استعمارزدایی و استقلالطلبی او نشأت میگرفت. او به منظور کاهش مداخلات خارجی در امور کشور در نحوه ارتباط سفارتخانهها با دربار بازنگری کرد و بخشی از نظام اطلاعاتی و امنیتی کشور را مأمور به مراقبت از فعالیت سفارتخانههای خارجی در تهران کرد. امیرکبیر با توانمندسازی مردم ایران موفق شد ضمن رونق کشاورزی و برخی صنایع، تراز بازرگانی خارجی را به نفع ایران اصلاح کند. همه اینها و بسیاری از خدمات دیگر میرزا تقی خان فراهانی ملقب به «امیرکبیر» تنها در همان دوره ۳ سال و دو ماه و بیست و هشت روز اتفاق افتاد.
🔸امیرکبیر اگرچه یک اسطوره بود اما افسانه نبود. ۶ شهریور ۱۴۰۳ رهبر انقلاب در نخستین دیدار با هیئت دولت چهاردهم یک بار دیگر برای یادآوری فرصت زودگذر خدمت به مردم؛ «امیرکبیر» را مثال زدند با این تفاوت که اینبار از یک نفر دیگر نیز همتراز با او یاد کردند: «چهار سال زود میگذرد، لکن در همین مهلت زودگذر کارهای بزرگ میتوان کرد. امیرکبیر سه سال در کشور حکومت کرد، کارهای بزرگی را بنیانگذاری کرد. خود آقای رئیسیِ عزیزِ ما سه سال حکومت کرد و ریاست کرد، کارهای خوبی ایشان انجام داد و بعضی کارها را پایهگذاری کرد که انشاءالله ثمرهاش را بعدها کشور خواهد دید.»
🔸شهید «رئیسی عزیز» نمونه دیگری شد از خدمات بسیار در فرصت اندک. او فقط چیزی حدود ۲ سال و ۹ ماه سکان اداره کشور را برعهده داشت اما در این مدت کوتاه تقریبا هیچ فرصتی را برای خدمت به مردم از دست نداد. شهریور ۱۴۰۰ سید ابراهیم رئیسی دولت خود را در حالی تشکیل داد که به اعتراف حسن روحانی رئیس دولت دوازدهم در پاسخ به محمدباقر نوبخت (رئیس وقت سازمان برنامه و بودجه) مورخ ۹ مرداد ۱۴۰۰: «همه موجودی خزانه تخلیه شده است. موجودی وجود ندارد.» اما حتی این اعتراف تلخ حسن روحانی نیز عمق اوضاع وخیم کشور به خصوص در زمینه کالاهای اساسی را در زمان تحویل دولت به شهید رئیسی نشان نمیداد.
🔸۱۶ تیر ۱۴۰۰ (کمتر از یک ماه به واگذاری دولت دوازدهم به دولت سیزدهم) علیرضا رزمحسینی وزیر وقت صمت در نامه به رئیس وقت بانک مرکزی نوشت به دلیل کمبود تخصیص ارز، خرید تضمینی گندم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۵ درصد کاهش داشته است.
🔻ادامه دارد...
❇️ مثل رئیسی (۲)
🔸سید_محمدعماد_اعرابی
🔸وزرای دولت دوازدهم در روزهای پایانی خدمتشان بارها چنین نامههای نگرانکنندهای را که حاکی از اوضاع آشفته اداره کشور در آن روزهاست برای حسن روحانی نوشتند و نسبت به شرایط موجود به او هشدار دادند.
🔸۱۹ تیر ۱۴۰۰ کاظم خاوازی وزیر وقت جهاد کشاورزی در نامهای از اوضاع تکاندهنده نهادههای دامی، کاهش تولید و کشتار دامهای مولد و کمبود گوشت در آینده خبر داد. آقای خاوازی درباره اوضاع آن روزها نوشت:
«موج اعتراضات گاوداران شیری و گاوداران گوشتی به هم پیوست و ضمن ایجاد صحنههای بسیار دردناک و فجیع از کشتار دامها و ریختن شیر و خون آنها در خیابانها شروع تا به تهدید بسته شدن کشتارگاهها و ایجاد بحران گوشت برای کشور در هفته پیش ختم شد.» آقای خاوازی درباره مشکلاتی که به علت عدم مدیریت مناسب امور در این زمینه،گریبانگیر کشور در آینده خواهد شد نیز مینویسد: «حذف دامهای مولد و کاهش کل جمعیت دامی، علاوهبر از دست دادن سرمایههای ژنتیکی و نظر به فاصله نسلی ۳.۵ تا ۴ سال، به هیچ وجه در میان مدت قابل جبران نبوده و کشور را با خطر کمبود شدید شیر و گوشت مواجه خواهد ساخت.»
🔸تعطیلی واحدهای تولیدی و در نتیجه بیکاری و عدم پرداخت حقوق کارگران از مشکلات رایج در روزهای پایانی دولت حسن روحانی بود. محمد شریعتمداری وزیر وقت کار در نامهای به حسن روحانی نوشت: «مدتی است دهها هزار نفر از کارگران صنعت نفت و پتروشیمی در مناطق مختلف کشور به دلیل اعتراض به مسائل مُزدی و حقوقی و عدم توجه به برخی از نیازمندیهای آنان دست به اعتصاب زده و مذاکرات مسئولین وزارتخانههای تعاون، نفت، کشور و اطلاعات تنها موجب بازگشت حدود سه هزار نفر از آنان به کار شده.» اسحاق جهانگیری معاون اول حسن روحانی با جمعبندی خود از این شرایط، اوضاع کشور در آن زمان را از زمان جنگ تحمیلی ۸ ساله هم بدتر دانست و در جلسه ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ هیئت دولت با حضور سید ابراهیم رئیسی گفت: «منابع کشور ته کشیده... آقای رئیسی در چنین شرایطی مسئولیت اداره کشور را بر عهده گرفتند.»
🔸«رئیسی عزیز» اما با آه و ناله پشت تریبونهای رسمی، این مشکلات را به میان مردم نکشاند. او ترجیح داد بازنمایی رسانهای از رئیسجمهوری اسلامی ایران چهرهای امیدوار، قوی و مصمم برای رفع مشکلات بزرگ و انجام کارهای بر زمین مانده باشد. برای همین آستین همت را بالا زد و با امید به آینده و تلاش شبانهروزی اوضاع وخیم به جا مانده از دولت دوازدهم را سامان داد. ۲ سال و ۹ ماه بعد وقتی او با پرواز اردیبهشت، مسافر آسمان شد. برخلاف سال ۱۴۰۰ ذخیره کالاهای اساسی کشور برای ۶ ماه بعد نیز تأمین بود. خزانه کشور چیزی بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد تومان موجودی داشت و صندوق ذخیره ارزی که در دولت دوازدهم تبدیل به قلکی برای مخارج امور روزمره کشور شده بود؛ با پرداخت سهم سالیانهاش در دولت سیزدهم جایگاه راهبردی خود برای نسل آینده را باز یافته بود.
🔸سید ابراهیم رئیسی در دو سال و ۹ ماه خدمتش بیش از ۸ هزار و ۷۰۰ واحد تولیدی راکد و نیمه فعال را احیا کرد و به چرخه تولید بازگرداند. او توانست پروژههایی که سالها در دولتهای مختلف بر زمین مانده بود را به انجام برساند؛ بیمارستان امام خمینی(ره) شهریار پس از ۳۴ سال، فرودگاه شهدای سقز پس از ۲۷ سال، راهآهن بستانآباد-خاوران پس از ۲۲ سال، سد گرمیچای پس از ۲۰ سال، راهآهن همدان-سنندج پس از ۱۸ سال، مجتمع پتروشیمی گچساران پس از ۱۷ سال، طرح آبرسانی غدیر برای استان خوزستان پس از ۱۵ سال، سد غدیر باباحیدر پس از ۱۵ سال، بیمارستان امام حسین(ع) فسا پس از ۱۲ سال، سد چمشیر پس از ۱۱ سال و دهها پروژه و طرح زیربنایی و نیمهکاره دیگر پس از سالها معطلی همگی در دولت شهید رئیسی به اتمام رسید.
🔸آیتالله رئیسی مصداق فرصتشناسی برای خدمت به خلق بود. کاری که خمینی عزیزمان آن را «بالاترین عبادت» میدانست: «وظيفه ما و همه دست اندركاران است كه به اين مردم خدمت كنيم و در غم و شادى و مشكلات آنان شريك باشيم كه گمان نمىكنم عبادتى بالاتر از خدمت به محرومين وجود داشته باشد.» سید ابراهیم رئیسی در زمانی کم، خدماتی بسیار ارائه داد و حالا میشود به جای «امیرکبیر» او را برای مسئولین فعلی و آینده مثال زد: مثل رئیسی باش.
❇️ «محمود عباس» و تکمیل خیانت خود به آرمـان ملت فلسـطین
🔸اشاره: این روزها اخبار و گزارشهای زیادی از خیانتهای تشکیلات خودگردان فلسطین و رئیس آن «محمود عباس» در رسانهها منتشر میشود. قطع پخش شبکه الجزیره از فلسطین، حملات گسترده به اردوگاههای آوارگان فلسطینی و تلاش برای خلع سلاح گروههای مقاومت، حملات به نیروهای مقاومت و به شهادت رساندن شماری از آنها به طوری که حتی تعجب رژیم صهیونیستی را نیز برانگیخته است بخشی از این اقدامات میباشد.
🔸رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، محمود عباس، تلاش کرده است تا در شرایطی که رویدادها در غزه، کرانه باختری و در سرتاسر منطقه با سرعتی بسیار بیشتر از آنچه که این سیاستمدار هشتاد ساله قادر به مدیریت آن است، پیش میروند، خود را در صحنه نگه دارد. این رزوها، در بحبوحه نسل کشی اسرائیل که به مدت ۱۴ ماه بیوقفه در غزه جریان دارد، نیروهای امنیتی عباس با وقاحت چندین مبارز برجسته مقاومت را در جنین کشتند تا اسرائیلیها و حامیان مالی آمریکایی آنها را راضی کنند.
🔸زمانی که رئیسجمهور وقت ایالات متحده، دونالد ترامپ، در ژانویه ۲۰۲۰ از آنچه که بهعنوان «معامله قرن» شناخته میشود، رونمایی کرد- پیشنهادی که بهطور کامل با اسرائیل در تمام مسائل اختلافی همراستا بود – محمود عباس گفت: «میخواهم به این دو نفر ترامپ و نخستوزیر اسرائیل بنیامین نتانیاهو بگویم که قدس برای فروش نیست و حقوق ما برای فروش یا چانهزنی نیست. معامله شما و این توطئه، اتفاق نخواهد افتاد... ما هزار بار میگوییم نه، نه، نه به معامله قرن».
🔻با این حال، زمانی که ترامپ در ۵ نوامبر(۱۵ آبان) دوباره انتخاب شد، عباس تماس گرفت و به او تبریک گفت و وعده داد که بر روی یک توافق سیاسی با او کار کند، توافقی که خود او پنج سال پیش بهطور کامل رد کرده بود.
🔸به مدت بیش از یک سال، عباس تحت فشار آمریکا بوده است تا جانشینی را منصوب کند که به اندازه او در طول دوره طولانی خود مطیع اسرائیل و آمریکا باشد. «کاندولیزا رایس»، که مشاور امنیت ملی رئیسجمهور جورج بوش بود، در یادداشتهای خود در سال ۲۰۱۱ به نام «هیچ افتخاری بالاتر» به یاد میآورد که در سال ۲۰۰۳، گروهی از افراد، از جمله او، «بوش»، «جورج تنت»، رئیس سیا و «آریل شارون»، نخستوزیر اسرائیل در آن زمان، عباس را بهعنوان رهبر مردم فلسطین انتخاب کردند.
🔸زمانی که سازمان فتح در سال ۱۹۷۴ برنامه ۱۰ مادهای خود را تصویب کرد و راه را برای یک توافق سیاسی بر اساس شناخت اسرائیل در ازای ایجاد یک دولت فلسطینی ناقص هموار کرد، عباس به عنوان شخصی معروف شده بود که از کنار گذاشتن هر نوع مقاومت مسلحانه بهویژه در برابر اشغالگری اسرائیل حمایت میکند. در مورد این ایدئولوژی سیاسی، «ابویاد»، که پس از عرفات بهعنوان جانشین منتخب در جنبش فلسطینیان قبل از ترور خود در سال ۱۹۹۱ توسط رژیم صهیونیستی شناخته میشد، گفته بود: «چیزی که بیش از همه مرا میترساند این است که خیانت یک روز به امر عادی تبدیل شود».
🔸در حالی که جنگ نسلکشی اسرائیل در غزه وارد پانزدهمین ماه خود میشود و هیچ نشانهای از پایان این جنگ دیده نمیشود و در حالی که اسرائیل برای اشغال طولانیمدت غزه آماده میشود و بهطور تهاجمی سیاست الحاق۵ مؤثر منطقه «سی» در کرانه باختری را پیش میبرد، به نظر میرسد که دولت فاشیست کنونی اسرائیل در آستانه کنار گذاشتن عباس به نفع یک توافق امنیتی جدید است.
🔸صرفنظر از این که در آینده نزدیک چه بر سر عباس خواهد آمد، در حالی که او وارد آخرین روزهای زندگیاش میشود، اسرائیل اطمینان خواهد یافت که او آخرین رهبر فلسطینی است که تمام عناوینی را که نهادهای فلسطینی را تعریف میکند مثل رئیس تشکیلات خودگردان، رئیس سازمان آزادیبخش فلسطین، رهبر فتح و رئیس دولت فلسطین با خود حمل میکند.از منظر اسرائیلیها، او دیگر وظایف خود را انجام داده است و اکنون زمان راهحل نهائی فرا رسیده است.